Home by Dean fastighetsförmedling

Home by Dean fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
S:ta Katarinagatan 4, Visbyinnerstad, Gotlands kommun

S:ta Katarinagatan 4

Lägenhet
Visbyinnerstad, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
4 000 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
3 624 kr/mån
57 971 kr/m²

Varmt välkommen till den här underbart charmiga takvåningen, där historiens vingslag präglar boendet från topp till tå! Lägenheten ligger högst upp i huset, från de två takfönstren i sällskapsrummet kan du se solnedgången i havet över Visbys takåsar. De synliga takbjälkarna och de smarta platsbyggda lösningarna sätter karaktär på den väl planerade ytan, som ger plats åt två mysiga sovrum, rymligt kök och luftigt sällskapsrum med inbyggd förvaring. I källaren finns ett av Sveriges äldsta bevarade bostadshus, daterat 1223, som nu används som gemensamhetslokal för föreningens möten och tillställningar. Föreningen har en mysig gemensam innergård med grillplats. Utanför porten ligger Stora torget med flera restauranger (bland annat Årets restaurang -Eden), glassbar och livsmedelsbutik. På ett par minuter går du till strandpromenaden och kallbadhuset, botaniska trädgården och Östercentrum. I den välskötta och fina föreningen Rådhuset 1 bor du lugnt och bekvämt mitt i hjärtat av Visby innerstad!

  • Hiss
Hamra Vändburg Hamn 1, Hamra, Gotlands kommun

Hamra Vändburg Hamn 1

Fritidshus
Hamra, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
1 300 000 kr
28 m²
1 rum

En sällsynt fint omhändertagen och vackert renoverad strandbod i underbara Vändburg hamn i Hamra på Storsudret. Här finns plats för matlagning och middag vid den glasade väggen mot havet, för härligt häng en halvtrappa upp intill den fina kaminen som värmer upp hela boden, och för att sova på det mysiga sovloftet med havsutsikt. Även utomhus finns plats att njuta, antingen utanför entrén, mot havet, eller i kvällssolen på uteplatsen bakom boden. I hamnen finns dessutom en WC och en ny dusch är på gång. De flesta möbler och inventarier ingår i köpet. Den här helt fantastiska strandboden vill du inte missa!

Solbacksvägen 28B, Tofta strand, Gotlands kommun
  • Lör 27 apr
Solbacksvägen 28B, Tofta strand, Gotlands kommun, bild 2
Solbacksvägen 28B, Tofta strand, Gotlands kommun, bild 3

Solbacksvägen 28B

Villa
Tofta strand, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
6 500 000 kr
146 m²
5 rum
2 044 m² tomt

Så nära att man hör havets brus ligger denna fint renoverade villa intill Tofta strand. Med det härliga läget på den lugna lilla gatan, högt och ljust beläget i området, skymtar havet och de magsika solnedgångarna mellan talltopparna. Villan är ursprungligen byggd 1934 och renoverad 2017- 2018. På det ljusa och luftiga entréplanet finns ett stort allrum som rymmer både matplats och soffgrupp allt i en öppen planlösning, kök i vinkel och glasade dörrpartier ut mot den väl tilltagna altanen i västläge där du ser havet mellan tallarna. Därutöver bjuder huset på tre/fyra sovrum beroende på hur man vill använda det, badrum och WC, smart fördelat på 146 kvm. Här finns A/C för de varmaste dagarna och vintertid blir sanddynerna i närområdet fantastiska pulkabackar! Omgivningarna är vackra och promenadvänliga, intill naturreservat och skog, men det är inte långt till närmsta restaurang eller glasskiosk. I närområdet finns under sommartid bl.a. paddel, poolbad, minigolf och lekplatser, liksom butiker, livsmedelsaffär och bageri. I närheten ligger även golfbanan Kronholmen, känd för att vara en av Sveriges vackraste, och förutom bra bussförbindelser finns fin cykelväg hela vägen till både Visby och Klintehamn. Välkommen!

  • Premium
Stenkyrka Lilla Bjärs 423, Nordvästra Gotland, Gotlands kommun
  • Sön 28 apr
Stenkyrka Lilla Bjärs 423, Nordvästra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Stenkyrka Lilla Bjärs 423, Nordvästra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Stenkyrka Lilla Bjärs 423

Villa
Nordvästra Gotland, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
6 000 000 kr
114 + 28 m²
6 rum
2,9 ha tomt

Som namnet antyder är fastigheten fantastiskt belägen högst upp i socknen, med vid utsikt över åkerfälten. Idyllen är påtaglig i den underbara trädgården, med hallon, vindruvor, vinbär, körsbär, päron och Stenkyrkaäpple. Här växer Gotlandsros och syrén och med god hjälp av den vackra stentunen ombonar askarna ägorna. Området bjuder på lugn och ro samtidigt som man har nära till allt man behöver. Det oerhört charmiga och varsamt renoverade boningshuset välkomnar med sin vackra glasveranda, uppvärmd med golvvärme under det gotländska kalkstensgolvet. I huset finns stora sällskapsytor, kakelugn, trägolv och fiskbensparkett. Här finns fyra sovrum och ett härligt badrum i det f.d. telefonrummet, med både badkar och dusch. Möjlighet finns att åter sätta in en eldstad i den vackra murstocken. I köket finns en vedeldad spis intill det moderna kökets alla bekvämligheter och det charmiga skafferiet. Från matplatsen med den hemtrevliga platsbyggda sittdelen kan du njuta av den fantastiska utsikten utanför altandörren, liksom från altanen som i sig är en riktig pärla. Här, intill den lilla dammen, kan man njuta från morgon till kväll av solen och omgivningarn . Populära Stenkyrka ligger på nära pendlingsavstånd från Visby, längs kusten på nordvästra Gotland. Närmsta badplats, härliga Lickershamn, ligger på cykelavstånd. I närområdet finns livsmedelsbutik som har öppet alla veckans dagar, creperie, restaurang, hantverk, café. Stenkyrka har också både förskola och skola. Skogen som nyligen gallrats ur påminner nu om ett änge, och vill man behålla öppenheten återkommer förmodligen gärna lammen som gått där på bete några veckor varje sommar de senaste åren. Gårdsbilden är romantisk och här finns så mycket plats och så många möjligheter! Det enormt charmiga gamla utedasset har nyligen byggts om till en superfin bastu och drängstugan får både långväga gäster och kölnu plats. Vidare finns här en vacker, äldre ladugård med hästboxar för alla slags hästar, med möjlighet till hage på den egna marken precis bakom. Här finns även en carport av äldre modell, i vilken möjlighet till fest ges. Man kan även nyttja det underbara höloftet som har nytt golv och ny balkong med trappa upp. Trädgården bjuder till lek och odling, här blandas klätterträd med tryffel och här stormtrivs guldfiskarna i den lilla anlagda dammen med brygga. Det gamla hönshuset har funnits planer på att omvandla till orangeri, kanske vill nästa ägare låta drömmen gå i uppfyllelse. Här står nu den gamla snickarbänken, på vilken en gång i tiden traktens skolbänkar byggts. Vedboden har ett vedupplag som säljarna med varm hand överlämnar och önskar välkommen med!

  • Premium
Silte Bjärges 743, Silte, Gotlands kommun

Silte Bjärges 743

Tomt
Silte, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
750 000 kr
4 352 m² tomt

Silte Bjärges 743 är en vacker tomt, väl tilltagen i storlek, med ett härligt lugnt och fridfullt läge i strandsocknen Silte på södra Gotland. Fastigheten är fint uppvuxen på karaktäristiskt gotländskt vis med både tallar och fält inpå knuten. Här har du även har möjlighet att köpa den intilliggande tomten, som även den erbjuder generösa ytor. Bygglov för ett vackert arkitektritat fritidshus har beviljats, se dokument. Tomten ligger inte inom detaljplanerat område. El finns framdraget till fastigheten och anslutningskostnaden är betald. VA anläggning har godkänts i bygglovet men ej anlagts. Väg och parkeringsyta är redan färdigställda. I närområdet finns det sommartid en restaurang nere vid stranden, ett lokalt bryggeri och pub och ett creperi i grannsocknen Hablingbo. Det finns en sockenbastu och en islandshästgård med turridning på promenadavstånd. Hemse är det närmsta samhället, ca 10 minuter bort med bil, och där finns ett stort utbud av service och bekvämligheter. Välkommen att besöka platsen själv när helst det passar dig, för närmare presentation och frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Silte Bjärges 741, Silte, Gotlands kommun

Silte Bjärges 741

Tomt
Silte, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
750 000 kr
5 164 m² tomt

Silte Bjärges 741 är en vacker tomt, väl tilltagen i storlek, med ett härligt lugnt och fridfullt läge i strandsocknen Silte på södra Gotland. Fastigheten är fint uppvuxen på karaktäristiskt gotländskt vis med både tallar och fält inpå knuten. Här har du även har möjlighet att köpa den intilliggande tomten, som även den erbjuder generösa ytor. Bygglov för ett vackert arkitektritat fritidshus har beviljats, se dokument. Tomten ligger inte inom detaljplanerat område. El finns framdraget till fastigheten och anslutningskostnaden är betald. VA anläggning har godkänts i bygglovet men ej anlagts. Väg och parkeringsyta är redan färdigställda. I närområdet finns det sommartid en restaurang nere vid stranden, ett lokalt bryggeri och pub och ett creperi i grannsocknen Hablingbo. Det finns en sockenbastu och en islandshästgård med turridning på promenadavstånd. Hemse är det närmsta samhället, ca 10 minuter bort med bil, och där finns ett stort utbud av service och bekvämligheter. Välkommen att besöka platsen själv när helst det passar dig, för närmare presentation och frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Sproge Karlsöstigen 1, Sydvästra Gotland, Gotlands kommun

Sproge Karlsöstigen 1

Fritidshus
Sydvästra Gotland, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
4 500 000 kr
35 m²
3 rum
888 m² tomt

Idylliskt läge med ostörd utsikt mot havet På Karlsöstigen 1 bor du sannerligen på första parkett! Första parkett till havet, till fantastiska solnedgångar, till underbar utsikt mot Stora Karlsö, och till ett enastående fågelliv. Huset har en smart planlösning och bjuder på mer utrymme än de 35 kvm boarea tack vare de väl utnyttjade utrymmen under snedtak. Tomten har en behagligt lättskött storlek på 888 kvm och här finns också en gäststuga med två separata rum. De lugna omgivningarna och den karga gotländska naturen runt knuten är lika vackra i sommarskrud som täckta i vintervitt. Till närmsta samhälle, Hemse, med stort serviceutbud är det bara ca tio minuters bilfärd. Till närmsta badbrygga är det mindre än tio minuters promenad. Med Sproge som utgångspunkt har du nära till alla Sudrets utflyktsmål och smultronställen, rika kulturliv och stora utbud av restauranger och friluftsliv, liksom till Klintehamn och Västergarn med sin vackra golfbana. Varmt välkommen till Karlsöstigen 1, ett riktigt litet paradis på Gotland!

S:t Göransgatan 31, lgh 23, Visby norr, Gotlands kommun

S:t Göransgatan 31, lgh 23

Fritidshus
Visby norr, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
2 995 000 kr
56 m²
3 rum
5 523 kr/mån

Exklusivt fritidsboende i form av en bungalow med två uteplatser i olika väderstreck med både morgonsol, kvällssol och havsutsikt. Belägen precis intill havet i norra Visby med gångavstånd till stadslivet och Visby innerstads vackra gränder. Som boende i Brf Resort Visby har du tillgång till pool, restaurang, gym och hotellservice. När du själv inte nyttjar ditt boende har du goda möjligheter till intäkter via hotellets uthyrningsverksamhet. Närmsta granne är Norderstrands fina badplats och populära strandrestaurangen NOVI Beach Club. Närområdet erbjuder ett stort utbud av restauranger, butiker, golfbana och natursköna strövområden. Restid med bil från Visby flygplats är bara ca tio minuter. Välkommen till norra Visby och Brf Besort Visby!

S:t Göransgatan 31, Visby norr, Gotlands kommun
S:t Göransgatan 31, Visby norr, Gotlands kommun, bild 2
S:t Göransgatan 31, Visby norr, Gotlands kommun, bild 3

S:t Göransgatan 31

Fritidshus
Visby norr, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
3 300 000 kr
54 m²
3 rum
5 325 kr/mån

Ljus och välplanerad oceanfront bungalow med stora öppningsbara glaspartier och tre rum och kök med härlig hotellkänsla i modern design. Två privata uteplatser, den ena med inbygd utedusch. Utmärkt läge i främre raden utsikt mot havet, med badstranden, utegymmet och strandpromenaden precis intill. Rymligt exteriört förråd i anslutning till entrén. Njut av närheten till havet och det lättsamma boendet på resorten, med pool, gym och restaurang runt knuten. Här bor du i din egen lägenhet med hotellstandard och service om du önskar, med Visbys stadsliv och innerstaden en kort strandpromenad bort. Utforska Visbys kullerstensgränder och mysiga kaféer och ta del av den unika atmosfären Gotland erbjuder året om. Resorten ligger lugnt belägen i norra Visby, nära vackra strövområden för dig som vill njuta av naturen. Närmsta granne är Norderstrands fina badplats, med sandstrand och brygga, utegym och populära strandrestaurangen NOVI Beach Club. Närområdet erbjuder ett stort utbud av restauranger både norr- och söderut, golfbana och natursköna strövområden. Restid med bil från Visby flygplats är bara ca tio minuter. När du själv inte nyttjar ditt boende har du goda möjligheter till intäkter genom uthyrningsavtal som kan tecknas med hotelloperatören som bedriver hotell och restaurangverksamhet i fastigheten. Ett perfekt semesterboende där du själv kan njuta av att bo som på hotell och erbjuds all service som önskas. Varmt välkommen till BRF Resort Visby!

  • Premium
Eskelhem Unghanse 329, Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Eskelhem Unghanse 329

Villa
Mellersta Gotland, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
4 850 000 kr
135 + 80 m²
4 rum
9 557 m² tomt

Välkommen till Eskelhem Unghanse 329, ett enormt charmigt, nyligen renoverat kalkstenshus från 1900-talets början. På den vackert uppvuxna tomten med syrénhäck och fruktträd ligger en charmig lada och stall i kalksten, perfekt för den som vill ha höns eller andra djur, då det intill ladan finns en hage. Här finns också ett litet trädgårdsland, växthus och en större redskapsbod. Framsidan pryds av en vacker veranda med snickarglädje och huset bjuder på tre rymliga sovrum, två badrum och gott om plats för både förvaring och härliga sociala ytor. Många originaldetaljer har bevarats och känslan är varm, vacker och välkomnande. Materialen trä och kalksten är genomgående och charmen slående. På baksidan finns en stor altan, delvis under tak -den perfekta platsen för sommarens solnedgångar. Taket är nyligen omlagt och invändigt har huset tagits omhand med känsla för stil och detaljer. Läget är fint, på behagligt pendlingsavstånd från Visby, i omtyckta Eskelhem med skola och förskola på nära håll och med Gnisvärd som närmsta badplats, dit det tar 20 minuter att cykla. Varmt välkommen!

Västergarn Ammor 196, Västra Gotland, Gotlands kommun

Västergarn Ammor 196

Villa
Västra Gotland, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
8 500 000 kr
107 + 10 m²
5 rum
2 217 m² tomt

Vid Västergarn Ammor 196 är havet närvarande och charmen slående. I bostadshuset från 1870, tillbyggt 2006, är det havsutsikt från de flesta fönster och ytskikten har till stor del renoverats under det senaste året. Härlig planlösning och fina sociala utrymmen med hela tre sällskapsrum, två badrum och tre sovrum. Det ljusa och rymliga köket har vackra glaspartier och utgång till altanen med bästa sol-läge mot havet, med utsikt mot de mest magiska solnedgångar! På den fint uppvuxna trädgårdstomten finns både äpplen och päronträd och en lada som bjuder på många möjligheter! Den är delvis isolerad och används idag som förråd, snickarbod, carport och gym. Intill ladan mot havet ligger ett fantastiskt växthus där man kan njuta av havet även under regniga dagar. Här finns också ett fristående gästrum där el finns indraget. Läget är underbart, precis intill sandstranden i populära Västergarn, med gångavstånd till café, butik och hamn. I närheten ligger även golfbanan Kronholmen, känd för att vara en av Sveriges vackraste. Förutom bra bussförbindelser finns fin cykelväg hela vägen till Tofta strand, Visby och Klintehamn, ett härligt samhälle med livsmedelsbutik, service och restauranger. Sommartid erbjuds ett rikt kulturliv, ofta med spelningar med framträdande artister, allt inom nära cykelavstånd!

S:t Göransgatan 31, lgh 217, Visby norr, Gotlands kommun
S:t Göransgatan 31, lgh 217, Visby norr, Gotlands kommun, bild 2
S:t Göransgatan 31, lgh 217, Visby norr, Gotlands kommun, bild 3

S:t Göransgatan 31, lgh 217

Fritidshus
Visby norr, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
2 695 000 kr
67,5 m²
3 rum
6 657 kr/mån

Ljus och välplanerad lägenhet i etage med hela tre balkonger med havsutsikt! Två sovrum och två badrum, ett med dusch och ett med badkar. Kök och sällskapsrum med härlig hotellkänsla i modern design och stora öppningsbara glaspartier mot havet. Lägenheten har ett fint läge i hotellet och ett tillhörande förråd i källaren. Njut av närheten till havet och det lättsamma boendet på resorten, med pool, gym och restaurang runt knuten. Här bor du i din egen lägenhet med hotellstandard och service om du önskar, med Visbys stadsliv och innerstaden en kort strandpromenad bort. Utforska Visbys kullerstensgränder och mysiga kaféer och ta del av den unika atmosfären Gotland erbjuder året om. Resorten ligger lugnt belägen i norra Visby, nära vackra strövområden för dig som vill njuta av naturen. Närmsta granne är Norderstrands fina badplats, med sandstrand och brygga, utegym och populära strandrestaurangen NOVI Beach Club. Närområdet erbjuder ett stort utbud av restauranger både norr- och söderut, golfbana och natursköna strövområden. Restid med bil från Visby flygplats är bara ca tio minuter. När du själv inte nyttjar ditt boende har du goda möjligheter till intäkter genom uthyrningsavtal som kan tecknas med hotelloperatören som bedriver hotell och restaurangverksamhet i fastigheten. Ett perfekt semesterboende där du själv kan njuta av att bo som på hotell och erbjuds all service som önskas. Varmt välkommen till BRF Resort Visby!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
S:t Göransgatan 31, Visby norr, Gotlands kommun

S:t Göransgatan 31

Fritidshus
Visby norr, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
1 995 000 kr
32,5 m²
1 rum
3 205 kr/mån

Njut av närheten till havet och det lättsamma boendet på resorten, med pool, gym och restaurang runt knuten. Här bor du i din egen lägenhet med hotellstandard och service om du önskar, med Visbys stadsliv och innerstaden en kort strandpromenad bort. Utforska Visbys kullerstensgränder och mysiga kaféer och ta del av den unika atmosfären Gotland erbjuder året om. Resorten ligger lugnt belägen i norra Visby, nära vackra strövområden för dig som vill njuta av naturen. Närmsta granne är Norderstrands fina badplats, med sandstrand och brygga, utegym och populära strandrestaurangen NOVI Beach Club. Närområdet erbjuder ett stort utbud av restauranger både norr- och söderut, golfbana och natursköna strövområden. Restid med bil från Visby flygplats är bara ca tio minuter. När du själv inte nyttjar ditt boende har du goda möjligheter till intäkter genom uthyrningsavtal som kan tecknas med hotelloperatören som bedriver hotell och restaurangverksamhet i fastigheten. Ett perfekt semesterboende där du själv kan njuta av att bo som på hotell och erbjuds all service som önskas. Varmt välkommen till BRF Resort Visby!

S:t Göransgatan 31, lgh 21, Visby norr, Gotlands kommun

S:t Göransgatan 31, lgh 21

Fritidshus
Visby norr, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
3 275 000 kr
54 m²
3 rum
vån 1
5 325 kr/mån

Ljus och välplanerad bungalow med stora öppningsbara glaspartier och tre rum och kök med härlig hotellkänsla i modern design. Två privata uteplatser, den ena med inbygd utedusch. Fint läge med utsikt mot havet, nära badstranden, utegymmet och strandpromenaden. Rymligt exteriört förråd alldeles intill entrén. Njut av närheten till havet och det lättsamma boendet på resorten, med pool, gym och restaurang runt knuten. Här bor du i din egen lägenhet med hotellstandard och service om du önskar, med Visbys stadsliv och innerstaden en kort strandpromenad bort. Utforska Visbys kullerstensgränder och mysiga kaféer och ta del av den unika atmosfären Gotland erbjuder året om. Resorten ligger lugnt belägen i norra Visby, nära vackra strövområden för dig som vill njuta av naturen. Närmsta granne är Norderstrands fina badplats, med sandstrand och brygga, utegym och populära strandrestaurangen NOVI Beach Club. Närområdet erbjuder ett stort utbud av restauranger både norr- och söderut, golfbana och natursköna strövområden. Restid med bil från Visby flygplats är bara ca tio minuter. När du själv inte nyttjar ditt boende har du goda möjligheter till intäkter genom uthyrningsavtal som kan tecknas med hotelloperatören som bedriver hotell och restaurangverksamhet i fastigheten. Ett perfekt semesterboende där du själv kan njuta av att bo som på hotell och erbjuds all service som önskas. Varmt välkommen till BRF Resort Visby!

S:t Göransgatan 31, lgh 209, Visby norr, Gotlands kommun

S:t Göransgatan 31, lgh 209

Fritidshus
Visby norr, Gotlands kommun
Home by Dean fastighetsförmedling
2 700 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/5
6 657 kr/mån

Ljus och välplanerad lägenhet i etage med hela tre balkonger med havsutsikt! Två sovrum och två badrum, ett med dusch och ett med badkar. Kök och sällskapsrum med härlig hotellkänsla i modern design och stora öppningsbara glaspartier mot havet. Lägenheten har ett fint läge i hotellet och ett tillhörande förråd i källaren. Njut av närheten till havet och det lättsamma boendet på resorten, med pool, gym och restaurang runt knuten. Här bor du i din egen lägenhet med hotellstandard och service om du önskar, med Visbys stadsliv och innerstaden en kort strandpromenad bort. Utforska Visbys kullerstensgränder och mysiga kaféer och ta del av den unika atmosfären Gotland erbjuder året om. Resorten ligger lugnt belägen i norra Visby, nära vackra strövområden för dig som vill njuta av naturen. Närmsta granne är Norderstrands fina badplats, med sandstrand och brygga, utegym och populära strandrestaurangen NOVI Beach Club. Närområdet erbjuder ett stort utbud av restauranger både norr- och söderut, golfbana och natursköna strövområden. Restid med bil från Visby flygplats är bara ca tio minuter. När du själv inte nyttjar ditt boende har du goda möjligheter till intäkter genom uthyrningsavtal som kan tecknas med hotelloperatören som bedriver hotell och restaurangverksamhet i fastigheten. Ett perfekt semesterboende där du själv kan njuta av att bo som på hotell och erbjuds all service som önskas. Varmt välkommen till BRF Resort Visby!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 15