Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rönnvägen 13 B, Storhogna, Bergs kommun
Rönnvägen 13 B, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Rönnvägen 13 B, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Rönnvägen 13 B

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
3 195 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/1
3 159 kr/mån
36 724 kr/m²

Nu har du chansen att köpa en lägenhet i Storhogna! Lägenheten om 87 kvm är byggd i en mycket tilltalande stil både exteriört och interiört. Stora fönster och grå träpaneler med svarta detaljer skapar en mycket härlig fjällkänsla i lägenheten. Den välplanerade lägenheten är byggd i ett plan plus loft med ett praktiskt förråd vid entrén. På entréplan finns en välkomnande hall, två sovrum, ett lyxigt helkaklat badrum med bastu, ett separat wc-rum och ett härligt allrum och kök i öppen planlösning med hög takhöjd till nock, braskamin och stora fönster. På övervåningen finns ett rymligt masterbedroom och ett stort loft med gott om plats för umgänge. Altan med utgång från köket där man kan avnjuta många fina stunder efter en dag i skidbacken. Vattenburen golvvärme på entréplan, elradiator i sovrummet på övervåningen. Tillträde kan ske omgående så att du kan hinna njuta av vintersäsongen. Möbler och köksgeråd ingår i priset! Bilderna är fotade i en likvärdig lägenhet så avvikelser avseende inventarierna kan förekomma. Välkommen att kontakta oss för att boka visning.

  • Premium
Oltjärn 39, Hede, Härjedalens kommun
  • Budgivning pågår

Oltjärn 39

Fritidshus
Hede, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
1 250 000 kr
33 m²
1 rum
1 475 m² tomt

Nu ska detta supercharmiga smultronställe säljas! Med enskilt läge i en liten solglänta i stugområdet Oltjärn utanför Hede ligger denna fantastiska fastighet. På tomten finns en huvudstuga, gäststuga med förrådsdel, ett bastuhus och skoterförråd. Denna mycket välskötta fastighet har altaner som knyter ihop byggnaderna på ett trevligt sätt så man lätt kan ta sig mellan husen. Det fantastiska ogenerade läget gör att man har sol på tomten från det att den går upp tills dess att den går ner. I huvudstugan finns en otroligt mysig storstuga med timmerväggar, synliga bjälkar i taket, trägolv och fina spröjsade fönster. Här finns plats att hänga av sig ytterkläderna, matplats, sällskapsdel, sovalkov och kök. Sovalkoven är snyggt inredd med vacker tapet och fräsch heltäckningsmatta. I huvudstugan finns även ett badrum med dusch, toalett och tvättställ. Den fina gäststugan har ett isolerat förråd/snickarbod till vänster och en mycket mysig boendedel till höger. Det mysiga bastuhuset inbjuder till trevliga stunder med en sällskapsdel, bastu och balkong i soligt läge med den vackra skogen framför. Det timrade vindskyddet vid grillplatsen som finns på fastigheten idag kommer att flyttas därifrån och ingår ej i köpet. I Oltjärn finns bland annat möjligheten att njuta av fina vandringsleder, skoterleder, fiske och samla in ett otroligt lugn i själen. Med det magnifika Sonfjället i bakgrunden och den härliga naturen och tjärnen runt om är detta en härlig plats att vara på. Här har man också närheten till Hede, där det mesta service finns som man kan behöva som affärer, apotek, hälsocentral mm. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka visning!

  • Plus
Rönnvägen 19 A, Storhogna, Bergs kommun

Rönnvägen 19 A

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
3 325 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/1
3 159 kr/mån
38 218 kr/m²

Här finns möjlighet att köpa en mycket smakfull lägenhet byggd 2022 i populära Storhogna! Snygga grå träpaneler på väggarna, stora panoramafönster och braskamin ger lägenheten en härlig fjällkänsla och atmosfär. Den välplanerade lägenheten har en boarea om 87 kvm och är byggd i ett plan plus loft med ett praktiskt förråd vid entrén. På entréplan finns en välkomnande hall, två sovrum, ett lyxigt helkaklat badrum med bastu, ett separat wc-rum och ett härligt allrum och kök i öppen planlösning med hög takhöjd till nock, braskamin och stora fönster. På övervåningen finns ett rymligt masterbedroom och ett stort loft med gott om plats för umgänge. Lägenheten är utrustad med många garderober för förvaring från märket Ballingslöv. Altan med utgång från köket där man kan avnjuta många fina stunder efter en dag i skidbacken. Här bor man nära slalombackar, längdskidspår och allaktivitetshuset Storhogna M med restaurang, bowling, affär och skiduthyrning. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka visning.

Vemdalsskalet Hovdestigen 9, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Hovdestigen 9

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 750 000 kr
54 m²
4 rum
vån 1/2
1 917 kr/mån
50 926 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet med ski in - ski outläge bredvid slalombacken Hovde på Vemdalsskalet. Här har man förutom närheten till pisten också gångavstånd till Vemdalsskalets hela utbud av affärer, restauranger och längdskidspår. Boendet inrymmer allrum/kök med stora fönsterpartier, tre sovrum, hall och badrum. Här har man egen parkering och med den närhet som du har till allt så kan du låta bilen stå där under hela din vistelse. Lägenheten säljs med inventarier/köksgeråd. Brf Hovdebyn är en välkänd bostadsrättsförening där många har bott under sin vistelse på Vemdalsskalet. Det fina läget och praktiska planlösningen gör detta till ett mycket attraktivt boende. Lägenheten hyrs ut via Skistar AB under säsongen 23/24, ny ägare övertar uthyrningsavtalet under denna tid och därmed uthyrningsintäkterna efter tillträdet. Kika gärna på vår VR-visning av lägenheten för att få en bild av hur det är att gå runt i rummen och helikoptervyn för att se det fantastiska läget. Varmt välkommen att boka in en visning av lägenheten med oss!

  • Uteplats
Hjortronvägen 3, Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Hjortronvägen 3, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 2
Hjortronvägen 3, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 3

Hjortronvägen 3

Fritidshus
Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
4 385 000 kr
131 m²
5 rum
1 422 m² tomt

På Hjortronvägen 3 i Sångbäcken ska man bygga ett riktigt smakfullt fritidshus i ladstil. Hus med den rätta fjällkaraktären med funkis svart träpanel på fasaden, känslan av fjällstuga men i en lyxig och modern tappning. Huset har en bra planlösning med sina 131 kvm boarea fördelat på, markplan 101 kvm och loft 30 kvm. På entréplan kommer det att bli hall, tvättstuga/teknik, kök med högt i tak och braskamin, från köket har man utgång till husets altan. Man kommer vidare att ha två sovrum, badrum/relax med bastu och ett vardagsrum. På loftvåningen blir det ett lyxigt stort sovrum, ett mindre sovrum och ett badrum med badkar. Huset ska byggas på Hjortronvägen i det populära området Sångbäcken. Här har man vackra fjällvyer och här kan du uppleva årets olika perioder spegla sig i naturens skiftande färger runtomkring. Här har du möjlighet att åka skoter från din tomt på led som tar dig upp på fjället, du har också närhet till Klövsjö och Storhognas slalombackar. Storhognas utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning åker man till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter. Försäljningen gäller tomt med entreprenadavtal om enbostadshus enligt beskrivning. Under dokument finner du planritning och rumsbeskrivning mm. Bilderna i annonsen är renderingar, avvikelse kan förekomma.

  • Premium
  • Nyproduktion
Hedeviken 138, Hedeviken, Härjedalens kommun
Hedeviken 138, Hedeviken, Härjedalens kommun, bild 2
Hedeviken 138, Hedeviken, Härjedalens kommun, bild 3

Hedeviken 138

Fritidshus
Hedeviken, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
3 150 000 kr
200 + 60 m²
8 rum
2 600 m² tomt

Det kommer sällan ut hus till salu i populära Hedeviken, så nu är vi glada att få vara med och hitta en ny, lyckligt lottad ägare till detta otroligt fina hus. Detta timmerhus har något utöver det vanliga med sin generösa boarea, känsla och läge. Från huset och terrassen har man en fantastisk utsikt över det vackra Sonfjället. Huset är byggt i tre våningar, entréplan, övre plan och en källarvåning och har därför plats för många människor. På entréplanet finns hall, ett härligt allrum med hög takhöjd till nock, kök, sovrum, relaxavdelning med bubbelbadkar och bastu, tvättstuga och förråd. Här finns även ingång till skotergaraget som är ihopbyggt med huset. På övre planet finns två sovrum och ett badrum. I källarvåningen finns en stor gillestuga för härligt häng, två sovrum, badrum, förrådsrum, ett rum för vedförvaring och pannrum. Hedeviken ligger väldigt vackert med Ljusnan rinnande längs byn och Sonfjället som kuliss. Till byarna Vemdalen och Hede tar det endast ca 10 min med bil och till skidområdena Vemdalsskalet och Björnrike är det endast en bilresa på ca 20 minuter. Huset är besiktat och protokoll finns att tillgå. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka visning!

  • Premium
Vemdalsskalet Klockarstigen Södra 7, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Klockarstigen Södra 7

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
1 095 000 kr
1 291 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga drömmen att bygga ditt fjällboende på populära Klockarfjället. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för kommunalt vatten/avlopp (en lägenhet och elanslutningsavgift max 63A. Samtliga anslutningar levereras vid tomtgräns. Största byggnadsarea per fastighet är 170m². Utöver största byggnadsarea får tomt bebyggas med högst 25m² uthus/balkong. Högst två lägenheter per tomt. Högst två våningar - högsta byggnadshöjd 7,5 m - högsta nockhöjd 9,5m. (se vidare i bifogad detaljplan under fliken dokument/länkar). Köparna bör stämma av byggrätten med Härjedalens kommun vxl 0680-161 00. Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomten? Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

  • Plus
Mosippsvägen 23, Storhogna, Bergs kommun
  • Budgivning pågår

Mosippsvägen 23

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
5 250 000 kr
119 m²
4 rum
2 058 m² tomt

Vi har fått äran att sälja detta fantastiska fritidshus som är byggt i härlig fjällmiljö i populära Storhogna. Huset har en härlig fjällatmosfär och det lugna och fina läget mitt i naturen gör att här vill man vistas året om. Huset har en väldigt genomtänkt planlösning och man har valt material med omsorg. Väggarna är beklädda med vackra paneler i borstad gran som passar mycket fint in i fjällmiljön och man har en färgsättning i hela huset som skapar en lugn och mysig känsla. I hallen har man låtit bygga in ett mycket vackert skåp som en snygg detalj. Den härliga storstugan är verkligen husets hjärta med hög takhöjd, stora panoramafönster och dubbeldörrar i glas mot altanen. Den vackra braskaminen är centralt placerad i allrummet och har en vacker linoljebränd plåt bakom, perfekt att värma sig vid efter en dag i skidbacken eller i längdspåret. Huset är byggt i ett plan och inrymmer hall, allrum och kök i öppen planlösning, tvättstuga/teknikrum, badrum med bastu och tre sovrum varav ett med eget lyxigt badrum. Det vackra köket med stilrena svarta skåpluckor kommer från Epoq har exklusiva bänkskivor i granit. Även utvändigt är detta hus speciellt med fasad i ohyvlad lärk och falsat plåttak. Entrétaket vid dubbeldörrarna har ett vackert sedumtak och på två sidor om huset finns en stor altan byggd i lärk där man kan avnjuta soliga dagar. Inbyggt i altanen har man låtit spara träd som man byggt altanen omkring för att behålla den naturnära känslan. De preparerade längdspåren ligget endast ca 100 meter från huset. Det här huset måste bara besökas, varmt välkomna att höra av er till oss för att boka visning!

Vemdalsskalet Ströms väg 45A, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Ströms väg 45A

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
295 000 kr
116 m²
6 rum
1 300 kr/mån
2 543 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en andel i ett bekvämt fristående hus från 2009 i Vemdalsskalet. Huset rymmer hall, fyra sovrum, två allrum och två badrum varav ett med bastu. Ett av allrummen ligger i öppen planlösning tillsammans med köket som har direkt anslutning till den stora altanen. Intill huset finns en skidled som leder dig till skidbacken och serviceställen såsom mataffär, Skistar-shop, restauranger, café, inredningsbutik och friluftsbutik. Med denna andel nyttjar du följande veckor under 2024: Vecka 13, 15, 27, 36 & 48. Visning av huset kan enbart ske på bytesdagar, dvs söndagar. Varm välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Uteplats
Enbärsstigen 2, Storhogna, Bergs kommun
Enbärsstigen 2, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Enbärsstigen 2, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Enbärsstigen 2

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
6 595 000 kr
146 m²
4 rum
1 064 m² tomt

Nu har vi fått äran att erbjuda detta exklusiva fritidshus som byggs i härlig fjällmiljö på en sydsluttning i Storhogna. Huset byggs av det mycket populära företaget "Forsgrens Timmerhus", som bygger hus med den rätta genuina timmerkänslan men i en modern tappning. Det här är verkligen ett ställe där man kan vistas och trivas året runt med vacker natur runt knuten och fantastiskt fin utsikt över fjäll och dal. Huset har en otroligt genomtänkt planlösning och byggs i en mycket tilltalande stil både exteriört och interiört. Här har man valt genomtänkta, påkostade materialval och vackra timmerpaneler på väggarna som passar mycket fint in i fjällmiljön och som ger en mycket varm, ombonad och exklusiv känsla. Den härliga storstugan är husets hjärta med hög takhöjd, stora panoramafönster och en härlig braskamin att värma sig vid efter en dag i skidbacken. Huset byggs i två plan där entréplanet kommer att ha en boarea om 132,8 kvm och övre plan boarea 13,3 kvm. På entréplan kommer att finnas både hall och en praktisk skidentré, två badrum varav det ena med härlig bastu, tre sovrum varav två kommer att ha lyxen att ha egna klädkammare. På entréplanet finns också storstugan med hög takhöjd till nock och stora panoramafönster. Det vackra köket med stilrena svarta skåpluckor kommer att levereras från Vedum med exklusiva bänkskivor i sten, fullt utrustat med vitvaror från Siemens. På övre plan kommer att finnas ett rymligt loft med gott om plats för sängar och kattvindar för förvaring. Forsgrens timmerhus är som sagt ett mycket populärt och etablerat byggföretag som verkat här i fjällen under många år och därför har god erfarenhet av att bygga hus i fjällmiljö. Deras timmerpanel är unik och har det omtalade topp och rot-utseendet. Det ger husen samma oregelbundna utseendet som man ser på gamla fulltimmerstugor med trädets naturliga avsmalning från topp till rot. Knutarna är av äkta 5 tums timmer. Från tomten har du möjlighet att åka skoter på led som tar dig upp på fjället, du har också närhet till fina längdskidspår och slalombackar. Gångavstånd till Storhogna Högfjällshotell och Spa. Huset beräknas vara inflyttningsklart till julen 2024. Låt dig inspireras av bilderna i annonsen men vissa detaljer kan skilja sig från huset som kommer att byggas. Planritningar och en utförlig materialbeskrivning finns under fliken dokument. Du som kund har i ett tidigt skede möjligheten att påverka materialvalen, varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

  • Premium
  • Nyproduktion
Vemdalsskalet Klockarstigen Norra 41, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Klockarstigen Norra 41

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 495 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/1
2 271 kr/mån
40 242 kr/m²

På Klockarfjället, Vemdalsskalet finner du denna mycket ljusa, fina och välplanerade lägenhet i egen huskropp! Här har du goda möjligheter att få fina uthyrningsintäkter, det är flera andra i föreningen som hyr ut sina lägenheter och får mycket god intäkter och väldigt bra betyg av de som hyr, gå gärna in på tex. Airbnbs hemsida för att se vad kunder som hyrt grannlägenheter skriver om dessa boenden. Lägenheten inrymmer hall, allrum/kök med hög takhöjd till nock, badrum med bastu, två sovrum och ett stort loft med plats för flera sängplatser. Just i denna lägenhet har man valt att bygga ett extra stort loft över en del av allrummet, denna smarta lösning ger lägenheten många fler kvadratmeter att tillgå. Stora fönster och ljus skandinavisk stil i interiören skapar en mycket härlig känsla. Altan där man kan avnjuta många fina stunder efter en dag i skidbacken. Praktiskt förråd och skidförråd (kallbonade) vid entrén. På Klockarfjället har man närhet till slalombackar, längdskidspår, restaurangerna på Skalspasset samt Skistars skidhop. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

  • Plus
Björnrike Mosippevägen 7C, Björnrike, Härjedalens kommun
Björnrike Mosippevägen 7C, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Mosippevägen 7C, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Mosippevägen 7C

Fritidshus
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
1 300 000 kr
25 m²
2 rum
vån 1/1
618 kr/mån

I Björnrike ligger denna fina lägenhet i egen huskropp i modern fjälldesign med ladustil, med mycket trä och mycket glas. Här får du mycket på en mindre yta, i denna kvadratsmarta lägenhet om 25 kvm inrymmer man hall, allrum/kök, sovrum, loft och badrum. Hög takhöjd i allrummet/köket och stora fönster som ger en härlig känsla av att vara nära naturen. Fina träpaneler på väggar. I anslutning till entrén finns en praktisk skidbox. Här har man en fantastisk utsikt över fjällvidderna och det magiska Sonfjället. Ungefär en kilometer bort finns det nya centrumet Blästervallen i Björnrike med slalombackar, längdskidspår, restauranger och Skistar shop & skiduthyrning. Tillträde kan ske omgående, välkommen att kontakta oss för att boka visning!

  • Premium
Björnrike Mosippevägen 5A, Björnrike, Härjedalens kommun
Björnrike Mosippevägen 5A, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Mosippevägen 5A, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Mosippevägen 5A

Fritidshus
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 995 000 kr
73 m²
4 rum
vån 1/1
1 803 kr/mån

Här finns chansen att köpa en nybyggd lägenhet i en obelånad bostadsrättsförening i Björnrike! Mycket fin lägenhet i modern fjälldesign med ladustil, med mycket trä och mycket glas. Lägenheten har stora fönsterpartier och hög takhöjd i allrummet till nock vilket ger lägenheten en härlig känsla. Lägenhetens 73 kvm har man utnyttjat till fullo med en riktigt bra planlösning. Två sovrum, stort loft, helkaklat badrum, hall och allrum/kök. Fina träpaneler på väggarna i vitt och fondvägg i brun bets. Fullt utrustat kök från IKEA med kyl/frys, diskmaskin, kolfilterfläkt, induktionshäll och inbyggd ugn. Rustik trappa i trä och rostfritt stål. Lägenheten ligger på Mosippevägen i Björnrike, här har man en fantastisk utsikt över fjällvidderna och det magiska Sonfjället. Ungefär en kilometer bort finns det nya centrumet Blästervallen i Björnrike med slalombackar, längdskidspår, restauranger och Skistar shop & skiduthyrning. Bilderna är fotade i en likvärdig lägenhet, braskaminen ingår inte i köpet. Tillträde kan ske omgående. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

  • Premium
Vemdalsskalet Jägarstigen 15, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Jägarstigen 15, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Jägarstigen 15, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Jägarstigen 15

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
4 850 000 kr
90 m²
5 rum
574 m² tomt

Fastighet med ett perfekt läge på Vemdalsskalet! Söderläge i vacker fjällmiljö precis vid längdskidspåren och ungefär en kilometer från slalombackarna och Vemdalsskalets hela utbud av affärer och restauranger. På fastigheten finns både ett fritidshus om 90 kvm som byggdes 2019 och ett praktiskt attefallshus om 25 kvm med loft för självhushåll som byggdes 2020. Här finns plats för den stora familjen eller gästerna då huvudhuset är på 90 kvm samt loftvåning om ca 40 kvm och inrymmer fyra sovrum, allrum/kök, loft, hall, badrum med bastu och ett separat wc-rum. Här har man en fantastisk utsikt och fint solläge på verandan där det även finns ett härligt vedeldad badtunna. Attefallshuset har en egen härlig liten veranda och inrymmer allrum/kök, badrum, sovrum och sovloft. Möbler och delvis köksgeråd ingår i köpet. Titta gärna på VR-visningen för att få en känsla av hur det är att gå runt i husen. Attefallshuset ligger på säsongsuthyrning från 1 december till 30 april 2024. Köparen förbinder sig att överta avtalet. Välkommen att kontakta oss för att boka tid för visning!

  • Premium
Harrströmsvägen 16 A, Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Harrströmsvägen 16 A, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 2
Harrströmsvägen 16 A, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 3

Harrströmsvägen 16 A

Lägenhet
Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 350 000 kr
71 m²
4 rum
vån 1/1
3 010 kr/mån
33 099 kr/m²

...På en solig syd/sydvästsluttning med milsvid utsikt över vår vackra fjällvärld ligger denna pärla, redo att ta emot sina nya ägare. Här har du naturen runt knuten med möjlighet att åka skoter direkt från lägenheten. Utsikten från altanen är bedårande med fjällets vidder som sträcker sig så långt ögat kan nå. Här kan du njuta av fjällivet i en tyst och rogivande miljö och uppleva hur årstiderna förändras i takt med väder och vind. Mycket ljus och fin lägenhet som inrymmer hall, allrum/kök, tre sovrum och badrum med bastu. Som en av få lägenheter i föreningen har denna en källarvåning. Den är dessutom lika stor som övervåningen, vilket ger gott om utrymme för både skoter och övrig förvaring. Till höger om entrén finns ett praktiskt förråd/teknik/tvättstuga. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

  • Premium
Pålvägen 6, Vemdalen, Härjedalens kommun

Pålvägen 6

Villa
Vemdalen, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
4 500 000 kr
148,5 m²
5 rum
1 065 m² tomt

Denna smakfulla och rymliga villa stod färdig 2022 och har ett lugnt och centralt läge i Vemdalen by. För barnfamiljen är huset helt optimalt då det ligger i ett mycket barnvänligt område med närhet till både skola och förskola. Alldeles intill villagatan finns skog med leder för motion och äventyr. Huset är byggt i ett plan med fyra sovrum, allrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning med ryggåstak, två badrum, klädkammare, hall och groventré/tvättstuga. På tomten finns även ett rymligt förråd, stor grusad uppfart och en härlig altan för soliga sensommarkvällar. Ihopbyggt med förrådet finns en gästlägenhet inrett med ett enklare kök och badrum. Här har du gångavstånd till mataffär, restauranger, skoter- och skidspår. Sen till skidområdena Vemdalsskalet och Björnrike är det endast 10 minuter med bil åt respektive håll. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

  • Plus
Björnrike Övre Nallevägen 16D, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Övre Nallevägen 16D

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 495 000 kr
55 m²
3 rum
vån 2/2
2 687 kr/mån
45 364 kr/m²

Då har du hittat hem…Med perfekt läge i Björnrike kan vi här erbjuda en mycket ljus, fin och välplanerad lägenhet. Här är det bara att packa väskan och komma och njuta. Läget nedanför expressliften Grizzlyexpress och åkbandet som tar oss upp till backen gör detta till ett mycket populärt boende. Här har man dessutom gångavstånd till både restaurang och skiduthyrning. Elbelysta längdspår alldeles kring husknuten. Sommartid når du Vemdalsskalet på ca 15 minuter med mycket roliga sommaraktiviteter som nya satsningen med höghöjdsbana. Här finns även gott om cykelleder. Lägenheten ligger på övervåningen med härlig balkong i söderläge med utsikt mot Sonfjället. Boarean är 55 kvm som fördelas på hall, två rejäla sovrum, badrum med bastu och ett härligt ljust allrum och kök i öppen planlösning med ett fullt utrustat kök, stora fönster med mycket ljusinsläpp och utgång till balkongen. Uppvärmning sker med bergvärme, vattenburen golvvärmen. Lägenheten hyrs ut via Skistar AB och ny ägare övertar uthyrningsavtalet och då intäkterna efter tillträdet. Bokningsläget för säsongen 2023/2024 är väldigt bra, ta kontakt med fastighetsmäklaren för att ta del av dom. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Vemdalsskalet Skalspassvägen 15B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Skalspassvägen 15B

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
395 000 kr
110 m²
5 rum
1 500 kr/mån
3 591 kr/m²

Högt beläget andelshus på Vemdalsskalets ”solsidan” Skalshöjden, finns nu detta moderna andelshus till salu. Här serveras du ett ostört läge utan hus framför, makalös utsikt mot Sonfjället och hela Vemdalens dalgång under dina fötter. På vintern har du ski in-ski out intill Pers Backe och Skalspassets stolslift som tar dig upp till hela Vemdalsskalets skidsystem. Restaurang, bar och skiduthyrning finns på kort promenadavstånd. Sommartid njuter du av fantastiska kvällar på träaltanen utanför, kanske hälsar en ren på. Huset badar i ljus och natur via de stora panoramafönstren mot fjäll och dal, och är i mycket fräscht välhållet skick. Passar den stora familjen eller umgänget då det finns gott om bäddar. Djur är ej tillåtna i detta hus. Visningar av andelen kan ske söndagar mellan 12.00 och 14.00. 2024 veckorna 9, 21, 33, 48, och 51 2025 veckorna 2, 19, 31, 46 och 52

Östbackvägen 13, Klövsjö, Bergs kommun

Östbackvägen 13

Tomt
Klövsjö, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
650 000 kr
2 440 m² tomt

Med ett centralt och fint läge i Klövsjö har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus med utsikt mot Klövsjö skidområde. Tomten är granne med Klövsjös vackra Hembygdsgård och har nära till skola och mataffär. Från Klövsjö by har du endast en kilometer till Klövsjö skidområde, där erbjuds skidåkning i pistade backar och dragna slingor. Ansökan om förhandsbesked har skickats in gällande nybyggnation av enbostadshus och garage med byggnads-och bruttoarea på 144 kvm respektive 208 kvm. Förhandsbeskedet beviljades 2022-07-04. Vatten, avlopp och el finns ej framdraget till tomtgräns och kostnad för detta tillkommer. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Humlestigen 5, Storhogna, Bergs kommun

Humlestigen 5

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
3 195 000 kr
47 m²
3 rum
1 633 m² tomt

Här har du möjlighet att köpa en otroligt fin stuga med äkta fjällkänsla i det populära området Storhogna. Förutom huvudstugan så finns här även ett nybyggt attefallshus. Här i området södra Storhogna har du fortfarande kvar den anrika känslan av fjället och samtidigt nära till skidbackar och puls om så önskas. Du kan åka skoter från tomten och inte långt bort finner du även längdskidspår. Här har du enastående naturområden omkring och mysiga vandringsstråk att upptäcka. Stugan inrymmer hall, två sovrum, allrum/kök samt ett badrum/bastu. Stugan har även en härlig altan där du kan tillbringa många fina eftermiddagar efter en heldag i skidbacken. Tillhörande stugan finns också ett förråd vid entrén och ett fristående förråd med gott om förvaringsmöjligheter. Attefallshuset inrymmer ett härligt allrum med hög takhöjd till nock, ett badrum, sovrum och loft. Så här fint beskriver säljarna själva detta smultronställe: Storhogna är perfekt blandning med närheten till kalfjället för fantastiska turer på längdskidor till barnanpassad utförsåkning. Skidturer som sedan kan göras mer och mer avancerade i takt med att barnen blir äldre och då framför allt med närheten till Klövsjö och övriga Vemdalens skidsystem. Alla våra tre barn har lärt sig åka skidor i Storhogna och det har funnits en naturlig närhet hela tiden till nästa steg i den utvecklingen för oss tillsammans som familj. Den jämtländska naturen är magisk i samband med alla våra årstiders växlingar och vi har som familj uppskattat avkopplande stunder här oavsett om skidåkning på vintern, bär- och svampplockning på hösten eller vandring på sommaren stått på schemat. Storhogna har också utvecklats mycket under de dryga 10 år som vi spenderat här. Idag kan de naturliga utomhusaktiviteterna kombineras med att stanna inomhus om kylan och vinden känns mindre trevliga. I Storhogna ges det möjlighet till avkoppling i hotellets simbassäng eller njuta av spatjänster, spela bowling, träna på gymmet, shoppa eller besöka biografen för en dag med mindre ansträngande aktiviteter. Utbudet av restauranger blir bara bättre och bättre och det lokala samhällets vilja att erbjuda fantastiska lediga stunder med familj och vänner som sällskap har alltid känts genuint och välkomnande. Vi kommer för alltid bära med oss våra stunder i Storhogna, men nu är det dags för nästa familj att förädla och vidareutveckla vårt fritidsboende på Humlestigen 5.

Björnrike Kantarellstigen 2, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Kantarellstigen 2

Fritidshus
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
395 000 kr
110 m²
6 rum
730 m² tomt

...på en attraktiv plats i Björnrike ligger denna ideella andel att förvärva. Med endast en årskostnad om 5500:- per år nyttjar man 5 veckor under andelsperiod som omfattar tiden from v40 - v39. 2023/2024: 52, 6, & 30. Närhet till skidbacken för smidighetens skull. Stor härlig altan med en makalös utsikt mot Sonfjället. Visning kan ske söndagar mellan byterna. Varmt välkommen att höra av er med era frågor eller boka in en visning för ert kommande boende i härliga Björnrike.

Björnrike Blästervallsvägen 40A, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Blästervallsvägen 40A

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 600 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
3 897 kr/mån
37 143 kr/m²

Här har du chansen att köpa en lägenhet med otroligt bra läge precis nedanför populära Björnvallen i Björnrike! Härifrån behöver du inte ta bilen till skidbacken, slalombackarna har du alldeles runt knuten. Riktigt smakfullt och praktiskt inredd lägenhet med många fina detaljer som ger en härlig fjällkänsla. Allrum och kök i öppen planlösning med vacker grå träpanel på väggarna och snyggt kök från Ballingslöv i mörkt grå kulör. Fina golv i ekparkett och trevligt ljusinsläpp. Rymlig altan under tak där du kan njuta i vårsolen efter en dag i pisten. I lägenheten finns även två sovrum, hall, badrum med bastu och ett separat wc-rum. Utanför lägenheten finns ett praktiskt skidförråd. Huset har en mycket snygg exteriör design, limträpanel med svart och grå kulör. Uppvärmning sker med bergvärme, vattenburen golvvärme. Från lägenheten har man både närheten till barnfamiljernas paradis Björnvallen med barnvänliga liftar och backar samt till Grizzly express som är en sittlift som tar dig ända till toppen där du sedan kan välja på flera pister i varierade svårhetsgrader. Björnrike torg och Björnvallen erbjuder dessutom restauranger och Skistars Conceptstore. Här planeras det dessutom för fler butiker och cafeér. Lägenheten är snyggt inredd och inventarier/köksgeråd ingår i köpet. Lägenheten hyrs ut via Skistar. Kontakta oss gärna för att boka visning!

  • Plus
Blåhakevägen 1A, Storhogna, Bergs kommun

Blåhakevägen 1A

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
2 695 000 kr
95,6 m²
5 rum
2 800 kr/mån
28 190 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en helt nybyggd lägenhet med stugkänsla i populära Storhogna. I föreningen finns 22 stycken lägenheter fördelat på 11 stycken parhus i söderläge. Lägenheterna består av ett entréplan samt loft. Till respektive lägenhet finns dessutom ett skidförråd och en uteplats, perfekt för soliga vårvinterdagar. Uppvärmning sker genom en frånluftsvärmepump samt vattenburen golvvärme på entréplanet och vattenradiatorer på loftet. På entréplanet möts du av en välkomnande hall med garderober för klädförvaring. Intill hallen finns lägenhetens större badrum som även inkluderar en bastu. Vidare från hallen leds du in till lägenhetens hjärta, storstugan. Här finns alla förutsättningar för umgänge i form av mysiga spelkvällar framför brasan. Köket i storstugan är ett fullt utrustat kök från Marbodal. Taket i allrummet är öppet upp till nock vilket ger en känsla av rymd. På entréplanet finns även tre av lägenhetens fyra sovrum. Rakt fram från hallen leder trappen upp till loftvåningen. På loftet finns ett allrum med utsikt ner till storstugan. Här finns även lägenhetens andra badrum med toalett, tvättställ och dusch. Lägenhetens fjärde sovrum finns här på loftet och rymmer en dubbelsäng om så önskas. Här har du närhet till fina längdskidspår och slalombackar. Storhognas egen utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning tar man transportliften över till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter. Välkommen att kontakta oss för att boka visning! Obs! Interiörbilderna i annonsen är fotade i likvärdig lägenhet men som är spegelvänd.

  • Plus
  • Uteplats
Björnrike Rönnstigen 1, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Rönnstigen 1

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
125 000 kr
57 m²
4 rum
567 kr/mån
2 193 kr/m²

Denna pärla hittar du högt beläget i Björnrikes skidområde med ca 150 m till backen med utsikt mot fjäll och närliggande natur. Du betalar en årsavgift på 6800kr (för år 2023). Andelshuset har väldigt förmånligt vecka 5 + 43 som fasta veckor varje år samt två rullande veckor varje år och för 2024 är det vecka 41 + 42. Stugan inrymmer hall, tre sovrum, badrum med bastu samt allrum och kök i öppen planlösning med direkt anslutning till en altan. Vid ingången finns även ett praktiskt förråd. Du har närhet till skidspår och diverse service ställen, såsom ICA, Skistarshop och restauranger. Till Vemdalsskalet har du en ca 20 min bilfärd och till Storhogna och Klövsjö ca 40 min.

Vemdalsskalet Ravinslingan 8, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Ravinslingan 8

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
350 000 kr
90 + 40 m²
4 rum
246 m² tomt

På ett av Vemdalsskalets attraktiva lägen finner du denna ideella andel i en nedervåning som väntar på en ny ägare. Du kan smidigt ta dig till liftsystemet i området och spårcentralen för längdskidåkning ligger på gångavstånd. Med endast en årskostnad om 6 000:- per period nyttjar man 5 veckor under andelsperioden som omfattar tiden from v40 - v39. Veckor för denna period är 46 (år 2023), 3, 13, 21 & 36. Det finns möjlighet att hyra ut andelen när ni ej nyttjar den själv. Från fastigheten har du både närhet till skidbacken som Skalets centrum som erbjuder restauranger, café, inredningsbutik, skidshop, gym, ICA & frisör. Stadgar och valomgångsschema hittar du i denna annons för att enkelt ladda ner hem till din egen dator eller padda under fliken dokument. Denna andel har nummer 5 och valschemat utläser du från vänster till höger. Vemdalsskalet tillhör en av Sveriges äldsta skidområden. Med de senaste vintrarnas satsningar är det nu en toppmodern och supereffektiv skidcirkus med totalt fyra expressliftar på två fjäll. Barnen har sin egen skid- och lekcirkus vid foten av fjället. Med snälla backar, rullband och lätthanterliga knappliftar. Där finns också Skalets torg med lägenheter, hotell, skidshop med uthyrning, restauranger, gästservice, läkarmottagning, naprapat, gym, café frisör, inrednings- och friluftsbutik. Strax intill ligger spårcentralen som tar dig ut i maskinpreparerade spår för klassiskt och skate (2.5, 5, 7.5, 10 km) samt förbindelsespår till både Björnrike, Storhogna och Klövsjö. Härifrån utgår också rösade leder och vesselturer upp på fjället till våffelserveringen Jaktstugan. Någon kilometer bort, med fjället som granne, ligger Vargen, Strömfjällsdalen och Ripfjället. Och längst ner i skidsystemet, i söderläge, finns Skalspasset med lägenhetshotell, restauranger och skiduthyrning. Här har också allt boende ski in/ski out. Mittemot Passet ligger stugområdet Klockarfjället.

Visar 1 - 25 av 31