SkandiaMäklarna Malmö City

SkandiaMäklarna Malmö City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hässleholmsgatan 6, Nobeltorget, Malmö kommun

Hässleholmsgatan 6

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 550 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/4
6 047 kr/mån
32 692 kr/m²

Varmt välkomna till denna exklusiva etagelägenhet som omfamnar er med en unik atmosfär direkt när ni gör entré. Detta hem är beläget i ett lugnt kvarter och har en genomtänkt planlösning över två våningar. Bostaden erbjuder en härlig 30-tals charm där rummen präglas av genuina detaljer som originalgolv, lamprosetter, omsorgsfullt renoverade fönster i originalstil och en generös takhöjd. Här finns även två nyrenoverade badrum med golvvärme - ett med dusch och ett med ett inmurat badkar i tidstypisk stil. Dessutom erbjuds ett tidsenligt kök från Marbodal med moderna detaljer och gott om arbetsyta. Genomgående ges en luftig och ljus känsla tack vare den generösa takhöjden och två vardagsrum i sydvästläge. Det sociala våningsplanet är perfekt för gemenskap, medan det privata våningsplanet erbjuder en fristad för avkoppling. Här är förvaring inget problem med fyra förråd, två skafferier och inbyggda garderober i sovrummet. Dessutom finns en balkong i trapphuset och en grillplats på innergården för härliga stunder utomhus. På Nobeltorget bor ni med närhet till lekplats vid Göingeplan, mataffärer och ett brett restaurangutbud. Runt Möllevångstorget och S:t Knuts torg får ni det bästa av både lugnet och stadslivets puls. I området kan ni också njuta av rofyllda stunder i Folkets park, Ensfkifteshagen och Jesusparken. Denna bostad är en REDO-bostad. Kontakta mäklaren för att upptäcka varför detta är det perfekta boendet för er eller gör en intresseanmälan.

Krankajen 38, Dockan, Malmö kommun
  • Ons 24 apr kl 17:30
Krankajen 38, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Krankajen 38, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Krankajen 38

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
5 295 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/6
4 812 kr/mån
56 935 kr/m²

På dockans bästa läge finner ni denna exklusiva och unika bostad . Här erbjuds två balkonger med utsikt över Dockan marina och hav som inte lämnar någon oberörd. En balkong är inglasad, ligger i söderläge och har en fantastisk utsikt mot Dockans marina. Den andra balkongen har havsutsikt och ligger i norrläge. Detta gör att du kan njuta av solen från morgon till solnedgång. Naturligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier från två väderstreck. Två välplanerade sovrum med magisk utsikt. Kök och vardagsrum möts i en öppen yta vilket ger gott om plats för umgänge och trevliga middagar. Med två badrum och gott om förvaringsmöjligheter lämnar denna bostaden inget i övrigt att önska. På denna eftertraktade adress bor du lugnt och ostört samtidigt som du har nära till Dockans restauranger. Du har gångavstånd till Malmö centrum och kommunala transportmedel. Det här är en lägenhet att förälska sig i och med läget längst ut på dockan är närheten till havet och kontinenten högst påtagligt. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Förstadsgatan 65B, Triangeln, Malmö kommun

Södra Förstadsgatan 65B

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 295 000 kr
55,2 m²
2 rum
vån 4/5
3 732 kr/mån
41 576 kr/m²

På mycket attraktiv Cityadress välkomnas vi upp till våning 4 av 5 med hiss där denna välplanerade, genomgående tvåa med rymliga rum och mysig balkong i västerläge väntar. Bostaden erbjuder fri utsikt, utan insyn över innergården åt ena hållet samt takåsar över det andra. Här bjuds vi in till en rogivande atmosfär med en tilltalande stilren interiör, charmiga 1930-talsdetaljer, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och social planlösning med gott om plats för trevliga stunder med vänner. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp och matbord. Köket charmerar med klassiska materialval och charmiga detaljer från byggåret samt alla vitvaror som vardagens matlagning kräver. Lägg därtill ett inbjudande sovrum med utgång till en underbar balkong i soligt västerläge och ett helkaklat badrum i sobra färger. Bo på ypperligt Cityläge med gångavstånd till allt som Malmö har att erbjuda med cykelavstånd till hav och strand. Optimalt pendlingsläge från Triangelstationen. Ett bekvämt hem att trivas i helt enkelt. Bostadsrättsföreningen är välorganiserad, stabil och har god ekonomi samt där stora underhåll av fastigheterna har genomförts under åren vilket man känner direkt när man kliver in. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sallerupsvägen 32I, Ellstorp, Malmö kommun

Sallerupsvägen 32I

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 710 kr/mån
28 429 kr/m²

Välkommen till trivsamma Ellstorp och denna fina etta i en solid och välskött HSB-förening med god ekonomi, härlig gemenskap och friköpt mark! När du kliver över tröskeln möts du av en ljus lägenhet med en hemtrevnadskänsla som genomsyrar hela bostaden. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp med sina fönster i söderläge, som kombineras väl med den genomgående ljusa färgsättningen. Generöst allrum med plats för möblemang och sovalkov stor nog för en 1,60-säng. Utöver detta bjuder bostaden på vackert originalkök med målade luckor och matplats intill, ett nyrenoverat fräscht badrum som går i samma toner som byggåret samt god förvaring i både klädkammare och vinds- och källarförråd. HSB BRF Atle är en trygg förening med trevlig innergård och Ellstorpsparken utanför porten. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Malmö har att erbjuda. Därtill erbjuds goda kommunikationsmöjligheter från Katrinelunds busshållplats, Värnhems busstorg och Östervärns tågstation. På en kort promenad når man livsmedelsbutiker, gym samt köpcentret Malmö Plaza med dess serviceutbud, restauranger och butiker. Är du bilburen når du de stora vägarna på nolltid, vilket snabbt tar dig var du vill. Föreningen har även investerat i solceller från Sveasolar där överskottsel säljs till elnätet.

Stubbamöllegatan 4B, Kirseberg, Malmö kommun

Stubbamöllegatan 4B

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 095 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 732 kr/mån
19 381 kr/m²

Högst upp i huset finner vi denna tvårummare med balkongen in mot gården i västerläge med fri utsikt! Bostaden är välplanerad och ligger på lugnt läge utan någon insyn. Det som skapar en härlig atmosfär i bostaden är givetvis alla de bevarade klassiska attributen från byggåret som gör sig påminda i form av fina original garderober etc. Bostaden erbjuder även på ett nyrenoverat kök. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer både soffa, matbord och arbetshörna om behov finns. Sovrum på rofyllt läge samt goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Föreningen är stor, stabil och är välskött avseende både fastigheten och ekonomin. Föreningen har två stora grönytor som utgör gården med grillmöjligheter samt sittmöblemang. I Kirseberg bor du bland pittoreska gator med små mysiga gathus, vackra 20-tals villor, omringad av grönskande parker och koloniområden. Här finns även Malmös ljuvligaste park, Beijers Park, med ett mysigt café med och mycket annat som händer för såväl stora som små. I området finns all tänkbar service som stora matvarubutiker, apotek, bibliotek, vårdcentral, flera sportanläggningar, matställen, butiker, förskolor och skolor. För dig som pendlar är läget perfekt med smidig access till motorvägen samt till Värnhem och centralen via cykel eller promenad. Mycket goda pendlingsmöjligheter erbjuds via era busskommunikationer samt Östervärns tågstation. Kort sagt är detta ett område som har allt! Välkommen hem!

  • Balkong
Räfsgatan 21, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 21

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/6
4 322 kr/mån
36 273 kr/m²

På lugn gata nära mysiga grönområden och Kalkbrottet finns denna välplanerade tvårummare byggd 2023. Interiört bjuds det på ljusa, fina materialval, genomgående parkettgolv och en luftig, öppen planlösning mellan smakfull köksmiljö och vardagsrum med utgång till bostadens balkong mot innergården. Vidare finns bra förvaringsmöjligheter, ett bra sovrum och lägg därtill ett stilrent helkaklat badrum med såväl tvättmaskin som torktumlare för högsta komfort. Här bor man med unik natur som närmaste granne men samtidigt nära Hyllie station, Emporia, Limhamn och Malmö city. Ett mycket trivsamt boende på mycket bra läge med gångavstånd till Kalkbrottet, livsmedelsaffärer, busskommunikation och skolor.

  • Balkong
  • Hiss
Ormvråksgatan 3, Söderkulla, Malmö kommun

Ormvråksgatan 3

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 675 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 4/8
5 233 kr/mån
20 807 kr/m²

Här presenteras ett stilfullt renoverat hem redo för omedelbar inflyttning. Ett modernt kök med generösa arbetsytor, integrerade vitvaror och bekvämligheter. Vidare in bjuds ett renoverat och elegant helkaklat badrum, rymliga sovrum och generöst vardagsrum. Lägg därtill en stor inglasad balkong i söderläge som blir ett trevligt uterum med fin utsikt - perfekt för att njuta av vårens första strålar ända in på hösten. Med en genomtänkt planlösning strömmar ljuset in och fyller de generösa rummen med en härlig känsla av rymd och välbefinnande. Välkommen på visning!

  • Hiss
Axel Danielssons väg 155H, Almvik, Malmö kommun

Axel Danielssons väg 155H

Radhus
Almvik, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
3 795 000 kr
92 m²
4 rum
509 m² tomt

Varmt välkommen till Axel Danielssons väg 155H och denna välskötta 1-plans villa på friköpt hörntomt! Här bor ni i ett barnvänligt område med optimalt pendlingsavstånd till ringvägarna samt Köpenhamn. I huset möts man av ljust och smakfullt inrett kök, fullt utrustat med kvalitativa vitvaror och lämnar inget att sakna. Här finns även gott om plats för större matgrupp. Det generösa vardagsrummet är en idealisk plats för samvaro med plats för större soffgrupp. Lägg därtill tre sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum. Bostaden har ett strömmande ljusinsläpp, härlig rymd och hemtrevlig atmosfär och övertygar er som ställer höga krav på ert nästa drömboende. Pricken över i:et är den stora trädgården på hörntomt ger ytterligare mervärde och bjuder in till spring och lek. Här finns även två förrådsbyggnader med gott om förvaringsmöjligheter. Här bor ni med ett attraktivt läge nära det bästa Malmö har att erbjuda - perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Almviks 4 H gård är beläget ett stenkast från huset och dessutom finns Emporia en kort bilresa från bostaden. Runt hörnet finns det finns gott om grönska, lekplatser och fotbollsplan. Välkommen på visning!

Allégatan 87, Arlöv, Burlövs kommun

Allégatan 87

Villa
Arlöv, Burlövs kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
5 395 000 kr
136 + 8 m²
5 rum
985 m² tomt

Varmt välkommen till denna fantastiska 2-plansvilla på en mysig och grönskande hörntomt! Det första som möter dig i huset är den stora och inbjudande hallen med inbyggda garderober, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett stilrent, funktionellt och stort kök från Vedum med generösa arbetsytor, vita skåpsluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet med hela 2,7m i takhöjd och stora fönsterpartier. Huset har tre sovrum, två badrum och ett öppet, socialt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och gott om plats för soffgrupp och möblemang. Det ena badrummet är stort, fräscht och stilrent med toalett, stort badkar, handfat, kommod och förvaringsskåp. Det andra är stort och praktiskt med toalett. Välkommen på visning!

Humlegatan 6, Drottningtorget, Malmö kommun

Humlegatan 6

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
4 195 000 kr
101,5 m²
4 rum
vån 4/5
6 606 kr/mån
41 330 kr/m²

Mitt i hjärtat av Malmös stadskärna ligger denna fyrarummare med stor terrass med utsikt över en av Sveriges vackraste innergårdar. Här erbjuds en väldisponerad planlösning med sociala ytor, goda förvaringsmöjligheter, tre sovrum, ett rymligt kök med gott om arbetsyta samt både badrum och gäst-WC. På denna adress bor ni i ett stillsamt område med fantastiskt cityläge och absolut närhet till stadskärnan och centralstationen. Området runt bostaden är mycket populärt med Caroli och charmiga Drottningtorget runt knuten. Här finns gott om restauranger, caféer och butiker på gångavstånd. Helt enkelt ett område som är lätt att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Gustav Möllers gata 2B, Centrum/Lugnet, Malmö kommun

Gustav Möllers gata 2B

Lägenhet
Centrum/Lugnet, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 495 000 kr
61,5 m²
2.5 rum
vån 2
4 858 kr/mån
40 569 kr/m²

Varmt välkommen till Gustav Möllers gata 2B. Här bor du på ett attraktivt läge mitt i city! Belägen på första våning med stor inglasad balkong i söderläge. Interiört finns väldisponerade kvadratmeter som samspelar med fina materialval i hela bostaden. Här erbjuds ett öppet och sobert kök med plats för matbord, två tilltagna sovrum och ett halvt rum, perfekt lämpat som kontor eller vardagsrum. Lägg därtill ett helkaklat modernt badrum med egna tvättmöjligheter. Från sovrum når vi den mysiga inglasade balkongen där man kan njuta i solen med en kopp kaffe. Bo mitt i City med det bästa alldeles utanför porten. Lugnet är ett eftertraktat och populärt område med något för alla som vill bo centralt, lugnt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver - förskola, restauranger, bra kommunikationer, köpcentrum och trevliga promenadstråk.

  • Balkong
  • Hiss
Elisetorpsvägen 19B, null, Burlövs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 09:45
Elisetorpsvägen 19B, null, Burlövs kommun, bild 2
Elisetorpsvägen 19B, null, Burlövs kommun, bild 3

Elisetorpsvägen 19B

Lägenhet
Burlövs kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
995 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 6/9
3 332 kr/mån
16 179 kr/m²

På utmärkt läge i Arlöv, endast ett stenkast från kommers och handel, har ni nu möjligheten till att förvärva en tvårummare optimal för paret såväl som den ensamstående På sjätte våningen välkomnas ni av en spatiös hall och känslan av modernitet. Ni har ett rymligt sovrum i ena delen av bostaden, ett smakfullt kök med plats för matbord samt stora sällskapsytor i vardagsrummet där den inglasade balkongen förlänger bostaden under de varmare sommarhalvåret. I bekvämlighetens benämning har ni även generöst med förvaringsutrymmen och hiss i byggnaden. Ett helkaklat badrum som föreningen renoverat i samband med stambytet 2005/2006. Här bor ni i närheten till både butiker, kommunikation och grönområden. För familjen så har ni två stora lekplatser som barnen kan njuta av. Malmös citypuls är endast en bit bort med antingen buss, tåg eller bil. Välkommen hem!

  • Premium
Slussgatan 3, Slussen, Malmö kommun

Slussgatan 3

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 650 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 4/6
2 866 kr/mån
37 079 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvåa på centralt och lugnt läge på Slussgatan 3! Här slås man av en härlig takhöjd, bra ytor i kök och vardagsrum samt balkong med kvällssol i en fastighet ritad av arkitekt Axel Carlsson. I sovrummet får ni plats med en dubbelsäng och har förvaring i en platsbyggd garderob längst med den ena väggen. En fantastisk bostad med ljusa materialval där vardagsrummet är stort och rymligt med en halvöppen planlösning med kök. Här får man plats för de sociala sammankomsterna med härlig utsikt utan någon insyn. Brf Klas är en stabil och bra förening med en mysig och fin innergård. Denna bostad måste upplevas på plats! Att bo på Slussen gör det lätt att upprätthålla en stadslivsstil. Med gångavstånd till Malmös stadskärna är detta det perfekta boende för city-älskaren! Om du pendlar finner du Värnhemstorget och Malmö Central som är knutpunkt för stads- och regionalbussar, vilket gör det lätt att ta dig till din destination i Malmö såväl som i resten av Öresundsregionen. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun

Stora Varvsgatan 39

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 145 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/12
4 087 kr/mån
48 750 kr/m²

Mysig och fräsch 2:a på tredje våningen. Byggnaden stod färdig 2022. Bostaden präglas av genomgående ljusa materialval och skapar en harmonisk och inbjudande känsla. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning. Lagom stort sovrum. Badrummet rymmer tvättmöjligheter. Läget gör det lätt att trivas; med havet inpå knuten och sköna promenadstråk precis utanför dörren. Bra skolor och lekparker i närheten. På en kortare promenad når ni dessutom Malmös härliga stadsliv! Riksbyggen brf Stjärnfyren har 36 förköpta p-platser till boende i P-huset på Stora Varvsgatan. Kösystem tillämpas. Föreningen har en gästlägenhet som medlemmarna kan nyttja för gäster som hälsar på. Som boende i området har du tillgång till goda kommunikationer. Välkommen att kontakta mig för visning av bostaden.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Ormvråksgatan 27, Söderkulla, Malmö kommun
Ormvråksgatan 27, Söderkulla, Malmö kommun, bild 2
Ormvråksgatan 27, Söderkulla, Malmö kommun, bild 3

Ormvråksgatan 27

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 095 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 5/8
4 512 kr/mån
15 755 kr/m²

Med hiss från markplan når vi denna mycket trevliga lägenhet med fint ljusinsläpp, stora fönster och lättmöblerade rum samt badrum och stor inglasad balkong. Lägenheten är lugnt belägen med närhet till ringvägen vilket gör att man lätt når Malmös två största shoppingcentrum Mobilia och Emporia. Söderkulla erbjuder även god service i form av apotek, vårdcentral, bra kommunikationsmöjligheter, härliga grönområden och gångavstånd till Skånes bästa hamburgerrestaurang "Rekas". Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Bomgatan 16, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Bomgatan 16, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Bomgatan 16, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Bomgatan 16

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 575 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
4 029 kr/mån
46 818 kr/m²

Nu saluförs denna ljusa och yteffektiva tvåa i Västra Hamnen med balkong i söderläge och park direkt framför huset vilket ger en fri och luftig känsla. Ett modernt boende för dig som ställer höga krav på läge, komfort och stilsäker interiör. Lägenheten är på andra våningen i ett nyproducerat flerbostadshus med hiss från markplan, som stod klart för inflyttning 2021. Här bor du i en nyproduktion när den är som bäst - sociala ytor, välutrustat kök, ypperlig förvaring och ett stilrent badrum med egna tvättmöjligheter. Lägg där till en balkong i generös storlek som ger bostaden en extra social yta att umgås på i ett fantastiskt söderläge och nom kort kommer det att uppföras en vacker grönskande park på gården. Bostaden är genomtänkt till varje kvadratmeter där du enkelt kan inreda efter tycke och smak då bostaden erbjuder sobra färgval och smakfulla tillval i en spatiös planlösning. I direkt anslutning till Varvsparken och Masttorget med affärer och restauranger är detta ett optimalt boende för dig som vill ha närhet till de centrala delarna av Malmö men samtidigt njuta av läget nära till hav och trevliga promenadstråk. I Brf Grilla bor du i en aktiv förening där man äger sin mark - vilket borgar för en ekonomisk trygg framtid. Här bor man mitt i vackra Västra Hamnen, liggandes mot fina Varvsparken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Kristinelundsvägen 12A, Slottstaden, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Östra Kristinelundsvägen 12A

Lägenhet
Slottstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 675 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1,5/4
4 458 kr/mån
41 797 kr/m²

I hjärtat av omåttligt populära Slottstaden finner ni denna mysiga funkislägenhet belägen på 1/2 tr. Lägenheten vetter trivsamt mot föreningens nyligen renoverade innergård. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas maximalt med yteffektiv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två praktiska och stora sovrum. Bostaden karaktäriseras av öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som inbjuder till social samvaro, väl tilltagen takhöjd och charmigt trägolv. Genomgående fint skick med stilrena och genomtänkta materialval. Passar dig som månar om hög kvalité och standard. Här är det bara att flytta rakt in! Inom gångavstånd finner ni flera matvarubutiker och gym, men även rofyllda och vackra parker så som Rönneholmsparken och Slottsparken. I Rönneholmsparken finns det en trivsam hundrastplats. I närheten reser sig också det välkända landmärket "Kronprinsen" med sin blå fasad och förutom dess service- och handelsutbud är detta en viktig punkt i Malmös busstrafik, härifrån tar ni er med enkelhet runt till Malmös alla hörn med buss. Flertalet populära caféer och endast ett stenkast till Regementsgatans breda restaurangutbud. Föreningen förfogar över en gemensam takterrass och nyligen renoverad gård på entrésidan. Varmt välkommen!

Östra Hyllievägen 123, Hyllie By, Malmö kommun

Östra Hyllievägen 123

Övrigt
Hyllie By, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
12 000 000 kr

Nu saluförs anrika Hyllie skola som står redo att förädlas och tas i bruk igen! Här finns en väldigt mångsidig fastighet såväl inne som ute. Skolan är belägen mitt i det lilla pittoreska samhället Hyllie by, en bevarad idyll mitt i Malmö, men som även angränsar till expansiva Hyllie. Den omedelbara omgivningen består även av gamla Skåne gårdar från 1800-talet, gröna fält och ridhus. Här råder lugn och rofylld bykänsla samtidigt som du når centrala Malmö på tio minuter. På den 2 247 m² stora hörnfastigheten vilar ett karaktärsfullt och formidabelt stenhus från 1878 med en tydligt markerad frontespis på huskroppens långsida, kulturfönster, tandad takfot samt en ockragul slammad fasad som gifter sig fint med röda plåtdetaljer och det enkupiga takteglet. Vägen upp till huset består av en asfalterad och inhägnad skolgård med god tillgång till uppställningsplatser för flertalet fordon. Utöver skolbyggnaden finns ett uthus med träport samt ytterligare tre dörringångar. På den uppväxta trädgårdssidan som vetter mot soliga söder finns en trädridå som naturligt avgränsar fastigheten från kyrkogården. Skolverksamheten bedrevs fram till 2014 när den lades ned. Därefter har skolbyggnaden genomgått en rivning av interiören där torpargrund, installationer för el och vatten samt ytskikt revs. I samband med det noggranna och påkostade rivningsarbetet har samtliga fönster- och dörrhål stagats upp med rejäla trästolpar inför framtida renoveringsarbeten. Nuvarande ägare har renoverat alla fönster med förstärkningar i bågar med L-stål vinklar, grävt ut bottenvåningen ytterligare och förberett för gjutning av betonggolv samt förberett el-centraler till tre bostadsenheter. I gällande detaljplan är fastighetens användningsområde betecknad till "allmän nytta" och det pågår förberedelser för en detaljplaneändring för ett annat användningsområde än den givna, dvs från allmän nytta till bostadsändamål där installationer för el, vatten och värme har upparbetats i ca 40-tal CAD ritningar. På fastigheten planeras inredning av den befintliga byggnaden till tre radhus samt en ny, fristående byggnad där ytterligare fyra radhus ska inredas (se bild). I garagebyggnaden planeras sopstation och lägenhetsförråd. Stadsbyggnadskontoret är positiva till förslaget. Ett tillfälle att förvärva en spännande fastighet med historia intill goda kommunikationer, service och näringsliv. Välkommen!

Berguvsgatan 9D, Söderkulla, Malmö kommun

Berguvsgatan 9D

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 350 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/4
4 344 kr/mån
16 875 kr/m²

Den som väntar på något gott har nu hittat rätt! Mitt i mysiga Söderkulla saluförs detta fina hem med en stilren interiör. Högst upp väntar en alldeles underbar trea för alla er som värdesätter ett boende med alla moderna bekvämligheter tillhands. Resultatet av det omsorgsfulla renoveringsarbete som färdigställdes 2017 är en tidlös och långsiktig grund till dina egna inredningsdrömmar - här är det bara att flytta rakt in, möblera och bo otroligt bra! I den välplanerade interiören erbjuds en härlig atmosfär med ett stilfullt kök i vitt som samspelar med matplats och sällskapsrum i den luftiga planlösningen. Ett minst lika imponerande utrymme är den fina badrumsmiljön i gråa kakel- och klinkerval som går ton-i-ton på såväl väggar som golv. Till sovavdelningen hör två rejäla och åtskilda sovrum med fönster i antingen ett svalt norrläge eller i söderläge med fönsterdörr mot den inglasade balkongen. Enhetligt fina attribut i rum efter rum med laminatgolv, fodrade golvsocklar i vitt samt släta väggar i vit kulör och vitmålade innertak. Stora fönsterpartier i två väderstreck skänker den genomgående planlösningen mängder med ljus och volym. Passa på att säkra denna möjligheten att bo i en attraktiv förening med välskötta gemensamma utrymmen och stora genomförda renoveringar bakom sig. Bra grundavgift med förmånlig gemensam el och fiber i tillägg. Nära mataffärer, grönområden och goda bussförbindelser. Välkommen på visning!

Rödkullastigen 3B, Almhög, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Rödkullastigen 3B

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
895 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 6/8
4 340 kr/mån
16 422 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa om 54,5 kvm med en trevlig inglasad balkong med en fantastisk utsikt! Vi möts av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober längst med ena väggen. Direkt från entrén når man även det välplanerade köket med plats för matbord. Upplev även den ljusa känslan i det luftiga vardagsrummet med balkong i västerläge med fri utsikt. Badrummet är helkaklat och snyggt och sovrummet rymmer plats för dubbelsäng och möblemang. Här bor ni i ett lugnt område med grönskande innergård och med närhet till de mesta. Med goda kommunikationsmöjligheter tar du dig både till Malmös centrum samt till Hylliestation och Emporia på bara 10 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Jacob Hanssons väg 8A, Klågerup, Svedala kommun

Jacob Hanssons väg 8A

Lägenhet
Klågerup, Svedala kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 550 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
5 068 kr/mån
33 553 kr/m²

I familjevänliga och natursköna Klågerup finner vi nu detta stilrena och välplanerade BR-parhus. Här erbjuds ett fantastiskt stenhus som interiört bjuder på hög standard, vacker arkitektur, generös takhöjd och genomtänkta kvadratmeter. Interiören badar i ljus från stora fönsterpartier och takfönster som tillsammans med de generösa umgängesytorna i öppen planlösning och den hisnande takhöjden ger en luftig atmosfär. I planlösningen finns även ett fint Marbodal med köksö och goda arbetsytor, ett stilrent helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt två bra sovrum. Fönsterdörr i vardagsrummet leder ut till den härliga utemiljön som består av en stor uteplats på trädäck och mängder av gräsytor i söderläge. I Klågerup tillhör du Svedala kommun där skola (F-9) och omsorg är lätt att tillgå och där barnen snart kan se fram emot nya spännande lekmiljöer alldeles runt knuten. Nära till lekplatser, sportanläggningar, friluftsbad och hundrastplatser. Alla åldrar har även nära till Bokskogen och tillgång till en av Sveriges bästa golfbanor. Här finns alla förutsättningar för familjen att stortrivas. Kommunikationsmöjligheterna är klockrena med buss 142 precis utanför dörren som tar dig snabbt in till Malmö. Välkommen på visning!

Masttorget 5, null, Malmö kommun

Masttorget 5

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 650 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/6
2 882 kr/mån
56 383 kr/m²

I hjärtat av populära Västra Hamnen, en kort promenad från Malmö City, saluförs nu denna välplanerade tvåa! Här väntar en alldeles fantastisk lägenhet med en nästan 16,5 m² stor och rättvänd balkong för alla er som värdesätter spektakulära utsikter över Masttorget och Turning Torso samt sol hela dagen. Interiört ges fina sällskapsytor i vardagsrummet som samspelar med köket i en öppen planlösning, ett gediget sovrum med god förvaring samt en helkaklad badrumsmiljö i stilrent kakelutförande med tvättmöjligheter. I det ljusa Vedum köket finns släta köksluckor och gråa bänkskivor. Fina ytskikt genomgående med ljus ekparkett genomgående, släta innerdörrar och vitmålade väggar och tak. Brf Skeppsträdgården är belägen i ett bostadskvarter där hållbarhet och grönska står extra mycket i centrum. Med odlingslådor i de terrassliknande balkongerna och gröna gårdsmiljön skapas trivsel samtidigt som det bidrar till miljön. I föreningen finns garage, gemensam takterrass och två övernattningsrum för långväga gäster. Om sommaren sprudlar Västra hamnen, trädäcken fylls av badgäster och solen glänser mellan de arkitektoniska nybyggda husen. Passa på att säkra ett bekvämt boende mellan hav och stad! Varmt välkommen!

  • Hiss
Lundavägen 48, null, Burlövs kommun
Lundavägen 48, null, Burlövs kommun, bild 2
Lundavägen 48, null, Burlövs kommun, bild 3

Lundavägen 48

Villa
Burlövs kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
4 495 000 kr
157 + 35 m²
5 rum
508 m² tomt

Välkommen till drömhemmet Lundavägen 48 i Gamla Åkarp! Här bor du i en fantastisk familjebostad som erbjuder en oslagbar kombination av charm, rymd och praktiska ytor. Här möts ni av generösa sociala utrymmen, flera välplanerade rum och en atmosfär av trivsel. Det imponerande köket bjuder inte enbart på goda arbetsytor utan även plats för ett stort matsalsmöblemang för flera personer. Det ljusa vardagsrummet, omgivet av fönster i olika väderstreck, fyller varje hörn med en härlig naturlig belysning. På bottenvåningen finns även i dagsläget ett kontor i anslutning till vardagsrummet, ett mysigt sovrum med utsikt mot trädgården och ett fräscht helkaklat badrum. På andra våningen finner ni ett stort allrum med fönster som kan omvandlas efter era önskemål. Ett till sovrum och en rymlig inbyggd garderob ger flexibilitet och möjlighet till anpassning. Dessutom finns både en stor hall vid entrén av huset samt en hall utmed trädgården. Som vanligt i många äldre hus finns det även många härliga små extraytor. Trädgården, omgiven av en inbjudande stenlagd yta, är både praktisk och lättskött. Det trevliga uterummet är förlängt med ett nybyggt trädäck med en perfekt pergola för soliga dagar. Trädgården har minimal insyn och är inhägnad. I anslutning till uterummet finns även en snickarbod samt ett ytterligare rum. Framsidan pryds av växtlighet och ett garage som erbjuder plats för bil eller extra förvaring, samt en bekväm uppfart med ytterligare parkeringsmöjligheter. Här bor ni i ett familjevänligt område med närhet till skola, förskola och lekplatser. Med smidiga förbindelser till både Malmö och Lund via bil, tåg och buss, blir vardagen både enkel och bekväm. Närmsta busshållsplats ligger enbart två minuter ifrån bostaden. Missa inte chansen att äga detta underbara hem i Gamla Åkarp varmt välkommen på visning!

  • Premium
Norrbäcksgatan 31, Kroksbäck, Malmö kommun

Norrbäcksgatan 31

Lägenhet
Kroksbäck, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/8
4 232 kr/mån
17 109 kr/m²

En halvtrappa upp i huset med hiss finner vi denna smakfullt renoverade och välplanerade tvåa på 64 m² med stilrena materialval och ljusa toner. Här flyttar man rakt in och bor länge och bekvämt! Man slås omedelbart av en fräsch känsla när man stiger in i bostadens öppna och inbjudande hall med vitpigmenterade golv, nya dörrar samt släta, vitmålade väggar genomgående. Interiört finns ett mysigt vardagsrum med balkong i anslutning, ett stilrent nyrenoverat kök i passande vitt med en fin matplats för fyra sittande, ett generöst sovrum där vardagsrummet tidigare var placerat, halvkaklat badrum i vitt med fönster i öster och badkar samt en klädkammare. Här bor du på cykelavstånd till stan, nära Emporia, Hyllie tågstation, matbutiker, service och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen som man når på några minuter. Välkommen!

  • Hiss
Vingsnäcksgränd 1, Kalkbrottet / Limhamn, Malmö kommun

Vingsnäcksgränd 1

Radhus
Kalkbrottet / Limhamn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
4 725 000 kr
102 m²
4 rum
4 465 kr/mån
46 324 kr/m²

Varmt välkommen till Vingsnäcksgränd 1 och detta stilrena, funktionella och moderna hörnradhus i populära Kalkbrottsområdet! Här bor man med kort promenad-/cykelavstånd till busslinje, Sibbarpsstranden och havet samt centrala Limhamn med dess stora utbud av dagligvaruhandel. En skön promenad runt Kalkbrottet i natursköna omgivningar är en perfekt start på dagen. Huset erbjuder två sköna uteplatser på totalt ca 42 kvm för härliga dagar i solen eller för kvällsmiddagarna med de bästa vännerna. På entréplan lockar bostaden med öppen och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum tillsammans med ett badrum i högsta kvalitet och på ovanvåningen finner man tre bra sovrum, allrum samt ett snyggt helkaklat badrum. Här bor man i ett lugnt, grönskande och barnvänligt område. Du har även närhet till busskommunikation längst Annetorpsvägen och Hyllie nås på några få minuter. Ett ypperligt boende för den aktiva barnfamiljen! Välkommen på visning.

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 41