Entrance Fastighetsmäkleri

Entrance Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Götabergsgatan 11 B, Vasastaden, Göteborgs kommun

Götabergsgatan 11 B

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Entrance Fastighetsmäkleri
4 950 000 kr
75 m²
2 rum
vån 3/4
4 399 kr/mån
66 000 kr/m²

Denna tvårummare, som närmast utstrålar våningskänsla, är en smältdegel av samtida design och klassisk elegans. Med en omsorgsfull renovering och minutiös utvalda material och färgval har denna lägenhet förvandlats till en finstämd symfoni. Genomgående mörka golv i fiskbensläggning flyter tröskellöst genom hela lägenheten. Väggarna är målade i sofistikerade nyanser av sand, skapande en atmosfär av lugn och harmoni som omsluter dig så fort du kliver in. Här möts historiens vingslag av modernitetens puls i en perfekt balans, med stuckaturer, höga lister och eleganta parspegeldörrar som vittnar om en tid av omsorgsfullt hantverk och tidlös stil. Köket är en plats där tradition möter innovation på ett förunderligt vis. Här integreras toppmoderna apparater och stilrena ytor med lätthet, skapande en köksmiljö som är lika funktionell som den är estetiskt tilltalande. Lägenheten är verkligen en gömd pärla mitt i allt, en tyst oas som ändå ligger i hjärtat av stadens pulserande liv. Bara ett stenkast bort sträcker sig grönskande parker ut. Här kan du njuta av lugnet och friden samtidigt som du är bara några minuters promenad från stadens brus och livfulla aktiviteter. Att bo i denna lägenhet innebär att ha allt inom räckhåll, samtidigt som du kan dra dig tillbaka till din egen fridfulla oas när du behöver en paus från stadens livliga tempo. Det är det bästa av två världar - urban bekvämlighet och avkopplande harmoni, förenade på ett sällsynt sätt.

Projekt Sankt Pauli, Lunden, Göteborgs kommun
  • 2 lediga bostäder

Projekt Sankt Pauli

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Entrance Fastighetsmäkleri
fr. 2 275 000 kr
29-37 m²
1 rum
2 600 kr/mån

På Sankt Pauligatan 27 i Lunden pågår just nu ett spännande arbete med att förvandla de gamla torkvindarna till moderna lägenheter. Totalt byggs 7 nya vindslägenheter där varje lägenhet är unikt utformad men byggda med samma höga nivå vad det gäller material, funktionella lösningar och smarta detaljer. Merparten av lägenheterna stoltserar dessutom med egna takterrasser i soliga lägen. Lägenheterna ligger samtliga på våning 4 och bygget är i full gång och vi räknar med att en inflyttning kommer att kunna ske under Q3 2024. För mer information se vår projektsida.

  • Nybyggnadsprojekt
Viktoriagatan 15 A, Vasastaden, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Viktoriagatan 15 A, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Viktoriagatan 15 A, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Viktoriagatan 15 A

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Entrance Fastighetsmäkleri
12 500 000 kr
148 m²
4.5 rum
vån 5/5
9 032 kr/mån
84 459 kr/m²

Omsorgsfullt renoverad och storslagen sekelskiftesvåning i den eftertraktade stenfastigheten på Viktoriagatan 15. Våning med stora möjligheter för olika dispositioner och generationsboende med två entréer. De tre rummen i ”huvuddelen” ligger i fil i rakt söderläge och är samtliga utsmyckade. Fungerande eldstad, detaljrika stuckaturer, höga listverk, munblåsta fönsterglas, fiskbensparkett och dubbeldörrar är bara några av alla bevarade detaljerna i lägenheten. Komplett med hiss, stor balkong och utmärkt läge är detta ett ståndsmässigt boende i ett av Göteborgs mest eftertraktade hus. Lågt belånad förening med bland annat festlokal, övernattningsrum och gym och dessutom Göteborgs vackraste trapphus.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Majorsgatan 1, Linnéstaden, Göteborgs kommun
Majorsgatan 1, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Majorsgatan 1, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Majorsgatan 1

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Entrance Fastighetsmäkleri
2 850 000 kr
31 m²
1 rum
vån 5/5
2 337 kr/mån
91 935 kr/m²

Uppe bland takåsarna och högst upp i den vackra hörnfastigheten på Majorsgatan finner vi en smart enrummare. Genomtänkt lägenhet med köket renoverat i sobra färger, gott om förvaring, stort badrum och praktiskt allrum. Utmärkt läge i Linnéstan med närhet till skolor och stadslivet. Dessutom går hissen hela vägen upp och lugnet är påtagligt. Stabil brf där fiberbredband ingår i avgiften.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 4