Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trivselvägen 6, Björkliden, Örkelljunga kommun
  • Lör 4 maj kl 10:00
Trivselvägen 6, Björkliden, Örkelljunga kommun, bild 2
Trivselvägen 6, Björkliden, Örkelljunga kommun, bild 3

Trivselvägen 6

Villa
Björkliden, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
800 000 kr
35 + 22 m²
2 rum
1 154 m² tomt

Stugdröm i populära Björkliden - söker ni ett mysigt fritidshus eller kanske det första egna boende så lever Trivselvägen verkligen upp till sitt namn! Med såväl nytt kök från IKEA (-20), genomgående renoverade ytskikt i vardagsrum, kök och sovrum samt ny luft/luft värmepump (-21) så kan ni börja njuta av denna stugan direkt! Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köksö som avgränsning där ni med fördel kan placera gästerna med något gott i glasen medan ni färdigställer maten för kvällen. Sovrummet ger lagom avskildhet och plats för såväl säng som byrån till kläderna och det lilla badrummet är trots sin äldre karaktär funktionellt. Midsommarstången placeras lämpligen mitt på den lättskötta gräsytan och när lekarna är till ända flyttar ni in till långbordet i det mysiga uterummet om c:a 13 kvm för att njuta av mat och dryck tillsammans. När kvällen lider mot sitt slut inackorderar ni med fördel gästerna i gäststugan av mycket gott skick där de kan vila ut inför en ny spännande dag i de natursköna omgivningarna! I det direkta närområdet kan ni välja att vandra i vackra Grytåsa strövområde eller kanske gå 27 hål golf på Woodlands Country Club och inom 30 minuter med bil når ni bl.a. Sveriges sydligaste alpinanläggning på Vallåsen, äventyrsbanan på Kungsbygget samt havet och de härliga stränderna längs västkusten. Alltsammans endast 35 min från Helsingborg, 80 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn! OBS! Driftskostnader avser permanentboende. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Kyrkogatan 14, Markaryd, Markaryds kommun

Kyrkogatan 14

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 200 000 kr
108 + 21 m²
6 rum
792 m² tomt

Varmt välkomna till "LUGNVILLAN", en egen liten oas på Kyrkogatan 14 mitt i Markaryd. Precis som namnet antyder finner sig en lugn atmosfär när man stiger in i villan. Vackra detaljer gör sig påmint från det tidiga 1900-talet såsom munblåsta fönster, högt i tak, vackra trägolv, en kakelugn och spegeldörrar. Här finns otroliga möjligheter för den intresserade att restaurera och bygga vidare på detta hem eller bara bevara villan som den är och njuta av dess karaktär. Villan bjuder på 6 rum varan 4 sovrum med två toaletter på vardera plan. Den höga takhöjden i kombination med de stora fönsterna skapar ett vackert ljusinsläpp i hela huset. Köket är uppdaterat och renoverat med nya köksluckor från Härjedalskök och för den som önskar finns möjlighet att återställa utrymmet för den gamla vedspisen i köket. Ljuvlig äldre lummig mormorsträdgård med flertalet äldre perenner, fruktträd och buskar såsom fjärilsbuske, syren, rosor, pioner, kaprifol, vinbärsbuske, körsbär, plommon och äppelträd bara för att nämna några. En egen oas mitt i Markaryds centrum som bara måste upplevas på plats! Med sin närhet till skog, sjöar och natur är Markaryd en lugn och rogivande plats att slå ned sina bopålar. Här finns det inga avstånd oavsett om det är till skola, jobb eller butiker och på orten finns barnens skolgång från förskola till gymnasium och även de matvarubutiker och restauranger ni behöver i tillägg till vårdcentral och bank. Förbindelserna är utmärkta med både tågförbindelse som E4:an som enkelt tar er såväl norr som söderut, vilket även gör Markaryd till en utmärkt pendlarort! Välkommen att boka tid för visning!

Sjöängsvägen 16, Markaryd, Markaryds kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00
Sjöängsvägen 16, Markaryd, Markaryds kommun, bild 2
Sjöängsvägen 16, Markaryd, Markaryds kommun, bild 3

Sjöängsvägen 16

Villa
Markaryd, Markaryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 650 000 kr
159 + 31 m²
7 rum
1 296 m² tomt

Välkomna till denna generösa och pampiga souterrängvilla med plats för den stora familjen endast en kort promenad från Getesjön! I Souterrängplanet finns bl.a. ett kontor, rymligt gästrum samt helkaklat badrum och klädvård, kallförråd samt integrerat garage. På mittenplanet huserar husets umgängesytor och här kan ni njuta tillsammans hela familjen framför kaminen efter en härlig badstund i Getesjön eller efter en skridskotur på Andsjön! Vid köksön i det öppna köket njuter ni och era gäster med något gott i glasen medan kvällens middag färdigställs. Sedan avnjuter ni den med fördel tillsammans i det inglasade uterummet. Två sovrum samt badrum vilket ni kan sätta er egen prägel på rundar av våningsplanet. En trappa upp finner ni ytterligare två sovrum där kanske barnen kan få sin egen hemvist. Här bor ni bekvämt med plats till den stora familjen och allt på gång och cykelavstånd från såväl barnens skolgång, centrums bekvämligheter och härliga fritidsaktiviteter! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
Hallandsvägen 106, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
  • Lör 27 apr kl 10:00
Hallandsvägen 106, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Hallandsvägen 106, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Hallandsvägen 106

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 150 000 kr
95 m²
4 rum
2 158 m² tomt

Söker ni hus med anor från tidigt 1900-tal med lantlig känsla och modern touch i vacker symbios? Uppskattar ni detaljer som synliga originalbjälkar i tak samt ljuvlig kakelugn? Då är Hallandsvägen 106 för er! Storstugan erbjuder pittoreska båleväggar och synliga bjälkar i taket som kombineras med synligt regelverk mot köket. Den värmande kakelugnen tronar centralt i rummet och erbjuder såväl värme som trevnad! Köket går i moderna ljusa toner och vid köksön kan gästerna vila medan ni tillagar det sista för middagsbjudningen. Intill finner ni ett sovrum av god storlek. Vid hallen huserar det stilrena badrummet och på övre plan är ett större rum som kan vara såväl allrum som master bedroom och innanför detta ett mindre mysigt rum som kan vara walk in closet eller sovrum för minsta barnet. Ni finner dessutom ett fristående garage som även har plats för hobbyverksamhet och den gamla Backstugan är en fin grund för magisk uteplats eller kanske bygger ni upp den igen och inhyser ert eget microbryggeri? Välkommen att boka er för visning!

  • Premium
Näckstigen 8, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Näckstigen 8

Fritidshus
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
625 000 kr
53 + 50 m²
3 rum
1 582 m² tomt

Varmt välkomna till denna enkla stuga i Åsljungas djupa skogar med cykelavstånd till Åsljungasjön! Denna stuga av enkel med mysig karaktär erbjuder en bra grund för er som antingen vill leva det enkla stuglivet eller sätta er egen prägel på mysig hörntomt. Vardagsrummet blir den naturliga mittpunkten med vackert plankgolv, eldstad samt fint ljusinsläpp. I det enkla köket kan ni koka potatisen till midsommarfirandet och i de två lagom stora sovrummen finner ni vila. I källarplan huserar badrum, garage samt förråd. På cykelavstånd från den glittrande Åsljungasjön och med skogen runt hörnet är detta en underbar plats för naturälskaren. Ni når denna oas på 40 minuter från Helsingborg, 80 minuter från Malmö och 120 minuter från Köpenhamn! Varmt välkomna att boka er för visning!

Almliden 49, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00
Almliden 49, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Almliden 49, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Almliden 49

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 850 000 kr
114 m²
4 rum
577 m² tomt

Smakfullt och elegant renoverad 1-plans villa med energieffektiv uppvärmning på attraktiva Almliden! Kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning där ni kan tillaga middagssupén i det stilfulla köket (-23) i grå färgskala samtidigt som gästerna hänger vid köksön eller myser ner sig i soffan invid vardagsrummets stora fönsterpartier. Sommartid så öppnar ni säkert upp till terrassen och umgås i den ljumma sommarkvällen med familj och vänner. Invid köket finner ni klädvården med egen ingång från uppfarten samt utgång till terrassen och det isolerade förrådet. I den mer privata delen huserar det eleganta och smakfulla badrummet (-23) tillsammans med tre sovrummen av god storlek. Med en nyrenoverad interiör, effektivt uppvärmningssystem (-23) och sitt goda läge inklusive hörntomt är detta en villa att bara flytta rakt in och njuta av direkt! På kort promenadavstånd har ni såväl barnens skolgång, fritidsaktiviteter inklusive padelhall som centrums bekvämligheter och vacker natur. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse redan nu!

  • Premium
Tyge Krabbes väg 35, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
  • Budgivning pågår
Tyge Krabbes väg 35, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Tyge Krabbes väg 35, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Tyge Krabbes väg 35

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
895 000 kr
77 + 77 m²
3 rum
807 m² tomt

Varmt välkomna till Tyge Krabbes väg 35 och detta charmiga hus med 1 plan och källare! Välskött hus med inbjudande trädgård och stort inglasat uterum om ca 20 kvm. Flytta direkt in eller sätt din prägel med färg och tapeter! Direkt när man stiger in i hallen möts man av en varm och ombonad känsla som är genomgående för hela huset. Köket renoverades på 90-talet med gedigna träluckor, vitvarorna har uppdaterats efterhand. I köket finns utrymme för matplats invid köksfönstret. Vardagsrummet ligger i vinkel med utrymme för både matgruppen och soffgruppen samt eldstaden sprider både värme och trevnad i huset. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet. Huset erbjuder även badrum med våtrumsmatta samt två sovrum. Källarplan är försett med gillestuga, matkällare, tvättstuga samt pannrum och rum för förvaring. Här bor ni ett spjutkast från Örkelljunga IP med sina fotbollsplaner och löparbanor samt idrottshallen FORUM och badhuset samt på promenadavstånd från centrum samt barnens skolgång upp till högstadiet! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Norra Sonnarpsvägen 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun
Norra Sonnarpsvägen 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Norra Sonnarpsvägen 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Norra Sonnarpsvägen 3

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 195 000 kr
100 + 62 m²
5 rum
917 m² tomt

Lagom stor familjevilla på gångavstånd från både skola och härliga Åsljungasjön! På entréplanet huserar kök med äldre målade träluckor samt angränsande matplats vilket följs av det generösa vardagsrummet med trägolv och plats till såväl soffgrupp som matsalsmöblerna. Härifrån kommer ni också ut till det generösa uterummet! Det fint renoverade badrummet från -18 samt två bra sovrum rundar av entréplanet. På övre plan finner ni ytterligare två sovrum av god storlek, gästtoalett samt flertalet förråd. Källaren bjuder på ett rejält hobbyrum med plats för pingisbordet eller tonåringens sovrum, garage med automatportar, pannrum samt tvättstuga. Här bor ni centralt i Åsljungas bykärna med gångavstånd till barnens skolgång från förskola till årskurs 6 samt den härliga Åsljungsjöns fina badplats i ett hus där såväl tak, värmesystem och badrum är av nyare karaktär! Varmt välkommen att boka er för visning!

  • Premium
Skytteparksvägen 28D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
  • Budgivning pågår
Skytteparksvägen 28D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Skytteparksvägen 28D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Skytteparksvägen 28D

Radhus
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
625 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/1
4 796 kr/mån
7 911 kr/m²

Äntligen en 3:a i markplan på attraktiva Skytteparksvägen! Denna gavellägenhet ligger fint på området med den närliggande skogen som fond som ni kan njuta av från den stenlagda uteplatsen. Ni kommer in i en generös hall och härifrån når ni köket med plats för matbord invid köksfönstret. Vidare finner ni badrum med våtrumsmatta samt två sovrum av god storlek där ni kan ta igen er efter cykelturen till Mammas Vik. Det stora vardagsrummet erbjuder massor av naturligt ljus från stora fönsterpartier samt utgång till er lilla uteplats! Dessutom erbjuder bostaden två rymliga klädkammare som nås från hallen respektive det ena sovrummet. Med mestadels originaldetaljer från 90-talet har ni här alla möjligheter att få sätta er egen touch! Här bor ni vid lugn återvändsgatan med naturen ständigt närvarande men ändå bara en promenad eller cykeltur från centrums alla bekvämligheter! Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Älgstigen 7, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 25 apr kl 16:00
Älgstigen 7, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Älgstigen 7, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Älgstigen 7

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 495 000 kr
108 + 78 m²
7 rum
1 525 m² tomt

Högt placerad på Ringåsen huserar denna villa med rejäl garagebyggnad och massor av potential! På entréplanet finner ni ett genomgångsrum vilket har agerat tv-rum och rejält vardagsrum med utgång till uterum där ni njuter under sommarmånaderna. Köket är av äldre karaktär men fullt funktionellt, badrummet praktiskt och i de två sovrummen kan barnen eller gästerna ha sin plats eller om detta kanske blir nya hemmakontoret? På övre plan kommer man upp till ett litet allrum med takfönster och utöver det finner ni två sovrum med heltäckningsmatta och bra plats för såväl säng som skrivbord och bokhylla. I verkstaden har det huserat tapetserarverkstad tidigare och kan nyttjas klockrent för ny verksamhet eller bara som ett bra hobbyutrymme. Garagedelen värmer bilen på ett bra vis och alltsammans inackorderat i välskött byggnad med gjuten platta och träpanel. Med gångavstånd till såväl barnens skolgång, fritidsaktiviteter och den djupa skogen är detta en utmärkt fastighet för barnfamiljen! Säljes med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att anmäla intresse till ansvarig fastighetsmäklare redan nu!

  • Premium
Ånhultsvägen 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun
  • Ons 24 apr kl 16:00
Ånhultsvägen 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Ånhultsvägen 3, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Ånhultsvägen 3

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 995 000 kr
150 + 24 m²
4 rum
1 504 m² tomt

Med bedårande utsikt över vackra Åsljungasjön tronar denna pampiga 1-plansvilla! Här kan ni underhålla stora sällskap i den generösa salongen som med sin exklusiva framtoning och flertalet umgängesplatser är utmärkt för både den stora middagsbjudningen som julfirandet. I burspråket har ni både naturligt ljus samt en ombonad vrå att mysa ner er i efter en härlig bad eller skridskostund på sjön eller efter en härlig promenad runt den välskötta slingan som löper runt hela sjön. Köket är gediget med ekluckor och god plats för matbord, om måltiden istället inte intas i det intilliggande uterummet, båda platserna med sjöutsikt såklart! Tre sovrum av god storlek, gästtoalett, badrum och klädvård i ett plan ger ett hem som passar såväl gammal som ung! Groventrén (renoverad -23) samt det vidbyggda garaget är utmärkt för bilens välmående eller kanske den lilla egna verksamheten? De natursköna omgivningarna och gångavstånd till den välskötta badplatsen vid Åsljungsjön, vilket också erbjuder goda fiskemöjligheter, ger ett boende som bjuder in till aktiviteter direkt i närområdet och såklart kan barnens skolgång från förskola till årskurs 6 även nås via en promenad eller cykeltur. Med bil eller buss finner ni Örkelljungas bekvämligheter med matvarubutiker, busstation, restauranger och högstadieskola. Allt som allt är Ånhultsvägen 3 en underbar plats att slå ner bopålarna på! Kostnad för el är beroende på användning av elpatron i oljepanna, hög inomhustemperatur samt förhöjda elpriser. Med investering i pelletsbrännare eller luft/vattenvärmepump kan denna kostnad minskas avsevärt. Fastigheten säljs förbesiktigad och med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
  • Budgivning pågår
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Sonnarpsvägen 1D, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Sonnarpsvägen 1D

Lägenhet
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
795 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 076 kr/mån
11 778 kr/m²

Varmt välkomna till denna välrenoverade gavel 3:a med nytt och elegant kök från 2021 på centrala Sonnarpsvägen! Högst upp i huset tronar denna välplanerade bostadsrätt där ni möts av en sammanlänkande och stilren hall och där det direkt till höger huserar ett mycket elegant IKEA-kök från 2021 med stilfulla gråa spegelluckor vilka gifter sig utmärkt med den svarta laminatbänkskivan och de ljusgråa skivorna däröver - snyggt! Utöver den goda ytan att utforska era matlagningskunskaper erbjuds även bra plats till förvaring samt matbord med fyra stolar där ni tillsammans med vänner eller på tu man hand kan äta kvällssupén. Vidare på höger sida från hallen följer master bedroom med god plats för dubbelsängen och på vänster sida ligger badrummet i sober färgskala samt med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Då lägenheten är placerat på en gavel så har vardagsrummet ett genomgående ljus med fönster mot såväl väster som öster! Innebär lägenhetens tredje rum att ni äntligen har ert nya hemmakontor eller walk in closet - eller blir det barnets rum? Oavsett har ni ett lagom stort rum med utsikt över innergården att inreda precis som ni vill ha det! Stabil förening där värme, vatten och elnätsabonnemang är inkluderat i avgiften samt gångavstånd till centrums bekvämligheter förhöjer! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
  • Balkong
Åsljunga, Åsljunga, Örkelljunga kommun
Åsljunga, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Åsljunga, Åsljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Åsljunga

Tomt
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
100 000 kr
935 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga dina bodrömmar genom att förvärva en tomt i Åsljungas vackra naturområde och bygga det drömhus du önskar. Tomterna är fribyggartomter och kan antingen förvärvas separat eller tillsammans. Priset avser per tomt. Fastighetsbeteckningar: Åsljunga 90:1 Area 935 kvm Åsljunga 90:2 Area 964 kvm Gällande detaljplan för området är detaljplan Å1 från 1967, nedan finns plankarta och planbeskrivning via länkarna: gisportal.perstorp.se/dokument/Örkelljunga/Plandokument/å1/Å1 plankarta.pdf gisportal.perstorp.se/dokument/Örkelljunga/Plandokument/å1/Å1 planbeskrivning.pdf Vatten och avlopp är idag inte anslutet till fastigheterna, kontakta kommunen vid frågor. Elförsörjning och fibernätverk kontakta Eon för frågor angående elförsörjning och Telia/Skanova för frågor gällande fibernätet.

  • Premium
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Hallandsvägen 57, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Hallandsvägen 57

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 795 000 kr
94 + 62 m²
4 rum
442 m² tomt

Varmt välkomna till Hallandsvägen 57 och denna totalrenoverade villa på ytterst centralt läge! Entréplan erbjuder renoverat kök med vit kökslucka samt snygg marmorskiva och maskinpark bestående av häll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl & frys. Vardagsrummet vetter mot baksidan och har utgång till träterrass och egen gräsyta. Här finns också ett sovrum med parkettgolv som också är den genomgående golvbeläggningen för hela huset. Ovanvåningen erbjuder två sovrum samt ett helkaklat badrum i sober färgskala. Källarplan har stora förvaringsutrymmen, toalett med klinker samt tvättstuga med arbetsyta och ny tvättmaskin och torktumlare. Från källarplan når man även garaget. Varmt välkomna att höra av er för visning!

  • Premium
Husarliden 10, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Husarliden 10, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Husarliden 10, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Husarliden 10

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 795 000 kr
199 + 83 m²
9 rum
1 228 m² tomt

Varmt välkomna till Husarliden 10 och denna arkitektritade villa designad av danske arkitekten Svend Bøgh-Andersen belägen på prunkande hörntomt i centrala Örkelljunga! I denna villa gifter sig dansk 60-talsdesign med tegelfasad och koppartak på ett underbart sätt med modern svensk stil i den andra huskroppen vilka är sammanlänkande av en stilfull hall. Det vackra köket utstrålar enkel elegans och bjuder in till mysiga middagsbjudningar där gästerna kan ta en drink vid köksön medan du förbereder supén. Ni äter sannolikt middagen vid matplatsen som är placerad i anslutning till köket och sedan myser ni ner er med goda samtal eller avec i det ljuvliga vardagsrummet som har ett magnifikt ljusinsläpp och ombonad atmosfär. Under sommaren tar ni steget ut till den stenlagda uteplatsen och njuter av solens strålar. Via köket når ni ett mindre kontor och vidare huserar ett stilrent badrum, gästrum samt ett generöst master bedroom. Brasrummet i den andra huskroppen går i nordisk stram stil och erbjuder, som namnet antyder, en värmande kamin och i tillägg till det öppet upp i nock! Här har ni ett mysigt loft och via brasrummet nås även en av trädgårdens uteplatser. I anslutning finner ni också ett pentrykök samt sovrum med egen avskild toalett och utgör därför en egen enhet för den som vill ha mycket gäster eller för den som vill hyra ut delar av villan. I källare/souterrängplan ligger det väl tilltagna hobbyrummet och det intilliggande duschrummet med värmande bastu samt flertalet mindre rum av skiftande karaktär. Tar man sedan de sex stegen upp finner ni ett utrymme förberett för kök samt toalett med handfat, men det är när ni kommer till det pampiga tv-rummet med stora fönsterpartier mot trädgården som hjärtat slår ett extra slag! Det funktionella badrummet med klädvård, vinkällare, förrådsutrymmen och ett gästrum avrundar våningsplanet. Villan har en otrolig potential då man enkelt kan dela upp bostaden i tre separata bostäder alternativt använda bostaden som ett modernt generationsboende! Här bor ni på gång och cykelavstånd från såväl centrums alla bekvämligheter som barnens skolgång från förskola till årskurs 9 samt alla deras fritidsaktiviteter! Varmt välkomna att boka er för visning!

  • Premium
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun
  • Lör 27 apr kl 12:30
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 2
Regnbågsvägen 58, Fasalt, Örkelljunga kommun, bild 3

Regnbågsvägen 58

Villa
Fasalt, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 395 000 kr
62 m²
3 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till Regnbågsvägen 58 - det självklara valet för livsnjutaren! Vackert beläget strax utanför Örkelljunga finner ni denna ljuvliga stuga sist på grusvägen. Atmosfären i stugan är välkomnande och rogivande med en öppen planlösning där vardagsrummet och köket blir husets mittpunkt och hjärta där familj och vänner kan samlas vid brasan för gemensamma stunder! Från vardagsrummet når man enkelt uteplatsen perfekt för sena sommargrillkvällar för att sedan krypa in i något av de två sovrummen. Nuvarande säljare har låtit inreda en del av förrådsbyggnaden till bastu och strax utanför på tomten är det förberett för badtunna. På området finner ni gemensam 25 m utomhuspool, lekplats och dansbana som får disponeras av de boende! Dessutom når ni Kungsbyggets äventyrsanläggning och Vallåsens Bike Park och skidanläggning på under 20 minuter samt Sjöaltesjöns bad och fiskevatten på under 10 min med bil. Med endast 45 min från Helsingborg, 90 min från Malmö och 120 min från Köpenhamn är detta ett boende att njuta av för hela Öresundsregionen!

  • Premium
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Valhallavägen 13, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Valhallavägen 13

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
1 475 000 kr
106 + 53 m²
4 rum
280 m² tomt

Här får ni chansen att förvärva en villa i hjärtat av Örkelljunga, men ändå med en privat sfär såväl utvändigt som invändigt! Invändigt utmärker sig det moderna och eleganta köket sig med sin placering i den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum blir detta den givna central platsen att vistas i, eller varför inte i det anslutande inglasade uterummet? Efter middagen finner ni lugn och ro i vardagsrummets vrå med den vackra kakelugnen närvarande och stämningshöjande! Planlösningen har utformats väl med umgängesytorna på entréplan och en trappa upp finner ni de mer privata utrymmena med tre stycken sovrum samt badrum. En stenlagd innergård med plank som ger insynsskydd och många ytor att skapa er egna uteplatser, om ni inte helt enkelt bara kryper in i det inglasade uterummet från 2015, ger er en stor, lättskött och vacker oas! Fjärrvärme, kommunalt vatten/avlopp samt indraget fiber i kombination med gångavstånd till skola, förskola, matvarubutiker, busstation och med Örkelljungas största lekplats mitt över vägen ger ett utmärkt boende för både gammal som ung! Välkommen på visning!

  • Premium
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun, bild 2
Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!, Eket, Örkelljunga kommun, bild 3

Bygg ert drömhus i magisk miljö med egen sjö och golfbanan som granne!

Tomt
Eket, Örkelljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 850 000 kr
4,1 ha tomt

Böljande vacker tomt om c:a 4 ha med egen sjö och byggrätt på 1 000 kvm! Inbäddad i den vackra skånska naturen och bara en wedge från en av Woodlands Country Clubs senaste välrenommerade bana Magnolia, ritad av en av världens bästa banarkitekter Donald Steel, så har ni här en unik möjlighet att bygga ert drömhus och vara en del av gemenskapen i Woodlands Country Club. Genom att vara en del av föreningen på Woodlands ges du möjlighet till ett bekymmersfritt boende då årsavgiften inkluderar två medlemskap i golfklubben, sophantering, kontroll av huset och mycket mycket mer! Områdets detaljplan har framtagits med hänsyn till naturen och där husen placeras flytande på plintar i relation till den växande naturen och ska uppföras i naturmaterial för att harmonisera på bästa vis med omgivningarna och den övriga bebyggelsen i området. Övriga hus är designade av Henning Larsens arkitektkontor som är en av nordens ledande arkitekter och även här finns ett färdig förslag där ni får en lämplig placering väster om sjön dessutom med färdig anslutning för vatten/avlopp och fiberbredband. Med sin byggrätt precis vid din egen sjö så kan ni med några få steg nå sjön och dess sandstrand samt brygga för härliga bad under sommarmånaderna samt skridskoåkning vintertid när sjön ofta fryser till is under vintern samt att det i den omkringliggande naturen finns såväl blåbär som svamp för den intresserade. Med sin välplanerade placering ges både morgon & kvällssol och med den intilliggande golfbanan finner ni såklart även nöje i någon av de tre 9-håls banorna, driving rangen eller pitching green som finns i anslutning till det moderna klubbhuset med såväl restaurang & padelbanor som omklädningsrum med bastu. På vintern tar ni med fördel en tur i längskidspåret som ornads av Woodlands golfklubb. Dessutom ingår även fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Gated community där portarna till området öppnas med fjärrkontroll vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Välkomna att kontakta mig för mer information om förutsättningarna för ert nya drömboende!

  • Premium

Visar alla 18