Anna Ski Mäkleri

Anna Ski Mäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Törners väg 68, Kottla, Lidingö kommun

Törners väg 68

Radhus
Kottla, Lidingö kommun
Anna Ski Mäkleri
10 895 000 kr
133 + 24 m²
5 rum
208 m² tomt

Radhus om ca 157 kvm totalyta med ett högt och fint läge mot skogsområde. Huset är rymligt och välplanerat fördelat på tre plan med ett högt och fritt läge. Det är i mycket gott skick och erbjuder bl.a en trevlig sällskapsdel, kök, 3-4 sovrum, allrum, 3 badrum varav ett med spa-del med ångbastu, rymlig tvättstuga med en förrådsdel. Flera fina uteplatser med ett soligt läge varav baksidan helt insynsskyddad. Gott om förvaring med både en oinredd vind samt garage. Här bor du med närhet till mycket bra förskolor, skolor, motionsspår och fina promenadstråk längs Kottlasjön. Goda kommunikationer med buss till både Lidingö Centrum samt Ropsten och där vidare med tunnelbanan in till Stockholm City. Ett härligt boende i en naturnära och barnvänlig miljö.

Klippuddsstigen 5, Brevik, Lidingö kommun
  • Sön 21 apr
Klippuddsstigen 5, Brevik, Lidingö kommun, bild 2
Klippuddsstigen 5, Brevik, Lidingö kommun, bild 3

Klippuddsstigen 5

Villa
Brevik, Lidingö kommun
Anna Ski Mäkleri
39 950 000 kr
335 + 226 m²
12 rum
1 758 m² tomt

Villa Ancker är byggt 1966 av den kända arkitektrion Ancker, Gate, Lindegren. Under 2021 genomfördes en totalrenovering av husens 561 kvm i totalyta med tillbyggen som utomhuspool, jacuzzis, takterrass, lägenhet med egen ingång, poolhus med bastu, duschrum, sovloft och orangeri. Totalrenoveringen av Villa Ancker är gjord från grunden med nydragen el, VVS, avloppsstammar, ny bergvärmeanläggning etc. I utförandet har man visat respekt för husets ursprung och bibehållit känslan av 60-tal i modern tappning. Villa Ancker står idag färdigt med 8 sovrum, 4 vardagsrum, matsal, öppna spisar, stavlimmad chevronparkett, platsbyggt kök, skafferi med kyla, dubbla diskmaskiner, walk in closet, läcker platsbyggd loungesoffa i anslutning till trappan upp till entresolplanet. Utöver detta finns moderna funktioner som självdoserande tvätt- och diskmaskiner från Miele, ångugn och inglasat vinrum med separat kylanläggning. Välkomna till detta väl genomtänkta hem, där varje detalj är tagen på största allvar. Ett hem att trivas och skapa en härlig framtid med.

  • Premium
Backvägen 7, Råsunda, Solna kommun

Backvägen 7

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Anna Ski Mäkleri
3 950 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/8
8 292 kr/mån
46 471 kr/m²

Varmt välkommen till lugna och trevliga kvarter med närhet till det mesta. Denna välplanerade lägenhet är i originalskick från byggåret 1955. Rymligt sällskapsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Stort fönster och glasad balkong dörr ger ett härligt ljusinsläpp. Rymlig balkong med lite fritt läge i öster. Här finns även en klassisk ekparkett och öppen spis. 50-tals kök med elspis, kyl/frys och matplats för 4 personer. Det har tidigare varit en dörr där matplatsen är, så möjlighet att öppna upp en del av väggen mot sällskapsrummet. Två generösa sovrum i bortre delen av lägenheten. Mellan dessa ligger badrummet. Även detta från tiden med badkar, handfat wc och fönster. Vid entrén ligger det tredje sovrummet. Mellan kök och sällskapsrum ligger en innerhall som kan användas som en mysig läshörna eller kontor. Här ligger även en gäst-wc. Många fina 50-tals detaljer bevarade. Barnvänligt område med Friends Arena och Mall of Scandinavia runt knuten. Här finns också promenadstråk runt Löt och Råstasjön samt sport och simhall. Råsundavägen och Stråket erbjuder ett rikt restaurang- och butiksutbud.

  • Hiss
Läroverksvägen 29 A, Hersby, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Läroverksvägen 29 A

Lägenhet
Hersby, Lidingö kommun
Anna Ski Mäkleri
4 500 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
86 538 kr/m²

I folkmun kallas frimurarhemmet för "slottet" och i denna underbara slottsmiljö har lägenheten minutiöst renoverats till absolut toppskick. Lägenheten är perfekt planerad där ingen yta går outnyttjad. Det inbjudande sällskapsrummet är stort och luftigt med vackert ljusinsläpp genom två stora fönster. Sobert kök från Kvik med bänkskivor och stänkskydd i tilltalande Dekton keramik.. Här finns även alla önskvärd utrustning inklusive en imponerade fläktkåpa i mässing. kombinerad ugn och micro, diskmaskin, tvättmaskin och skafferi. Rofyllt sovrum utan insyn med platsbyggda garderober. Stilfullt badrum i vitt med dusch, fönster, golvvärme och handdukshängare samt blandare i mässing. Trevlig hall med platsbyggd förvaring. Genomgående genomsyras lägenheten med härlig 1910-talsatmosfär, vackra vitlaserade furugolv, spröjsade fönster, djupa nischer, spegeldörrar och paneler. Detta förstärks av smakfulla material och färgval samt tidsenliga strömbrytare och eluttag.

  • Plus
Oskarsvägen 69C, Mosstorp, Lidingö kommun

Oskarsvägen 69C

Lägenhet
Mosstorp, Lidingö kommun
Anna Ski Mäkleri
2 990 000 kr
35 + 15 m²
3 rum
vån 1
5 097 kr/mån
85 429 kr/m²

Centralt placerat på ön med lugn omgivning ligger denna stilrena och välplanerade bostad. Detta utgör ett unikt boende med en blandning av 40-tals charm och toppmodernt boende. Lägenheten ger lite känslan av ett radhus då den har egen ingång och stor insynsskyddad uteplats om 20 kvm, ett härligt extrarum för middagar under sommarmånaderna. Huset och lägenheten renoverades under 2017 med vackra golv, ytskikt, kök och badrum. Detaljer som egen entré, stora fönsterpartier, golvvärme, högt i tak samt industrivägg. Möjlighet till delat ägande, andrahandsuthyrning. Juridisk person accepteras. Dold tillgång i form av två st hyresrätter finns i föreningen. Här bor man i ett centralt och lugnt område med närhet till skola, förskola, matbutik och Lidingö centrum.

  • Uteplats

Visar alla 5