SkandiaMäklarna Gävle

SkandiaMäklarna Gävle

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Runstensvägen 50, Södra Bomhus, Gävle kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Runstensvägen 50, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Runstensvägen 50, Södra Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Runstensvägen 50

Radhus
Södra Bomhus, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 950 000 kr
172 + 37 m²
7 rum
281 m² tomt

Välkommen till det lugna och familjevänliga Runstensvägen. Huset är väl omhändertaget och har byggts ut i omgångar och ger ofta en förvånande känsla av att det är så mycket större invändigt än det ser ut att vara utifrån. I det här huset får nästan allt plats. Nedervåningen består av stora sällskapsytor och ett nyligen renoverat kök. Köket (2022) har renoverats med tanke på den matlagningsintresserade där ytor är väl tilltagna, spisen är extra bred och förvaringen nästan oändlig. I en nisch bakom det sköts tvätten i ett modernt utrymme med klinkergolv och goda torkmöjligheter både inom- och utomhus. I det ljusa vardagsrummet ryms både gäster, vardagen och den där mysiga känslan av en varm brasa när vädret är ruskigt. Via vardagsrummet nås det stora inglasade uterummet på 22 kvm som fortsätter till ett stort trädäck med infälld belysning som erbjuder möjligheter till sittgrupper på flera ytor. På gräsmattan uppfördes 2023 ytterligare ett trädäck där en större sommarpool får plats om så önskas. Husets bägge badrum är helkaklade med dusch på nedervåningen och jacuzzi på övervåningen. Det övre planet har hela 5 sovrum och en rymlig hall med garderober. Trappan fortsätter vidare till vindsplanet som inretts med mycket förvaring längs väggarna och ett stort utrymme som kan användas som sovrum, gästrum eller varför inte allrum. Till huset hör en lättskött trädgårdstomt om 285 kvm med gräsmatta både på fram- och baksida. Här bor ni med del i samfällighet där avgiften inkluderar uppvärmning, vatten/avlopp, sophämtning, snöröjning, sandning, renhållning, gruppanslutet internet via fiber och kabel-TV. Det gör boendet enkelt där det mesta sköter sig självt. Garage med plats för en bil och garageuppfart med plats för ytterligare en bil med elbilsladdare. Området är barnvänligt och trivsamt med närhet till skola, förskolor, matbutik, den trevliga Bomhusbacken och goda bussförbindelser drygt 100 meter från huset. Välkommen hem!

  • Premium
Slaggstensvägen 8, Forsbacka, Gävle kommun
  • Lör 20 apr kl 12:30
Slaggstensvägen 8, Forsbacka, Gävle kommun, bild 2
Slaggstensvägen 8, Forsbacka, Gävle kommun, bild 3

Slaggstensvägen 8

Villa
Forsbacka, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 595 000 kr
127 + 46 m²
6 rum
788 m² tomt

Varmt välkomna till detta bekväma boende om 127kvm med allt i ett plan, garage i direkt anslutning till huset och inglasad altan! Här erbjuds ett fräscht kök med goda arbetsytor och plats för större matgrupp, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad altan i söderläge och hela fem sovrum varav ett används idag som kontor och ett annat som klädkammare. Här finns även bekvämligheter såsom tvättstuga med separat grovingång, relaxdel med bastu och dusch, samt i direkt anslutning till huset finns ett garage med plats för en bil och som ger plats för extra förvaring. Utöver detta värms huset upp via bergvärme som säkerställer en behaglig inomhusmiljö året runt. Tomten är välskött med gräsmatta för lek och spring, blombuskar och stort körsbärsträd som ger ett bra insynsskydd från grannar. Huset har ett bra läge med kort promenadavstånd till kommunikationer, matbutik och förskola/skola. Från Slaggstensvägen tar du dig även snabbt ut på E16 som inom 10-20minuter tar dig till Valbo, Gävle och Sandviken. I Forsbacka bor du även med promenadavstånd till Storsjön med trevliga badstränder, båtplatser, mysiga promenadstråk, bra fiske och skridskoåkning. För den idrottsintresserade finns Forsbacka IK som är väl etablerade i handboll, fotboll, innebandy och bandy. Utomhusarenan (Mariehov) med bandy och fotbollsplan är välskött och har ett relativt nybyggt utomhusgym för alla att nyttja. Intill Mariehov finns ett elljusspår som under vintertid bereds till skidspår. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Södra Stapeltorgsgatan 11B, Söder, Gävle kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Södra Stapeltorgsgatan 11B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra Stapeltorgsgatan 11B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra Stapeltorgsgatan 11B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 250 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 987 kr/mån
31 250 kr/m²

Varmt välkomna till en ytterst välplanerad och vacker lägenhet med fint ljusinsläpp och generös takhöjd. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, renoverat badrum, charmigt kök som är utrustat med diskmaskin, kyl och frys. Det finns en väl tilltagen sovalkov som med små medel kan avgränsas till ett separat sovrum och ett rymligt vardagsrum vars ytor inbjuder till umgänge och gemenskap. Från vardagsrummet når du en trivsam och solig balkong i sydvästläge. I Brf Stettin i Gävle bor du i en bra förening med god ekonomi och tillgång till gemensam tvättstuga, cykelrum och hobbyrum i byggnadens källare. Föreningen har 10 parkeringsplatser med separat kö. Med ett attraktivt läge på populära stadsdelen Söder i Gävle bor du här granne med omtyckta Brunnsparken. Här bor du även med närhet till andra närliggande grönområden och parker, skolor, mataffärer, gym, stort utbud av restauranger, Gävle Centralstation, Högskolan i Gävle samt allt som Gävle City har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Premium
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Hillmansgatan 20, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Hillmansgatan 20

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 195 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 443 kr/mån
20 427 kr/m²

Nu har du chans att förvärva en genomgående fin tvåa med balkong på Hillmansgatan 20! Här erbjuds ett trivsamt boende med ljusa och fräscha ytskikt belägen högst upp i huset. Lägenheten har ett renoverat kök med vita luckor, modern utrustning och plats för matgrupp, vardagsrummet är rymligt med plats för både större soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong i högt och fritt läge. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och skrivbord samt har inbyggda garderober för förvaring. Utöver det finns även en walk-in-closet med en platsbyggd inredning för optimal förvaring som smidigt nås via hallen. Badrummet är helkaklat och är utrustat med toalett, dusch, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i ett lugnt område med närhet till Brynäs centrum med sitt utbud av matbutik, gym, pizzerior, skolor, förskolor och vårdcentral. Härifrån har du även närhet till söders stora utbud av restauranger och nöjen samt promenadavstånd till busskommunikation och Centralstationen. Högskolan nås inom ett bekvämt cykelavstånd. Brf kuttern är en välskött och omtyckt förening med en trevlig innergård och gemensamma utrymmen såsom tvättstuga och ett nytt soprum för föreningens medlemmar att nyttja. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Från första juli kommer även bredband att ingå i avgiften utan extra kostnad. Till lägenheten hör även två förråd, ett större om ca 8kvm och ett matkällarförråd! Ett perfekt boende för dig som har krav på bekväma faciliteter. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
Ekorrbärsvägen 6A, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Mån 22 apr kl 16:15
Ekorrbärsvägen 6A, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Ekorrbärsvägen 6A, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Ekorrbärsvägen 6A

Radhus
Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 295 000 kr
110,4 + 7,7 m²
5 rum
540 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett prisvärt hus i två plan om 5 rok, ca 110 kvm med smakfull inredning samt väl tilltagen tomt med utvändigt förråd! Varmt välkomna till detta trevliga parhus, helt nyrenoverat med vattenburen golvvärme i entréplan samt sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns också gott om plats för både soff-, och matgrupp och köket överblickar entrésidan. Köksutrustning med ugn/mikro i högskåp, fullstor kyl och frys samt ett städskåp. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med dusch, wc, kommod samt en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Goda förvaringsmöjligheter inomhus i såväl förrådsutrymme under trappan till övervåningen samt en rymlig klädkammare på övre plan. Övrigt på övre plan erbjuds ett härligt allrum/lekrum/tv-rum samt tre rymliga sovrum. Här skulle också finnas möjlighet att bygga om allrum till ett fjärde sovrum vid behov. Alla sovrum har dessutom gott om plats för den som önskar att inreda med olika garderobslösningar. Här finns även ytterligare ett badrum med wc & plats för ett mindre badkar alt. dusch. Obs. delvis bilder från annat parhus i föreningen så viss standard/tillval/material kan särskilja från vad bilderna visar. Juridisk person kan accepteras som köpare efter särskild prövning. Husen ligger i området Liljebacken som har ett bra läge i Skutskär och närhet till allt. Allra närmast finns närheten till skog, natur och havet. Inte alls så långt från området ligger en populär strand vid namn Sandbankarna, intill de området finns "Rödsten" där det kommer finnas möjlighet till båtplats som tar en vidare ut i havet samt andra intilliggande populära badstränder, "Kläcken", "Brämmen" etc.. Övrigt i Skutskär så finns allt ett boende kan tänkas behöva. Skola (förskola-9:e klass), bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle (ca 12 minuter) och Uppsala (ca 1h). I närheten finns även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen hem!

  • Premium
Vinbärsvägen 233C, Sätra, Gävle kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Vinbärsvägen 233C, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Vinbärsvägen 233C, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Vinbärsvägen 233C

Radhus
Sätra, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 650 000 kr
127 m²
5 rum
7 368 kr/mån
12 992 kr/m²

Välkommen till detta fina radhus beläget på Vinbärsvägen 233c, ett perfekt hem för den som söker både komfort och stil. Med 5 rum och kök fördelat över generösa 127 kvadratmeter om 2 plan, erbjuder detta hem gott om utrymme för familj. Detta välskötta radhuset har genomgått renoveringar, under 2019 renoverades köket med ett stilrent och modernt Marbodalkök. Badrummet och tvättstugan har även de renoverats under 2022 och 2023, fackmannamässigt utfört. Utöver de renoverade utrymmena bjuder detta radhus på en trivsam atmosfär med väl tilltagna rum. Framsidan erbjuder möjligheter till odling, samt finns det ett delvis vinterbonat förråd. Baksidan som ligger åt västligt väderstreck erbjuder en trivsam trädgård, inglasad altan och ett soldäck där man kan njuta av sommardagar och trevliga grillkvällar. Radhusets läge på Vinbärsvägen ger också närhet till grönområden, skolor, och andra bekvämligheter, vilket gör det till en idealisk plats för familjelivet. I närområdet finns all basservice som önskas, närhet till skola, förskola, matbutik m.m. Här finns också på nära håll Gävles sportcentrum Gavlehov och Gavlerinken med allt från ishockey, innebandy, tennis och friidrott. Trivsam bostadsrättsförening med gemensam kvarterslokal med möjlighet att hyra vid festliga tillfällen. I avgiften ingår kabel-tv, VA, br-tillägg och garageplats. Planerad målning i ljusgrå kulör av områdets husfasader våren 2024. Välkommen hem.

  • Premium
Brändströmsgatan 11A, Centralt/Väster, Gävle kommun

Brändströmsgatan 11A

Lägenhet
Centralt/Väster, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
550 000 kr
18,5 m²
1 rum
vån 1
1 129 kr/mån
29 730 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade bostad som är perfekt som första boende, övernattningslägenhet och/eller studentbostad! Här bor du billigt med en väldigt låg avgift och samtidigt fullt utrustad bostad med närhet till allt. I lägenheten finns en fullutrustad köksdel från Ikea (2017) och helkaklat badrum med dusch. För övrigt fräscha ytskikt och härlig takhöjd på 2,70m för härlig rymd. Perfekt lägenhet för ett första boende, övernattningsbostad eller studentboende med närhet till Högskolan, Boulognerskogen, sjukhuset, livsmedel, transport, Gävle City samt all annan nödvändig service! Välskött förening med god ekonomi, låga avgifter och härlig gemenskap! Allt nödvändigt för ett trevligt boende finner du här! Välkommen hem!

Byggmästargatan 15, Centralt väster, Gävle kommun

Byggmästargatan 15

Lägenhet
Centralt väster, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 050 000 kr
92,5 m²
4 rum
4 764 kr/mån
22 162 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga fyrarummare om 92,5 kvm med lugnt och centralt läge på Byggmästargatan 15! Lägenheten har en generös takhöjd , dubbla balkonger och gavelläge vilket ger ett fint ljusinsläpp. Här erbjuds en mycket välplanerad boyta med en välkomnande hall, ljust vardagsrum, tre sovrum varav det ena har skjutdörrar mot vardagsrummet, rummet kan även kan även nyttjas som trevligt matrum. Från vardagsrummet nås den ena balkongen med härligt sydvästläge, plats för utemöbel och med utsikt mot föreningens lummiga gård. Ursprungligen har detta varit två lägenheter vilket gör det enkelt och möjligt att dela av lägenheten för att exempelvis få 1 rok med toalett och dusch samt egen ingång. Lägenheten har flera tidstypiska detaljer så som trägolv och djupa fönsternicher. Från hallen nås kök med plats för matmöbel och även ett helkaklat badrum med dusch. Till lägenheten hör fyra förråd för extra förvaring. Centralt men lugnt område med kort gångavstånd till centrums utbud av caféer, barer och restauranger samt trevliga Boulognerskogen. Kort promenad/cykeltur till Högskolan och sjukhuset. En trivsam förening med lummig innergård med utemöbler sommartid. Välkommen hem!

Björkevägen 72, Björke, Gävle kommun
Björkevägen 72, Björke, Gävle kommun, bild 2
Björkevägen 72, Björke, Gävle kommun, bild 3

Björkevägen 72

Villa
Björke, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
5 995 000 kr
230 + 200 m²
8 rum
2 489 m² tomt

Ring eller maila för privat visning! Detta påkostade och rymliga 1,5-planshus hittar du i Björke. Huset rymmer hela 8rok varav 5st sovrum, två riktigt fina badrum samt trivsamma sällskapsytor. Golvvärme på entréplan förutom sovrum och biblioteket. Tre stycken AC-aggregat finns monterade för att kyla ner varma sommardagar. Från vardagsrummet kan du följa hur åkermarken utanför följer årets olika årstider. På fastigheten finns tillhörande sidobyggnad som passar perfekt till egenföretagaren eller för dig som har mkt saker att gömma undan. Här finns även ett extra sovrum om så önskas. Från entrén och vidare söderut så finns en stor trädäckad altan som rymmer många middagsgäster eller solstolar. I Björke finns förskola och skola upp till åk 3. Närhet till natur, sjöar och ca 5km till havet. Trivsamt lugnt och populärt villaområde ute på landet. Men du tar dig snabbt in till Gävle med bil. Önskar du cykla så finns det cykelbana till Hille och vidare in till Gävle. Busshållplats finns strax utanför fastigheten. Välkommen hem!

  • Premium
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun
  • Tor 25 apr kl 16:00
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun, bild 2
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun, bild 3

Sveavägen 21B

Lägenhet
Hemsta, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
4 391 kr/mån
24 917 kr/m²

Välkommen till denna tvårumslägenhet med balkong som är belägen i den omtyckta bostadsrättsföreningen Boklok i Hemsta! Lägenhet är på 60 kvm och erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Det generösa rummet kan göras om till ett extra sovrum för den som önskar. Köket är välutrustat med gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det praktiskt och funktionellt. I hallen finner vi garderob med skjutdörrar och en klädkammare för optimal förvaring. Sovrummet är rymligt och erbjuder bra förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Badrummet har kaklade väggar och plastmatta på golv samt komplett med både tvättmaskin och torktumlare. Hemsta är en charmig stadsdel belägen i Gävle. Området erbjuder närhet till grönområden och parker, perfekt för avkopplande promenader eller lek med barnen. Dessutom ett stenkast till södra kolonin, vilket är ett populärt område att vistas i Gävle. Med bra kommunikationer och bekvämt avstånd till stadens centrum är Hemsta ett populärt val för både par och familjer. Lokala bekvämligheter som affärer, skolor och förskolor finns inom räckhåll, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom är Hemsta väl anslutet till kollektivtrafiknätet, vilket gör det enkelt att ta sig in till Gävle centrum och andra delar av staden.

  • Premium
Södra Kungsgatan 32H, Söder, Gävle kommun
Södra Kungsgatan 32H, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra Kungsgatan 32H, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra Kungsgatan 32H

Radhus
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 895 000 kr
88 m²
4 rum
4 595 kr/mån
32 898 kr/m²

Varmt välkomna till ett av de eftertraktade radhusen på taket av Ica Söder med uteplats på fram- och baksida som erbjuder sol från morgon till kväll. Här möts du av en välkomnande hall med bra förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Vidare kommer du till det härliga köket som erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Köket är i en härlig och modern öppen planlösning mot vardagsrummet som även tar dig ut till radhusets inglasade uteplats. I inglasningen finns plats för utemöbler och utanför har du plats för grill. På entréplan finns även ett stort badrum med badkar. Övre plan består av hall, tre trivsamma sovrum, klädkammare och ett helkaklat badrum. Bostaden tillhör den välskötta föreningen Brf Söders tak som med sin goda ekonomi och avgift erbjuder ett väldigt trevligt boende med allt du behöver för att trivas. Bostaden har även ett förträffligt läge på Söder med närhet till Södermalmstorg och dess utbud av restauranger och mataffärer, samt en kort promenad till centrum. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fjärde Tvärgatan 49, Brynäs, Gävle kommun
  • Lör 20 apr kl 11:00
Fjärde Tvärgatan 49, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Fjärde Tvärgatan 49, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Fjärde Tvärgatan 49

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 602 kr/mån
21 230 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga 2:a med balkong i västerläge! Lägenheten har en välkomnande hall, ett trivsamt sovrum, ett rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter och plats för matbord. Rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matmöbel om så önskas. Från vardagsrummet nås balkongen med soligt västerläge. Stort badrum med hotellkänsla utrustat med badkar och dusch! Här bor du med närhet till söders stora utbud av restauranger och nöjen samt med promenadavstånd till Centralstationen. Högskolan nås även den inom ett bekvämt cykelavstånd. Brf kuttern är en välskött och omtyckt förening med en trevlig innergård för föreningens medlemmar att nyttja. Till lägenheten hör också två förråd och i avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg.

  • Premium
  • Balkong
Kullenvägen 6, Kullen, Skutskär, Älvkarleby kommun
Kullenvägen 6, Kullen, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Kullenvägen 6, Kullen, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Kullenvägen 6

Tomt
Kullen, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
Pris saknas
705 m² tomt

Varmt välkomna till denna byggklara tomt på Kullen i Skutskär! Här erbjuds goda möjligheter att bygga ditt drömhem på tomt i populärt område i Skutskär. Här har du möjlighet att bygga ett hus om 1/5-del av tomtens yta (141 kvm) i två plan och med en komplementbyggnad. El, kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns utgrävt i området för möjlighet att ansluta. Allt för ett enkelt och bekvämt hem! För mer detaljrik information, besök mäklarens hemsida för detaljplan, info om anslutningar för fiber, vatten, el o.s.v.! På Kullen finns direkt närhet till skog, grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. Utöver husets närhet till alla nödvändigheter ligger det på en återvändsgata. I närheten till detta barnvänliga område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen att åka förbi tomten när det passar och kontakta ansvarig mäklare för mer information, intresse och bud!

  • Premium
Vretgatan 32, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun
Vretgatan 32, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Vretgatan 32, Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Vretgatan 32

Villa
Älvboda, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 295 000 kr
160 + 81 m²
5 rum
840 m² tomt

Varmt välkomna till denna hemtrevliga och renoverade villa i populära Älvboda, Skutskär! Här erbjuds allt för ett trevligt boende och plats för hela familjen. Hall med plats för klädavhängning, rymligt kök med goda arbetsytor och plats för matbord, tvättstuga med groventré, badrum med dusch och ingång från både hall och tvättstuga, vardagsrum med eldstad och utgång till husets inglasade altan och altan i underbart söderläge. Övrigt på entréplan finns två rymliga sovrum. Övre plan erbjuder allrum, som med enkla medel kan göras om till ett sovrum, badrum med dusch och badkar samt slutligen ett till sovrum! På tomten erbjuds goda gräsytor, uppfart med plats för flertalet bilar, vidbyggt enkelgarage och förrådsbyggnad, delvis varmbonad. Obs. delvis egenritad planritning, viss avvikelse kan förekomma! Besiktningsprotokoll från tidigare ägare. Huset ligger i Skutskärs södra del, i området kallat Älvboda, på återvändsgatan, i lugnt område. Här finns direkt närhet till skog, grönområden, fina motionsspår, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven (Bodaån), matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. Utöver husets närhet till alla nödvändigheter ligger det på en återvändsgata. I närheten till detta barnvänliga område finner du även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Ekorrbärsvägen 7B, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Mån 22 apr kl 16:15
Ekorrbärsvägen 7B, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Ekorrbärsvägen 7B, Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Ekorrbärsvägen 7B

Radhus
Liljebacken, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 295 000 kr
110,4 + 7,7 m²
5 rum
696 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett prisvärt hus i två plan om 5 rok, ca 110 kvm med smakfull inredning samt väl tilltagen tomt med utvändigt förråd! Varmt välkomna till detta trevliga parhus, helt nyrenoverat med vattenburen golvvärme i entréplan samt sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns också gott om plats för både soff-, och matgrupp och köket överblickar entrésidan. Köksutrustning med ugn/mikro i högskåp, fullstor kyl och frys samt ett städskåp. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med dusch, wc, kommod samt en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Goda förvaringsmöjligheter inomhus i såväl förrådsutrymme under trappan till övervåningen samt en rymlig klädkammare på övre plan. Övrigt på övre plan erbjuds ett härligt allrum/lekrum/tv-rum samt tre rymliga sovrum. Här skulle också finnas möjlighet att bygga om allrum till ett fjärde sovrum vid behov. Alla sovrum har dessutom gott om plats för den som önskar att inreda med olika garderobslösningar. Här finns även ytterligare ett badrum med wc & plats för ett mindre badkar alt. dusch. Obs. delvis bilder från annat parhus i föreningen så viss standard/tillval/material kan särskilja från vad bilderna visar. Juridisk person kan accepteras som köpare efter särskild prövning. Husen ligger i området Liljebacken som har ett bra läge i Skutskär och närhet till allt. Allra närmast finns närheten till skog, natur och havet. Inte alls så långt från området ligger en populär strand vid namn Sandbankarna, intill de området finns "Rödsten" där det kommer finnas möjlighet till båtplats som tar en vidare ut i havet samt andra intilliggande populära badstränder, "Kläcken", "Brämmen" etc.. Övrigt i Skutskär så finns allt ett boende kan tänkas behöva. Skola (förskola-9:e klass), bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle (ca 12 minuter) och Uppsala (ca 1h). I närheten finns även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb. Välkommen hem!

  • Premium
Turkivägen 31, Turkiet, Skutskär, Älvkarleby kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 25 apr kl 16:15
Turkivägen 31, Turkiet, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 2
Turkivägen 31, Turkiet, Skutskär, Älvkarleby kommun, bild 3

Turkivägen 31

Villa
Turkiet, Skutskär, Älvkarleby kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
144 m²
5 rum
2 200 m² tomt

Varmt välkomna till denna stora villa med centralt och naturnära läge! Här erbjuds allt för ett trevligt boende. Huvudbyggnad i fyra plan. Entréplan med hall och gott om plats för klädavhängning, stort kök med goda arbetsytor och plats för stort matbord, sovrum, vardagsrum och till sist badrum som idag nyttjas som wc/tvättstuga. Övre plan erbjuder möblerbar hall samt tre sovrum. Här finns även helkaklat badrum med dusch. Från hallen nås även trappen upp till den inredningsbara vinden. Till sist finns källarplanet med förvaringsytor och pannrum. På den rymliga tomten finns flertalet uthus. På framsidan ett för förvaring, ett med garageport och ett äldre bostadshus med renoveringsbehov. På baksidan finns även där några byggnader/skjul. Perfekt villa för den händiga och som vill bo naturnära och centralt och närhet till allt Skutskär har att erbjuda! Huset har sin placering i området kallat "Turkiet" som är ett mycket lugnt område och erbjuder mycket fin natur, samt har ett väldigt pendlarvänligt läge i form av tågförbindelser (Upptåget) mellan Gävle och Uppsala, samt buss till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Övrigt i närområdet finns allt Skutskär har att erbjuda, skola, matbutiker och mycket, mycket mer. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Stuvaregatan 50, Gävle strand, Gävle kommun
Stuvaregatan 50, Gävle strand, Gävle kommun, bild 2
Stuvaregatan 50, Gävle strand, Gävle kommun, bild 3

Stuvaregatan 50

Lägenhet
Gävle strand, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 795 000 kr
79,5 m²
2 rum
vån 5/5
5 348 kr/mån
35 157 kr/m²

Högst upp i fastigheten ligger denna ljusa och rymliga tvåa som med enkla medel kan göras om till tre rum och kök. Stor inglasad balkong i söderläge, utsikt mot Gavleåns utlopp och Gävles takåsar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tillgång till garageplats finns i huset. Eventuellt kan ägaren tänka sig att sälja en båtplats som ligger i nära anslutning till fastigheten om någon önskar köpa det. Bo med Gavleån som granne! I närområdet finns en rad trevliga restauranger såsom Fullriggaren med tillhörande skybar, Fiskemagasinet samt Aktern o Fören. I området finns även lekplatser, Skatepark, förskola och vårdcentral. Matbutik Coop och ICA på andra sidan bron. Gångavstånd till Gävle central med tåg- och bussförbindelse. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Centralgatan 9, Centralt, Gävle kommun
  • Borttagen före visning
Norra Centralgatan 9, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Norra Centralgatan 9, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Norra Centralgatan 9

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/4
4 800 kr/mån
22 652 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Kaplansgatan 24, Centralt, Gävle kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 24 apr kl 19:00
Kaplansgatan 24, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Kaplansgatan 24, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Kaplansgatan 24

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
4 237 kr/mån
39 603 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma och rymliga sekelskiftestvåa i omtyckta Brf Bogården! Här bor du i en lägenhet utöver det vanliga med vackra detaljer bevarade så som generös takhöjd, stuckaturer och stora fönster med bra ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder allt du behöver för ett trevligt boende. Stor hall med avhängnings- och förvaringsmöjligheter, ett sovrum med två garderober och plats för dubbelsäng. Från sovrummet når du lägenhetens balkong som vetter ut mot den grönskande innergården. Köket som renoverades under årsskiftet 2018/2019 är utrustat med integrerad kyl och frys, diskmaskin och en diskbänk i marmor. Från köket når du vardagsrummet med många fina detaljer så som platsbyggd bokhylla och orginalstuckaturer. Till sist finns även helt nytt och smakfullt renoverat badrum med dusch och förberett för tvättmaskin. Brf Bogården är en välskött förening med god ekonomi och en tydlig, långsiktig plan för framtida förbättringar. I föreningen har du tillgång till bastu, samlingslokal och en av Gävles finaste innegårdar med flertal sittgrupper och grillmöjligheter. Här bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat köpcentrum, bra kommunikationer, stort utbud av restauranger, caféer och barer. Här har du även närhet till natursköna Boulognerskogen med sitt utbud av fina promenadstråk, utomhusgym och badplats. Högskolan når du enkelt med en kortare cykeltur eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av centrala Gävle! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Åkerstigen 9C, Bomhus, Gävle kommun
  • Idag kl 17:30
Åkerstigen 9C, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Åkerstigen 9C, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Åkerstigen 9C

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 995 000 kr
97,6 + 45 m²
4 rum
vån 2
4 200 kr/mån
20 441 kr/m²

Välkommen till detta radhus beläget på Åkerstigen i det Bomhus. Ett perfekt hem för den familj som söker både närhet till skola och förskola. Detta charmiga radhuset sträcker sig över två plan plus källare. Med totalt tre rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen. Den öppna planlösningen mellan kök och matplats skapar en luftig och inbjudande atmosfär, perfekt för gemensamma stunder och middagar med nära och kära. En källare med tvättstuga, gillestuga och andra ytor som kan nyttjas efter önskemål. Njut av soliga dagar på den trevliga inglasade altanen, där du kan koppla av med en kopp kaffe eller bjuda in till grillkvällar med vänner och familj, en privat och fridfull oas. Här bor du ett stenkast ifrån skola och förskola, kommunikationer som tar dig in till kärnan av Gävle på ungefär 10 minuter, sportanläggning, småbåtshamn, affärer på Fjällbacken.

  • Premium
Femte Tvärgatan 32A, Brynäs, Gävle kommun
  • Budgivning pågår
Femte Tvärgatan 32A, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Femte Tvärgatan 32A, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Femte Tvärgatan 32A

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
995 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 3/3
1 669 kr/mån
22 111 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket trevliga och ljusa 1.5-rumslägenhet om hela 45 kvadratmeter högst upp i huset med en eftertraktad låg avgift om endast 1669 kr! Här välkomnas du av en hall som direkt öppnar upp till en rymlig matsalsdel med gott om plats för en stor matgrupp med 6 platser. I anslutning till hallen finns även en klädkammare. Köket från 2018 ligger i smidig anslutning till matsalsdelen och här har du gott om arbetsytor, bra förvaring och diskmaskin för att maximera bekvämligheten. Vardagsrummet är anpassningsbart för att passa din personliga inredningsstil och inrymmer även en trivsam sovalkov. Avslutningsvis har du ett helkaklat badrum som bjuder på bekvämlighet och funktion. Kort sagt, denna lägenhet är en ovanlig pärla som upplevs väldigt ljus och rymlig. Lägenhetens högsta placering i byggnaden med västvända fönster ger fantastisk utsikt mot solnedgången. En välskött förening med bra ekonomi och låga avgifter. Lugnt område på Brynäs med bra kommunikationer, granne med Brynäscentrum som erbjuder matbutik, gym och pizzerior. Inom ca 15 minuters promenadavstånd finns fjällbacken, Söders restaurangstråk och centralstationen, samt 5 minuter bort håller godisfabrikens nya område på att byggas upp med allt det har att erbjuda. Välkommen hem!

  • Premium
Gillerhedsvägen 1, Iggön, Gävle kommun
  • Sön 21 apr kl 13:45
Gillerhedsvägen 1, Iggön, Gävle kommun, bild 2
Gillerhedsvägen 1, Iggön, Gävle kommun, bild 3

Gillerhedsvägen 1

Villa
Iggön, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
2 295 000 kr
150 m²
4 rum
5 925 m² tomt

Välkommen till detta idylliska hem, beläget på populära och lugna Iggön. Med en imponerande tomt om 5 925 kvm, inklusive en del odlingsmark, erbjuder denna fastighet en unik möjlighet till en fridfull tillvaro i harmoni med naturen. Det rymliga huvudhuset om 150 kvm fördelat på två plan välkomnar dig med en varm atmosfär. Här har du chansen att renovera och sätta din egen prägel eller helt enkelt bara flytt in. Det charmiga gästhuset om cirka 45 kvm som är renoverat i äldre stil är perfekt för att välkomna vänner och familj. Det övre planet är ej inrett och delvis oisolerat, här finns möjlighet att skapa ett trevlig sovrum eller efter annat önskemål. En stor loge med fyra garageplatser erbjuder gott om utrymme för fordon och förvaring. Dessutom finns en isolerad verkstad för den som älskar att meka samt två stora kallförråd för alla dina verktyg och trädgårdsredskap. För den som behöver mer förvaring ändå eller plats för arbetsfordon finns även en mindre loge som rymmer bil, traktor och mycket mer. Iggön är framförallt en sommaridyll som har gott om badplatser, båtplatser, dansbana och café. Med bil tar det cirka 30 minuter till Gävle city.

  • Premium
Brynäsgatan 3, null, Gävle kommun
Brynäsgatan 3, null, Gävle kommun, bild 2
Brynäsgatan 3, null, Gävle kommun, bild 3

Brynäsgatan 3

Villa
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
4 495 000 kr
159 + 101 m²
6 rum
597 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera detta idylliska hus med spår av 1700-talets fiskegårdar i gamla kvarteret Springer! Detta charmiga hus, om 151 kvm, är en förtrollande kombination av bevarad historia och modern komfort. Här möts du av ett mycket hemtrevligt boende som erbjuder en välkomnande hall, socialt kök med bra förvaring och där man valt att bevara den traditionella vedspisen för en autentisk atmosfär. Här samsas det historiska med det praktiska. Rymligt vardagsrum för de sociala sammankomsterna och som pricken över i:et finns här en torparugn. Husets mångsidiga planlösning erbjuder i övrigt tre rymliga sovrum, varav ena sovrummet på entréplan har en numrerad gjutjärnskamin av Skoglund och Olsson i fint och bevarat skick. Det finns även möjlighet till fler rum om du så önskar. Matsalen pyntas av fina detaljer som kakelugn och platsbyggd bokhylla med lönnfack mm. En perfekt plats för gemensamma måltider. Dessutom finns två badrum på varsin våning för maximal bekvämlighet. Med husets tidigare uppdelning i tre lägenheter öppnas dörren för uthyrningsmöjligheter om du vill dela detta unika hem med andra. Dessutom finns möjlighet att bedriva verksamhet i någon av de extra ytorna, vilket ger flexibilitet och potential för en extra inkomst. I en av utrymmena hittar du en traditionell och funktionell vedspis som värmer. Den kreativa själen kommer att älska den inbjudande ateljén som även kan nyttjas som gästrum. Dessutom finns två praktiska bodar för extra förvaring eller kanske som utrymme för hobbyprojekt. Trädgården med gat- och kantsten från tidigt 1800-tal med fontäner, kastanj, blåregn, vindruvor och hängalm för gungan, är värd sitt namn - konstträdgård. Detta idylliska hem ligger med få minuters gångavstånd från Gavleån, buss- och tågstation. Lokal busshållplats finns strax utanför porten där du även hittar parkeringsplats för två bilar med direktanslutning till trädgården. Plats för fler bilar finns då man kan köra in bilarna på trädgården. Sammanfattningsvis har vi här ett hus som andas historia, med inte mindre än två kakelugnar och en murad sk torparugn som värmer upp rummen och ger en känsla av tidlös elegans. Tre sovrum med möjlighet till fler. Socialt kök med bra förvaring, vedspis, två badrum, två bodar och en ateljé. Brynäsgatan 3 är inte bara ett hem; det är en möjlighet att äga och vårda en del av Gävles historia. En unik kombination av historisk charm och modern komfort väntar dig här. Ta chansen att skapa egna minnen och uppleva det bästa av både det förflutna och nuet i detta extraordinära hem. Här finns en länk till en 3D-ritning där du även kan klicka dig in i bostaden och även vandra runt i den! https://my.matterport.com/show/?m=rZiJsZp9KYq Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Harivägen 3, Axmar, Gävle kommun

Harivägen 3

Fritidshus
Axmar, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
795 000 kr
62 m²
4 rum
1 682 m² tomt

Välkommen till detta idylliska och natursköna fritidshus i Axmar. Här kan ni njuta av lugnet och den fantastiska naturen samtidigt som ni har närhet till havet och en gemensam badstrand bara en kort cykel- eller gångtur bort, där ni även har möjlighet att lägga till er båt. Fastigheten är omgärdad av en grönskande trädgård om 1682 kvadratmeter, stugan har en boyta om 62 kvadratmeter. Detta fritidshus har flertalet bekväma sovrum, så att hela familjen kan bo här eller för att välkomna vänner för en avkopplande helg. Dessutom finns en charmig gäststuga på tomten som ger era gäster ytterligare utrymme att bo bekvämt. Utanför huset finns det sällskapsutrymmen där ni kan njuta av härliga grillkvällar eller bara sitta och njuta av den vackra omgivningen. Trädgården erbjuder gott om plats för lek och spel och möjligheter till trädgårdsodling om så önskas. Detta fritidshus har allt som behövs för att ni ska kunna skapa oförglömliga minnen med familj och vänner. Tveka inte att kontakta oss för mer information och boka en visning av detta fritidshus i Axmar. Välkomna till ett liv fyllt av naturupplevelser och avkoppling!

Brunnsgatan 53A, Söder, Gävle kommun

Brunnsgatan 53A

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 195 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 422 kr/mån
29 875 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad 1,5:a om 40kvm. En fin och välplanerad lägenhet med bra ljusinsläpp. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en mindre walk-in-closet och en garderob, renoverat badrum, modernt och välutrustat kök. Från sovalkoven når du en trivsam balkong i österläge. I Brf Stralsund bor du i en bra förening med god ekonomi och tillgång till gemensam tvättstuga, cykelrum, en övernattningslägenhet som går att hyra för endast 100kr natten och en trevlig innergård med grill. Med ett attraktivt läge på populära stadsdelen Söder i Gävle bor du i ett lugnt område, granne med omtyckta Brunnsparken och en kort promenad till Södermalmstorg. Här bor du även med närhet till andra närliggande grönområden och parker, skolor, mataffärer, gym, stort utbud av restauranger, Gävle Centralstation, Högskolan i Gävle samt allt som Gävle City har att erbjuda. Varmt välkommen!

Visar 1 - 25 av 56