Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kyrkvägen 6, Mörlunda, Hultsfreds kommun

Kyrkvägen 6

Villa
Mörlunda, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred
875 000 kr
117 m²
5 rum
1 245 m² tomt

På lugn återvändsgata i Mörlunda finner vi Kyrkvägen 6, ett lättskött, elegant och modernt boende som nu står redo för sin nya ägare. Här erbjuds ett harmoniskt hem redo att flytta direkt in i. Stora, härliga rum, fint kök och bekväm bergvärme gör detta till ett boende som vi tror kan passa de flesta. Här behöver ni varken snickra eller måla då i stort sett allt redan är gjort sedan några år tillbaka. Tak, fasad och fönster är bytta tillika husets alla ytskikt, badrum och kök. Kanonbra skulle jag säga! Trädgården är väl tilltagen och ger gott om plats för både lek och aktivitet - lättskött är den också. Önskar ni förvara redskap eller andra tillhörigheter finns den röda uthuslängan att tillgå. Ett riktigt bra boende, väl värt att se! Välkomna!

Svarvargatan 6, Rosenfors, Hultsfreds kommun

Svarvargatan 6

Villa
Rosenfors, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred
475 000 kr
68 + 69 m²
4 rum
1 172 m² tomt

Svarvargatan i Rosenfors, ett lugnt och familjärt område med mycket natur och vackra omgivningar. Här erbjuds nu en mysig villa i behändig storlek med härlig trädgård. Invändigt finns två sovrum, vardagsrum med braskamin, fint kök och badrum med dusch. Källare för förvaring och hobbyutrymmen samt ett vindsloft med möjlighet till extra sovplatser. Viktigt att veta är att huset har några år på nacken och bitar som t.ex. tak och badrum börjar bli dags att förnyas. Fördelar är att köket är nytt sedan 2022, braskaminen i vardagsrummet fungerar och ytskikten i huset är fina! Trädgården är stor och på tomten står även en carport som du med enkelhet sätter en garageport till, så har du ett garage! Hur bra som helst! Välkomna med er intresseanmälan!

Kartgränd 7 D, Vimmerby, Vimmerby kommun

Kartgränd 7 D

Lägenhet
Vimmerby, Vimmerby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred
1 895 000 kr
107 m²
5 rum
6 063 kr/mån
17 710 kr/m²

Välkomna till Kartgränd, ett av Vimmerbys senaste tillskott i bemärkelse av både område och bostadsrättsförening! Här får ni möjlighet att bo lugnt och städat i ett mysigt villakvarter. En varm och välkomnande bostadsrätt med stilfulla tillval som ger bostaden det där lilla extra! Skogsgrönt kök, infälld belysning och vitlaserade ekgolv. Tidlöst helkaklade badrum och bekväm golvvärme. På övre plan finns fyra sovrum vilket ger plats för hela familjen eller passar er med behov av extra gästrum, förvaring eller kanske kontor? Härlig är även den egna lilla baksidan med altandäck och gräsmatta. Också perfekt med förråd i anslutning till detta. För er som gillar bekvämligheter är också extra plus att det finns två parkeringsplatser tillhörande lägenheten i anslutning till entrén. Så välkomna med er intresseanmälan till ett gediget, praktiskt och mysigt boende!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hantverkaregatan 22, Målilla, Hultsfreds kommun

Hantverkaregatan 22

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred
1 450 000 kr
128 + 53 m²
4 rum
783 m² tomt

På lugn återvändsgata i trivsamt villakvarter i Målilla finner vi denna välskötta enplans villa. Ett välplanerat hem med stora sällskapsytor i kombination med sovrum i avskildhet för återhämtning. Lättarbetat, ljust och fräscht kök med plats för matgrupp. Stort vardagsrum med den härliga täljstenskaminen i fokus. Här finns plats för både soff- och matgrupp. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme samt gästtoalett i anslutning till hallen. Praktisk och rymlig tvättstuga med groventré. För bilen finns dubbelgarage med värme och förråd. Lättskött trädgård med robotgräsklippare och mysigt insynsskyddad uteplats på baksidan. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Östra Långgatan 59, Hultsfred, Hultsfreds kommun

Östra Långgatan 59

Villa
Hultsfred, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred
1 295 000 kr
122 + 100 m²
7 rum
1 475 m² tomt

Välkomna till en rymlig och modern villa med plats för hela familjen! Stora rum och härlig trädgård, centralt beläget med närhet till affärer och kommunikation. Nyrenoverat kök i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Tre sovrum på entréplan och möjlighet till ytterligare 3 sovrum i källaren. Två toaletter samt ett badrum. Tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Underhållsfri fasad och isolerglasfönster. Varmt välkomna på visning!

Värnstigen 8, Slätten, Hultsfreds kommun

Värnstigen 8

Villa
Slätten, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred
1 450 000 kr
99 + 121 m²
6 rum
798 m² tomt

Mycket välskött och löpande underhållen villa på populära Slätten i Hultsfred. Här har ägaren med varm och noggrann hand, löpande renoverat och underhållit bostaden ända sedan den uppfördes 1974. En genomtänkt planlösning fördelad över två plan. Entréplan med rymlig och välkomnande hall, ljust och modernt kök från 2021 med plats för matbord. Vardagsrum och matrum. Matrummet kan med enkelhet göras om till ytterligare ett sovrum vid behov. Vidare finner vi helkaklat badrum samt två sovrum. En trappa ned finns gästrum, förvaringsutrymmen, helkaklat badrum från 2021 samt stor gillestuga med mysig braskamin. En genomgående fräsch villa med fiber indraget, nytt tak sedan några år tillbaka, vattenburen värme och friliggande garage. Bra läge och redo att flytta direkt in i. Välkomna på visning!

Vetlandavägen 26, Målilla, Hultsfreds kommun

Vetlandavägen 26

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred
545 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
900 m² tomt

Välkomna till en fin och välplanerad enplansvilla med stora möjligheter! På entréplan finns tre rymliga sovrum, ljust kök, badrum samt vardagsrum. Från ett av sovrummen finns utgång till fina lilla altanen under tak. I källaren finns gott om förvaringsmöjligheter, tvättstuga med dusch, källargarage och hobbyrum. Ute på den mysiga tomten finns flertalet fruktträd och bärbuskar samt fristående altandäck med plats för ute möbler och paviljong. Från huset är det gångavstånd till allt du behöver - skola, mataffär och kommunikationer! Varmt välkommen att anmäla dig till visningen

Sanatorievägen 8, Målilla, Hultsfreds kommun

Sanatorievägen 8

Villa
Målilla, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred
775 000 kr
83 + 83 m²
5 rum
1 069 m² tomt

Varmt välkommen till denna 1-plans villa med källare på Sanatorievägen 8 i Målilla. Här stiger du in i ett ljus och trevligt hem. Stort vardagsrum med parkettgolv och generöst ljusinsläpp, tre sovrum, badrum och renoverat kök på entréplan. Huset har under de senaste två åren fått ett kosmetiskt lyft invändigt i form av nya ytskikt i stora delar av huset. I källaren finner du en stor gillestuga med öppen spis. Denna är dock inte använd på länge och bör kontrolleras innan den dras igång. Vidare finner vi tvättstuga med dusch, pannrum, toalett och matkällare. Huset värms med bekväm bergvärme. Lättskött trädgårdstomt med några fruktträd och fina buskar. Bra läge i lugnt och barnvänligt område på återvändsgata i utkanten av samhället.

Tallåsvägen 20, Mörlunda, Hultsfreds kommun

Tallåsvägen 20

Villa
Mörlunda, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred
825 000 kr
100 + 94 m²
5 rum
1 127 m² tomt

Trevlig familjevilla på lugn gata i Mörlunda. Huset är fördelat över två plan och källare. Entréplan bjuder på rymlig hall, två mysiga sovrum, vardagsrum samt renoverat kök från 2018 med utgång till inglasad altan. En trappa upp finner vi ytterligare ett sovrum samt ett oinrett rum, där möjlighet till ytterligare ett sovrum finns. I huset finns även praktisk källare med tvättstuga, pannrum med både bergvärme och vedpanna. Dessa går att enkelt kopplas om beroende på om ni önskar elda med ved eller köra med bergvärmepumpen. Vidare finns i källaren även garage samt hobbyrum. Stora renoveringar som fönster, tak och fasad redan gjorda och för er är det bara att flytta in. Stor och lättskött trädgård med robotgräsklippare. Välkomna på visning!

Ekelundsgatan 8K, Virserum, Hultsfreds kommun

Ekelundsgatan 8K

Radhus
Virserum, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred
525 000 kr
133 m²
5 rum
364 m² tomt

I hjärtat av Virserum finner vi Ekelundsgatan. Ett lugnt område med gångavstånd till både skola, centrum, sjö och natur. Själva bostadshuset är fördelat över två plan och erbjuder goda sociala ytor men också utrymme för enskildhet. På övre plan finner vi tre sovrum och badrum. Nedre plan bjuder på vardagsrum, matplats, kök och badrum. I anslutning till köket finns utgång till altandäck med härlig kvällssol. Trädgården är liten och lättskött men ger ändå utrymme till enklare plantering och möjlighet att sätta fötterna i det gröna gräset under sommarhalvåret. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Plus
Kyrkogatan 22, Virserum, Hultsfreds kommun

Kyrkogatan 22

Villa
Virserum, Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hultsfred
350 000 kr
73 + 30 m²
5 rum
720 m² tomt

Rött litet hus i centrala Virserum. Ett mysigt hus med luft-/vattenvärme, nya fönster, ny fasad och en hel del andra påbörjade projekt. På övre plan finns idag ett sovrum och även ett råutrymme som går att inreda till ytterligare ett sovrum eller allrum. Entréplan består av hall, badrum med dusch, vardagsrum med kakelugn, kök och två sovrum. I anslutning till köket finns utgång till trädgården och den lummiga trädgården. På tomten finns också praktiskt uthus för förvaring av ved och redskap. Huset är centralt beläget med närhet till matbutik, apotek, vårdcentral och skolor. Luft-/luftvärmepumpen är också av nyare modell. En villa med utrymme att sätta er egen prägel på. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 11