Lagerlings Fastighetsmäkleri

Lagerlings Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gyllenstiernsgatan 3, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Gyllenstiernsgatan 3

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
16 500 000 kr
120 m²
4 rum
vån 4/6
5 870 kr/mån
137 500 kr/m²

Med högt, ljust och fritt läge och med utsikt över Gustav Adolfsparken ligger denna synnerligen välplanerade fyrarumslägenhet. Två soliga balkonger och fungerande öppen spis. Lägenheten har en öppen planlösning med en tilltalande sällskapsdel. Modernt öppet kök med köksö och rymlig matplats. Vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong med eftermiddags och kvällssol och parkutsikt. Tre sovrum med gott om förvaring. Välkomnande hall med förvaring och platsbyggd sittbänk. Smakfullt badrum med både badkar och dusch. Tvättmaskin och torktumlare. Gäst wc. Mycket välskött och representativ fastighet med trevlig entré. Föreningen har en mycket god ekonomi. Vänligen anmäl dig gärna till visning genom vår hemsida lagerlings.se under rubriken visning. På så sätt kan vi informera dig om det skulle komma bud innan visning samt om det blir aktuellt med ytterligare visningar. Varmt välkomna!

  • Plus
Majorsgatan 6, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Majorsgatan 6

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
9 975 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/4
523 kr/mån
126 266 kr/m²

Ytterst välplanerad, stilren, genomgående funkislägenhet om tre rum med bra ljusinsläpp och bästa läge invid Östermalmstorg. Hall med klinkergolv och garderob för ytterplagg. Helkaklat badrum med dusch. Inre hall/arbetsrum som flankeras av stor klädkammare och sovrum ut mot gården på vardera sida. Kök med vita snickerier, gasspis och klinkergolv i delvis öppen planlösning mot ett generöst sällskapsrum ut mot gatan, med eldstad och plats för såväl matgrupp som sittgrupp. Ett mindre sovrum med målat plankgolv och garderober i anslutning till sällskapsrummet. Läget är fantastiskt med saluhallen och bra restauranger belägna runt hörnet. Inom kort gångavstånd finns även pulserande Stureplan, Humlegården och natursköna Djurgården. Välskött, skuldfri förening med mycket god ekonomi i fastighet byggd 1932 med garage (intern kö). Varmt välkomna på visning och anmäl dig gärna till visning genom lagerlings.se under rubriken visning för information om bud m.m.

  • Plus
  • Hiss
Nybrogatan 15, Östermalm, Stockholms kommun
Nybrogatan 15, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Nybrogatan 15, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Nybrogatan 15

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
22 850 000 kr
143 m²
4 rum
vån 1/5
7 398 kr/mån
159 790 kr/m²

Med bästa läge på Nybrogatans gågata i nyrenoverade Brf Astoria ligger denna vackra sekelskiftesvåning i toppskick. Våningen bevarar alla vackra klassiska detaljer från förra sekelskiftet samtidigt som arkitekten har lyckats skapa en modern och öppen planlösning. Exklusivt snickeribyggt kök med utgång till stor balkong. Rymligt vardagsrum med plats både för sittgrupp och matsalsbord. Upp till tre sovrum med gott om förvaring. Två påkostade badrum varav det ena har både badkar och dusch medan den andra har dusch. Separat tvättavdelning. Totalrenoverad fastighet i toppskick med elegant entré. Förening med god ekonomi. Vänligen anmäl dig till visning genom lagerlings.se under rubriken visning. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kommendörsgatan 8c, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Kommendörsgatan 8c

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
16 500 000 kr
142 m²
5 rum
vån 1/5
7 138 kr/mån
116 197 kr/m²

I eftertraktade kvarter mellan Humlegården och Östermalmstorg ligger denna väldisponerade etagelägenhet. Lägenheten vetter mot en grönskande innergård med planteringar. Som ett radhus i stan med både balkong och privat uteplats mot trädgården. Entréplanet med egen ingång både från gata och gård består av två rymliga sovrum, badrum med dusch, klädkammare och tvättavdelning. Det övre våningsplanet har en öppen planlösning med sällskapsdel och ett stort kök med rymlig matsalsdel. På detta våningsplan finns ytterligare ett sovrum samt ett badrum med badkar. Mycket välskött modern fastighet uppförd 1976. I föreningen finns garage (kö), poolanläggning, gym, tvättstuga mm. Byggnaden är totalrenoverad och stambytt. Förening med god ekonomi. Vänligen anmäl dig till visning genom lagerlings.se under rubriken visning. På så sätt får du även information om bud och ytterligare visningar. Varmt välkommen!

  • Plus
Östermalmsgatan 32, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Östermalmsgatan 32

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
9 750 000 kr
79 m²
2 rum
vån 1/5
5 207 kr/mån
123 418 kr/m²

Med attraktivt läge vid Danderydsgatan och Lärkstaden ligger denna ljusa tvårumslägenhet. Lägenheten bevarar många tidstypiska detaljer så som högt i tak, spröjsade fönster och har ett tyst läge in mot den vackra innergården med sittgrupp och planteringar. Trivsamt kök med plankgolv, goda arbetsytor och gott om förvaring delvist öppet mot generöst och ljust vardagsrum med burspråk och vackert parkettgolv. Master bedroom med helkaklat badrum ensuite, fint plankgolv, garderobsvägg och balkong. I anslutning till detta ett dressingroom med garderober och separat liten tvättstuga. Inre möblerbar hall med parkettgolv och en fin gästtoalett. Välskött förening med god ekonomi i representativ fastighet byggd 1923 där det centrala läget i kombination med lugnet är optimalt. Varmt välkomna på visning och anmäl dig gärna till visning genom lagerlings.se under rubriken visning för information om bud mm.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Nybrogatan 41, Östermalm, Stockholms kommun

Nybrogatan 41

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
13 850 000 kr
96 m²
3 rum
vån 3/5
0 kr/mån
144 271 kr/m²

För den som vill bo mitt vid Östermalmstorg är det svårt att hitta ett bättre läge än med denna ljusa och väldisponerade trerumslägenhet. Stor balkong mot trevlig innergård. Högt i tak och fina klassiska detaljer. Två ljusa rum i fil mot Nybrogatan. Möblerbar hall med öppen spis som även med fördel kan användas som matrum. Klassiskt kök med 1950-talskaraktär. Två badrum varav det ena med badkar och wc. Det andra med dusch och wc. Mycket välskött fastighet med representativ entré. Äkta bostadsrättsförening med en synnerligen god ekonomi tack vare en mycket låg skuldsättning och goda hyresintäkter från butikslokaler. Noll i avgift. Inga planerade avgiftsändringar. Flexibelt tillträde. Vänligen anmäl dig gärna till visning genom vår hemsida lagerlings.se under rubriken visning. På så sätt kan vi informera dig om det skulle komma bud innan visning samt om det blir aktuellt med ytterligare visningar. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Styrmansgatan 51, Karlaplan, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Styrmansgatan 51, Karlaplan, Stockholms kommun, bild 2
Styrmansgatan 51, Karlaplan, Stockholms kommun, bild 3

Styrmansgatan 51

Lägenhet
Karlaplan, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
13 250 000 kr
105 m²
3.5 rum
vån 0,5/4
6 919 kr/mån
126 190 kr/m²

Mycket attraktiv våning belägen i representativ fastighet från 1889 i en mycket välskött förening med god ekonomi och alla omfattande renoveringar genomförda. Strax intill Karlaplan ligger denna vackra och genomgående våning med generös takhöjd, fyra kakelugnar och balkong mot en välskött innergård. Våningen bevarar vackra originaldetaljer såsom vackert välvda fönster, pardörrar, originalgolv i trä från 1889 och stiliga eldstäder (2 av 4 kakelugnar är fungerande). Välkomnande hall öppnar upp mot den sociala delen som består av ett generöst sällskapsrum med matsal (kan med fördel användas till sovrum) i fil med inbyggda bokhyllor. Lugnt beläget mot gården ligger det rymliga sovrummet med utgång till balkong. Stort kök med gott om arbetsytor förvaring och matplats för 4-6 personer. Intill köket finns ett mindre rum med fönster som kan användas till barnrum eller för ytterligare förvaring. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Föreningen har en vacker, nyanlagd gård mot vilken man har utsikt från balkong och kök. Välskött och representativ fastighet med centralt men ändå lugnt läge ett stenkast från Karlaplan. Till medlemmarnas förfogande finns en samlings/festlokal, wc, bastu samt tvättstuga i källarplan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Styrmansgatan 37A, null, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Styrmansgatan 37A

Lägenhet
Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
6 950 000 kr
53 m²
3 rum
vån 2
2 948 kr/mån
131 132 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Storgatan 46, Östermalm, Stockholms kommun

Storgatan 46

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
16 600 000 kr
111 m²
4 rum
vån 7/7
2 500 kr/mån
149 550 kr/m²

Högst upp i huset, med balkong i rakt söderläge och med magnifik utsikt över Stockholm, ligger denna välplanerade lägenhet med tillhörande garageplats. Strålande ljust kök som öppnar upp mot den sociala sällskapsdelen. Därifrån når man den rymliga och soliga balkongen. Lägenheten har en tilltalande planlösning med stora möjligheter för den som vill skapa ett hem med bästa läge på Östermalm nära både Djurgårdens grönska och Karlaplan. Lägenheten disponeras idag med två sovrum men kan med lätthet göras om till tre möjliga sovrum med fri sikt över takåsarna. Helkaklat badrum med inbyggd dusch samt separat gäst-wc i hallen. Den tillhörande garageplatsen ingår i avgiften. Välskött förening med stark ekonomi, låg belåning och med låga avgifter. Vänligen anmäl er till visningen för att få information om ev. förhandsvisningar och bud. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Artillerigatan 40, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Artillerigatan 40

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
19 750 000 kr
152 m²
4 rum
vån 1/4
5 858 kr/mån
129 934 kr/m²

Attraktivt belägen, i hjärtat av Östermalm, ligger denna sällsynt eleganta sekelskifteslägenhet med en generös takhöjd om 3,35 meter i behov av varsam modernisering. Flertalet bevarade originaldetaljer såsom speglade pardörrar, fiskbensparkett, ornamenterade tak och vackert välvda fönsterbågar skapar förutsättningar för ett ovanligt charmigt hem. Hall med plankgolv, avskilt kapprum och gästtoalett. Kök med matplats samt sovrum med klädkammare ut mot gatan. Rymligt sovrum med balkong ut mot lugn gård och badrum samt klädkammare en suite. Lägenhetens nav är de två vackra sällskapsrummen, avdelade medels parskjutdörrar, som vetter ut mot gård och gata. Välskött och representativ fastighet uppförd 1891 i stabil förening med god ekonomi där hushållselen ingår i avgiften. Vindarna är sålda för byggande av vindslägenheter. Tillträde kan ske omgående. Vänligen anmäl dig gärna till visning genom vår hemsida lagerlings.se under rubriken visning. På så sätt kan vi informera dig om bud samt om det blir aktuellt med ytterligare visningar. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brahegatan 7B, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Brahegatan 7B

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
12 000 000 kr
109 m²
4 rum
vån 0,5/5
6 557 kr/mån
110 092 kr/m²

I en totalrenoverad sekelskiftesbyggnad med attraktivt läge nära Östermalmstorg, Lummiga Humlegården och Stureplan ligger denna smakfullt renoverade lägenhet. Lägenheten har högt i tak med välbevarade originaldetaljer och en effektiv planlösning. Rymligt vardagsrum med platsbyggd bokhylla. Stort påkostat kök med rymlig matplats och vacker utsikt mot en planterad innergård. Tre sovrum varav det största har en rymlig klädkammare och de två mindre ligger in mot gården. En fransk balkong på ett av sovrummen öppnar upp mot grönska och ljus. Stort vardagsrum med en fin platsbyggd bokhylla med belysning. Lägenheten ligger högt från gatan utan direkt insyn. Mycket välskött och representativ fastighet med elegant entré. Vänligen anmäl dig gärna till visning genom vår hemsida lagerlings.se under rubriken visning. På så sätt kan vi informera dig om det skulle komma bud innan visning samt om det blir aktuellt med ytterligare visningar. Varmt välkomna!

  • Plus
Nybrogatan 15, Östermalm, Stockholms kommun

Nybrogatan 15

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
16 500 000 kr
86 m²
3 rum
vån 5/6
4 709 kr/mån
191 860 kr/m²

Med eftertraktat läge i Astoriahuset på Nybrogatans gågata ligger denna stålande ljusa trerumsvåning uppförd 2020. Våningen har en modern och öppen planlösning med stora skylights och ljusinsläpp från flera håll. Exklusivt snickeribyggt kök med köksmaskiner från Miele. Öppen spis i sällskapsrummet. Påkostat badrum med dusch, wc och separat tvättavdelning. Två rymliga sovrum. Totalrenoverad fastighet med elegant entré. Föreningen har en mycket god ekonomi. Vänligen anmäl dig gärna till visning genom vår hemsida lagerlings.se under rubriken visning. På så sätt kan vi informera dig om det skulle komma bud innan visning samt om det blir aktuellt med ytterligare visningar. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Hiss
Banérgatan 29, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Banérgatan 29

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
12 850 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/4
1 767 kr/mån
158 642 kr/m²

Högt, ljust och fritt belägen sekelskifteslägenhet med en synnerligen tilltalande planlösning och solig balkong i perfekt västerläge. Lägenheten är smakfullt totalrenoverad med välbevarade originaldetaljer. Fri utsikt och sol från både öster och väster. Öppen sällskapsdel med ett stort vardagsrum och en vacker kakelugn. I anslutning till vardagsrummet ligger en trevlig matsal som även kan användas som ytterligare ett sovrum. Klassiskt kök med italiensk gourmetspis, matplats och utgång till en solig balkong i västerläge. Stilrent badrum i marmor med både badkar, dusch och dubbla handfat. Mycket välskött fastighet. Äkta bostadsrättsförening med stora nettotillgångar i form av lokaler om 670 kvm vilka genererar stora hyresintäkter. Mycket eftertraktat läge mellan Karlaplan och Djurgården. Vänligen anmäl dig gärna till visning genom vår hemsida lagerlings.se under rubriken visning. På så sätt kan vi informera dig om det skulle komma bud innan visning samt om det blir aktuellt med ytterligare visningar. Varmt välkomna!

  • Plus
Storgatan 57, Östermalm, Stockholms kommun

Storgatan 57

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
24 500 000 kr
197 m²
6 rum
vån 0,5/5
7 198 kr/mån
124 365 kr/m²

Klassisk våning med eftertraktat läge i den s.k. gyllene triangeln invid Strandvägen och Oscarskyrkan. Våningen bevarar mängder av vackra klassiska detaljer i nationalromantisk stil. Två rymliga sällskapsrum mot Storgatan, högt från gatan utan insyn. Våningen kan nyttjas med upp till fyra sovrum. Samtliga tyst belägna mot en trevlig innergård. Modernt kök från Comprex med högkvalitativa köksmaskiner från Gaggenau. Två påkostade badrum, bägge med dusch och wc. Separat gäst-wc i anslutning till hallen. En synnerligen elegant och representativ fastighet på en tyst och bred gata nära Djurgårdens promenadstråk. Mycket välskött förening med god ekonomi. Vänligen anmäl dig gärna till visning genom vår hemsida lagerlings.se under rubriken visning. På så sätt kan vi informera dig om det skulle komma bud innan visning samt om det blir aktuellt med ytterligare visningar. Varmt välkomna!

  • Hiss
Kommendörsgatan 40, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 13:00
Kommendörsgatan 40, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Kommendörsgatan 40, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Kommendörsgatan 40

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
14 975 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/5
5 336 kr/mån
155 990 kr/m²

Mycket attraktivt belägen invid Karlaplan och med direkt närhet till det bästa av vad Östermalm har att erbjuda ligger denna väldisponerade sekelskifteslägenhet om 96 kvm. Härligt sällskapsrum med kakelugn och öppen planlösning mot smakfullt kök med stor matplats. Fyra fönster i fil mot gatan ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Två rymliga sovrum mot gården, det ena med utgång till balkong. Skafferi med tvättmaskin. Stilrent badrum med dusch samt gästwc. Våningen har genomgående vitlaserade golv och vackra sekelskiftesdetaljer såsom takstuckaturer, takrosetter, pardörrar och kakelugn. Förening med god ekonomi i välskött fastighet från 1887 med outnytttjad råvind och med alla större renoveringar genomförda. Föreningen avser att minska lånen gm försäljning av lokalen samt renovera gård/källare.

  • Premium
Grevgatan 50, Östermalm, Stockholms kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Grevgatan 50, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Grevgatan 50, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Grevgatan 50

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
15 995 000 kr
92 m²
3 rum
vån 3/4
1 579 kr/mån
173 859 kr/m²

Attraktivt, högt och lugnt belägen intill Karlaplan ligger denna genomgående, välplanerade och mycket fint renoverade sekelskifteslägenhet med rymlig balkong. Härlig takhöjd och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vetter ut mot Grevgatan, öppen spis och gott om plats för både sittdel och matplats i sällskapsrummet. Två bra sovrum och kök med utgång till balkong med förmiddagssol. Stilrent badrum med dusch, gästwc samt separat tvättpelare. Mycket välskött, lågt belånad förening med låga månadsavgifter i representativ fastighet från 1903.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Birger Jarlsgatan 46B, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Birger Jarlsgatan 46B

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
18 995 000 kr
140 m²
5 rum
vån 2
4 056 kr/mån
135 679 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade familjevåning med två balkonger och med ett rofyllt läge mellan två grönskande gårdar. Våningen, som är omsorgsfullt renoverad erbjuder vackra originaldetaljer ifrån tjugotalet. Stora fönster med spröjs och djupa nischer som bidrar till rikligt ljusinsläpp och generös takhöjd. Välutrustat och socialt kök med gott om plats för förvaring och stora arbetsytor. I anslutning till köket ligger våningens matsal som passar perfekt för stora middagar. I fil med matsalen ligger det spatiösa vardagsrummet med vackert burspråk och plats för stor soffgrupp. Master bedroom med badrum en suite i marmor. Ytterligare två rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum. Välskött förening med god ekonomi. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östermalmsgatan 68D, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Östermalmsgatan 68D

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
7 850 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1
3 197 kr/mån
124 603 kr/m²

Tilltalande sekelskifteslägenhet med attraktivt, lugnt läge mot grön gård. Generöst sällskapsrum i öppen planlösning mot matplats och arbetskök med utgång till balkong mot den vackra innergården. Rymligt sovrum med kakelugn. Helkaklat duschrum och WC i hallen. Genomgående vitlaserade furugolv, generös takhöjd och god förvaring. Välskött, stambytt fastighet i förening med god ekonomi.

  • Plus
  • Balkong
Narvavägen 29, Östermalm, Stockholms kommun

Narvavägen 29

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Lagerlings Fastighetsmäkleri
20 950 000 kr
131 m²
4 rum
vån 1
7 466 kr/mån
159 924 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva två vackra sekelskifteslägenheter i var sitt våningsplan i ett "eget" litet hus med bästa läge på Narvavägen. Lägenheterna kan, efter erhållande av nödvändiga tillstånd, byggas ihop till en bostad i två plan med karaktären av ett eget townhouse. Huset är uppfört i slutet av 1800-talet och ligger vid en idyllisk gemensam innergård med planteringar, träd och buskar. Byggnaden har under många år använts som konstnärsateljé av den välkände konstnären Einar Hylander. Bägge lägenheterna kan slås samman till en bostad om man bygger en intern trappa. Lägenheterna är varsamt byggnadsvårdsmässigt restaurerade och bevarar en unik charm med herrgårdsliknande karaktär. Linoljefärg från Gysinge och vackra såpade trägolv. Mycket välskött och representativ fastighet med eftertraktat läge på Narvavägen mellan Karlaplan och Djurgården. Förening med mycket god ekonomi tack vare hyresintäkter från två kontorslokaler i bottenplan i gatuhuset. De två bostadsrätterna säljs gemensamt. Samtliga uppgifter i beskrivningen avseende yta, avgift och andelstal etcetera gäller de sammanlagda lägenheterna. Flexibelt tillträde. Vänligen anmäl dig gärna till visning genom vår hemsida lagerlings.se under rubriken visning. På så sätt kan vi informera dig om det skulle komma bud innan visning samt om det blir aktuellt med ytterligare visningar. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 19