Mäklarhuset Nässjö

Mäklarhuset Nässjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norrgatan 10, Forserum, Nässjö kommun

Norrgatan 10

Villa
Forserum, Nässjö kommun
Mäklarhuset Nässjö
1 950 000 kr
120 + 12 m²
4 rum
1 118 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus i Forserum, perfekt beläget mellan Nässjö och Jönköping. Med 4-5 rum och en yta på 120 kvm i 1 1/2 plan erbjuder detta hem en harmonisk och trivsam miljö för hela familjen. Huset har en imponerande hög teknisk standard med ett nytt tak från ca 2015, ett trädäck från 2020, en värmepump luft/vatten samt radiatorer från 2010 och nya 3-glasfönster från samma år. Den genomtänkta planlösningen skapar en öppen och luftig atmosfär, med gott om plats för både umgänge och avkoppling. Utöver detta finns en mysig braskamin samt enfriliggande förrådsbyggnad för extra förvaringsmöjligheter. Välkommen hem till detta underbara hus där modern komfort möter en idyllisk omgivning i Forserum.

Rönngatan 8, Bodafors, Nässjö kommun
Rönngatan 8, Bodafors, Nässjö kommun, bild 2
Rönngatan 8, Bodafors, Nässjö kommun, bild 3

Rönngatan 8

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Mäklarhuset Nässjö
1 500 000 kr
125 + 80 m²
6 rum
1 068 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade villa som erbjuder 6 rum och kök, varav 4-5 sovrum fördelat på totalt 125+80 kvm. Här har stora delar av villan genomgått omfattande moderniseringar med nya ytskikt, vilket ger en fräsch och modern känsla i hela hemmet. Det stilrena köket (2016) och det helkaklade duschrummet i modern design är bara några av de fina detaljerna som lyfter boendet. Delvis nya fönster har ersatts för att förbättra både funktion och energiprestanda, vilket bidrar till en mer energieffektiv och bekväm vardag. Det inglasade och avskilda uterummet samt balkongen på övre plan ger en extra dimension till boendet och möjlighet att njuta av både inomhus- och utomhuslivet. Uppvärmningen sker med bekymmersfri fjärrvärme, vilket ger en behaglig och jämn temperatur. Dessutom finns ett friliggande garage för bekväm parkering och förvaring. Välkommen till ditt drömhem!

  • Premium
Allégatan 26G, Bodafors, Nässjö kommun

Allégatan 26G

Radhus
Bodafors, Nässjö kommun
Mäklarhuset Nässjö
795 000 kr
108 m²
4 rum
170 m² tomt

Välkommen till detta charmiga radhus med 4 rum och kök, ca 108 kvm, som erbjuder två generösa badrum för extra bekvämlighet, ett med badkar. På övre plan finns tre väl fungerande sovrum som ger gott om plats för hela familjen. Njut av soliga dagar på den stora altanen i västerläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Bostaden inkluderar även en garageplats i länga samt ett stort förråd vid entrén för praktisk förvaring. Värmen i radhuset kommer från vattenburen el, med en nyare modell av elpanna för effektiv och pålitlig uppvärmning. Med välplanerade kvadratmeter fördelade på 1 1/2 plan erbjuder detta hem en bekväm och funktionell boendemiljö. Även om huset har behov av viss modernisering, finns här stor potential att skapa ditt drömhem. Välkommen hem till en plats där du kan skapa nya minnen och trivas!

Sandsjövägen 22, Bodafors, Nässjö kommun

Sandsjövägen 22

Övrigt
Bodafors, Nässjö kommun
Mäklarhuset Nässjö
2 800 000 kr
1 551 m² tomt

På en attraktiv adress ligger den lättskötta hyresfastigheten placerad i Bodafors centrala område. Fastigheten är i bra skick och har en bra driftsekonomi. Hyreshuset är fördelat på 3 plan, inrymmer 5 lägenheter med 1-2 -ROK och 45-80 kvm samt butikslokal på 100 kvm. Bra planlösning på lägenheterna. I hyran ingår värme, sopor och vatten. Hyresgästerna står för egna abonnemang avseende hushållsel. Totala hyresintäkt: 451 104 kr/år vid fullt uthyrt! I källarvåningen finns gemensam tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Förråd till samtliga lägenheter. Den generösa tomten inrymmer parkeringsplats för samtliga lägenhetsinnehavare. Lugnt och fint område med gångavstånd till skola, serviceutbud och matbutik. Uppvärmning sker via fjärrvärme och den totala driftskostnaden (Renhållning, FJV, Elnät och VA) är 116 894 kr/år Elnät: Eon Elleverantör: Eon Vatten Avlopp och Renhållning: Nässjö affärsverk Renovering: Nya 2-glas fönster Stambyte Kopplat in kommunalt vatten Nya elledningar Förberedd för inkoppling av fiber Brandlarm sammankopplat Bokad visning sker via anmälning till: [email protected] Mobilnummer: 0708-16 73 11

  • Plus
Per Hörbergs väg 48B, Bodafors, Nässjö kommun

Per Hörbergs väg 48B

Tomt
Bodafors, Nässjö kommun
Mäklarhuset Nässjö
250 000 kr
1 020 m² tomt

Går ni i byggtankar? Nu har ni chansen att förvärva en tomt belägen i ett lugnt och naturskönt villaområde i utkanten av Bodafors. Skapa det drömboende som ni alltid fantiserat om. För vem har inte drömt om att få bygga sitt eget hus och bestämma alla val helt själv? Avstyckad tomt på 1 020 kvm med möjlighet till anslutning av kommunalt vatten och avlopp el i direkt anslutning till tomten. Denna tomt är även förberedd för fiber ute vid Per Hörbergs väg. Detaljplanen berättar att en permanentbostad i ett plan plus vindsvåning är beviljat. Läs mer om gällande byggregler i detaljplanen under fliken "dokument". Här i Bodafors finns utbud av det mesta såsom livsmedelsbutik, vårdcentral, tandläkare, apotek, medborgarkontor med bibliotek, kyrkor m.m. Här finns också förskola, fritids och grundskola upp till 9:e klass. Önskas sportaktiviteter finns flera idrottsklubbar, sporthall, fotbollsplan, träningslokal (gym) att tillgå. Kommunikationerna är goda både med buss och tåg och närhet till tätorter som Sävsjö 15 km, Nässjö 18 km, Eksjö och Vetlanda ca.30 km samt Jönköping 50-60 km. Här hittar ni helt enkelt ett fantastiskt, lugnt och härligt boende med närhet till de flesta faciliteter. För platsvisningar och mer information kontakta ansvarig mäklare.

Visar alla 5