Bjurfors Helsingborg City

Bjurfors Helsingborg City

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Samuelsgatan 27, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Samuelsgatan 27

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 295 000 kr
105 + 63 m²
4 rum
478 m² tomt

Välkommen till denna villa i den idylliska stadsdelen Ramlösa! Denna villa ägs av Allmänna Arvsfonden, och här erbjuds en unik möjlighet att skapa ditt egna drömhem. Belägen på en trygg och barnvänlig adress, är detta tegelhus ett perfekt val för dem som söker en lugn och fridfull tillvaro. Med en källare som sträcker sig under hela huset finns det gott om plats för alla dina behov. Här finner du praktiska faciliteter som tvättstuga, förvaring och ett badrum. På entréplanet finns sällskapsytor och kök samt utrymme för förvaring och en wc. På övre plan nås det privata utrymmet med möjlighet för sovrum men också förvaring. Tegelfasaden och plåtgavlarna gör att huset är lättskött och underhållsfritt i många år. Invändigt finns behov av renovering. Dessutom finns det två tillhörande mindre garage som erbjuder plats för parkering och förvaring av fordon och verktyg. Området i Ramlösa är omtyckt för sin närhet till flera bra skolor och förskolor, vilket gör det till en perfekt plats för barnfamiljer. Med matbutiker och den vackra Ramlösa Brunnsparken inom bekvämt avstånd har du allt du behöver inom räckhåll. För den som pendlar finns även Ramlösa station nära till hands, vilket ger enkel tillgång till stadens puls utan att behöva ge avkall på det lugna och fridfulla boendet. Ta chansen att skapa ditt drömboende i denna miljö, där du kan njuta av det bästa av både stadsliv och natur!

Ridvägen 25F, Laröd, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 10:00
Ridvägen 25F, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 2
Ridvägen 25F, Laröd, Helsingborgs kommun, bild 3

Ridvägen 25F

Lägenhet
Laröd, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1
6 558 kr/mån
44 888 kr/m²

Välkommen till denna nybyggda bostad som kombinerar modern design med en varm och inbjudande radhuskänsla. Med två terasser och generösa fönsterpartier från golvet och upp skapar detta hem en ljus och öppen atmosfär som ger en känsla av rymd och närhet till naturen. Den moderna och öppna planlösningen ger en flexibel användning av utrymmet. Här finns idag två stora sovrum samt möjlighet att skapa ett tredje om så önskas. Bostaden har ett helkaklat badrum samt en praktisk gäst-wc för ökad bekvämlighet. Goda förvaringsmöjligheter gör det enkelt att hålla ordning och skapa en trivsam livsstil. Husen har vackra träbeklädda fasader och sedumtak vilket smakfullt smälter in i omgivningen. Dessutom har varje hus utrustats med solceller, vilket tillsammans med bil- och cykelpoolen lyfter hållbarhetsstandarden ytterligare. I föreningen finns även möjlighet att hyra ytterligare p-plats / carport om så önskas. Här bor du med lugn och ro, med naturen som din närmaste granne. I föreningen finns en övernattningslägenhet, gemensamhetslokal (orangeri) och lekplatser/utegym för att främja gemenskap och aktiv livsstil. Mobilitetshuben gör det enkelt för dig att använda din cykel i vardagen, här finns cykelparkering, cykelpump, mekarplats med luftstation men också laddningsstation för elcyklar. Laröd erbjuder ett rikt serviceutbud med mataffär, bibliotek, vårdcentral, gym och spelbutik inom bekvämt avstånd. Skola och förskola ligger bara några hundra meter bort, och Laröds IP erbjuder en mängd aktiviteter som fotboll, tennis och gymnastik. För de som gillar natur och rekreation finns vackra promenadstråk i skogen och stränder vid Öresund bara några minuters bort. Detta är det perfekta hemmet för den som söker en harmonisk livsstil med bekvämligheter och naturen inom räckhåll.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hövitsmansgatan 13, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning
Hövitsmansgatan 13, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Hövitsmansgatan 13, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Hövitsmansgatan 13

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 795 000 kr
130 m²
5 rum
vån 2/3
6 987 kr/mån
36 885 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Trädgårdsgatan 13, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 17:00
Trädgårdsgatan 13, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 13, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 13

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 595 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/4
4 001 kr/mån
38 162 kr/m²

På centralt och grönskande läge erbjuds här en härligt öppen bostad med stora sällskapsytor. Väl innanför porten tar ni hissen upp till andra våningen för att sedan stiga in i denna ljusa och genomgående våning som andas sekelskifte med bevarad charm! Den öppna planlösningen utnyttjar verkligen de generösa ytorna på bästa möjliga sätt, en drömlägenhet både för att bo och välkomna vänner i. Stabil och välmående bostadsrättsförening med en engagerad styrelse. Här bor du mitt i Helsingborgs centrum i ett otroligt trevligt kvarter med utsikt över den grönskande Stadsparken. Stadsparken är en av de populäraste parkerna i Helsingborg med flera områden för avkoppling, picknick och utelek. Mariakyrkan finns en kort promenad bort och i er närmsta omgivning finner ni både mysiga restauranger och trevliga butiker. Till Norra hamnen och Gröningen samt både teater och konserthus är det endast några minuters promenad.

  • Premium
  • Hiss
Jonstorpsvägen 104, Allerum, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00

Jonstorpsvägen 104

Villa
Allerum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 995 000 kr
180 + 98 m²
5 rum
978 m² tomt

Granne med böljande åkrar beläget i attraktiva Allerum med tillgång till olika bekvämligheter och vackra omgivningar. Renoveringschans. Stor familjevilla (180+98 kvm) med trebilsgarage (och separat wc) och rejäl källare med gott om förvaring. Entréplan innehållande gäst-wc, arbetsrum/sovrum i anslutning till entrén. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till trädgården som ger utrymme för lek och avkoppling. På detta plan finns även köket (2003) och i anslutning till köket ett matrum. Övre plan innehåller stort allrum som med lätthet kan omdisponeras till två sovrum med allrum utanför. Vidare finns ännu ett sovrum och även ett badrum på detta plan. Vind med utrymme för förvaring. Huset är beläget nära barnomsorg såsom förskolor och grundskola, matbutik i närliggande Maria Park. Busshållplats finns precis utanför fastighetens grind, vilket kan ge enkel tillgång till kollektivtrafik för pendling eller utflykter. Återkom till ansvarig fastighetsmäklare [email protected], 0701-64 19 26 vid intresse.

  • Plus
Kung Kristoffers gata 25, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00
Kung Kristoffers gata 25, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kung Kristoffers gata 25, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kung Kristoffers gata 25

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
4 295 000 kr
155 m²
4 rum
vån 1
6 362 kr/mån
27 710 kr/m²

På förstklassigt läge i city, med grönskande Slottshagen som närmsta granne finner vi denna pampiga fyrarummare belägen i vacker fastighet. Tack vare den genomtänka planlösningen är detta det ultimata cityboendet för hela familjen. Den trivsamma känslan i bostaden skapas av de välbevarade och tidstypiska detaljerna från byggåret. Vad sägs om generös takhöjd med takrosetter, fungerande öppen spis, förtjusande fönsterpartier samt vacker fiskbensparkett. Här möts modern funktion med äldre detaljer på ett smakfullt och tilltalande sätt. Den generösa boytan om 155kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett förtjusande cityboende. På entréplan finner vi bland annat ett modernt helkaklat badrum med golvvärme, mysigt allrum med öppen spis samt smarta förvaringslösningar. Hemmets hjärta och naturliga samlingspunkt är vardagsrummet och köket som ligger i öppen planlösning. Här spenderar man gärna tid med familj och vänner över en vällagad middag. Dom två sovrummen garanterar en god natts sömn varav master bedroom är av ovanligt generös storlek. En trappa ner finner vi utmärkta tvättmöjligheter, dressingrom samt ytterligare ett rogivande sovrum som är som gjort för tonåringen eller dina gäster. I anslutning till sovrummet finns lyxigt nog även ett badkar samt WC. Här bor ni med den omtyckta Slottshagen som er närmsta granne och kan alltid njuta av fåglarnas kvitter och vackra omgivningar! Här kan ni njuta av den vackra parken som ligger precis intill husknuten med stora grönytor, höga träd och små promenadstigar där hundägarna trängs på morgnarna. En försommarkväll är stämningen nästan magisk. Det skyddade läget intill Slottshagen är svårslaget. Det är även gångavstånd till skolor, förskolor samt kommunikationer och all tänkbar service. Här bor ni trots det lugna läget uppe vid parken endast ett stenkast från Helsingborgs centrum. Här finner ni både mysiga restauranger och trevliga butiker. Mycket nära ligger också Helsingborgs konserthus samt stadsteatern. Norra hamnen och Gröningen ligger endast en kortare promenad från porten. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för tidsbokning!

  • Premium
  • Hiss
Skogsdungegatan 5E, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 14:15
Skogsdungegatan 5E, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Skogsdungegatan 5E, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Skogsdungegatan 5E

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 395 000 kr
69 m²
3 rum
5 088 kr/mån
20 217 kr/m²

Varmt välkommen till Skogsdungegatan 5E och till denna rymliga och inflyttningsklara bostad belägen bland lugna och grönskande omgivningar samt med garanterad p-plats. Ta trappan upp till loftgången och stig in genom er ytterdörr till hallen. Här finns en stor klädkammare och goda avhängningsmöjligheter. Väggarna är målade i en behaglig färg och på golvet breder en ekparkett ut sig som följer likt en röd tråd genom hela lägenheten. Till höger ligger det rymliga sovrummet med inbyggda garderober och plats för skrivbordshörna. Ett behagligt rum som gjort för avkoppling. Gott om plats finns för dubbelsäng, nattduksbord och en byrå för de som önskar. Till vänster från hallen sett ligger badrummet med utmärkt tvättdel, dusch, WC och kommod. Vidare in i lägenheten kommer ni till kök och vardagsrum i en härlig öppen planlösning. Köket ger ett stilrent intryck med sina nymålade köksluckor och rostfria vitvaror. Här finns matplats för många gäster. I vardagsrumsdelen ryms stor soffa och fåtölj. Fönsterna i två väderstreck utgör ett vackert blickfång. Tack vare rummets utformning och många fönster finns här dessutom möjlighet att dela av för att på så vis skapa en trea med ett extra sovrum om så önskas. Från vardagsrummet når man den rymliga och trivsamma balkongen beläget i solsäkert läge, detta blir den självklara platsen för er och gästerna under årets sommarhalvår. Inom kort avstånd finns både trevliga promenadstråk och goda kommunikationer in till centrala Helsingborg i form av buss och tåg. Väla med sitt stora utbud är endast någon minuts bilfärd bort. Detta är kort och gott ett komplett och bekvämt boende med en härlig och hemtrevlig känsla! Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
  • Balkong
Kullagatan 44, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Sön 31 mar kl 11:00

Kullagatan 44

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 795 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/4
6 069 kr/mån
36 143 kr/m²

I hjärtat av city och med hela stadens utbud precis utanför porten har vi nu nöjet att saluföra denna vackert renoverade fyrarummare. Här bor man på absolut förstklassigt läge och i en charmig fastighet anno 1855 med stort historiskt värde. Den generösa boytan om 105kvm erbjuder precis allt det du kan tänka dig av ett förtjusande cityboende. Vad sägs som tre rogivande sovrum i fil, ett stilrent och funktionellt kök samt ett lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp och där du enkelt får plats med både soff och matgrupp. Det moderna badrummet i sobra harmoniska färger är påkostat och totalrenoverades 2016. Här finns både dusch och badkar, perfekt för en skön start på dagen eller en avkopplande stund på kvällen. Som köpare av en bostad i Brf Magasinet bor du i en stabil och populär förening och får så mycket mer än bara en lägenhet. Medlemmarna förfogar nämligen över en ljuvligt grönskande innergård med ett flertalet uteplatser. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett rymligt källarförråd som är beläget på entréplan. Här har du badrocksavstånd till salta dopp i sundet och stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen alldeles utanför porten. En kort promenad från bostaden finner du Kullagatan med bland annat välsorterade mataffären ICA Nära City och prunkande Öresundsparken. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellson för visning av detta underbara hem som bäst upplevs på plats.

  • Plus
  • Hiss
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rya, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rya, Helsingborgs kommun, bild 2
Rya Fritidsby, Syrénvägen 35, Rya, Helsingborgs kommun, bild 3

Rya Fritidsby, Syrénvägen 35

Fritidshus
Rya, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 350 000 kr
25 m²
2 rum
400 m² tomt

Välkommen till paradiset Rya Fritidsby - en extraordinär möjlighet att äga din dröm om lugn och ro vid havet. Detta förtjusande fritidshus erbjuder enastående möjligheter till avkoppling och njutning i en idyllisk miljö. Sundsutsikt och även utsikt mot åkrar och fält som sträcker sig långväga ger varje ögonblick en naturskön upplevelse. Den stora (400 kvm) trädgården skapar en privat oas där du kan njuta av lugnet. Perfekt beläget intill Rya golfbana för golfaren. Trots den pittoreska avskildheten är du ändå aldrig långt ifrån bekvämligheterna i staden. Med endast 11 km till Helsingborg har du enkelt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den natursköna cykelvägen längs havet till Råå ger dig en möjlighet att utforska omgivningarna på ett aktivt och njutbart sätt. På Råå (fem minuters bilväg och 15 min cykelväg) finns all tänkbar service såsom ICA Maxi, Systembolaget, apotek, flertalet restauranger och butiker. Även Råå kallbadhus och en av Öresunds största marina (Råå marina) inom kort avstånd. Söder om fritidsområdet finns närliggande Rydebäck med dess bryggor och vita stränder, köpcentrum med all service och även flera restauranger och hotell Tegel på cykelavstånd för långväga gäster. Detta fritidshus är inte bara ett ställe att bo på; det är en livsstil. En möjlighet att koppla av, uppleva naturens skönhet och njuta av bekvämligheterna i ett välskött stuga. Missa inte chansen att äga din plats i Rya Fritidsby. Ej belåningsbart hos låneinstitut utan lån kan upplåtas på permanenta bostaden alternativt kontanta medel. Inget krav på mantalsskrivning i Helsingborgs kommun.

  • Premium
Bågenholmsgatan 1, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Bågenholmsgatan 1

Övrigt
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
6 495 000 kr
238,7 m²
1 156 m² tomt

Fantastisk fastighet i attraktiva Ramlösa! Fastigheten är belägen i vinkel i två våningar med källare. Fastigheten består av hyreshus, bostäder, kontor och lokaler. Fastigheten omfattar tre lägenheter, två kontor och lokalytor som även kan göras om till en lägenhet till alternativt andra möjligheter utifrån önskemål och behov. Fastigheten är belägen på gångavstånd till Brunnsparken i Ramlösa. (Byggnaden omfattar ca. 340kvm uthyrningsbar yta). Källaren består av pannrum och flera förvaringsutrymmen. Vind finns också med goda förvaringsmöjligheter. Uppvärmning via radiatorkrets med luftvärmepump (med återvinning på frånluft) samt oljeeldad panna som värmekällor. Fastigheten är superbra isolerad och dess värmesystem sköter mer eller mindre sig själv. Lägenheterna är i varierande skick. ENTRÉPLAN Lokalerna/butik och kontoren med klinker på golv och målade väggar. Här finns också en toalett med vask samt lagerutrymme. Lägenhet 1 (entréplan) - Välkomnande hall, väl utrustat kök, två sovrum och stort väl tilltaget vardagsrum. Badrum med badkar och toalett. Öppen spis. Lägenhet 2 (övre plan) - Välkomnande hall och ett sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Köket är öppet mot matplatsen och vardagsrummet. Köket är fräscht med goda förvaringsmöjligheter med diskmaskin, fläkt, spis, ugn och kyl/frys. Badrum med kakel och klinker, stor dusch, vask med kommod och toalett. Öppen spis och balkong i soligt söderläge! Lägenhet 3 (övre plan) - Välkomnande hall, två sovrum varav ett är väldigt karismatiskt med sitt "tornlikande" utseende. Väl tilltaget vardagsrum med öppen spis och härifrån når ni även köket. Köket är enkelt men med goda förvaringsmöjligheter med fläkt, spis och kyl samt plats för större köksbord. Badrummet är halvkaklat med klinker på golv, badkar och vask. De vackra fiskbens parketten och de charmiga brädgolven finns kvar i flertalet av rummen. Kaminerna är godkända och eldningsbara. Från entrén/hallen på övre plan når ni även vinden med goda förvaringsmöjligheter. På tomten finns ett dubbelgarage och stor uppfart med möjlighet att parkera flertalet bilar. Förr har här bedrivits både inbjudande blomsterbutik med ingång och huvudentré på norrfasaden samt begravningsbyrå på västra fasaden. År 1935 byggdes huset till mot öst och där inrättades mjölkaffär och år 1957 utvidgning av speceriaffär mot norr. 1965 byggdes speceriaffären om till samlingslokal som sedan blev blomsterbutik. Totala hyresintäkter är 363 000kr/år och uppgifterna är baserade med utgångspunkt från år 2021. Uppgifterna är individuella och intressenter uppmanas att själva kalkylera utifrån nuvarande år, antal personer i fastigheten och enligt önskemål och behov av uthyrningsmöjligheter. I dagsläget är endast en lägenhet uthyrd med en hyresintäkt på 133 872kr/år (11156kr/mån) vilket är en markant avvikelse från fastighetens potentiella uthyrningsmöjligheter. Lokaltyp Area Kr/m²/år Utg. årshyror Lägenhet 1 94,6 m² 1302kr 134tkr Lägenhet 2 64,9 m² 1022kr 66tkr Lägenhet 3 79,5 m² 1434kr 114tkr Kontor 30 m² 1080kr 32tkr Arkiv 23 m² 417kr 10tkr Lokal 41,2 m² 437kr 18tkr Totalt 332,9 m² 374tkr Energideklaration är ej utförd av nuvarande ägare. "Kvarteret Kurgästen ligger be

Öresundsgatan 6, Planteringen, Helsingborgs kommun

Öresundsgatan 6

Övrigt
Planteringen, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
5 795 000 kr
334 m²
357 m² tomt

Fin fastighet som är strategisk belägen med många möjligheter och med närhet till både havet, Helsingborgs centrum och Campus Helsingborg. Fastigheten består av tre plan med källare varav fyra uthyrningsbara lägenheter samt tvättstuga och flera förvaringsutrymmen i källarplan. Lägenheterna är i fint skick! ENTRÉPLAN Lägenhet 1 (98kvm, 4rok) Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Toalett med vask i praktisk anslutning till hallen. Fint välutrustat kök, tre rymliga sovrum med gott om plats för både säng med tillhörande sängmöbler samt skrivbord. Badrum med badkar och dusch. Balkong finns med utgång från ett av sovrummen! ÖVRE PLAN Lägenhet 2 (98kvm, 4rok) Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Toalett med vask i praktisk anslutning till hallen. Fint välutrustat kök, tre rymliga sovrum med gott om plats för både säng med tillhörande sängmöbler samt skrivbord. Badrum med badkar och dusch. Balkong finns med utgång från ett av sovrummen! PLAN 3 Lägenhet 3 (98kvm, 4rok) Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Toalett med vask i praktisk anslutning till hallen. Fint välutrustat kök, tre rymliga sovrum med gott om plats för både säng med tillhörande sängmöbler samt skrivbord. Badrum med badkar och dusch. Balkong finns med utgång från ett av sovrummen! Öppen spis finns, ej eldningsbar. Fint inhägnad tomt med möjlighet till uteplatser i flera olika väderstreck. Garage finns också på tomten! Lokaltyp Area Utg. årshyror Lägenhet 1 98 m² 138tkr Lägenhet 2 98 m² 138tkr Lägenhet 3 98 m² 138tkr Lägenhet 4 (källarplan) 40 m² 60tkr Totalt 334 m² 474tkr Energideklaration är ej utförd av nuvarande ägare. Varmt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Elvina Bernebring för visningsbokning!

Grönegatan 22, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 15:00
Grönegatan 22, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Grönegatan 22, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Grönegatan 22

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 995 000 kr
115 + 11 m²
6 rum
497 m² tomt

På lugn gata i barnvänliga Ödåkra har vi nu nöjet att presentera Grönegatan 22 och detta trivsamma 1,5 plans hus med tilltalande planlösning, uterum och lättskött trädgård. Bostaden har genom åren varsamt renoverats, se mer under renoveringar. Här bor man bland lugna omgivningar men ändå närma till både kommunikation, skola samt shopping. Den väldisponerade boytan om 115kvm fördelas strategiskt över två plan. På entréplan erbjuds bland annat ett ljust och socialt vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot matplatsen, ett stilrent och funktionellt kök, två rogivande sovrum, en praktisk gäst-WC samt badrum med tvättmöjligheter. Från köket når man husets inglasade uterum. På övre plan erbjuds ett socialt allrum samt ytterligare två välplanerade sovrum. Bilen parkerar du smidigt på den stenlagda uppfarten och trädgården är belägen i solsäkert läge och är av precis lagom storlek för både barn med spring i benen som växter av varierande flora. Huset är förbesiktigat, se mer under-https://www.bjurfors.se/contentassets/ef8a9502750243dc8b0f5ef4bec391f2/utlatande_gronegatan_22.pdf Önskat tillträde Juni / juli. Här bor ni i en lugn idyll men ändå nära till det mesta. Gläntanskolan i Ödåkra har undervisningsgrupper för F-9. Det finns även flera förskolor i området. På kort avstånd når man utmärkta kommunikationer som tåg och buss, Väla Centrum med allt vad det innebär med shopping, matbutiker, gym, caféer och restauranger med mera. På ca 15 minuter når man stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
Mellersta stenbocksgatan 35A, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Tis 2 apr
Mellersta stenbocksgatan 35A, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Mellersta stenbocksgatan 35A, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Mellersta stenbocksgatan 35A

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1
4 152 kr/mån
35 625 kr/m²

Varmt välkommen till denna bostad på Mellersta Stenbocksgatan 35A! Med ett perfekt gavelläge erbjuds en oas av ljus och en privat atmosfär utan insyn. Här möts du av en smart och modern öppen planlösning där köket har integrerats med vardagsrummet. Här kan du njuta av långa middagar och umgänge med vänner och familj. Från vardagsrummet leder dörrarna ut till den rymliga balkongen i solsäkert läge, perfekt för avkoppling. Sovrummet är generöst tilltaget och rymmer enkelt en dubbelsäng med gott om plats för förvaring. Badrummet är helkaklat, där vitt kakel och klinker harmoniskt kombineras med röda mosaikdetaljer. Förvaringsutrymmen saknas inte, och en rymlig klädkammare finns i nära anslutning till ingången. Som en extra bonus ingår ett källarförråd och en parkeringsplats om så önskas, föreningen har egna platser där det idag finns en ledig plats. Parkering kostar 550 kr/månad. Läget är perfekt för den som vill ha nära till stadens puls och samtidigt njuta av grönska och parker. Bara en kort promenad tar dig till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Dessutom når du sundet på bara 15 minuter och har bekväm närhet till välutrustade livsmedelsbutiker som Coop Konsum och Hemköp.

  • Premium
  • Balkong
Karl X Gustavs gata 54, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 17:30
Karl X Gustavs gata 54, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Karl X Gustavs gata 54, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Karl X Gustavs gata 54

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
6 995 000 kr
131 m²
4 rum
vån 5/5
7 662 kr/mån
53 397 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva vindsvåning som erbjuder en enastående panoramautsikt över sundet och Danmark. Belägen med utsikt högt över landborgen, njut av ett unikt boende med två stora terrasser i västerläge, perfekt för att avnjuta solnedgångar och ljumma kvällar. Den välplanerade layouten skapar en harmonisk atmosfär och bjuder in till social samvaro. Den öppna spisen blir en naturlig samlingspunkt där du kan koppla av och njuta av värme och lugn. Hela bostaden är omsorgsfullt och genomgående renoverad, vilket garanterar modern komfort och stilfull design. Två rymliga sovrum erbjuder gott om plats för familj eller gäster, medan det stora helkaklade badrummet, utrustat med både dusch och badkar, skapar en lyxig oas för avkoppling. En praktisk tvättpelare bidrar till bekvämlighet i vardagen. Dessutom finns en separat gäst-WC för att göra boendet ännu mer funktionellt och praktiskt. Den strategiska placeringen ovanför landborgen ger inte bara en fantastisk utsikt utan också närhet till bekvämligheter och grönområden. Med västerläget som ger optimalt med solljus kan du njuta av långa sommarkvällar på dina två terrasser.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 212B, Norr, Helsingborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 16:30
Drottninggatan 212B, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 212B, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 212B

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
6 695 000 kr
112,8 m²
4 rum
8 878 kr/mån
59 353 kr/m²

På bästa läge mellan strandkanten och landborgens grönska ligger detta unika och särpräglade boende med underbar utsikt över Öresund och Danmark. Här tittar du ut och får den vackraste och mest varierande tavla som finns: Öresund sjuder av båtliv och spännande väderskriftningar som gör din vardag till ett äventyr. Välkommen till Drottninggatan 212b och till denna förtjusande fyrarummare på första parkett med attraktiv planlösning och rymlig balkong samt unik uteplats med sällan skådad utsikt. Här bor man med garanterad livskvalité och i en boendemiljö som är få förunnad! Den moderna planlösningen om 112,8 kvm fördelar sig strategiskt över två plan. På entréplan erbjuds bland annat ett modernt och funktionellt kök, ett rogivande master bedroom samt ett modernt helkaklat badrum med utmärkta tvättmöjligheter. Vardagsrummet är luftigt och socialt och bjuder in till umgänge med familj och vänner. Här följer du färjornas färd över vattnet såväl sittandes som stående. De generösa fönsterpartierna bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man den ljuvliga balkongen. En trappa ner finner du ytterligare ett vardagsrum, ett sovrum med stor skjutdörrsgarderob, ett stilrent renoverat badrum samt utmärka förvaringsmöjligheter. För dig med bil så ingår en garanterad parkeringsplats i garage där det även finns lite förrådsutrymme. Infrastruktur är dragen för laddstolpar till elbilar och egen laddbox finns monterad i garaget. Med badrocksavstånd till salta dopp i sundet, ett fåtal steg till Pålsjö Naturreservat och med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Strandpromenaden leder bl.a. vidare till ett flertal vita sandstränder, stans mest välrenommerade restauranger och moderna kallbadhusen Pålsjöbaden samt Kallis. Detta är chansen du inte vill gå miste om - välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson.

  • Premium
  • Uteplats
Bollbrogatan 5A, Söder City, Helsingborgs kommun
  • Tis 2 apr
Bollbrogatan 5A, Söder City, Helsingborgs kommun, bild 2
Bollbrogatan 5A, Söder City, Helsingborgs kommun, bild 3

Bollbrogatan 5A

Lägenhet
Söder City, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/4
4 913 kr/mån
26 959 kr/m²

På trevligt läge nära stadsparken erbjuds här en lägenhet utöver det vanliga. Bo högst upp i huset i en smakfullt renoverad vindslägenhet, här kan ni flytta rakt in utan att lägga några pengar på kostsamma renoveringar. Precis utanför porten nås även den stora och lummiga Stadsparken. Stadsparken är en av de populäraste parkerna i Helsingborg med flera områden för avkoppling, picknick och utelek. Stadsbiblioteket ligger här i parken och lånar bland annat ut frisbees, boulespel och badmintonracket för utelek samt filtar. Väl innanför porten tar ni trappen upp för att sedan stiga in i denna ljusa och genomgående våning som andas en härlig känsla med stora fönsterpartier, väl tilltagen takhöjd och med bevarad charm! Här möter modern funktion äldre detaljer på ett smakfullt och tilltalande vis. Stora delar av bostaden har genomgått omfattande renoveringar under senare år. Det fria läget på översta våningen tillsammans med de stora fönsterpartierna, den generösa takhöjden och de rymliga ytorna ger hela bostaden ett härligt ljusinsläpp! Dessutom får du som medlem och boende i föreningen även tillgång till föreningens gemensamma innergård vilken är möblerad med en mindre utomhus soffgrupp. Här bor du i hjärtat av Helsingborg med endast ca 200 meter till Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finner du strax utanför porten. Norra hamnen, Gröningen men också den nya stadsdelen Oceanhamnen ligger endast ett stenkast bort samtidigt som det även finns lättåtkomliga parkeringsplatser och garageplatser i närområdet. Dessutom bor ni här väldigt nära Söderpunkten, biografer men också större matbutiker.

  • Premium
Norra kyrkogatan 8, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Tis 2 apr
Norra kyrkogatan 8, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Norra kyrkogatan 8, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Norra kyrkogatan 8

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 395 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/6
3 203 kr/mån
38 016 kr/m²

Stig in i denna bostad och låt dig omslutas av en härlig atmosfär och praktiskt genomtänkt planlösning. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på alla dina tillhörigheter. Det nyligen renoverade badrummet välkomnar dig med harmoniska jordnära toner, och här finner du allt du behöver för ditt dagliga välbefinnande. Utrustat med en stilren dusch, praktisk tvättmaskin och torktumlare, WC och vask, samt generösa förvaringsmöjligheter, blir varje morgonrutin en fröjd. Badrummet är nyligen renoverat och våtrumsintyg finns. Åt vänster sett från ingången nås köket. Med gott om plats för förvaring och en möjlighet att inreda med ett matsalsbord blir detta kök både funktionellt och socialt. Maskinparken i kök består av kyl och frys, diskmaskin, häll, ugn, micro samt fläkt. I nära anslutning till köket öppnar vardagsrummet upp sig framför dig och erbjuder en perfekt plats för både stora sammankomster och avkopplande stunder. Här finns gott om plats för en generös soffgrupp och tillhörande möblemang, och den tillhörande balkongen blir förlängningen av ditt vardagsrum – en plats att njuta av soliga dagar eller milda kvällar. Vidare in i bostaden nås sovrummet. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och generösa garderober, samt en praktisk klädkammare som nås i nära anslutning. Med endast 200 meter till Knutpunktens omfattande buss-, tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten är du alltid nära äventyr. Helsingborg bjuder på ett rikt utbud av restauranger, kultur och service, allt precis utanför din dörr. Norra hamnen och Gröningen ligger bara ett stenkast bort, och med lättåtkomliga parkeringsplatser och garage i närområdet blir din vardag både bekväm och stilfull. Välkommen till din nya drömbostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Aschebergsgatan 14A, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 17:30
Aschebergsgatan 14A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Aschebergsgatan 14A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Aschebergsgatan 14A

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2
6 734 kr/mån
35 643 kr/m²

På omåttligt populära Tågaborg finner vi denna förtjusande trerummare belägen i en vacker fastighet som minner om en svunnen tid. Här erbjuds ett inflyttningsklart hem fullt med karaktär. Den väldisponerade boytan om 70kvm erbjuder precis allt det du kan förvänta dig av ett bedårande hem på förstklassigt läge. Nuvarande ägare har förädlat planlösningen och öppnat upp mellan matsal och vardagsrum vilket generat i en öppen social planlösning som ligger helt rätt i tiden och kommer garanterar minnesvärda stunder med vänner och familj. De stora generösa fönsterpartierna bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Köket är stilrent och funktionellt och erbjuder goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Sovrummet med sina utmärkta förvaringsmöjligheter är rogivande och av generös storlek, härifrån når du även den trivsamma balkongen där man gärna intar morgonkaffet. Badrummet är fräscht och helkaklat i sobra färger. Som ägare av lägenheten får man tillgång till två st förråd till lägenheten, ett på vinden ett i trapphuset. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. Utanför porten finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider och i närområdet grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta inflyttningsklara och förtjusande hem som bäst upplevs på plats!

  • Premium
  • Balkong
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Flemminggatan 10, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Flemminggatan 10

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 450 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/5
5 207 kr/mån
36 567 kr/m²

På anrika Tågaborg har vi nu nöjet att saluföra Flemminggatan 10 och denna ljusa och välplanerade trerummare med balkong i solsäkert läge. Bostaden har under dom senaste åren renoverats och är i bra skick, här är det bara att flytta in och börja njuta. Den väldisponerade boytan om 67kvm erbjuder bland annat ett modernt och funktionellt kök från IKEA (2018), ett modernt helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt två rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust och luftigt och bjuder in till umgänge, här får man plats med både soffgrupp samt matgrupp. Från vardagsrummet når man även den härliga balkongen som är belägen i solsäkert läge. I månadsavgiften på 4912 kr ingår det vatten, värme, TV, bredband. Här bor man i en populär och välskött förening. Som ägare av lägenheten får du tillgång till två st förråd, ett på vinden, ett i källaren. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna vackra trerummare som bäst upplevs på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lenngrensgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
Lenngrensgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Lenngrensgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Lenngrensgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 350 000 kr
55,4 m²
2 rum
vån 1/4
3 407 kr/mån
60 469 kr/m²

På randen av landborgsbranten står denna nyproducerade fastighet och stolt blickar ut över Öresund och stadens takåsar. Detta är det ultimata boendet för dig som söker något särpräglat och inflyttningsklart. Planlösningen är ytterst välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt och exklusivt boende på första parkett. Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och den magiska utsikten gör sig ständigt påmind. Här erbjuds gott om plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Genom vardagsrummet når ni bostadens uteplats som är väl tilltagen. Köksfabrikatet är HTH och tillsammans med den påkostade bänkskivan och de integrerade vitvarorna är detta ett kök för den kräsne. Vidare in i bostaden finner ni ett väl tilltaget master bedroom som har goda förvaringsmöjligheter i form av garderobsvägg. Badrummet är helkaklat och försett med samtliga bekvämligheter som förväntas av ett modernt badrum. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker. Nyligen renoverade ICA Borgen med sina generösa öppettider är endast en kort promenad bort. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson eller Hugo Rossander för visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Föreningsgatan 30, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Föreningsgatan 30

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 095 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3
4 676 kr/mån
31 742 kr/m²

På anrika Tågaborg, närmare bestämt på Föreningsgatan 30 har vi nu nöjet att saluföra denna rymliga och stilrena tvårummare med hiss från markplan och balkong belägen i solsäkert läge. Den generösa boytan om 66kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren. Här välkomnas man av bland annat ett stort stilrent kök med utmärkta förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt plats för rejäl matgrupp. Vardagsrummet med sin vackra fiskbensparkett bjuder in till umgänge, här får du plats med både stor soffgrupp samt kontorshörna. Från vardagsrummet når man den ljuvliga balkongen som vetter mot föreningens grönskande innergård och är belägen i solsäkert läge. Det rogivande sovrummet garanterar en god natts sömn och badrummet är praktiskt helkaklat. Väggarna i bostaden är genomgående släta och målade och på golvet vilar såväl vacker fiskbensparkett som stilrent parkettgolv. I den attraktiva månadsavgiften ingår det värme, vatten, kabel-TV och bredband. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. I en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg, bor du med gångavstånd till såväl stranden som Pålsjö skog. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. I närområdet finner du bland annat välsorterade Ica Borgen med sina generösa öppettider, grönskande Vikingsbergsparken med sin bedårande utsikt över staden och sundet samt flertalet mysiga småbutiker, frisörsalonger samt konditorier. Varmt välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av denna vackra tvårummare som bäst upplevs på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 16:00
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Lilla Möllevångsgatan 8, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Lilla Möllevångsgatan 8

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 650 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
5 141 kr/mån
32 716 kr/m²

På attraktiva Slottshöjden, närmare bestämt på Lilla Möllevångsgatan 8 har vi nu nöjet att saluföra denna vackert renoverade trerummare med exemplarisk planlösning och härligt ljusinsläpp. Bostaden har under de senaste året varsamt renoverats och karaktäriseras idag utav högkvalitativa materialval och stilsäkra detaljer. Se fullständig renoveringslista under renovering i bostadsfaktan. Här kan du flytta rakt in utan att behöva lägga varken tid eller kapital på kostsamma renoveringar. Den rymliga och genomtänka planlösningen om 81kvm är lika imponerande som känslan man får när man stiger innanför dörren till denna vackra bodröm. Här erbjuds bland annat ett stilrent och funktionellt kök med alla tänkbara bekvämligheter och med plats för rejäl matgrupp, ett ljust och socialt vardagsrum samt en trivsam matplats som naturligt blir familjens samlingspunkt. Hemmets två sovrum vetter mot föreningens rogivande innergård och garanterar en god natts sömn. Det moderna och påkostade badrummet (kvalitetsdokument finns) erbjuder naturligtvis även på goda tvättmöjligheter. Som ägare av lägenheten får man tillgång till ett praktiskt källarförråd. En kort promenad nerför backen når du stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen. Från lägenhetens lugn befinner man sig dessutom endast ca 10 minuter från sundet samt ett stenkast från vackra grönområden och parker. I närområdet finns både välsorterade Coop Konsum och Hemköp med generösa öppettider, konditori Två Systrar, samt goda kommunikationer. Varmt välkommen till detta inflyttningsklara hem som bäst upplevs på plats. Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning.

  • Premium
Prästgatan 32, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00
Prästgatan 32, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Prästgatan 32, Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Prästgatan 32

Lägenhet
Helsingborg - Centrum, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
2 595 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 245 kr/mån
35 306 kr/m²

Välkommen till Prästgatan 32 - din drömbostad mitt i stan! Denna fantastiska lägenhet erbjuder en oslagbar kombination av centralt läge och avskildhet. Belägen på en lugn och fridfull gata, kan du njuta av ett harmoniskt livsstilsval med närheten till stadens puls samtidigt som du finner ro och avkoppling. Bostadens två sovrum har en idealisk placering, med utsikt över föreningens stillsamma innergård. Detta garanterar lugn och ro under nattens timmar och skapar en fridfull miljö för god sömn. Dessutom, på den lugna balkongen, kan du koppla av medan du njuter av utsikten över föreningens lummiga och frodiga innergård. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en luftig och rymlig känsla, perfekt för umgänge med familj och vänner. Köket är stort och välutrustat med gott om plats för ett större matsalsbord där du kan avnjuta härliga middagar tillsammans. Badrummet är stilrent och fräscht och ligger centralt placerat i bostaden. Både väggar och golv är klädda med kakel och klinker. Denna charmiga bostad kännetecknas av hög takhöjd och vackra fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här kan du verkligen känna historiens vingslag och samtidigt njuta av moderna bekvämligheter. För vinälskaren erbjuder denna bostad en extra fördel - en gemensam vinkällare i föreningen. Här har du möjlighet att hålla dina favoritviner perfekt tempererade och förvara dem i ett eget vinfack. Perfekt för vinprovning i samband med middagar och sociala tillställningar. För den som älskar stadsliv och resande är detta den perfekta platsen att bo på. Endast några minuters promenad från knutpunkten, vilket gör pendlingen till en lek och ger dig närhet till alla tänkbara bekvämligheter som centrum har att erbjuda. Dessutom har du smidig tillgång till Kastrup och Köpenhamn, vilket passar utmärkt för den som gillar att resa. Med färjan är du i Danmark och Helsingör på ca 30 minuter. Missa inte chansen att äga denna drömbostad mitt i stan, där lugn och bekvämlighet möts på bästa sätt. Kontakta mig för att boka en visning och upplev fördelarna med denna unika bostad själv!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tågagatan 2, Norr, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr
Tågagatan 2, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Tågagatan 2, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Tågagatan 2

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
3 650 000 kr
100 m²
3 rum
vån 6/6
4 933 kr/mån
36 500 kr/m²

På absolut förstklassigt läge erbjuds här en lägenhet utöver det vanliga. Väl innanför porten tar ni hissen upp till översta plan för att sedan stiga in i denna ljusa och genomgående våning som andas sekelskifte med bevarad charm! Lägenheten har renoverats under åren med eftertanke och med varsam hand, modern funktion möter äldre detaljer på ett smakfullt och tilltalande vis. Två stora rum i fil och på golvet vilar ett plankgolv, vilket är original och som har slipats för att skapa den rätta känslan. Sällskapsytorna i denna våning är generösa och i vardagsrummet stoltserar en vacker kakelugn! Härifrån kan ni njuta av utsikten mot sundet och havets glitter. Här bor du i en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Norr. Här har du nära både till stranden men också till omtyckta Pålsjöskog. I närheten finner du vackra Landborgen, perfekt för morgonpromenaden eller närhelst du önskar. Dessutom med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen, här har du alltid nära hem.

  • Premium
  • Hiss
Övre Långvinkelsgatan 157, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Mån 1 apr
Övre Långvinkelsgatan 157, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Övre Långvinkelsgatan 157, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Övre Långvinkelsgatan 157

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
Bjurfors Helsingborg City
1 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 6/6
4 671 kr/mån
35 625 kr/m²

Välkommen till Övre Långvinkelsgatan 157 – en fantastisk tvårumslägenhet som utstrålar både elegans och bekvämlighet. Denna bostad ligger högst upp i huset, här tar ni er bekvämt hela vägen upp med hiss från markplan. Hela bostaden är i genomgående gott skick och ni kan flytta rakt in utan att lägga varken tid eller pengar på kostsamma renoveringar. Köket nås direkt på er högra hand sett från ingången och är en dröm för alla matlagare. Här hittar du moderna apparater, stilfulla ytor och gott om förvaringsmöjligheter. Den genomtänkta designen gör matlagningen till en ren fröjd och sätter guldkant på din vardag. Maskinparken i kök består av kyl och frys, diskmaskin, ugn och häll samt fläkt. Badrummet är helkaklat och totalrenoverades i samband med föreningens stambyte 2017. Här kan du njuta av ett fräscht och modernt utrymme. Här finns även en tvättmaskin. Sovrummet i denna lägenhet är en fristad av ro och komfort. Här ryms en dubbelsäng och tillhörande möblemang utan problem. Med en praktisk klädkammare i nära anslutning och garderober inne i sovrummet finns gott om plats för förvaring av alla dina kläder och tillhörigheter. Från vardagsrummet nås balkongen. Balkongen blir din egen privata oas med solsken under stora delar av dagen och kvällen. Här kan du njuta av morgonkaffet eller bjuda in vänner och familj för en avkopplande stund i friska luften. Det är det perfekta stället att njuta av sommarens ljusa kvällar eller bara koppla av efter en lång dag. Tack vare det höga läget bor du helt utan insyn och har en makalös utsikt! Läget på Övre Långvinkelsgatan 157 är en dröm för dig som älskar närhet till stadens puls. Med bara en kort promenad når du centrum och allt det har att erbjuda, inklusive restauranger, butiker och kulturaktiviteter. Dessutom finns det parkeringsplatser i föreningen, både utomhus och i garaget för din bekvämlighet. Det är ofta god tillgång till dessa platser och föreningen hyr även ut platser till utomstående. Sammanfattningsvis är denna tvårumslägenhet på Övre Långvinkelsgatan 157 det perfekta hemmet för den som söker en kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet. Med dess genomgående gott skick, renoverade kök och helkaklade badrum, tillsammans med en rymlig balkong och närheten till centrum, kommer du att bli förälskad i detta boende.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 63