Wallin & Co AB

Wallin & Co AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Värdshusslingan 1, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Värdshusslingan 1, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Värdshusslingan 1, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Värdshusslingan 1

Radhus
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
18 900 000 kr
161 + 13 m²
5 rum
115 m² tomt

Unikt och efterlängtat radhus på Värdshusslingan, ett av få radhus/villafastigheter inom tullarna! Med bästa läge ligger detta gavelhus på öns sydvästra del, fantastiskt lugnt, ostört och med strålande sjöutsikt från samtliga våningsplan. Tillgång till gemensam brygga med badmöjligheter, sommartid möbleras bryggan med utemöbler. Gemensamt garage med parkeringsplats för 1–2 bilar hör till fastigheten. Möjlighet till båtplats vid den gemensamma bryggan finns för den som önskar. Entréplanet består av kök och vardagsrum som går i öppen planlösning och ger generösa sällskapsytor. Utsikten är strålande och helt fritt mot Stockholms inlopp! Här finns en fungerande braskamin som sprider värme kalla vinterdagar. Utgången till den stora balkongen finns från vardagsrummet. Balkongen ligger med soligt syd/västläge vilket ger sol till långt in på kvällen. På souterrängplanet finns det rymliga allrummet där man har utgång till en terrass som sträcker sig längs hela huset. Möjlighet finns att disponera om allrummet och få ytterligare 1–2 sovrum om behovet finns. Våningsplanet rymmer även en SPA-avdelning med stort bubbelbadkar, bastu, dusch och WC, en tvättstuga samt två förrådsutrymmen. Från terrassen finns en trappan ner till bryggas som ligger alldeles nedanför huset. På översta våningen finns tre sovrum, badrum samt en ”walk in closet”. Två av sovrummet ligger mot sjösidan och har strålande sjöutsikt. Dessa två sovrum har franska balkonger med helglasade dörrar ut mot sjön. Ett stort förråd hör till fastigheten och finns i anslutning till garaget. Lugnt villaområde fritt från genomfartstrafik. Gångavstånd till Essingetorget med allmänservice och kommunikationer. Ytterligare information och bilder kommer! Att bo på Stora Essingen har många fina och unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan med klippor, badplatser, småbåtshamn med City inom cykel-/gångavstånd. På och runt Essingetorget finns Caféer, restauranger, matbutik, juvelerare etc. Bra kommunikationer med tvärbana, hållplats Stora Essingen samt bussar såsom 1:an, 56:an och nattbussen 91. Under sommaren kan man från Värdshusbryggan hoppa på båten som tar dig till Stadshuset eller i andra riktningen till vackra Drottningholm. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan och fortsätter igenom Kungsholmen, stannar nära T-centralen samt Arlanda Express, tar dig vidare längs Kungsgatan förbi Stureplan över Östermalm/Gärdet med slutdestination Frihamnen. Tvärbanan går mellan Sickla och Solna station via, Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan du även byta till pendeltåg.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Folkskolegatan 9, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun

Folkskolegatan 9

Lägenhet
Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
7 395 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/6
5 936 kr/mån
84 034 kr/m²

Fantastiskt charmig etagevåning! Ljus och genomgående trea om 88 kvm med egen entré och stenbelagd trappa. Charmigt vardagsrum i öppen social planlösning med äldre kök. Två fina och bra sovrum med trägolv och ljusa väggar. Nytt och stambytt badrum från 2024! Fina originaldetaljer finns bevarade från byggåret 1931, såsom spröjsade fönster, takrosetter samt sten- och trägolv. Bostaden har behov av viss renovering och har stor potential för den som vill skapa sitt drömboende på attraktiv adress! Hornstull kombineras av liv och rörelse, avslappnad attityd och street markets med ett härligt café och gatuliv. Här trängs lokala butiker och restauranger med varandra och du har klippor och bad runt husknuten. Här finns vatten och grönska med bland annat Tantolundens badplatser med sandstrand och hopptorn, Reimersholme och gröna oasen Långholmen som stoltserar med både strandbad, natur och trädgårdscafé. Fina promenadstråk avlöser varandra runt Bergsunds strand, Söder Mälarstrand och längs Årstavikens vatten. På Skinnarviksberget erbjuds Stockholms bästa utsikt över Riddarfjärden. Med närhet till allt har Hornstull blivit ett eftertraktat område att bo i! Hornstulls galleria har blivit en trevlig samlingspunkt med trendiga butiker, service, restauranger och caféer. Båtlivet är livligt och sommartid ligger båtarna på rad längs Hornstulls vackra kanaler och promenadstråk. För den som tycker om att vara aktiv på fritiden finns både Friskis & Svettis och SATS runt knuten samt närliggande badbryggor. På Långholmen några minuters promenad bort finner du fina sandstränder och klippbad, här huserar även parkteatern på somrarna på anrika Långholmens amfiteater. Bio Rio är ett riktigt kulturarv och en av stadens få överlevande kvartersbiografer som nu sänder alltifrån liveopera till senaste filmerna. Vårdcentral, apotek och systembolag samt allehanda affärer finns runt hörnet. Området har bra kommunikationer med flertal bussar och tunnelbana, i anknytning till Liljeholmens galleria - stannar även tvärbanan. Detta är Södermalm när det är som bäst!

  • Hiss
Eknäsvägen 9, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun

Eknäsvägen 9

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
3 995 000 kr
53 m²
3 rum
vån 1/3
3 550 kr/mån
75 377 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig & väldisponerad gaveltrea med egen uteplats & parkering. Här kommer du att bo i en fin lägenhet med lugnt läge in lummig omgivning med närhet till både badplats, matbutik och kommunikationer. Rymligt vardagsrum och modernt vitt kök med integrerad diskmaskin och matplats för minst 4 personer. Sovrummen är i varsin del av bostaden och fint rymligt badrum med dusch och vädringsfönster. Lugnt och fint läge på Stora Essingen i välskött bostadsrättsförening med väl underhållen fastighet, marken är friköpt och ägs av föreningen. Läget på ön är centralt och bra, nära till både spårvagn (tvärbanan) och busshållplats. På kort gångavstånd finns också mataffär och runt Essingetorget finns flera caféer, kiosk och tobaksaffär med postservice. Restaurangutbudet består av flera pizzerior, en populär sushi-restaurang, Essinge-Wok samt en efterlängtad, Italiensk Bistro. Badplats och småbåtshamn finns på någon få minuts gångavstånd! Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan och med klippor, badplatser, småbåtshamn men har ändå city på cykel-/gångavstånd. Ön erbjuder en trevlig italiensk bistro, bageri, blomsteraffär och allmän service. På ön finns bl.a. två gym, en judodojo, fyra förskolor, tre grundskolor och tre gymnasieskolor. På idrottsplatsen tränas och spelas fotboll med Essingen IK, Kungsholmens basket har också aktiviteter på ön. Nere vid vattnet finns en kayakomat by Point 65 där man kan hyra kajak. Bra kommunikationer med 1:ans och 56:ans bussar, nattbuss 91 samt tvärbana. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset/Drottningholm. Pendelbåten Movitz börjar trafikera Stora Essingen till Solna och Riddarholmen. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan, stannar vid T-centralen och Arlanda Express, kör Kungsgatan förbi Stureplan och vidare upp till Östermalm. Tvärbanan går mellan Sickla och ända till Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan man också byta till pendeltåg.

  • Uteplats
Stenkullavägen 2, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Stenkullavägen 2, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 2
Stenkullavägen 2, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun, bild 3

Stenkullavägen 2

Villa
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
14 975 000 kr
260 + 14 m²
6 rum
552 m² tomt

Villafastighet med friköpt tomt belägen inom tullarna! Med centralt läge på ön ligger denna funkisvilla, utmärkt för den stora familjen eller generationsboende. Idag består huset av två bostäder, möjlighet till uthyrningsdel. Entréplanet inrymmer att stort vardagsrum, sovrum, kök samt möblerbar hall med öppen spis och badrum. En stor altan sträcker sig längs hela framsidan på huset. Våning två och tre består av en etagevåning om fyra rum, kök, två badrum/wc, en bastu, möblerbar hall med öppen spis samt balkong och takterrass. På souterrängplanet finns ett sovrum, en verkstad (garage), tvättstuga, matkällare samt förvaringsutrymmen. Här är fin rymd med högt i tak och stora fönsterpartier ger fint ljusinsläpp. Många fina originaldetaljer finns bevarade såsom vackra parkettgolv av fiskbensmönstrad ek, breda skjutdörrar, två fungerande öppna spisar samt serveringsskåp. Den varma årstiden blomstrar den vackert anlagda trädgården, en paviljong ger möjlighet att sitta ute även regniga dagar. Parkeringsmöjlighet på tomten. Läget på ön är bra med närhet till allmän service, lekparker, skolor, matbutik, bageri och restauranger. Busshållplats och tvärbana finns på gångavstånd. Småbåtshamn, badbryggor och badplats finns nära! Kontakta mäklaren för visning. Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan och med klippor, badplatser, småbåtshamn men har ändå city på cykel-/gångavstånd. Ön erbjuder en trevlig italiensk bistro, bageri, blomsteraffär och allmän service. På ön finns bl.a. två gym, en judodojo, fyra förskolor, tre grundskolor och tre gymnasieskolor. På idrottsplatsen tränas och spelas fotboll med Essinge IK, Kungsholmens basket har också aktiviteter på ön. Nere vid vattnet finns en kayakomat by Point 65 där man kan hyra kajak. Bra kommunikationer med 1:ans och 56:ans bussar, nattbuss 91, samt tvärbana. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset/Drottningholm. Pendelbåten Movitz trafikerar Stora Essingen från den 2/5. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan, stannar vid T-centralen och Arlanda Express, kör Kungsgatan förbi Stureplan och vidare upp till Östermalm. Tvärbanan går mellan Sickla och ända till Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan man också byta till pendeltåg.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Eknäsvägen 13, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun

Eknäsvägen 13

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
5 995 000 kr
66 + 5 m²
3 rum
vån 3/3
3 569 kr/mån
90 833 kr/m²

Accepterat pris! Varmt välkomna till denna härliga gavellägenhet högst upp i huset med sjöutsikt! Lägenheten har många fönster i flera väderstreck vilket ger ett underbart ljusinsläpp. Läget är lugnt och fritt, från vardagsrummet har man utsikt över takåsar, Mälaren och Bromma. Flera originaldetaljer finns bevarade såsom fönsterbänkar av marmor, öppen spis och hallgolv av kolmårdsmarmor. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp och matbord samt två sovrum i bra storlek. Föreningen bildades 2023 och består av 8 bostadsrättslägenheter samt ett garage. Avståndet till den allmänna badplatsen med tre badbryggor är endast ca 250 meter. Föreningen har en gemensam uteplats i syd/västläge som finns på framsidan av huset. Busshållplats finns på någon minuts gångavstånd. Fastigheten är stambytt och underhållen. Läget på ön är centralt och bra med närhet till allmän service, badplats, småbåtshamn och allmänna kommunikationer. Här bor man med skärgårdskänsla, mitt i stan. Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan och med klippor, badplatser, småbåtshamn men har ändå city på cykel-/gångavstånd. Boendeparkering på gatan kostar 500 kr/månad. Bra kommunikationer och mycket nära till tvärbanans hållplats Stora Essingen samt 1:ans och 56:ans bussar och nattbuss 91. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset/Drottningholm. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan, stannar vid T-centralen och Arlanda Express, kör Kungsgatan förbi Stureplan och vidare upp till Östermalm. Tvärbanan går mellan Sickla och ända till Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan man också byta till pendeltåg. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Eknäsvägen 13, vån 2/2, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun

Eknäsvägen 13, vån 2/2

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Wallin & Co AB
3 995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2
2 433 kr/mån
88 778 kr/m²

Accepterat pris! Fantastiskt charmig hörnlägenhet med fritt läge, högt i tak & fransk balkong! Trivsam och mycket charmig hörnlägenhet med sjöglimtar och fransk balkong. Här bor man med fritt läge och utsikt över Stora Essingens takåsar. Här finns flera stora fönsterpartier i syd/väst vilket ger fantastiskt härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är rymligt, har plats för soffgrupp och här finns ett fint burspråk. Sovrummet är lagom stort med gott om plats för dubbelsäng och fler garderober. Badrummet är helkaklat är förberett för tvättmaskin. Föreningen bildades 2023 och består av 8 bostadsrättslägenheter samt ett garage. Avståndet till den allmänna badplatsen med tre badbryggor är endast ca 250 meter. Föreningen har en gemensam uteplats i syd/västläge som finns på framsidan av huset. Busshållplats finns på någon minuts gångavstånd. Fastigheten är stambytt och underhållen. Läget på ön är centralt och bra med närhet till allmän service, badplats, småbåtshamn och allmänna kommunikationer. Här bor man med skärgårdskänsla, mitt i stan. Att bo på Stora Essingen har alldeles unika fördelar. Här bor man innanför tullarna med skärgårdskänsla mitt i stan och med klippor, badplatser, småbåtshamn men har ändå city på cykel-/gångavstånd. Boendeparkering på gatan kostar 500 kr/månad. Bra kommunikationer och mycket nära till tvärbanans hållplats Stora Essingen samt 1:ans och 56:ans bussar och nattbuss 91. Sommartid kan man ta båten från Värdshusbryggan till Stadshuset/Drottningholm. 1:ans buss är en av stamlinjerna och passerar Fridhemsplan, stannar vid T-centralen och Arlanda Express, kör Kungsgatan förbi Stureplan och vidare upp till Östermalm. Tvärbanan går mellan Sickla och ända till Solna station via Gullmarsplan, Globen, Liljeholmen och Alvik, alla med anknytning till tunnelbana och bussar, bl.a. till Arlanda och Bromma Flygplats. I Årstaberg och Sundbyberg kan man också byta till pendeltåg. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 6