Bostad Västerås

Bostad Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torvtaksvägen 18, Brottberga, Västerås kommun
  • Tor 25 apr
Torvtaksvägen 18, Brottberga, Västerås kommun, bild 2
Torvtaksvägen 18, Brottberga, Västerås kommun, bild 3

Torvtaksvägen 18

Villa
Brottberga, Västerås kommun
4 995 000 kr
123 m²
5 rum
770 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva denna fantastiska enplansvilla om 123 kvm på omtyckta Brottberga! Här erbjuds ett boende i toppskick fördelat på fem rum med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till altan och grönskande trädgård. Boendet är ljust med genomgående vitlaserad enstavsparkett och mörka välplanerade detaljer i samtliga rum samt härligt ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Här bor du nära naturen, centrum, förskola och flertalet lekplatser – ett utmärkt boende för barnfamiljen som bara vill flytta in och bo! Här välkomnas du av en praktisk hall med bra avhängningsmöjligheter i anslutning till en fullt utrustad tvättstuga med klinkergolv och groventré. Från hallen nås även ett sovrum med bra förvaring och ett badrum med bl.a. dusch, handdukstork och golvvärme. Vidare möts du av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som erbjuder stora sociala ytor och plats för både matbord och soffgrupp om så önskas - perfekt när du har familj eller vänner över. Vidare nås boendets tre resterande sovrum varav två erbjuder gott om förvaring i platsbyggda garderober och ett som passar utmärkt till kontor eller lekrum. Här nås även det andra helkaklade badrummet utrustat med bl.a. badkar, handdukstork och golvvärme samt en praktisk klädkammare. Utöver detta finns en carport och uppfart med plats för flera bilar samt ett förråd med bra förvaringsmöjligheter. Detta är ett boende du inte får missa i ett av Västerås nyare bostadsområden som omges av en naturskön miljö med endast 4 km till Västerås city. Härifrån tar du dig enkelt till Erikslund shoppingcenter och Vallby centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lönnvägen 1, Gångholmen, Västerås kommun
  • Tor 25 apr
Lönnvägen 1, Gångholmen, Västerås kommun, bild 2
Lönnvägen 1, Gångholmen, Västerås kommun, bild 3

Lönnvägen 1

Villa
Gångholmen, Västerås kommun
1 195 000 kr
59 m²
2 rum
2 312 m² tomt

Varmt välkommen till denna sjö- och naturnära enplansvilla om 2 rum och kök med utsikt över det öppna landskapet på Gångholmen! Här erbjuds ett idylliskt boende som går att nyttja som både fritidshus eller permanentboende till en låg driftkostnad. Här bor du nära Västerås Centrum trots en lugn och fridfull känsla av den lantliga miljön strax innan Tidö-Lindö. Här erbjuds ett genomgående fräscht boende där köket och vardagsrummet möts i en social öppen planlösning. Köket är ljust och rymligt med en centralt placerad matplats och vardagsrummet erbjuder en härlig rymd med plats för en större soffgrupp. Vidare nås ett rofyllt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Badrummet är renoverat 2020 och går i stilfulla tidlösa toner utrustat med bl.a. dusch, tvättmaskin och torktumlare. Till detta fantastiska boende erbjuds en stor grönskande trädgård med uteplats under tak i direkt anslutning till huset och en pergola för härliga grillkvällar. Här finns även en stor uppfart med plats för flertalet bilar och möjlighet att bygga ut boendet för att få ett extra rum om så önskas. Endast en kortare promenad bort finns en gemensam badplats med brygga som delas med andra husägare i området samt en båtplats som ingår i arrendeavgiften. Ett prisvärt boende du inte får missa. Varmt välkommen på visning! - Fastigheten är förbesiktigad, kontakta ansvarig mäklare för protokoll.

  • Premium
  • Uteplats
Landisvägen 41, Hökåsen, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30
Landisvägen 41, Hökåsen, Västerås kommun, bild 2
Landisvägen 41, Hökåsen, Västerås kommun, bild 3

Landisvägen 41

Villa
Hökåsen, Västerås kommun
5 495 000 kr
152 + 92 m²
5 rum
1 078 m² tomt

Välkommen till din drömbostad i Hökåsen! Denna imponerande 2-plansvillan erbjuder inte bara en fantastisk pool utan även en fullt inredd källare – perfekt för extra utrymme och mångsidighet! Här erbjuds ett boende som har genomgått en omfattande renovering med noggrant utvalda materialval för att skapa en exklusiv atmosfär. På bottenvåningen möts du av en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter med badrum i anslutning. Vidare möts du av ett ljust och öppet vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord som bjuder in till avslappnande stunder och sociala sammanhang. Från vardagsrummet nås även det första sovrummet med bra förvaring och gott om plats för en dubbelsäng. Från hallen nås det stilrena köket som går i ljusa snickerier med gott om förvaring och bra arbetsytor. Här finns en utmärkt plats med härligt ljusinsläpp för en större matgrupp som snyggt kan placeras centralt i rummet. Från matrumsdelen finns utgång till den inglasade uteplatsen som blir en naturlig förlängning av huset och ger möjlighet till avkoppling året runt. Här kan du njuta av utsikten över trädgård och poolområde. Den övre våningen erbjuder ett rymligt allrum med härlig takhöjd och plats för en större soffgrupp. Här kan man med fördel dela av rummet ifall behov finns för ytterligare ett sovrum. Intill allrummet finns boendets andra två sovrum och här är varje rum omsorgsfullt utformat för maximal komfort och vacker inredning. Det inredda källarplanet erbjuder en mångfald av möjligheter – perfekt som ett effektivt och lugnt kontor för arbete och kreativitet. Varje detalj har omsorgsfullt planerats för att skapa en mångsidig och funktionell plats. Här finns även ett helkaklat badrum utrustat med både dusch och ett avkopplande bubbelbadkar. Intill badrummet finner du en smidigt belägen tvättstuga, vilket gör hushållssysslorna både enkla och effektiva. Trädgården är en fridfull oas där du kan njuta av lata sommardagar vid poolen med poolhus intill, eller avkopplande kvällar på altanen med västerläge. Intill huset nås varmgarage med vattenburen golvvärme och plats för en bil och bra förvaring. Uppfarten erbjuder plats för ytterligare fyra bilar med tillhörande elbilsladdare. Här bor du i ett omtyckt område med närhet till förskola, skola och affär samt vacker natur och badplats. Kontakta mig för att boka en visning och upplev själv hur detta fantastiska boende och alla dess bekvämligheter kan bli en del av ditt vardagsliv! - Fastigheten är förbesiktigad, kontakta ansvarig mäklare för protokoll.

  • Premium
  • Uteplats
Benvägen 33, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Sön 21 apr kl 14:45

Benvägen 33

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
1 195 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2/3
6 897 kr/mån
13 815 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska och totalrenoverade 3:a på våning två om 86,5 kvm med stor och ljus loggia med härligt utsikt över innergård. Här erbjuds ett renoverat boende med nyproduktionsstandard från 2023, genomgående moderna materialval bland annat helkaklade badrum , ek parkett i hela lägenheten samt stora sociala ytor. Här är det bara att flytta in och börja bo! Här välkomnas gäster som boende av en ljus och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare nås ett stilfullt och modernt kök från Marbodal som går i ljusgråa snickerier, vitvaror från Husqvarna och ljust kakel ovan diskbänk. Utöver att köket är fullt utrustat med generös förvaring och arbetsytor erbjuds även plats för en större matgrupp vid ett fönsterparti - perfekt för sociala tillställningar! Vidare möts du av det rymliga vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matplats. Härifrån kommer du ut till en ljus loggia i härligt västerläge med utsikt över grönskande innergård. Lägenheten har två stora och rofyllda sovrum var av det ena med platsbyggda garderober. Lägenheten har två helkaklade badrum som går i ljusa och moderna färger och erbjuder både dusch, badkar och tvättmaskin. Lägenheten går med enkelhet att göra om till en 4:a. Tillhörande stort förråd på våningsplanet. Parkeringstillstånd finns att köpa för 300 kr/år. På Bjurhovda bor du nära fina grönområden, motionsspår och mataffär. Med buss tar du dig enkelt till city på endast 15 min. En lägenhet du inte vill missa, välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Ploggatan 27, Hammarby, Västerås kommun

Ploggatan 27

Villa
Hammarby, Västerås kommun
2 495 000 kr
135 m²
6 rum
812 m² tomt

Välkommen till denna 1-plansvilla med garage på Hammarby med friköpt tomt. Här välkomnas du av en ljus hall, rymligt kök med plats för matbord vid fönster, stort vardagsrum med stora fönster i två väderstreck och utgång till uteplats i sydvästläge, fem rofyllda sovrum, ett badrum, gäst-wc i anslutning till hall, praktiskt tvättstuga/groventré samt ett garage med tillhörande stort förråd. Uppfart med plats för en bil. Här erbjuds ett bekvämt boende med möjlighet att sätta sin egen prägel på huset. Både skolor och förskolor finns i närheten. Varmt välkommen på visning! Fastigheten är i behov av omfattande renovering. Fastigheten är förbesiktad, kontakta ansvarig mäklare för besiktningsprotokoll. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Uteplats
Släggkastargatan 5, Rönnby, Västerås kommun
  • Tor 25 apr
Släggkastargatan 5, Rönnby, Västerås kommun, bild 2
Släggkastargatan 5, Rönnby, Västerås kommun, bild 3

Släggkastargatan 5

Lägenhet
Rönnby, Västerås kommun
1 150 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 1/9
3 480 kr/mån
23 711 kr/m²

Varmt välkommen till denna mysiga 2:a på populära Rönnby med låg månadsavgift! Denna hemtrevliga bostad erbjuder en ljus och rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter och ett renoverat kök från 2018 i ljusgråa snickerier med tillhörande köksö. Här erbjuds också ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök med utgång till inglasad balkong med härlig kvällssol och utsikt över lummig parkmiljö. Renoverat badrum från 2020 utrustat med bl.a. duschhörna, handdukstork och tvättmaskin. Stabil och omtyckt förening med bra ekonomi där elen också ingår i avgiften. Lediga garageplatser finns att hyra. Här bor du i ett mycket omtyckt bostadsområde nära naturen och endast 10 min till city med bil. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Videvägen 2, Masbo, Skinnskattebergs kommun
Videvägen 2, Masbo, Skinnskattebergs kommun, bild 2
Videvägen 2, Masbo, Skinnskattebergs kommun, bild 3

Videvägen 2

Villa
Masbo, Skinnskattebergs kommun
1 250 000 kr
146 + 52 m²
6 rum
981 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga villa i Skinnskatteberg med balkong och härlig sjöutsikt över Vättern! Här erbjuds ett rymligt boende passande den stora familjen eller för dig som uppskattar gott om utrymme. Huset är i dagsläget inrett för två familjer med egen ingång från både entré- och sutterrängplan. Här välkomnas du av en ljus hall med praktisk gäst-wc i anslutning. Till höger om hallen når du det trevliga köket i ljusa snickerier med bra arbetsytor och plats för matbord vid fönster. Vidare möts du av det rymliga vardagsrummet med utgång till balkongen med fin utsikt över Vättern – en plats att njuta på under våren- och sommarens varma dagar och kvällar. De tre sovrummen nås från andra delen av hallen och här finns även det helkaklade badrummet utrustat med bl.a. dusch. Från hallen finns trappen som tar dig ned till sutterängplanet där du möts av en hall med ytterligare ett badrum med dusch. Vidare hittar du gillestugan med utgång till en mysig stenbelagd uteplats och utsikt över den grönskande trädgården med goda utvecklingsmöjligheter. Vidare finns ett stort hobbyrum och ett praktiskt förråd som med fördel kan göras om till ytterligare två sovrum samt ett grovkök med tvättmöjligheter. I anslutning till huset finns ett garage med plats för en bil samt en uppfart med plats för ytterligare två till. Ett boende med många möjligheter att utforma till sin egen idyll. Varmt välkommen på visning! Fastigheten är förbesiktigad, kontakta ansvarig mäklare för protokoll.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Jordgubbsvägen 32D, Södra Källtorp, Västerås kommun
  • Ons 24 apr
Jordgubbsvägen 32D, Södra Källtorp, Västerås kommun, bild 2
Jordgubbsvägen 32D, Södra Källtorp, Västerås kommun, bild 3

Jordgubbsvägen 32D

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun
1 803 300 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
2 915 kr/mån
40 073 kr/m²

FAST PRIS & RÄNTEKOMPENSATION! Nu har du möjlighet att förvärva denna nyproducerade 2:a med radhuskänsla en trappa upp på populära Södra Källtorp. Här flyttar du in utan bekymmer där allt är nytt och fräscht! Lägenheten är genomgående ljus och väldisponerad. Här erbjuds en ljus och välkomnande hall, ett ljusbeige och socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, mysigt och rofyllt sovrum och ett stilfullt och harmoniskt badrum med tvättmöjligheter. Från vardagsrummet hittar du ut till en rymlig och härlig balkong med morgonsol och utsikt över lummig innergård. Garanterad parkeringsplats! Extra förråd på gården följer med lägenheten. Nu har du chans att köpa en bostad i ett av Västerås mest expansiva områden med närhet till både bra kommunikationer, Centrum och Erikslund. Varmt välkomna på visning! Under 2024 lämnar byggherren en räntekompensation för den del av föreningslånets ränta som överstiger 2,8%. Under 2025 och 2026 lämnar byggherren en räntekompensation för den del av föreningslånets ränta som överstiger 3,8%.

  • Premium
  • Balkong
Jordgubbsvägen 28B, Södra Källtorp, Västerås kommun
  • Ons 24 apr
Jordgubbsvägen 28B, Södra Källtorp, Västerås kommun, bild 2
Jordgubbsvägen 28B, Södra Källtorp, Västerås kommun, bild 3

Jordgubbsvägen 28B

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun
2 970 600 kr
89 + 21 m²
4 rum
vån 1/3
5 765 kr/mån
33 378 kr/m²

FAST PRIS & RÄNTEKOMPENSATION! Nu har du möjlighet att förvärva denna fantastiska nyproducerade 4:a med hörnläge och balkong på populära Södra Källtorp. Egen ingång och två plan som ger en härlig radhuskänsla. Här flyttar du in utan bekymmer där allt är nytt och fräscht! Extra hall vid entrén med bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten är genomgående ljus och väldisponerad. Här erbjuds en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, ett ljust och socialt kök i öppen planlösning mot allrum, tre rofyllda sovrum samt två stilfulla och harmoniska badrum med tvättmöjligheter i det ena. Från allrummet hittar du ut till en mysig balkong med utsikt över en grönskande innergård. Garanterad parkeringsplats! Extra förråd på gården följer med lägenheten. Nu har du chansen att köpa en bostad i ett av Västerås mest expansiva områden med närhet till både bra kommunikationer, Centrum och Erikslund. Varmt välkomna på visning! Under 2024 lämnar byggherren en räntekompensation för den del av föreningslånets ränta som överstiger 2,8%. Under 2025 och 2026 lämnar byggherren en räntekompensation för den del av föreningslånets ränta som överstiger 3,8%.

  • Premium
  • Balkong
Jordgubbsvägen 32A, Södra Källtorp, Västerås kommun
  • Ons 24 apr
Jordgubbsvägen 32A, Södra Källtorp, Västerås kommun, bild 2
Jordgubbsvägen 32A, Södra Källtorp, Västerås kommun, bild 3

Jordgubbsvägen 32A

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun
2 584 200 kr
68 + 4 m²
3 rum
vån 1/3
4 405 kr/mån
38 003 kr/m²

FAST PRIS & RÄNTEKOMPENSATION! Nu har du möjlighet att förvärva denna nyproducerade 3:a med hörntomt och egen trädgård på populära Södra Källtorp. Egen ingång som ger en härlig radhuskänsla. Här flyttar du in utan bekymmer där allt är nytt och fräscht! Extra hall vid entrén med bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten är genomgående ljus och väldisponerad. Här erbjuds en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, ett ljust och socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, två rofyllda sovrum och ett stilfullt och harmoniskt badrum med tvättmöjligheter. Från vardagsrummet hittar du ut till en mysig uteplats som sedan tar dig vidare till en grönskande hörntomt med utsikt över lummig innergård. Garanterad parkeringsplats! Extra förråd på gården följer med lägenheten. Nu har du chans att köpa en bostad i ett av Västerås mest expansiva områden med närhet till både bra kommunikationer, Centrum och Erikslund. Varmt välkomna på visning! Under 2024 lämnar byggherren en räntekompensation för den del av föreningslånets ränta som överstiger 2,8%. Under 2025 och 2026 lämnar byggherren en räntekompensation för den del av föreningslånets ränta som överstiger 3,8%.

  • Premium
  • Uteplats
Jordgubbsvägen 24D, Södra Källtorp, Västerås kommun

Jordgubbsvägen 24D

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun
2 584 200 kr
68 + 4 m²
3 rum
vån 1/3
4 405 kr/mån
38 003 kr/m²

I samarbete med EA Fastigheter har vi nöjet att presentera 50 st moderna lägenheter med radhuskänsla i BRF Gården på Södra Källtorp. Här erbjuds ett barnvänligt område med gröna och bilfria gårdar. Flera av lägenheterna har stora takterrasser och egen ingång från gården. Hörnlägenheterna i bottenplan har egen tomt runt husknuten. Med smakfulla materialval i trä och med stora ljusinsläpp känns lägenheterna i BRF Gården moderna och naturnära. Köken utrustas med energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Innergården är trivsamt utformad med aktiviteter för alla åldrar. Växthus, boulebana, odlingslotter, lekpark och utegym – här finns något för alla. Alla lägenheter får ett eget separat förråd och det är planerat för en parkering per bostad i området. När du köper en bostadsrätt i Brf Gården betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala. Ta kontakt med mäklaren redan idag för att boka din lägenhet!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
Lövhagsgatan 75, Råby, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lövhagsgatan 75

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
695 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
6 035 kr/mån
8 274 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna välplanerade trerumslägenhet på andra våningsplan utan några grannar under dig ett stenkast bort från Råby centrum! Här erbjuds ett genomgående ljust och till stora delar renoverat boende. Här välkomnas du av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter i anslutning till ett fräscht badrum utrustat med bl.a. dusch samt en tvättstuga med tvättmaskin och tvättho. Vidare nås ett praktiskt kök med gott om arbetsyta och förvaring i både skafferi och högskåp. Här får du plats med en stor matgrupp vid fönster - Perfekt när du har familj eller vänner över! Vidare nås ett renoverat vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp om så önskas. Boendet erbjuder två renoverade sovrum varav det ena erbjuder gott om förvaring i flera platsbyggda garderober och det andra leder dig ut till en mysig inglasad balkong med utsikt över en grönskande innergård. Föreningen har festlokal, bubbelpool, bastu och övernattningsrum att använda om så önskas. Råby centrum har ett stort utbud av affärer och restauranger. Här finns även elljusspår, ishockeyrink, fotbollsplaner, lekplatser samt gångavstånd till förskolor och skolor. Från Råby är det nära till Erikslund shoppingcentra samt centrala Västerås. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Rudbecksgatan 4B, Centrum, Västerås kommun

Rudbecksgatan 4B

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
1 195 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/3
2 902 kr/mån
31 447 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna välplanerade 2:a med låg månadshyra och city runt hörnet - Perfekt som första bostad, studentbostad eller för dig som bara vill flytta in och bo! Här välkomnas du av en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter i flertalet platsbyggda garderober. Vidare i den öppna planlösningen möts du av ett rymligt vardagsrum i anslutning till köket. Här erbjuds härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Det fullt utrustade köket renoverades 2020 och går i vita snickerier, en mörkare laminatbänkskiva och ljust kakel. I anslutning till köket nås det mysiga sovrummet med fönster mot en lugn innergård. Badrummet består av wc, duschhörna, handfat med kommod och spegelskåp som erbjuder generöst med förvaring. Här bor du med bekvämt gångavstånd till all tänkbar service och ett rikt restaurang- och caféliv i centrala Västerås. Närhet till centralstationen, Mälardalens högskola och vackra Mälaren. Varmt välkomna på visning!

Ringduvegatan 86, Råby, Västerås kommun

Ringduvegatan 86

Radhus
Råby, Västerås kommun
1 595 000 kr
112 m²
4 rum
172 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade radhus om 4 rum och kök i två plan på Råby! Här erbjuds ett boende för barnfamiljen som vill sätta sin egen prägel och skapa sitt drömboende i ett område med gångavstånd till förskola, skolor, grönområden och affärer. Här välkomnas du av en ljus hall med goda avhängningsmöjligheter i anslutning till en rymlig klädkammare och ett av boendet tre sovrum. Vidare nås ett socialt och öppet kök med plats för separat matdel vid härligt fönsterparti och utgång till en mysig altan under tak i österläge. Från köket nås även en praktisk tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Från hallen hittar du också ett badrum som är utrustat med dusch. På plan två nås boendets två andra sovrum som båda erbjuder gott om förvaring i platsbyggda garderober. Här finns även ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med tillhörande fransk balkong. Badrum på övervåningen utrustat med bl.a. badkar. Utöver detta erbjuds en grönskade och lättskött tomt på baksidan av huset och på framsidan finner du ytterligare en uteplats som är stenbelagd. I samfällighetsavgiften ingår p-plats på parkering samt eget garage i länga. Från Råby tar du dig enkelt till Erikslund shoppingcentra samt centrala Västerås. Varmt välkommen på visning! - Fastigheten är i behov av omfattande renovering. - Fastigheten är förbesiktad, kontakta ansvarig mäklare för besiktningsprotokoll. - Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Uteplats
Skepplinge, Skepplinge, Västerås kommun

Skepplinge

Tomt
Skepplinge, Västerås kommun
495 000 kr
2 010 m² tomt

Strax utanför Skultuna, i Haraker finner ni denna tomt om 2 010 kvadratmeter omgivet av härlig grönska och öppna landskap med utsikt över vackra ängar och åkrar. Här ges chansen att förverkliga dina byggdrömmar i ett ostört läge med Svartån intill – perfekt för dig som vill bo lantligt med naturen utanför dörren! Med endast 25 min till Västerås stadskärna och ca 10 min till Skultuna som erbjuder de boende god service bor du lugnt och skönt i vacker miljö utan att tumma på bekvämligheter. Här är det endast fantasierna som sätter gränser till ditt drömboende! I Haraker finns förskolan Idyllen och skolskjuts finns till grundskola i Skultuna. El finns i närheten, anslutningsavgift tillkommer. Anlägga eget avlopp samt borra efter enskilt vatten. Fiber är på gång i området. En unik chans att förverkliga dina drömmar om det perfekta permanentboendet eller fritidsboende!

  • Plus
Jordgubbsvägen 24D, Södra Källtorp, Västerås kommun
  • Ons 24 apr

Jordgubbsvägen 24D

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun
2 584 200 kr
68 + 4 m²
3 rum
vån 1/3
4 405 kr/mån
38 003 kr/m²

FAST PRIS & RÄNTEKOMPENSATION! Nu har du möjlighet att förvärva denna nyproducerade 3:a med hörntomt och egen trädgård på populära Södra Källtorp. Egen ingång som ger en härlig radhuskänsla. Här flyttar du in utan bekymmer där allt är nytt och fräscht! Extra hall vid entrén med bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten är genomgående ljus och väldisponerad. Här erbjuds en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, ett ljust och socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, två rofyllda sovrum och ett stilfullt och harmoniskt badrum med tvättmöjligheter. Från vardagsrummet hittar du ut till en mysig uteplats som sedan tar dig vidare till en grönskande hörntomt med utsikt över lummig innergård. Garanterad parkeringsplats! Extra förråd på gården följer med lägenheten. Nu har du chans att köpa en bostad i ett av Västerås mest expansiva områden med närhet till både bra kommunikationer, Centrum och Erikslund. Varmt välkomna på visning! Under 2024 lämnar byggherren en räntekompensation för den del av föreningslånets ränta som överstiger 2,8%. Under 2025 och 2026 lämnar byggherren en räntekompensation för den del av föreningslånets ränta som överstiger 3,8%.

  • Plus
  • Uteplats
Jordgubbsvägen 24A, Södra Källtorp, Västerås kommun
  • Ons 24 apr

Jordgubbsvägen 24A

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun
1 803 300 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
2 915 kr/mån
40 073 kr/m²

FAST PRIS & RÄNTEKOMPENSATION! Nu har du möjlighet att förvärva denna nyproducerade 2:a med radhuskänsla en trappa upp på populära Södra Källtorp. Här flyttar du in utan bekymmer där allt är nytt och fräscht! Lägenheten är genomgående ljus och väldisponerad. Här erbjuds en ljus och välkomnande hall, ett ljusbeige och socialt kök i öppen planlösning mot vardagsrum, mysigt och rofyllt sovrum och ett stilfullt och harmoniskt badrum med tvättmöjligheter. Från vardagsrummet hittar du ut till en rymlig och härlig balkong med morgonsol och utsikt över lummig innergård. Garanterad parkeringsplats! Extra förråd på gården följer med lägenheten. Nu har du chans att köpa en bostad i ett av Västerås mest expansiva områden med närhet till både bra kommunikationer, Centrum och Erikslund. Varmt välkomna på visning! Under 2024 lämnar byggherren en räntekompensation för den del av föreningslånets ränta som överstiger 2,8%. Under 2025 och 2026 lämnar byggherren en räntekompensation för den del av föreningslånets ränta som överstiger 3,8%.

  • Plus
  • Balkong
Jordgubbsvägen 24A, Södra Källtorp, Västerås kommun

Jordgubbsvägen 24A

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun
1 803 300 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
2 915 kr/mån
40 073 kr/m²

I samarbete med EA Fastigheter har vi nöjet att presentera 50 st moderna lägenheter med radhuskänsla i BRF Gården på Södra Källtorp. Här erbjuds ett barnvänligt område med gröna och bilfria gårdar. Flera av lägenheterna har stora takterrasser och egen ingång från gården. Hörnlägenheterna i bottenplan har egen tomt runt husknuten. Med smakfulla materialval i trä och med stora ljusinsläpp känns lägenheterna i BRF Gården moderna och naturnära. Köken utrustas med energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Innergården är trivsamt utformad med aktiviteter för alla åldrar. Växthus, boulebana, odlingslotter, lekpark och utegym – här finns något för alla. Alla lägenheter får ett eget separat förråd och det är planerat för en parkering per bostad i området. När du köper en bostadsrätt i Brf Gården betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala. Ta kontakt med mäklaren redan idag för att boka din lägenhet!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
Jordgubbsvägen 28A, Södra Källtorp, Västerås kommun

Jordgubbsvägen 28A

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun
2 634 200 kr
68 + 4 m²
3 rum
vån 1/3
4 405 kr/mån
38 738 kr/m²

I samarbete med EA Fastigheter har vi nöjet att presentera 50 st moderna lägenheter med radhuskänsla i BRF Gården på Södra Källtorp. Här erbjuds ett barnvänligt område med gröna och bilfria gårdar. Flera av lägenheterna har stora takterrasser och egen ingång från gården. Hörnlägenheterna i bottenplan har egen tomt runt husknuten. Med smakfulla materialval i trä och med stora ljusinsläpp känns lägenheterna i BRF Gården moderna och naturnära. Köken utrustas med energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Innergården är trivsamt utformad med aktiviteter för alla åldrar. Växthus, boulebana, odlingslotter, lekpark och utegym – här finns något för alla. Alla lägenheter får ett eget separat förråd och det är planerat för en parkering per bostad i området. När du köper en bostadsrätt i Brf Gården betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala. Ta kontakt med mäklaren redan idag för att boka din lägenhet!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
Jordgubbsvägen 28D, Södra Källtorp, Västerås kommun

Jordgubbsvägen 28D

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun
2 970 600 kr
89 m²
4 rum
vån 2/3
5 765 kr/mån
33 378 kr/m²

I samarbete med EA Fastigheter har vi nöjet att presentera 50 st moderna lägenheter med radhuskänsla i BRF Gården på Södra Källtorp. Här erbjuds ett barnvänligt område med gröna och bilfria gårdar. Flera av lägenheterna har stora takterrasser och egen ingång från gården. Hörnlägenheterna i bottenplan har egen tomt runt husknuten. Med smakfulla materialval i trä och med stora ljusinsläpp känns lägenheterna i BRF Gården moderna och naturnära. Köken utrustas med energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Innergården är trivsamt utformad med aktiviteter för alla åldrar. Växthus, boulebana, odlingslotter, lekpark och utegym – här finns något för alla. Alla lägenheter får ett eget separat förråd och det är planerat för en parkering per bostad i området. När du köper en bostadsrätt i Brf Gården betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala. Ta kontakt med mäklaren redan idag för att boka din lägenhet!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
Jordgubbsvägen 28B, Södra Källtorp, Västerås kommun

Jordgubbsvägen 28B

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun
2 970 600 kr
89 + 21 m²
4 rum
vån 2/3
5 765 kr/mån
33 378 kr/m²

I samarbete med EA Fastigheter har vi nöjet att presentera 50 st moderna lägenheter med radhuskänsla i BRF Gården på Södra Källtorp. Här erbjuds ett barnvänligt område med gröna och bilfria gårdar. Flera av lägenheterna har stora takterrasser och egen ingång från gården. Hörnlägenheterna i bottenplan har egen tomt runt husknuten. Med smakfulla materialval i trä och med stora ljusinsläpp känns lägenheterna i BRF Gården moderna och naturnära. Köken utrustas med energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Innergården är trivsamt utformad med aktiviteter för alla åldrar. Växthus, boulebana, odlingslotter, lekpark och utegym – här finns något för alla. Alla lägenheter får ett eget separat förråd och det är planerat för en parkering per bostad i området. När du köper en bostadsrätt i Brf Gården betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala. Ta kontakt med mäklaren redan idag för att boka din lägenhet!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
Moderna lägenheter med radhuskänsla, Södra Källtorp, Västerås kommun

Moderna lägenheter med radhuskänsla

Lägenhet
Södra Källtorp, Västerås kommun
fr. 1 803 300 kr
45-89 m²
2-4 rum
2 915 kr/mån

I samarbete med EA Fastigheter har vi nöjet att presentera 50 st moderna lägenheter med radhuskänsla i BRF Gården på Södra Källtorp. Här erbjuds ett barnvänligt område med gröna och bilfria gårdar. Flera av lägenheterna har stora takterrasser och egen ingång från gården. Hörnlägenheterna i bottenplan har egen tomt runt husknuten. Med smakfulla materialval i trä och med stora ljusinsläpp känns lägenheterna i BRF Gården moderna och naturnära. Köken utrustas med energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Innergården är trivsamt utformad med aktiviteter för alla åldrar. Växthus, boulebana, odlingslotter, lekpark och utegym – här finns något för alla. Alla lägenheter får ett eget separat förråd och det är planerat för en parkering per bostad i området. När du köper en bostadsrätt i BRF Gården betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala. Ta kontakt med mäklaren redan idag för att boka din lägenhet!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 22