SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slingervägen 57, Hammarsjorden, Hjo kommun

Slingervägen 57

Villa
Hammarsjorden, Hjo kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 195 000 kr
197 + 35 m²
8 rum
843 m² tomt

Välkommen till detta rymliga och välbelägna hus på Slingervägen 57 i lugna Hjo. Med sina imponerande 197 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för den stora familjen eller möjligheter att skapa generösa sällskapsytor. Med hela åtta sovrum finns här gott plats för den som jobbar hemifrån eller driver eget. Med den extra ytterdörren går det även avgränsa en del av huset för verksamhet eller uthyrning utan att det stör den som är bosatt. Villan har en lättskött trädgårdstomt med en stor altan i bästa söderläge! Den stora uteplatsen ger möjlighet till avkoppling och härligt umgänge utomhus under sommarmånaderna. Här kan du njuta av soliga dagar och varma sommarkvällar tillsammans med nära och kära. Vidbyggt till huset finns en bekväm carport som gör vardagen enkel när man kommer hem med familjen. Huset är beläget i ett barnvänligt område med gångavstånd till förskola och skola, vilket gör det till en idealisk plats för en växande familj. En kort cykeltur bort finns mataffär och centrum med den mysiga hamnen och bra kommunikationer. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Andreas Bengtsson!

Lundenvägen 33C, null, Skövde kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Lundenvägen 33C

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
970 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 538 kr/mån
14 923 kr/m²

Välkommen till denna välskötta bostadsrätt i lugna Lunden, Skövde. Med en yta på 65 kvadratmeter erbjuder bostaden gott om utrymme för en bekväm vardag. Här finns ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp & matgrupp, ett välutrustat kök och ett lugnt sovrum. Balkongen som du når via vardagsrummet, ger extra utrymme och här kan du njuta av det vackra ljuset och frisk luft året runt. Lägenheten präglas av en väl omhändertagen atmosfär, vilket gör den till en perfekt plats att kalla hemma. Här finner du en bekväm 2a i ett område med närhet till allt du kan tänkas behöva. Med bra kommunikationer är det enkelt att ta sig till övriga delar av staden. BRF Växthuset är en välskött förening och här har man tillgång till tvättstuga, bastu och gym. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus
Villestigen 67, null, Skövde kommun

Villestigen 67

Villa
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 300 000 kr
50 m²
1 rum
1 272 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska oas vid Simsjön i Skövde. Här finner du ett fritidshus och/eller ett permanent boende med året-runt standard, vilket gör det möjligt att njuta av denna underbara plats året om. Med sitt otroliga läge, med bara ett grönt parti innan sjön kommer, kan du njuta av enastående utsikt och känna lugnet sprida sig. Bostaden är omsorgsfullt renoverad och det luftiga vardagsrummet ger plats för både matplats och en avkopplande soffhörna. Från det stilrena köket tar du dig ut till den inglasade altanen som med fördel har stora glaspartier så att du kan njuta av den fina utsikten mot vattnet även här ifrån. Missa inte chansen att äga denna unika pärla vid Simsjön. Välkomna att anmäla er för visning.

Fredriksbergsvägen 14D, null, Skövde kommun

Fredriksbergsvägen 14D

Radhus
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 995 000 kr
107 + 4 m²
4 rum
231 m² tomt

Välkommen till detta trevligt renoverade radhus med god standard och smakfulla färgval. Här finner du en optimal bostad i ett plan, vilket ger en fördelaktig och lättskött boendemiljö. Det finns gott om utrymme för hela familjen med tre sovrum, ett rymligt kök och vardagsrum. Den insynsskyddade uteplatsen är ett riktigt trevligt extrarum under sommarhalvåret. Med en stenlagd yta och ett tralldäck med tak, kan du njuta av utomhuslivet oavsett väderlek. Beläget i ett trivsamt kvarter, med närhet till grönområden, lekplatser och bra kommunikationer. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

Lövkullevägen 18, Hasslum, Skövde kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30

Lövkullevägen 18

Villa
Hasslum, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
3 795 000 kr
140 + 41 m²
4 rum
1 110 m² tomt

Upptäck charmen hos Lövkullevägen 18, en tvåplansvilla i det familjära området Hasslum i Skövde! Med baksidan som gränsar mot ett grönt parti får du en känsla av avskildhet och lugn, samtidigt som du har närheten till handelsområden och Skövde City. Njut av den vackra naturen och promenadstråken som finns nära tillhands. Trädgården är en oas med stora gräsytor, en härlig altan och en mysig pergola med spabad. Dessutom finns en charmig lillstuga med två rum på tomten. Villan har renoverats med omsorg och erbjuder fina ytskikt samt ett inbjudande kök. Med tre sovrum och ett badrum på övervåningen, samt källaren, har du gott om utrymme för hela familjen att trivas och leva det bekväma livet på Lövkullevägen 18. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
Tungatan 2C, null, Skövde kommun

Tungatan 2C

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
3 922 kr/mån
20 909 kr/m²

Välkommen till din framtida drömlägenhet på Tungatan 2C i hjärtat av Skövde! Denna charmiga bostad på 55 kvadratmeter erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och hemtrevlig atmosfär. Med sina två rum och kök blir detta ditt eget lilla paradis mitt i centrala Skövde. Lägenheten är genomtänkt och smakfullt designad för att maximera utrymmet och skapa ett trivsamt och härligt boende. Lägenheten är ombonad och väl underhållen, vilket ger en trygg och bekväm boendemiljö. Tungatan 2C placerar dig på bekvämt gångavstånd till shopping, restauranger, Högskola och nöjesliv. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
Mjölmossevägen 11A, null, Skövde kommun

Mjölmossevägen 11A

Radhus
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 295 000 kr
115 m²
4 rum
174 m² tomt

Nu saluförs detta trevliga radhus beläget i populära Mjölmossevägen - Södra Ryd i Skövde. Här erbjuds en väldigt fräsch och välbehållen bostad med fina materialval. Du välkomnas in via den inglasade verandan som med fördel ger dig mer utrymme året om. Bostadens totala storlek är 115 kvadratmeter och rymmer fyra rum, vilket ger gott om utrymme för både vardagsliv och umgänge. På ovanvåningen finner du sovrummen som är avskilt och ger möjlighet till privatliv och avkoppling. Bilen parkerar du smidigt i garaget som ligger i anslutning till baksidan. Bostaden totalrenoverades år 2017, här har man även isolerat förrådet på framsidan av bostaden som nås inifrån den inglasade verandan som idag används som ett musikrum. Radhuset ligger i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skön natur, förskola, skola, butik och bra kommunikationer in till Skövde centrum. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska radhus i Södra Ryd. Välkommen att anmäla dig till visning!

Kassörsgatan 20, Hörnebo, Tibro kommun
  • Budgivning pågår

Kassörsgatan 20

Villa
Hörnebo, Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 695 000 kr
104 + 144 m²
3 rum
900 m² tomt

Stig in i denna trevliga enplansvilla med källare och möts av en ljus atmosfär och upptäck detta trivsamma hem. Bostaden är i gott skick och genom den ljusa hallen välkomnas du in i ett öppet och trivsamt kök, som smidigt övergår i en trevlig matplats. Här finns gott om plats för både vardagsliv och umgänge med nära och kära. På entréplan finns även två bekväma sovrum och ett avskilt vardagsrum. Källaren erbjuder ytterligare utrymmen, såsom tvättstuga, hobbyrum, nyrenoverat duschrum och en härlig bastu. Dessutom finns en extra toalett för extra bekvämlighet. I den fina trädgården finns det rum för lek och avkoppling. Här kan du njuta av solen på tralldäcket eller koppla av i den inglasade altanen på baksidan av huset allt i bästa västerläge. Det rymliga dubbelgaraget ger dig plats att förvara bilen tryggt och samtidigt få möjlighet till extra förvaringsutrymme. Beläget i det familjära området Hörnebo i Tibro har du naturen nära lika så förskola, skola, idrottsanläggningar och bara en kort cykeltur bort når du Tibro centrum som erbjuder alla nödvändigheter du kan behöva. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Andreas Bengtsson!

Årby Storegården 2, Blikstorp, Hjo kommun

Årby Storegården 2

Villa
Blikstorp, Hjo kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 295 000 kr
173 m²
7 rum
1 553 m² tomt

Välkommen till detta charmiga trähus längs ån Tidan, beläget i en lantlig och naturskön miljö i Blikstorp, Hjo. Med en underbart fin trädgård och en fin grusad entré fram till huset välkomnas du till denna fantastiska fastighet. När du kliver in genom de fina dubbeldörrarna får du en ljus och varm känsla. Den härliga planlösningen erbjuder gott om utrymme för både egna matsalsarrangemang och avskilt vardagsliv. Med fyra sovrum, ett allrum och ett badrum på övervåningen finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Här finns även utgång till husets balkong som inbjuder till härliga stunder under de varmare dagarna på året. Det välplanerade köket är utrustat med allt du kan tänkas behöva för att tillreda middagar att servera i matsalen eller baka sommarens härliga eftermiddagsfika, som du sedan kan avnjuta i den fantastiska trädgårdsmiljön, med utsikt mot ån Tidan som är din närmsta granne. Tomten har stora gräsytor där du kan skapa både uteplatser och gröna oaser samtidigt som det finns rum för bus & lek. Med en total boyta på 173 kvm och en tomtarea på 1553 kvm finns det gott om plats att njuta av både inne- och utelivet. Så varför inte slå till och skapa ditt eget drömvardagsliv & semesterparadis i ett? Här kan du njuta av eget fiskevatten, båtliv och naturens underbara skönhet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse ditt ansvarig mäklare Andreas!

Hallonstigen 2, Språttebo, Tibro kommun

Hallonstigen 2

Radhus
Språttebo, Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 350 000 kr
110 + 34 m²
5 rum
557 m² tomt

Välkommen hem till detta väl belägna gavelradhus i ett plan på Hallonstigen 2. Här har du otroliga möjligheter att skapa ditt alldeles egna drömhem och sätta din egna prägel. Med två sovrum, två toaletter och två rymliga förvaringsrum är detta ett perfekt hem för att anpassa efter dina behov. Den stora inglasade altanen förvandlas till ett extra rum när vädret tillåter, här kan du spendera härliga stunder och mysiga kvällar med nära och kära. Stig ut från altanen och njut av det generösa tralldäcket, perfekt för avkoppling och socialt umgänge under soliga dagar. Om du är rörelsehindrad är huset dessutom handikappsanpassat. Med bästa gavelläge har du möjlighet att parkera bilen precis intill bostaden men även tillgång till garage. Här bor du med närhet till grönområden, idrottsanläggningar, förskolor, skolor och har gångavstånd till Tibro centrum! Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Kinne-Vedum Myggeberg 1, null, Götene kommun

Kinne-Vedum Myggeberg 1

Gård/Skog
Götene kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 475 000 kr
139 m²
6 rum
3,5 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska hästgård omgiven av vidsträckta marker och landsbygdens lugn. Här får du inte bara en imponerande villa, utan även en investeringsmöjlighet som kan ge dig extra intäkter. Ett stort stall erbjuder sex rymliga boxar som du enkelt kan hyra ut till hästälskare. Förutom stall finns även ett praktiskt garage och en carport för att skydda dina fordon. Den välbyggda villan erbjuder generösa ytor och möjligheter att skapa ditt drömboende. Beläget på landet kan du njuta av naturens skönhet och lugn. Så missa inte chansen att äga denna unika hästgård med enastående möjligheter. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Skaraborgsgatan 14A, null, Skövde kommun

Skaraborgsgatan 14A

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 095 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1
4 463 kr/mån
19 554 kr/m²

På Skaraborgsgatan 14A erbjuds du nu en fräsch tvåa om 56kvm med ett trevligt gavelläge. Bostadens fina ytskikt är genomgående och ger en inbjudande och stilren känsla på första våningen. Belägen centralt, erbjuder denna pärla bekvämt tillgång till allt Skövde har att erbjuda från shopping och restauranger till kulturella evenemang. Bredband ingår i månadsavgiften. Välkomna att anmäla er till visning.

Stamknölsgatan 8, Knäpplan, Hjo kommun

Stamknölsgatan 8

Villa
Knäpplan, Hjo kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
4 650 000 kr
149 + 50 m²
5 rum
663 m² tomt

På entréplan hittar du sovdelen med 3 bra sovrum, ett allrum, badrum och en praktisk tvättstuga. Men det är på övervåningen som magin verkligen sker. En öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp och och fönster i alla väderstreck som välkomnar dig och ger ett otroligt perspektiv på omgivningen och Vätterns vidsträckta yta. Det stora vardagsrummet som smälter ihop med köket bjuder på generös yta med plats för en stor soffgrupp och en trivsam matplats. Vid den stora köksön finns plats för 6 personer att sitta och umgås under matlagningen och om väder och årstid tillåter öppnar man upp dubbeldörrarna till takterassen och intar middagen under bar himmel. På taket finns en solcellsanläggning som ger ca 7300 kwh per år och håller driftskostnader låga! Så missa inte chansen att äga detta smakfulla hus i Hjo!

  • Energieffektiv
Gransikagatan 6C, Norrmalm, Skövde kommun

Gransikagatan 6C

Lägenhet
Norrmalm, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 725 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3
4 765 kr/mån
20 536 kr/m²

Här kan du flytta rakt in och känna dig som hemma på en gång. Lägenheten har ett neutralt och professionellt uttryck, vilket ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel på inredningen. Här finns gott om potential för den som vill skapa sitt drömhem. Med ett nylagt ljust laminatgolv genom samtliga rum och en nyrenoverad balkong från 2022 är detta ett tilltalande val för den som söker en modern och bekväm bostad. Ta chansen att bli ägare till denna attraktiva bostad och upplev allt som staden har att erbjuda. Kontakta oss för mer information och boka visning redan idag! Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Västra Långgatan 96A, null, Tibro kommun

Västra Långgatan 96A

Lägenhet
Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
369 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
4 755 kr/mån
5 591 kr/m²

Välkommen hem! Här får du en hemtrevlig gavellägenhet med behagliga och jordnära färger som ger en ombonad känsla. Bostaden erbjuder en bra planlösning med rymliga rum och en balkong i bästa söderläge. Den inre hallen ger extra luftighet och förvaring i form av en klädkammare. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för middagar eller andra sociala sammankomster med familj eller vänner. I köket finns gott om förvaring och även plats för ett matbord. Utrymmet gör att köket känns som ett till rum, vilket är väldigt skönt och praktiskt när till exempel frukosten ska avnjutas på morgonen. Läget på Västra långgatan är lugnt och skönt, men ändå nära centrum. Välkommen att anmäla intresse!

Axevalla hed Västgötalägret 1, Axvall, Skara kommun
  • Budgivning pågår

Axevalla hed Västgötalägret 1

Villa
Axvall, Skara kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
800 000 kr
5,5 ha tomt

Centralt belägna på Axevalla Hed finner du dessa två logementslokaler från slutet av 1800-talet. Byggnaderna är skyddade av kulturminnesmärkning utvändigt men är möjliga att utveckla invändigt, till exempel som bostäder, verksamheter eller liknande. Fastigheten bjuder även på en stor exploateringsbar markyta där det finns möjlighet till nybyggnation av bostäder. Varmt välkommen med visningsanmälan!

Traststigen 1, Norra Skogen, Karlsborgs kommun

Traststigen 1

Villa
Norra Skogen, Karlsborgs kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 995 000 kr
242 + 10 m²
8 rum
3 037 m² tomt

Välkommen till denna unika och charmiga bostad belägen i Norra Skogen, ett lugnt villaområde i Karlsborg. Denna gamla prästgård är ett perfekt hem för den stora familjen eller de som älskar att bjuda in till stora sammankomster. Huset är stort och välplanerat med generösa ytor som ger en känsla av rymd och ljus. Här finns även två trappor som leder till övervåningen, vilket ger en extra dimension till bostaden. Den stora och lummiga tomten inbjuder till utomhusaktiviteter och avkoppling. Här finns gott om plats för ytterligare byggnader för den som har behov av extra garage eller varför inte ett attefallshus. Dessutom ligger bostaden sjönära, vilket ger möjlighet till sköna bad och härliga promenader längs vattnet. Ett kallgarage med förrådsdel ger extra utrymme för förvaring och skyddar din bil under årets alla säsonger. Karlsborg ligger väldigt naturskönt mellan sjöarna Vättern och Bottensjön och finns allt du kan tänkas behöva för att leva ett bekvämt liv såsom trevliga restauranger, butiker och bra kommunikationer.

Kansligatan 9A, null, Skövde kommun

Kansligatan 9A

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2
4 482 kr/mån
17 283 kr/m²

Beläget i Skövdes centrala delar har du nu chansen att förvärva denna bostadsrätt med optimal planlösning fördelat på 46kvm. Köket är välskött med plats för en matgrupp och lägenhetens badrum är helkaklat med golvvärme. Här erbjuds närhet till högskola, livsmedelsbutiker, restauranger och nöjesliv, vilket gör vardagen både praktisk och underhållande. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Brunnsvägen 25, Igelstorp, Skövde kommun

Brunnsvägen 25

Villa
Igelstorp, Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 200 000 kr
105 + 105 m²
4 rum
888 m² tomt

Träd in i Brunnsvägen 25 och upptäck denna funktionella enplansvilla med källare och garage, belägen strax utanför Skövde. Med sina 105 + 105 kvadratmeter och välplanerade utrymmen erbjuder detta hem en god grund för att skapa en bekväm livsstil. På entréplanet finns tre sovrum och ett kök, samt ett vardagsrum med en öppen spis för mysiga stunder. I källaren finns ett inrett hobbyrum och ett förrådsrum. Brunnsvägen 25 är belägen i det lugna området Igelstorp med skola och förskola i närheten. Med en kort bilresa når du även Skövde med dess varierade utbud av restauranger, caféer och butiker. Välkommen att utforska möjligheterna och anmäl ditt intresse idag! Välkommen att anmäla intresse!

  • Energieffektiv
Skolgatan 17, Söder, Hjo kommun

Skolgatan 17

Villa
Söder, Hjo kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 995 000 kr
90 m²
4 rum
536 m² tomt

Välkommen hem till Skolgatan 17, ett charmigt trähus i klassisk Hjo-stil som sträcker sig över 1 och 1/2 plan med en liten praktisk källare. Här möts du av en varm atmosfär med vackert lackade trägolv som är genomgående på hela det nedre planet. Det övre planet bjuder in till en avkopplande natts sömn i det rymliga sovrummet, med två mindre sovrum i närheten som kan anpassas efter dina behov – perfekt för familjer eller som gästrum och arbetsrum. För att välkomna dig hem, leder en vacker grusgång fram till husets entré. I trädgården väntar en rymlig pergola med ett vidbyggt tralldäck för avkoppling och sociala stunder utomhus. På tomten finner du ett praktiskt uthus och ett garage, som båda kompletterar husets funktionella utrymmen och ger extra utrymme för förvaring eller kreativa projekt. Placeringen av denna fantastiska bostad är optimal, med närhet till allt du kan tänkas behöva och inte minst till Vätterns strand. En kort promenad tar dig till vattnet där du kan njuta av ett lugnet och svalka dig under varma sommardagar. Förverkliga bostadsdrömmen med ett trähus i fantastiska Hjo! Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Stigstaholmsvägen 32, Hörnebo, Tibro kommun

Stigstaholmsvägen 32

Övrigt
Hörnebo, Tibro kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
4 195 000 kr
3 500 m² tomt

Söker du en välbelägen industri- och verkstadsfastighet? Då är Stigstaholmsvägen 32 i Tibro ett perfekt objekt med ett ypperligt läge och gott skick. Den ligger strax utanför centrala Tibro i ett industriområde med goda möjligheter för större fordon att enkelt ta sig till och från. Fastigheten erbjuds utan en hyresgäst, redo för tillträde från 2024-01-01. Fastigheten lämpar sig gott för många olika verksamheter. Den innefattar en välplanerad kontorsdel med reception, kontorsrum, lunchrum och omklädningsrum, en stor tvätthall med fri höjd på 4,30m och med 3 portar på 4,30, en verkstadslokal med en frihöjd på cirka 5,25 meter och en port på cirka 4,50 meter. Framför fastigheten finns en stor asfalterad yta om 1000m² för parkering/uppställning och bakgården om 1500m² är säkert inhägnad med stängsel och grind. Fastigheten säljs i bolagsform.

Isleryd Kullavik 1, Isleryd, Hjo kommun

Isleryd Kullavik 1

Villa
Isleryd, Hjo kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
995 000 kr
160 + 80 m²
7 rum
1 974 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma tvåplansvilla i Norra Fågelås! Denna charmiga villa inklädd i en fin stående träpanel erbjuder 160m² fördelat på 7 rum och kök i ett fint område i utkanten av Hjo. Här bor du lugnt och skönt omgiven av natur och grönska. På entréplan hittar du kök, vardagsrum, badrum, två sovrum varav ett som förr användes som butikslokal. Har du drömt om att ha en liten butik är det bara fantasin som sätter stopp, här finns förutsättningarna. Denna villan har gott om utrymme för familjen och vänner i stora sällskap. För dig som söker en bostad med lite extra utrymme i ett lugnt naturskönt område är detta den perfekta bostaden. Endast en kort bilfärd bort ligger Hjo centrum som erbjuder trevliga restauranger, mysiga caféer, badplatser och mycket annat. Välkommen att anmäla intresse!

Kvarnbäcksgatan 28C, null, Skövde kommun

Kvarnbäcksgatan 28C

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 695 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1
5 210 kr/mån
22 905 kr/m²

Välkommen hem till denna ljusa pärla i Trädgårdsstaden. När du öppnar dörren till denna fina bostad möts du av ett härligt ljusinsläpp och öppna ytor. Lägenheten är väl omskött och erbjuder stilrena materialval. För den sociala finns det möjlighet att möblera med både soffgrupp och matplats i det rymliga vardagsrummet. Här ifrån tar du dig även vidare till hemmets mysiga uteplats. I bostadsområdet hittar du bland annat förskola, pizzeria och natur. Här bor du ett stenkast ifrån stallsikens handelsområde som erbjuder livsmedelsbutiker, träningsanläggningar och mycket mer där till. Från Trädgårdsstaden finns det bra kommunikationer in till centrum. På kvarnbäcksgatan bor du i en bra och välskött förening. Här får du som medlem i bostadsrättsföreningen tillgång till den gemensamma poolen för sköna och avkopplande dagar. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Tränggatan 4A, null, Skövde kommun

Tränggatan 4A

Lägenhet
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
1 700 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
4 068 kr/mån
22 078 kr/m²

Välkommen till Tränggatan 4A! Här får du en fin lägenhet i ett populärt och eftertraktat område i Skövde. Väl beläget med närhet till högskolan, centrum och köpcentrumet Elins esplanad. Lägenheten har genomgående fräscha materialval som skapar en hemtrevlig känsla. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp och matbord, vilket gör det perfekt för trevliga sammankomster med familj och vänner. Köket är ljust och luftigt och har en inbjudande atmosfär, och dessutom kan du här ifrån ta dig ut till en härlig balkong där du kan njuta av frisk luft och utsikt.

Gnistvägen 21D, null, Skövde kommun

Gnistvägen 21D

Radhus
Skövde kommun
SkandiaMäklarna Hjo/Karlsborg/Skövde/Tibro/Tidaholm
2 675 000 kr
115 m²
5 rum
6 123 kr/mån
23 261 kr/m²

Välkommen Hem till Gnistvägen 21D beläget med mycket bra läge i Hasslum. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär med genomströmmande ljus. Ett av de första rummen du möts av är det vackra och snyggt inredda köket som naturligt smälter samman med vardagsrummet. Detta skapar en perfekt plats för sociala sammankomster och familjära stunder. Den öppna planlösningen ger också en känsla av rymd och möjlighet att njuta av trädgårdens vackra vy även inifrån hemmet. Bilen parkerar du på uppfarten och bara runt hörnet finns det gott om gästparkeringar. I populära Hasslum bor du lugnt och skönt, ett barnvänligt område med närhet till buss, lekplats och cykelvägar. En kort bilfärd bort når du handelsområden och centrum med matbutiker, shopping, restauranger och caféer. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 27