Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sävsparvsgången 117, Askim, Göteborgs kommun

Sävsparvsgången 117

Fritidshus
Askim, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 350 000 kr
35 m²
300 m² tomt

Välkommen till Välens mellan koloniområde och Sävsparsvgången 117. Kolonistugan om 35 kvm består av en byggnad med allrum mot kök, rum, sovloft samt toalett. Intill huset ligger det en en extrabyggnad om 10 kvm. Fin, uppvuxen trädgård med ett stort altandäck i soligt läge som sammanbinder byggnaderna. Bästa läget med sol under hela eftermiddagen och ett mycket insynsskyddat läge. Här på Välen bor man nära natur, bad och golf men också nära all tänkbar service! Varmt välkommen att boka in er för visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Fiolgatan 8, Kaverös, Göteborgs kommun

Fiolgatan 8

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 695 000 kr
37,8 m²
1.5 rum
vån 2/12
3 036 kr/mån
44 841 kr/m²

Nu har vi möjlighet att presentera denna kvadratsmarta etta med praktisk alkov! På Fiolgatan 8 bor ni i attraktiva kvarter i populär och stabil HSB förening. Fördelarna med detta boende är många. För att nämna några så erbjuds du ett fantastiskt ljusinsläpp som tillåts flöda fritt tack vare fönsterpartierna och skapar en social och rymlig känsla i hela bostaden. Lägenheten präglas av en vit interiör som tillsammans med bevarade ekgolv och ett genomgående gott skick gör att bostaden känns modern och hemtrevlig. Planlösningen tar form i en öppen planlösning där vardagsrummet möter köket och alkoven. Köket är smakfullt med god plats för matlagning på större köksbänk och middagar invid fönsterparti. Köksutrustningen har gott om plats tack vare de goda förvaringsytorna som erbjuds. Maskinparken består av ugn med spis, fläkt och kyl/frys. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer både soffa och annat önskat möblemang. I den angränsande sovalkoven ryms dubbelsängen och skapar en lugn plats för avkoppling. Du får dessutom ett helkaklat och fräscht badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. På den stora inglasade balkongen som du har i anslutning till vardagsrummet kopplar du enkelt av tidig vår till sen höst medan ögonen vilar på grönskande natur och föreningens innergård. Balkongen sätter verkligen guldkant på bostaden då den ger känslan av ett extra rum. HSB Brf Kvartetten har ett utmärkt läge med vacker natur och Ruddalens rekreationsområde som granne, samtidigt som kommunikationer, affärer, skolor, dagis och hela Frölunda Torgs serviceutbud finns i närheten. Dessutom nära både stan och havet, endast ca tio minuter med bil eller ca 20 minuter med cykel! Den här pärlan vill ni inte missa. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
Ersåsbacken 30, Önnered, Göteborgs kommun

Ersåsbacken 30

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
3 750 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
7 402 kr/mån
47 468 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en välrenoverad 3:a på hela 79 kvm belägen på populära Ersåsbacken. Här bor du med närhet till hav och hamn. På badrocksavstånd når du Gangletbadet vilket är en av Göteborgs vackraste badplatser. Lägenheten har både inglasat uterum och balkong samt balkong under tak vid entén vilket bidrar till att du kan njuta ute även om vädret inte är på topp. Lägenheten är välplanerad och ljus. Två rymliga sovrum och ett fantastiskt kök vilket är fint renoverat. Vardagsrum är ljust och lättmöblerat. En riktigt trevlig lägenhet! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Antenngatan 19F, Järnbrott, Göteborgs kommun

Antenngatan 19F

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 950 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/2
5 748 kr/mån
30 469 kr/m²

Välkommen till denna mysiga bostad, belägen på våning 2, i ett av Antenngatans charmiga trähus. Lägenheten är välplanerad och ljus med stora fönsterpartier. Lägenheten är i äldre stil så det finns utrymme att sätta sin egen prägel! 3:a med rymligt kök med matplats vid fönster, två bra sovrum, badrum med dusch, vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong i soligt västerläge. I Järnbrott är det lätt att trivas med natur, service , Frölunda Torg med fler än 200 butiker, kommunikationer och hav inpå knuten. Det naturnära läget ger dig möjlighet att uppleva lugnet och frisk luft, samtidigt som du har enkel tillgång till kommunikationer för smidiga pendlingsmöjligheter. Dagis och Björkåsskolan (F-6) på kort promenadavstånd. Närbelägna Säröbanan är nu en populär gång- och cykelled som går in mot Göteborgs stad och ut mot kustens salta bad. Enkelt att med cykel ta sig till de fina stränderna i tex Askim eller Hovås men också in mot centrala Göteborg via Slottsskogen, Botaniska Trädgården/Änggårdsbergen. Med en promenad till Radiomotet nås Expressbussarna mot stan.

  • Balkong
Kråkeberget 20, Styrsö, Göteborgs kommun

Kråkeberget 20

Villa
Styrsö, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
5 450 000 kr
107 + 70 m²
5 rum
890 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna mycket trevliga och smakfullt renoverade villa på fina Styrsö. Bostadsytan är fördelad på tre plan. På entréplan finner du välkomnade hall. Mycket snyggt och totalrenoverat kök med allt du kan önska såsom köksö, gasspis, extra effektfull fläkt, induktionshäll, extra hov i köksö. Kök och vardagsrum ligger i öppen härlig planlösning. Rummen har stora fönster med utsikt mot den vackra uppvuxna trädgården. Från rummet når du lätt ut till altanen. På övre plan finner du två rymliga sovrum som med enkelhet kan göras om till fler sovrum om det önskas. Snyggt och smakfullt renoverat och helkaklat badrum. I källarplan finns ett stort allrum som kan delas av till två rum om man önskar samt ett stort helkaklat rum med plats för både kommod, wc och dusch samt gott om plats för vätt och klädvård. Ett riktigt trevlig hus med fint läge och härlig uppväxt trädgård med plats för både lek och odling. Eller sitt på altanen och njut av lugnet och fågelkvitter. Varmt välkommen att höra av dig om du önskar komma på visning eller veta mer .

Turkosgatan 47, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Ons 3 apr

Turkosgatan 47

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 195 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 2/3
4 986 kr/mån
28 213 kr/m²

På populära Turkosgatan finns nu möjligheten att förvärva en mycket trevlig, rymlig och välplanerad 3:a som vetter mot två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Lägenheten har ett smakfullt och stort kök som är i bra skick med gott om plats för köksbord intill de stora fönsterpartierna samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord för den som önskar. I anslutning från vardagsrummet tar du dig ut till den stora och inglasade balkongen som erbjuder en härlig plats för avkoppling och tack vare inglasningen bidrar det till ett extra rum året om. Det finns ett snyggt och renoverat badrum. Bostaden erbjuder dessutom två hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober och ett källarförråd. P-plats ingår i avgiften! Detta är en lägenhet som erbjuder det mesta och som du kan bo länge i, välkommen till ett hem att trivas i. HSB Brf Tynnered är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och Boulebana. Att bo på Turkosgatan ger dig bekvämt gångavstånd till både mataffär (närmaste ligger ICA-nära) och goda kommunikationer (buss och spårvagn). På några minuter når du expansiva Frölunda Torg med allt vad det har att erbjuda. Bra cykelbanor leder dig enkelt in till stan eller ut till havet och olika badplatser (ca.10 min med cykel). Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Rubingatan 38, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Rubingatan 38

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 695 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/3
6 224 kr/mån
27 500 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga och välplanerade 4:a med fönster från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Köket är trevligt med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Högt och fint läge med bra ljusinsläpp och balkong med utsikt över grönskan. Det finns ett badrum, ett separat tvättrum och en separat toalett vilket alla är nyrenoverade från stambytet 2018 vilket utfördes av föreningen. Bostaden erbjuder dessutom tre hemtrevliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med två rymliga klädkammare. En av få trappuppgångar med hiss! Detta är en familjelägenhet som erbjuder det mesta och som har stor potential till förändring som passar dig med renoverings drömmar, välkommen till ett hem att trivas i. Brf Riksbyggen Göteborgshus 31 är en stabil, solid och välskött förening. Föreningen tillhandahåller bland annat en trevlig innergård, lekplats, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och Boulebana. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

  • Balkong
  • Hiss
Ängslyckan 20, Skintebo, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Ängslyckan 20

Radhus
Skintebo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
6 495 000 kr
150 + 13 m²
7 rum
155 m² tomt

På en perfekt plats mitt på Ängslyckan, med västerläge, finner du detta underbara hus. En rymlig altan sträcker sig ut från huset och erbjuder soliga eftermiddagar och kvällar. Trots att viss renovering behövs, har hemmet en charm och potential som gör det till en lockande investering. Entrévåningen välkomnar dig med en rymlig hall och en gästtoalett komplett med dusch. Här finns även det första sovrummet, skapat för en avkopplande vistelse. Det generösa vardagsrummet och det familjevänliga köket skapar en central plats för samvaro. Tvättstuga och groventré ger praktiska funktioner till vardagen. En trappa upp öppnar sig möjligheterna med sovrum 2, sovrum 3 och sovrum 4. Ett charmigt allrum erbjuder den perfekta platsen för ett hemmakontor eller en avkopplande läshörna. Ett stort förråd med takfönster har potential att förvandlas till ytterligare ett sovrum eller ett tv-rum/kontor, vilket ger flexibilitet i användningen av utrymmet. Garageplats ingår som en praktisk bekvämlighet. Dessutom är läget idealiskt med gångavstånd till havet, centrum av Nya Hovås och natursköna skogsområden. Det här huset erbjuder inte bara en bekväm vardag utan också närhet till naturen och stadslivet. En perfekt kombination för den som söker det bästa av båda världar.

Tunnlandsgatan 20, Kaverös, Göteborgs kommun

Tunnlandsgatan 20

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 250 000 kr
59,5 m²
2 rum
2 708 kr/mån
37 815 kr/m²

Denna ljusa och stilfulla genomgångstvåa med en underbar belysning från fönstren som sträcker sig genom lägenheten och bjuder in det naturliga ljuset från olika väderstreck. Denna bostad erbjuder en öppen och luftig planlösning där kök och vardagsrum sammanfogas smidigt, med en elegant kökshalvö som markerar övergången. Köket är utformat med moderna och neutrala toner och är fullt utrustat med integrerade vitvaror för maximal bekvämlighet. Sovrummet är en fridfull oas med smart förvaring tack vare en platsbyggd hylla och direkt tillgång till en härlig balkong i västerläge som bjuder in till avkopplande stunder. Badrummet är smakfullt inrett med helkaklade vita väggar och grått golvklinker med golvvärme för extra komfort. Här finns även en lyxig dusch med vikbara duschväggar och en praktisk kombimaskin som gör vardagen lite enklare. Hallen är välorganiserad med gott om förvaringsmöjligheter inklusive en klädkammare och platsbyggda skjutgarderober precis innanför dörren. Denna lägenhet är belägen i en stabil och skuldfri förening som erbjuder en rad bekvämligheter såsom bastu, pingisrum och gym för dess invånare. Den låga avgiften inkluderar bredband, TV-grundutbud och bostadsrättstillägg, vilket ger ytterligare värde för dess boende. Med närheten till mataffär mittemot huset och Ruddalens naturområde i närheten, samt enkel tillgång till spårvagnslinjer för resor till centrum eller shopping i Frölunda Torg, är detta område en fridfull oas med grönska och lugn som skapar en avkopplande atmosfär för sina invånare.

  • Balkong
Dammkärrsbacken 30, Styrsö, Göteborgs kommun
Dammkärrsbacken 30, Styrsö, Göteborgs kommun, bild 2
Dammkärrsbacken 30, Styrsö, Göteborgs kommun, bild 3

Dammkärrsbacken 30

Villa
Styrsö, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
5 490 000 kr
93 + 5 m²
4 rum
456 m² tomt

Välkomna till Styrsö och Dammkärrsbacken. Här bor du i ett nybyggt hus i toppskick med fantastiskt och högt, härligt läge. Högt i nock ger ljus och rymd tillsamman med alla fönstren. Skön golvvärme ger bra bra inomhusklimat. Låga driftskostnader och stora sociala ytor. Stort altandäck som badar i sol. Nära till hav, natur, salta bad men också till affär och skärgårdsbåten. På Styrsö bor man bara ca 20 min båttur från fastlandet och här finns alla bekvämligheter så som barnomsorg, affärer, restauranger, sport etc.

  • Premium
Sandhamnsgatan 39, Näset, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sandhamnsgatan 39

Radhus
Näset, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
5 790 000 kr
140 m²
5 rum
404 m² tomt

På attraktiva och omtyckta Näset ligger detta mycket trevliga och generösa enplansradhus. Huset är välplanerat och erbjuder stora, ljusa umgängesytor. Radhuset har idag fyra sovrum, två av dem har utgång till trädgård. Radhuset ligger på gavel vilket erbjuder extra stor och insynsskyddad, inbyggd trädgård. Här kan du njuta av solen under hela dagen. I detta boende bor du i ett lugnt och trevligt område med hav och naturen inpå knuten. Med bara någon minuts promenad når du hav och hamn. Du går eller cyklar till flertalet trevliga badplatser vilka ligger runt Näset -halvön. Närhet till bra kommunikationer. I området finns även gott om bra skolor och barnomsorg. Området är trevligt och barnvänligt med gemensam gård och bilfri lekplats. Ett hus som måste upplevas! Varmt välkommen!!!

Rubingatan 45, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Rubingatan 45

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 600 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 199 kr/mån
30 769 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och trevliga 2:a i en välskött förening. Bostaden har genomgående bra ytskikt med smakfulla material och ljusa kulörer. Ett smakfullt kök med bra arbetsyta samt plats för mindre matbord. I anslutningen från köket når du den fantastiska franska balkongen som ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Lättmöblerat med utrymme för både soffdel och matsalsmöbel - perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Bostaden erbjuder även ett hemtrevligt sovrum, här rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord. Badrummet är snyggt och fräscht från stambytet 2018 vilket utfördes av föreningen. En mycket fin och välplanerad lägenhet som erbjuder det mesta! Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 31 är en mycket god och stabil förening. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Briljantgatan 85, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Tis 2 apr

Briljantgatan 85

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 660 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 183 kr/mån
23 714 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna smakfulla och välplanerade 3:a med fönster från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett trevligt kök med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla med grönskande vy mot baksidan. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Du har en härlig och inglasad balkong som som går att nyttja som ett extra rum året om. Det finns ett rymligt badrum. Bostaden erbjuder dessutom två hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober. Föreningen har installerat solpaneler på taken vilket hjälpt till att sänka energipriserna för de boende. Välkommen till ett hem att trivas i. Fint område med grönskande omgivningar samt skola och bra kommunikationer. Här bor du med både havet och staden på 10 minuters bilavstånd och på promenadavstånd från Frölunda Torg med sitt stora service- och shoppingutbud. Med närhet till bussar och spårvagnar tar du dig enkelt även till andra delar av Göteborg. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Bronslursgatan 1A, Kannebäck, Göteborgs kommun

Bronslursgatan 1A

Villa
Kannebäck, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
8 975 000 kr
243 + 55 m²
9 rum
912 m² tomt

Ett av Kannebäcks charmigaste hus med härlig trädgård och pool. På sin tid var villan en av stamfastigheterna i området. Villan är generös och erbjuder gott om utrymme för hela familjen fördelat på tre plan med vind. Idag finns en separat lägenhet i fastigheten, perfekt för uthyrning eller generationsboende. Kanske hyr du ut och skapar en extra inkomstkälla för att finansiera ditt boende. Lägenheten är välbevarad med flera tidstypiska detaljer. Vill du nyttja hela huset öppnar du lätt upp och får då ett riktigt stort och rymligt hem med gott om plats för den stora familjen. Huset har genomgått omfattande renoveringar framförallt på entréplan och källarvåning, vilket ger en modern, snygg och stilren inredning. Fastigheten ligger nära Välenviken vilket gör att du får fin havsutsikt som kan avnjutas från flera utrymmen i huset. Trädgården är rymlig och erbjuder gott om plats för lek och rekreation. Här finns även en privat pool där du kan svalka dig under varma sommardagar. Bjud in vänner och familj till trevliga grillkvällar i den mysiga trädgården. Läget är perfekt för den aktiva familjen. Här finns närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Dessutom har du goda kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik precis utanför vilket ger dig närhet till allt du kan önska. Sammanfattningsvis kan vi konstatera att detta är ett unikt tillfälle att förvärva en villa med både charm, historia, karaktär och möjlighet till uthyrning. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt detta härliga hem har att erbjuda. Välkommen!

Marklandsgatan 71, Högsbo, Göteborgs kommun

Marklandsgatan 71

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 695 000 kr
69 m²
3 rum
vån 6/8
4 687 kr/mån
39 058 kr/m²

Snart finns det äntligen möjlighet att förvärva en välplanerad 3:a med en inglasad balkong i härligt västerläge och utsikt från våning 6. Bostaden är belägen högt upp i huset med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet är väl tilltaget och bjuder in till sociala tillställningar. Två fyllda sovrum med ett insynsskyddat läge. Badrummet är renoverat och helkaklat i ljusa färger. Köket är snyggt renoverat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Välkommen till ett hem att trivas i. Här bor du i ett lugnt och grönt område med närhet till allt vardagslivet kan tänkas behöva. Marklandsgatan är en av de större knutpunkterna för lokaltrafiken i Göteborg. På bara ett fåtal minuter med spårvagnen tar du dig till restaurang- och cafétäta Linnégatan eller expansiva Frölunda torg. Änggårdsbergen, Slottsskogen och Botaniska trädgården finns på promenadvänligt avstånd. En bostad och område att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Lergöksgatan 13, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Tis 2 apr

Lergöksgatan 13

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/2
4 516 kr/mån
38 509 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna och nyproducerade 2:a från 2016 med en trevlig balkong i soligt läge mot innergården. Bostaden är mycket stilren med genomgående parkettgolv, vita väggar samt eleganta fönsterbänkar i marmor vilket gör att bostaden känns enhetlig och stilren. Här erbjuds ett smakfullt och modernt kök med goda arbetsytor och med många skåp som har gott om plats. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum får de 57 kvadratmeterna att kännas som fler och i vardagsrummet har ni gott om inredningsmöjligheter. Det helkaklade badrummet är välförsett med både tvättmaskin och torktumlare samt en skön golvvärme. De hopfällbara duschväggarna ger möjlighet för större yta. Bostaden erbjuder dessutom ett mycket trivsamt och hemtrevligt sovrum med bra utrymme. Det erbjuds goda förvaringsmöjligheter i form av bland annat en rymlig skjutdörrsgarderob längst hela väggen i sovrummet och även garderob i hallen där det även finns gott om utrymme för hallmöbel. Öppen och ljus lägenhet med allt man kan önska! Brf Lergöken har ett utmärkt läge mellan stad och hav, nära kommunikationer, affärer, restauranger, vårdcentral, skolor, dagis och ca 10 minuters promenad till Frölunda Torgs stora serviceutbud. Det finns även ett flertal gym i direkt närområde och kulturhuset med simhall för den aktiva personen. Dessutom nära både stan och havet, endast ca tio minuter med bil eller ca 20 minuter med cykel! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ängkärrsgången 2, Påvelund, Göteborgs kommun

Ängkärrsgången 2

Lägenhet
Påvelund, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 595 000 kr
28,1 m²
1 rum
vån 2/2
1 359 kr/mån
56 762 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva denna fina 1:a i en av Påvelunds få bostadsrättsföreningar! Här bor man bra, i ett lugnt område och en välskött och stabil förening. Bostaden erbjuder bra planlösning med allrum med härligt ljusinsläpp, smakfullt kök och renoverat badrum (2019). Bra förvaringsmöjligheter och även ett externt källarförråd. Välkommen till ett hem att trivas i. I närområdet finns skolor, förskolor och motionscentral. Skogsområden med motionsspår och Långedrags kustnära läge ger uppskattade kontraster. I föreningens lokaler finns mataffär, pizzeria, frisör och mäklare. Och på det lokala torget står fiskbilen flera dagar i veckan. Välkommen till barnvänliga, lugna och havsnära Påvelund. En bostad och område att trivas länge i! Varmt välkommen att boka dig på visning.

Gatersered sörgård 29, Billdal, Göteborgs kommun

Gatersered sörgård 29

Radhus
Billdal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
8 495 000 kr
164 m²
6 rum
509 m² tomt

TILL SALU Nybyggt Götenehus parhus på härligt läge. Huset håller på att byggas nu. Utsidan nästintill klar. Bilderna här är från ett av grannhusen som är klart invändigt också. Bilderna visar ungefär hur huset kommer att bli. Ring mäklaren för mer information och din visning. Det finns flera nya & äldre bostäder i området. På landet men ändå nära stan. Gångavstånd till Express-buss. Cykelavstånd till hav och sjö. Nära naturreservat och naturleder. VÄLKOMMEN!

  • Nyproduktion
Guldringen 22, Norra Tynnered, Göteborgs kommun

Guldringen 22

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 850 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/3
6 758 kr/mån
29 381 kr/m²

På populära Guldringen finns äntligen möjligheten att förvärva denna trevliga och välplanerade 4:a med utsikt från två väderstreck. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett smakfullt kök med gott om plats för köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och rymlig känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter. Högt, skyddat och fint läge med bra ljusinsläpp och dubbla balkonger. Trevligt badrum med god yta. En extra toalett i fint skick finns även för extra bekvämlighet. Bostaden erbjuder dessutom tre hemtrevliga och rymliga sovrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter och ett flertal garderober. Tack vare de två stora balkongerna på vardera sida, loftgångarna samt en privat och egen ingång skapas här en radhuskänsla i lägenhetsformat. Detta är en familjelägenhet som erbjuder det mesta. Här kan du bo länge i, välkommen till ett hem att trivas i. Här bor du i en stabil och trevlig förening med grönskande innergårdar. Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal. Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt. Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91 97. Från busshållplatsen Bergkristallgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Lilla Grevegårdsvägens förskola, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Frejaskolan och Tynneredsskolan. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Dyrstensvägen 84, Önnered, Göteborgs kommun

Dyrstensvägen 84

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
4 475 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/3
7 487 kr/mån
54 908 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en trevlig och ljus lägenhet på populära Dyrstensvägen. Här bor du i ett fantastiskt lugnt och fint område. Med några kliv når du hav, hamn, salta bad och fantastiska grönområden. Dessutom har du bra kommunikationer på kort promenadavstånd. Lägenheten är trevligt belägen på gaveln vilket innebär extra ljusinsläpp. Till lägenheten hör dessutom en extra stor och inhägnad uteplats/terrass! Den ligger i markplan vilket skapar huskänsla, framförallt från den stora altanen. Ingång från uppgång med möjlighet att använda hiss till exempelvis tvättstuga.

  • Uteplats
  • Hiss
Munspelsgatan 22, null, Göteborgs kommun

Munspelsgatan 22

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5/5
4 409 kr/mån
45 000 kr/m²

Välkommen till denna moderna och nyproducerad tvårumslägenhet från 2020 som utstrålar en ljus och rymlig atmosfär med sin öppna planlösning och ljusa design. Du har genomgående vitlaserad ekstavsparkett och vita väggar i bostaden vilket ger ett enhetligt och stilrent intryck direkt när du kliver in genom dörren. Vardagsrummet och köket är integrerade i en öppen planlösning som skapar en känsla av rymlighet och samhörighet. Ett smakfullt Marbodalkök med moderna vitvaror gör det enkelt att briljera på middagsbjudningarna och bra sociala ytor för umgänge. Vardagsrummet är bostadens hjärta och naturliga samlingsplats som rymmer god plats för soffmöblemang. Högst upp i huset och ingen som bor ovan är också ett extra plus för att kunna avnjuta timmarna på balkongen extra mycket. På den stora balkongen om ca 9 kvm slår du dig bekvämt till ro och kan njuta av tillvaron. Badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat tvättmaskin som smidigt löser vardagspusslet. Lägenheten erbjuder bra förvaring genom garderober i hallen och sovrummet samt ett externt förråd. Sammanfattningsvis är detta en mycket modern bostad med stilren design, öppen planlösning, god förvaring, stor balkong och ger en känsla av lyx. En bostad du verkligen inte får missa. Här bor du i en miljöcertifierad byggnad vilket ger möjlighet till ett grönt bolån, med tillgång till både gym, bastu och uthyrningsbar föreningslokal. På gångavstånd når du Ruddalen med dess fantastiska natur året om, två matbutiker, Frölunda torg med över tvåhundra butiker och kommunikationer med både buss och spårvagnar med täta avgångar dygnet runt. På kort cykeltur tar du dig även enkelt ut till ett uppfriskande dopp i havet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Kontrabasgatan 3, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Kontrabasgatan 3

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 795 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1
5 515 kr/mån
39 929 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och inbjudande trea med öppen planlösning! Här har du tillgång till ett härligt inglasat uterum och stenlagd uteplats i söder för långa kvällar. Verkligen en bostad att trivas i! Köket och vardagsrummet är ljust, smakfullt och har en öppen planlösning. Bostaden har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng i det ena och kontor/barnrum i det andra. Finns även en rymlig klädkammare. Badrummet är stilfullt helkaklat samt tvättmaskin och torktumlar finns installerat. Hallen är välkomnande med plats avhängning och förvaring. Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger ca en kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Lantmilsgatan 16, Högsbo, Göteborgs kommun

Lantmilsgatan 16

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
1 900 000 kr
58,5 m²
2 rum
4 285 kr/mån
32 479 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna ytterst välplanerade 2:a på bottenplan med inglasad balkong i underbart söderläge! Här får du ett bekvämt boende med fantastiska grönområden som granne och närhet till citypulsen med en kort spårvagnstur med hållplats alldeles runt hörnet. Bostaden bjuder på stora fönsterpartier ut mot grönskan och smarta planerade kvadratmetrar. Rymligt kök med diskmaskin och inglasad balkong för sena sommarkvällar. Stambytt, helkaklat badrum med vardagslyx i form av golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Dessutom ingår både tv och bredband i avgiften! Brf Lavetten består av fyra husblock som går runt en fin innergård. Fina gräsytor, prunkande rabatter, liten lekplats samt trevliga utemöbler gör detta till en perfekt plats att njuta av solen, läsa en bok eller grilla med vänner. På en minuts gångavstånd finns spårvagnshållplatsen Lantmilsgatan där spårvagn 1, 7 och 8 passerar. Spårvagnen tar den shoppingsugna in till Frölunda Torg på 5 korta minuter, och den hungrige in till Linnégatans rika restaurang och caféutbud på mindre än 10min. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Solarvsplan 20, Askim, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Solarvsplan 20

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
3 295 000 kr
89,2 m²
4 rum
vån 2/2
5 903 kr/mån
36 939 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Tanneskärsgatan 95, Önnered, Göteborgs kommun

Tanneskärsgatan 95

Radhus
Önnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
5 195 000 kr
115 m²
5 rum
202 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva detta smakfullt renoverade radhus, vars totalrenovering år 2021 genomsyras av exklusiva materialval och högkvalitativa detaljer. Badrum och gäst-wc färdigställdes 2023 och utstrålar modern elegans. Ett välplanerat tvåplanshus med mycket tilltänkta och smakfulla materialval som också erbjuder två soliga uteplatser – en på framsidan och en insynsskyddad på radhuset baksida. Elen är nydragen huset har även smarta lampor som kan styras via app, Plejd, vilket ger en bekväm och modern boendemiljö. Radhuset är ligger i ett barnvänligt område, nära havet och omgivet av fin natur. Förskolor/grundskolor finns ett stenkast bort. Praktiska bekvämligheter inkluderar en laddstolpe och en parkeringsplats som tillhör fastigheten. Några hållplatser bort eller en kort bilresa tar dig till Frölunda Torg, en shoppingdestination med ett varierat utbud, perfekt för både shopping och fika. Detta boende kombinerar på ett perfekt sätt modern lyx med praktisk och bekväm vardag.

Visar 1 - 25 av 41