Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lindgatan 4A, Augustenborg, Malmö kommun

Lindgatan 4A

Lägenhet
Augustenborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 295 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
2 328 kr/mån
23 125 kr/m²

Nu ges äntligen möjlighet att förvärva detta charmiga och centrala boende på lugn gata med det myllrande Malmölivet runt hörnet. En smakfull och ljus bostad med stilrent kök som renoverats 2016, fräscht badrum, rymligt vardagsrum och mysigt sovrum. Utöver detta erbjuds dessutom en härlig balkong i soligt västerläge! Området Augustenborg är en levande och dynamisk stadsdel med bykänsla varifrån man har närhet till det mesta. Möllevången med dess begivenheter ligger bara ett stenkast bort, även Triangeln samt gågata och övriga city ligger inom bekvämt cykelavstånd. Utbudet av restauranger, spännande butiker och det rika kulturlivet är några av de många positiva saker som utmärker denna stadsdel. Konstnärsateljéer, dans, teater, kulturhus och bibliotek, inget saknas. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Korsörvägen 16A, null, Malmö kommun

Korsörvägen 16A

Lägenhet
Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/4
6 339 kr/mån
30 692 kr/m²

Välkommen till denna välhållna trea, vars karaktär ligger i dess uppfriskande och välbevarade tillstånd. Redan vid ingången möts du av ett vackert svart klinkergolv som sträcker sig genom hallen och köket, vilket skapar en enhetlig och inbjudande atmosfär. De två sovrummen har nyligen fått nya färglager och erbjuder generösa utrymmen. Ljuset sprids harmoniskt genom fönstren, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Vardagsrummet är rymligt och flexibelt, med utrymme för både matsals- och avslappningsområde. Planlösningen är genomtänkt och skapar en naturlig flöde genom bostaden. Den inglasade balkongen, som vetter mot söder och är cirka sex kvadratmeter stor, erbjuder en trevlig plats för avkoppling och social samvaro. Köket är komplett utrustat med bekvämligheter som diskmaskin, ugn, spis, kyl och frys, vilket gör vardagslivet enklare. Denna bostad kännetecknas av sitt välbevarade tillstånd och uppfriskande atmosfär, vilket gör den till en attraktiv bostad för den som söker både bekvämlighet och trivsel. För ytterligare information eller för att boka en visning, tveka inte att kontakta mig.

  • Balkong
  • Hiss
Sadelmakarebyn 2D, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Sadelmakarebyn 2D

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 145 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
4 692 kr/mån
22 019 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna charmiga tvåa på bottenvåningen, med en yta på 52 kvadratmeter och en underbar uteplats där man kan avnjuta fina dagar. I denna bostad har du närhet till allt - vacker natur, Öresundet, stad och alla bekvämligheter som behövs i vardagen. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, och badrummet är helkaklat med tvättmaskin. Hallen och sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en rymlig, social och välkomnande atmosfär. Kontakta mäklare för intresse!

  • Uteplats
  • Hiss
Sundholmsgatan 5, Ön, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Sundholmsgatan 5, Ön, Malmö kommun, bild 2
Sundholmsgatan 5, Ön, Malmö kommun, bild 3

Sundholmsgatan 5

Lägenhet
Ön, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 750 000 kr
114 m²
4 rum
vån 3/4
6 870 kr/mån
41 667 kr/m²

Nu saluförs äntligen en stor och härlig fyrarummare på attraktiv adress! Här lockar en välplanerad och modern bostad om 114 kvadratmeter högt upp i huset med hiss från entréplan. Bostaden erbjuder trivsamt ljusinsläpp åt flera väderstreck från väl tilltagna fönsterpartier samt öppen och social planlösning som är som gjord för trevliga sammankomster eller mysigt familjehäng. På Sundholmsgatan 5 bor du med lättmöblerade ytor, tre sovrum i utmärkt storlek, två badrum i stilrena nyanser, gott om förvaring samt två sköna balkonger åt varsitt väderstreck med utsikt över området för såväl dagens första kopp som härliga sommarkvällar. Välkommen till Ön i Malmö – den oemotståndligt populära platsen där harmoni och bekvämlighet möts på ett unikt sätt. Här bor du med förtrollande närhet till havet och naturen samtidigt som alla bekvämligheter du behöver finns runt hörnet. Busskommunikationen ligger endast ett stenkast bort, vilket gör det enkelt för dig att utforska staden och dess omgivningar. Livsmedelsbutiker finns inom bekvämt räckhåll, och det är bara en kort promenad eller en avkopplande cykeltur till den charmiga småbåtshamnen och Ribersborgsstranden – en pärla för de som älskar strandlivet. Upptäck några av Öns smultronställen inom gångavstånd, som det välrenommerade Limhamns fiskrökeri där färska delikatesser väntar på att avnjutas. Njut av utsökt pizza från Mastio pizzeria eller unna dig något sött från det lokala guldkornet, Limhamns glassmejeri. För dig som söker det perfekta kombinationen av natursköna omgivningar och stadspuls är Ön i Malmö det självklara valet. Upplev en livsstil där du har allt du behöver inom räckhåll och där varje dag blir en möjlighet att skapa fantastiska minnen. Kort och gott - ett riktigt superläge! Denna bostaden måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Brobygatan 2A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 3/4
4 937 kr/mån
28 284 kr/m²

Nu saluförs denna härliga och spatiösa bostaden på härliga Brobygatan! På husets gavel lockar en mysig 30-tals pärla med stiligt brädgolv, charmiga stuckaturer och vackra listverk. Bostaden erbjuder öppen och social planlösning mellan det moderna köket och det trivsamma vardagsrummet, möblerbar halva för en perfekt läshörna eller hemmakontor, helkaklat badrum samt väl tilltaget sovrum med utmärkt förvaring och skön balkong i anslutning. På Brobygatan 2A bor du på trivsamt läge med det pulserande utelivet runt hörnet. Omgivningen är med närheten till Folkets park med trevliga tillställningar, S:t Knut med dess härliga fik, Kulturmeckat Möllevången med det stora utbudet av restauranger och torghandel och inte minst Triangeln som erbjuder shopping i toppklass och city-tunnel. Allt inom promenadavstånd. Den nybyggda tågstationen erbjuder smidig pendling till City, Svågertorp, Hyllie, övriga Skåne och Köpenhamn. Här har du cykelavstånd till Pildammsparken med vackra promenadstråk och härlig natur. Till Malmö Central tar du dig med buss MalmöExpressen på 10 minuter och knappa 15 min på cykel. Runt hörnet hittar du mysiga caféer, lekplatser, postkontor, matbutiker och restauranger. Kort och gott- ett riktigt kanonläge! Denna bostad måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kristianstadsgatan 20, Möllevången, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00

Kristianstadsgatan 20

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 395 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/5
7 514 kr/mån
31 104 kr/m²

Varmt välkomna upp på våning fyra med hiss på Kristianstadsgatan 20. Här finner vi välplanerad och genomgående trerummare med fina attribut i sann 30-tals anda som väl tilltagen takhöjd, lamprosetter och brädgolv. Bostaden bjuder på stort och välkomnande kök med gott om utrymme för rejält matsalsmöblemang samt förvaring i tillhörande walk-in-skafferi. Fräscht renoverat badrum, två lättmöblerade gårdsvända sovrum samt stort vardagsrum med fint ljusinsläpp som nås från hallparti som enkelt kan möbleras som loungedel eller matplats men som idag rymmer större garderobsparti. Bra med förvaring i tillhörande förrådsutrymme. Föreningen har dessutom en mysig innergård som får nyttjas av de boende och en våning upp finner vi underbar takterrass med härlig utsikt! Här bor du i hjärtat av Malmö med gångavstånd till både Möllevångstorget, Triangeln och Folkets Park och dess rika utbud av restauranger, mysiga caféer och butiker. En kort promenad bort väntar både Citytunneln och Södervärns busstation. Här finns det mesta för dig som vill kunna njuta av det bästa i Malmö! Vi ses på visning!

  • Plus
  • Hiss
Statistgatan 10, Lindeborg, Malmö kommun

Statistgatan 10

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 8/8
3 972 kr/mån
25 726 kr/m²

En fantastisk och unik tvåa högst upp i huset med modernt kök och stort vardagsrum. Lägenheten är bra planerad med plats för stor soffgrupp, matbord, förvaring och med fantastisk ljusinsläpp. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng och förvaring samt att du når bostadens inglasade balkong härifrån. Badrummet är fräscht och helkaklat i klassiska färger. Området Lindeborg är en av Malmös mest attraktiva platser att bo på. Beläget ett stenkast bort från Svågertorp och Hyllies goda kommunikationsmöjligheter, erbjuder detta område en perfekt kombination av närhet till stadens puls och samtidigt lugn och trygghet för familjer. I närområdet finns det gott om grönska, perfekt för lek och rekreation för barnen. Det finns även förskolor och skolor inom bekvämt avstånd, vilket gör det till ett idealiskt område för familjer med barn i olika åldrar. Emporia, Malmös mest populära köpcentrum, ligger även inom räckhåll och erbjuder ett brett utbud av shopping och restauranger. Varmt välkommen till att kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
Karl Pers väg 7, V. Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun

Karl Pers väg 7

Villa
V. Klagstorp / Tygelsjö, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
7 995 000 kr
204 m²
8 rum
841 m² tomt

Med stolthet kan vi presentera ett fantastiskt hus som passar bra för dig som söker ett stort boende med hela sex sovrum. Huset byggdes 2004 av Myresjöhus och tillbyggnad gjord 2009. Generöst vardagsrum med plats för ett större matbord och soffgrupp där takhöjden går ända upp till nock. Kök med köksö renoverat 2016 i klassiska färger. Badrum renoverat 2017 i modern stil. Idag erbjudes sex sovrum och ett loft som används som gym men fungerar lika bra till hemmakontor eller gästrum. Groventré med tvättstuga och frånluftsvärmepump (2022) och bra med extraförvaring för ytterkläder. Stora fönsterpartier i vardagsrummet suddar ut känslan mellan inne och ute. På sommaren är detta till ett hem du verkligen trivs i! Gjuten pool, charmigt utekök, uteplatsen och orangeri är verkligen en tillgång under sommarhalvåret. Garage med dubbla laddstationer med plats för förvaring, samt p-plats för 4-6 bilar. Huset ligger på en lugn gata i familjevänliga Tygelsjö. Förskolor och skolor finns i närheten, nyöppnat Ica finns i byn samt bra kommunikation både till Malmö och Hyllie. Lekplats finns mindre än 100m från huset Detta är ett hem vi kan tala länge om, varmt välkomman att boka tid för visning!

Saarisvägen 4C, Östervärn, Malmö kommun

Saarisvägen 4C

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
945 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/6
2 233 kr/mån
27 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta och charmiga 2-rummare belägen i stabila BRF Malta. Bostadens 35 kvadratmeter bjuder på genomgående fräscha ytskikt i ljusa kulörer och vackra originalgolv. Addera dessutom smakfullt och praktiskt kök beläget i halvan. utöver det finner vi sedan ett renoverat badrum med tvättmaskin och goda sociala ytor. Läget är centralt med bra kommunikationsmöjligheter via Värnhemstorget alternativt Östervärns tåg- eller busstation. Malmö C når du på fyra minuter med tåget eller tio minuter med bussen som går utanför dörren. Det är nära till Värnhems utbud av kaféer, restauranger, gym, mataffärer och affärer. Välkommen på visning! Observera att bostaden enligt föreningens lägenhetsutdrag är registrerad som 1 rum och kök men disponeras över 2 rum och kök varför den annonseras så.

  • Hiss
Åhusgatan 4, Västra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30

Åhusgatan 4

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/4
3 874 kr/mån
34 143 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna kvadratsmarta tvårummare en halvtrappa upp i trevlig fastighet belägen precis invid Karlskronaplan. Bostaden bjuder på vackra originaldetaljer som väl tilltagen takhöjd, takrosetter, fiskbensparkett och stora vackra fönster som sprider ett fint ljus i bostaden. Fint kök och badrum som renoverats i sobert utförande, socialt vardagsrum med bra sällskapsytor samt gott om förvaring i inbyggd klädkammare, garderober samt tillhörande förrådsutrymme. Ett charmigt och lättskött boende! Här bor man på citynära adress i gröna omgivningar med kort gångavstånd till Nobeltorget samt Möllevångstorget och Folketspark. I trendiga kvarter med stort utbud av restauranger, caféer, shopping och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Hospitalsgatan 5, Gamla Väster, Malmö kommun

Hospitalsgatan 5

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3
3 364 kr/mån
66 579 kr/m²

Med glädje presenteras denna charmiga tvåa i hjärtat av Gamla Väster på tredje våningen med hiss. Här möts ni av äldre charm med modern komfort och ni får njuta av tidsenliga attribut som generös takhöjd och fiskbensparkett. Genomtänkt och social planlösning tillsammans med harmoniska färgval. Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier, ger ett härligt ljusinsläpp. Trivsamt sovrum med bra förvaring i garderobsvägg samt ett helkaklat badrum i klassiska färger med egna tvättmöjligheter. Trevligt kök med gott om förvaringsmöjligheter som ligger i anknytning till vardagsrummet. Föreningen erbjuder en mysig innergård där du kan njuta av solen eller umgås med vänner på det möblerade soldäcket. Med detta cityläge, gör att nöjeslivet aldrig är långt borta. För pendlaren är läget perfekt då det endast tar 10 minuter att gå till centralstationen. En bostad vi kan prata mycket och länge om. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Föreningsgatan 70 A, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Imorgon kl 18:00
Föreningsgatan 70 A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Föreningsgatan 70 A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Föreningsgatan 70 A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 250 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/5
2 036 kr/mån
46 296 kr/m²

Med sitt centrala och attraktiva läge och sin höga placering i huset är detta mer än bara en charmig 30-talare. Under högt tak blandas fräscha och moderna intryck från kök, badrum och ytskikt med originalattribut så som brädgolv, takrosetter, höga golvsocklar och djupa fönsterliv. Bostaden består av 27 kvadrat i god disposition som fördelas över alkov, kokvrå, badrum och rum med plats för både matbord och mediamöblemang. På Föreningsgatan 70A kan du ta del av både Värnhemstorget och Rörsjöstadens utbud av restauranghak, småbutiker och allehanda servicebutiker. Genom Värnhemstorget bor du granne med en av Malmös största knutpunkter med utmärkta bussförbindelser som sträcker sig till stadens alla hörn men även till Lund och övriga kranskommuner. På nära gångavstånd ligger dessutom Entré köpcenter där du hittar både aktiviteter, upplevelser och handel. Ses på visning!

  • Premium
Nobelvägen 147E, Ellstorp, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00
Nobelvägen 147E, Ellstorp, Malmö kommun, bild 2
Nobelvägen 147E, Ellstorp, Malmö kommun, bild 3

Nobelvägen 147E

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 295 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6/6
3 901 kr/mån
25 900 kr/m²

Högst upp på Nobelvägen 147 får vi en paus från stadens puls. Varje fönsterliv erbjuder en imponerade vy över innerstadens skyline med Turning Torso, Clarion hotell och S:t Petri Kyrka i ständig fokus. Bostaden erbjuder en klassisk planlösning med goda ytor i varje rum. Ljusflödet är totalt och bidrar till en luftig och trivsam atmosfär. Köket är av charmigt original, det moderna badrummet renoverades i samband med stambytet och från vardagsrummet nås bostadens balkong där kvällssolen avnjuts som bäst. En högkvalitativ säkerhetsdörr stänger ute ljud från trapphuset, källar- och vindsförråd hör till varje lägenhet och gemensamma avtal för el och bredband håller nere kostnaden för dig och dina grannar. På populära Ellstorp bor du på ett centralt läge nära till Värnhemstorget, köpcentrat Entré och ett stenkast från trevliga Ellstorpsparken. Genom Värnhemstorget får du direkt access till en av Malmös största knutpunkter med livsmedelsbutiker, nöjes och shoppingcenter samt utmärkta bussförbindelser som sträcker sig även till Lund och övriga kranskommuner. Längs med Östra Förstadsgatan, duggar Café- och restauranghaken tätt och växlas med trendiga småbutiker av varierande slag. Ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Spånehusvägen 56 F, Sorgenfri, Malmö kommun

Spånehusvägen 56 F

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 445 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
3 742 kr/mån
28 900 kr/m²

Nu saluförs äntligen en bostad i populära BRF Båstadgården! Denna renoverade tvårummare bjuder på tidstypiska detaljer och karaktäristiska drag! Här disponeras 50 kvadratmeter i genomgående planlösning med hög hemmakänsla och sobra färgval. Bostaden bjuder på ett renoverat kök och badrum samt rymliga sällskapsytor med charmiga brädgolv och utsikt över lummig natur. Östra Sorgenfri finner du ett stenkast från Nobeltorget med gångavstånd till möllevångstorget och stadens hjärta. Nära inpå nås även St knuts gator som bjuder på mysiga Caféer och restauranger. Ovanpå detta har du givetvis goda bussförbindelser och gångavstånd till Triangelns Station/köpcenter med allt från shopping till livsmedelsbutiker.

Ribevägen 4A, null, Malmö kommun

Ribevägen 4A

Lägenhet
Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
53,7 m²
2 rum
vån 3/3
4 146 kr/mån
37 151 kr/m²

Upptäck den perfekta kombinationen av komfort och praktiskt boende i denna charmiga tvåa i Dammfri, Malmö. Belägen i ett lugnt och trivsamt område, erbjuder denna bostad en optimal layout med ett separat kök och välplanerade rum. Det genomtänkta utrymmet ger en harmonisk känsla och skapar en plats där du kan trivas. En av höjdpunkterna med denna bostad är den inglasade balkongen i söderläge, som nås genom sovrummet. Här kan du njuta av solen och lugnet året runt, perfekt för avkoppling eller sociala stunder med vänner och familj. Att bo i Dammfri innebär också att du har nära till det vackra grönområdet Pildammsparken. Med sina vidsträckta gröna ytor och vackra promenadvägar erbjuder parken en möjlighet till avkoppling och rekreation. Oavsett om det är en lugn promenad i naturen eller en picknick i det fria, finns det något för alla att njuta av här. Sammanfattningsvis erbjuder denna tvåa i Dammfri en bekväm och harmonisk livsstil med närhet till både stadens bekvämligheter och naturen i Pildammsparken. Välkommen till ditt nya hem!

  • Balkong
Östra Farmvägen 38C, Sorgenfri, Malmö kommun

Östra Farmvägen 38C

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 596 kr/mån
19 752 kr/m²

Här presenteras en fantastisk möjlighet att förvärva en tvårumslägenhet i det populära området Sorgenfri! Den här välkomnande bostaden erbjuder en smart planlösning med generösa och lättmöblerade ytor, vilket gör det möjligt för oss att skapa vår helt egen personliga fristad. Köket är rymligt med gott om arbetsytor och utrymme för en matgrupp där vi kan njuta av måltider tillsammans med våra nära och kära. Köksmöblerna är delvis renoverade, bänkskivan är nyligen utbytt och inkluderar en diskho och en modern blandare. Kökets vitvaror är från 2022 och inkluderar en kyl och frys, induktionshäll och ugn från Electrolux samt en inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin från Bosch. Ny belysning blev även installerad. Dessutom har lägenheten genomgått en ommålning för att förhöja dess charm och fräschör. Lägenheten badar i härligt naturligt ljus genom stora fönster, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär som snabbt får oss att känna oss hemma. Det fina parkettgolvet ger en varm känsla, och det helkaklade badrummet är utrustat med badkar och generösa förvaringsmöjligheter. Lägenheten har också fått en ny elcentral och kablar under 2024. Föreningen erbjuder en rad bekvämligheter, inklusive ett välutrustat gym och bastu, vilka är tillgängliga och betalda till årsslutet, samt en snickarverkstad, metallverkstad och övernattningsrum. Den grönskande innergården lockar med stora gräsytor, grillplatser och sittmöjligheter där vi kan njuta av utomhuslivet. Området har utmärkta kommunikationsmöjligheter med både tåg och buss, och det finns närliggande mataffärer och caféer. Dessutom har vi gångavstånd till Möllevången och Folkets park, som båda erbjuder ett rikt utbud av restauranger och nöjesliv. HSB Brf Godheten -Tomträtt -Avgiften höjdes med 3% 2024-01-01 -Belåningsgrad 1911 kr/kvm (årsredovisning 2021/22) -Gemensamt elavtal med IMD -Renoveringar senaste tiden, installation av porttelefoner, nya planteringar och uppdateringar av utemiljöerna. Varmt välkomna!

Torekovsgatan 2, Sorgenfri, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00

Torekovsgatan 2

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
54,7 m²
2 rum
vån 1/3
3 636 kr/mån
21 846 kr/m²

En halvtrappa upp i trevlig fastighet belägen på lugn sidogata finner vi denna underbara 40-tals pärla om 2 rum och kök. Bostaden bjuder på ett genomgående ljusinsläpp och i kombination med väl tilltagen takhöjd skapas en oslagbar känsla av rymd. De välplanerade kvadratmeterna är fördelade över stort vardagsrum med härliga sociala ytor, fint kök med utrymme för matplats, lättmöblerat sovrum samt splitternytt badrum som renoverats av föreningen (2023/2024) i samband med stambyte i fastigheten. Tillhörande förvaring i inbyggda garderober samt både vinds- & källarförråd. Här bor man på citynära adress i gröna omgivningar med kort gångavstånd till Nobeltorget samt Möllevångstorget och Folketspark. I trendiga kvarter med stort utbud av restauranger, caféer, shopping och goda kommunikationer. Varmt välkommen att ta kontakt vid intresse!

  • Plus
Stadiongatan 49A, Lorensborg, Malmö kommun

Stadiongatan 49A

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
795 000 kr
28 m²
1 rum
vån 8/8
1 984 kr/mån
28 393 kr/m²

Det är svårt att konkurrera med det ljusflöde och den utsikt som erbjuds på åttonde våningsplanet. Från fönsterna blickar vi ut över föreningens grönskande gårdsmiljöer och vidare mot Solbackens takåsar och Turning Torso. Välkommen till Stadiongatan 49A - en del av välrenommerade HSB Brf Järven! Här bor du i en stor och tryggt förvaltad förening med mycket låg belåning och till en låg månadskostnad. Bostaden nås med hiss från markplan och består av 28 kvadrat i god disposition. Köket är i modernt utförande och badrummet är helkaklat och renoverades i samband med stambytet. På golvet ligger ekparkett och väggarna nymålade med en tapetserad vägg i tillägg. Till ett öppet kök och vardagsrum ansluter en sovalkov och i den klinkade hallen finns en stor klädkammare. På Lorensborg bor du med bekväm närhet till det mesta - utmärkt anslutning till stadens puls samtidigt som det erbjuder lugn och ro. En kort promenad bort ligger Pildammsparken som är en naturskön oas perfekt för rekreation och motion. Ta en promenad längs de vackra promenadstråken eller slå dig ner och njut av den lugna tillvaron som råder i Malmös vackraste park. För praktiska ärenden och bekvämlighet finns nya Mobilia nära tillhands med allt du behöver i form av livsmedelsbutiker och service. Emporia shoppingcenter, bara några minuter bort, erbjuder ett imponerande utbud av butiker och underhållning. Med Hyllie tågstation och dess omfattande förbindelser är det enkelt att ta sig runt i regionen och längre bort. Ses på visning!

  • Hiss
Serenadgatan 66, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 66

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 8/8
4 745 kr/mån
17 117 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet på Serenadgatan i Högaholm, Malmö. Med en yta på 81.5 kvadratmeter är detta hem både stort och välplanerat, vilket ger dig gott om utrymme att trivas och leva livet till fullo. Det första som slår en är det höga läget, högst upp i huset. Det ger inte bara en imponerande vy över omgivningen utan också ett lugn och en avskildhet som är svår att hitta någon annanstans. För de som har barn är detta verkligen det perfekta stället att kalla hemma. Området är barnvänligt och erbjuder gott om grönområden och lekplatser där barnen kan springa fritt och ha roligt. Föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger dig som köpare en trygghet inför framtiden. Dessutom finns det goda kommunikationer i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig till och från jobbet eller utforska allt Malmö har att erbjuda. Slutligen, den här bostaden har en balkong där du kan njuta av solens strålar eller koppla av med en kopp kaffe på morgonen. Det finns verkligen något speciellt med att ha sin egen utomhusyta där man kan andas in frisk luft och njuta av det vackra vädret. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostadsrättslägenhet i Högaholm. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt detta hem har att erbjuda.

  • Balkong
  • Hiss
Osbygatan 11C, Nobel, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Osbygatan 11C, Nobel, Malmö kommun, bild 2
Osbygatan 11C, Nobel, Malmö kommun, bild 3

Osbygatan 11C

Lägenhet
Nobel, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
995 000 kr
26,8 m²
1 rum
vån 1/4
2 145 kr/mån
37 127 kr/m²

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta enrummare belägen i charmig 30-tals fastighet. Här njuter vi av compact-living när det är som bäst! Smart utformad kokvrå, smakfullt badrum som renoverats 2017 (kvalitetsdokument finns), stort rum med plats för sovalkov samt förvaring i garderob och dubbla förråd tillhörande bostaden. Addera dessutom vackra brädgolv, takrosett och en härlig takhöjd om 2.8m. I föreningen finns det tillgång till mysig innergård samt gym, festlokal och övernattningslägenhet. På populära Nobeltorget bor du med goda busskommunikationer in till centralen samt bra cykelvägar runt om i Malmö. I närheten finns även Enskifteshagen - en grön park där du kan njuta av solen på promenad eller picknick. På Nobeltorget finns både frisör, pizzerior, mataffär och minilivs. Kort promenadavstånd till kulturella Folkets Park, mysiga S:t Knut och färgsprakande Möllevångstorget med frukt - & grönsaksmarknad dagtid och rikt nöjesliv kvällstid. Missa inte chansen att förvärva denna drömbostad!

  • Premium
Sjöblads väg 39, Rosengård, Malmö kommun

Sjöblads väg 39

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 8/9
6 164 kr/mån
18 805 kr/m²

Välkommen till Rosengårds kronjuvel! Denna praktfulla lägenhet på Sjöblads 39 är utan tvekan en av områdets finaste bostäder och erbjuder en oöverträffad kombination av elegans, komfort och modern bekvämlighet. Stig in i en imponerande hall där gott om förvaring möter dig direkt, vilket säkerställer en organiserad och välkomnande atmosfär från första stund. Vidare in i bostaden möts du av två generösa sovrum, varav det ena bjuder in till en lugn stund på balkongen medan det andra erbjuder en plats för avkoppling och vila. Det moderna köket är utformat med tanke på både funktionalitet och stil och kommer att inspirera dig till kulinariska äventyr. Med stora arbetsytor och högkvalitativa apparater är det en dröm för matälskare och värdar. Njut av gott om plats för umgänge och avkoppling i det rymliga vardagsrummet, där lyxiga materialval och genomgående ljusa ytskikt skapar en känsla av harmoni och välbehag. Den stora inglasade balkongen förlänger ditt vardagsrum utomhus och erbjuder en fridfull oas att njuta av såväl soluppgångar som kvällar med vänner och familj. Denna exklusiva bostad på Sjöblads 39 är en sällsynt möjlighet att bo i Rosengårds mest eftertraktade lägenhet. Missa inte chansen att uppleva det bästa av praktiskt boende i en atmosfär av lyx och komfort. Rosengård är ett område beläget nära kollektivtrafik i Malmö , vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av Malmö eller till andra städer. Det är också nära till ett antal olika parker och grönområden, vilket gör det till ett perfekt område för att njuta av naturen och motionera utomhus. Området är även känt för sin mångfald och kulturella rikedom, med en mängd olika matställen, affärer och kulturella sevärdheter att utforska. Föreningen brf Ida har också ett aktivt föreningsliv, med många olika föreningar och aktiviteter för alla åldrar.

  • Balkong
  • Hiss
Neptunigatan 75, Västra Varvsstaden, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Neptunigatan 75, Västra Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Neptunigatan 75, Västra Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Neptunigatan 75

Lägenhet
Västra Varvsstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
4 572 kr/mån
38 091 kr/m²

Varmt välkomna till Neptunigatan 75 där vi på första våningen i nyproducerad fastighet som stod klar för inflyttning i mitten av 2023 finner denna underbara tvårummare! Fastigheten är placerad på luftigt läge utan grannar tätt inpå. Bostaden bjuder på oslagbar planlösning med väl tilltagna sällskapsytor som i kombination med flertalet stora fönsterpartier skapar en ljus och luftig boendemiljö. Bostadens härliga spanskabalkong är belägen i soligt söderläge. Här är varje millimeter genomtänkt med smarta förvaringslösningar och kvalitativ inredning. En bostad som måste upplevas på plats! Här bor man på absolut bästa cityadress med omedelbar närhet till såväl strand- och bad som Malmös mest centrala delar med vackra parkmiljöer, sprudlande uteliv och kommunikationer via Centralstationen. Bli den första att få bo i denna fantastiska bostad i växande område! Välkommen att ta kontakt vid intresse för visning!

  • Premium
  • Hiss
Norrbäcksgatan 33, Kroksbäck, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 13:30

Norrbäcksgatan 33

Lägenhet
Kroksbäck, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
107 m²
4 rum
vån 4/8
7 238 kr/mån
15 841 kr/m²

Nu saluförs denna eftertraktade fyrarummare disponerad över 107 kvm. Denna genomgående lägenheten nås på fjärde våningen med hiss med goda sällskapsytor, generösa sovrum, dubbla wc och inglasad balkong i bästa västerläge. Dem 107 kvadratmeterna smyckas med genomtänkt planlösning som stilrent kombineras med originalutförande från bostadens ursprung. I området har du närhet till Emporia köpcenter och Hyllie tågstation för vidare avfärd i Skåne eller Köpenhamn. På gångavstånd finns trevliga grönområden och mysiga parker samt fräscha Hylliebadet färdigställt 2013–15. För att ta sig in till stan finns bra bussförbindelser och cykelvägar. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Nobelvägen 145A, Ellstorp, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00

Nobelvägen 145A

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
58 m²
2.5 rum
vån 3/6
4 604 kr/mån
25 776 kr/m²

Nu har vi nöjet att få presentera denna charmiga 2,5:a med fina 30-tals attribut som vackra brädgolv, takrosetter och väl tilltagen takhöjd. Bostadens öppna ytor skapar en social bostad där ljuset får flöda fritt och skapar en härlig känsla av rymd. Två lättmöblerade sovrum varav ett med utgång till bostadens mysiga balkong, fint renoverat kök (2019) och badrum som renoverats av föreningen i samband med stambyte (2018). Stort vardagsrum i anslutning till halva samt bra med förvaring i inbyggd garderob. Ett hem att trivas i! På populära Ellstorp bor du på ett centralt läge nära till Värnhemstorget, köpcentrat Entré och ett stenkast från trevliga Ellstorpsparken. Genom Värnhemstorget får du direkt access till en av Malmös största knutpunkter med livsmedelsbutiker, nöjes och shoppingcenter samt utmärkta bussförbindelser som sträcker sig även till Lund och övriga kranskommuner. Längs med Östra Förstadsgatan, duggar Café- och restauranghaken tätt och växlas med trendiga småbutiker av varierande slag. Ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Uppsalagatan 11A, Dalaplan, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00

Uppsalagatan 11A

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 195 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 554 kr/mån
25 978 kr/m²

Välkommen till Uppsalagatan 11A där vi finner denna kvadratsmarta bostad med vackra tidstypiska detaljer! Här har vi compact-living när det är som bäst - lättmöblerat rum med fint ljusinsläpp i anslutning till rejäl halva, här ryms såväl säng som soffhörna och matsalsmöblemang. Rymligt badrum med dusch, fint separat kök med utrymme för matplats, gott om förvaring i garderob samt dubbla tillhörande förrådsutrymme. Ett lättskött och enkelt boende på attraktivt läge i staden. Föreningen har dessutom en lummig och mysig innergård med sittplatser och grillmöjligheter! Här bor du på perfekt läge i trevligt kvarter med absolut närhet till allt man behöver! Kulturmeckat Möllevången och Folkets park ligger precis runt knuten. På smågatorna runt om finner du många olika restauranger, mysiga caféer, livsmedelsbutiker och pubar. Mycket bra kommunikationer med gångavstånd till såväl Södervärn som citytunneln vid Triangeln. Precis utanför porten går dessutom flertalet stadsbussar och över gatan ligger köpcentret Mobilia med alla dess butiker. Önskar du komma ut till fina parkmiljöer finns Pildammsparken en kort promenad bort. Kort och gott- ett riktigt superläge! Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 134