Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slagnäsvägen 3, Öberget, Arjeplogs kommun

Slagnäsvägen 3

Övrigt
Öberget, Arjeplogs kommun
5 600 000 kr
27 rum
7 710 m² tomt

Här erbjuder vi en av de rejälare pjäserna i Arjeplogs kommun. Med stor tomt, stora utrymmen så finns även den stora potentialen att starta något alldeles speciellt. Har du drivkraften att starta en verksamhet baserat på uthyrning, event, restaurang så är detta ett objekt som passar dig! Här sätter endast fantasin stopp! Byggnaden är belägen just vid Öberget med 1 km avstånd från Arjeplogs centrum samt närhet till skola, fotboll/hockeyplan, motionsspår m.m! I samband med köpet kommer fastigheten att avstyckas. För de seriösa intressenterna kommer ansvarig fastighetsmäklare dela med sig av dokument om hur avstyckningen är planerad. Visning kommer planeras med de som visar intresse för fastigheten. Nuvarande verksamhet upphör från 30/6-2024. Information om byggnaden: - Gjutet golv samt gjutna väggar med träullsskivor. - Murad stomme. - Bjälklag av betong. - Tegelfasad. - Hängrännor finns. - Plåttak TRP 20 (bytt 2008-2009). - 3-glasfönster (2011). - Mekanisk till och frånluftsventilation. Vattenburen värmeväxlare. - El & undercentraler bytta år 2008/2009. - Värme, vatten & avloppsledningar delvis bytta i samband med ombyggnationen 2009. - Jordfelsbrytare finns. - Byggnaden värms upp med hjälp av fjärrvärme, olja och elpanna. - Grunddränering utförd 2016. - Tilläggsisolerat på vinden 2016. - Brandlarm kopplat till SOS Alarm finns moterat. - Kommunalt V/A. - 11 rum på entréplan samt 16 rum med eget badrum en trappa upp! Uppvärmning, EL V/A samt försäkringskostnader: ca 230 000 SEK/år Renhållning kommer tillkomma för köparen.

Skogsmyrgatan 7G, Hällbacken, Luleå kommun

Skogsmyrgatan 7G

Lägenhet
Hällbacken, Luleå kommun
1 595 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
3 941 kr/mån
23 456 kr/m²

Varmt välkommen till en otroligt fin 3:a på omtyckta och familjevänliga Hällbacken! En trappa upp med egen ingång finner ni denna modernt planerade lägenhet med fina sociala ytor. Hallen inrymmer gott om förvaring via skjutdörrsgarderob. Bostaden är nyproducerad mellan 2017-2019 och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Mycket smakfullt renoverat kök med vit köksinredning av märket Vedum. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong. Utöver det finns tv fina sovrum, varav det större med tillgång till egen klädkammare. Fint renoverat badrum med kakel och klinker med golvvärme. Badrummet är även praktiskt inrett med både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har genomgående ljusa och stilrena färgval med enhetliga parkettgolv, samt stora fönsterpartier som ger rikligt ljusflöde i hela lägenheten. HSB Brf Hällbacken består av 52 lägenheter fördelade på 7 st tvåvåningshus. I månadsavgiften ingår värme, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg. I föreningen finns de gemensam lokal med bastu och relax att tillgå samt övernattningsrum att hyra för gäster. Parkeringsplats via carport med förråd (medföljer förråd med lägenhet oavsett om man hyr carport eller ej) plats kostar 500kr/mån och föreningen har flertal parkeringsplatser och kan därmed erbjuda varje lägenhet att hyra en plats. Hällbacken är ett av Luleås nybyggda bostadsområden och som växer i stadig takt. Ca 6 km nor om stadskärnan ligger detta bostadsområde som bestar av övervägande villor men även kedjehus och bostadsrätter. I området finns trevliga lekparker med klätterställning, gungor och sandlåda. Här bor du i vacker och naturskön miljö med närhet till motionsspår, skoterled och badplats. Fina gäng- och cykelvägar samt lek- och grillplats vid närliggande Sinksundet. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via vår hemsida!

Alhamnsvägen 206, Alhamn/Vallen, Luleå kommun

Alhamnsvägen 206

Villa
Alhamn/Vallen, Luleå kommun
1 950 000 kr
62 m²
2 rum
1 873 m² tomt

FÖRHANDSVISNING I SAMBAND MED INTERIÖR FOTOGRAFERING ONSDAG DEN 1 MAJ KL 12:00 - 12:30. VÄLKOMMEN MED DIN VISNINGSANMÄLAN! Varmt välkomna till denna unika möjlighet på Alhamnsvägen 206 med vackert läge vid havet och Dravelsviken. Mycket trevligt enplanshus om 62 kvadratmeter med möjlighet att nyttjas som fritidshus eller åretruntboende. Huset har under senaste åren genomgått större renoveringar och består av hall, sovrum, kök, badrum med bastu samt vardagsrum med fint ljusinsläpp och magisk utsikt mot vattnet. Huset har ett fantastiskt fint söderläge med sol hela dagen på den stora och fina altanen, som man når enkelt från vardagsrummet. Huset är välisolerat och värms upp via luftvärmepump och fin eldstad med hög verkningsgrad. På den natursköna och friköpta tomten om 1 873 kvadratmeter finns även en isolerad gäststuga, boda, lekstuga och växthus. Servitut att använda båtplats vid stranden finns. Dessutom är vattentemperaturen i Dravelsviken mer badvänlig under större del av säsongen. I Vallen bor du i en naturskön by läckert belägen vid Dravelsviken mellan Mörön och Alhamn. Ett mycket populärt område för fritidshus men här finns även flertalet året-runt-boende. Vallen ligger cirka 30 km från Luleå och har kommunal och asfalterad väg hela vägen till Luleå Centrum. I närheten finns sommarrestaurang. Missa inte din chans, varmt välkommen på visning!

Ängesvägen 7, Karlsborg, Kalix kommun

Ängesvägen 7

Villa
Karlsborg, Kalix kommun
195 000 kr
85 + 25 m²
4 rum
992 m² tomt

VÄLKOMMEN PÅ VISNING MED FÖRANMÄLAN, 25/4 KL 17,30-18,00. Äntligen en prisvärd renoveringsmöjlighet i Karlsborg. På en lugn ytterslinga hittar du Ängesvägen 7, med fyra rum, varav tre sovrum. Här har tiden stått stilla ett tag så det finns en del att ta tag i gällande ytskikt, men inga problem för den som vill kavla upp ärmarna lite extra. De tre sovrummen passar den mindre familjen, vardagsrum med parkettgolv och kök i äldre stil. Smidigt med uppvärmt garage i samma hus, så alltid varm bil. Även om det är ett mindre hus så rymmer det även bastu och förråd samt kallförråd på baksidan. Allt i ett! Friliggande förråd/häbbre för smidig förvaring finns också på tomten. Häbbret är förberett som sovstuga. Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul och övertages i befintligt skick.

Stångholmsgatan 38, Bredviken, Luleå kommun

Stångholmsgatan 38

Villa
Bredviken, Luleå kommun
3 995 000 kr
175 m²
7 rum
852 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN SÖNDAG 21/4 KL 13:00-13:30 OCH MÅNDAG 22/4 KL 18:00-18:30. VÄLKOMMEN! Välkommen till Stångholmsgatan 38. Här presenterar vi stolt en riktigt välhållen enplansvilla i kanonläge på hörn mot skog. Huset har renoverats stilsäkert under åren. Totalt finns här fem sovrum, massor med sociala ytor, två badrum, bastu, gästtoalett, öppenspis, fantastisk tegelvägg i vardagsrummet och mycket mer. Här hittar man snabbt en trevlig känsla - ett riktigt toppenobjekt helt enkelt. Här är det verkligen bara att flytta in och börja bo! Kvarteret är otroligt barnvänligt och ligger både centralt och nära naturen med bland annat Ormbergets elljusspår en kort promenad bort. Skolor, förskolor och lekparker i närområdet. Goda förbindelser in till centrum. Fastigheten är besiktad av Anticimex och protokollet finns att ta del av på vår hemsida. Välkommen på visning!

Lingonstigen 43, Bergviken/Kallkällan, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Lingonstigen 43

Lägenhet
Bergviken/Kallkällan, Luleå kommun
1 595 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 2
4 300 kr/mån
18 876 kr/m²

Varmt välkommen till denna topprenoverade 3:a belägen på andra våningen. Lägenheten har totalrenoverats mellan 2016 och 2024 och har en genomgående stilren och modern känsla. Det härliga köket har vita släta luckor och grått kakel ovan svarta bänkskivor. Klassiskt och tidlöst utförande med integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn, vit induktionshäll och rostfri fläktkåpa. Rymlig matplats invid stora fönster. Från köket nar du det stora vardagsrummet som inrymmer både stor soffa och ytterligare möblemang, exempelvis kontorsplats. Två sovrum varav det större har utgång till den inglasade balkongen. Balkongen har fritt och insynsskyddat läge samt eftermiddags- och kvällssol. Både badrum och gäst-wc är renoverade med vätrumsmattor i färgval som passar in i övriga lägenheten. Genomgående fina laminatgolv och ljusa tapeter. En lägenhet som passar dig som bara vill flytta in i ett färdigrenoverat och smakfullt hem. Brf Kallkällan är en stor och välskött HSB-förening som ligger i området Kallkällan/Bergviken som är ett trevligt och populärt område med närhet till både universitetet och centrum. Nybyggd Coop-butik finns ca 50 meter från lägenheten.

Gruvvägen 4, Laisvall, Arjeplogs kommun
Gruvvägen 4, Laisvall, Arjeplogs kommun, bild 2
Gruvvägen 4, Laisvall, Arjeplogs kommun, bild 3

Gruvvägen 4

Övrigt
Laisvall, Arjeplogs kommun
350 000 kr
10 499 m² tomt

Något för dig som har stora drömmar och visioner. Här kan du driva en rad olika verksamheter som hotell för turism där exotisk natur och friluftsmöjligheter erbjuds, skapa storslagna event, driva catering , listan är stor och förutsättningarna är oändliga! Mitt i Lasivalls hjärta hittar du denna oslipade diamant. Direkt till vänster om entrén & lobbyn hittar du hotellets restaurang/köks del där det större sällskapet får plats utan problem. Till höger om lobbyn kommer du till hotellrummen som är uppdelat på 5 våningar. Hotellet har stått kallställt de senaste 5-6 åren. Trots att hotellet har grym potential ska det understrykas att en del underhållsarbete krävs innan hotellet används i full drift igen. Okänd status på ventilationssystem, hiss och uppvärmning. Inget el-abonnemang finns i dagsläget på fastigheten. Detta hotell säljs med dess lösa egendom samt friskrivning! Vid intresse/frågor hör av er till ansvarig fastighetsmäklare på [email protected] eller 076-1388777!

  • Premium
Laxgatan 13, Svartöstaden, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Laxgatan 13

Lägenhet
Svartöstaden, Luleå kommun
995 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1
4 972 kr/mån
16 723 kr/m²

Mycket fin och välrenoverad 2:a på ca 60 kvm i omtyckta och attraktiva Svartöstaden. Lägenheten ligger i markplan och har en egen stor uteplats i fint solläge. Renoverat och helkaklat badrum med golvvärme. Stort kök med plats för matgrupp och fullstor kyl och frys. Genomgående hög standard i hela lägenheten med smakfulla materialval. Eget varmförråd precis utanför dörren. Fastigheten är byggt 2007 och renoverat 2013 och håller en mycket hög standard. Trivsam innergård med grönytor, parkering och tvättstuga. Föreningen har fina gemensamhetsutrymmen såsom tvättstuga och förråd. Närhet till förskola, kommunikationer och fina promenadstråk längs vattnet. Svartöstaden har restaurang, badstränder, lekparker och en otroligt mysig känsla. På sommartid har man möjlighet att hyra odlingslotter i korsningen Skeppargatan/Laxgatan. Goda bussförbindelser till centrum och till Luleå tekniska universitet. Välkommen på visning!

Åkerdal 8, Åkerdal, Älvsbyns kommun

Åkerdal 8

Gård/Skog
Åkerdal, Älvsbyns kommun
395 000 kr
83 m²
5,5 ha tomt

Fin mindre gård med gott om plats, dryga 5 hektar med blandat skogsmark och ängsmark, här finns möjlighet till djurhållning, odling eller annat roligt som kanske kräver lite plats. Bostadshuset är i gott äldre skick, nymålade sovrum och billigt värmesystem. På gården finns en charmig sovstuga med öppen spis och mysig utsikt över skogens liv. Garage för den lilla bilen och carport. Större ladugårdslänga med gott om plats, i den finns även vedförråd modell större. Kanonfin bastu som värmer alla dagar i veckan med den egna veden. Det finns även flertalet timrade, fina bodar som ger goda möjligheter för den med idéer. Missa inte denna möjlighet, detta är något för dig!! *Notera att förvärvstillstånd krävs. Vi hjälper er med dokumentation och ansökningskostnad ligger på 4 600 SEK för privatperson*

Myntvägen 35, Lerbäcken, Luleå kommun

Myntvägen 35

Villa
Lerbäcken, Luleå kommun
2 695 000 kr
102 + 102 m²
5 rum
730 m² tomt

Välkommen till gemytliga Myntvägen 35. Här presenterar vi stolt en fristående villa med fantastiska utemiljöer och renoverad insida till salu. Fastigheten har fyra sovrum, öppna sociala ytor i kök och vardagsrum och gott om praktisk förvaring. För den som behöver mer ytor finns övervåning som går att inreda. Fastigheten besiktas av Anticimex den 8 april och protokollet kommer att finnas att ta del av kort efter det. 3 kubik ved ingår i köpet. Välkommen på visning!

Överkalixvägen 19, Korpilombolo, Pajala kommun

Överkalixvägen 19

Villa
Korpilombolo, Pajala kommun
395 000 kr
80 + 40 m²
4 rum
1 705 m² tomt

Huset är förhandsbesiktat av Anticimex! Varmt välkommen till den aktiva byn Korpilombolo i vackra Tornedalen. På Överkalixvägen 19 har du detta charmiga hus i 1 1/2 plan med källare. I entréplan finner du ett stort och ljust kök med tillhörande matplats, stort vardagsrum med gott om plats samt badrum med tvättmaskin. På övervåningen hittar du husets samtliga sovrum med fina trägolv. Källaren bjuder in till stora ytor och här har du fina förvaringsmöjligheter. Huset värms upp via bergvärme som installerats 2020 vilket ger finfina driftkostnader. Tomten består av grusplan samt gräsmatta. Här finns även fristående förrådsbyggnad med vidbyggd carport och plats för en bil. I Korpilombolo bor du i ett lugnt läge i en trivsam by. Här är det nära till affär, restaurang, skola klass 1-9, förskola och gym. Byn bjuder in till ett aktivt föreningsliv med elljusspår, hockeyplan och skoterleder. Varmt välkommen på visning!

Talinen 75, Talinen, Pajala kommun

Talinen 75

Villa
Talinen, Pajala kommun
550 000 kr
97 + 60 m²
4 rum
8 943 m² tomt

VISNING MED FÖRANMÄLAN MÅNDAG 15/4 KL 14:00 - 14:30. VÄLKOMMEN MED DIN VISNINGSANMÄLAN! Huset är förhandsbesiktat Anticimex! Stolt kan vi presentera en fin möjlighet att förvärva en otroligt charmig gård med rejäl tomt i natursköna Tärendö! Huset är i 1 1/2 plan med källare och inrymmer totalt fyra rum och kök varav tre sovrum. Mycket trevlig planlösning med renoverade ytskikt. I källaren hittar du en fin bastu med ny bastuugn från 2019. Rätt renoveringar har genomförts de senaste åren, då all panel är bytt på huset, tak och fönster är bytta, dränering med platonmatta gjordes 2015 samt att huset värms upp via bergvärme vilket ger låga driftkostnader. Nuvarande ägare har verkligen skapat ett hem att trivas i för dig och familjen, se punkten utförda renoveringar för mer information vad som gjorts på fastigheten senaste åren. På tomten finns även en fristående byggnad om 120 kvm med garage och förrådsmöjligheter. I Tärendö bor du i en levande landsbygd med både skola och affär. Här finns även anrika Tärendöholmarna där den årliga Eldfesten hålls varje sommar med olika aktiviteter och artister. Längtar du till vackra Tornedalen? Välkommen hem till Talinen 75!

  • Energieffektiv
Stentorpsgatan 11, Kvarnbo, Jokkmokks kommun

Stentorpsgatan 11

Villa
Kvarnbo, Jokkmokks kommun
1 095 000 kr
112 + 22 m²
3 rum
927 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING AV VISNING! Huset är förhandsbesiktat av Anticimex! Varmt välkommen till mysiga och populära Kvarnboområdet i centrala Jokkmokk. I lugnt och familjärt kvarter på Stentorpsgatan 11 hittar du denna hemtrevliga enplansvilla om 112 + 22 kvadratmeter. Mycket tilltalande planlösning med stora rum och öppna ytor. I husets hjärta hittar du det fina och sociala köket med gott om plats. Från köket tar du dig till det mysiga vardagsrummet med braskamin som höjer mysfaktorn till en ny nivå. Här finns även två sovrum i bra storlek, tvättstuga, WC samt nyrenoverat och stort badrum med bastu! Kommunalt VA, fjärrvärme, fiber och varmbonat garage samt carport finns också. På den friköpta tomten om 927 kvadratmeter finns även en friggebod samt ytterligare en fristående byggnad som kan nyttjas som förråd eller gäststuga. Läget är centralt och granne med naturen, bara ett stenkast bort hittar du skidstadion och motionsspår vid Talvatissjön som vintertid bjuder på bl.a. pimpelfiske och på sommaren en fin badplats. Perfekt för både den aktiva familjen såväl för den som söker lugnet! Varmt välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Hampmyrvägen 28, Alvik, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Hampmyrvägen 28

Villa
Alvik, Luleå kommun
1 995 000 kr
117 + 82 m²
4 rum
1 020 m² tomt

Fastigheten är förhandsbesiktad av Anticimex! Nu kan vi stolt presentera en riktigt bra möjlighet för dig och familjen på barnvänliga Hampmyrvägen i Alvik. På Hampmyrvägen 28 hittar du detta trevliga enplanshus om 117 + 82 kvadratmeter med fyra rum och en mycket trevlig planlösning. Här har man genom åren tagit hand om fastigheten på ett ypperligt sätt, man har b.la bytt plåttak 2019, installerat två nya luftvärmepumpar 2023 samt plastat in grunden och installerat avfuktare 2023. Friköpt tomt 1 020 kvm och på fastigheten finns ett vidbyggt varmgarage med plats för en bil samt att man har en fristående friggebod med goda förvaringsmöjligheter. Läget innebär lugn och ro för hela familjen. Kvarteret trafikeras bara av de boende så ingen genomfartstrafik existerar. Vill du skapa ditt drömboende i Alvik? Då får du inte missa denna heta möjlighet. Vi ses på visning!

Ritarvägen 21, Torpgärdan, Bodens kommun

Ritarvägen 21

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
1 395 000 kr
139 + 50 m²
7 rum
900 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Varmt välkommen till Ritarvägen. Förhandsbesiktat Platzerhus byggt 1970 så kallat Dag & Natt hus. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel på ditt nya boende. Med omedelbar närhet till både förskola och dagis slungas du in i 70-talet med ytskikt i näst in till perfekt originalskick! Öppen planlösning med stora umgängesytor. Allrum med bardisk för mingel och ett stort vardagsrum med ekparkett och en stilfull matsal. Till sängs går du i en herrgårdsliknande sovsal eller i ett inbjudande stort sovrum i ekonomidelen. För den stora familjen är det enkelt att återställa till inte mindre än 6 sovrum. Generöst med inbyggdförvaring i form av både garderober och klädkammare. Varmgarage med plats för en bil. Altan i sydöstläge ca 45 kvm med utgång från allrum/kök trädäck och plattor med inbjudande planteringar. Om dränerat och mekaniskt ventilerad krypgrund 2012 alla element bytta 2009.

Kyrkplan 8, Juoksengi, Övertorneå kommun

Kyrkplan 8

Villa
Juoksengi, Övertorneå kommun
575 000 kr
120 m²
4 rum
1 085 m² tomt

Fastigheten är förhandsbesiktad av Anticimex! Varmt välkommen hem till Kyrkplan 8 i Polcirkelbyn Juoksengi, beläget cirka 20 minuter norr om Övertorneå. Här hittar du en välskött familjevilla om 120 kvm med totalt fyra rum och kök. Huset har genom åren genomgått flertalet renoveringar däribland nya ytskikt, nytt kök, badrum och ny elpanna. Elpannan går att koppla till extern värmekälla tex solpaneler. Hemmet har en mycket trevlig planlösning med tre sovrum i bra storlek, stort vardagsrum med fint ljusinsläpp och mysig braskamin, badrum med bastu, gästtoalett, trivsamt kök samt tvättstuga. Fastigheten har även ett fristående kallgarage med plats för en bil. I Juoksengi bor ni i en liten men levande by med cirka 350 invånare och mycket aktiviteter. Byn ligger mycket vackert vid Torneälv. Polcirken går genom byn därav namnet Polcirkelbyn. Här bor du med närheten till naturen, jakt och fiske. Det finns även fina skoterleder, elljusspår och skridskobana, gymnastiksal och fotbollsplaner, slalombacke finns i Svanstein cirka 8 km från Juoksengi (Pullinki Ski). I byn finns också många aktiva föreningar. Byaföreningen anordnar olika evenemang sommar och vinter. Juoksengiveckan med marknad och simning i öppet vatten, "Swim the Arctic Circle" i midnattsol på Torneälv är en stor höjdpunkt. Missa inte din chans att lägga vantarna på ditt nya hem i Tornedalen. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Galtishyllan 3, Galtis, Arjeplogs kommun

Galtishyllan 3

Fritidshus
Galtis, Arjeplogs kommun
2 295 000 kr
71 m²
3 rum
1 389 m² tomt

Nu har du chansen att lägga vantarna på denna skidstuga av absolut högsta kvalité! Stugan består av en boyta på 71 kvm fördelat på ett rymligt vardagsrum med stora glaspartier, 3 stycken sovrum varav 1 master-bedroom, rymligt kök med bra arbetsyta samt badrum och bastu! Här har ni alla bekvämligheter för att stanna under en längre semester! Innertakshöjden uppnår hela 3,3 m vilket ger en extra touch av rymlighet! Med altan på 22 kvm i söderläge så finner du den perfekta platsen att koppla av efter slalomåkningen eller skoterkörandet. I och med detaljplanens generösa byggrätt så har denna fastighet möjlighet till både utbyggnad samt nybyggnad. Maximal byggnadsareal på tomten är 100 + 50 kvm, för mer information så finner ni detaljplanen under filer/länkar på vår hemsida. Känner du suget på att köpa? Sluta fantisera, lyft luren och kontakta ansvarig fastighetsmäklare! Fixa din finansieringsplan och anmäl ditt intresse så ses vi på visningen, varmt välkommen! <a href="https://silverdalstugan.se/fritidsstugor/ripan-71/">Mer information + 3D planritning (extern webbplats)</a>

Skolvägen 1A, Centrum, Övertorneå kommun
  • Budgivning pågår
Skolvägen 1A, Centrum, Övertorneå kommun, bild 2
Skolvägen 1A, Centrum, Övertorneå kommun, bild 3

Skolvägen 1A

Lägenhet
Centrum, Övertorneå kommun
145 000 kr
16 m²
1 rum
vån 2
945 kr/mån
9 063 kr/m²

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING AV VISNING! Varmt välkommen till Skolvägen 1A i centrala Övertorneå. På våning 1 finner du denna enrummare om 16 kvadratmeter. Hela lägenheten har totalrenoverats med b.la nya ytskikt, kök och el. Lägenheten är smart planerad med en fin köksdel, ett rum med plats för diverse möbler tex säng och mindre matgrupp. Föreningen erbjuder superfina gemensamma utrymmen med b.la tvättstuga, dusch och bastu i källaren. Billigt boende med en avgift på enbart 945 kr per månad. Här bor du med närhet till det mesta som centrala Övertorneå har att erbjuda, här finns COOP-butik, ICA-butik samt hälsocentral ett stenkast bort. Skynda att fynda!

  • Premium
Bangatan 6, Västermalm, Älvsbyns kommun

Bangatan 6

Tomt
Västermalm, Älvsbyns kommun
195 000 kr
654 m² tomt

Nu har vi en fin möjlighet för dig att införskaffa en trevlig hörntomt på populära Västermalm i Älvsbyn. Tomten mäter upp spänstiga 654 kvadratmeter och här finns kommunalt vatten och avlopp draget till fastigheten, betalat och klart. El har tidigare varit anslutet till tomten samt att möjlighet finns att ansluta fjärrvärme via Älvsbyns energi, anslutningsavgifter tillkommer. Fastigheten har en byggrätt om totalt 200 kvadratmeter och en byggnadshöjd upp till 4.2 meter i en våning (medger enligt pbl även 1,5 våning.) Huvudbyggnad får uppföras 4,5 meter från fastighetsgräns. Ta chansen att bygga ditt drömboende! Fastigheten säljes i befintligt skick. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

Rönngatan 8, Östermalm, Luleå kommun

Rönngatan 8

Villa
Östermalm, Luleå kommun
5 895 000 kr
148 + 87 m²
7 rum
648 m² tomt

Nu presenterar vi en fastighet utöver det vanliga. Centralt beläget på Östermalm hittar ni denna fantastiskt fina 2-plansvilla med källare. Övre plan om 3 r o k fungerar idag som uthyrningsdel med egen ingång via trapphus. Källarplan är lyxigt renoverad med bastu, relax, tvättstuga och flera sovrum. Markplan har stora sociala ytor i kök och vardagsrum, ett sovrum och badrum med kakel och klinker. Vardagsrumsdelen har utgång till altan och tomten ligger i soligt läge. Huset har även en oinredd vindsvåning på ca 60kvm med lägre takhöjd och förädlingspotential. Närområdet ger köpare tillgång till fina promenadstråk, lugna kvarter och självklart Luleås centrum inom promenadavstånd. Detta är riktigt bra - vi ses på visning!

Domänvägen 12, Vuollerim, Jokkmokks kommun
  • Budgivning pågår

Domänvägen 12

Villa
Vuollerim, Jokkmokks kommun
330 000 kr
72 + 69 m²
3 rum
952 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING AV VISNING! Fastigheten är förhandsbesiktad av Anticimex! Nu kan vi hälsa er varmt välkomna till vackra Vuollerim och denna trevliga enplansvilla med källare på Domänvägen 12. Huset mäter upp 72 + 69 kvadratmeter och inrymmer tre rum och kök varav två sovrum. Mycket trevlig planlösning med genomgående ljusa ytskikt. I entréplan har du ett stort vardagsrum, två sovrum i bra storlek, socialt kök med tillhörande matplats. Från det fina köket tar du dig ut till altanen med tak och fin utsikt över Kyrktjärn. Huset har genomgått en hel del förbättringsåtgärder sista åren däribland nytt tak (2020), nya fönster (2021) och ny luftvärmepump (2023). Här bor du i ett centralt och trevligt läge i Vuollerim med närhet till skola, affär, gym och skidbacke. Letar du en behändig villa i Vuollerim? - Då får du inte missa denna chans. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Industrivägen 2, Vuollerim, Jokkmokks kommun

Industrivägen 2

Övrigt
Vuollerim, Jokkmokks kommun
650 000 kr
235 m²
2 724 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING AV VISNING! BOOM! Nu kan vi presentera en synnerligen unik affärsmöjlighet för dig på Industrivägen 2 i Vuollerim. Nu har du nämligen möjlighet att införskaffa en egen mack, och leva dina drömmar precis som Roy och Roger gjorde en gång i tiden. På fastigheten finns en rejäl affärslokal om 235 kvadratmeter byggd 1990. Byggnaden är rejäl och uppförd med platta på mark, stålkonstruktion, plåtfasad och plåttak. Byggnaden består b.la av en butiksdel, kontor och lager. Här finns även pumpstationer för drivmedel med nya pumpar 2019 samt att även kassasystemet är nytt från 2019. Nuvarande ägare har ej nyttjat butiken utan bara använt fastigheten som en obemannad tankstation som ger en bra avkastning varje år. Tidigare har fastigheten bedrivits som en mack med butik, spelombud och postombud. Fastighetens geografiska läge vid Riksväg 97 och all passerande trafik, samt möjligheten att vidareutveckla den, gör att detta är en het möjlighet som inte kommer i repris! Spring till banken, fixa finansieringen och kontakta oss för mer information!

Västra Varvsgatan 20A, Centrum-Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 20A

Lägenhet
Centrum-Varvet, Luleå kommun
1 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
4 743 kr/mån
20 192 kr/m²

VISNING MED FÖRANMÄLAN MÅNDAG 15/4 KL 16:00 - 16:20. VÄLKOMMEN MED DIN VISNINGSANMÄLAN! Stolt kan vi presentera en fin tvåa i hörnläge på Varvet i Luleå! Här möts du av ett vackert ljusinsläpp redan vid första klivet in i lägenheten. Smart och öppen planlösning med stora fönster åt flera håll som gör att lägenheten upplevs extra rymlig. Utöver det finns det en balkong tillhörande lägenheten som tillför extra trevnad. Stilrent badrum med kaklade väggar och fina badrumsmöbler, här finns både torktumlare och tvättmaskin som gör vardagen lite lättare. Föreningen har ett stort varmgarage med platser för biltvätt. Gemensamhetsutrymmen inkluderar bland annat gym, bastu och hobbyrum. Lägenheten ligger i direkt närhet till restaurang och vackra promenadstråk runt vattnet på Oskarsvarv. Livsmedelsbutik finns alldeles kloss mot lägenheten. Missa inte detta - välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Notviksvägen 11, Notviken, Luleå kommun

Notviksvägen 11

Lägenhet
Notviken, Luleå kommun
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
5 874 kr/mån
23 542 kr/m²

Nu presenterar vi stolt en trerummare i etage med radhuskänsla och fina ytskikt rakt igenom. Lägenheten har egen ingång, välkomnande hall, ljus köks- och vardagsrumsdel med utgång till altan och gräsmatta. Badrum med kakel och golvvärme. Nedre plan har 2 sovrum, tvättstuga, ytterligare ett badrum och en liten hall/allrum/kontorsdel. Otroligt fin lägenhet med radhuskänsla. I avgiften ingår även parkeringsplats och bredband! Välkommen på visning!

Mästertoppen 276, Kåbdalis, Jokkmokks kommun
  • Budgivning pågår

Mästertoppen 276

Villa
Kåbdalis, Jokkmokks kommun
1 495 000 kr
60 m²
4 rum
649 m² tomt

Varmt välkommen till populära Mästertoppen i Kåbdalis! Nu presenterar vi stolt en mycket fin stuga om 60 fräscha kvadratmeter och en massiv altan med soligt läge. Här finns tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och stort badrum med lyxig duschkabin med flertalet funktioner! Två stora sovrum finns i stugan och ett mindre rum för exempelvis förvaring av skidutrustning finns i anslutning till entrén. Detta rum går även att nyttja som ett mindre sovrum om behov finns. Stor och härlig tomt med möjlighet att bygga skotergarage. Stora delar av möblemanget kan också ingå vid försäljningen! Fiber finns draget till fastigheten men är ej inkopplat, kostnad för inkoppling tillkommer. Här finns även mycket fina möjligheter att hyra ut stugan då man själv inte nyttjar den, vilket kan ge ett fint tillskott till hushållskassan. Dags att skaffa stuga i storsatsande Kåbdalis? - Då får ni inte missa er chans! Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 50