Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tomtebobarnens Gata 11, Annedal, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Tomtebobarnens Gata 11, Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Tomtebobarnens Gata 11, Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Tomtebobarnens Gata 11

Lägenhet
Annedal, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 6/8
3 239 kr/mån
66 552 kr/m²

- Högt upp i huset (vån 6 av 8) - Stor balkong i söderläge med många soltimmar - Väldisponerade kvadratmeter - Förråd i källaren - Föreningen äger marken - Stabil BRF - Närhet till serviceutbud och kommunikationer Upptäck denna oas med oslagbar komfort och närhet till stadspulsen i Sundbyberg! Välkommen till detta enastående tillfälle att äga en magnifik 2-rumslägenhet, förtrollande högt belägen i byggnaden. Stor balkong högt upp i ett fantastiskt söderläge. Detta hem imponerar med en genomtänkt planlösning samt flertalet fönster med sol från morgon till kväll samt en härlig utsikt. Ljuset flödar vackert in från fönstren och ger en inbjudande och hemtrevlig känsla. Förvaringsmöjligheterna är exceptionella med flera garderober och ett separat förråd i källaren. Denna bostad är en del av en välskött bostadsrättsförening som äger marken. Med ett imponerande rekord av avbetalningar på långfristiga lån och framgångsrika ränteförhandlingar, har föreningen skapat en stark ekonomisk grund på kort tid. Medlemmarna kan dra nytta av förmånen att hyra en garageplats och använda barnvagns- samt cykel förråd. Boende i Linabergsområdet har möjlighet att ansöka om boendeparkeringstillstånd, vilket tillåter smidig parkering längs med Bällstaågatan för endast 300 kr per månad – en förmån som inte erbjuds i andra delar av Annedal. Här kan du njuta av en trivsam miljö med vänliga grannar, omgiven av trevliga promenad- och joggingstråk samt lekplatser precis utanför din dörr. På bara några minuters promenadavstånd finner du ett rikt utbud av restauranger och butiker. Kommunikationsmöjligheterna är oslagbara med närhet till tvärbanan, tunnelbanan, pendeltåget och bussar. Tveka inte att uppleva denna unika bostad som erbjuder en perfekt balans mellan stadspuls och avkoppling. Kontakta mig nu för att boka din privata visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sigfridsvägen 13, Aspudden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:45

Sigfridsvägen 13

Lägenhet
Aspudden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/3
4 274 kr/mån
78 047 kr/m²

På populär adress väntar denna stilrena och supersmarta bostad på sin rätta ägare. Med högt och fritt gavelläge mot rik grönska, finner ni denna optimala och mycket trivsamma funkis-3:a. Ljusinflödet är något utöver det vanliga och snart blir balkongen i söderläge ett härligt "bonusrum" där ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Den genomtänkta planlösningen i kombination med generösa fönsterpartier ger rymdkänsla som är lätt att trivas med. Fullt utrustat kök, två väl avvägda sovrum och bra förvaring gör vardagen till lyx. Vackra fönsterbänkar, spanjoletter samt fiskbensparkett minner om svunna tider. Här bor du naturnära med hela Aspuddens utbud utanför. Ni bort i ett lugnt och attraktivt läge på en mysig återvändsgata, ett stenkast från t-bana som tar er till Södermalm på 4 minuter. Varför inte strosa längs vackra Mälaren hela vägen in till city, fika på Winterviken eller Vintervikens trädgårdskafé. Spendera dagen med familjen i Aspuddsparken där det erbjuds ponnyridning samt getters och kaniners sällskap. Badkulturen lever kvar än i dag och Vinterviken med badplats finns i närheten liksom båtplatser. Fritidsmöjligheterna är oändliga, Hälsans stig och koloniträdgårdar och mycket mer runt knuten. Aspuddens centrum erbjuder gott om restauranger samt kaféer men även, bokhandel, apotek, bibliotek och välsorterad ICA.

  • Plus
  • Balkong
Backvägen 10, 5 + 6 tr, Råsunda, Solna kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Backvägen 10, 5 + 6 tr

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 250 000 kr
157 m²
5 rum
vån 5/6
7 714 kr/mån
58 917 kr/m²

Etagevåning med ateljé - Två öppna spisar - Möjlig uthyrningsdel - Balkong & kungsbalkong - Ursprunglig 6 rok Varmt välkomna till denna underbara etagevåning med ateljé och vackra fönsterpartier. Här möts ni av ett boende utöver det vanliga med två öppna spisar, två balkonger varav en kungsbalkong samt möjlighet till uthyrningsdel! Entréplan välkomnar med en vacker trapp till övre ateljéplan och tar er vidare in i det stora vardagsrummet med fungerande öppen spis. Här finns även det stora köket som är renoverat och väl tilltaget i sin storlek med två fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp. Om man önskar ytterligare ett sovrum så går matsalen att dela av till originalplan. På entréplan finns även balkong med grönskande läge som förlänger vardagsrummet, badrum, sovrum och möjlighet till uthyrningsdel. Ateljéplan karaktäriseras av en underbar rymd med högt till tak och vackert fönsterparti samt öppen spis. Rummet är mycket rymligt och det brutna taket har en maxhöjd om cirka fyra meter. Framför det vackra fönsterpartiet löper lägenhetens kungsbalkong, belägen mot snart grönskande skogsparti ovan trädtopparna. Innanför detta vackra rum finns ett trivsamt sovrum med gott om plats och takfönster. Här finns även förvaring och badrum med dusch intill sovrummet. För mer förvaring finns en stor kattvind. Sammanfattningsvis ett unikt boende med villakänsla och hög trivselfaktor som måste upplevas på plats. Föreningen ligger på trivsamt läge i Råsunda nära grönområden och med Råsundas charmiga småstadskänsla. Råstasjöns naturreservat ligger bara några minuter bort och husen på Backvägen omges av grönska och skogsdungar. Här har man nära till det mesta! På cirka 10 minuter promenadavstånd finns både pendeltåg och tvärbana (Solna station). Buss till Odenplan finns 5 minuter bort och tunnelbana (Solna Centrum och Näckrosen) når man också på cirka 10 minuter. Närområdet är restaurangtätt och det är nära till butiker, service, skolor och fritidsaktiviteter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Borgmästargatan 4A, Södermalm, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Borgmästargatan 4A

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
36 m²
2 rum
vån 4/5
2 187 kr/mån
91 528 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Gustav III:s Boulevard 83, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 83

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 795 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/6
5 368 kr/mån
59 198 kr/m²

Två balkonger - Förening med lägre belåning - Rymliga ytor & möjlig 4 rok Välkomna till denna rymliga bostad med genomgående ljusinsläpp och två balkonger. Planlösningen har ett stort kök i anslutning till vardagsrummet. Balkongerna förlänger bostaden på bästa vis, en lång balkong från vardagsrum och kök och en balkong med soligt läge och härlig vy över innergården och skogskulle. Här finns två bra sovrum med möjlighet till ett tredje om så önskas. Ert nya hem har god förvaring i flera garderober och klädkammare, en generös inre hall som fungerar som arbetsrum eller med plats för ytterligare förvaring. Stort badrum med badkar och tvättmaskin samt torktumlare. En riktig pärla i Frösundas omtyckta kvarter! Stark förening med lägre belåning, enda föreningen i området med vattenburen golvvärme i badrum, garage i samma hus samt det mesta ingår i månadsavgiften. Solcellspaneler installerade 2024 samt laddmöjlighet för samtliga platser i garaget.

  • Balkong
  • Hiss
Flyginfarten 14B, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Flyginfarten 14B, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flyginfarten 14B, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flyginfarten 14B

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/3
1 824 kr/mån
67 391 kr/m²

Välkomna till en toppmoderna investerarlägenhet med perfekt planerade kvadratmeter! Lägenheten bjuder på genomgående hög standard med ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier med trevliga vyer och kvällssol. Lägenheterna är utrustade med allt man önskar av en modern lägenhet och fastighet belägen i attraktiva områden. Fri uthyrning God avkastning och lätt förvaltning Juridisk person godkännes Hög standard och fullutrustade lägenhet Vindsförråd Närhet till kommunikationer service Närhet till planerad tunnelbana 2026 Kontakta mig för att boka in en visning!

  • Premium
  • Hiss
Brunnsgatan 2A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Brunnsgatan 2A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 550 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
3 585 kr/mån
56 349 kr/m²

Möjlig 3:a högst upp i huset med balkong! Väldisponerad bostad högst upp i huset i Sundbybergs mest centrala läge med Sturegatan runt knuten! Här erbjuds ett funktionellt kök med diskmaskin och plats för matbord, helkaklat badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin samt rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Generösa förvaringsmöjligheter via garderob i hallen samt i sovrum. Lägenheten har en optimal planlösning för att göra om till 3rok med ett sovrum med fönster. Brf Brunnsgatan 2 är en äkta förening som äger marken och består av 26 bostadsrätter, 3 hyresrätter (dold tillgång) samt 5 lokaler. Stabil brf med låga avgifter och avgiften sänktes med 25% under 2022. Välskött fastighet med många av dom stora renoveringarna bakom sig. Oslagbart läge och runt hörnet finns all möjlig service som affärer, restauranger, gym, caféer och matbutiker. Med en minut till Sundbybergs centrum har du tillgång till kommunikationer som tunnelbana, buss, pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. Någon minut bort finns härliga Tornparken, samt på gångavstånd finns vackra promenadvägar runt Lötsjön och Råstasjön.

  • Balkong
Hällmarkshöjden 17, Västra Balingsnäs, Huddinge kommun
Hällmarkshöjden 17, Västra Balingsnäs, Huddinge kommun, bild 2
Hällmarkshöjden 17, Västra Balingsnäs, Huddinge kommun, bild 3

Hällmarkshöjden 17

Villa
Västra Balingsnäs, Huddinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
120 m²
6 rum
6 622 kr/mån

Välkomna till detta moderna, nyfunkis boende i bostadsrättsform i barnvänliga Västra Balingsnäs. Stora terrasser runt huset gör att du kan följa solen eller varför inte ta en liten paus i skuggan? Valet är ditt. Huset är placerat på en höjd, vilket du snabbt märker av när du befinner dig på husets bakre altan. Där möts du av en häftig känsla av att du är högt uppe bland trädtopparna. Den vackra naturen som omringar altanen bidrar till en avskild plats som lämpar sig utmärkt för grillmiddagar, kalas eller varför inte en drink i kvällssolen. Huset är byggt med sunda materialval och effektiv energianvändning, solcellspaneler finns på taket. Entréplanet består av sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket har gott om arbetsytor och här finns en väl tilltagen bardisk för de enklare måltiderna. Fullt utrustat med vitvaror från Siemens. Induktionshäll, ugn och mikro i arbetshöjd finns i högskåp, fullstor kyl och fullstor frys samt diskmaskin. I köket kommer ljusinsläppet via en glasdörr till trädgården samt två fönster längs arbetsbänk. Öppen planlösning till vardagsrum som har plats för både matsalsbord och soffhörna. Stora fönsterpartier släpper in gott om dagsljus, trädgården nås från två utgångar med altandörrar i glas. Wc/dusch med kakel på vägg, klinkergolv och med fönster, intill finns en rymlig tvättstuga med groventré och klinker på golv. Hall med plats för avhängning och även den med kakel på golv. Förråd på ca 7 kvm. Övre plan nås via trappa direkt vid entréhallen och erbjuder 4 rejäla sovrum. Samtliga rum på övre planet har två fönsterpartier för att även här släppa in gott om dagsljus. Stort badrum med fönster och badkar. Omgivningarna består av ett gammalt skärgårdslandskap och har en spännande utformning med karaktärsfulla bergssidor och mystiska trollskogar. Känslan av att bo mitt i skogen är ständigt närvarande. Bostaden är placerad intill en återvändsgata, passerande trafik minimeras på så sätt till endast de som bor längs gatan. Fasader gestaltas med liggande funkisträpanel färgsatta med jordnära nyanser för att smälta in i närmiljön, stora spröjsade fönster och dörrar med glaspartier. Egen trädgård individuellt utformade naturtomt. En uteplats i form av en trädäckad altan som vetter mot skogsparti gör trädgården både spännande och lättskött. Plats finns för två bilar, varav en i carport. Förvaring av cyklar, trädgårdstillbehör och egna återvinningskärl sker smidigt i tillhörande utvändigt förråd. Närhet till flera förskolor och skola åk F-9 nås på en kort promenad på endast ett par minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Måbärsstigen 114, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Måbärsstigen 114, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Måbärsstigen 114, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Måbärsstigen 114

Radhus
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 595 000 kr
133 + 3 m²
5 rum
vån 1/1
7 900 kr/mån
42 068 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Välkommen till ett fantastiskt gavelradhus i sann 50-talsanda! Många originaldetaljer har bevarats och de generösa fönsterpartierna mot trädgården gör att gränsen mellan inne och ute suddas ut och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. En fungerande eldstad pryder det väl tilltagna vardagsrummet. Vi vågar påstå att huset har områdets absolut bästa placering med hörnläge som erbjuder gavel i söderläge och uteplats i sydväst. Söderläget inbjuder inte bara till en kaffe i vårsolen, utan även till odling med växthus och pallkragar för en komplett köksträdgård. Uteplatsen nås från vardagsrummet och i trädgården växer bland annat praktmagnolia, diverse örter, äppelträd (familje-) med sommaräng under och här finns en vacker fjärilsträdgård. På övervåningen finns fyra sovrum och ett stort badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Detta är ett bekvämt boende där föreningen står för det yttre underhållet. Husens tomter gränsar till en allmänning med skogsparti och känslan av avskildhet är stor. På Måbärsstigen 114 bor man i ett barnvänligt område med närhet till lekplatser och grönytor. En kort promenad bort finns Mälaren med småbåtshamn, promenadslingor samt flera badplatser, som vintertid ger fantastiska skridskoisar. Det är dessutom gångavstånd till flera förskolor och skolor, Åkermyntans centrum, busshållplats och tunnelbana för smidig pendling. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gustav III:s Boulevard 91, Frösunda, Solna kommun

Gustav III:s Boulevard 91

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
74 m²
2.5 rum
vån 3/6
4 880 kr/mån
52 635 kr/m²

Möjlig 3,5 rok - Balkong med vy mot Brunnsviken - Generösa rum - Vackert ljusinsläpp Här möts ni av en rymlig och trivsam lägenhet med effektiv och genomtänkt planlösning. Stora sociala ytor som bjuder in till socialt umgänge kombineras med ett fint ljusinsläpp och sobra färgval. Balkongen är väl tilltagen med vy mot Brunnsvikens glittrande vatten och lugn återvändsgata. Här är det lätt att möblera med loungemöbler och egna planteringar. Stort kök med trevlig access till vardagsrummet samt plats för stor matplats. Här finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum vid matplatsen om så önskas. Sovrum och sovdel placeras i ett eget hörn av lägenheten och ligger med ett lugnt läge mot föreningens fina gård. Genomgående för bostaden är ljusa färgval och fint ljusinsläpp. Rymligt badrum med stilren färgsättning. Här finns gott om plats med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Stark förening med lägre belåning, enda föreningen i området med vattenburen golvvärme i badrum, garage i samma hus samt det mesta ingår i månadsavgiften. Solcellspaneler installerade 2024 samt laddmöjlighet för samtliga platser i garaget.

  • Balkong
  • Hiss
Signalistgatan 14, Frösunda, Solna kommun

Signalistgatan 14

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/5
4 270 kr/mån
56 583 kr/m²

Stor balkong - Utsikt mot grönska – Gavelläge Välkommen till denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet på Frösundas höjder. Med ett av Frösundas lugnaste och friaste lägen är dessa bostäder sällan till salu. Denna tvåa är ytterst genomtänkt med gott om yta för socialt umgänge. Kök och vardagsrum i halvöppen planlösning. Bostaden är lugnt belägen med grönska utanför och har en stor balkong med gott om plats för utemöbler och egna planteringar. Tack vare sitt hörnläge och stora fönsterpartier fullkomligt badar bostaden i ljus. Här finns även ett rofyllt sovrum med flera fönster. Stort badrum med tvättpelare och badkar samt klädkammare från hallen. Föreningen är en den lägst belånade föreningen i hela området (6 484 kr/kvm). Egna parkeringsplatser utanför huset. Gemensam tvättstuga och gästlägenhet finns att tillgå för medlemmarna.

  • Balkong
  • Hiss
Hagagatan 17F, 6tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:45

Hagagatan 17F, 6tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 350 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/6
4 015 kr/mån
108 442 kr/m²

TREA HÖGST UPP MED TERRASS I SÖDER- GARAGE & GYM I BRF Med oslagbart läge högst upp i huset ligger denna välplanerade trea med underbar terrass i söder. Här strålar ljuset in genom fönster i tre väderstreck samt du har utsikt över takåsar, här slipper du insyn och kan njuta av himlens färgtoner. Lägenheten är renoverad med genomgående enstavsparkett och har modernt kök och badrum. I köket ligger kompositsten samt diskmaskin i ergonomisk smart höjd. Öppen planlösning gör det enkelt att ha vänner på besök. Underbar utsikt även här mot himlens färger, vacker arkitektur och långt bort skymtar Vanadislunden! Lägenheten har god förvaring i många garderober och det helkaklade badrummet är modernt med stora inkaklade speglar, golvvärme och tvättmaskin. Unikt läge att förvärva en riktig höjdare i populär förening med både garage och gym. Stor modern hiss finns. Rymligt tillhörande förråd. Populär och aktiv förening med lugnt läge och barnvänliga innergårdar. I föreningen finns en modern spa/relaxavdelning med bastu, två duschar och relax. Intill finns även ett fint gym att tillgå. Även ett hobbyrum finns med allt du kan tänkas behöva för föreningens medlemmar och man har även gjort ett musik/dramarum till medlemmarnas förfogande. Bor du i föreningen har du även förtur i kön till garaget som ligger under fastigheten. Lägenheten ligger ett stenkast från Odenplan med stort utbud av restauranger, affärer, service och utmärkta kommunikationer. Promenadavstånd till Hagaparken och vackra Brunnsviken. Närhet till förskolor och skolor.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gustav III:s Boulevard 101, 4 +5 av 5 tr, Frösunda, Solna kommun
  • Budgivning pågår

Gustav III:s Boulevard 101, 4 +5 av 5 tr

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 250 000 kr
125 m²
5 rum
vån 4/5
7 212 kr/mån
58 000 kr/m²

Etagelägenhet - Stor solig terrass - Dubbla badrum Nu har ni chans att förvärva denna rymliga och unika etagelägenhet på Frösundas paradgata. Bostadens sociala del har ni på entréplan med stort kök och gott om plats för middagsgäster runt matbordet. Härifrån nås även bostadens terrass med gott om plats och ett soligt läge med plats för egna planteringar. Intill köket finns det stora vardagsrummet med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Vidare till två rymliga sovrum och badrum med badkar samt hall som är perfekt för hemmakontor. På övre plan finner ni två trivsamma sovrum och badrum med dusch. Bostaden är lugnt belägen mot föreningens trevliga gård och välplanerad med dubbla badrum, bra förvaring och två klädkammare samt plats för kontor eller förvaring. Trevlig förening som installerade solceller 2021 och har en mysig gård med lekplats för barnen och härlig grönska med planteringar och skogskulle intill. Stabil ekonomi och det finns goda garagemöjligheter i föreningens garage som nås direkt via hiss.

  • Balkong
  • Hiss
Adolf Fredriks Kyrkogata 3, juridisk person OK!, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
Adolf Fredriks Kyrkogata 3, juridisk person OK!, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 2
Adolf Fredriks Kyrkogata 3, juridisk person OK!, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun, bild 3

Adolf Fredriks Kyrkogata 3, juridisk person OK!

Lägenhet
Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/11
4 388 kr/mån
123 395 kr/m²

Även öppen för förvärv av juridiska personer (bolagsköp möjligt). Välkommen till denna exceptionella lägenhet i hjärtat av Stockholm, en bostad som inte bara imponerar med sitt makalösa skick, men även med sina exklusiva detaljer och innovativa lösningar för en modern livsstil. Inträdet i bostaden avslöjar ett elegant ekparkettgolv och ljusa, inbjudande väggar som genast etablerar en varm hemkänsla. De omfattande fönsterpartierna tillför ett socialt och ljust element, vilket förgyller varje dag. Den rymliga balkongen erbjuder utmärkta möjligheter för avkoppling utomhus. Köket är en dröm för matentusiaster, med Carrara-marmor och noggrant utvalda detaljer från italienska Bertazzoni. Kökets integrerade vitvaror och lackerade luckor med mässingsbeslag tillför en sofistikerad estetik. Den diskreta belysningen med infällda spotlights skapar en elegant och välkomnande atmosfär i hela lägenheten. De två fridfulla sovrummen, belägna mot en lugn innergård, erbjuder en fristad för vilsam sömn och avslappning. Badrummet är enastående, prytt med exotisk asiatisk marmor och eleganta mässingsdetaljer, samt utrustat med en praktisk integrerad tvättpelare och separat gästtoalett. Lägenheten är genomtänkt i varje detalj för att maximera komfort och funktion. Rikligt med förvaringsutrymmen håller bostaden organiserad och prydlig. Dessutom erbjuds tillgång till en imponerande gemensam takterrass, idealisk för social samvaro. Denna bostad representerar inte bara ett vackert hem, utan även en framtidsinvestering. Möjlighet finns för garageplats och extra förvaringsutrymme. Denna bostad utmärker sig med sina exklusiva materialval och djärva färgsättningar, vilka tillsammans skapar en modern och elegant atmosfär. Om du söker ett exceptionellt hem mitt i Stockholms pulserande centrum, är detta lägenheten för dig. Vi inbjuder dig att uppleva detta enastående boende. Boka din visning idag och ta del av en livsstil som definierar stadslivet i Stockholm.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kabelverksgatan 3, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:15
Kabelverksgatan 3, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 2
Kabelverksgatan 3, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 3

Kabelverksgatan 3

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
89 m²
3 rum
6 116 kr/mån
49 382 kr/m²

Kontakta mäklaren för privatvisning! Ljus och modern trea med trevlig planlösning med rundgång och med genomgående hög standard och påkostade tillval. Möjligt att dela av det stora sovrummet till två och därmed få tre sovrum alternativt två sovrum och ett kontor. Lägenheten har ett optimalt läge för dig som önskar en bostad med uteplats eftersom den ligger en halv våning upp från gatan sett, men på bottenvåning mot gården och med en fantastisk uteplats mot den lugna och grönskande gården. Vardagsrum och kök ligger i halvöppen planlösning med rundgång som ger bostaden ett härligt flöde. Från matplatsen nås den generöst tilltagna uteplatsen i bästa solläge. Sovrummen ligger i lugnt och ostört läge mot föreningens innergård. Området är lugnt och trevligt med gott om grönytor och i direkt anslutning till Solbergaskogen som erbjuder vacker natur och fina promenadstigar. På några minuters promenad når du Älvsjö Torg med bl.a pendeltåg, bussar, cafeér, gym, restauranger, Coop, frisörer, apotek och hotell. För den som är sugen på frukostfrallor finns det ett bageri/café i kvarteret. I villaområdet, som ligger på promenadavstånd, finns Älvsjöskogen naturreservat med motionsspår och Långsjöbadet med sandstrand och restaurang. I Älsvjöstaden bor man med kort avstånd till stan. Pendeltåget tar dig till Södermalm på endast 6 minuter samt till Stockholms Central på 10 minuter. Pendeln går även till Arlanda flygplats och Uppsala, medan bussar från Älvsjö station trafikerar hela Söderort. Söker ni ett hem med alla dess bekvämligheter och närhet till kommunikationer, förskolor och skolor samt service så har ni kommit rätt. Varmt välkomna hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Långholmsgatan 19 / Borgargatan 12, Hornstull, Stockholms kommun

Långholmsgatan 19 / Borgargatan 12

Lägenhet
Hornstull, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 950 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/7
4 642 kr/mån
85 276 kr/m²

* Kontakta mäklaren för privatvisning * Välkomna till en optimalt planerad och topprenoverad trea i trendiga Hornstull! Här är varje detalj omsorgsfullt renoverad och det är bara för dig att flytta in. Lägenheten har två bra sovrum som ligger i tyst läge mot föreningens privata och slutna innergård. Härligt kök med industriell känsla och plats för stort middagssällskap. Från vardagsrummet nås bostadens inglasade balkong i västerläge. Härifrån har man drömsk utsikt över Hornhusets lummiga trädgård. Helt insynsskyddat och lugnt läge. Bostaden ligger på attraktiv adress med trevliga caféer, restauranger och affärer utanför den ena porten på Långholmsgatan, och Högalidsparkens lugn och grönska utanför husets andra entré på Borgargatan 12. Här bor man med närhet till förskolor och skolor, vacker natur, badplatser och fina promenadstråk längs vattnet och med utsikt över stadshuset och Riddarfjärden. Mycket bra kommunikationer med tunnelbanans röda linjer och flertalet bussar i närheten. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun
Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 68, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 68

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 395 000 kr
110 m²
4 rum
vån 3/8
7 155 kr/mån
58 136 kr/m²

Välkommen till din framtida oas – en rymlig hörnlägenhet om 110 kvm som är ett sant uttryck för modern nordisk elegans. Med sina 4 rum och kök samt två balkonger, är detta ett hem som bjuder in till komfort och trivsel på varje kvadratmeter. Genom en välplanerad layout möts du av en hall som genast öppnar upp sig för att visa upp lägenhetens harmoniska atmosfär. Förvaringsutrymmen är generöst tilltagna med två stora skjutdörrsgarderober, den ena på hela 3,5 kvm vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Ljuset strömmar in i det öppna vardagsrummet som smälter samman med köket på ett förtrollande sätt. Här kan du välja att skapa din egen unika atmosfär med en flexibel planlösning – behåll det öppet eller separera med en innervägg för att anpassa efter din livsstil. Köket är en modern pärla, utrustat med toppmoderna rostfria vitvaror som gör matlagningen till en fröjd för alla sinnen. Här finns plats för både kulinariska upptäckter och trevliga middagar vid matbordet. Dröm dig bort på den västvända balkongen från vardagsrummet, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Det andra badrummet är elegant med kakel och klinker i färgen sand/beige och praktiska inslag som tvättmaskin och torktumlare. Det mindre men funktionella duschrummet med kakel och klinker i färgen sand/beige är utrustat med dusch, wc samt handfat med spegel ovan. Sovrummen är rymliga och genomtänkta, med gott om plats för en avkopplande natts sömn. Ena sovrummet, med sin skjutgarderob och tillhörande balkong bjuder in till lugn och ro. Detta är ett hem där hela familjen kommer att trivas i många år framöver med alla moderna bekvämligheter. Välkommen hem! - Vitlaserade golv genomgående - Golvvärme i bägge badrum - Dubbla balkonger - Utsikt mot bällstaån - Balkong i söderläge - Gott om förvaring i flertalet garderober - Stor garderob om hela 3,5 kvm - Förening som äger marken - Förråd i källaren

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Masugnsvägen 86, Mariehäll, Stockholms kommun
Masugnsvägen 86, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 86, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 86

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 895 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/9
4 797 kr/mån
74 151 kr/m²

- RÄNTEGARANTI - SJÖUTSIKT Kontakta mäklare för privatvisning Kom in i denna stora och luftiga trea med en generös balkong mot Bällstaån som blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Här njuter du av ett härligt ljusinsläpp, bra förvaring och öppna sociala ytor. Stig in i den inbjudande entrén med plats för avhängning. Skjutdörrsgarderoben med städskåp och klädkammaren intill ger gott om utrymme för förvaring. Från entrén når du även det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar går det att sätta dit. Mitt emot badrummet ligger hemmets två sovrum. Båda har ett fantastiskt ljusinsläpp och garderober för förvaring. Den långa skjutdörrsgarderoben rymmer extra mycket skor och kläder. Möjlighet finns att bygga till ett extra sovrum (se alternativ planlösning). Detta kommer att behöva godkännas av föreningens styrelse. Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från de stora fönstren i två väderstreck och rymmer både soffgrupp och matplats för många gäster. Dessutom ger vinkelköket extra arbetsyta. Utanför breder den generösa balkongen ut sig mot Bällstaån. Med sina 13 kvadratmeter blir den till ett extra rum, perfekt för mysiga bruncher och middagar under sommarhalvåret. När du har flyttat in i Åstranden 5 har du Bällstaån precis utanför ditt fönster. Ån rinner ut i Bällstaviken i Ulvsundasjön som i sin tur är en del av Mälaren. Att leva nära vatten ger ett speciellt lugn och en möjlighet till avkopplande ljusa stunder på balkongen eller invid de stora fönstren året om. Längs med Bällstaviken kan du spendera soliga dagar på bryggorna, lägga till med båt samt ta långa promenader. I samband med områdets förändring från industri till bostadsområde så planeras en 2,5 meter bred gångväg med bryggor längs norra strandkanten. Det betyder att du som lever här får större ytor för rekreation och större närhet till vatten. I den norra delen får strandparken en grön karaktär medan den i södra delen öppnas upp mot Bällstaviken. Kommunikationer Här i ditt nya kvarter har du bra kommunikationer till bland annat Stockholms city och Alvik nära till hands. Tvärbanans närmaste station Karlsbodavägen ligger tre minuters promenad från din port och flera bussar trafikerar området. Både pendeltåget och tunnelbana finns på behändigt avstånd i Sundbybergs centrum. Här är vardagen smidig, även utan bil. Bromma flygplats Behöver du ta dig längre bort än till Stockholm city finns Bromma flygplats på kort avstånd hemifrån. För dig som pendlar i jobbet är det ett stort plus. Allt du behöver nära till hands Du som föredrar att ha nära till både vardagsservice och riktigt bra shopping har hittat hem. Bromma Blocks med sitt stora utbud av allt från mode och skönhet till de stora kedjorna inom sport samt Coop Forum ligger på gångavstånd från Åstranden 5. Du har ingen anledning att shoppa någon annanstans än i ditt eget kvarter. Nutid Ulvsunda industriområde är en viktig pusselbit i den stora omvandlingen runt Bällstaån. På bilden ser du att det idag finns kontor på platsen där Åstranden 5 ska växa fram. Kontorsbyggnaderna är på väg att rivas för att ge plats åt ditt kvarter, och även indutsribyggnaderna i söder kommer att rivas för att ge plats åt bostäder. I norr angränsar tomten m

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gustav III:s Boulevard 63, Frösunda, Solna kommun
  • Budgivning pågår

Gustav III:s Boulevard 63

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 550 000 kr
71 m²
2 rum
3 991 kr/mån
50 000 kr/m²

Egen oas – Stor solig uteplats – Möjlig 3 rok Välkommen till denna trivsamma bostad med rymliga ytor, bra förvaring och grönskande läge. Bostaden är ytterst välplanerad med ett stort vardagsrum och kök med bra arbetsyta och förvaring. Bostaden förlängs av den fina uteplatsen med fina detaljer såsom spaljé och stenar mot lugn gård med grönska. Här har ni er egen oas som bjuder på sol hela dagen och med plats för såväl möbler, blommor och planteringar, en känsla av att bo i radhus. Rofyllt sovrum och ett badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare och ljus färgsättning. Mycket bra förvaring finns i stor walk in closet, platsbyggd arbetshörna och förvaring i hallen. Förening med stark ekonomi och trevlig grönskande gård i lugnt läge. Eget parkeringshus intill fastigheten. Solceller installerade 2023 och tillgång till gästlägenhet samt två tvättstugor.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Skogängsvägen 31J, Bromstensstaden, Stockholms kommun

Skogängsvägen 31J

Lägenhet
Bromstensstaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/5
5 468 kr/mån
36 524 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade trea från JM i familjevänliga Bromstensstaden. Bostaden karaktäriseras av fina och kvalitativa materialval såsom fönsterbrädor i sten och vackra vitlaserade parkettgolv. Generösa fönster med fint ljusinsläpp och en stor balkong i bästa sydvästläge mot föreningens trevliga innergård. Smakfullt och modernt kök samt badrum med badkar. Här finns även gott om bra förvaring i lägenheten. Observera att bostaden säljs på ritning och kan alltså inte visas. Här blir du först att flytta in i en helt nyproducerad bostad. En kort promenad från lägenheten ligger Spånga Torg med en verklig småstadskänsla. Här finns, förutom ypperliga kommunikationer i form av pendeltåg och bussar, även bibliotek, vårdcentral, gym, bageri, ett tiotal restauranger, torghandel och allt annat du kan tänkas behöva. Dessutom ligger Lidl och Coop endast ett stenkast bort från bostaden och kommer att nås via en gångtunnel. I Bromstensstaden bor man med kort avstånd till stan. Pendeltåget tar dig till Stockholms City på endast 14 minuter och med buss tar du dig enkelt till större delen av norr- och västerort. Välkommen att höra av dig till fastighetsmäklare Sara Strååt om du har frågor!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Arkitektvägen 5, Abrahamsberg, Stockholms kommun

Arkitektvägen 5

Lägenhet
Abrahamsberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/5
5 086 kr/mån
58 250 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS. På populär adress finns denna luftiga och ljusa gavellägenhet med stor terrassliknande balkong på 8 kvm i västerläge. Här erbjuds högkvalitativ nyproduktion från 2016/2017. Detta är ett trivsamt + 55 boende med ett lugnt och bekvämt läge. I bostaden finns vackra sociala ytor där kök och vardagsrum går i öppen planlösning, högt i tak, med läckert stora fönster som vetter mot naturtomt och Abrahamsbergs karakteristiska låghus i tegel. Lugnt sovrum med rofylld utsikt mot tallbacke och plats för dubbelsäng och inbyggda garderober. Vidare stoltserar bostaden med genomgående ekparkett, fullt utrustat Marbodalkök med maskinell utrustning från Siemens samt ett modernt och luftigt badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsyta. I denna bostad har du allt som du kan tänkas behöva, bara att flytta in! KONTAKTA MÄKKAREN FÖR VISNING Brf Bibblan är en populär och välskött 55+ förening som erbjuder övernattningslägenhet, parkering i form av garage samt utomhusplatser, cykelrum, gemensam tvättstuga, samt avskild gård med sittplatser, träd och markväxter. Fastigheten är nybyggd 2017 och ligger mitt i inne i ett uppvuxet gammalt fint bostadsområde som kallas gula staden med låghus i tegel och skogspartier bevarade. Här bor du i ett mycket lugnt och stillsamt område med skog och grönskande natur som närmsta granne, samtidigt som du snabbt och smidigt når storstadspulsen med tunnelbanan. Detta är ett gammalt fint område med ett par minuters promenad till litet centrum med bl.a Ica, affärer och tunnelbana. Åt andra hållet en kort promenad förbi kyrkan och du kommer in i gammalt och fint område med kolonistugor. För att köpa lägenheten ska man vara 55 år fyllda (vid sambo/gifta räcker det med att en av köparna är 55 år fyllda).

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Masugnsvägen 64, Bromma/Sundbyberg, Stockholms kommun
Masugnsvägen 64, Bromma/Sundbyberg, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 64, Bromma/Sundbyberg, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 64

Lägenhet
Bromma/Sundbyberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 400 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1
6 444 kr/mån
68 817 kr/m²

Kliv in i denna fantastiska fyra om 93 kvm med 2 badrum i det eftertraktade Brf Pråmen, där komfort möter stil och elegans! Du möts genast av en välkomnande och praktisk hall med snyggt grå klinkergolv och smidig förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Fortsätt in i hallen, och du upptäcker en praktisk klädkammare som erbjuder ännu mer garderob och förvaringsutrymme. Till höger från hallen hittar du de första två sovrummen, båda med fönster som öppnar upp mot en innergård. Det större av de två sovrummen är perfekt för en dubbelsäng och har gott om förvaring i en praktisk skjutdörrsgarderob. Härifrån kan du också stiga ut på den generösa balkongen, idealisk för avkoppling och måltider under öppen himmel samt utsikt över den idylliska Bällstaån Det andra sovrummet erbjuder också gott om plats och kan enkelt rymma en säng och arbetsplats om så önskas. Fortsätt in i lägenheten, och du möts av en öppen och ljus planlösning som förenar köket och vardagsrummet. Köket är en sann dröm för den kulinariska entusiasten med sina eleganta sandbeigefärgade skåpluckor, granitbänkskiva och belysning under väggskåpen. Här finns all utrustning du kan önska, inklusive två praktisk delade kyl/frys, högskåp med inbyggd ugn och mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, modern induktionshäll och effektiv fläkt. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för att skapa en bekväm och avslappnad atmosfär. Här finns gott om plats för en generös soffgrupp och en fransk balkong som erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Fortsätt utforska lägenheten, och du hittar det tredje sovrummet, som också har gott om plats för säng och övrig möblering. Badrummet är elegant inrett med grått klinkergolv och sandfärgat kakel och erbjuder en fräsch wc och dusch bakom en stilfull duschvägg. Det större familjebadrummet är en fröjd för ögat med sina vackra brunbeiga klinker och sandfärgade kakel. Här finns även wc och dusch, samt praktiska faciliteter som tvättmaskin och torktumlare. Överskåpen erbjuder generös förvaring, och den snygga bänkskivan ger extra arbetsyta. Denna fantastiska bostad är en dröm som blir verklighet! Preliminär tillträdesdag är den 22 januari 2024, så se till att du inte missar chansen att äga detta exklusiva hem. Bostaden är utrustad med JM intelligenta hem, läs mer här https://www.jm.se/nyproduktion/intelligenta-hem/ JM erbjuder en begränsad räntegaranti som delvis kompenserar bostadsrättsföreningen för ökade lånekostnader. Garantin gäller under fyra år med en årlig avtrappning och täcker ränteökningar med upp till 1%-enhet, vilket ger dig som medlem ett visst skydd mot avgiftshöjningar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flyginfarten 14B, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Flyginfarten 14B

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/3
1 824 kr/mån
73 696 kr/m²

Välkomna till ett flaggskepp av toppmoderna investerarlägenheter med perfekt planerade kvadratmeter! Samtliga lägenheter bjuder på genomgående hög standard och fantastiska ljusflöden genom stora fönsterpartier med trevliga vyer. Lägenheterna är utrustade med allt man önskar av en modern lägenhet och fastighet belägen i attraktiva områden. Kontakta mig för att boka in en visning!

  • Balkong
  • Hiss
Brageslingan 40, Ormbacka, Järfälla kommun

Brageslingan 40

Radhus
Ormbacka, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 475 000 kr
121 m²
5 rum
5 270 kr/mån
45 248 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva ett nyproducerat br-radhus i populära Ormbacka. Detta gavelradhus har ett bra läge i området med uteplatsen i söderläge. Preliminärt tillträde är i maj 2023. Väldisponerat med de sociala ytorna i halvöppen planlösning på entréplan. Från vardagsrummet nås husets altan med trätrall. Köket har en stor matplats intill fönsterparti. På entréplan finns även ett duschrum och separat tvättstuga med groventré för bästa komfort. Övre plan rymmer hela fyra sovrum, ett mindre allrum, ett badrum och en klädkammare. Bilen parkerar ni bekvämt på egen p-plats på den gemensamma parkeringen i närhet av huset. I föreningen finns lekplats, växthus och andra gemensamma ytor. I växthuset, som är ca 20 kvm stort, kan man både odla och ha barnkalas. Här bor man i ett vackert och grönt område med skogsdungar, vattendrag och golfbana i närheten. En kort buss- eller cykeltur bort ligger pendeltågsstationen som tar dig till Stockholms city på bara 18 minuter. 2026 beräknas tunnelbanan vara klar med en uppgång i närbelägna Veddesta. Barkarbystaden med IKEA och Stockholm Quality outlet ligger endast några få minuters bilresa bort. Ni kan läsa mer om projektet på: www.bonava.se/bostad/stockholm/jarfalla/ormbacka/tappan Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 24