Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Carl Gustafs väg 26B, Rådmansvången, Malmö kommun

Carl Gustafs väg 26B

Lägenhet
Rådmansvången, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 5/5
4 538 kr/mån
36 294 kr/m²

Högst upp i huset med hiss välkomnar denna kvadratsmarta bostad med underbar utsikt mot Pildammsparken. Det är en ynnest att ha lummig grönska och vatten på första parkett! Tack vare stora fönsterpartier får vi ett fantastiskt ljusinsläpp som tillsammans med ljus interiör ger en inbjudande innemiljö. Fina golv har bevarats såsom parkettgolv i original och bedårande kalkstensgolv vilket ger ytterligare karaktär till hemmet. Vi har lyxen av hel kyl samt frys i köket och egna tvättmöjligheter i badrummet vilket sannerligen kommer förenkla vardagens bestyr. Förvaring är inget vi behöver sakna med klädkammare, garderob och gott om plats finns för ytterligare garderober i de gårdsvända sovrummen om så önskas. I föreningen finns faciliteter såsom gästlägenhet, bastu och gym och det populära området erbjuder närhet till Pildammsparkens härliga stråk, Citykärnans puls, optimala pendlingsmöjligheter samt all tänkbar shopping! Varmt välkomna!

  • Hiss
Tordmulevägen 2B, Klosters Fälad, Lunds kommun
Tordmulevägen 2B, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 2
Tordmulevägen 2B, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 3

Tordmulevägen 2B

Lägenhet
Klosters Fälad, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
51,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 813 kr/mån
36 796 kr/m²

Med rofylld miljö utanför fönsterna och en fantastiskt inbjudande innemiljö kan vi inget annat än att trivas i en av områdets finaste mindre lägenheter! Planlösningen är välplanerad och erbjuder ett väl tilltaget rum med god plats för mysig soffhörna samt möblerar vi enkelt med större säng i den praktiska sovalkoven. Det generösa köket bjuder in till trevliga middagar där arbetsytorna är bra och förvaringen optimal. Pricken över i:et är den inglasade balkongen och uteplatsen, här njuter vi av lugnet som infinner sig i denna grönskande miljö. Under årets varmare perioder står det allt som oftast öppet ut här och vi avnjuter såväl mysiga frukostar som minnesvärda sommarkvällar. Här bor vi med närhet till Nova Lund, parker, matbutik och med goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning för att upptäcka mer om denna ljuvliga lilla pärla!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Annebergsgatan 10A, Borgmästaregården, Malmö kommun
Annebergsgatan 10A, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 2
Annebergsgatan 10A, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 3

Annebergsgatan 10A

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/8
6 719 kr/mån
36 143 kr/m²

På Borgmästaregårdens bästa läge, precis intill Pildammsparken, välkomnar en smakfullt renoverad fyra med generösa kvadratmeter och trevlig planlösning. Samtliga rum präglas av ljusa materialval i kombination med enhetligt golv och tilltagna fönsterpartier som låter ljuset flöda in från tre håll. Köket är stilrent och modernt med matplats för hela familjen. Vardagsrummet erbjuder stora sociala sällskapsytor som inbjuder till trevliga stunder med släkt och vänner. I två av de rymliga sovrummen ges access till den inglasade balkongen med härlig förmiddagssol och grönskande utsikt där morgonkaffet gärna avnjuts. Vidare erbjuds ytterligare ett privat sovrum med härligt ljusinsläpp och gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Lägg därtill bekvämligheter som egen tvättmaskin, rymligt badrum med bubbelbadkar och duschhörna. Området är populärt tack vare närheten till Pildammsparken och allt Citykärnan har ett erbjuda. Ett hem för hela familjen att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Löpargatan 8D, null, Landskrona kommun

Löpargatan 8D

Lägenhet
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
4 498 kr/mån
32 438 kr/m²

Ni kommer in till en rymlig hall med plats för avhängning och inbyggda garderober för ytterkläder samt städskåp. Köket är nyrenoverat, sidebyside kyl och frys, diskmaskin samt ugn med spishäll och gott om förvaring med både skåp och lådor. Köket har plats för ett möblemang till ca. 4 personer och här har du ett fint ljusinsläpp från fönster. Badrummet är fräscht och helkaklat från 2020/2021 och utrustat med en stor dusch, kommod, handdukstork. Vardagsrummet är stort med ett härligt ljusinsläpp med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang samt utgång till uteplatsen. Köket har utgång till den inglasade balkongen med utsikt över området med ett soligt västerläge. Bostadsrätten erbjuder även två sovrum som har fräscha ytskikt och laminatgolv.

  • Balkong
  • Uteplats
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Lärkgatan 5

Tomt
Åstorp, Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
863 m² tomt

Möjlighet att förvärva en generös småhustomt om 863 kvm och uppföra din drömbostad. Tomten är belägen i Åstorp. Här bor du på rofyllt med lantligt läge och natursköna omgivningar men har ändå nära till det mesta. All information bör kontrolleras av köpare hos berörd kommun innan köp. Byggplan och ritningar lämnas in av köpare till Åstorps kommun innan byggstart. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Daniel Golrup för mer information. Tillträde på tomten är tillåtet för spekulanter.

  • Premium
Kylievägen, Beddingestrand, Trelleborgs kommun

Kylievägen

Tomt
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
1,2 ha tomt

Med öppna vidder i fantastisk miljö, nära både hav och natur ligger denna tomt på totalt 1,2201 hektar mark baserad på tre fastigheter. Marken ligger utanför detaljplanerat område och det finns ett bygglov om byggnation av en hästgård med tillhörande garage och stall. Bygglovet består av ett enbostadshus 120-180 Kvm med tillhörande garage(ca 60Kvm) och häststall(ca 80Kvm) med infart från Kylievägen. Marken används idag som jordbruksmark. Vatten och avlopp samt anslutningsavgifter för el är inte betald. Tomterna ligger i Skateholm/Beddingestrand, mellan Trelleborg och Ystad med närhet till både Kastrup och Sturups flygplats. Beddingestrand är känt för sin trevliga golfbana men också för ett bra utbud av restauranger men framförallt för dess vackra sandstränder! OBS: Bygglovet finns bifogat under dokument!

Stationsvägen 1, null, Landskrona kommun

Stationsvägen 1

Tomt
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
850 000 kr
383 m² tomt

Välkommen till Asmundtorp och alla chanser till en välplanerad nybyggnation. I föreliggande förslag så byggs det ett en familjs hus i 1½ plan med vitputsad fasad och med en takbeklädnad av plåt. Ett förråd för säsongsförvaring uppförs mot den norra fasaden och får en byggnadsarea om 3,75 kvm. Ritningar som bifogas marknadsföringen är tänkt som inspiration och bygger på nuvarande befintlig bebyggelse med en vacker kyrka runt knuten. Härligt lantligt läge med möjligheter till uteplatser i solsäkra vädersträck och närhet till Häljarp eller Landskrona med utmärkta kommunikationer.

Visar alla 7