Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rinnbovägen 102, Rinnbo, Kävlinge kommun
  • Sön 21 apr kl 10:15
Rinnbovägen 102, Rinnbo, Kävlinge kommun, bild 2
Rinnbovägen 102, Rinnbo, Kävlinge kommun, bild 3

Rinnbovägen 102

Lägenhet
Rinnbo, Kävlinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
123 m²
5 rum
vån 1/2
7 227 kr/mån
19 472 kr/m²

I ett gemytligt kvarter välkomnas vi av detta hemtrevliga brf-radhus om två plan. Bostaden bjuder på en ljuvlig insynsskyddad trädgård som förlänger bostaden ytterligare under årets varmaste månader. Väl inne finner vi ett nyrenoverat kök från Kvik med generös förvaring och goda arbetsytor - allt en hemmakock kan tänkas behöva! Vidare når vi det generösa vardagsrummet som lätt möbleras med både en mysig soffgrupp och matsalsmöblemang vilket skapar en social atmosfär. Den välplanerade planlösningen samlar de sociala ytorna på bottenvåningen och en trappa upp finner vi husets privata del med fyra sovrum och ett badrum. Lägg därtill goda förvaringsmöjligheter, ytterligare ett badrum, carport med förråd och utgång till trädgården samt en uppfart med plats för bilen, så saknas inget! Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Musikantvägen 2C, Östra Torn, Lunds kommun

Musikantvägen 2C

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
4 405 kr/mån
30 079 kr/m²

Underbar hörnlägenhet belägen i ett lugnt och trivsamt område med alla bekvämligheter man kan önska inom räckhåll. Från vardagsrummet når vi den rymliga terrassen och balkongen i västerläge som bjuder in till avkoppling och soliga stunder, medan grönskande innergårdar skapar en fridfull miljö runtomkring. Det totalrenoverade köket är en dröm för matlagningsentusiasten, med stilren design, moderna vitvaror och plats för matbord. Badrummet totalrenoverades 2024 och hemmet erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter, vilket gör det lätt att hålla ordning och reda. Möjligheten att nyttja bastu och gästlägenhet i Brf ger en extra dimension av bekvämlighet. Bo i ett lugnt naturskönt område med närhet till kommunikationer, skolor, förskolor och grönområden samtidigt som vi enkelt når centrum med cykel eller kollektivtrafiken. Mataffärer som Coop och Ica ligger inom bekvämt gångavstånd, medan kollektivtrafik i form av buss och spårvagn finns nära till hands för enkel pendling. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Åbrinksvägen 29, S:t Lars, Lunds kommun
  • Borttagen före visning

Åbrinksvägen 29

Lägenhet
S:t Lars, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/4
6 427 kr/mån
37 874 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Von Lingens väg 88, Rosengård, Malmö kommun

Von Lingens väg 88

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 5/9
5 539 kr/mån
15 890 kr/m²

Belägen på femte våningen med utsikt över fantastiska grönområden finner vi denna välplanerade 3:a med renoverat kök och stor, inglasad balkong. Den välplanerade planlösningen erbjuder gott om sällskapsytor för familj och vänner samtidigt som man har ett badrum och extra WC. Här bor man i en hemtrevlig atmosfär med närhet till skolor, matbutiker och smidiga kommunikationer in till stan. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Filippavägen 2D, null, Lunds kommun

Filippavägen 2D

Lägenhet
Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 021 kr/mån
37 517 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad som har genomgått en omfattande renovering och nu är redo att erbjuda dig den ultimata boendekomforten. Med ett nyrenoverat kök och badrum, tvättstuga, två rymliga sovrum, en balkong och gott om naturligt ljus är detta hemmet du har drömt om. Det nyrenoverade köket är en mästare i modern design och funktionalitet. Här finns alla de bekvämligheter du behöver för att skapa fantastiska måltider, och du kan stolt visa upp det för dina gäster. Badrummet är en ren fröjd för ögat med sin moderna renovering. Här kan du koppla av och njuta av en lång dusch, allt i en lugnande atmosfär. Den extra fördelen med en tvättstuga gör din vardag ännu enklare, och dina kläder kommer alltid att vara fräscha och redo. Stig ut på balkongen i perfekt söderläge och njut av morgonkaffet eller kvällssolen medan du blickar ut över de grönskande omgivningarna. Denna bostad är den perfekta kombinationen av stil, komfort och funktionalitet. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Blodboksvägen 1, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 16:30

Blodboksvägen 1

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
117 m²
5 rum
6 529 kr/mån
25 598 kr/m²

På det expansiva Norreholm har vi nu glädjen att presentera detta moderna och ljusa bostadsrättsradhus med vacker rogivande utsikt över åkrarna. Boendet bjuder på väldisponerade kvadratmeter fördelade över två våningsplan och byggdes så sent som år 2018. Här andas fortfarande en genomgående känsla av nytt och fräscht med en mängd bekvämligheter som överträffar förväntningarna. Det attraktiva hörnläget ingiver en harmonisk känsla med grönskan som absolut närmsta granne och ett fantastiskt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna. För matlagningsentusiasten har vi här ett smakfullt kök med gott om såväl arbetsyta som förvaring samt lyxen om kyl och frys i fullhöjd. Det luftiga vardagsrummet leder ut till en härlig altan där dagens frukost för hela familjen kan avnjutas, med en magisk vy över de öppna fälten. Solens värmande strålar skapar en förtrollande atmosfär. Den unika placeringen ger oss tillgång till en generös tomt som sträcker sig runt knuten. Här finns möjligheten att kunna välja mellan sol och skugga, beroende på om vi befinner oss på framsidan eller baksidan av huset. En våning upp väntar en mer privatingivande avdelning. Här erbjuds tre rymliga sovrum, varav ett master bedroom och ett mysigt allrum som enkelt kan förvandlas till ytterligare ett extra sovrum utefter önskemål. Utsikten över fälten sätter pricken över i:et. Därtill bjuds vi här på dubbla badrumsmiljöer, egen tvättutrustning och ypperliga förvaringsmöjligheter såväl inne som ute. Här bor vi i en engagerad förening som alltid vill förbättra och göra enklare för medlemmarna att bo i. I vardagen har vi närhet till allt vi behöver, så som skolor, förskolor, service och matbutiker. Med bil tar vi oss smidigt till Lund eller Malmö och med regionbuss tar vi oss rakt in till Lund C på cirka 30 min. Här är en bostad vi inte får missa - varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Södra Esplanaden 23A, Centrum, Lunds kommun
Södra Esplanaden 23A, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Södra Esplanaden 23A, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Södra Esplanaden 23A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/5
5 194 kr/mån
45 643 kr/m²

Välkomna till detta förtjusande hem som erbjuder en harmonisk kombination av modern komfort och tidlös elegans med välbevarade tidsenliga detaljer, tilltagen takhöjd, fantastiska stuckaturer och vacker fiskbensparkett. Här möts ni av en underbar öppen spis i vardagsrummet som skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för avslappnade mysiga kvällar med nära och kära. Vidare förlängs vardagsrummet av den härliga balkongen i sydostläge. Här skapas en känsla av rymd och öppenhet med genomgående ljusinsläpp via generösa fönsterpartier. De sociala sällskapsytorna är perfekta för både intima sammankomster och större tillställningar. De båda badrummen är stambytta och ena utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare vilket ger er en praktisk och bekväm vardag. Till lägenheten hör två förråd som sköter förvaringen perfekt. Nere på bottenplan når vi föreningens gemensamma innergård, här råder lugnet och vi slår oss gärna ner i ett av möblemangen och njuter av härlig lummig miljö med ståtligt äppelträd som pryder innergården. Bo i ett lugnt läge med allt Lund har att erbjuda inom några minuters promenad och längre ner på vägen finner vi grönskande Stadsparken. Kontakta mäklare Karin Lekander redan idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Sunnanväg 18M, Klostergården, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Sunnanväg 18M, Klostergården, Lunds kommun, bild 2
Sunnanväg 18M, Klostergården, Lunds kommun, bild 3

Sunnanväg 18M

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 6/7
4 024 kr/mån
36 879 kr/m²

Välkomna till denna magnifika trea på våning 6. Visning Söndag 7/4 11:45. Belägen i det attraktiva området Klostergården! Här presenterar vi stolt en av de generösa bostäderna i Brf Vårregnets gemenskap. Med fönster i två väderstreck flödar ljuset in och skapar en behaglig atmosfär genom hela bostaden. Välplanerad planlösning och vardagsrummet leder ut till den rymliga balkongen som vetter mot en lummig innergård i västerläge – en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder med soliga dagar! I avgiften ingår redan bostadsrättstillägg, bredband och kabel-TV. Här kan ni njuta av den grönskande innergården, med lekplatser och grill- samt sittmöjligheter i detta lugna område. På kort avstånd nås ljuvliga promenadstråk kring Höje å, Källbybadet och Klostergårdens tågstation. Önskas mer puls når vi stadskärnan på en kort cykeltur. Kontakta mäklare Oskar Olsson idag för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Plommonvägen 7C, null, Eslövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Plommonvägen 7C

Lägenhet
Eslövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
96 m²
5 rum
5 193 kr/mån
18 698 kr/m²

I ett gemytligt kvarter välkomnas vi av detta hemtrevliga brf-radhus på gavelläge. Bostaden bjuder på en ljuvlig trädgård som förlänger bostaden ytterligare under årets varmaste månader. Väl inne finner vi ett rymligt kök med bra förvaring. Vidare når vi det ljusa vardagsrummet som lätt möbleras med en mysig soffgrupp och kan med enkelhet bli större om det extra kontor/sovrum inte behövs. Vi har en välplanerad planlösning med tre rymliga sovrum, klädkammare, kontor/sovrum, badrum och gäst-wc. Lägg därtill goda förvaringsmöjligheter, tvättstuga, gavelläge, förråd samt en garageplats i garagelänga för bilen, så saknas inget! Vi har inom gångavstånd förskola, skola och bra kommunikation genom buss och bil. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Södergatan 16, Centrum, Staffanstorps kommun

Södergatan 16

Radhus
Centrum, Staffanstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
162 m²
7 rum
204 m² tomt

Vi hälsar er varmt välkomna till ett välplanerat 3-plansradhus i centrala Staffanstorp. Upptäck detta fantastiska hem med stora fönsterpartier som genererar härligt ljusinsläpp och utsikt över den lummiga trädgården, som med sitt perfekta söderläge, bjuder in till soliga frukostar och avkopplande middagar under sommarmånaderna. Delvis stenlagd med en liten gräsmatta är trädgården både praktisk och lättskött, vilket ger er möjlighet att njuta av utomhuslivet utan krångel. Det stilrena köket är en sann pärla med modern design och funktionella detaljer. Första våningen erbjuder härlig takhöjd, genomgående parkettgolv och stort rum för den sociala samvaron. Här samsas matsal och och vardagsrum På andra våningen finner ni tre rymliga sovrum, tvättstuga och badrum, medan översta våningen bjuder på ytterligare två sovrum, allrum och förråd. Här finns gott om plats för hela familjen, med smarta förvaringslösningar och genomtänkta kvadratmeter som sätter grunden för ett harmoniskt familjeliv. Staffanstorp är en populär kommun, här trivs gammal som ung och ni har nära till alla bekvämligheter ni kan önska. Ett bra utbud av butiker, bibliotek, dagis, skolor och vårdcentral står till ert förfogande och med mycket bra kommunikationer till så väl Malmö som Lund är detta ett riktigt guldläge! Föreningslivet blomstrar i kommunen med diverse idrotts- och kulturföreningar att välja mellan. Fastigheten gränsar till Bråhögsbadet med både inomhus- och utomhusbassänger, ett nöje för hela familjen. Missa inte chansen att förvärva detta underbara townhouse som erbjuder både komfort och funktion för hela familjen! Varmt välkomna på visning.

Scheelevägen 3E, Tuna, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Scheelevägen 3E, Tuna, Lunds kommun, bild 2
Scheelevägen 3E, Tuna, Lunds kommun, bild 3

Scheelevägen 3E

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/6
5 741 kr/mån
36 789 kr/m²

Välkomna till denna moderna bostad från 2021 som har allt ni behöver för det bekväma och stilfulla livet. Med sitt gavelläge får ni härligt ljusflöde i varje rum. Stig ut på den härliga balkongen och njut av lugnet i detta eftertraktade och lummiga område. Denna bostad imponerar med en social planlösning och en ljus, stilren interiör som skapar en inbjudande atmosfär. Här får ni alla bekvämligheter som kvalitativa vitvaror, egen tvättutrustning, badrum, gäst-WC och många förvaringsmöjligheter. Lediga garageplatser finns i föreningen som enkelt nås med hissen i huset och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Scheele Promenad finner vi mitt i Lunds nya kunskapsstråk. Scheelevägen och Tuna är ett av Lunds mest eftertraktade områden på grund av sin närhet till universitet och många arbetsplatser. Alldeles i närheten ligger Ideontorget. Detta är en levande knutpunkt med hållplats för spårvägslinjen som sammanlänkar Lunds unika forsknings- och innovationsmiljöer med den historiska stadskärnan. Här bor vi med nära tillgång till kollektivtrafik, service, grönområden, butiker och skolor. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lorensborgsgatan 7B, Lorensborg, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 15:45

Lorensborgsgatan 7B

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/4
3 508 kr/mån
34 460 kr/m²

Varmt välkommen till en fantastisk trerummare som erbjuder ett hem med en fridfull inomhusmiljö, härligt ljusinsläpp och välplanerade kvadratmetrar. Belägen på central adress med ingång från den grönskande innergården. Njut av ett smakfullt kök med bra arbetsytor och smart förvaring och stilrent helkaklat badrum med tvättmöjlighet. Lägg därtill genomgående parkettgolv, två rymliga sovrum och härlig balkong. Denna bostad är en del av en stabil förening med vacker innergård, vilket ger en trevlig och harmonisk miljö att komma hem till. Med stadspulsen och alla bekvämligheter såsom restauranger, parker, shopping och nöje inom promenadavstånds är detta en idealisk plats att bo på. Missa inte chansen att förvärva denna kvadratsmarta pärla. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lars Ols väg 30, Höör, Höörs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 12:00
Lars Ols väg 30, Höör, Höörs kommun, bild 2
Lars Ols väg 30, Höör, Höörs kommun, bild 3

Lars Ols väg 30

Villa
Höör, Höörs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 395 000 kr
223 + 36 m²
7 rum
942 m² tomt

Med endast en kort promenad ifrån vackra Sätoftasjön i ett lugnt villa område finner vi detta ståtliga 1 1/2 plans familjevilla. Här bjuds vi på ett genomgående parkettgolv och en öppen inbjudande planlösning, perfekt för sociala sammankomster. Ett kvalitetsköks från Kvänum med vita klassiska luckor ger oss goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsyta samt en köksö med plats för två sittplatser. Bostaden bjuder på fem rymliga sovrum, två badrumsmiljöer, separat tvättstuga och dekorativ mysbelysning a genom infällda spotlights i samtliga fönstersmygar. Vidare finner vi en härlig balkong med en vacker vy över sjön och så väl balkongen som trädgården är placerat i ett perfekt söderläge. Trädgården ger oss en stor lättskött gräsyta med god plats för barnaspring och lek samtidigt som vi kan avnjuta en middag med hela familjen på den generösa stenlagda altanen. Här bor vi i ett naturnära område med närhet till förskola och skola samt lätt access till väg 23. Nere vid sjön tar vi gärna en avslappnande båttur där vi även har möjlighet att förtöja båten på samfällighetens gemensamma brygga. Varmt välkommen att upptäcka mer!

  • Premium
  • Energieffektiv
Spannmålsvägen 2, Dalby, Lunds kommun

Spannmålsvägen 2

Villa
Dalby, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 700 000 kr
136 m²
6 rum
312,1 m² tomt

I lugnt och barnvänligt kvarter finns detta ljusa och välplanerade parhus. Huset är beläget på en hörna med högt och trevligt läge. Alldeles runt knuten börjar Rökepipans naturreservat som sträcker sig vidare upp mot Skrylle, perfekt för den som gillar att vara ute i naturen! Här kan barnen springa rakt ut i fårhagen och leka på sommaren och åka pulka på vintern. På framsidan har man en uteplats med uppsikt över lekplatsen på gården och på baksidan har man en insynsskyddad trädgård där man kan sitta lite mer privat. I anslutning till huset finns en uteplats med trädäck i västerläge, där man kan njuta av sol från mitt på dagen och fram till sent inpå kvällen. Huset är väl underhållet och det har renoverats löpande genom åren. Smakfullt inrett i ljusa och neutrala färger som ger ett harmoniskt intryck. Mycket tilltalande planlösning med hela 5 separata sovrum, 2 renoverade badrum och generösa sällskapsytor. Området erbjuder en riktig "Bullerby-miljö" med flertalet lekplatser som barnen kan springa mellan på de olika gårdarna. Strategiskt läge med gångavstånd till det mesta man behöver, och flertalet skolor/förskolor i närområdet. Från Dalby är det enkelt att pendla med buss till både Malmö och Lund, och det är fina cykelvägar för den som känner för lite extra vardagsmotion. Välkommen att boka in tid för visning!

Byggmästaregatan 8C, Väster, Lunds kommun

Byggmästaregatan 8C

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 350 000 kr
79 m²
4 rum
vån 1/4
5 735 kr/mån
42 405 kr/m²

På populärt område med närhet till Lund central, har vi nöjet att presentera denna bostad där modern standard kombineras med 40-talets gedigna byggstil och charmiga originaldetaljer. Den generösa takhöjden, vacker fiskbensparkett och djupa fönsterkarmar är bara några av fördelarna. Bostaden är belägen på en hörna med fönster i tre riktningar, en rejäl halvtrappa upp och grönskande omgivningar åt flera håll. Det luftiga vardagsrummet stoltserar med öppen spis och utgång till den mysiga balkongen. Det stilrena badrummet renoverades 2021 i samband med stambyte. Kort sagt en otroligt charmig lägenhet, en bostad som ger en trivsam känsla direkt när du kliver innanför dörren. Fyror kommer sällan till försäljning i de gedigna gamla husen på Väster. Väster är ett lugnt och mysigt område med varierad bebyggelse, prunkande trädgårdar och flera grönskande parker. Läget är optimalt med enbart ett par minuters promenad till centralstationen, och centrum med sitt breda utbud av restauranger, caféer och butiker. På bekvämt avstånd finns exempelvis gym, matbutik, café och pizzeria. Byggmästaregatan har nyligen moderniserats och fått en fin gång- och cykelbana med trädplanteringar och flera parkeringsplatser längs hela gatan. Det är lätt att förstå varför området är så populärt bland alla åldrar.

  • Balkong
Parternas gränd 31, Norra Fäladen, Lunds kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Parternas gränd 31, Norra Fäladen, Lunds kommun, bild 2
Parternas gränd 31, Norra Fäladen, Lunds kommun, bild 3

Parternas gränd 31

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/4
4 340 kr/mån
36 064 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna charmiga tvåa på våning två, en pärla utan hiss som kombinerar avskildhet med praktiskt boende. Med en balkong som vetter mot väster kan du njuta av solnedgångar och fri utsikt utan insyn. Fånga även dagen med fönster i två väderstreck som flödar in med naturligt ljus, vilket ger en luftig och ljus atmosfär genom hela bostaden. Bostaden är omsorgsfullt isolerat och bidrar till en fridfull och harmonisk stämning. Här möts vi av en generös takhöjd och en stor hall med goda förvaringsmöjligheter, enhetligt parkettgolv och ljus interiör. Vidare erbjuder bostaden en öppen planlösning med kombinerat kök och vardagsrum som skapar naturlig harmoni och ger en känsla av samhörighet och gemenskap. Köksluckorna kombinerar gott om förvaring och funktionalitet med en modern och tidlös estetik. Det rymliga vardagsrummet erbjuder generöst utrymme för att skapa din dröminredning. Ljuset strömmar in och skapar en livfull och inbjudande atmosfär. Det rymliga sovrummet bjuder in till en lugn oas med plats för en dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i fastmonterade garderober. Med helkaklat badrum i tidlösa färger och tillgång till tvättmaskin, torktumlare och goda förvaringsmöjligheter, finns det inget vi saknar i detta kvalitetshem. Denna bostad är idealiskt belägen i ett lugnt och fridfullt område med närhet till ett brett utbud av bekvämligheter. Med flera matbutiker, restauranger, snabbmatskedjor och närservice inom bekvämt avstånd har du allt du behöver på din tröskel. Dessutom finns universitetet och shoppingcenter i närheten, vilket gör det till den perfekta platsen för bekväm och mångsidig livsstil. Varför kompromissa när du kan ha allt inom räckhåll? Varmt välkomna på visning! Please feel welcome to book a showing, contact the broker at 0704-338894 and we will find a time.

  • Premium
  • Balkong
Munkgatan 3, Rådmansvången, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 10:30
Munkgatan 3, Rådmansvången, Malmö kommun, bild 2
Munkgatan 3, Rådmansvången, Malmö kommun, bild 3

Munkgatan 3

Lägenhet
Rådmansvången, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 800 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/6
3 107 kr/mån
51 429 kr/m²

Välkomna in till denna underbara bostad och upplev en perfekt kombination av modern komfort och klassisk charm. Det renoverade köket bjuder in till bekväm och stilfull vardag med gott om plats för matbord. Allrummet erbjuder plats för såväl soffgrupp som större säng. Charmen från originaldetaljerna möter oss vid varje steg, från de spröjsade fönstren, spegeldörrarna, takrosett och höga golvlister till de vackra trägolven som sträcker sig genom hela hemmet. Stora fönsterpartier släpper in generösa mängder naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär som förstärks av den höga takhöjden. Den välskötta föreningen erbjuder ett lugnt och ostört boende. Njut av gemenskapen på den mysiga innergården eller utforska det populära området som erbjuder direkt närhet till stadspulsen. Triangeln är ett perfekt läge för den som värdesätter stadslivet, kommunikationer samt ett brett utbud av närliggande restauranger och affärer. Här finns en blandning av bebyggelse. Om inte shoppingutbudet på Triangeln skulle vara tillräckligt så går man promenaden ner längs gågatan till Gustav Adolfs Torg och Stortorget. Precis runt hörnet ligger Pildammsparken, populärt både för löpturen och avkopplade promenader. På sommaren blir Friisgatan en av Malmös mysigaste gågator. Boendet är optimalt för en pendlare med citytunneln bara en minut från bostaden likväl buss och Malmö by bike. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Hiss
Stora Södergatan 28A, Centrum, Lunds kommun
Stora Södergatan 28A, Centrum, Lunds kommun, bild 2
Stora Södergatan 28A, Centrum, Lunds kommun, bild 3

Stora Södergatan 28A

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/4
3 984 kr/mån
47 981 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma tvåa i hjärtat av Lund! Lägenhet erbjuder en öppen planlösning med rymliga rum och genomgående ljusinsläpp som skapar en ljus och trevlig atmosfär. Njut av stilfulla ytskikt, ett kök med moderna vitvaror och goda arbetsytor. Badrummet är helkaklat och det finns gott om garderober i bostaden för förvaring. Bekvämt ligger garaget i källaren och på den trevliga innergården kan ni koppla av och umgås med grannarna. Här bor vi på centralt läge med närhet till allt vad Lund city har att erbjuda, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Åbrinksvägen 29, S:t Lars, Lunds kommun

Åbrinksvägen 29

Lägenhet
S:t Lars, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 611 kr/mån
45 780 kr/m²

På andra våningen omringat av ett naturskönt område strax intill Höje å ligger denna väldisponerade tvårummaren. Här kan ni flytta rakt in och njuta av den fridfulla innemiljö, fantastiskt ljusinsläpp, trivsamma sällskapsytor och en inglasad balkong i söderläge som blir som ett ytterligare rum under årets varmare dagar. Bostaden har därtill ett sovrum, inbyggda garderober och bekvämligheter så som badrum och egna tvättmöjligheter. Närområdet, S:t Lars Park, erbjuder vacker natur, lugn och stillsamhet samtidigt som Lunds centrum nås på en kort cykeltur. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Parternas gränd 47, Norra Fäladen, Lunds kommun

Parternas gränd 47

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/4
4 024 kr/mån
41 341 kr/m²

Belägen högst upp i huset välkomnar denna unika tvårummare. Från de stora fönsterpartierna bjuds vi på ljuvligt ljusinsläpp som tillsammans med en takhöjd utöver det vanliga skapar en otrolig rymd. Här samspelar kök och vardagsrum i en social öppen planlösning vilket genererar många möbleringsalternativ. Härifrån når vi balkongen som är belägen i söderläge och fullkomligt badar i härligt solsken, perfekt att spendera mysiga sommarkvällar tillsammans med nära och kära. Det rofyllda och tysta sovrummet har gott om plats för både säng och läshörna samt ges goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Bostaden bjuder därtill på bekvämligheter som förenklar vardagen i form av diskmaskin samt finner vi tvättmaskin och torktumlare i det rymliga badrummet. Utanför porten möts vi av föreningens välskötta innergård med grillmöjligheter och med närhet till Fäladstorget, universitetet, Ideon samt mysiga promenadstråk finns inget att sakna. Vi kan inget annat än att trivas i detta ljuvliga hem! Hjärtligt välkommen på visning!

  • Balkong
Norrvidinge 1109, Teckomatorp, Svalövs kommun
  • Sön 21 apr
Norrvidinge 1109, Teckomatorp, Svalövs kommun, bild 2
Norrvidinge 1109, Teckomatorp, Svalövs kommun, bild 3

Norrvidinge 1109

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 395 000 kr
224 + 47 m²
8 rum
1,4 ha tomt

Upptäck detta extraordinära hem med en idyllisk atmosfär, omgivet av lantliga miljöer och generösa ytor. Med en vacker loge, perfekt för både avkoppling och skapande, och ett växthus för gröna fingrar, erbjuder denna egendom en enastående möjlighet att förena modern komfort med lantlig charm. Njut av synliga takbjälkar som ger karaktär, dubbla kaminer som skapar en varm och inbjudande känsla, perfekt för mysiga kvällar och stämningsfulla tillfällen och stora sällskapsytor. Upptäck möjligheten att ha din egen vävstuga för kreativt utlopp och egen verkstad. För bilentusiasten finns ett rymligt dubbelgarage. Med 1,4 hektar mark finns det gott om utrymme för gröna projekt och avkopplande stunder i naturen. För hästälskaren finns en rymlig hästhage som ger möjlighet till en aktiv och naturnära livsstil. I närheten finns 5 fina hästgårdar och ryttarföreningar. Denna bostad är inte bara ett hem, det är en investering i hållbar framtid med en imponerande solcellsanläggning som ger både miljövänlig energi och kostnadsbesparingar. Närhet till Kävlinge och Teckomatorps centralstation vilket ger bra och snabba tågförbindelser. En unik kombination av bekvämlighet och naturskönhet väntar dig i detta lantliga paradis – ditt drömhem är bara ett steg bort! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Stanstorp Skogstorpsvägen 14, Stanstorp, Höörs kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Stanstorp Skogstorpsvägen 14

Villa
Stanstorp, Höörs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
113 m²
3 rum
2 080 m² tomt

Välkommen till ett riktigt drömhem, där komfort och elegans möts på ett fint sätt! Detta enplanshus är en pärla med sina generösa ytor, smarta tillbyggnader och påkostande materialval. Perfekt beläget på en generös tomt med plats för såväl biluppställning och garage som ytor för avkoppling i naturskön skog. Njut av modern lyx med två påkostande tillbyggnader som erbjuder bl a ett nytt exklusivt kök från IKEA med platsbyggd skafferi, fullt utrustat med kvalitetsvitvaror och eleganta detaljer. Här finns även ett ljuvligt sovrum, komplett med en walk-in closet och ett helkaklat badrum som ger en lyxig hotellkänsla. Den gamla och nya delen av huset smälter samman i en social öppen planlösning, perfekt för den som gillar att umgås med många. Utrymmet är ljust och luftigt, med nya fönster som låter dagsljuset flöda in. En helt ny kamin har installerats för att skapa en mysig atmosfär och värma upp huset under kyliga kvällar. Den perfekta platsen att koppla av och skapa minnen med familj och vänner. Upptäck bekvämligheten med vattenburen golvvärme i den tillbyggda delen, vilket ger en behaglig temperatur året runt. Här finns även ett praktiskt tvättrum med tvättmaskin och torktumlare och en ny energieffektiv värmepump från NIBE för optimal effektivitet. Redan nu finns tre utgångar, och en fjärde håller på att byggas från plattan på mark, vilket ger ytterligare flexibilitet och ett ytterligare sovrum. Detta underbara hem är perfekt beläget i en trivsam och mångsidig omgivning som erbjuder något för alla. Med närhet till skolor och förskolor är det idealiskt för familjer med barn, medan närheten till Ringsjön lockar till avkopplande promenader och vattenaktiviteter. För pendlare finns bekvämligheten med tågstationer i både Höör och Stehag, samt väl fungerande bussförbindelser som gör det enkelt att ta sig runt i området. Matbutiker och andra bekvämligheter finns inom räckhåll i Höör, medan Eslöv erbjuder ett brett utbud av affärer och butiker för shopping och nöje. För de som älskar aktiviteter och motion erbjuder Höör bad- och sportcenter, perfekt för att hålla sig i form och njuta av fritidsaktiviteter året runt. Men det allra bästa är närheten till den vackra skogen Stenskogen, perfekt för härliga naturupplevelser och avkopplande promenader. Detta är verkligen ett område där man kan njuta av det bästa av både stadsliv och naturskönhet! Detta är inte bara ett hem, det är en livsstil! Ta chansen att bo i en perfekt kombination av modern elegans och traditionell charm i natursköna Stanstorp. Kontakta oss idag för att boka din personliga visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Plus
Måsvägen 18B, Väster, Lunds kommun

Måsvägen 18B

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 257 kr/mån
39 909 kr/m²

Nu finns denna trivsamma tvåa att förvärva i hjärtat av populära Väster! Lägenheten bjuder in till en ljus och luftig atmosfär, med en optimal planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. I det moderna och stilrena köket, som renoverades 2022, finns alla bekvämligheter ni kan önska, och de vackra brädgolven skänker rummen en tidlös elegans. Stig ut på den rogivande balkongen i sydvästläge och njut av soliga dagar med en mysig utsikt över den lummiga innergården. Badrummet är helkaklat med sobra färgval och i föreningens finns en festlokal med tillhörande övernattningslägenhet. Området präglas av natursköna omgivningar, samtidigt som ni har bekvämt promenadavstånd till centrum med shopping och nöjen samt närliggande busshållplatser för goda kommunikationer. Kontakta mäklare Karin Lekander idag och visa ert intresse - Vi ses på visning!

  • Balkong
Persiljevägen 27, Tullstorp, Ängelholms kommun

Persiljevägen 27

Villa
Tullstorp, Ängelholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
120 m²
5 rum
878 m² tomt

Missa inte chansen att få bosätta dig i idylliska Tullarps villaby med närhet till tennisbana, mysiga promenadstråk, grillplats och Västersjön. Nu har ni en ypperlig möjlighet att vara med och designa ert hem. För mer information läs gärna bifogat dokument/detaljplan. Priset är baserat på att det utvändiga kommer vara färdigställt såsom platta på mark, stomme i trä, tak av takpanneplåt/ alternativt takpannor, svarta fönster i aluminium av pvc och ytterdörr av trä. Inkopplad vattenburen golvvärme med luft/vatten värmepump från NIbe. Invändigt kommer samtliga väggar vara gipsade med färdigdragen el med elcentral. Standard utförande gällande antal i varje rum och dragning av el fram till vitvaror i kök och tvättstuga kommer vara förberett. Grundläggande VVS som dragning av avloppsrör till toalett, dusch, handfat, kök, tvättstuga. Inkommande vattenledning med vattenmätare kommer också vara förberett. Önskas ytterligare hjälp med rördragning går det att diskutera med säljaren om pris för detta. Tveka inte att kontakta mäklare Izabella Engdahl för mer information.

  • Nyproduktion
Raketgatan 8, Planetstaden, Lunds kommun

Raketgatan 8

Villa
Planetstaden, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 200 000 kr
207 + 41 m²
9 rum
641 m² tomt

Varmt välkomna hem till ett väldisponerat och funktionellt familjehem i ett attraktivt citynära läge, omringat av grönska och trädgårdens lugn. Den öppna planlösningen i vardagsrum och kök skapar en social atmosfär där familjen kan samlas och skapa minnen. Det praktiska köket, komplett med köksö, är både funktionellt och stilrent. Men det som verkligen gör detta hem unikt är den 5-partivikdörren som öppnar upp mot den soliga altanen i söderläge. En perfekt plats för underhållning och fest, där gränsen mellan inne och ute suddas ut. På nedre våningen finner ni tre sovrum, vilket är idealiskt för familjer med småbarn. Tvättstugan på samma våningsplan gör vardagen smidigare. Ovanvåningen har extra rum som blir perfekta när barnen blir äldre eller för gäster. Det mysiga allrummet där uppe, med halvöppen nock och eldstaden, ger en extra dimension till boendet. Men det absolut bästa med detta hem är trädgården! En lagom stor trädgård för lekande barn, inhägnad och med ett högt plank som ger integritet. Trädgården känns som en oas mitt i stan, med kvittrande fåglar och springande ekorrar. Här finns en underbar magnolia och en rosprydd rabatt längs altanen i söderläge, perfekt för grillfester och avkoppling. Och en extra bonus för miljövänliga bilägare - huset kommer med en praktisk carport utrustad med en Tesla-laddare, och nylagt tak är optimerat för solceller på södersidan. Det oslagbara läget gör detta hem ännu mer attraktivt. Beläget på en lugn sidogata där barnen tryggt kan leka utanför dörren. Nära till E22 för snabb och enkel access till Malmö, Köpenhamn och norrut. Lekplats och promenadstråk precis bakom trädgården, samt närhet till skolor, förskolor, mataffär, och stadskärnan gör detta till ett perfekt boende för hela familjen. Vi ses på visning!

Visar 1 - 25 av 29