HusmanHagberg Linköping

HusmanHagberg Linköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svartmåla 174, Svartmåla/Brokind, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Svartmåla 174, Svartmåla/Brokind, Linköpings kommun, bild 2
Svartmåla 174, Svartmåla/Brokind, Linköpings kommun, bild 3

Svartmåla 174

Fritidshus
Svartmåla/Brokind, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 850 000 kr
50 m²
3 rum
1 598 m² tomt

Endast 20 min från Linköping nås denna oas i Svartmåla och bara några hundra meter till bad- och båtplats! Här erbjuds en stor tomt med ett högt och ogenerat läge, dessutom har huset kommunalt vatten och avlopp samt fiber via Utsikt indraget. Huset har visst underhållsbehov och är en bra start för den händige som vill renovera lite eller för er som investera till en högre standard. Idag finns det en luftvärmepump och element som värmer upp huset. En nybyggd altan med bra läge och mycket sol. På tomten finns även en redskapsbod, gräsytor, berg och grönska. I samfälligheten finns förutom bad och båtplats även tennisbana, dansbana och bastu vid sjön. Sjön Rängen är en fin badsjö som binds samman genom Kinda kanal med Lilla Rängen, Järnlunden och Åsunden. Kort och gott ett riktigt paradis! Huset består av en rymlig hall och matplats, arbetskök, två sovrum och ett fräscht badrum. Även fiskekort ingår via samfälligheten. I Rängen finns bla abborre, gädda och gös. Välkomna på visning!

  • Premium
Slöjdgatan 6, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Slöjdgatan 6

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
2 695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/4
4 723 kr/mån
37 958 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig och ljus trerummare i populära Övre Vasastaden. Här bor du i ett trivsamt och nybyggt område med gångavstånd till Linköpings city. Den välplanerad lägenheten på 71 kvm inrymmer en trevlig entréhall med bra förvaring för ytterkläder, helkaklat badrum med egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, rymligt kök med matplats och med öppen planlösning mot vardagsrum, ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Här finns också två bra sovrum där det ena är lite större och har en hel garderobsvägg. Lägenheten har genomgående parkettgolv förutom i hallen där det finns ett praktiskt klinkergolv. Till lägenheten hör även ett extra separat förråd. Föreningens har även en gemensamma tvättstuga och nybyggt gym som alla föreningens medlemmar kan nyttja kostnadsfritt. Lågt belånad förening med god ekonomi! På föreningens innergård finns en trevlig uteplats med pergola och sittbänkar, här finns även odlingslådor för den som gillar att odla. I Övre Vasastaden är det lätt att trivas här bor du med ett bekvämt gångavstånd till det mesta. I närområdet finns affärer, restauranger, matbutik samt frisör. Runt hörnet finns även resecentrum med buss- och tågförbindelser. Till Linköping city, Universitetet, Universitetssjukhuset och Mjärdevi tar du dig lätt via trevliga gång- samt cykelbanor. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bataljonsgatan 25, Ekkällan, Linköpings kommun
Bataljonsgatan 25, Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Bataljonsgatan 25, Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Bataljonsgatan 25

Lägenhet
Ekkällan, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 395 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/5
2 921 kr/mån
43 594 kr/m²

Smart planerad lägenhet i så gott som nytt skick säljs nu i Södra Ekkällan! Här bor ni ett stenkast från US samt gång-/cykelavstånd till city och universitetet. Förutom yteffektiva lägenheter med utmärkt cykelförvaring väntar en spännande innergård med träningsmöjligheter. Föreningen har även en fantastisk solterrass med inglasat uterum. En perfekt plats till att bjuda över vännerna på middag. Lägenheten disponeras enligt följande: Smart planerad hall med avhängning och garderob. Fin matplats och ljusinsläpp. Ekparkettgolv som löper vidare i hela lägenheten, enhetligt och snyggt! Kök i vitt med snyggt kakel och bänkskiva. Rikligt utrustat med diskmaskin, spis, ugn, fläkt, mikrovågsugn och kyl/frys. Vardagsrum med plats för soffa och säng. Badrum med dusch, kommod, wc och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Perfekt planerat med allt som behövs. Snyggt kakel och klinkers av högsta kvalitét. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Vintergatan 21A, 23 A, 25 A, MJÖLBY, Mjölby kommun
Vintergatan 21A, 23 A, 25 A, MJÖLBY, Mjölby kommun, bild 2
Vintergatan 21A, 23 A, 25 A, MJÖLBY, Mjölby kommun, bild 3

Vintergatan 21A, 23 A, 25 A

Övrigt
MJÖLBY, Mjölby kommun
HusmanHagberg Linköping
14 000 000 kr
1 293 m²
3 744 m² tomt

I Mjölby, omgiven av vacker natur och med bekvämt nära tillgång till olika serviceutbud, finner du dessa tre omhändertagna hyreshus. Belägen i ett lugnt och trevligt område i Mjölby med närhet till både stadsliv och natur. Med gångavstånd till ett omfattande serviceutbud, inklusive skolor, förskolor och servicebutiker, är bekvämligheten optimal. De natursköna promenadområdena i närheten erbjuder en fridfull reträtt för de som söker avkoppling. Totalt finns här 22 stycken 2-rumslägenheter samt 2 enrumslägenheter. Två av husen är utrustade med garage, medan det tredje huset erbjuder två mindre lokaler för uthyrning. Lägenheterna är utrustade med nyare fönster och fiberanslutning, vilket ger moderna och bekväma bostadsutrymmen. För värme till lägenheterna används fjärrvärme från en undercentral placerad på Vintervägen 23 A, vilket säkerställer en effektiv och pålitlig uppvärmning. Värme och vatten ingår i hyran. El tillkommer, separata mätare till respektive lägenhet. I källarutrymmena finns förråd för förvaring samt en gemensam tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner och torkrum (lokaliserad på Vintervägen 21 A). Pendelstationen ligger inom kort gångavstånd från fastigheterna, vilket ger enkel tillgång till kollektivtrafik för resor till och från bland annat Linköping, Norrköping och Motala. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information. Visning efter överenskommelse. Bud på fastigheten ska inkomma till mäklaren senast 2024-05-31

  • Premium
Ekholmsvägen 38C, Ekholmen, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår
Ekholmsvägen 38C, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 2
Ekholmsvägen 38C, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 3

Ekholmsvägen 38C

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
3 321 kr/mån
23 730 kr/m²

Ta chansen att förvärva ett långsiktigt och ett välplanerat boende i denna markplans-2:a i populära Ekholmen. Lägenheten har både balkong och möjlighet till uteplats så här välkomnas du att nyttja mer än bara bostadens interiöra delar. Lägenheten är totalrenoverad de senaste åren med fräscha golv och väggytskikt, ett modernt och välplanerat kök från 2023, ett helkaklat badrum med duschhörna och dubbelhandfat som renoverades under 2019. Här behöver du inte tänka på något annat än att bara flytta in och trivas från första stund! Till lägenheten följer även två förråd, ett precis utanför din ytterdörr och det andra i källaren. Här bor du i en stabil och populär bostadsrättsförening med låga månadsavgifter där bland annat hushållselen ingår. Som medlem i bostadsrättsföreningen kan du ta del av flertalet föreningsgemensamma faciliteter så som fina innergårdar, tvättstugor, cykelförråd, gemensamhetslokal, lekplatser samt återvinningsrum. I Ekholmen bor du med närhet till Ekholmen centrum och dess utbud av service, handel, skolor och förskolor samt vårdcentral. Till city och universitetet finns väl fungerande kommunikationer genom kollektivtrafik och utbyggda cykelvägar. I området finns trevliga grönområden och lekplatser mellan föreningens byggnader och närhet till Vidingsjös populära motionsanläggning. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Skogslyckegatan 60, Johannelund, Linköpings kommun

Skogslyckegatan 60

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 550 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
2 974 kr/mån
28 704 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och hemtrevliga tvårummare på omtycka Skogslyckegatan i Övre Johannelund! Här bor du på 54 väldisponerade kvm med ett rymligt och modernt kök som renoverades stilfullt under 2017, ett luftigt vardagsrum med direkt access till trevlig balkong med platsbyggda sittbänkar och med fin utsikt mot idylliskt grönområde. Vidare finner du en helkaklad dusch/wc med tvättmöjligheter i kombinerad tvättmaskin/ torktumlare samt ett rymligt sovrum med garderobsförvaring samt en välkomnande hall med kappavhängningsyta innanför ytterdörren och ytterligare förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Förutom lägenhetens interiöra förvaringsutrymmen följer också ett källarförråd samt ett matkällarförråd lägenheten. Här bor du i en lågt belånad och stabil HSB-förening med föreningsgemensamma faciliteter så som tillgång till cykelrum, tvättstuga i källaren samt övernattningsrum, gym och bastu. Området präglas av grönska och behaglig distans mellan husen vilket skapar ett stort lugn i just denna del av Johannelund. God närservice med ca 800 m till närmsta ICA-affär i Johannelunds centrum och där finns även ett apotek, pizzeria, blombutik, frisör mm. Ekholmen centrum ligger ca 2 km bort med affärer, apotek, systembolag mm. Smidiga busskommunikationer med buss nummer 11 som går i stort sett utanför din port och in till Trädgårdstorget på endast ca 14 min eller Linköpings Resecentrum på ca 19 min. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Gustav Adolfsgatan 22, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 17:00
Gustav Adolfsgatan 22, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Gustav Adolfsgatan 22, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Gustav Adolfsgatan 22

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
2 095 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/3
4 693 kr/mån
29 929 kr/m²

På Gustav Adolfsgatan finner du denna charmiga, välskötta och ljusa 2:a om hela 70 kvm! Lägenheten har genomgående parkettgolv och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier där varje rum erbjuder en generös storlek. Det rymliga köket är en given plats för sociala middagar och bjudningar, här kan du med enkelhet få rum med ett sexmannabord där både familj och vänner får plats. I köket finns också en tvättmaskin. Vardagsrummet ger utrymme åt både soffgrupp, och kontorsmöbel/ läshörna och från vardagsrummet nås direkt access till balkongen med Gustav Adolfsgatans trevliga allé vilandes utanför. Badrummet är helkaklat och har duschhörna bakom praktiska vikbara duschväggar av glas. Sovrummet ger utrymme åt dubbelsäng och här finns goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Lägenheten har gott om övriga förvaringsutrymmen i bland annat ett stort inomhusförråd samt i ett externt källarförråd. I källaren på huset finns en välskött tvättstuga som underlättar vardagen. Här bor du i närhet till Linköpings citykärna med stadens alla utbud av butiker och restauranger. Inte långt ifrån tar man sig också till olika parkområden tex. Berzelieparken och Domkyrkoparken. Till universitetet så är det endast en cykeltur på ca 15 minuter. Goda bussförbindelser med busshållplats ett stenkast bort från bostaden. I området finns god närservice med bland annat restauranger samt flera mataffärer. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Munkhagsgatan 84A, Johannelund, Linköpings kommun
Munkhagsgatan 84A, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Munkhagsgatan 84A, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Munkhagsgatan 84A

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 550 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 596 kr/mån
23 308 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och väldisponerade trea med fritt läge. Här finns en luftig hall med gott om förvaring, kök med matplats, kaklat badrum, ljust vardagsrum med utgång till balkong samt två sovrum. Låg avgift med mycket som ingår. Som medlem i förening har ni tillgång till gym, relaxavdelning, bastu, övernattningsrum samt tvättmaskiner med självdosering. En kort promenad bort finner ni Johannelunds centrum med bl.a. affär, vårdcentral, bibliotek, bageri och apotek. I området finns även många fina promenadstråk, bl a längs Stångån samt närhet till Emmalundsbadet med beachvolleybollplan,fina grönområden, utegym och lekplatser. Här bor du med närhet till Saab och ca 10 min med cykel till city samt även bra kommunikationer till city och universitet. En av Linköpings bästa föreningar med mycket bra ekonomi och drift - här trivs man!

  • Premium
  • Balkong
Repslagaregatan 34, Centralt, Linköpings kommun
Repslagaregatan 34, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Repslagaregatan 34, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Repslagaregatan 34

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
2 795 000 kr
74,5 m²
2 rum
vån 3
3 395 kr/mån
37 517 kr/m²

Välkomna till en ljus och rymlig 2:a på vån 2 med hiss. Hela bostaden är i fint skick och total renoverades 2017. En bekväm och trivsam bostad med trevligt vardagsrum, rejält kök, stort kaklat badrum , sovrum, klädkammare och balkong. Välskött förening med god ekonomi. Perfekt boende för alla åldrar i lugna kvarter med direkt närhet till citykärnan med alla utbud av affärer, restauranger, butiker och nöjen. Nära till lummiga och sköna omgivningar såväl vackra Stångåpromenaden som Trädgårdföreningen. Kort promenad till sjukhuset/Hälsouniversitet och bra cykelvägar till Mjärdevi och SAAB. En riktig pärla!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klockaregården 13, Skäggetorp, Linköpings kommun
  • Idag kl 17:00
Klockaregården 13, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 2
Klockaregården 13, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 3

Klockaregården 13

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
895 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
3 641 kr/mån
14 435 kr/m²

Välkommen till Klockaregården 13 och denna trevliga och välskötta tvårummare om 62 kvm! Lägenheten öppnas upp med en välkomnande hall och ger en bra överblick över bostaden - här andas det lugn och harmoni så snart du stiger innanför ytterdörren och det märks att nuvarande ägare trivts. Här bor du med ett fritt och fint balkongläge med naturen som närmsta granne, en härlig oas att spendera sommarhalvåret på. Läget är enastående med sol från lunch fram till solnedgång. Markiser finns för vardagsrum och sovrum. Lägenheten är disponerad med ett luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp från två fönsterpartier, ett rymligt kök med gott om förvaringsutrymmen, ett väl tilltaget badrum med badkar och tvättmaskin samt ett sovrum med förvaringsmöjligheter i garderober. Föreningens gräsytor strax utanför bostadshuset ger möjlighet för dig som boende att ta med dig en picknick-filt och solstol för att njuta av vackert väder och spreta med tårna i gräset. Till lägenheten följer ett vindsförråd. Här bor du i en mycket välskött HSB förening med låga månadsavgifter och flertalet faciliteter till medlemmarnas förfogande. Här finns bland annat gemensamhetslokal, snickeri, träningslokal, bastu, övernattningsrum samt en biltvätthall för föreningens medlemmar att nyttja. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i föreningen och producerar även egen el genom solceller på taket. Din egen elförbrukning debiteras i samband med din månadsavgift. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Annagatan 11, Ebbepark, Linköpings kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30
Annagatan 11, Ebbepark, Linköpings kommun, bild 2
Annagatan 11, Ebbepark, Linköpings kommun, bild 3

Annagatan 11

Lägenhet
Ebbepark, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
3 195 000 kr
105,8 m²
4 rum
vån 1
7 659 kr/mån
30 198 kr/m²

Välkommen till populära Ebbepark - här är lägenheten för dig som längtar efter ett bekymmerslöst boende med det perfekta läget med närhet till både centrum, US, Universitetet och Mjärdevi företagspark. Ebbepark är ett område för dig som vill bo med god närservice, bra kommunikationer och ha nära till naturen. Här når du bland annat vackra Vallaskogen via närliggande promenadstråk till fots på endast ca 5 min. Det första som slår dig när du kliver in i lägenheten är det fantastiska ljuset som flödar genom de generösa fönsterpartierna. Vardagsrummet och köket är förenade i en öppen planlösning, vilket ger bostaden en luftig och inbjudande atmosfär. Här kan du njuta av trevliga stunder med familj och vänner samtidigt som du förbereder trevliga måltider i det stilfulla och moderna köket från norrländska Space Interior. Den väl genomtänkta planlösningen erbjuder två sovrumsavdelningar, vardera med ett eget badrum. Detta ger både dig och dina gäster den ultimata bekvämligheten och integriteten. I ena badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen i bostaden, vilket är perfekt för att hålla ordning och reda i hemmet. Ett extra förråd följer med lägenheten och finns i källaren. Lägenheten är omsorgsfullt inredd med ljusa färgval på väggarna, vilket skapar en fräsch och modern atmosfär. Det tidlösa askgolvet ger rummen en känsla av elegans och harmoni. När du kommer hem med din elbil behöver du inte oroa dig för laddningsmöjligheter. Hissen tar dig hela vägen ner till garaget, där du enkelt kan ansluta din elbil till laddningsstationen. Dessutom har garaget två cykelrum och en modern cykeltvätt, vilket gör det enkelt för dig att ta hand om dina cyklar. För hundälskare finns också en praktisk tvättavdelning för hundar i garaget. Detta visar på modern omtanke och praktiska lösningar som kommer att göra ditt vardagsliv så mycket enklare. Slutligen har föreningen en härlig innergård med sittbänkar, där du kan koppla av och njuta av solen. Detta är en gemensam yta som ger dig möjlighet att lära känna dina grannar och skapa gemenskap. Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade fyrarumslägenhet i Ebbepark en fantastisk livsstil med moderna bekvämligheter och smarta lösningar. Här kan du trivas och njuta av en ljus och luftig bostad med vackra interiörval och tillgång till garaget med elbilsladdare, cykelrum, cykeltvätt och hundtvätt. Missa inte chansen att bli en del av detta populära nyuppförda område och boka in dig på en visning redan idag!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sankt Larsgatan 6B, Centralt, Linköpings kommun
  • Mån 13 maj kl 17:15
Sankt Larsgatan 6B, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Sankt Larsgatan 6B, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Sankt Larsgatan 6B

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
3 495 000 kr
142 m²
4 rum
vån 4/5
8 871 kr/mån
24 613 kr/m²

Välkommen till en mycket rymlig och ljus fyrarummare disponerad på hela 142 kvm på våning 4 i hus utrustad med hiss! Bostaden har en luftig känsla med fönster i tre väderstreck och högt till tak - här finns många klassiska attribut så som gedigna fönsterbänkar i sten, rum i fil, pardörrar med glas, fin fiskbensparkett och öppen spis (ej eldningsbar) som ger hög mysfaktor. Balkongen som är södervänd ger tydlig utblick över både stad och fin natur och har en fri och luftig känsla. Här bor du med ett rymligt och socialt kök med gott om förvaringsutrymmen och bänkytor, här finns också plats för stort matsalsbord. Intill köket ligger ett stort och pampigt matsalsrum som gjort för trevliga familjemiddagar, härliga bjudningar eller långbord för större sammankomster vid högtider. Matsalsrummet smälter samman med vardagsrummet som ligger precis intill och tack vare öppenheten rummen emellan så är ljusinsläppet något utöver det vanliga! Vidare finns två luftiga sovrum som ligger praktiskt avskilda från varandra för att skapa största möjliga komfort, ett badrum med tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Hallen är inbjudande och ljus och öppnar upp direkt med de vackra pardörrarna mot vardagsrummet. I hushållet finns flertalet interiöra garderobslösningar och en klädkammare som tillsammans med det externa källarförrådet skapar mycket bra förvaringsmöjligheter. Med närhet till stadens citypuls med dess utbud av shopping, restauranger och kultur samt glittrande Stångån med dess fina promenadstråk är detta ett perfekt boende för dig som vill ha balans mellan stad och natur. I närområdet finns matbutik, stort gym tvärs över gatan samt ett mysigt bageri som erbjuder färskt bröd redan från de tidiga morgontimmarna. Bekvämt cykelavstånd till universitetet och universitetssjukhuset. Linköpings resecentrum når du till fots på 3 minuter. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torp Planterhagen 1 - Hästgård 10 minuter från Linköpings city!, null, Linköpings kommun

Torp Planterhagen 1 - Hästgård 10 minuter från Linköpings city!

Villa
Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
9 000 000 kr
206 + 11 m²
5 rum
2,6 ha tomt

Denna ståtliga hästgård strax utanför Linköping erbjuder en unik möjlighet för den hästintresserade som önskar bo nära stadens centrum. Med en total markarea på ca 2,6 hektar samt en modern villa, stall, hagmark, därtill fullstor och upplyst ridbana så har du här allt att önska när du ska bli med hästgård. Från gården finns även fina, bilfria ridvägar direkt från den egna marken vilket ger fantastiska möjligheter till varierad ridning. Gården med en modern villa i drömmigt vitt har alla tänkbara faciliteter. Här finns stall med gjuten betongplatta och öppningsbara fönster, fläktsystem och spolspilta. I anslutning finns även uppvärmd sadelkammare och tvättmaskin. I tillbyggnad finns utrymme till foder och utrustning som din hästverksamhet kräver, allt skyddat under underhållsfritt plåttak. Fastigheten består av boningshus, stall, gästhus som kan fungera till tonårsbarn eller övernattande gäster, stor bod till ytterligare förvaring. Därtill finns även ett magasin som idag används till allehanda förvaring. Den moderna villan som är tillbyggd 2011 är påkostad och med alla bekvämligheter, två entréer, varav grovingång leder dig till dusch med kakel och klinkers samt tvättstuga med modern utrustning. Köket är påkostat med ljusa luckor i lantlig stil, arbetsbänkar i mörk kulör, modern utrustning och plats till stort matsalsbord. Köket är planerat för såväl praktiskt vardagsliv som festliga tillfällen. Här finns även upplyst vitrinskåp i samma utförande som kök. Från fönstret kan du se ut över hagar och vidsträckt landskap - en plats där varje måltid blir till en upplevelse. Från köket finns utgång till uterummet med stora fönsterpartier och golvvärme, från den rymliga tillbyggnaden nås insynskyddad altan samt pool. Ett fantastiskt rekreationsområde, här ryms familj och vänner utan att trängas. På övre plan finns fyra sovrum samt badrum med kakel och klinkers i neutrala färger, mörkt golv med ljusa väggar skapar en exklusiv känsla, ljust och luftigt med fönster från flera väderstreck. Master bedroom som är större än övriga sovrum och med egen balkong med utsikt över baksidans trädgård. Huset har en bostadsyta om 170 kvm och består av fem rum varav fyra sovrum, allt ytterst välplanerat och fint renoverat med smakfulla val. Trädgården har växthus med vindruvor och jordgubbsplantor, härligt uppvuxen trädgård med äppelträd och prydnadsträd samt rosor och pioner. Denna egendom är mer än bara ett hem - det är en mötesplats för en familj som drömmer om egen hästgård. Här kan man njuta av lugnet och skönheten i naturen samtidigt som man har närheten till stadens bekvämligheter. Det här är en perfekt plats för att driva sitt företag eller lilla hobbyverksamhet. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Storgården 48, Skäggetorp, Linköpings kommun

Storgården 48

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
3 639 kr/mån
11 210 kr/m²

Nu finns möjligheten för dig som vill förvärva en välplanerad lägenhet i en mycket stabil HSB-förening och med möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden. Lägenheten disponeras på 62 yteffektiva kvm där både vardagsrum, kök, sovrum och badrum har luftiga ytor och ser till att hela ditt önskvärda möblemang med enkelhet får plats. Från köket har du direkt access till den trevliga balkongen med ett härligt läge i sydväst och flera soltimmar! I både sovrum och hall finns praktisk garderobsförvaring och förutom lägenhetens interiöra förvaringsutrymmen följer också ett vindsförråd till lägenheten. Till lägenheten finns en inre fond med ett saldo på 14 032 kr som nästa ägare kan nyttja för framtida renovering/ underhåll. Här bor du i en mycket välskött HSB förening med låga månadsavgifter och flertalet faciliteter till medlemmarnas förfogande. Här finns bland annat gemensamhetslokal, snickeri, träningslokal, bastu, övernattningsrum samt en biltvätthall för föreningens medlemmar att nyttja. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i föreningen och producerar även egen el genom solceller på taket. Din egen elförbrukning debiteras i samband med din månadsavgift. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag!

  • Balkong
Ulrikagatan 30, Kisa, Kinda kommun

Ulrikagatan 30

Villa
Kisa, Kinda kommun
HusmanHagberg Linköping
1 395 000 kr
106 + 39 m²
4 rum
846 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem i Kisa samhälle med kort avstånd till god service och bekvämligheter. Denna friliggande villa sträcker sig över två plan med rymlig källare samt erbjuder tre generösa sovrum samt en trivsam planlösning som passar både par och familj. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och rymlig entréhall med nylagt golv. Här hittar du även ett smakfullt duschrum med kommod och WC. På entréplanet finner du även ett vackert matrum och ett mysigt allrum, perfekta för att bjuda in vänner och familj till trevliga middagar och avkopplande stunder. Från allrummet leder en dörr ut till en rymlig altan, där det finns gott om plats för utemöbler och en grill. Här kan du njuta av soliga dagar och underbara kvällar i en avslappnande miljö. Övervåningen erbjuder tre rymliga sovrum och ytterligare en WC för bekvämlighet. I källaren finns gott om utrymme att anpassa efter dina behov, samt en praktisk tvättstuga. Bostaden är utrustad med bergvärme för effektiv och hållbar uppvärmning. Fastigheten imponerar med en putsad fasad och eleganta mörka betongpannor på taket. Med en boyta på 106 kvm och 39 kvm biyta finns det generöst med plats för hela familjen. Med en generös altan och en frodig trädgård finns här möjligheter till odling och trivsamma stunder. Tomten om 846 kvm är större än dom flesta i området, asfalterad garageuppfart med plats till fyra bilar samt garage. Kontakta mäklaren idag för mer information. Välkommen till ditt nya hem!

Väverigatan 1, Ebbepark, Linköpings kommun
  • Tor 25 apr kl 19:15
Väverigatan 1, Ebbepark, Linköpings kommun, bild 2
Väverigatan 1, Ebbepark, Linköpings kommun, bild 3

Väverigatan 1

Lägenhet
Ebbepark, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
3 495 000 kr
101 m²
4 rum
vån 4/4
7 555 kr/mån
34 604 kr/m²

Välkommen till populära Ebbepark - här är lägenheten för dig som längtar efter ett bekymmerslöst boende med det perfekta läget med närhet till både centrum, US, Universitetet och Mjärdevi företagspark. Ebbepark är ett område för dig som vill bo med god närservice, bra kommunikationer och ha nära till naturen. Här når du bland annat vackra Vallaskogen via närliggande promenadstråk till fots på endast ca 5 min. Känslan i lägenheten är unik och behöver upplevas på plats, här känner du ett lugn och en hemtrevnad så snart du stiger över tröskeln. Bostaden öppnar upp sig fint där du redan i hallen har en bra översikt över både hall, vardagsrum och kök. Tack vare skiljeväggen mellan hall och vardagsrum så erbjuds praktiska förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Köket och vardagsrummet är bostadens självklara nav och ger en inbjudande atmosfär där - när solen är framme får du ett fint ljusspel över det vackra askgolvet från rummets fönsterpartier. Här kan du njuta av trevliga stunder med familj och vänner samtidigt som du förbereder trevliga måltider i det stilfulla och moderna köket från norrländska Space Interior. Balkongen ligger med ett högt och fint läge och tack vare att nuvarande ägare glasat in balkongen så går det att njuta av den från tidig vår till sent inpå hösten. Vidare finner du tre bra sovrum, ett helkaklat badrum i stilsäker sandfärgad ton och en praktisk tvättavdelning med både tvättbänk, tvättmaskin samt torktumlare samt en separat gäst-wc. I lägenheten finns ett rymligt och välstrukturerat inomhusförråd och förutom lägenhetens interiöra förvaringsutrymmen så finns också ett generöst förråd i källaren där du även hittar det gemensamma garaget. Hissen tar dig hela vägen ner till garaget som tillser vanliga bilplatser men även elbilplatser och motorcykelplatser. Dessutom har garaget två cykelrum och en modern cykeltvätt, vilket gör det enkelt för dig att ta hand om dina cyklar. För hundälskare finns också en praktisk tvättavdelning för hundar i garaget. Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade fyrarumslägenhet i Ebbepark en fantastisk livsstil med moderna bekvämligheter och smarta lösningar. Här kan du trivas och njuta av en ljus och luftig bostad med vackra interiörval. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Timmermansgatan 1A, Övre Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Timmermansgatan 1A, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Timmermansgatan 1A, Övre Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Timmermansgatan 1A

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 550 000 kr
30 m²
1 rum
vån 5/5
1 854 kr/mån
51 667 kr/m²

Lyxig 1:a högst upp i huset med solig balkong och fantastisk utsikt Här bor ni i centrala Linköping med närheten till allt så som mataffär, restauranger, frisör och bra bussförbindelser precis utanför entrén. Lägenheten är otroligt smart planerad med ett läckert kök, rymligt badrum och klädkammare! Lägenheten välkomnas av en fin hall med klinkergolv, klädkammare och ingång till badrum och vardagsrum. Stort rum med öppen planlösning och bra plats för middagsbord, soffa och säng. Exklusivt kök i vitt utförande från Ballingslöv med granitbänkskiva och fina vitvaror. Köket är utrustat med varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin, induktionshäll, fläkt och kyl/frys. Balkong med mysigt läge över torget, mycket sol! Stort badrum med duschhörna, snygg kommod, spegelskåp, handdukstork och wc. Plats finns för att installera en tvättmaskin. Sammantaget en fin lägenhet med helt rätt ytor och stilren design. Förråd och tvättstuga finns i förenings källare och i huset bredvid. I källaren finns även garageplats från 900kr/mån, separat kö. Välkomna att njuta av citypulsen i Övre Vasastan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sandvik 24, Vreta Kloster, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Sandvik 24, Vreta Kloster, Linköpings kommun, bild 2
Sandvik 24, Vreta Kloster, Linköpings kommun, bild 3

Sandvik 24

Fritidshus
Vreta Kloster, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 595 000 kr
40 + 8 m²
2 rum
973 m² tomt

Välkommen till idylliska Sandvik 24 och detta härliga smultronställe, en lugn och fridfull oas med naturen runt knuten. Här är sommarhuset för dig som uppskattar lugnet och att kunna vandra i skog och mark, plocka svamp och bär och njuta av ett fantastisk fint läge med både naturmarker och en fridfull glimt av sjön Roxen i blickfånget. Stugan är disponerad på 40 kvm där du har ett kök med plats för matbord, ett badrum med duschkabin, förbränningstoalett (2023) och ett handfat. I stugan finns ett sovrum med garderobsförvaring och vardagsrummet ligger intill köket och har en trevlig kamin som ger hög mysfaktor. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till det inglasade uterummet med skjutpartier där du kan njuta av naturens växlingar på nära håll och utanför finns en altan med plats för utemöbler, här kan du njuta av skön sol i trevligt söderläge. Utöver huvudbyggnaden finns också en trevlig gäststuga samt en redskapsbod på tomten. Sandvik är en charmig och naturskön del av Vreta Kloster. Denna plats har mycket att erbjuda och är känt för sin vackra omgivning och historiska betydelse och är samtidigt en 25 minuters bilfärd till centrala Linköping. Området är präglat av sitt natursköna läge och omgivet av tät skog och frodig grönska. Den geografiska placeringen gör Sandvik till en dröm för naturälskare och frilufts entusiaster. Området är känt för sina många vandringsleder och möjligheter till utomhusaktiviteter. Skogarna runt Sandvik erbjuder rika möjligheter för skogspromenader och svamp- och bärplockning. Vintertid blir området en populär destination för skidåkare och skridskoåkare och på sommaren kan du nå badplatsen med sandstrand intill Sandviks camping till fots på ca 15 min. Här är du en del av Sandviks Samfällighetsförening, besök deras informativa hemsida genom att klicka på länken " Viktiga dokument och länkar" nedan. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Högatan 4B, Tannefors, Linköpings kommun

Högatan 4B

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 850 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/2
4 541 kr/mån
29 839 kr/m²

Välkommen till ett av stans bästa kvarter! Som i nyskick är denna fräscha 3:a på vån 1. Hela lägenheten totalrenoverades 2018 och är sedan dess otroligt välskött. Ljust kök, kaklat badrum, vardagsrum med plats för sittgrupp och matbord, två sovrum och balkong mot grön innergård. Fantastiskt läge på lugn liten gata. Här bor du i attraktiv del av centrala Linköping. Intill Stångån med strandpromenaden och nära citys och Tannefors alla utbud av restauranger, butiker och nöjen. Central och bekväm pärla. Välkomna!

  • Balkong
Thorells gata 12, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun

Thorells gata 12

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 500 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/12
3 500 kr/mån
45 455 kr/m²

Med ett härligt cityläge ligger denna fina 1:a med perfekt planlösning. Bra beläget på tredje våningen med solig balkong. Stort vardagsrum med öppen planlösning mellan kök och rum. Fantastisk takhöjd på ca 3 meter och stora fönsterpartier skapar en otrolig rymd i rummet. Lägenheten inger en lyxkänsla med bra materialval och välbyggd fastighet. Underbart läge med närhet till hela Linköping citys utbud av restauranger, affärer och butiker.

  • Balkong
  • Hiss
Storgården 30, Skäggetorp, Linköpings kommun

Storgården 30

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 150 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3/3
5 881 kr/mån
11 500 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och rymlig fyrarummare om 100 kvm och ett fint läge! Lägenheten har fint ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck och ett bra läge med fri utsikt från balkongen mot en av föreningens välskötta innergårdar. Här bor du med en väl genomtänkt rumsindelning med bland annat en luftig hall med avhängningsyta för ytterkläder, ett kök med gott om köksinredning, ett luftigt vardagsrum med access till balkong, tre bra sovrum samt ett rymligt badrum och en separat gäst-wc. Förutom lägenhetens rymliga inomhusförråd så finns också ett externt vindsförråd med gott om extra förvaringsutrymme. Det finns en inre fond om 14 306 kr som nästa ägare kan nyttja för ev underhåll/ renovering av lägenheten. Här bor du i en mycket välskött HSB förening med låga månadsavgifter och flertalet faciliteter till medlemmarnas förfogande. Här finns bland annat gemensamhetslokal, snickeri, träningslokal, bastu, övernattningsrum samt en biltvätthall för föreningens medlemmar att nyttja. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i föreningen och producerar även egen el genom solceller på taket. Din egen elförbrukning debiteras i samband med din månadsavgift. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Kunskapslänken 98, Vallastaden, Linköpings kommun

Kunskapslänken 98

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/6
3 250 kr/mån
38 091 kr/m²

Välkommen till Kunskapslänken 98, en pärla mitt i det pulserande Vallastaden. Denna 2:a på 55 kvadratmeter med suveränt läge på gaveln erbjuder bekvämlighet och en touch av modern lyx. Det första som möter dig när du kliver in genom dörren är en välkomnande hall som tar dig till den öppna och ljusa planlösningen, där du omedelbart får en känsla av rymd och harmoni. Ett trevligt vardagsrum med stora fönster släpper in generöst med naturligt ljus och ger en härlig panoramautsikt över Vallastaden. Här finns utrymme för både avkoppling och social samvaro. Köket är elegant utformat med moderna vitvaror och generös arbetsyta, vilket gör det till en fröjd att laga mat och underhålla gäster. Sovrummet är en lugn plats där du kan dra dig tillbaka efter en lång dag. Här finns gott om plats för en bekväm säng och förvaringsmöjligheter för dina ägodelar. Här har du dessutom en stor walk-in-closet. Badrummet är stilrent och erbjuder en avkopplande atmosfär där du kan skämma bort dig själv med en lång varm dusch eller ett avkopplande bad, här finns plats för både tvättmaskin och torktumlare Utmärkande för lägenheten är stort ljusinsläpp från fönsterpartier som vetter åt tre håll, gavelläge och precis utanför ytterdörren har ni er egna oas på loftgångsbalkongen som ni kan möblera efter tycke och smak. Med ett knapptryck i hissen kommer ni upp till den gemensamma takterrassen som föreningens medlemmar disponerar över. Livet i Vallastaden är något alldeles speciellt. Med sin moderna arkitektur, gröna parker och närhet till trendiga universitetet, caféer och restauranger är det en plats där urban livsstil möter bekvämlighet och gemenskap. Dessutom gör de goda kommunikationerna det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt den har att erbjuda. Välkommen att boka dig till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Storgården 52, Skäggetorp, Linköpings kommun

Storgården 52

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 100 000 kr
71 m²
2 rum
vån 3/3
4 078 kr/mån
15 493 kr/m²

Välkommen till en toppfräsch och smakfullt renoverad tvårummare om hela 71 kvm! Lägenheten totalrenoverades under 2022 och genomsyras av ljusa väggytskikt och stilfullt golv, ett mycket stilsäkert kök med grå köksluckor- och lådor samt rostfria vitvaror, ett helkaklat samt ett rymligt badrum med duschhörna bakom vikbara duschväggar och tvättmaskin. Vardagsrummet är luftigt och här finns plats för både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Från vardagsrummet har du direkt access till den trevliga balkongen som ligger vänt åt väster med skön eftermiddag- och kvällssol. Hallen är öppen och ljus och får plats med garderobsförvaring för den som önskar. Till lägenheten följer ett vindsförråd. Här bor du i en mycket välskött HSB förening med låga månadsavgifter och flertalet faciliteter till medlemmarnas förfogande. Här finns bland annat gemensamhetslokal, snickeri, träningslokal, bastu, övernattningsrum samt en biltvätthall för föreningens medlemmar att nyttja. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i föreningen och producerar även egen el genom solceller på taket. Din egen elförbrukning debiteras i samband med din månadsavgift. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Gamlebyleden 7, HORN, Kinda kommun

Gamlebyleden 7

Övrigt
HORN, Kinda kommun
HusmanHagberg Linköping
1 595 000 kr
590 m²
1 480 m² tomt

Välkommen till en unik och mångsidig fastighet mitt i den pittoreska byn Horn, omgiven av den vackra Kindabygden i Östergötland. Denna charmiga byggnad är idag hem för ett trivsamt vandrarhem och en festlokal som öppnar dörrarna till en upplevelse utöver det vanliga. Byggnaden värms kostnadseffektivt med bergvärme. Byggnadens nutida funktioner inkluderar inte bara det mysiga vandrarhemmet med sina 10 välutrustade dubbelrum, utan även generösa sällskapsrum och två rymliga matsalar. Här finner du ett kök för självhushåll, samt utrustning med spis, ugn och diskmaskin. Vandrarhemmet är öppet året om, vilket gör det till en perfekt bas för att utforska allt som Horn och dess omgivningar har att erbjuda. Möjligheterna här sträcker sig bortom vandrarhemmet – ett charmigt gårdshus om 75 kvm hyrs idag ut som privatbostad, ytterligare kontorslokal huserar för tillfället lokal bank. Kontorslokalen om 135 kvm är fint renoverad med kontorsplatser, pentry samt WC. Lokalen kan nyttjas av ny köpare till annat ändamål. Mittemot vandrarhemmet väntar Horns Café med fullständiga rättigheter, där dagens lunch och fika njuts bäst. Caféet erbjuder även cateringverksamhet som komplement till vandrarhemmets festlokal. För den som önskar det lilla extra finns möjlighet att hyra delar av byggnaden eller hela vandrarhemmet för olika tillfällen. Oavsett om det är en bröllopsfest, en släktträff, en födelsedagsfirande eller ett föreningsmöte, skapar den här mångsidiga fastigheten en perfekt plats för minnesvärda stunder. Fiberanslutning möjliggör smidig kommunikation och arbete. Vandrarhemmet ligger strategiskt placerat mitt i samhället Horn, omgivet av den bedårande Kindabygden och dess 493 sjöar som väntar på att utforskas. Om du är ute efter äventyr finns Astrid Lindgrens Värld, Viltsafari, grottforskning i Trollegater och MBT i Tolvmannabacken inom räckhåll. Vimmerby Adventure Park i Södra Vi blir en naturlig destination för hela familjen. Välkommen till denna unika fastighet där möjligheterna är lika många som landskapet är vackert – ett hem för gemenskap, äventyr och minnen som varar livet ut. Kontakta mäklaren för ytterligare information.

  • Plus
Järdalavägen 10C, Ekholmen, Linköpings kommun

Järdalavägen 10C

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 255 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
3 573 kr/mån
18 731 kr/m²

Stilsäker 2:a på 67kvm med inglasad balkong! Lägenheten har ett fint insynsskyddat läge på gaveln och fönsterpartier åt tre väderstreck. Ni får ett renoverat kök 2020 med integrerade vitvaror, enhetliga golv och trivsam färgsättning på väggar och interiör. Stort badrum med tvätt. Här bor ni i ett trivsamt område ett stenkast från Ekholmen Centrum med god service som mataffärer, apotek och pizzeria. I närområdet ligger trevliga grönområden. Bra bussförbindelser och cykelvägar till city, universitetet och sjukhuset. Välskött förening med låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättsförsäkring och bredband. Välkommen att boka er till visning.

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 43