HusmanHagberg Malmö

HusmanHagberg Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Majorsgatan 14, City, Malmö kommun
Majorsgatan 14, City, Malmö kommun, bild 2
Majorsgatan 14, City, Malmö kommun, bild 3

Majorsgatan 14

Lägenhet
City, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 895 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/6
7 695 kr/mån
21 534 kr/m²

På centralt och lugnt cityläge finns nu ett ypperligt tillfälle att förvärva och sätta egen prägel på denna väldisponerade bostad. Med hiss från markplan tar vi oss upp till det andra våningsplanet och till denna lägenhet där man får ett fint ljusinsläpp tack vare genomgående planlösning. Bostaden erbjuder två sovrum, kök och balkong som ligger in mot lugn och grönskande innergård. Riktiga goda förvaringsmöjligheter ges i hallens dubbla klädkammare. Vardagsrummet är rymligt till storlek och det finns utrymme för både matplats samt soffhörna och här finns stort burspråk ut mot lugn och stillsam gata. En fin möjlighet att skapa det egna drömboendet på fint och lugnt cityläge! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kollegiegatan 7B, Nydala, Malmö kommun
  • Sön 31 mar kl 12:45
Kollegiegatan 7B, Nydala, Malmö kommun, bild 2
Kollegiegatan 7B, Nydala, Malmö kommun, bild 3

Kollegiegatan 7B

Lägenhet
Nydala, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 195 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 4/8
2 897 kr/mån
21 150 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva vad som är en av områdets bästa tvårummare. Bostaden har nyligen genomgått en renovering och är fint belägen på det fjärde våningsplanet med balkong i skönt och härligt västerläge. Man bor här i en mycket populär samt välskött förening med fin innergård som är en perfekt plats att umgås med vännerna och familj under sköna vår- och sommardagar. Här är det bra att flytta rakt in och trivas från första stund i en bostad med en rakt igenom stilren interiör. Modernt kök i beige och vitt med helintegrerad utrustning, fina svarta detaljer med svarta beslag, diskho och eluttag. Badrummet är stilrent inrett med badkar, stora ljusgrå klinkerplattor och Microcementerade väggar kombinerat med fina svarta detaljer även här. Hallen är rymlig och ljus samt välkomnar med vitmålade väggar och det ljusgrå klinkergolvet med stora plattor är detsamma som följer oss med in till badrum vilket blir enhetligt och snyggt. Hallen erbjuder en rymlig klädkammare med walk-in closet känsla som är inredd med skön heltäckningsmatta, här tas din klädförvaring väl om hand. Sovrummet ligger beläget in mot grönskande innergård och har plats för dubbelsäng och sängbord. Från ett rymligt vardagsrum med plats för både soffhörna samt matplats öppnar man upp dörren till en insynsskyddad balkong i solsäkert västerläge som tack vare inglasningen fungerar som ett extra rum för bostaden. Från det fjärde våningsplanet kommer man upp tillräckligt högt för att få en fin och härlig utsikt. På föreningens grönskande och lugna innergård finns lekplats, sittgrupper och grönytor. Här bor man tryggt och i familjevänligt område samt man har närhet till matbutiker samt bra busskommunikationer som enkelt tar dig vidare in mot Malmö city. Denna bostad upplevs allra bäst på plats. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Humanistgatan 4A, Nydala/Söderkulla, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 13:45
Humanistgatan 4A, Nydala/Söderkulla, Malmö kommun, bild 2
Humanistgatan 4A, Nydala/Söderkulla, Malmö kommun, bild 3

Humanistgatan 4A

Lägenhet
Nydala/Söderkulla, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 095 000 kr
60 m²
2 rum
vån 7/8
3 069 kr/mån
18 250 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna genomgående tvårummare, belägen högt upp i huset med hiss från markplan och med magisk utsikt över Malmö! Bostaden bjuder på ett rymligt sovrum med plats för säng samt förvaring, charmigt och ljust kök, halvkaklat badrum som fräschats upp under 2023/2024 med färg och helt ny badrumsinredning samt rymligt vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp. Lägg därtill goda förvaringsmöjligheter i hallen. Bostaden har även en fantastisk inglasad balkong som kan användas som ett extra rum året om. Här bor ni på bästa läge, i en välskött förening med stabil ekonomi och i ett familjevänligt område. Njut av föreningens grönskande och lugna innergårdar, här finns lekplats, sittgrupper och grönytor för att umgås med vänner eller familj. Här bor man på gränsen till Söderkulla och i närområdet finns flera fina grönområden, närhet till matbutiker samt bra busskommunikationer som enkelt tar dig vidare in mot absoluta citycenter. Här bor du i ett lugnt område, nära såväl storstadspuls som härliga promenadstråk. På gångavstånd finner du citykärnans utbud av restauranger och shopping. I området finns goda kommunikationsmöjligheter med busshållsplats utanför dörren samt närhet till matbutiker. På 5 minuter når du populära Mobilia samt Malmös ringled som underlättar vardagen för dig som pendlar med bil. Drygt 10min bort ligger den exploaterande stadsdelen Hyllie där shoppingcentret Emporia är beläget och dess citytunnestation. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ankargatan 15, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Ankargatan 15

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 995 000 kr
56 m²
3 rum
vån 3/4
2 954 kr/mån
53 482 kr/m²

Stilren interiör och magisk utsikt finner vi i denna trerummare. Denna yteffektiva bostad ligger på populärt läge i Västra Hamnens charmiga havskvarter, inte långt bort från badbryggorna. Gavelläget i huset möjliggör en extra härlig utsikt mot European Village samt mot Turning Torso från balkongen. Entrén till lägenheten når vi längst ut på en loftgång och praktiskt i direkt anslutning till hissen. Härifrån får vi en mer privat känsla på loftgångsterrassen och här avnjuts eftermiddags- och kvällssol. (Loftgångsterrass ingår ej i bostadsrätt i juridisk mening men nyttjas av den boende). Här bor ni med havet som närmaste granne och caféer, restauranger, matbutiker, systembolag, apotek samt gym finns inom närområdet. På bekvämt promenadavstånd når vi universitet, centralstation, Malmö city samt härliga Ribersborgsstranden. Goda bussförbindelser finns att tillgå endast ett par hundra meter från bostaden när ni behöver ta er vidare till andra delar av staden och lämnar bilen/cykeln hemmavid. Ett strålande boende på lugnt läge i Västra Hamnen! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 2
Brobygatan 2A, Nobeltorget, Malmö kommun, bild 3

Brobygatan 2A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 250 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/4
3 264 kr/mån
28 409 kr/m²

Nu ges det möjlighet att förvärva denna charmiga enrummare på optimalt läge nära Möllan och Folkets park. Lägenheten karaktäriseras av fina originalattribut såsom lamprosetter, högt i tak, burspråk samt brädgolv. Med ett vackert ljusinsläpp och flera originaldetaljer bevarade skapas här en varm atmosfär fylld med känsla och harmoni. Perfekt planerade kvadratmeter med ett stort separat kök och sociala ytor i vardagsrummet. Lägg där till bra förvaringsmöjligheter i hall och i de två förråden som tillhör lägenheten. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. BRF Trevnaden en stabil och välskött förening som bildades redan 1936. Föreningen äger marken, låg belåningsgrad och många av de stora renoveringarna redan är gjorda. Här bor du i ett trivsamt område med goda kommunikationsmöjligheter och på promenadavstånd finns grönområde och nöjesliv kring Möllevångstorget och Folkets Park. Bra cykelvägar och goda bussförbindelser gör att ingenting känns långt bort. Trevliga omgivningar i form av fina promenadstråk, i området finns flera trevliga caféer, restauranger, matbutiker och förskola/skola. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vårgatan 3C, Värnhem, Malmö kommun
Vårgatan 3C, Värnhem, Malmö kommun, bild 2
Vårgatan 3C, Värnhem, Malmö kommun, bild 3

Vårgatan 3C

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 995 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/4
7 763 kr/mån
30 253 kr/m²

På det andra våningsplanet öppnar vi nu upp dörren till en välplanerad och elegant fyrarummare som har det där lilla extra som man så gärna önskar i sitt hem. Bostaden är alltigenom luftig och här erbjuds ett mycket fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vi får tack vare hörnläget i huset. Genomgående för bostaden är fiskbensparkett samt höga fotlister vilket ger bostaden en härligt elegant karaktär. Köket är smakfullt renoverat och ligger i perfekt anslutning till det rymliga vardagsrummet vilket skapar fina sociala ytor när familj eller vänner är på besök. Från vardagsrummet öppnar vi upp mot matsalen via vackra skjutdörrar och härifrån tar vi även steget ut på balkongen i österläge. Badrummet är stilrent och inger en härligt hotellkänsla med elegant inredning samt mörka och beige toner. Goda tvättmöjligheter ges i bostadens gäst-wc som är belägen i hallentrén och inredd med tvättpelare. På föreningens trivsamma & välskötta innergård finns ett möblerat trädäck i en fin grönskande utemiljö. Inom det direkta närområdet finns all tänkbar service, mataffärer, restauranger och caféer. Läget är optimalt för pendlaren med enkel ut/påfart till motorväg samt så finns knutpunkten Värnhemstorget belägen runt hörnet liksom Östervärns tågstation. På kort gångavstånd når vi stadens upplevelsecenter Entré samt vackra Rörsjöparken. Med cykel eller buss når vi på ett par minuter stadens absoluta centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lisbetgatan 1, Skurup, Skurups kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lisbetgatan 1

Villa
Skurup, Skurups kommun
HusmanHagberg Malmö
2 395 000 kr
180 + 36 m²
6 rum
826 m² tomt

På barnvänligt läge i centrala Skurup finner vi denna stora villa om 180 kvm med fyra sovrum som med lätthet kan bli ett eller ett par till om man så önskar. Två stora allrum, två badrum, stort garage och en stor, härlig hörntomt med gott om plats för både fotbollsmatcher och studsmatta. Alldeles i närheten finns Prästamosseskolan och på gångavstånd finner vi även ett par förskolor. För den som pendlar har man endast 700 meter till tågstationen varifrån man kan ta tåget till Malmö eller mot Ystad.

Segevångsgatan 17A, Segevång, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 15:30
Segevångsgatan 17A, Segevång, Malmö kommun, bild 2
Segevångsgatan 17A, Segevång, Malmö kommun, bild 3

Segevångsgatan 17A

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
750 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/4
3 156 kr/mån
16 667 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna välplanerade 1:a om 45kvm på lugnt läge med stor, inglasad balkong och där samtliga fönster vetter ut mot ett stort, lummigt grönområde. Bostaden bjuder på en välplanerad planlösning och ett härligt ljusflöde med stora fönsterpartier. Perfekt planerade kvadratmeter med ett stort separat kök, sociala ytor i allrummet och halvkaklat badrum. Balkongen skapar en härlig förlängning av vardagsrummet och här finns plats för loungemöbler där vännerna kan samlas. Här bor ni en välkött förening med stabil ekonomi. Ett perfekt boende för studenten, pendlaren eller den som flyttar hemifrån för första gången. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård som erbjuder både sitt- och grillplatser. Här bor ni i ett lugnt och trevligt område med grönskande omgivningar och närhet till närbutik och goda busskommunikationer. Pendlaren bor perfekt med smidig access till motorvägen och för den som söker stadspuls så är vi bara en kort cykeltur ifrån. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Luthersgatan 10, Norra Sofielund, Malmö kommun
  • Borttagen före visning
Luthersgatan 10, Norra Sofielund, Malmö kommun, bild 2
Luthersgatan 10, Norra Sofielund, Malmö kommun, bild 3

Luthersgatan 10

Radhus
Norra Sofielund, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
7 995 000 kr
226 m²
9 rum
237 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Vitemöllegatan 11A, Nobeltorget/Annelund, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 11:15
Vitemöllegatan 11A, Nobeltorget/Annelund, Malmö kommun, bild 2
Vitemöllegatan 11A, Nobeltorget/Annelund, Malmö kommun, bild 3

Vitemöllegatan 11A

Lägenhet
Nobeltorget/Annelund, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 095 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 910 kr/mån
31 286 kr/m²

Superfin etta i bra skick med inglasad balkong i söderläge! Renoverat, helkaklat badrum från 2016 med helkaklade vita väggar, ljust klinkergolv, duschhörna och en stort kommod i vitt med dubbla lådor. Även köket är smakfullt renoverat med vit skåpinredning, skeppsgolv, bänkskiva i ek, vitt kakel med bistrokänsla och som en extra lyx har nuvarande ägare installerat en vinkyl. Lägenheten är belägen i stabil förening med låg belåning och med de största renoveringarna utförda. Ett perfekt boende för studenten, pendlaren eller den som flyttar hemifrån för första gången. Här bor du på en lugn gata och på bekvämt promenadavstånd till Folkets park, Möllevångstorgets och S:t Knuts nöjes- och kulturliv. Bra cykelvägar och goda bussförbindelser gör att ingenting känns långt borta. Du tar dig enkelt runt med cykel och med stadsbussen tar man sig lätt till Malmö C och Malmö Universitet. I området finns även trevliga caféer, restauranger och matbutiker. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Hässleholmsgatan 5A, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Hässleholmsgatan 5A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 195 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/4
2 382 kr/mån
29 875 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Fernissagatan 2, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Fernissagatan 2, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Fernissagatan 2, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Fernissagatan 2

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 123 kr/mån
39 091 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in visningstid! På fint läge i Limhamns sjöstad kan vi nu erbjuda denna ljusa och genomgående tvåa med social semi-öppen planlösning samt med charmig gårdsvändbalkong i sydvästläge. På det andra våningsplanet möts vi av en modern bostad i ett hus som stod färdigt 2020, lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter samt goda arbetsytor i ett fint kök som ligger med en bardisk som blickar ut över vardagsrummet. Rymligt sovrum med fina specialbyggda förvaringsmöjligheter. Stilren och stort badrum som erbjuder bra tvättmöjligheter, man når badrummet praktiskt från både hall samt sovrum. Här bor man nära alla bekvämligheter som behövs i vardagen och alldeles intill vackra Ribersborgsstranden som utöver ett kallbadhus och en vacker strand även erbjuder bra träningsmöjligheter i utomhusmiljö och havet finns ca 497 steg från entrén. Här har man också närhet till mysig småbåtshamn, matbutiker (Ica supermarket inom 100m), restauranger, caféer, bra bussförbindelser och Limhamn centrum är på kort promenadavstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ankargatan 15, Västra Hamnen, Malmö kommun
Ankargatan 15, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Ankargatan 15, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Ankargatan 15

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 051 kr/mån
51 638 kr/m²

På trevligt läge i Västra Hamnens havskvarter finner vi nu denna fina tvåa med öppen känsla och bra planlösning! Balkongen når vi från köket där det erbjuds fin utsikt mot kanal och mysiga European Village. Från vardagsrummet öppnar vi upp altandörrarna till en skön uteplats i söderläge in mot gården och breda loftgångar. Vacker enstavsparkett sattes in 2021 och återfinns enhetligt i vardagsrum, kök och sovrum. Lägenheten är belägen på andra våningsplanet i huset men ligger ändå högst upp i denna del och därmed ingen granne som bor direkt ovanför bostaden. Garanti om garageplats finns då en ny köpare har möjlighet att överta befintlig plats i samband med försäljning i denna förening. Här bor ni med havet som närmaste granne och caféer, restauranger, matbutiker, systembolag, apotek samt gym finns inom närområdet. På bekvämt promenadavstånd når vi universitet, centralstation, Malmö city samt härliga Ribersborgsstranden. Goda bussförbindelser finns att tillgå endast ett par hundra meter från bostaden när ni behöver ta er vidare till andra delar av staden och lämnar bilen/cykeln hemmavid. Ett strålande boende på lugnt havsnära läge där morgondoppet i Öresund aldrig är långt borta! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för möjlighet till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Limhamnsvägen 10C, Ribersborg, Malmö kommun
Limhamnsvägen 10C, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Limhamnsvägen 10C, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Limhamnsvägen 10C

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
3 995 000 kr
93 m²
4 rum
vån 5/9
6 557 kr/mån
42 957 kr/m²

Varmt välkomna till denna fyra om 93 kvm på omåttligt populära Ribersborg! Lägenheten är placerad på femtevåningen dit vi enkelt tar oss med hiss från markplan. Bostaden är välplanerad med 2-3 sovrum och söderbalkong med mysig utsikt över området. Där utöver har föreningen två stora takterrasser som medlemmarna får nyttja, en med utsikt över havet och en med utsikt in mot stan över takåsarna. Här bor du på bekvämt avstånd till strand, city, restauranger och caféer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Smålandsgatan 13, Dalaplan / Södervärn, Malmö kommun

Smålandsgatan 13

Lägenhet
Dalaplan / Södervärn, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 095 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/3
2 469 kr/mån
25 465 kr/m²

Nu ges det möjlighet att förvärva denna ljusa tvårummare som är belägen på trevligt läge vid Dalaplan, med närhet till city, grönområden och bussförbindelser. Bostaden bjuder på en genomgående planlösning, charmigt kök, rymligt vardagsrum och fina originalattribut såsom lamprosetter och högt i tak. Gott om med förvaring i hall som sovrum och i de två förråden som tillhör lägenheten. Samtliga väggar och tak har målats under 2023/2024. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. Här bor du i en välskött förening med låga månadsavgifter och cykelavstånd till city. Här bor du i en stabil och välskött förening som bildades redan 1937. Här bor du i ett trivsamt område med utmärkta kommunikationsmöjligheter och kort avstånd till allt city har att erbjuda så som caféer, restauranger och shopping på Mobilia. Samtidigt har du närhet till Triangeln, Södervärn, nöjesliv kring Möllevångstorget och mysiga grönområden som Pildammsparken. Med Citytunneln precis intill tar vi oss snabbt till Köpenhamn och Malmö C för vidare färd. Varmt välkommen på visning!

Brönnestadsvägen 88, Klagstorp, Trelleborgs kommun
  • Sön 31 mar kl 11:30
Brönnestadsvägen 88, Klagstorp, Trelleborgs kommun, bild 2
Brönnestadsvägen 88, Klagstorp, Trelleborgs kommun, bild 3

Brönnestadsvägen 88

Villa
Klagstorp, Trelleborgs kommun
HusmanHagberg Malmö
7 995 000 kr
350 + 85 m²
8 rum
1 313 m² tomt

VÄNLIGEN KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE OM MAN ÖNSKAR BOKA EN ANNAN VISNINGSTID ÄN DEN ANNONSERADE TIDEN! Brönnestadsskolan - En unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt samt historiskt boende. Brönnestads gamla skola med anor från 1930-talet stängde ner skolverksamheten 1965, därefter stod skolbyggnaden helt orörd i mer än ett halvt sekel innan en storslagen och högklassig renovering ägde rum mellan 2016-2021 och de första ägarna att nyttja skolan som boende flyttade in kort därefter. Nu söker denna fantastiska drömbostad efter sina nästa ägare. Gammalt möter nytt på ett perfekt sätt och detta är ett hem där man verkligen njuter från första ögonblick man besöker huset. Vi tar steget in i bostaden och redan här känner man att detta är något alldeles extra. Den vackra stentrappan, där mellanstadiebarnen förr i tiden sprang upp och ner, finns fint bevarad och är en vacker detalj som sticker ut. Hela huset genomsyras av en känsla av kvalitét. Vackra golv med vattenburen golvvärme på bägge plan, högt till tak, ett magiskt ljusinsläpp och genomtänkta detaljer. Lägg därtill vacker utsikt över det skånska landskapet och en tystnad samt ett lugn som man inte kommer i närheten av inne i stan. På det nedre planet, som har en takhöjd på drygt 3,6 meter, fanns tidigare den gamla skolsalen med den stora svarta tavlan på väggen där magistern plitade ner multiplikationstabeller och Pythagoras sats. Idag finner man imponerande takhöjd, två stora sovrum, härliga sällskapsytor, stilrent badrum, Gäst-WC och ett superfint och charmigt kök. En rakt igenom stilren interiör som sannerligen imponerar även på den mest kräsna och som skulle kunna platsa i vilket inredningsmagasin som helst! Från sällskapsavdelningen, via vackra dubbeldörrar når man trädäcket och trädgården på baksidan av huset. Härifrån kan man njuta av vyn mot det Skånska landskapet och följa förändringarna i färgerna när sommar blir till höst! Tar vi trappan upp till övre plan så når man bostadens mer privata delar och även här imponerar takhöjden om drygt 3 meter och skapar tillsammans med det fantastiska ljusinsläppet en ljus och luftig ovanvåning. Här finns fyra sovrum, ett allrum samt ett stort, stilrent badrum inrett med både dusch och badkar. Lägg därtill en klädkammare med walk-in closet känsla som tar hand om klädförvaring så är även detta ett våningsplan som inte saknar något. l källaren finns relaxavdelning där nuvarande ägare har installerat en stor bastu. I anslutning till denna finns bekvämt duschutrymme samt wc. Källarplanet erbjuder en för huset hälsosam och helt stenlagd miljö och här ges gott om plats för förvaring. I källaren finns även husets tvättstuga som innehåller såväl tvättmaskin som torktumlare. På uppfarten ryms flera bilar och dessutom finns ett fristående garage som byggdes 2021 med laddbox för elbil som blev installerat året därpå. Den ombyggda skolan är renoverad väldigt stilrent, smakfullt och håller hög klass, samtidigt som historien sitter i dess väggar. För den som längtar ut på landet men önskar behålla den mycket exklusiva känslan, ja – då är detta ett hem att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Örsholmsgången 8C, Fågelbacken, Malmö kommun
Örsholmsgången 8C, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 2
Örsholmsgången 8C, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 3

Örsholmsgången 8C

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
4 803 kr/mån
30 818 kr/m²

Genomgående tvårummare med renoverat kök och badrum! Trevligt planerad med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett stort sovrum in mot innergården. Fina golv, vitt kök med bänkskiva i svart granit och helkaklat badrum med dusch. Belägen i trevliga kvarter med bekvämt gång och cykelavstånd till såväl City som till den underbara Ribersborgsstranden och stadens vackra parker.

  • Premium
Sadelmakarebyn 7D, Bunkeflostrand / Annestad, Malmö kommun
  • Mån 1 apr kl 14:45
Sadelmakarebyn 7D, Bunkeflostrand / Annestad, Malmö kommun, bild 2
Sadelmakarebyn 7D, Bunkeflostrand / Annestad, Malmö kommun, bild 3

Sadelmakarebyn 7D

Lägenhet
Bunkeflostrand / Annestad, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
825 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/5
4 609 kr/mån
19 186 kr/m²

Varmt välkomna till denna väl tilltagna etta om 43 kvm med egen uteplats. Bostaden bjuder på en modern öppen planlösning med rymligt kök med köksö, bra förvaringsutrymmen, helkaklat badrum med tvättmaskin och ett ljust allrum med gott om plats för soffa och säng. Tack vare planlösningen finns det smarta lösningar för alla möbler man önskar att inreda med. Ett perfekt boende för studenten, pendlaren eller den som flyttar hemifrån för första gången. Dessutom är det nära till grönområden, mataffär, havet, skolor, busshållplats och bara tio minuter ifrån Emporia där vi finner Hyllie station - perfekt för pendlaren. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Stadiongatan 55C, Lorensborg, Malmö kommun
Stadiongatan 55C, Lorensborg, Malmö kommun, bild 2
Stadiongatan 55C, Lorensborg, Malmö kommun, bild 3

Stadiongatan 55C

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/8
4 597 kr/mån
28 506 kr/m²

På sjätte våningen finner vi denna renoverade trerummare med inglasad västerbalkong och genomgående planlösning. Superfint badrum som är totalrenoverat år 2024, två sovrum med nyslipad parkett, fint kök med nyare inredning, två klädkammare och ett vardagsrum med utgång till en stor inglasad balkong i västerläge! Belägen i bra förening i hus med hiss från markplan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rantzowgatan 9C, Kirseberg, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Rantzowgatan 9C

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 075 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 966 kr/mån
21 287 kr/m²

Varmt välkomna till denna färgklick på mysiga Kirseberg. Högst upp i huset på tredje våningen finner vi denna välplanerade tvårummare om 50,5 kvm. Bostaden bjuder på ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffhörna och matsalsmöblemang. Från vardagsrummet når vi även den södervända balkongen som har utsikt över föreningens innergård. Där utöver finns även ett rymligt sovrum och ett ljust och fräscht kök. Föreningen erbjuder flera härligt grönskande utemiljöer med grillmöjligheter och utemöbler. Precic intill huset finner vi Sperlings Hage som är en grönskande park och på kort promenadavstånd hittar vi flera andra grönområden, däribland Beijers Park som är en riktig oas. Läget är även utmärkt för pendlaren med smidig access till motorvägen samt närhet till bussar, tågstationen Östervärn, Värnhemstorget och ringvägarna. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Limhamns stationsväg 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Limhamns stationsväg 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Limhamns stationsväg 20, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Limhamns stationsväg 20

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 500 000 kr
56 m²
2 rum
vån 5/7
3 951 kr/mån
44 643 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att erbjuda denna nyproducerade och mycket stilrena tvårummare som är belägen på havsnära läge med siktlinjer mot havet och kajbassängen i Limhamns sjöstad. Här erbjuds en bostad med inredningsval som utstrålar attityd och stil. Ett häftig planlösning med stort hörnfönster i vardagsrum som sträcker sig från golv nästan helt upp till tak vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp samt en härlig utsikt. Det mörka Marbodalköket med sina detaljer i antracit ger en modern och elegant touch. Den långa avlånga balkongen om ca 10 kvadratmeter kan nås både från vardagsrummet och sovrummet, vilket ger möjlighet till sköna stunder utomhus. Denna bostad är helt ny och fräsch, och du blir den första att bo här. Badrummet är stilrent inrett med stort fönster ut mot balkongen ger en känsla av luft och rymd samt här finns fina tvättmöjligheter. Läget är det bästa möjliga, precis vid porten närmast havet, vilket ger en härlig och skönt omgivning för rofyllda promenader med frisk havsluft. "Brf Karnaphuset är den sista av de tre skulpturala bostadskvarter som tillsamman utgör bostadsområdet Kajkanten, alldeles vid Limhamns nybyggda kajpromenad. En modern, maritim oas med närhet till mysiga kaféer och restauranger, service, apotek och skola – endast några steg från småbåtshamnen och havet. Huset är uppfört med fasad av vackert cederträ med karakteristiska burspråk och gröna detaljer på fönster och balkonger. Med sitt unika fasadmaterial och karismatiska uttryck har kvarteret sin helt egen identitet – precis som Kajkantens två andra kvarter, Babord och Styrbord. Samtidigt skapar de sammanhållande arkitektoniska principerna en unik gemenskap mellan de tre kvarteren"- Karnaphuset Säljbroschyr Med modern utrustning och en yta på 56 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt allt du behöver för att trivas. Missa inte chansen att bosätta dig i denna unika bostad som verkligen sticker ut med sin attityd och stil. Välkommen till Limhamns stationsväg 20. OBS! Det är ej möjligt att boka visning av lägenheten då huset står färdigbyggt i Mars 2024. Använd gärna 3D-modellen på mäklarens hemsida och besök ditt nya hem virtuellt. Ta gärna del av byggherrens säljbroschyr samt originalplanritning och inredningsval som är gjorda för den specifika lägenheten. Vänligen notera att avgiften är enligt ekonomisk plan 4 631 kr/mån men efter räntekompensation blir avgiften 3 951 kr/mån (under första 24 månaderna efter säljarens tillträdesdatum) Är du intresserad av bostaden? Vänligen kontakta ansvarig mäklare

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
John Ericssons väg 55C, Dammfri, Malmö kommun
  • Ons 3 apr kl 17:45

John Ericssons väg 55C

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
2 395 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 951 kr/mån
32 148 kr/m²

Bland Pildammarnas levande kvarter, med närhet till både hav och stadskärna är denna genomgående och väldisponerade trerummare med balkong i väster belägen. Bostaden inger en härlig känsla av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier. Samtliga rum är av generös storlek och ger en rad olika möbleringsmöjligheter utifrån de behov man har. Hallen är inbjudande och rymlig med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Likaså det stora sovrummet erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter och här ryms även en dubbelsäng. Vardagsrummet är generöst till storleken och erbjuder plats för både soffgrupp och matbord om så önskas och i anslutning ligger balkongen med perfekt västerläge. Lägg där till ett stilrent kök renoverat 2016 med gott om arbetsyta och ett helkaklat badrum. Precis runt knuten ligger rogivande promenadstråk klädda i dekorativ grönska och vidare härifrån nås citypuls eller Ribersborgs gilmrande strandstråk. BRF Sundet äger marken och har många av de stora renoveringarna gjorda. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. Här bor du med Pildammsparken som närmaste granne, såväl som att vi har gångavstånd till Triangeln och Malmö City. Som boende i Västra Malmö finns ett brett utbud av bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och inte minst en mängd natursköna grönområden och parker. Slottsstadens mysiga restaurang- och caféutbud finns ett par minuter bort, precis som Ribersborg och det böljande blå havet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Kronborgsvägen 20B, Pildammarna, Malmö kommun

Kronborgsvägen 20B

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 795 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/4
4 605 kr/mån
36 633 kr/m²

Med magisk utsikt över Pildammsparken välkomnar vi denna renoverad bostad som ligger på en omtyckt adress med närhet till såväl city, hav samt parkmiljöer. Bostaden är belägen allra högst upp i huset och härifrån njuter man av en extra härlig utsikt ut över vackra Pildammarna. Här bor man i en HSB-förening på ett populärt och lugnt område samtidigt som man har närhet och bekvämt gång- och cykelavstånd till city. Vid entrén möts man av en rymlig hall med förvaringsmöjligheter som leder oss vidare till de övriga rummen. Badrummet har blivit stilrent renoverat och det separata köket är av en modern och ljus karaktär. Sovrum med plats för dubbelsäng och ett luftigt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matbord. Den rymliga och inglasade balkongen fungerar som en förlängning av vardagsrummet och vad kan vara bättre än den vackra och fridfulla utsikten som Pildammsparken levererar? Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Pilåkersvägen 7A, Dammfri, Malmö kommun

Pilåkersvägen 7A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
1 895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/4
4 378 kr/mån
32 672 kr/m²

Bland Dammfris levande kvarter, med närhet till både hav och stadskärna är denna genomgående tvårummare med balkong i västerläge belägen en halvtrappa upp. Bostaden inger en härlig känsla av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier. Samtliga rum är av generös storlek och ger en rad olika möbleringsmöjligheter utifrån de behov man har. Hallen är inbjudande och rymlig med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Likaså sovrummet erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter och här ryms även en dubbelsäng. Vardagsrummet är generöst till storleken och erbjuder plats för både soffgrupp och matbord om så önskas och i anslutning ligger balkongen med perfekt västerläge samt vy ut över föreningens grönskande innergård. Lägg där till ett stilrent kök med gott om arbetsyta och ett helkaklat badrum. Precis runt knuten ligger rogivande promenadstråk klädda i dekorativ grönska och vidare härifrån nås citypuls eller Ribersborgs gilmrande strandstråk. HSB BRF Hilleröd är en stabil och välskött förening, de äger marken samt har många av de stora renoveringarna redan gjorts. Under sommarmånaderna nyttjar man med fördel föreningens härliga och gröna innergård, en egen oas mitt i stan. Här bor du med både Pildammsparken och Rönneholmsparken som närmaste granne, såväl som att vi har gångavstånd till Triangeln och Malmö City. Som boende i Västra Malmö finns ett brett utbud av bra bussförbindelser, livsmedelsaffärer, gym och inte minst en mängd natursköna grönområden och parker. Slottsstadens mysiga restaurang- och caféutbud finns ett par minuter bort, precis som Ribersborg och det böljande blå havet. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Serenadgatan 62, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 62

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
HusmanHagberg Malmö
650 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/9
1 829 kr/mån
24 074 kr/m²

Varmt välkomna till denna enrummare med stor, inglasad balkong! En perfekt första bostad eller kanske en övernattningslägenhet? Stora fönsterpartier gör att lägenheten upplevs luftig. Bostaden bjuder på ett luftigt allrum med generöst ljusinsläpp, helkaklat badrum och goda förvaringsmöjligheter i den inbyggda klädkammaren. Det här är en lättmöblerad bostad och med låg boendekostnad är detta ett perfekt boende för studenten, pendlaren eller för den som önskar en mindre lägenhet på ett bra läge. Här bor du i en välskött HSB-förening med bra ekonomi och i ett familjevänligt område. Njut av föreningens fina innergårdar som erbjuder både sitt- och grillplatser samt lekplatser. Högaholm är ett lugnt och grönskande område med närhet till flertalet skolor närbutik, köpcentrum, grönområden, goda busskommunikationer och mycket mer. Dessutom optimalt läge med närhet till såväl city, Mobilia, Emporia och Hyllie. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 32