Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bullerbygatan 7, Viared, Borås kommun
  • Ons 1 maj kl 10:00
Bullerbygatan 7, Viared, Borås kommun, bild 2
Bullerbygatan 7, Viared, Borås kommun, bild 3

Bullerbygatan 7

Lägenhet
Viared, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 600 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/2
5 423 kr/mån
24 762 kr/m²

Varmt välkommen till denna väldisponerade fyrarummare med personlig ingång och känsla av ett radhus. Strax efter att ha stigit in noterar man genast den inbjudande och öppna layouten, som är perfekt för social interaktion, kompletterad med högt i tak och rikligt med dagsljus genom de stora fönstren som vetter mot det omgivande grönområdet. Den ljusa altanen och de generösa öppna ytorna skapar en perfekt miljö för att umgås med vänner och familj, både till vardags och under festliga tillfällen. Här finns tre sovrum i bra storlek, inklusive en mastersvit, vilka ger utrymme för privat avkoppling. Köket är både funktionellt och modernt, utrustat med högkvalitativa vitvaror från Miele i rostfritt stål. Det rymliga, helkaklade badrummet har en tidlös design och erbjuder lyxiga bekvämligheter som golvvärme, dusch, och en praktisk tvättavdelning. Riklig inbyggd förvaring inkluderar en effektivt planerad skjutdörrsgarderob, en rymlig och elegant klädkammare samt ytterligare garderober, vilket eliminerar behovet av skrymmande förvaringsmöbler. Flytta in och börja trivas direkt, omgiven av en harmonisk blandning av natur och stadsliv. Här bor du bara en kort promenad från Viaredssjöns lugnande natur och svalkande bad, samtidigt som du har nära till Borås centrum med dess mångsidiga urval av butiker och tjänster. Dessutom ligger du bekvämt nära både gym och restauranger, samt har möjlighet att uppleva spännande musikevenemang, vilket ger en extra dimension till din vardag. Tack vare de utmärkta transportförbindelserna via RV40 är det lätt att snabbt nå centrala Borås för ytterligare stadspuls, Göteborg för en storstadsupplevelse eller Landvetters flygplats för dina resor längre bort.

  • Premium
  • Uteplats
Skogslindgatan 6, Brämhult, Borås kommun
  • Budgivning pågår

Skogslindgatan 6

Villa
Brämhult, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
3 400 000 kr
126 + 34 m²
6 rum
1 509 m² tomt

Välkommen till denna tegelvilla i det eftertraktade området Brämhult, där du erbjuds ett högt och insynsskyddat boende. Denna välplanerade bostad är den perfekta familjevillan och erbjuder generösa utrymmen fördelade på 3 sovrum, två vardagsrum arrangerade i ett attraktivt halvetage, och ett rymligt allrum beläget i källaren. Det helkaklade badrummet utstrålar en känsla av lyx och är både praktiskt och stilrent. För din bekvämlighet är hemmet utrustat med vattenburen värme via en modern luft/vatten-värmepump, vilket säkerställer en effektiv och jämn uppvärmning av hela huset. Tomten sträcker sig över hela 1509 kvm, en expansiv yta där möjligheterna är nästintill obegränsade. Här kan din fantasi få fritt spelrum när det kommer till odling, skapandet av en ytterligare bostad, eller helt enkelt för att erbjuda generösa lekytor för barnen. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både natur och stadsliv, vilket gör det till det ideala valet för den som söker det bästa av två världar. Denna villa är inte bara ett hem, utan en plats där minnen skapas och livet njuts i fulla drag. Missa inte chansen att bli den lycklige ägaren av detta drömhem i Brämhult. Fastigheten säljs med friskrivning mot dolda fel pga att säljaren är ett dödsbo.

Ekängsgatan 58N, Sjöbo, Borås kommun
  • Mån 29 apr kl 17:15
Ekängsgatan 58N, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Ekängsgatan 58N, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Ekängsgatan 58N

Radhus
Sjöbo, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 395 000 kr
108,2 m²
4 rum
6 000 kr/mån
22 135 kr/m²

På Ekängsgatan 58N finner vi detta tilltalande och moderna bostadsrättsradhus, som stod färdigt 2021 med moderna och enhetliga materialval. Entréplan med vattenburen golvvärme där med rejäl hall med klinkergolv, vardagsrum och kök i semiöppen planlösning, perfekt plats att umgås med nära och kära. Utgång till stensatt uteplats i soligt sydvästläge. Helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Övervåningen huserar de privata utrymmena med tre sovrum där Master Bedroom ger plats åt både dubbelsäng samt gott om garderober till förvaring. Här uppe finns ytterligare ett helkaklat badrum med badkar. Till bostadsrätten finns egen p-plats med laddstolpe, kopplad till lägenhetens el-abonnemang vilket är att föredra om man tecknar timpris abonnemang och kan ladda när elen är som billigast. På framsidan av huset finns även ett isolerat förråd med bra förvaringsmöjligheter. På lagom avstånd finns promenadstråk ner till Almenäs badplats och Rya Åsar med vacker och kuperad terräng. På Sjöbo finner vi förskola/skola samt Sjöbo Torg med dess utbud samt busshållplats för vidare färd mot Borås centrum. Välkommen med din anmälan till visningen.

  • Premium
  • Uteplats
Fjällstigen 37, Tullen, Borås kommun

Fjällstigen 37

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
850 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4
4 267 kr/mån
14 655 kr/m²

Denna tvåa på tullen erbjuder en perfekt möjlighet att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Lägenheten är välhållen och med bra ljusinsläpp, men med äldre standard i vissa delar. En skyddad balkong för utomhusnjutning, bra planlösning och en välhållen interiör ger möjligheter till att skapa ett inbjudande boende med låg boendekostnad. Lägenheten har ärvts och nuvarande ägare har ingen kännedom om lägenheten varvid friskrivningsklausul kommer tillämpas. För mer info om föreningen se deras hemsida www.brfcassiopeja.se Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ulvens gata 8B, Hedvigsborg, Borås kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Ulvens gata 8B, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 2
Ulvens gata 8B, Hedvigsborg, Borås kommun, bild 3

Ulvens gata 8B

Lägenhet
Hedvigsborg, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
795 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/2
1 770 kr/mån
20 921 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta enrummare med låg månadsavgift! Oavsett om du är student, på jakt efter ditt första egna boende eller behöver en bekväm övernattningslägenhet, så är detta ett ypperligt alternativ för dig. Den här lägenheten erbjuder ett rymligt kök där du kan möblera med ett matbord för trevliga måltider. Allrummet rymmer både en bekväm soffa och en säng för en god natts sömn. Tack vare det stora fönstret, flödar naturligt ljus in i rummet och skapar en trivsam känsla. Här bor du i trevlig BRF med närhet till bekvämligheter som närbutik och pizzeria. Dessutom omges området av vacker natur, vilket ger möjligheter till avkopplande friluftsliv och frisk luft. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
Symfonigatan 33E, Hestra, Borås kommun
  • Mån 29 apr kl 17:15
Symfonigatan 33E, Hestra, Borås kommun, bild 2
Symfonigatan 33E, Hestra, Borås kommun, bild 3

Symfonigatan 33E

Lägenhet
Hestra, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 495 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/3
6 695 kr/mån
26 543 kr/m²

I det pittoreska området Trädgårdsstaden på Hestra, inleder vi stolt förmedlingen av denna välkomnande fyrarumslägenhet som sträcker sig över två våningar. På lägenhetens nedre våning finner du de sociala utrymmena: ett rymligt kök med plats för den stora familjen, ett vardagsrum som inbjuder till umgänge och från vilket du kan stiga ut på balkongen för att avnjuta ditt morgonkaffe med en bedårande utsikt över den lokala grönskan och charmiga promenadvägar, en välkomnande hall och ett helkaklat badrum. På det övre planet ligger tre sovrum och ett ytterligare badrum, samt tillgång till en terrass som är perfekt för soliga stunder. Trädgårdsstaden har utvecklats till en ny stadsdel som känns som en liten stad i sig, präglad av en blandning av bebyggelse omgiven av grönområden, gångstigar och platser för samvaro. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller faciliteter såsom boulebana, lekplatser, bastu, gym och en elegant festlokal för sina medlemmar. En kort promenad bort väntar natursköna områden, Byttorps IP och badmöjligheter i Byttorpssjön. Borås centrum, med sitt livliga utbud av affärer, kaféer och restauranger, ligger även det inom bekvämt räckhåll, liksom utmärkta transportförbindelser som effektivt förbinder dig med Göteborg och Landvetter flygplats. Välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Erikslundsgatan 6, Erikslund, Borås kommun

Erikslundsgatan 6

Lägenhet
Erikslund, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
850 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 552 kr/mån
18 889 kr/m²

- Kabel-TV och bredband ingår i månadsavgiften - Goda parkeringsmöjligheter - Generös takhöjd om ca 2,6 m - Nära till strövområde och sjö - Bra och stabil förening - Uteplatser med grill - Barnvänligt och lugnt område - Skolor och förskolor i närheten - Nära butiker och kommunikationer - Gångavstånd till Borås djurpark - Simhall i närområdet - Gym och motionscenter nära Välkommen till denna yteffektiva tvåa om 45 kvadratmeter. Här erbjuds en välplanerad bostad högst upp i huset med fantastisk utsikt över innergården. Det rymliga arbetsköket är utrustat med tillräckligt med utrymme för ett matbord. Det helkaklade badrummet är från 2014 och det rymliga sovrummet har en direkt anslutning till en praktisk inbyggd garderob med skjutdörrar. Vardagsrummet smälter samman socialt och har en öppen planlösning gentemot köket. Föreningen är välskött och bredband ingår i månadsavgiften. Här finner ni en stabil och välfungerande förening med god ekonomi och engagerad styrelse. Månadsavgiften är förmånlig och inkluderar bla kabel-Tv samt bredband. Föreningen har en trevlig gemensam innergård med tre grillplatser, komplett med bord och bänkar – perfekt för trevliga grillkvällar med vänner. På Erikslundsgatan 6 har ni närhet till alla bekvämligheter ni behöver så som Knalleland med ett brett utbud av caféer, restauranger och butiker. Nära till Borås djurpark och simarena samt flera andra idrottsanläggningar inklusive Borås Arena. Med bra busskommunikationer (hållplatser inom 150 meter) eller en kort bilfärd på cirka 5-10 minuter når ni Borås centrum och Högskolan. För de som gillar att vara aktiva finns närhet till Ryavallen, Borås Ishall och Tennishallen. Detta område är barnvänligt och lugnt med närhet till förskolor, skolor och lekplatser.

Länghemsvägen 7, Dannike, Borås kommun
Länghemsvägen 7, Dannike, Borås kommun, bild 2
Länghemsvägen 7, Dannike, Borås kommun, bild 3

Länghemsvägen 7

Villa
Dannike, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 995 000 kr
190 + 30 m²
7 rum
854 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska 1½ plansvilla belägen i den natursköna byn Dannike, bara en kort bilresa från Borås. Här erbjuds en unik möjlighet att bo med en makalös sjöutsikt som du kommer att njuta av varje dag. Köket är en dröm för den passionerade kocken med sin moderna design och en praktisk köksö. Här kan du förbereda måltider samtidigt som du underhåller dina gäster. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och underhållning och har gott om plats för såväl en matplats som en mysig tv-rumsavdelning. Du kommer att älska den stora inglasade altanen som erbjuder en fridfull plats att njuta av naturen och sjöutsikten, oavsett väder. Med två badrum och hela 5 sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen. Här finns möjlighet att anpassa rummen efter dina behov, oavsett om det är som sovrum, hemmakontor eller hobbyrum. Garaget erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och skydd för din bil och andra ägodelar. Det är ett perfekt komplement till detta redan imponerande hem. Denna bostad är ett drömhem för både den lilla och den stora familjen som värdesätter hög livskvalitet och naturskön omgivning. Här kan du koppla av, skapa minnen och uppleva varje dag som en semester med den underbara sjön som din ständiga följeslagare. Välkommen hem till Dannike!

  • Premium
Länghemsgatan 31, Trandared, Borås kommun
Länghemsgatan 31, Trandared, Borås kommun, bild 2
Länghemsgatan 31, Trandared, Borås kommun, bild 3

Länghemsgatan 31

Radhus
Trandared, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 300 000 kr
116 + 102 m²
4 rum
181 m² tomt

I ett lugnt och barnvänligt kvarter på populära Trandared ligger detta rymliga radhus i två plan + källare. På entréplanet hittar ni två sovrum, förråd/kontor, tvättstuga, garage och utgång till den stensatta uteplatsen och lättskötta trädgården på baksidan av huset. På övervåningen huserar de ljusa sociala ytorna med kök och det rymliga vardagsrum som skulle kunna delas av om ytterligare rum önskas. Vidare finns ett sovrum med plats för dubbelsäng samt en gästtoalett. Källarplanet är idag inrett till ett generöst hobbyrum, förråd, matkällare och klädkammare. Skicket är genomgående äldre, vilket ger ny ägare stora möjligheter att forma boendet efter sitt eget tycke och smak. Från radhuset är det nära till lekplats, skola, förskola, och Trandareds torg med dess utbud. Till och från Borås centrum tar man sig snabbt och enkelt via den närliggande busshållplatsen, med cykel eller varför inte en uppfriskande promenad? Naturen finns nära och det är promenadavstånd till Kransmossens fina motionsspår. Välkommen med din anmälan till visningen.

  • Premium
Kryddgårdsgatan 30, Hulta, Borås kommun

Kryddgårdsgatan 30

Radhus
Hulta, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 250 000 kr
84 m²
3 rum
274 m² tomt

Välkommen till detta radhus med tre rum och kök! Framsidan välkomnar med den stensatta gången. Från den lilla verandan med tak når man både det utvändiga förrådet och entrén till huset. Radhuset består av kök med separat matplats, vardagsrum med utgång till trädgården, två sovrum, en rymlig klädkammare samt badrum och separat toalett. Baksidans trädgård har en stensatt uteplats och häckar/buskage som skiljer av. Då radhuset är i behov av renovering finns här möjlighet att skapa ett lättskött hem i bekväm samfällighetsförening.

Vindelgatan 21A, Byttorp, Borås kommun

Vindelgatan 21A

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 650 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
4 537 kr/mån
23 913 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med bra läge på Byttorp. Här möts du av behagliga färgtoner och äldre, bevarade detaljer såsom burspråk, fiskbensparkett och vackra fönsterbrädor som samsas med moderna, stilrena inslag. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till balkong, kök med matplats, två rejäla sovrum samt både ett helkaklat badrum med tvättmaskin och en separat gästtoalett. Bredband ingår i månadsavgiften. Här bor du i en stabil och omtyckt förening, i ett lugnt område med närhet till affär, bageri, frisör, busshållplats, snabb påfart till R40 samt rogivande natur och sjön Kolbränningen inom promenadavstånd.

  • Balkong
Ravingatan 6, Tosseryd, Borås kommun

Ravingatan 6

Radhus
Tosseryd, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 495 000 kr
106,6 m²
4 rum
vån 1/2
6 538 kr/mån
23 405 kr/m²

- Egen parkering utanför dörren - Nybyggt (Ingen har bott i bostaden) - Egen uteplats i två värderstreck - Två helkaklade badrum Välkommen till detta radhus i bostadsrättsform, där en diskret och lyxig atmosfär möter en evig stilrenhet - definitivt inte ett alldagligt hem. Detta helt nya bostadsrättsradhus, fullbordat 2023, finner sin plats i ett område som är både stillsamt och välkomnande för barn, med närhet till naturen. Hemmet sträcker sig över två våningar och inkluderar två badrum, effektiv klädförvaring och möjligheten till att inrätta upp till tre till fyra sovrum, vilket gör det till en dröm för den växande familjen. En bostad där rymlighet kombineras med omsorgsfullt valda detaljer och toppmodern utrustning i både kök och badrum på det mest fördelaktiga sättet. Låt de särskilt utvalda extrautrustningarna och den öppna planlösningen som förenar kök och vardagsrum förföra dig. Köket, levererat av Vedum, skryter med omfattande arbetsutrymmen och en köksö designad för gemenskap. Den rymliga uteplatsen är idealiskt belägen med härlig utsikt över skogen och kvällssolen. Dessutom erbjuds en främre uteplats där du kan njuta av morgonkaffet. Med parkeringsplats på uppfarten och ett isolerat förråd för smidig förvaring är detta hem utrustat för bekvämlighet.

  • Plus
  • Uteplats
Alingsåsvägen 6, Sandared, Borås kommun
Alingsåsvägen 6, Sandared, Borås kommun, bild 2
Alingsåsvägen 6, Sandared, Borås kommun, bild 3

Alingsåsvägen 6

Lägenhet
Sandared, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 200 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
6 442 kr/mån
16 438 kr/m²

Centralt belägen trerumslägenhet i Sandared med både inglasad balkong och nyrenoverat kök. Lägenhetens 73 kvm disponerar över hall, kök, två sovrum, badrum samt vardagsrum med gedigen fiskbensparkett. Flertalet ytskikt är renoverade och är genomgående i ljusa och inbjudande toner. Här på Alingsåsvägen 6 bor du i stabil förening där både Bredband och tv-paket Lagom via Telia ingår i månadsavgiften. Tack vare det centrala läget, skapas ett bekymmersfritt boende på många sätt med närhet till service som välsorterade mataffären ICA Köpet, restauranger, bageri och frisör bara några hundra meter från hemmet. Gå till fots eller ta cykeln till badplatsen vid Viaredsjön eller motionsspår med utomhusgym. Sandared erbjuder även förskola, skola, badhus och vårdcentral. Tack vare kommunikationer som buss, tåg och närhet till Riksväg 40 tar du dig smidigt både till Borås, Landvetterflygplats och Göteborg. Välkommen med din intresseanmälan för bokning av visning till ansvarig fastighetsmäklare.

  • Premium
  • Balkong
Västra Parkängsgatan 18, Brämhult, Borås kommun

Västra Parkängsgatan 18

Villa
Brämhult, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
3 490 000 kr
141 + 99 m²
6 rum
1 631 m² tomt

Högt och fint belägen, på lummig tomt ligger denna villa i ett plan med källare. Villan innehåller kök, vardagsrum i vinkel med öppen spis, två till tre sovrum, badrum och gästtoalett. I källaren finns ett allrum med öppen spis samt tvätt-/ grovutrymmen och garage. Huset innehåller också en inredd lägenhet med två rum, helkaklat badrum och köksdel. Perfekt för uthyrning eller generationsboende! På Västra Parkängsgatan bor du bara några hundra meter från Ymers fina friluftsområde, med flertalet motionsslingor, diskgolfbana och Borås Skidstadion. I området ligger nyrenoverade Myråsskolan, välsorterad matbutik, gym mm.

Karlagatan 5, Lugnet, Borås kommun
  • Imorgon kl 18:00
Karlagatan 5, Lugnet, Borås kommun, bild 2
Karlagatan 5, Lugnet, Borås kommun, bild 3

Karlagatan 5

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 295 000 kr
74 m²
2 rum
vån 1/5
5 739 kr/mån
31 014 kr/m²

Stig in i denna charmiga 2-rumslägenhet på första våningen, en plats som kombinerar stil och bekvämlighet på ett förtjusande sätt. Med sitt ljusa färgschema och vackra golv skapar detta hem en modern och inbjudande atmosfär som genomsyrar varje hörn. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och möjliggör en naturlig övergång mellan köket och vardagsrummet. Ett charmigt burspråk lyfter fram rummets karaktär och tillför en extra dimension till den övergripande designen. Badrummet är ljust och välkomnande, utrustat med alla bekvämligheter du kan önska, inklusive ett avkopplande badkar och en praktisk tvättmaskin. Här blir varje stund en stund av avkoppling och välbefinnande. Lägenheten bjuder också in till en härlig uteplats med direkt utgång från köket. Det är det perfekta stället att börja dagen på, där du kan njuta av morgonkaffet i lugn och ro eller skapa en trevlig plats för sociala stunder utomhus.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Norra Klampevägen 12, Bosnäs, Borås kommun

Norra Klampevägen 12

Villa
Bosnäs, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 590 000 kr
99 m²
3 rum
1 201 m² tomt

Välkomna till denna charmiga enplansvilla i natursköna Bosnäs som är belägen på en insynsskyddad hörntomt med ett högt läge och generösa gräsytor perfekta för lek. Den rymliga altanen är perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Hela huset är väldisponerat och bjuder på en genuin hemtrevnad som genomsyrar varje hörn. Under de senaste åren har flera uppgraderingar genomförts, inklusive nytt kök från Ballingslöv, renoverat badrum, ny kamin, nytt yttertak och fasadmålning. Bosnäs är en oas omgiven av naturen, med grannar inom bekvämt avstånd. En kort promenad tar dig till den vackra badplatsen vid Bosjön, du når Borås centrum på bara 10 minuters bilfärd och bara 5 minuter bort finns påfart till R40. Varmt välkommen att uppleva denna fastighet med egna ögon - Anmäl dig till visning!

  • Plus
Bodagatan 33, Boda, Borås kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 17:00
Bodagatan 33, Boda, Borås kommun, bild 2
Bodagatan 33, Boda, Borås kommun, bild 3

Bodagatan 33

Lägenhet
Boda, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
5 309 kr/mån
16 048 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem, en rymlig och stilfull tvårummare om 62 kvm där varje kvadratmeter utnyttjas till fullo. Lägenheten är nyligen renoverad och strålar av modern elegans och tidlös design. Vid entrén möts du av en generös hall med en smart garderobsvägg, vilket ger optimal förvaring och ordning från allra första steget. Köket är ljust och luftigt med vita skåpluckor som ger en fräsch känsla. Sovrummet är rymligt och inbjudande, perfekt för avkoppling och god nattsömn. Badrummet imponerar med en modern dusch och stilrena detaljer. Vardagsrummet är hjärtat i hemmet och har en harmonisk atmosfär. Härifrån når du även den inglasade balkongen, vilken blir som ett extra rum under sommarhalvåret. Föreningen har gjort betydande investeringar de senaste åren, inklusive solpaneler för hållbar energi, säkerhetsdörrar för trygghet och nya parkeringsplatser för bekvämlighet. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV och bredband med en snabbhet på 250 Mbit, vilket gör livet bekvämt och kostnadseffektivt. Området är perfekt för den aktiva livsstilen. Fotbollsplaner som omvandlas till isbana under vintern, ett lekfullt aktivitetsområde för barn och unga, samt Bodavallens elljusspår ger möjligheter till både motion och avkoppling. Närliggande finner du även matbutiker, busshållplats, vårdcentral, förskola och skola för en bekväm vardag.

  • Premium
  • Balkong
Rullstensvägen 21C, Sandared, Borås kommun

Rullstensvägen 21C

Lägenhet
Sandared, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
825 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 539 kr/mån
12 791 kr/m²

Denna välorganiserade och rymliga tvårummare på 64,5 kvadratmeter är belägen på andra våning. Läget är idealiskt med skogen precis vid dörren och ett kort avstånd till allt som Sandared har att erbjuda. I lägenheten hittar du ett helkaklat badrum, ett rymligt kök med en separat del för matplats samt en generös balkong. Det finns möjlighet att omvandla lägenheten till en trea, vilket redan genomförts för liknande lägenheter i föreningen, men en sådan ändring kräver föreningens godkännande (se bilder för exempel på planlösning). I Sandared har du allt du behöver och här bor du med närhet till sjöar och skog för naturnära upplevelser. På promenadavstånd når du till exempel flera fina badstränder, och här finns både seglarskola och fiskemöjligheter. För den aktive finns gym och utegym, frisbeegolfbana, badhus samt skid-och löparspår. Behöver du handla finns här en välsorterad mataffär, kiosk, pizzeria, blomsterhandel och mer. Här finns ett utbud av förskolor, en vårdcentral och en grundskola som går upp till årskurs 9 samt utmärkta kommunikationer med buss och tåg till såväl Borås som Göteborg.

  • Balkong
Hagagatan 32, Länghem, Tranemo kommun

Hagagatan 32

Villa
Länghem, Tranemo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 395 000 kr
99 + 125 m²
5 rum
1 320 m² tomt

Denna tegelbeklädda villa i hjärtat av Länghem bjuder in till ett bekvämt och centralt boende för hela familjen. På entréplan möts vi av en praktisk hall som välkomnar dig till ett hem fyllt av möjligheter och bekvämligheter. Det renoverade badrummet från 2005 är strategiskt placerat i hallen för maximal användarvänlighet. Rakt fram finner du det rymliga köket med tillhörande matplats, perfekt för gemensamma måltider och mysiga frukostar. En utgång till baksidan av huset gör det enkelt att njuta av trädgården och utomhuslivet. Till höger om hallen öppnar sig vardagsrummet med generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för både vardagsrumsmöbler och matbord, perfekt för trevliga middagar och familjetid. I sovrumsavdelningen till vänster om hallen finns två rymliga sovrum, och för den som önskar finns möjligheten att skapa ett tredje sovrum på samma plan. Trappan i hallen leder ner till källarvåningen där du möts av ett ytterligare sovrum och ett praktiskt badrum. Här finns även en tvättstuga, ett "pannrum" och en gillestuga med en mysig braskamin – perfekt för avkoppling och umgänge. Denna villa har ett centralt läge med närhet till skolor, centrum och mataffärer, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Borås ligger endast 30 minuters pendelavstånd bort, vilket gör det till en idealisk plats för den som arbetar i staden men uppskattar lugnet och charmen i en mindre by. Kontakta ansvarig mäklare Linda Nilsson för mer information och boka din visning redan idag. Missa inte chansen att upptäcka detta fantastiska hem och ta steget mot ditt drömboende!

Skillingsgatan 87, Hulta, Borås kommun

Skillingsgatan 87

Lägenhet
Hulta, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
950 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 946 kr/mån
12 418 kr/m²

Genomgångstrea med balkong i härligt söderläge! Ta chansen att förvärva en av HSB Brf Ekarängens populära bostadsrättslägenheter två trappor upp i huset. Lägenheten är ljus med fönster åt två håll, och har väl tilltagna rum, fördelade över de 76,5 kvm. Lägenheten innehåller rymlig hall i vinkel, två sovrum, vardagsrum, kök och stort badrum med badkar och tvättmaskin. Möblerbar balkong mot en lugn och lummig innergård med bl.a. gemensam grillplats. Här är det bara att flytta in och trivas i ett populärt och barnvänligt område med lite trafik och skyddad innergård. I den omedelbara närheten finns både skola och förskola samt livsmedelsbutik. På bekvämt gångavstånd finns avkopplande grönområden, sjukhuset samt gym. Goda kommunikationer med bil, buss och cykel tar dig snabbt och enkelt in till centrum eller vidare mot Göteborg alternativt Ulricehamn. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Ekängsgatan 57, Sjöbo, Borås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ekängsgatan 57

Villa
Sjöbo, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 750 000 kr
95 + 95 m²
5 rum
799 m² tomt

I Ekängsgatans populära kvarter, finner vi detta välplanerade och trivsamma enplanshus med källare. På entréplanet huserar vardagsrum och kök i öppen planlösning. Köket är stilrent formgivet och renoverades 2017. Utgång till altan i härligt väderläge, vilket skapar den perfekta platsen att umgås på och årets varma tid. Vidare finns det tre sovrum och badrum. Källarplan med allrum. hobbyrum, relaxrum med bastu o dusch i anslutning, tvättstuga, gäst-wc och sedvanliga förrådsytor. Lagom stor och lättskött trädgård samt garage med värme och vatten indraget. På lagom avstånd finns promenadstråk ner till Almenäs badplats och Rya Åsar med vacker och kuperad terräng. På Sjöbo finner vi förskola/skola samt Sjöbo Torg med dess utbud samt busshållplats för vidare färd mot Borås centrum. Välkommen med din anmälan till visningen.

  • Plus
Välkommen till Hultängen - tomter till salu i Bollebygd!, Bollebygd - Hultängen, Bollebygds kommun
Välkommen till Hultängen - tomter till salu i Bollebygd!, Bollebygd - Hultängen, Bollebygds kommun, bild 2
Välkommen till Hultängen - tomter till salu i Bollebygd!, Bollebygd - Hultängen, Bollebygds kommun, bild 3

Välkommen till Hultängen - tomter till salu i Bollebygd!

Tomt
Bollebygd - Hultängen, Bollebygds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 200 000 kr
8 152 m² tomt

Bygg ditt drömhem i Bollebygd! Varför Hultängen? Milsvid utsikt med kvällssolens glöd. Generösa tomter om ca 1600 kvm. Förhandsbesked finns om bygglov och markarbetet är påbörjat Varför bygga nytt? Skräddarsy ditt hem: Anpassa planlösning, design och detaljer efter din smak och livsstil. Energieffektivitet: Moderna standarder ger lägre energikostnader och ett miljövänligare hem. Fräscht & Underhållsfritt: Njut av år utan större reparationer. Allt är nytt och kvalitetssäkrat! Ekonomiska fördelar: Fem år amorteringsfrihet och inga oväntade renoveringskostnader. Valfri husleverantör: Området marknadsförs ihop med Bra Hus, men köparen av tomt väljer fritt husleverantör. Länk till Bra Hus hemsida https://www.brahus.se/vara-hus/ Som inspiration: Tomt + Gläntan 112 från BraHus blir total kostnad ca 4 990 000 kr (med reservation för kostnad för markplanering) Tomtpris: Från 1 200 000 kr. Bollebygd – Mer än bara en plats: Naturskön omgivning med skogar och sjöar. Stark gemenskap med närhet till service. Snabba förbindelser till Göteborg & Borås. Cykel- och promenadavstånd till centrum samt endast 5 minuter till påfart på R40 vilken tar dig till Göteborg på 25 min och Borås på 15 min. Du har också närhet till Bollekollens aktivitetsområde som är aktivt både på vintern med sina slalombackar och på sommaren med downhill och cykelleder. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Furuvägen 2, Dalsjöfors, Borås kommun

Furuvägen 2

Villa
Dalsjöfors, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
3 150 000 kr
97 + 97 m²
4 rum
1 074 m² tomt

Söker ni ett lättskött och nyrenoverat hus, redo för inflytt? Då får ni inte missa detta välhållna och välplanerade hus med idealiskt läge i populära Dalsjöfors! Kök, vardagsrum och tre sovrum på samma plan och en källare att utveckla efter egna önskemål. Kombipanna (ved/pellets) i kombination med luft/luftvärmepump ger låga driftkostnader och låg elförbrukning. Här bor ni längst in på en återvändsgata, på insynsskyddad tomt och med naturen som närmsta granne - en lugn och skön miljö både för vuxna och barn. På bara några minuters promenad når ni både förskola, skola, sporthall, badhus, affär, apotek, vårdcentral, restaurang mm. I Dalsjöfors finns även Dalsjön med badplats och trevlig promenadslinga runt. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun

Lindormsgatan 35

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
595 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/8
3 169 kr/mån
14 512 kr/m²

På Lindormsgatan bor du med närhet till busskommunikation, affär samt friluftsliv och bad i Öresjö. I lägenheten välkomnas du in i rymlig hall med förvaringsmöjlighet i garderober med överskåp. I köket finns gott om plats för ett matbord där du kan samla vänner och familj för goda måltider. Vardagsrum med en smart utformad sovalkov och fransk balkong. Helkaklat badrum med badkar.

  • Hiss
Parkgatan 7, Viskafors, Borås kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30

Parkgatan 7

Villa
Viskafors, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
2 595 000 kr
148 + 82 m²
6 rum
1 271 m² tomt

Välkommen till Parkgatan 7 i Viskafors, där detta fantastiska suterränghus väntar på dig och din familj. Här finns tre sovrum och även ett allrum kan nyttjas som gäst- eller sovrum. Njut av soliga dagar på balkongen på framsidan av huset eller koppla av på den rymliga altanen på den insynsskyddade baksidan som vetter mot skogsområde. Här finns det även ett praktiskt garage som rymmer bilen och ger extra förvaringsutrymme. Den öppna planlösningen på övervåningen kombinerar kök, matplats och vardagsrum i etage och skapar en perfekt plats för umgänge, här har du utgång till en härlig altan där du kan njuta av de vackra omgivningarna. Det moderna köket har vita luckor och vitt kakel samt praktiskt laminatgolv, medan vardagsrummet pryds av vackert parkettgolv som ger en varm och välkomnande atmosfär. Övervåningen erbjuder också två rymliga sovrum. Ett helkaklat badrum med badkar och wc gör det bekvämt och praktiskt för hela familjen. I Viskafors finns förskolor, skola (F-9) samt butiker. Dessutom har du enkel tillgång till den närliggande 41:an, vilket ger dig utmärkta pendlingsmöjligheter. Inom ett kort avstånd har du Borås centrum, vilket ger dig tillgång till stadens shopping, restauranger och kultur.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 53