Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kyrkoköpinge mölleväg 12-0, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
  • Lör 6 apr kl 11:00
Kyrkoköpinge mölleväg 12-0, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun, bild 2
Kyrkoköpinge mölleväg 12-0, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun, bild 3

Kyrkoköpinge mölleväg 12-0

Villa
Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
4 350 000 kr
122 m²
5 rum
530 m² tomt

Välkommen till denna moderna och ljusa friliggande villa belägen i Kyrkoköpinge By. Här finner du ett modernt och välutrustat hem som erbjuder en bekväm och avkopplande livsstil. Med en yta på 122 kvadratmeter i ett plan är detta huset perfekt för både små och stora familjer. Det trevliga köket är utrustat med moderna apparater och ger dig möjlighet att skapa läckra måltider. Vardagsrummet med sin eldstad skapar en mysig atmosfär och bidrar till en extra dimension av värme och trivsel. Uteplatsen är verkligen en pärla, med en stort trädäck där du kan ha det skönt i solen under många timmar. Här finns även infällda rabatter och ett högt plank som ger dig avskildhet och integritet. Dessutom har du ett mysigt orangeri/lusthus som fungerar både som uterum och där du kan odla dina egna växter och grönsaker. Läget på en återvändsgata ger dig trygghet och lugn, samtidigt som du har fri utsikt över det vackra naturlandskap och de lugnande omgivningarna. Dessutom är huset utrustat med solceller och laddbox, vilket inte bara bidrar till en hållbar livsstil utan även minskar dina elkostnader. Här får du verkligen det bästa av två världar - ett modernt och bekvämt hem med alla bekvämligheter du kan önska dig, samtidigt som du har en trevlig och barnvänlig omgivning. Missa inte chansen att få bo i denna fantastiska villa på Kyrkoköpinge mölleväg strax utanför centrala Trelleborg.

  • Premium
Magnoliavägen 11, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun

Magnoliavägen 11

Villa
Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 895 000 kr
172 m²
5 rum
624 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade friliggande villa belägen i en återvändsgränd i det trygga området Kyrkoköpinge i Trelleborg. Med sina 172 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Här har man verkligen satsat på ljus och luft, vilket skapar en behaglig atmosfär att komma hem till. Uteplatsen är en trevlig oas med många soltimmar där man kan njuta av varma sommardagar och härliga grillkvällar. Dessutom finns ett uterum där man kan koppla av och skydda sig mot väder och vind. Förutom detta erbjuder bostaden även en eldstad, perfekt för mysiga kvällar framför brasan. Läget är barnvänligt och lugnt, vilket ger en trygg miljö för familjen att bo i. Här kan barnen leka fritt utan att oroa sig för trafik. Garagebyggnaden med förrådsdel ger gott om plats för både bilen och förvaring. Dessutom har flera renoveringar genomförts, bland annat i ytterdörren, golv i vardagsrum och i allrummet, samt trädäcket. Badrummet och gäst WC har även de renoverats nyligen. Sammanfattningsvis är detta en rymlig och välplanerad villa i ett tryggt och barnvänligt läge. Med sin trevliga uteplats, eldstad och garage kommer man verkligen att trivas här. Välkomna till Magnoliavägen!

Gislövs kyrkoväg 15-4, Gislöv By, Trelleborgs kommun

Gislövs kyrkoväg 15-4

Villa
Gislöv By, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
4 495 000 kr
249 + 36 m²
6 rum
860 m² tomt

Med fantastisk vy ut över Söderslätt! Här bor du i pittoresk bymiljö - Gislöv By - med åker och äng som närmsta granne. Fin, vitputsad skånelänga med plats till den stora familjen. Belägen med skyddat läge längs med grusväg, utan någon större trafik. Huset erbjuder generösa sällskapsytor och många sovrum (4-6 stycken), lantligt kök och två helkaklade badrum. Bra planlösning och fina ytskikt. Trädgård i väster med ett stort växthus/uterum och stenlagd uteplats utanför. I trädgården växer bärbuskar och fruktträd, rosor och pilträd. Odlingsbäddar finns till jordgubbarna och örterna, och det är bra med förvaring till trädgårdsredskapen i det fristående förrådet. Invid huset finns uppfart med plats för 4-5 bilar. Luft/vatten värmesystem till låga kwh/år! Närmsta mataffär (Citygross) tar 5 minuter med bil och regionbuss och skolbuss stannar i byn. Vill du ha färska ägg köper du det av grannen lite längre ner på grusvägen! Hjärtligt välkommen till livet på landet!

Nygatan 11, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Nygatan 11

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 750 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/5
5 895 kr/mån
29 661 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna bostadsrättslägenhet i Trelleborg. Med närhet till kommunikationer och en fantastisk utsikt över stadsparken är detta ett perfekt hem för den som vill ha både bekvämlighet och natursköna omgivningar. Lägenheten, som är byggd år 2019, erbjuder en yta på 59 kvadratmeter och är belägen på våning 5 av 5 i en modern byggnad med hiss från markplan. Här finns även möjlighet till garage, vilket ger extra bekvämlighet för bilägaren. Det höga läget ger inte bara en magnifik utsikt, utan garanterar även ett ljusinsläpp som skapar en luftig och trivsam atmosfär. Med balkong mot stadsparken har du vacker natur direkt från ditt eget hem. Nygatan i centrala Trelleborg är platsen för denna bostad, vilket ger dig närhet till stadens puls och dess utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Med totalt 2 rum och en genomtänkt planlösning erbjuder denna lägenhet både funktion och stil. Välkommen till ett bekvämt och modernt boende med optimalt läge.

  • Balkong
  • Hiss
Lycko Pers väg 7C, Väster, Trelleborgs kommun

Lycko Pers väg 7C

Radhus
Väster, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 345 000 kr
104,5 m²
4 rum
6 943 kr/mån
22 440 kr/m²

Nytt lägre pris! BEKVÄMT BOENDE I BOSTADSRÄTTSRADHUS PÅ VÄSTER! Välplanerat med 3 sovrum och 2 badrum. Modernt inrett med bl.a. snyggt kök. Inhängnad trädgårdstäppa i söderläge med överbyggd uteplats/trädäck. Garage i gemensam länga. Fiber ingår!

Engelbrektsgatan 18A, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Engelbrektsgatan 18A

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
995 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 596 kr/mån
17 928 kr/m²

Centralt belägen lägenhet på våning 2 med stor inglasad balkong och öppen spis. Kök med matplats. Lägenheten var från början en etta men vardagsrummet är idag avdelat med sovalkov/rum med plats för dubbelsäng. Vardagsrum med vacker fiskbensparkett. Stabil mindre förening.

  • Balkong
Hesekillegatan 17A, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Hesekillegatan 17A

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 645 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/4
3 949 kr/mån
23 169 kr/m²

Välkommen till denna moderna och nyrenoverade bostadsrättslägenhet som har allt du kan önska dig! Här finns en trivsam atmosfär och ett härligt ljus som genomsyrar varje rum. Du kommer att älska den rymliga och välplanerade layouten, där varje kvadratmeter är smart utnyttjad. Med sin inglasade balkong i söderläge, kan du njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Den smakfulla inredningen med fin finish på målning, tapetsering och snickerier, ger en varm känsla av trivsel. Golven är genomgående fina - 1 stavs ekparkett. Läget är oslagbart centralt, med närhet till både kommunikationer och alla bekvämligheter som staden har att erbjuda. Detta är verkligen ett perfekt hem för den som söker det lilla extra.

  • Balkong
Petersborgsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun
  • Lör 6 apr kl 11:00
Petersborgsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun, bild 2
Petersborgsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun, bild 3

Petersborgsvägen 34

Villa
Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 795 000 kr
127 + 4 m²
5 rum
335 m² tomt

UNIKT TILLFÄLLE! Fin familjevilla på populära Petersborgsvägen. Välplanerad planlösning med 4 sovrum, två badrum och stort vardagsrum. Nytt kök från 2016 och badrum på bottenplan renoverat årsskiftet 12/13. Ljuvlig inhägnad trädgård med uteplats i både söder och norr. Garage och uppfart invid. Bekvämt med närlivs, idrottsanläggning, förskola och skola samt Östervångsparkens trevliga motionsspår. Varmvattenberedare från 2010 och tvättmaskin och torktumlare från 2017. Underhållsfria fönster och gavlar! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Frans Malmrosgatan 42B, Granlunda, Trelleborgs kommun

Frans Malmrosgatan 42B

Lägenhet
Granlunda, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
995 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 128 kr/mån
16 446 kr/m²

Här bort du trivsamt på gaveln med ljus från både norr, öster och söder. Välplanerad 2.a på andra våningen med kök och bad renoverat 2012. Visst renoveringsbehov föreligger med slipning av golv och spackling och målning av väggar. Men förutsättningarna är optimala och boytan generös, 60 kvm. Pricken över i:et är den fina, nybyggda inglasade balkongen med fri utsikt ner över grönområdet Solsidan. På Granlunda bor du nära till både grönområden och stadens bekvämligheter. Med närhet till skolor, affärer och kollektivtrafik blir vardagen smidig och enkel. Denna bostad erbjuder ett prisvärt boendealternativ för den som söker bekvämlighet och funktionalitet. Välkommen att upptäcka potentialen i denna välbelägna lägenhet på Frans Malmrosgatan 42b i Trelleborg.

  • Balkong
Gränsgatan 36A, Österlid, Trelleborgs kommun

Gränsgatan 36A

Radhus
Österlid, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 295 000 kr
114 m²
4 rum
378 m² tomt

Fina sällskapsytor och trädgård i söder! Trivsam familjevilla med upp till 4 sovrum. Planerat i 1,5 plan med modern, öppen planlösning och mycket rymd. Välplanerat och smakfullt inrett med fint ljusinsläpp. Här har man gått igenom och renoverat det mesta! Badrummet är ombyggt 2018/19 och kök med den öppna planlösning byggde om redan vid inflytten 2016. Fönsterna är utbytta 2022 och nya radiatorer (förutom i tvättstugan) är installerade 2018. VVB från 2022. Tvättmaskin och torktumlare 2017. Huset har en lättskött tomt samt stort uterum i söderläge. Även trädäck i söder/österläge. Carport samt uppfart för 2-3 bilar. På övre plan finns tre sovrum (ytterligare ett sovrum går att göra i bottenplan om så behövs). Nära till centrum och centralstation. Bra skola och förskola alldeles i närheten. Hjärtligt välkommen på visning!

Hovslagaregatan 16, Österlid, Trelleborgs kommun

Hovslagaregatan 16

Villa
Österlid, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 395 000 kr
83 + 63 m²
3 rum
547 m² tomt

Denna friliggande villa på Hovslagaregatan erbjuder en stor och lummig södertomt, perfekt för den som älskar grönska och utomhusaktiviteter. Tomtarean på 547 kvadratmeter ger dig gott om utrymme att njuta av utomhuslivet och skapa en trädgård att trivas i. Med en bostadsyta på 83 kvadratmeter, med både stor källare och inredningsbar vind, finns det gott om utrymme för att skapa ditt drömhem. Bostaden erbjuder en bra planlösning med samtliga sovrum belägna på samma våning, vilket ger enkelhet och bekvämlighet i vardagen. Du kan börja med mindre uppdateringar och förbättringar. Det finns både möjligheter och utmaningar för den som gillar att renovera. Här kan du skapa något unikt och anpassa hemmet efter dina egna önskemål och behov. År 1991 utökades vardagsrummets kvm med en fin tillbyggnad i söder. Läget är perfekt med närhet till både mataffärer som Coop och Citygross. Även förskola, skola, gym och busstation ligger med kort gångavstånd. Med möjligheten att forma detta hem efter dina egna önskemål och behov, är detta ett spännande projekt att flytta till i vår.

Västra Vallgatan 1, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Västra Vallgatan 1

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
645 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/7
2 217 kr/mån
23 889 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och väldisponerade bostadsrättslägenhet i centrala Trelleborg. Med sina 27 kvadratmeter erbjuder den ett smakfullt boende för dig som önskar en praktisk och kompakt lösning. Bostaden är belägen på första våningen i en välskött och stabil förening med en ekonomi som står stadigt på egna ben. Här kan du känna dig trygg i ditt köp och av en låg månadsavgift. Den generösa balkongen ger dig möjlighet att njuta soliga dagar och frisk luft. Läget är oslagbart med närhet till allt som Trelleborg har att erbjuda, det är gångavstånd till både shopping, restauranger och kommunikationer. Dessutom finns det gott om grönområden i närheten för promenader och avkoppling. Låt denna välplanerade bostad bli din perfekta oas mitt i stadens charm och pulserande atmosfär. Välkommen hem till ett bekvämt och trivsamt boende i hjärtat av Trelleborg!

  • Balkong
  • Hiss
Östergatan 33, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Östergatan 33

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 245 000 kr
110 m²
5 rum
vån 3/4
5 594 kr/mån
20 409 kr/m²

Denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet är perfekt för en stor familj som söker modern komfort och bekvämlighet. Med sina 110 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för både gemensamma aktiviteter och avskildhet. Bostaden är utrustad med moderna faciliteter och har en genomtänkt layout som skapar en harmonisk atmosfär. Lägenheten är belägen i en förening med bra ekonomi, vilket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Den centrala placeringen gör det enkelt att ta del av stadens centrum och allt den har att erbjuda. Kommunikationer är också lättillgängliga, vilket underlättar vardagen och ger möjlighet till smidiga resor. Med möjlighet till fyra sovrumrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Detta, kombinerat med den genomtänkta planlösningen, gör denna bostad till det optimala valet för en stor familj som vill ha både rymlighet och modern bekvämlighet.

  • Balkong
Norregatan 71, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Norregatan 71

Villa
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 195 000 kr
102 + 13 m²
4 rum
429 m² tomt

Här bor du och din familj centralt med närhet till Trelleborgs stadskärna! På pittoreska Norregatan ligger detta gatuhus i 1,5 plan, troligen byggt redan under 1890-talet!! Inhägnad stor trädgård i västerläge med både uterum och trädäck med belysning. Uppfart för bilen precis invid huset. Även tilltaget förråd/verkstad. Interiört är huset mycket välplanerat med bl.a. generös sällskapsyta och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Genomgående snyggt och trivsamt med totalt tre sovrum - två på övre plan och ett i bottenplan. Smakfullt renoverat badrum med både dusch och badkar. Helkaklad tvättstuga med nyare maskiner. Med bara 5 minuter på cykel och du befinner dig i centrum med affärer, restauranger, caféer och centralstation. Två kvarter söder om bostaden ligger populära Klämman förskola i inspirerande omgivning. Du har även nära till fina Folkets Park - en generationspark med motionsredskap för äldre och skateboardramp och lekplats för de yngre. Hjärtligt välkomna på visning!

Nygatan 29, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Nygatan 29

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 495 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/3
6 482 kr/mån
24 461 kr/m²

Förträffligt läge i centrala Trelleborg! 4 rum och kök på gavel, belägen på andra våningen med fönster i tre väderstreck och fantastiskt stor balkong i västerläge på ca 19 kvm!. Här bor du nära Trelleborgs stadskärna och centralstationen. Interiört trevlig planlösning med nytt, modernt kök i direkt anslutning till matsal. Nybyggt badrum med dusch (2023) med kvalitetsdokument. Gott om förvaringsmöjligheter med bl.a. klädkammare och inbyggda garderober i hallen. Låg månadsavgift (inkl. fiber). Källarförråd tillhör. Bastu och tvättstuga finns tillgängligt för föreningens medlemmar. Fin trädgård med pergola och grill. Välkommen på visning!

  • Balkong
Murkelvägen 6A, Beddingstrand, Trelleborgs kommun

Murkelvägen 6A

Radhus
Beddingstrand, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 795 000 kr
96,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 800 kr/mån
28 964 kr/m²

Med frisk havsluft och slätten som närmsta granne, här möter den vackra naturen det nya Beddingestrand. Livskvalité står i fokus och med närheten till havet ges möjlighet till ett aktivt friluftsliv. Ett välplanerat boende i ett plan med sobra färgval, rymd och exklusiva materialval. inredningsbar ovanvåning ger möjlighet till större yta. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Hallasvängen 13A, Hallasvängen, Trelleborgs kommun

Hallasvängen 13A

Lägenhet
Hallasvängen, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 195 000 kr
104 m²
4 rum
vån 2/3
6 045 kr/mån
21 106 kr/m²

4 RUM OCH KÖK PÅ ANDRA VÅNINGEN. STOR INGLASAD SÖDERBALKONG! Här bor du i en välrenommerad HSB-förening, till låg månadsavgift. Fiber är inkluderat 1000/1000 och p-plats/garage går att hyra (kösystem tillämpas). Interiört finns 3-4 sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt helkaklat badrum och gästwc. Praktiskt kök med mycket skåp, men i behov av renovering. Nyare kyl och frys (2022), spis, spisfläkt och diskmaskin. Tvättmaskin installerad i badrummet 2021. Hallasvängen erbjuder härliga rekreationsområden som gröning precis söder om bostadslängan och dammen Flaningen bara 5 minuter bort. Utspritt finns lekplatser och på gården har man byggt grillplatser med tillhörande bänkar och bord. Källarförråd tillhör lägenheten samt matkällare. I området finns tillgång till bra skola och förskola samt två stora mataffärer och busshållplats för både region -och lokalbuss. Välkomna på visning!

  • Balkong
Kryddgårdsvägen 8, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun

Kryddgårdsvägen 8

Villa
Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 700 000 kr
208 + 40 m²
6 rum
624 m² tomt

Rymlig familjevilla på barnvänligt område! Mycket generösa ytor med plats för den större familjen. 6 ROK fördelade 208 kvm. Trädgård och uteplats i västerläge, rymligt vidbyggt garage och närhet till förskola, skola och mataffär. Välkommen på visning!

Fanjunkaregatan 8B, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Fanjunkaregatan 8B

Villa
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 125 000 kr
75 + 17 m²
3 rum
220 m² tomt

Charmigt och robust gathus på ypperligt läge med gångavstånd till centrum. Moderna och trivsamma kvadratmeter där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en central plats, perfekt för socialt umgänge. Bostad som passar utmärkt för den lilla familjen, det finns två sovrum, nyrenoverat badrum och lummig insynsskyddad trädgårdsoas med plats för avslappning och andra aktiviteter. Här bor du med närhet till alla bekvämligheter om behövs: mataffär, buss och tåg, vårdcentral, sjukhus, tandläkare, park, skola och förskola. Varmt välkomna och upplev detta på plats! Huset är förbesiktigat!

  • Plus
Östra Förstadsgatan 294 A och B, Öster, Trelleborgs kommun

Östra Förstadsgatan 294 A och B

Villa
Öster, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
4 525 000 kr
198 + 35 m²
6 rum
567 m² tomt

Charmigt och trivsamt med närhet till natur och strand. Gererationsboende, bostad för den stora familjen eller som idag två separat bostäder, möjligheterna är många på dessa generösa kvadratmeter. Trädgård i soligt söderläge, plats för ett flertal bilar i garage samt på uppfart och bara ett par minuters promenad ner till havet är bara några exempel på vad denna gedigna villa från förra seklet har att erbjuda. Varmt välkomna på visning och upplev det på plats.

Klörupsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun

Klörupsvägen 34

Villa
Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 495 000 kr
108 + 48 m²
5 rum
410 m² tomt

Reslig och gedigen familjebostad från början av 30-talet. Denna friliggande villa i 1½-plan är inredd med tre sovrum, har bra med sällskapsyta, modernt kök och hel källare. Uppvuxen och lummig trädgård med fristående uterum, garage, förråd och plats för både odlingar och lek. Utmärkt läge med närhet till mataffärer, busshållplats och nybyggd skola. Gångavstånd till centrum.

Borggården 4, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Borggården 4

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
5 010 kr/mån
13 947 kr/m²

Sänkt pris, PÅ FÖRSTA VÅNINGEN! Mysig och välplanerad bostad med högt till tak, helkaklat badrum från 2016 och helt nyrenoverat kök. Söderbalkong med fri lummig utsikt mot grönområde. Fiber ingår i avgiften. Lägenheten är belägen med kort gångavstånd till tåg och centrum. Föreningen har bl.a. relinat avloppsrören och dragit nya vattenrör. Bageri runt husknuten. En lägenhet att trivas i!

  • Balkong
Borgmästaregatan 1B, Granlunda, Trelleborgs kommun

Borgmästaregatan 1B

Lägenhet
Granlunda, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 345 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 409 kr/mån
18 811 kr/m²

Välplanerad och trivsam trea på andra våningen med utbyggd inglasad balkong i västerläge. Närhet till skola, förskola och lummiga grönområden. TV samt fiber ingår i den låga månadsavgiften. Bostaden är belägen på populära Granlunda med bara 5 minuters cykelfärd in till Trelleborgs stadskärna och busshållplats precis runt hörnet. Bra med parkeringsmöjligheter på Rådmansgatan och Frans Malmrosgatan. Kö till garage.

  • Balkong
Hedgatan 9A, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Hedgatan 9A

Lägenhet
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 250 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/3
6 708 kr/mån
13 889 kr/m²

Trivsam och ljus fyrarumslägenhet belägen på gavel med fönster i tre väderstreck. Bostad som idag består av två sovrum, två generöst tilltagna vardagsrum (ett går att göra om till sovrum), badrum, gästtoalett och modernt kök. Ett extra plus är att det finns två balkonger i västerläge med härlig kvällssol. Avgiften är låg och fiber via Telia ingår. Det är nära till mataffärer, buss, skola, förskola, utomhusbad, tandläkare och vårdcentral! Hjärtligt välkomna till lugna och trygga Anderslöv - byn med mycket att erbjuda!

  • Balkong
Rallarevägen 40, Pilevall, Trelleborgs kommun

Rallarevägen 40

Villa
Pilevall, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 995 000 kr
109 m²
4 rum
422 m² tomt

NYRENOVERAD FAMILJEVILLA I ETT PLAN. Praktiskt och funktionellt boende med genomtänkt planlösning och enhetlig inredning i klassiska nyanser. Tre sovrum, generös öppen sällskapsyta i nära anslutning till köksdelen, två helkaklade badrum och ett fantastiskt vardagsrum med stora fönsterpartier är bara några av detaljerna. Lummig trädgård med fina uteplatser och mysigt spabad. Det är nära till både bra skola och förskola, fina grönområden och mataffärer.

Visar 1 - 25 av 26