Bjurfors Kungälv

Bjurfors Kungälv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Olles gata 17, Ytterby, Kungälvs kommun
  • Ons 22 maj kl 17:00
Olles gata 17, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Olles gata 17, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Olles gata 17

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
2 995 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/4
5 399 kr/mån
35 235 kr/m²

Nu finns möjligheten att flytta in i denna härliga fyrarummare i populära och barnvänliga Nordtag. Här erbjuds en spatiös och luftig bostad som andas hög standard och komfort. Dessa välplanerade kvadratmeter fördelas enligt följande; En storhall med en bra förvaringsmöjligheter. Tre bra sovrum med plats för större säng och möblemang samt klädkammare. Vidare finner ni ett tidlöst kvalitétskök som bjuder in till matlagning, stort och lättmöblerat vardagsrum samt badrum med dusch och tvättsektion. Dessutom en gästtoalett. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna balkongen med altankänsla med plats för både matgrupp, grill och loungemöbel - en fantastisk plats att vistas på varma sommardagar. Detta är ett perfekt boende för hela familjen som ligger i ett mycket trivsamt och expanderande område med både lägenheter, radhus och villor! Här bor du med bekvämt gångavstånd till naturen, skola, förskola, livsmedelsbutik & tågstation.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ingegatan 4G, Kungälv - Centralt, Kungälvs kommun

Ingegatan 4G

Radhus
Kungälv - Centralt, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
4 500 000 kr
148 + 74 m²
6 rum
152 m² tomt

Rymligt och välplanerat radhus i hörnet av huset. Ett av få radhus med generösa ytor och sex rum och kök. Trevlig entrévåning med stort vardagsrum samt balkong med härlig utsikt över Nordre älv, villaområdet och Hisingen. Övre plan med tre sovrum och badrum/tvättstuga. Souterräng-våning med egen entré och separat lägenhet och möjlighet att hyra ut en tvåa. Här ryms två rum och kök, toalett och dusch samt en härlig uteplats. Centralt läge med bekvämt avstånd till skolor, affärer och bussen.

Harkvägen 307, Kungälv - Ullstorp, Kungälvs kommun

Harkvägen 307

Radhus
Kungälv - Ullstorp, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
3 595 000 kr
107 m²
4 rum
6 208 kr/mån
33 598 kr/m²

Drömmer du om att bo i parhus utan att behöva oroa dig över yttre underhåll? Då har du hittat rätt! Nu finns möjligheten att förvärva ett av de få bostadsrättsparhusen på Harkvägen. Ett fantastiskt boende för den som ställer höga krav på kvalité och bekvämlighet. Här finner ni ett parhus som har ett av områdets bästa läge med stor altan och en lättskött trädgård där man har sol från morgon till kväll. Här finns det bärbuskar och gott om plats för mer odlingar för den som har gröna fingrar. Interiört erbjuds vardagsrum och kök i en social öppen planlösning, två badrum som erbjuder både dusch och badkar samt tre bra sovrum. Huset har genomgående bra standard som gör det enkelt att bara flytta in och trivas! Trivsamt och barnvänligt område med kort gångavstånd till förskola, skolor, natur och bra kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Vendergatan 34, Kungälv - Centrum, Kungälvs kommun

Vendergatan 34

Lägenhet
Kungälv - Centrum, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
2 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/6
5 133 kr/mån
40 473 kr/m²

Flytta in i denna trivsamma trea i omtyckta brf Kungsporten. Ett bekvämt boende med Kongahälla centrum som närmsta granne. Här har man all tänkbar service inom kortare gångavstånd till så som matbutik, vårdcentral, simhall, restauranger och Kungälvs resecentrum. Bostaden ligger på första våningen (en trappa upp) och erbjuder en helhet med smakfulla materialval, stora och luftiga rum, bra förvaring och inte minst en genomgående härlig atmosfär. Ni finner stort kök och vardagsrum i en delvis öppen planlösning, två väl tilltagna sovrum och ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Den härliga takhöjden tillsammans med de stora fönstren ger samtliga rum en fantastisk rymd. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen - här finns gott om plats för utemöblerna. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Krokebäcksvägen 76, Kungälv, Kungälvs kommun

Krokebäcksvägen 76

Radhus
Kungälv, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
3 795 000 kr
123 m²
4 rum
vån 1/1
5 823 kr/mån
30 854 kr/m²

Har ni väntat på att hitta ett lättskött parhus, då har ni kommit rätt. Parhuset är unikt på många sätt men främst att det är ett av få i området samt att de är det enda med egen gräsmatta. Detta hem blev klart 2019 och är i mycket bra skick och fördelat på två våningsplan. Hela nedervåningen är utrustat med golvvärme och har en öppen planlösning med bra ljusinsläpp samt en altan som är insynsskyddad och bra solläge under dagen. Övre plan så finns det tre sovrum, badrum, klädkammare samt ett allrum som kan göras om till ett extra sovrum. Inte nog med det så är bostaden extremt energisnål då en frånluftsvärmepump har installerats. Härligt solläge med förmiddag/eftermiddagssol fram till 17 på baksidan och kvällssol på framsidan till 20 tiden under högsommartid. Området är barnvänligt och det finns en lekplats precis bakom bostaden. Det är närhet till både förskola och livsmedelsbutik. Med naturen som granne så är det lätt att välja om ni vill koppla av bland träd och stigar eller enkelt ta er in till Kungälvs centrum. Här är det bara att flytta in och trivas på direkten.

  • Uteplats
Sörvägen 3B, Nol, Ale kommun

Sörvägen 3B

Lägenhet
Nol, Ale kommun
Bjurfors Kungälv
1 645 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 066 kr/mån
31 942 kr/m²

Välkommen en trappa upp till denna härliga tvårummare på Sörvägen 3B. Här finner du en välkomnande bostad med en mysig balkong med eftermiddagssol. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp och med hjälp av de ljusa färgerna på väggarna skapar harmoni och lyster i bostaden. Köket genomgick en renovering -18 håller en hög standard. Badrummet är kaklat och golvet har klinkers och även där håller en hög standard. Rummen är stora och luftiga och skapar en känsla av rymd. Föreningen har en stor innegård där det går att avnjuta dagen på samt få några extra soltimmar. Föreningen har även låga lån och bra ekonomi. Missa inte chansen att förvärva denna ljuva tvårummare, hör av er för mer information kring bostaden!

  • Balkong

Visar alla 6