Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lövbergagatan 11, Västralund, Västerviks kommun

Lövbergagatan 11

Villa
Västralund, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
2 275 000 kr
121 m²
5 rum
686 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trivsamma 1,5-plansvilla i populära Västralund. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skog och natur samt gångavstånd till Västerviks centrum. Bostadens entréplan erbjuder kök, badrum, två sovrum samt rymligt vardagsrum med braskamin och utgång till stor altan med skärmtak. Vidbyggt garage med el-port och verkstadsdel där du även finner tvättstuga och flera förrådsutrymmen. I det övre planet finns ett allrum med braskamin, WC samt ett sovrum. Bekväm uppvärmning via bergvärme som installerades 2019. Trivsam och insynsskyddad trädgårdstomt med planteringar som gränsar mot skogsparti. Välkommen på visning!

Albert tengers väg 39A, Marieborg, Västerviks kommun

Albert tengers väg 39A

Lägenhet
Marieborg, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
525 000 kr
3 rum
vån 1/3
5 417 kr/mån

Välkommen till denna rymliga trea på första våningen endast en halv trappa upp. Bostaden erbjuder rymlig hall med utgång till balkong, kök med plats för mindre matbord, sovrum med garderober, vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong, sovrum med parkettgolv och badrum med våtrumsmatta på golv, kakel på vägarna och dusch. Till Västerviks centrum tar det ca 5 minuter på cykel och till närmaste livsmedelsbutik är det ca 5 minuters promenad. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Ludvigsborgsgatan 3, Lidhem, Västerviks kommun

Ludvigsborgsgatan 3

Villa
Lidhem, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
2 300 000 kr
170 m²
6 rum
773 m² tomt

Rymlig 2-plansvilla innehållande 6 rum, varav 4 sovrum. Garage med vidbyggt uterum. Gångavstånd till skolor, sjukhus, idrottsanläggningar, centrum m m.

Odengatan 13A, Södermalm, Västerviks kommun

Odengatan 13A

Villa
Södermalm, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
2 800 000 kr
130 + 70 m²
6 rum
268 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga och fräscha villa endast några få minuters promenad från Västerviks centrum. Bostadens entréplan innehåller hall med bra klädförvaring och utgång till altan, inre hall med vitmålat trägolv och garderober, fräscht fullutrustat arbetskök med sittbänk, matplats, vardagsrum med trägolv. Övre plan med hall med utgång till balkong, tre sovrum och badrum med klinker på golv och kakel på väggarna samt vattenburen golvvärme. Inredd vind. Källare med bra förvaring, gillestuga och pannrum. Väldigt mysig och lättskött trädgård med stor altan som delvis är under tak. Perfekt boende för den som vill ha närhet till det mesta. Välkomna på visning.

Stora Trädgårdsgatan 15D, Fimmelstången, Västerviks kommun

Stora Trädgårdsgatan 15D

Lägenhet
Fimmelstången, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
695 000 kr
123 m²
4 rum
8 581 kr/mån
5 650 kr/m²

På Stora Trädgårdsgatan 15D finns det perfekta boendet för dig som vill ha ett rymligt, lättskött och prisvärt boende. Via den egna entrén kommer du in i hallen, en trappa upp möts du av härlig rymd och öppen planlösning mellan vardagsrum och matsal. Vidare tar vi oss till det praktiska arbetsköket med plats för matgrupp. Den övriga ytan utgörs av tre sovrum i bra storlek, badrum och duschrum med tvättmaskin/torktumlare och två förråd. Här bor du i ett lugnt centralt område med närhet till allt man behöver. Föreningen har ett övernattningsrum och en lokal som man får hyra. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Jättegatan 52C, Ludvigsdal, Västerviks kommun

Jättegatan 52C

Radhus
Ludvigsdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 275 000 kr
72,8 m²
3 rum
vån 1/1
4 283 kr/mån
17 514 kr/m²

På Jättegatan 52C finner du detta trivsamma och fräscha bostadsrätts-radhus i ett plan. Bostadens 73 kvadratmeter fördelas på hall, rymligt kök med skafferi och plats för matgrupp, helkaklat badrum, vardagsrum med utgång till den inglasade altanen i sydväst-läge. Vidare finns en klädkammare samt två sovrum. Trevlig mindre trädgårdstomt på fram- och baksidan med altandäck och gräsmatta. Här bor du i ett lugnt område och en välskött förening med närhet till både skola, förskola, naturen och med en kortare promenad når du Västerviks Resort. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Hornsvägen 11E, Karstorp, Västerviks kommun

Hornsvägen 11E

Radhus
Karstorp, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 625 000 kr
92 m²
4 rum
125 m² tomt

Varmt välkommen till detta fräscha och billiga boende på Hornsvägen. Bostaden har senaste åren genomgått renoveringar så som två nya badrum, panel och ytskikt. På entréplan finns hall, fräscht och fullutrustat kök med plats för matgrupp, vardagsrum med utgång till altan som erbjuder härlig eftermiddags/kvällssol och ny renoverat duschrum. Övre plan med hall, sovrum med franskbalkong och garderober, badrum med klinker på golv och kakel på väggarna samt badkar och två sovrum. Lättskött och trivsam trädgård. Tillhörande garage genom samfälligheten. I samfällighetsavgiften ingår det VA, värme, garageplats och renhållning. Perfekt för den som söker ett bekvämt och inflyttningsklart boende. Välkomna på visning.

Östersjövägen 50B, Karstorp, Västerviks kommun

Östersjövägen 50B

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 335 kr/mån
10 692 kr/m²

Ljus och fin lägenhet med sober färgsättning och nya 3-glasfönster. Bostadens 65 kvm fördelas på hall med plats för klädavhägning, i anslutning till hallen ligger det snyggt renoverade badrummet som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och ingång till klädkammare, vidare tar vi oss till sovrummet som är vältilltaget och målat i en harmonisk kulör. Praktiskt kök med gott om förvaring, plats för matgrupp och utgång till balkong med utsikt över innergården. Populär bostadsrättsföreningen med närhet till skog, natur, motionsspår, förskola, skola, gymnasium och livsmedelsbutik.

  • Balkong
Fängelsegatan 7F, Östermalm, Västerviks kommun

Fängelsegatan 7F

Lägenhet
Östermalm, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 650 000 kr
112 m²
4 rum
7 550 kr/mån
14 732 kr/m²

Välkommen till denna moderna fyra endast ett stenkast från Västerviks centrum. Bostadens entréplan innehåller hall med bra klädförvaring, inre hall med städskåp och garderob, badrum med klinker på golv och kakel på väggarna, kök med plats för matgrupp och öppenplanlösning mot vardagsrum med trägolv och eldstad. Övre plan med hall med balkong, tre sovrum och badrum med klinker och kakel. Bostaden ligger ca 5 minuters promenadväg till Västerviks Centrum som erbjuder allt man kan önska så som shopping, caféer, livsmedelsbutik, restauranger och apotek. Till Västerviks Sjukhus är det ca 450m. Ett perfekt boende för den som vill bo i en rymlig lägenhet med närhet till det mesta. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Östersjövägen 81C, Johannesdal, Västerviks kommun

Östersjövägen 81C

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
475 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 203 kr/mån
7 851 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 2:a högst upp i huset med balkong i västerläge. När du kommer in i lägenheten möts du av en stor hall med garderob, jämte ligger det praktiska köket som har ett stort skafferi. Vardagsrum med plats för både soffa och matsalsmöbler samt utgång till balkongen, där du avnjuter kvällssol och fin utsikt över parken. Sovrummet bjuder på bra förvaring. Tre förråd tillhör lägenheten. Populär bostadsrättsföreningen med närhet till skog, natur, motionsspår, förskola, skola, gymnasium och livsmedelsbutik. Med cykel tar du dig till centrum på ca 10 min.

  • Balkong
Ukna Hyddan, Ukna, Västerviks kommun

Ukna Hyddan

Fritidshus
Ukna, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 475 000 kr
115 + 20 m²
4 rum
1 253 m² tomt

I utkanten av Ukna, fritt och naturskönt, finner du detta charmiga hus med året-runt-standard. Här finns allrum, kök, duschrum, matrum, 2 sovrum mm. El, vatten och avlopp finns. Huset har renoverats/moderniserats och byggts till sedan 2008 och framåt.

Königsmarksgatan 30, Brevik, Västerviks kommun

Königsmarksgatan 30

Villa
Brevik, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 995 000 kr
134 + 81 m²
6 rum
719 m² tomt

Välkommen till Königsmarksgatan 30. Huset är mycket välskött och värms upp med fjärrvärme. Bostadens entréplan erbjuder hall med god klädförvaring, badrum med badkar, två sovrum, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsmöbel samt burspråk med ett fint ljusinsläpp, kök med plats för matgrupp och utgång till inglasat uterum i soligt läge. Vindsvåning med tre sovrum och toalett. Källarplan med mycket förvaring, hobbyrum och bastu/dusch. Insynsskyddad trädgårdstomt med växthus och fler möjligheter för planteringar och uteaktiviteter. Välkommen på visning.

Backsippevändan 4, Blackstad, Västerviks kommun

Backsippevändan 4

Villa
Blackstad, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
750 000 kr
123 + 45 m²
4 rum
1 110 m² tomt

Varmt välkommen till Backsippevändan 4 och detta välplanerade enplanshus. Bostaden erbjuder välkomnande hall, badrum med badkar, tre sovrum varav ett med utgång till husets baksida. Kök med matplats och utgång till altan, tvättstuga och förråd samt ingång till garage. Rymligt Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt nyinstallerad eldstad. Mysig trädgårdstomt med växthus och stora ytor för plantering och lek. Ett stenkast från fastigheten finns skola med pool för allmänheten. Välkomna att boka in er på visning.

Stora Trädgårdsgatan 15A, Fimmelstången, Västerviks kommun
  • Budgivning pågår

Stora Trädgårdsgatan 15A

Lägenhet
Fimmelstången, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 125 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 5/5
6 210 kr/mån
13 314 kr/m²

Trevlig lägenhet högst upp i huset med hiss. Fina utsiktsvyer mot söder och väster. Inglasad balkong med infravärme. Två sovrum, vardagsrum, hall och kök med trägolv. Kyl och frys från 2021. Bra förvaring med garderober och rymligt förråd i hallen. Badrum med dusch och ny toppmatad tvättmaskin 2023. Stort förråd i källaren med hiss hela vägen. Tvättstuga på bottenplanet. Övernattningsrum och lokal finns att hyra i Stallet. F n finns ledig p-plats att hyra. Visningar planeras att ske strax efter påsk.

  • Balkong
  • Hiss
Olvongatan 12, Västralund, Västerviks kommun

Olvongatan 12

Villa
Västralund, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
2 900 000 kr
145 m²
7 rum
862 m² tomt

I populära Västralund finner ni denna trivsamma 1 1/2-plans villa om 143 kvm som har genomgått stora renoveringar. Övre plan har nya ytskikt och fönster samt renoverat badrum med badkar. På entréplan finner du inbjudande hall, badrum, tvättstuga samt ett sovrum med fräscha ytskikt och vattenburen golvvärme. Köket och de övriga rummen på entréplan är förberedda för golvvärme men kräver då renovering. Här har du möjlighet att planera ditt kök enligt egna önskemål. Planlösningen kan enkelt ändras för att få flera eller färre rum. Fristående garage med fjärrstyrd port och fler förrådsutrymmen. Stor infart med plats för flera bilar som gör livet lite enklare. Trevlig trädgårdstomt med plats för eventuell odling, stenlagd uteplats och inglasad uterum som förlänger sommaren. Här bor du i lugnt område med närhet till skola, förskola, livsmedelsbutik samt gångavstånd till centrum. Närliggande utegym, fotbollsplan, lekplats och härliga stigar i Folkparken gör denna villa perfekt för en aktiv barnfamilj. Välkommen att boka in dig på visning!

Ladustigen 11, Äskestock, Västerviks kommun

Ladustigen 11

Fritidshus
Äskestock, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 995 000 kr
61 m²
4 rum
1 591 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fritidsdröm belägen i Äskestock. Här finner du allt du behöver för att njuta av avkopplande dagar och härliga somrar. En cykeltur på 5-10 min tar er till både bad och båtplats, så du enkelt kan ta dig ut på sjön för sköna bad och fiskeäventyr. Detta fritidshus erbjuder 4 välplanerade rum, varav 3 sovrum och en total yta om 61 kvadratmeter. Tomten är inte bara stor med sina 1591 kvadratmeter, den är också lättskött och ger gott om utrymme för lek och avkoppling. Förutom det huvudsakliga boendet finns två friggebodar med el och värme som ger extra möjligheter för gästboende. Här kan du njuta av naturens lugn samtidigt som du har närhet till badplatser och vackra promenadstråk. Missa inte chansen att förvärva denna pärla på Ladustigen 11. Välkomna att boka in er på visning!

Hultserum Skolan, Hultserum, Västerviks kommun

Hultserum Skolan

Villa
Hultserum, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
2 395 000 kr
143 m²
5 rum
5 099 m² tomt

Varmt välkommen till detta mycket välskötta hus som tidigare används som skolan. Bostaden präglas av högt i tak och historia. Husets entréplan erbjuder rymlig och möblerbar hall, matsal med kakelugn, fullutrustat och ljust kök med gott om bänkytor, stort vardagsrum med eldstad och plats för matsalsmöbel och soffgrupp, sovrum med heltäckningsmatta och badrum/tvättstuga med klinker på golv och kakel på väggarna. Övre plan innehåller allrum med utgång till två balkonger i olika väderstreck, sovrum med god klädförvaring samt duschrum. På fastigheten finns det fler förrådsbyggnader, ett kallgarage, ett isolerat garage och en supermysig jordkällare i väldigt gott skick. Skog och natur som närmaste granne. Till sjö med badmöjligheter tar det ca 5-10 minuter. Ett perfekt boende för den som älskar skog och natur. Välkommen på visning.

Ortgatan 36, Norra Brevik, Västerviks kommun

Ortgatan 36

Villa
Norra Brevik, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 890 000 kr
113 m²
5 rum
429 m² tomt

Mycket välskött enplanshus i mysigt och barnvänligt område. Bostaden erbjuder hall med bra klädförvaring, matplats, nytt kök från 2017, vardagsrum med plats för matsalsmöbel och soffgrupp samt utgång till altan, tre sovrum, klädkammare, två badrum med klinker och kakel samt tvättstuga med utgång till framsidan. Lättskött trädgårdstomt med fler förrådsbyggnader. Tillhörande garage i samfällighetens garagelänga. Huset ligger med promenadavstånd till Gamlebyviken, skog och natur, förskola och skola. En cykeltur på ca 10-15 minuter tar dig till Västerviks Centrum som erbjuder restauranger, caféer, shopping m.m. Till Ljunghedens handelscentrum tar det ca 5 minuter med bilen. Varmt välkommen på visning.

Furuvägen 11B, Gamleby, Västerviks kommun

Furuvägen 11B

Villa
Gamleby, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 200 000 kr
107 + 46 m²
5 rum
1 314 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 20-tals villa i centrala Gamleby. En välplanerad 1 ½ plans villa med källare belägen i populärt villaområde med gångavstånd till både Gamleby centrum, station och skola. Bostadens entréplan erbjuder vardagsrum med eldstad, matplats med eldstad och öppen planlösning in mot det rymliga köket samt badrum. Övre plan med WC samt tre sovrum varav två med egen klädkammare. I källarplanet finner du flera förrådsutrymmen samt tvättstuga med groventré. Stor och lummig trädgårdstomt med flera fruktträd och gott om plats för lek och aktiviteter. Ett trivsamt och välskött boende med bra läge i Gamleby. Varmt välkommen på visning!

Björklundsgatan 5D, Peru, Västerviks kommun

Björklundsgatan 5D

Lägenhet
Peru, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
695 000 kr
60,7 m²
2 rum
vån 2/3
3 465 kr/mån
11 450 kr/m²

På Björklundsgatan 5D finner du denna trivsamma och välplanerade tvårummare om 60 kvm. Bostaden erbjuder rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter med både garderober, klädkammare och ett mindre förråd. Sovrum med utgång till balkong mot innergården. Kök som är renoverat 2011 med plats för mindre matgrupp, badrum samt vardagsrum. Här bor du i en välskött förening och med närhet till både gym, livsmedelsbutik, skola och med gångavstånd till Västerviks centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Rävkullegatan 19, Edsbruk, Västerviks kommun

Rävkullegatan 19

Villa
Edsbruk, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
575 000 kr
103 + 111 m²
3 rum
1 336 m² tomt

Välkommen till denna trevliga och barnvänliga enplansvilla med källare på Rävkullegatan 19 i Edsbruk. Bostaden är högt belägen på återvändsgata med stor trädgårdstomt i sydväst läge med utsikt över hagar och Storsjön. Bostadens entréplan erbjuder hall, rymligt kök med utgång till altan, vardagsrum med plats för matgrupp, badrum samt två sovrum varav ett som du enkelt kan dela av och göra om till två. Källarplanet innehåller gillestuga, sovrum/hobbyrum, tvättstuga med dusch och pannrum/förråd. Bekväm uppvärmning via bergvärme. Vidbyggd carport med förrådsdel. Här bor du med närhet till skola, livsmedelsbutik, naturen och sjön. Välkommen på visning!

Kungsvägen 41, Ankarsrum, Västerviks kommun

Kungsvägen 41

Radhus
Ankarsrum, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
895 000 kr
118 + 6 m²
4 rum
226 m² tomt

Precis intill skogsområdet vid Axgöl ligger detta radhus på 4 rum och kök. Stort vardagsrum som går att göra om till två rum om fler sovrum behövs. På övre planet finns två sovrum, allrum, som också går att avskilja som ett sovrum, klädkammare och badrum. Baksidan, med altan under tak, är insynsskyddad och här finns också ett förråd. På framsidan finns en altan och nytt staket.

Första västralundsgatan 10, Västralund, Västerviks kommun

Första västralundsgatan 10

Villa
Västralund, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
2 050 000 kr
86 m²
3 rum
666 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med en härlig mix av klassiskt och modernt! Belägen centralt i det barnvänliga området västralund i Västervik.  På entréplan finns kök med plats för matgrupp, modernt renoverat badrum/tvättstuga, vardagsrum med vacker fungerande kakelugn som ger en mysig atmosfär. Övreplan bjuder på en mindre möblerbar hall med utgång till den stora balkongen och två sovrum varav det ena har en fint bevarad kakelugn. Tomten erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling. Den delvis inglasade altanen under tak ger möjlighet till härliga utomhusstunder oavsett väderförhållanden. En extra bonus är uthuslängan med förråd och inrett rum, perfekt för den som behöver extra utrymme. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem.

Johannesbergsvägen 19, Johannesdal, Västerviks kommun

Johannesbergsvägen 19

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 409 kr/mån
16 273 kr/m²

Välkommen till denna mycket fräscha och nyrenoverade tvåa på andra våningen. Under senaste åren har bostadens ytskikt och kök renoveras med smakfulla och stilrena materialval. Lägenheten innehåller rymlig hall, badrum med plastmatta på golv och kakel på väggarna, duschkabin och tvättmaskin, fullutrustat och nyrenoverat kök med exklusiva materialval samt plats för mindre matgrupp, vardagsrum med plats för soffmöbel och utgång till balkong och sovrum. Stabil bostadsrättsförening där samtliga kostnader ingår så som VA, värme, bredband, tv och el. Till Västerviks centrum tar det ca 10 minuter på cykel. Välkommen att boka in er på visning.

Lindögatan 10, Johannesdal, Västerviks kommun

Lindögatan 10

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
500 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 438 kr/mån
9 009 kr/m²

Ljus genomgångslägenhet med bra läge i huset, högst upp. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till rymlig balkong i söder. Kök med plats för matbord. Badrum med dusch och ett sovrum. Flera garderober. Låg månadsavgift där det ingår el, fiber m m.

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 43