Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bergslagsvägen 8B, Centrum, Köpings kommun

Bergslagsvägen 8B

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
595 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 831 kr/mån
9 917 kr/m²

Välkommen hem till Bergslagsvägen 8B i Köping! Här erbjuds en genomgående totalrenoverad och välplanerad lägenhet om 2 rum och kök på våning 2 av 3 med gångavstånd till centrum. Lägenheten består av en välkomnanade och rymlig entréhall, vardagsrum med utgång till balkong. Nyrenoverat och tilltalande kök med generösa arbetsytor med plats för matbord och stolar. Det centrala läget på Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är nära till skolor, affärer och matbutik. Köping erbjuder goda pendlingsmöjligheter till större städer som Stockholm, Örebro, Eskilstuna och Västerås! Bostaden utgör en andel av bostadsrättsföreningen Riksbyggen Köpingshus nr 6 som är en välskött förening med fokus på förbättringar och fin grannsamverkan. De senaste åren har föreningen installerat solceller vilket i sin tur kan bidra till en lägre elkostnad. Välkommen på visning!

  • Balkong
Ringvägen 55, Johannisdal, Köpings kommun

Ringvägen 55

Lägenhet
Johannisdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
450 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 8/9
4 415 kr/mån
7 200 kr/m²

Välkommen hem till Ringvägen 55 i Köping - Till denna lägenhet vars ljusinsläpp ger en öppen känsla i hela bostaden. Välplanerad hörnlägenhet om 2 rum och kök fördelat på 62,5 m2. Från vardagsrummet finns det utgång till en stor balkong med eftermiddag/kvällssol. Möjlighet till inglasning! Härlig plats att spendera sena sommarkvällar på! Byggnaden är försedd med hiss! Johannisdal är ett populärt område nära Johannisdalsskogen med utegym och elljusspår. Gångavstånd till centrum och närhet till skolor, förskolor och matvaruaffär. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bergslagsvägen 6B, Karlsdal, Köpings kommun

Bergslagsvägen 6B

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
745 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 406 kr/mån
10 493 kr/m²

Välkommen hem till Bergslagsvägen 6B i Köping! Lägenheten består av en praktisk och välplanerad entréhall. Vidare finner man det nyrenoverade köket. Goda arbetsytor och plats för matbord och stolar. Genomgående nylagt ekparkettgolv! Vardagsrum med fönster åt flera väderstreck. God plats för matbord och soffgrupp, perfekt för middagssammankomster. Bostaden utgör en andel av bostadsrättsföreningen Riksbyggen Köpingshus nr 6 som är en välskött förening med fokus på förbättringar och fin grannsamverkan. De senaste åren har föreningen installerat solceller vilket i sin tur kan bidra till en lägre elkostnad. Det centrala läget på Bergslagsvägen intill Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är inte långt till skolor, kommunikationer, affärer , matbutik och bad & sporthall! Välkommen på visning!

  • Balkong
Stora gatan 19, Centrum, Köpings kommun

Stora gatan 19

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 150 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
3 437 kr/mån
14 557 kr/m²

Välkommen hem till Stora gatan 19 i Köping! Här bor du attraktivt och centralt med närhet till allt Köpings centrum har att erbjuda från dagligvaruhandel till restauranger! Söker du efter en bostad med ett perfekt läge, som är smakfullt renoverad och där du har en eldstad? Då har du kommit rätt! - Egen öppen spis - Stabil bostadsrättsförening - Generös takhöjd - Attraktivt beläget Med ett av Köpings centralaste lägen erbjuds nu denna trivsamma lägenhet med utmärkta sällskapsytor. Lägenheten är belägen i gavel vilket bidrar till gott om ljusinsläpp med fönster åt flera väderstreck! Vardagsrum modell större som är hjärtat i bostaden med en öppen spis som är en fantastisk mysfaktor. Från vardagsrummet finns utgång till balkong i soligt läge med utsikt mot centrum. Bostaden erbjuder vidare ett högklassigt kök med vinkyl, fantastiska bänkytor och gott om plats för matbord & stolar. Utmärkt kök för den som är matlagningsintresserad! Lägenheten har ursprungligen 3 rum och kök enligt föreningens uppgifter men är idag ombyggd till 2 rum och kök på 79 kvadratmeter. Vilket bidrar till goda sällskapsytor och med den generösa takhöjden får du en riktigt lyxig känsla. Det är bara att flytta in och börja trivas direkt! Ett boende i centrum bidrar till att du bor i en trevlig miljö med affärer, restauranger och nöjesliv utanför porten, området passar ung som gammal. Det finns bra bussförbindelser med utgång från torget för att kunna ta sig runt i Köping. Längs ån finns en vacker åpromenad. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kihlmansgatan 34D, Skogsbrynet, Köpings kommun

Kihlmansgatan 34D

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
850 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 690 kr/mån
10 303 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmansgatan 34 d. Här erbjuds en optimalt planerad och luftig lägenhet vars ljusinsläpp ger en öppen känsla i hela bostaden. En fin lägenhet som passar de allra flesta. I den inbjudande och praktiska hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter. Vidare har vi ett lättmöblerat vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp. Det ljusa och renoverade köket har bra förvaringsmöjligheter, fina luckor och plats för matbord och stolar. Utöver det finns ett rogivande och ljust sovrum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng, man har även ett övrigt sovrum med ljusa ytskikt och rymlig garderob. Badrummet är smakfullt färgsatt. Toalett med kommod. Brf Skogsgläntan är en välskött och aktiv förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Här bor du vid ett av Ullvi backars bästa lägen, med innergården och dess lekpark alldeles precis utanför porten. Nibbletorget ligger en kort promenad bort med matbutik och pizzeria. Köpings centrum finns på promenadavstånd från bostaden. De sista sex bilderna visar föreningen relaxavdelning, bastu, gym och tvättstuga. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Barnhemsgatan 9B, Centrum, Köpings kommun
  • Fre 5 apr

Barnhemsgatan 9B

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
975 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 298 kr/mån
13 830 kr/m²

Välkommen hem till Barnhemsgatan 9B i Köping! Här bor du attraktivt och centralt beläget med närhet till bland annat trevliga promenadstråk längs Köpingsån, man har även konditori (Bivur) runt hörnet samt kortare gångavstånd till Köpings centrum. Söker du efter ett modernt och välvårdat boende med ett centralt läge, då har du hamnat rätt! Rymlig 3 rum och kök om 70,5 m2. - Stilrent kök - Attraktivt beläget - Välskött förening - Rymlig walk-in-closet Nu erbjuds denna trivsamma lägenhet med goda sällskapsytor. Lägenheten är belägen centralt med fönster åt flera väderstreck vilket bidrar till bra ljusinsläpp. Vardagsrum modell större med utgång till rymlig balkong med kvällssol, perfekt för sena sommarkvällar. Lägenheten har genomgående bra standard och erbjuder vidare en rymlig välkomnande entréhall med bra förvaringsmöjligheter, 2 rymliga sovrum samt ett högklassigt kök med tillhörande matplats avdelning. Attraktivt belägen intill stadskärnan med affärer och Köpingsån som närmsta grannar men även BIG-INN- Köpcenter. Här avnjuter du vackra promenadstråk efter ån, mysiga caféer och restauranger i närområdet. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kihlmansgatan 30B, Skogsbrynet, Köpings kommun

Kihlmansgatan 30B

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
445 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 690 kr/mån
5 394 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmansgatan 30B i Köping! Nu har du chansen att förvärva denna lägenhet med en äldre standard som ger dig perfekta möjligheter att sätta din egen prägel och renovera som du själv vill. Bostaden är fördelad på tre rum och kök med 82,5 kvadratmeter. Du välkomnas in till en entréhall med avhängningsmöjligheter till höger, två rymliga sovrum med plats för dubbelsängar och ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier. Vidare finns badrum med badkar, WC och ett kök med utgång till balkong med markis i soligt läge och utsikt mot innergården. I köket finns även gott om plats för matbord och stolar. Här bor du vid ett av Ullvi backars bästa lägen, med innergården, förskola och dess lekpark alldeles precis utanför porten. Nibbletorget ligger en kort promenad bort med matbutik, skola och pizzeria. Köpings centrum finns på promenadavstånd från bostaden. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Kihlmansgatan 6F, Skogsbrynet, Köpings kommun

Kihlmansgatan 6F

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
775 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/3
6 599 kr/mån
8 245 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmansgatan 6F - Välskött och trivsam bostadsrättslägenhet intill markplan. Lägenheten är fördelad på hela 94 kvadratmeter om 3 rum och kök. Genomgående renoverad i form av kök & badrum. Härlig uteplats med eftermiddag/kvällssol. Närhet till skog &natur samt skola och mataffär. Bostaden är belägen i området Skogsbrynet där du har närhet till daglig varuhandel och skola. Det är cykelavstånd till Köpings stadskärna. Du erbjuds goda pendlingsmöjligheter från Köping med bil eller kollektivtrafik till större städer som Stockholm, Västerås, Örebro och Eskilstuna. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Ågatan 15, Centralt, Kungsörs kommun
  • Budgivning pågår

Ågatan 15

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
3 795 000 kr
144 m²
5 rum
854 m² tomt

Välkommen till Ågatan 15 där du välkomnas till ett undebart bostadshus byggt på den perfekta platsen där du kan kombinera ett sjönära boende med central närhet. Denna charmiga fastighet ligger strax ovanför strandkanten och bjuder på en fantastisk utsikt och nere vid vattnet har man tillgång till två bryggor varav denna ena är fast pålad och den andra ligger på flytbädd. Båda bryggorna erbjuder ett skönt strandhäng med möjlighet till bad och fiske. Åker man från fastigheten med båt har man möjlighet att ta sig hela vägen till Östersjön om man så vill. Bostadshuset är byggt år 2000 och består av fem välplanerade rum samt ett kök med matplats. Bostadshuset är renoverat och håller en jämn fin standard där du som köpare skall kunna flytta rätt in och kunna trivas direkt. Huset står på en trädgårdstomt som är lagom stor och öppen med gräsmatta, genomtänkta stensättningar och vackra planteringar. På tomten står även ett garage som idag används till ett stort förråd och delvis snickarverkstad. Utanför finns ett förråd som används för trädgårdsredkskap. För den som gillar att odla och plantera växter så finns ett växthus. För de som drömmer om en sjönära men central tillvaro är detta en idyllisk plats att kalla sitt hem. Du kommer att vakna upp till bad och sjöluft och samtidigt är du bara en kort promenad från centrala Kungsör, där du har tillgång till bland annat matbutiker, restaurang och skolor. För den som behöver pendla eller vill utforska området utan bil finns det en tågstation inom bekvämt gångavstånd. Kontakta oss nu för mer information och ta steget mot ett nytt kapitel i ditt liv på denna enastående plats! Fastigheten kan säljas före visning!

  • Plus
Bergslagsvägen 6C, Karlsdal, Köpings kommun

Bergslagsvägen 6C

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
775 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 406 kr/mån
10 915 kr/m²

Välkommen hem till Bergslagsvägen 6 C i Köping - Här välkomnas du till ett mycket välvårdat hem att trivas i. Lägenheten består av en praktisk och välplanerad entréhall. Vidare finner man det nyrenoverade köket av en rustik karaktär med industrikänsla. Goda arbetsytor och plats för matbord och stolar. Vidare har man det stora vardagsrummet och även här har man plats för matbord och soffgrupp, perfekt för middagssammankomster. Bostaden utgör en andel av bostadsrättsföreningen Riksbyggen Köpingshus nr 6 som är en välskött förening med fokus på förbättringar och fin grannsamverkan. De senaste åren har föreningen installerat solceller vilket i sin tur kan bidra till en lägre elkostnad. Det centrala läget på Bergslagsvägen intill Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är inte långt till skolor, kommunikationer, affärer , matbutik och bad & sporthall! Välkommen på visning!

  • Balkong
Solrosvägen 21, Kungsör, Kungsörs kommun
  • Ons 3 apr

Solrosvägen 21

Villa
Kungsör, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 795 000 kr
156 m²
7 rum
764 m² tomt

Välkommen hem till Solrosvägen 21 i Kungsör! Trevlig 1 1/2 plans villa med 7 rum och kök. Bostadens yta om 156 m2 ger dig goda förutsättningar att planera ditt boende, allt efter ditt egna huvud. Bostaden består utav en välkomnande entréhall med plats för ytterkläder samt ingång till ett rymligt kök som innehar goda förvaringsmöjligheter, stor braskamin och plats för matbord. På det nedre våningsplanet finner vi vidare ett vardagsrum med utgång till altan och med plats för både soffgrupp och matgrupp, perfekt för den som gillar att husera med gäster. Badrum, två sovrum och en groventré med tvättstuga finns även på det nedre planet. På övervåningen återfinns tre sovrum, alla i god storlek samt med utgång till ett allrum med fin utsikt mot baksidan. Från ett av sovrummen har man även utgång till en balkong som är rymlig och användbar långt in på höst- eller vårsäsongen. På övervåningen finns även ett badrum, samt klädkammare och lucka upp till vindsutrymme. Denna bostad är perfekt för dig som letar efter en charmig villa med möjlighet att sätta din alldeles egna prägel! Bostaden erbjuder en praktisk planlösning med goda sociala ytor. För den trädgårdsintresserade finns det en lättskött trädgård på baksidan av huset. Till fastigheten hör ett garage till för den bilintresserade med tillhörande parkeringsmöjlighet framför. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, mataffär, restauranger och butiker. Goda pendlingsmöjligheter med buss och tåg från Kungsörs tågstation till större städer som Örebro, Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Huset är förbesiktigat! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Stora Kyrkogatan 5, Centrum, Köpings kommun

Stora Kyrkogatan 5

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
300 000 kr
107 m²
5 rum
vån 1/3
5 369 kr/mån
2 804 kr/m²

Välkommen till Stora Kyrkogatan 5, ett stenkast bort från Stora torget mitt i Köping! Nu ges en unik chans att förvärva denna rymliga bostadsrättslokal, belägen med ett gavelläge med stora fönsterpartier som skänker gott om ljusinsläpp och skapar möjlighet att synas. Lokalens yta om totalt 107 kvm (föreningens information) gör lokalen väldigt formbar och möjliggör för flera olika användningsområden, vilket ger en fin möjlighet till olika verksamheter! Såsom kontor, butik eller någon annan verksamhet? Lokalen är idag sammanslagen med grannlokalen och var för sig består de av 107 kvm plus 224 kvm (med månadsavgift om 5 369 kr/mån repsektive 9 558 kr/mån exklusive moms). Det går att förvärva vardera lokalen för sig, då det endast krävs att man sätter igen den dörröppning som man tagit upp lokalerna emellan. Den mindre lokalen har även fått sin huvudentré igensatt, vilket också går att förändra och kanske bygga tillbaka till sitt ursprung? Från lokalen är det bra allmänna kommunikationer då fastigheten ligger näst intill i hjärtat av Köpings centrum, där busshållsplatser finns. Köpings järnvägsstation når man på en 15 minuters promenad. Runt hörnet har vi även Stora torget där det ständligt pågår aktivitet såsom marknader, events och andra jippon. Utanför lokalen finns en rymlig parkeringsplats! Välkommen att boka tid för visning!

Stora Kyrkogatan 5, Centrum, Köpings kommun

Stora Kyrkogatan 5

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
495 000 kr
224 m²
8 rum
vån 1/3
9 558 kr/mån
2 210 kr/m²

Välkommen till Stora Kyrkogatan 5, ett stenkast bort från Stora torget mitt i Köping! Nu ges en unik chans att förvärva denna rymliga bostadsrättslokal, belägen med ett gavelläge med stora fönsterpartier som skänker gott om ljusinsläpp och skapar möjlighet att synas. Lokalens generösa yta om totalt 224 kvm (föreningens information) gör lokalen väldigt formbar och möjliggör för flera olika användningsområden, vilket ger en fin möjlighet till olika verksamheter! Såsom kontor, butik eller kanske för myndighet? Lokalen är idag sammanslagen med grannlokalen och var för sig består de av 107 kvm plus 224 kvm (med månadsavgift om 5 369 kr/mån repsektive 9 558 kr/mån exklusive moms). Det går att förvärva vardera lokalen för sig, då det endast krävs att man sätter igen den dörröppning som man tagit upp lokalerna emellan. Den mindre lokalen har även fått sin huvudentré igensatt, vilket också går att förändra och kanske bygga tillbaka till sitt ursprung? Från lokalen är det bra allmänna kommunikationer då fastigheten ligger näst intill i hjärtat av Köpings centrum, där busshållsplatser finns. Köpings järnvägsstation når man på en 15 minuters promenad. Runt hörnet har vi även Stora torget där det ständligt pågår aktivitet såsom marknader, events och andra jippon. Utanför lokalen finns en rymlig parkeringsplats! Lokalen har använts under lång tid som revisionsbyrå och dessförinnan användes lokalerna av Försäkringskassan. Välkommen att boka tid för visning!

Stora Kyrkogatan 5, Centrum, Köpings kommun
  • Budgivning pågår

Stora Kyrkogatan 5

Lägenhet
Centrum, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
795 000 kr
331 m²
13 rum
vån 1/3
14 928 kr/mån
2 402 kr/m²

Välkommen till Stora Kyrkogatan 5, ett stenkast bort från Stora torget mitt i Köping! Nu ges en unik chans att förvärva denna rymliga bostadsrättslokal, belägen med ett gavelläge med stora fönsterpartier som skänker gott om ljusinsläpp och skapar möjlighet att synas. Lokalens generösa yta om totalt 331 kvm (föreningens information) gör lokalen väldigt formbar och möjliggör för flera olika användningsområden, vilket ger en fin möjlighet till olika verksamheter! Såsom kontor, butik eller kanske för myndighet? Lokalen är sammanslagen med grannlokalen och var för sig består de av 107 kvm plus 224 kvm (med månadsavgift 5 369 kr/mån repsektive 9 558 kr/mån exklusive moms). Det går att förvärva vardera lokalen för sig, då det endast krävs att man sätter igen den dörröppning som man tagit upp lokalerna emellan. Den mindre lokalen har även fått sin huvudentré igensatt, vilket också går att förändra och kanske bygga tillbaka till sitt ursprung? Från lokalen är det bra allmänna kommunikationer då fastigheten ligger näst intill i hjärtat av Köpings centrum, där busshållsplatser finns. Köpings järnvägsstation når man på en 15 minuters promenad. Runt hörnet har vi även Stora torget där det ständligt pågår aktivitet såsom marknader, events och andra jippon. Utanför lokalen finns en rymlig parkeringsplats! Lokalen har använts under lång tid som revisionsbyrå och dessförinnan användes lokalerna av Försäkringskassan. Välkommen att boka tid för visning!

Mariebergsgatan 26C, null, Köpings kommun

Mariebergsgatan 26C

Lägenhet
Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 134 kr/mån
7 315 kr/m²

Välkommen hem till Mariebergsgatan 26 C i Köping! Trivsam 2 rum och kök på bekväma första plan. Här välkomnas du till en välplanerad lägenhet belägen en halv trappa upp med spännande utvecklingsmöjligheter! Bostaden är fördelad på yteffektiva 54 kvadratmeter och består bland annat av ett stort vardagsrum som är bostadens hjärta, med flera fönster som ger generöst med ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man utgång till en rymlig inglasad balkong under tak och med fri och härlig utsikt. Bostaden utgör en andel av bostadsrättsföreningen Riksbyggen Köpingshus nr 2 som är en välskött förening med fokus på förbättringar och fin grannsamverkan. De senaste åren har föreningens hus tilläggsisolerats, fått ny fasad och nya fönster. Allt modernt och fräscht! Nyckelberget är ett attraktivt beläget område med grönområden och elljusspår runt knuten samt med nära gångavstånd till både centrum och köpcentrum, förskola och grundskola. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Hagavägen 36, Johannisdal, Köpings kommun

Hagavägen 36

Lägenhet
Johannisdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
250 000 kr
32 m²
1 rum
vån 7/9
2 223 kr/mån
7 813 kr/m²

Välkommen hem till Hagavägen 36, Johannisdal i Köping! Här välkomnas du till en välplanerad enrums-lägenhet på våning 7 av 9 med hänförande utsikt! Bostaden består utav ett stort rum med en praktisk sovalkov, perfekt för den som inte vill ha sängen mitt i rummet och där man även har en rymlig inglasad balkong som höjer livskvaliteten, perfekt för att koppla av efter en lång vecka med fin utsikt över innergården. Entréhallen har goda avhängningsmöjligheter, plats för klädförvaring och ingång till bostadens badrum. Bostaden är belägen i det attraktiva området Johannisdal i Köping med närhet till shopping, daglig varuhandel, skolor och andra faciliteter som är nödvändiga i vardagen. Det är även väldigt bra pendlingsmöjligheter med buss, tåg och bil till större städer som bland annat Stockholm, Örebro, Västerås eller Eskilstuna för dig som inte jobbar eller studerar i Köping. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ringvägen 14, Centralt, Kungsörs kommun

Ringvägen 14

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 995 000 kr
93 + 93 m²
3 rum
1 017 m² tomt

Välkommen hem till Ringvägen 14 i Kungsör! Här välkomnas man till en trivsam och välvårdad 1-plansvilla med inredd källare belägen i centrala delarna av Kungsör i ett lugnt och familjevänligt område. Gångavstånd till skolor, förskolor och centrum. Bostadshuset karaktäriseras bland annat av den putsade fasaden och det välbevarade ekparkettgolvet på entréplanet. En väl genomtänkt planlösning med ett separat kök med tillhörande matplatsavdelning. Vardagsrum modell större med fönster åt flera väderstreck vilket skapar gott om ljusinsläpp. Rymlig altan med tillgång till fri och härlig utsikt beläget med eftermiddag/kvällssol. Bostadshuset har två sovrum på entréplan, samt två inredda rum i källaren vilket lämpar sig utmärkt till ytterligare sovrumsmöjligheter. Flertalet omfattande renoveringar utförda i form av ny dränering , nytt yttertak, tilläggsisolerad vind samt ny vvs. Huset värms upp via ett energieffektivt luftvattensystem. Fiber installerat! Goda pendlingsmöjligheter där du når Eskilstuna omkring 20 minuter med bil. Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen på visning!

Björkvägen 12, Skillinge, Kungsörs kommun

Björkvägen 12

Villa
Skillinge, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 795 000 kr
114 + 20 m²
5 rum
821 m² tomt

Välkommen hem till Björkvägen 12 i Kungsör, här välkomnas ni till ett välskött boende beläget på det populära Skillingeområdet. Länsdeklarerat! Bostadshuset är välplanerat och innehar generös sällskapsyta i form av ett härligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp från två väderstreck, invid vardagsrummet finns en portal till ett rum som med fördel kan användas till matsal för den som så önskar, idag nyttjas rummet som ett gästrum. Man har även ett kök med goda förvaringsutrymmen, fin bänk yta och med matplats. Från köket finns det ingång till ett sovrum som har utgång till en altan under tak i behagligt läge med eftermiddagssol. Ytterligare två rymliga sovrum finns i huset, varav ett med egen walk in closet alt barnkammare/kontorsdel? Till bostaden hör två hygienutrymmen och man har en tvättavdelning invid groventrén. Huset är genomgående ljust och harmoniskt med fina materialval i form av matchande golv och neutral ton på väggar, här är det bara att flytta in och trivas. Bostadshuset står på en lummig gaveltomt med lättskötta planteringar, syrener, prydnadsbuskar och fruktträd omgärdat av en grön gräsmatta. För den som är intresserad av odling så finns det gott om utrymme att förädla sina hobbyintressen. Trädgården är omgärdad av ett staket. I områdets närhet finns skola, förskola och gångavstånd till motionsspår samt stadens bagare med varierat utbud. Kungsörs centrum och järnvägsstationen når man på 10 minuters promenad. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Ringvägen 55, Johannisdal, Köpings kommun

Ringvägen 55

Lägenhet
Johannisdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
260 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 7/9
2 410 kr/mån
8 525 kr/m²

Välkommen till Ringvägen 55! En ljus lägenhet med 1 rum och kök fördelat på 30,5 kvadratmeter. Du välkomnas till en entréhall med avhängningsmöjligheter till höger, badrum och en rymlig klädkammare med gott om förvaring. Vidare kommer du till allrummet som är bostadens hjärta, här finns det plats för diverse vardagsrumsmöbler samt en säng. Generöst ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Från allrummet nås köket! Perfekt övernattningslägenhet, alternativt första lägenhet. Johannisdal är ett populärt område nära Johannisdalsskogen med utegym och elljusspår. Från Johannisdal är det gångavstånd till Köpings centrum och närhet till skolor, förskolor och matvaruaffär. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Hiss
Konvaljegatan 7, Ullvibackar, Köpings kommun

Konvaljegatan 7

Villa
Ullvibackar, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
3 995 000 kr
164 m²
6 rum
903 m² tomt

Välkommen hem till Konvaljegatan 7 i Köping! Möjlighet att förvärva en nyproducerad 1 ½-plansvilla intill Ullvibackar och Skogsledens förlängning. Byggnaden är uppförd i 1 ½- plan och fördelas på yteffektiva 162 kvadratmetrar. Tilltalande och öppen planlösning där köket integreras med vardagsrummet på ett önskvärt sätt. År 2022 stod denna gediget välbyggda villan klar via en totalentreprenad med Movehome/Trivselhus. Nu har ni chansen att bli de nya husägarna! - Nybyggt 2022 - Hela 164 kvadratmetrar med plats för den stora familjen - Social och öppen planlösning - Plats för flera bilar på uppfart - Möjlighet till att bygga garage/carport - Fri från fastighetsavgift de första 15 åren - Fjärrvärme och fiberanslutet Bostaden har en total boyta om hela 164 kvm som är fördelat på 6 rum och kök där det finns gott om plats för hela familjen. Här finner ni ett stilrent och fräscht kök med full maskinell utrustning i öppen och social planlösning mot vardagsrummet. Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och möjlighet till utgång till ett trädäck/altan som vetter mot den insynsskyddade baksidan.Beläget med eftermiddag/kvällssol. Villan erbjuder fyra rymliga och rogivande sovrum. Vidare finns två helkaklade och fräscha badrum. Praktisk tvättstuga med torktumlare, tvättmaskin och goda förvaringsmöjligheter. Genomgående smakfulla och moderna materialval. Bara att flytta in! Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen på visning!

Bergslagsvägen 18A, Karlsdal, Köpings kommun
  • Budgivning pågår

Bergslagsvägen 18A

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 095 000 kr
107 m²
5 rum
vån 1/3
6 231 kr/mån
10 234 kr/m²

Välkommen hem till Bergslagsvägen 18 A - Mycket välvårdad 5 r o k om hela 107 m2. Lägenheten är genomgående renoverad i form av kök, helkaklade badrum samt övriga ytskikt. Beläget på bekväma våning 1 av 3 med fönster åt flera väderstreck. En mycket trivsam lägenheten för den stora familjen! Lägenheten består av en inbjudande möblerbar hall, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Köket är stilrent, renoverat och innehar bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Helkaklat wc/badrum. Fyra rymliga sovrum samt ytterligare en gäst-wc. Det centrala läget här på Karlsdal är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta du behöver, det är inte långt till skolor, kommunikationer, affärer och matbutik. Välkommen på visning!

  • Balkong
Kihlmansgatan 12 a, Skogsbrynet, Köpings kommun

Kihlmansgatan 12 a

Lägenhet
Skogsbrynet, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
325 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 743 kr/mån
5 200 kr/m²

Välkommen hem till Kihlmansgatan 12 a i Köping och denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet belägen på andra våningen i det trevliga området Skogsbrynet. Med en yta på 62.5 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för både avkoppling och vardagsliv. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och ett bekymmersfritt boende. Dessutom finns det ett förråd i anslutning till våningsplanet, vilket ger praktisk extra förvaringsmöjlighet. Med närhet till grönområden och natur har du möjlighet till härliga promenader och frisk luft. Samtidigt är det nära till stadens bekvämligheter som affärer, restauranger och kommunikationer. Välkommen till en bekväm och trivsam bostad med en attraktiv balkong och en förening som värnar om trivsel och trygghet.

  • Balkong
Kungsör Fröberga, Torpa, Kungsörs kommun

Kungsör Fröberga

Tomt
Torpa, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
295 000 kr
1 705 m² tomt

Välkommen hem till denna friköpta tomt med en yta på 1705 kvadratmeter. Belägen i en naturskön miljö omgärdad av vacker grönska, erbjuder denna tomt en unik möjlighet att skapa ditt drömboende. Med närhet till naturen kan du njuta av lugn och ro samtidigt som du har bekvämt avstånd till närliggande bekvämligheter och samhällsservice. Tomtens storlek ger dig stora möjligheter att förverkliga dina idéer och skapa en trädgård som passar just dina behov. Här finns stor potential för att bygga ett hem som är anpassat efter din livsstil. Om du drömmer om ett naturnära boende med möjlighet till privatliv och utomhusaktiviteter, är denna tomt ett utmärkt val. Ta chansen att forma din dröm och skapa en vacker och funktionell miljö för dig och din familj. Tomten är belägen i närheten utav Torpa, som är ett populärt område bland barnfamiljerna och som ligger några km utanför Kungsörs tätort i riktning mot Eskilstuna.

Västeråsvägen 168, Munktorp, Köpings kommun

Västeråsvägen 168

Villa
Munktorp, Köpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
995 000 kr
156 m²
6 rum
5 850 m² tomt

Välkommen hem till Västeråsvägen 168, ett stenkast från Munktorps samhälle! 5850 rymliga kvadratmetrar till tomt med möjlighet till avstyckning. Rymlig familjevilla om hela 156 m2, fördelat på 6 rum varav 4 sovrum. Drömmer du om ett intressant renoveringsobjekt med stor potential? Då har du kommit helt rätt! Förberett för fiber - Vattenburet system - Tillhörande solfångare- Vidbyggt garage! Renoveringsbehov föreligger. Västeråsvägen 168 är beläget i utkanten av Munktorp med närhet till populär förskola och grundskola. Goda kommunikationer med buss eller bil till såväl Köping, Arboga eller Kungsör. Huset säljes förbesiktigat med dolda fel-försäkring! Välkommen på visning!

  • Plus
Magasinsgatan 39, Runna, Kungsörs kommun
  • Fre 5 apr

Magasinsgatan 39

Radhus
Runna, Kungsörs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
1 350 000 kr
139 m²
5 rum
6 982 kr/mån
9 712 kr/m²

NYTT PRIS- RING FÖR VISNING! Välkommen hem till Magasinsgatan 39, i Kungsör och detta välskötta 2-plansradhus belägen på ett eftertraktat och familjevänligt område. Huset präglas av ett genomgående gott skick med en ljus härlig känsla och med välplanerade ytor. På entréplan möts du av en ljus och välkomnande hall med ett modernt, välutrustat kök med matplats. På det nedre våningsplanet finns även ett rymligt vardagsrum i vinkel med en matsal (tidigare ett sovrum), som bjuder in till trivsamma stunder tillsammans. Från vardagsrummet tar man även klivet ut till en underbar altan i bästa solläge. Härifrån är det nära till allmänning med lekytor och lekplats, en samlingspunkt för barnfamiljerna i området. På övervåningen finns väl tilltagna sovrum, samt ett allrum, där gott om plats finns för umgänge. Till bostaden hör även ett badrum och ett duschrum samt en egen tvättstuga med separat ingång. Bilen parkerar ni bekvämt alldeles intill entrén i den egna carporten eller på parkeringen framför den. Inuti carporten har man ingång till ett förråd med gott om förvaringsmöjligheter. Till bostaden hör också en lättskött trädgårdstäppa. På Magasinsgatan har man förmånen att inneha ett boende i en bostadsrättsförening, vilket innebär att föreningen ansvarar för det mesta av den yttre skötseln på husen. Brf Kungsladugården har även ett ständigt fokus på förbättringar för sina medlemmar och man har precis lagt om taken på alla sina bostadshus. I området finns fina grönområden, lekplats samt garage och parkeringsmöjligheter. Från området har man gångavstånd till skola och förskola, fotbollsplaner och ishall. I närområdet porlar även Runnabäcken och Mälaren når man med en kortare promenad. Från Magasinsgatan är det även nära till Kungsörs centrum med dess utbud. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 35