Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Altuna Högsberga 5, Altuna, Enköpings kommun

Altuna Högsberga 5

Villa
Altuna, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 700 000 kr
75 + 75 m²
1 036 m² tomt

Välskött och trivsamt boende i högt belägen villa i Altuna Ådalen. Trevligt läge hed härlig utsikt Uteplats och dubbelgarage, bastu/relax m.m. är några av faciliteterna med detta boende. Prisvärt boende. Då fastigheten är ett sterbhus säljs den med friskrivning.

Tallsvärmargatan 8, Gånsta, Enköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Tallsvärmargatan 8, Gånsta, Enköpings kommun, bild 2
Tallsvärmargatan 8, Gånsta, Enköpings kommun, bild 3

Tallsvärmargatan 8

Villa
Gånsta, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
5 795 000 kr
171 + 7 m²
5 rum
750 m² tomt

Här väntar ett hem med en luftig planlösning och omsorgsfullt utvalda detaljer som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Huset är murat för hand med tegelstenar från Haga Tegelbruk. Mellan dom två uppmurade väggarna finns en isolerad kanal vilket innebär att på vinter håller huset kylan borta och på sommaren håller huset värme borta. Gedigna trägolv, stora breda fönsternischer med marmorskivor och delvis vackra finputsade väggar. Köket är väldigt välkomnande med charmiga detaljer så som den gamla vedspisen, Ballingslöv köksluckor och den vackra stenbänkskivan. Det stora vardagsrummet lockar med en vacker öppen spis, perfekt för mysiga kvällar framför brasan. Huset har fyra sovrum varav ett med egen ingång, vilket ger möjlighet till flexibla boendelösningar. Det stora badrummet med inredning från Ballingslöv och har både badkar och dusch, en separat gästtoalett och den praktiska tvättstugan. På den insynsskyddade och soliga altanen på baksidan är det en perfekt plats för avkoppling och sociala stunder, med en mysig grillplats att avnjuta året om. På framsidan finns parkeringsplats med elbilsladdare och extra förvaringsmöjligheter i det mindre förrådet. En sällsynt chans att förvärva ett sådant här trivsamt och välskött hus i ett eftertraktat område. Missa inte tillfället att bli ägare till detta underbara hem! Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Gösvägen 14, Märsön, Enköpings kommun

Gösvägen 14

Fritidshus
Märsön, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 195 000 kr
47 + 7 m²
3 rum
1 486 m² tomt

Välkomna till Gösvägen 14! Denna charmiga sommarstuga med pool är det perfekta stället att koppla av och njuta av soliga dagar. Med två mysiga sovrum, ett badrum och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, finns det gott om plats för hela familjen. Tänd en brasa i den härliga braskaminen och njut av en avkopplande kväll på den inglasade altanen. Den rymliga och mysiga tomten erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling, och med en pool att svalka sig i är det svårt att önska sig mer. För den ultimata avslappningen finns även en stuga med bastu och dusch intill poolen. Här kan du varva ner och njuta av en skön stund för dig själv. Med ett separat förråd på tomten finns det gott om plats för förvaring av alla dina sommarprylar samt ett växthus. Boendet på Märsön erbjuder en perfekt mix av avkoppling och bekvämlighet. Missa inte chansen att äga denna pärla och skapa minnen för livet! Gösvägen 14 ligger på Östra Märsön, fastighetsägare som innehar båt har rätt till en båtplats per fastighet, båtplatser är avsedda för mindre fritidsbåtar. Mer information: https://ostramarson.com/ Här finns fina promenadstråk ända till västra sidan av ön. Det finns även härliga svampmarker och skogsleder. Märsön har broförbindelse och ligger mellan Enköping och Strängnäs med ca 2 mil åt vardera håll. Friskrivningsklausul kommer att tillämpas för denna fastighetsförsäljning. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Pärlugglegränd 8, Västerleden, Enköpings kommun
  • Sön 5 maj

Pärlugglegränd 8

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 190 000 kr
72 m²
2 rum
vån 3/3
4 745 kr/mån
16 528 kr/m²

Välkomna in i en mycket rymlig och hemtrevlig 2:a om 72 kvm med nytt badrum, fint kök & balkong! Du välkomnas av en väldisponerad hall som fungerar som ett nav genom bostaden och når samtliga rum och genast får du känslan att här är det lätt att trivas! Vardagsrummet är lätt möblerat och ger plats åt rejäl soffgrupp, tv-möbel samt ytterligare möblemang. I det fina och ljusa köket finns bland annat gott om förvaring i de vita skåpluckorna och bra arbetsytor på bänkskiva i trä med vitt kakel som stänkskydd. Här finns utrustning i form av: kyl och frys, diskmaskin, spis/ugn samt fläkt. Här finns även utrymme för matplats som sedan leder ut till den mysiga balkongen med plats för möblemang och egna planteringar. Vidare in i bostaden finns ett påkostat badrum (-21) med riktig wow-känsla, här finns allt du kan önska med: tvättmaskin, dusch, handdukstork, wc, kommod, spegelskåp och förvaring ! Det rogivande sovrummet ger gott om plats för dubbelsäng och har en rymlig och praktisk klädkammare precis intill. Extern förvaring finns i praktiskt förråd precis intill boendet, på samma våningsplan som lägenheten. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in din visning!

  • Plus
  • Balkong
Totts väg 12, Ekolsund., Enköpings kommun

Totts väg 12

Villa
Ekolsund., Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
5 995 000 kr
130 m²
5 rum
2 996 m² tomt

100% ARKITEKTUR I Ekolsunds nya område Slottshöjden bara ett stenkast från slottet välkomnas Ni till denna välplanerade och sannerligen vackra villa, ritad av Birka arkitekter. Huset byggdes 2019 i en nutida, putsad slottslik stil som skulle passa in i miljön. Varje detalj är noga utvald för att spegla en känsla av vacker design och hög klass. Inomhusmiljön har man med vackra färgval lyckats skapa en varm, lyxig interiör som bara kan upplevas på plats. Mysfaktorn höjs med ett trevligt loft och en värmande öppen spis. Inbäddad i naturen, på en vacker tomt och med gångavstånd till badplats finns denna pärla som fångar hjärtat hos alla. Den här bostaden får Ni inte missa! Ni välkomnas in i en rymlig entré och sedan rakt in i husets hjärta där kök, vardagsrum och matplats samsas i en mingelvänlig sällskapsyta som förlängs av en vacker trädgård och stor altan. Högresta fönsterpartier ger ett ljusflöde utöver det vanliga och takhöjden på närmare fem meter bidrar till en magisk atmosfär i hela huset. På nedre plan finns tre rymliga sovrum i vackra färger, alla med egen altandörr. Här finns även två imponerande badrum och en groventré. Köket är en sann dröm där mörka köksluckor, grön marmor och mässningsdetaljer är noggrant utvalda för att skapa någonting alldeles extra. På övre plan/loftet finns idag en studio men passar även för kreativa projekt, ytterligare ett tv-rum alt, ett fint gästrum. Denna arkitektritade vackra villa bjuder på en enastående kombination av modern lyx och tidlös elegans. Med sin unika karaktär är denna bostad ett uttryck för individualitet och kan vara någonting för dig, som söker någonting alldeles extra. Det här är 100 % arkitektur!

Bergvretsgatan 37, Bergvreten, Enköpings kommun

Bergvretsgatan 37

Lägenhet
Bergvreten, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 595 000 kr
99,2 m²
4 rum
3 079 kr/mån
26 159 kr/m²

Här presenteras ett fint radhus, ett drömboende i brf format med extremt låg månadsavgift. Med gungor, sandlådor, grannungar i området samt gångavstånd till affär och skolor blir här vardagspusslet enkelt. Bostaden är en ombyggd fyra och erbjuder nu istället hela fem rum och kök i två plan. Här finns också en fantastiskt altan på en mysigt tomt. Allt i ett mycket eftertraktat område. Välkommen till Bergvretsgatan 37. Stig in till en trevlig övervåning med ett mysigt kök som vetter ut mot radhusets framsida och utsikt mot lekparken. Här finns två sovrummen, ett mysigt vardasrum och ett stort förråd som kan fungera som kontor. Badrummet innehar wc, dusch och kommod, fint helkaklat och modernt. På nedre plan finns två stora sovrum, varmt ombonade och ett fint helkaklat badrum med tvättmaskin. Här finns också gott om förvaring. Pricken över i:et är altanen under tak som ger utrymme för umgänge/avkoppling samt att den relativt stora tomten ger plats för trädgårdsodling, lek och skoj. Detta hem ligger i hjärtat av en levande familjeidyll med gång- och cykelvägar till det mesta. Här finns även p-plats och /eller garage i anslutning till bostaden. Mitt i naturen ligger detta fina område där grönområdena får tala för sig själv, samtidigt som du är snabbt ut på E:18 mot Västerås eller Stockholm. Missa inte det! Bostadens TOP FEM: - Avgiften!! - Läget - P-plats och /eller garage i anslutning till bostaden. - Altan/tomt - Tryggheten

Torggatan 16A, Centrum, Enköpings kommun
  • Idag kl 17:30

Torggatan 16A

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 195 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
5 921 kr/mån
31 812 kr/m²

Varmt välkommen till centrala Torggatan 16A och denna fina trerummare med stor balkong! Du välkomnas av en rymlig hall med gott om förvaring. Vidare två rymliga sovrum. Vardagsrummet och köket är i anslutning till varandra vilket bidrar till härliga sociala ytor, här finns plats för både stort matbord och samtidigt stora ytor för sällskapsmöbler. Från vardagsrummet finns en utgång till balkongen, där man antingen kan njuta av eftermiddag eller kvällssolen. Lägenhetens badrum är helkaklat och i mycket fint skick samt utrustat med tvättmaskin. Detta är en optimalt planerad lägenhet i toppskick, perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! I centrum har du en självklar närhet till butiker, mataffärer, restauranger, gym, hamnen, drömparken, idrottsanläggningar, förskolor, grundskolor, gymnasium och kommunikationer. Perfekt för dig som vill bo med livskvalitet, bekvämlighet och nära till allt! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vårfrugatan 10A, S:t Ilian, Enköpings kommun
  • Imorgon kl 18:30

Vårfrugatan 10A

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 495 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
4 342 kr/mån
30 510 kr/m²

Ett svårslaget läge för den som vill bo nära stadskärnan, är ute efter det perfekta pendlarläget eller ha närhet till grönska då ni här bor med endast ett stenkast från Resecentrum, stadskärnan samt närhet till Skolparken. Denna 2:a bjuder bland annat på balkong i bästa solläge med kvällssol ut mot lugn innergård som skapar en lummig och trivsam atmosfär både i lägenheten, men även i sitt område. En mycket fint planerad planlösning som känns långt mycket större än sina 49 kvm, med hall som har god uppsikt över stora delar av lägenheten, kök med goda förvaringsmöjligheter samt rejäl matplats intill fönster. Ett luftigt vardagsrum med plats för både soffa och övrigt möblemang för den som önskar, via vardagsrummet når ni även den mysiga balkongen. Ett sovrum i lugnt och rogivande läge mot innergården och med gott om plats för dubbelsäng samt klädförvaring. Stamrenovering gjordes våren 2022 och då gjordes hela badrummet om och samtidig till duschen sattes det in dubbelt vikbara duschväggar som gör att badrummet får mer rymlighet, spotlights och ny tvättmaskin installerades. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Hjälstavägen 19, Hjälsta, Enköpings kommun

Hjälstavägen 19

Villa
Hjälsta, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
3 500 000 kr
75 m²
3 rum
2 292 m² tomt

Litet renoverat och fint boende med helt ogenerat läge på stor tomt som delvis är naturtomt. Fastigheten ligger trots sitt avskilda läge mitt i Hjälsta med bra förbindelser till Uppsala, Bålsta och vidare mot Stockholm. En perfekt fastighet för den lilla familjen/unga paret som söker lugn och ro och inte vill ägna sig åt att renovera och fixa, det är nämligen redan gjort här. Stort exklusivt spabad vid altánen Helt nytt fint gästhus Div. plantering och trädgårdsland finns redan anlagda för den intresserade. Den stora tomten inbjuder till allehanda användingsområden. Välkomna på visning.

Västerleden 130, Västerleden, Enköpings kommun

Västerleden 130

Lägenhet
Västerleden, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 195 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 330 kr/mån
18 385 kr/m²

Varmt välkommen in i denna hemtrevliga 2:a om hela 65 kvm i förening med god ekonomi! Här möts du av en välkomnande hall med god uppsikt över lägenheten. Vidare finns ett inbjudande kök med gott om plats för förvaring och rymmer en matplats med fönster mot föreningens innergård. Intill köket så finns ett väl tilltaget vardagsrum med plats för soffa, tv-möbel och annat möblemang, för den som har behovet kan t.ex. en dubbelsäng få plats! Från vardagsrummet finns även utgång till den trevliga balkongen. Det finns ett rymligt sovrum samt ett fint badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Västerleden har det mesta inom räckhåll; mataffär, förskolor och skolor, nära grönområden och ligger med gång-och cykelavstånd till Enköpings citykärna. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in din visning!

  • Balkong
Bergsgatan 88, S:t Ilian, Enköpings kommun

Bergsgatan 88

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 250 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1
4 360 kr/mån
22 523 kr/m²

Med närhet till centrum, butiker och restauranger samtidigt som lekplats och naturen finns runt hörnet, presenteras här en charmig tvåa om 55,5 kvm. Missa inte denna fina hörnlägenhet med magisk uteplats i en mycket bra förening! Här är ett prisvärt drömboende med närhet till allt. Välkommen in i en trevlig hall. Här finns flera garderober för förvaring av både kläder, skor och hobbysaker. Köket har stor charm med originaldetaljer och fint burspråk. Med genomgående ljusinsläpp får den här gavellägenheten en härlig hemtrevlig atmosfär som bara kan upplevas på plats. Sovrummet har nyrenoverade ytskikt, är rymligt med ytterligare garderober. Badrummet är helkaklat och innehar wc, dusch och kommod. Vardagsrummet ger plats för både soffa och matplats eller kontorshörna. Här finns altandörr till en förtrollande uteplats i bästa läge in mot lummig innergård. Oavsett om det är en lugn frukost utomhus eller en kvällsgrillning med vänner kommer denna uteplats med säkerhet bli en favoritplats. Lägenheten ligger med närhet till E18, Enköping centrum, flera skolor och Resecentrum. Säljaren stormtrivs i området och har nu köpt en trea i samma förening. Det borgar för att denna bostad är någonting man inte får missa. Välkommen på visning! Lägenhetens TOPP FEM! - Läget - Föreningens ekonomi. Äger marken. - Hörnlägenhet - Uteplats - Stamrenoverat år 2018 / 2019

  • Uteplats
Enköpings-Näs Trogsta 28, Enköpings-Näs, Enköpings kommun
  • Lör 27 apr
Enköpings-Näs Trogsta 28, Enköpings-Näs, Enköpings kommun, bild 2
Enköpings-Näs Trogsta 28, Enköpings-Näs, Enköpings kommun, bild 3

Enköpings-Näs Trogsta 28

Villa
Enköpings-Näs, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
11 295 000 kr
98 m²
4 rum
3 180 m² tomt

Brygga, sandstrand i och vacker bergig miljö vid Mälaren! Nu erbjuds en idyllisk belägen sjötomt med enskilt läge, vacker natur med berghällar och slående utsikt över Mälaren. Tomten kantas av blandat annat sköna altaner, pergola och två mysiga gästhus. Listan är lång på vad man kan erbjuda och uppleva på denna underbara plats med en tomt som sluttar mjukt ner mot den egna sandstranden med brygga. På tomten finns också två gäststugor varav en har: sovrum, allrum, separett toalett och egen altan – helt perfekt för långväga gäster eller långa frukostar under de varma månaderna till en magnifik vy över Mälaren. Det arkitektritade huset från 2003 är väl omhändertaget och präglas av genomtänkta detaljer, vackra fönsterpartier, stora sociala ytor och med Mälaren som närmsta granne är känslan ljuvlig! Det trevliga allrummet bjuder in till många härliga tillställningar där man kan njuta av utsikten och mysa framför den öppna spisen tillsammans med hela familjen. I huset finns två sovrum rum med varsin utgång till altanen. Det finns ett stort helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt utgång till altanen med den hänförande utsikten. I den rymliga vinterträdgården får ett stort matbord plats och är perfekt att använda till bjudningar eller när vädret inte går att lita på, även här finns det en stor öppen spis som ger hög mysfaktor. Atmosfären i området är fridfull, lugn och närmiljön är lantligt men upplevs givetvis bäst på plats! Tänk att kunna bo såhär? Missa nu inte detta unika tillfälle som sällan kommer igen och boka in din visning hos ansvarig mäklare Karin Sköld!

  • Premium
Maratongatan 9, Munksundet, Enköpings kommun
Maratongatan 9, Munksundet, Enköpings kommun, bild 2
Maratongatan 9, Munksundet, Enköpings kommun, bild 3

Maratongatan 9

Villa
Munksundet, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
4 450 000 kr
124 + 122 m²
9 rum
732 m² tomt

Ett hus som verkligen erbjuder något för alla - missa inte chansen att kalla detta unika hus för ditt nya hem! Huset är otroligt välkomnade med en stor och rymlig entré. Ett stort kök med stilfulla materialval med en exklusiv känsla. Huset utbyggnad med dess takhöjd och nivå skillnad ger ett pampigt intryck. Här kan man tillbringa många härliga sällskapstunder med familj och vänner. På entréplan finns det idag två sovrum och en "walk in closet" men som man lätt kan göra om till ett sovrum/allrum. På detta plan finns även ett av huset renoverade badrum. I källaren finns möjlighet till tre sovrum, ett mindre allrum, tvättstuga med groventré. Huset andra badrum med ett stort dubbelbadkar. Den mysiga tomten ger en inbjudande känsla och har bland annat en bastu. Här finns också en stor inglasad altan, ovanmarks pool med luftvärmepump som kan värma upp till 33 grader, pool-däck samt en utedusch. Ett mysigt uteköket/bar med två kylskåp, och här är el och vatten indraget. Intill huset finns det omgjorda garaget som är inrett till ett rum, och intill finns det ett kök som tidigare använts till verksamhet. Här kan man bygga om till ett generationsboende, hemma kontor eller kanske för en verksamhet? Ett fantastiskt läge nära centrum och naturen! Med närhet till Gröngarnsåsen och smidigt att ta sig till på/avfart till E18, det här är det perfekta hemmet för den som vill ha allt inom räckhåll. Här kan du njuta av lugnet i naturen samtidigt som du har gångavstånd till centrum. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Åkersrovägen 67, Åkersberg, Enköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Åkersrovägen 67, Åkersberg, Enköpings kommun, bild 2
Åkersrovägen 67, Åkersberg, Enköpings kommun, bild 3

Åkersrovägen 67

Villa
Åkersberg, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
3 100 000 kr
139 m²
5 rum
7 598 kr/mån

Denna imponerande bostad erbjuder allt och lite till. Här möts du av en varm modern villakänsla i brf-format med egen insynsskyddad tomt och fin uteplats - allt på trygg barnvänlig gata. Stort tillhörande förråd och bilplats med elstolpe är pricken över i:et. I bostaden möts du av modern design i fina ljusa färger, en atmosfär som genomsyras av lugn och harmoni. Nedre plan bjuder på en rymlig hall och ett modernt kök med plats för den större familjen. Det generösa vardagsrummet ger rikt ljusinsläpp och altandörren är en förlängning till den egna privata trädgården. Ett extrarum mellan kök och vardagsrum ger plats för kontorsutrymme eller extra förvaring. Badrummet är modernt, helkaklat med golvvärme och tvättstugan rymlig med tvättmaskin och torktumlare. Övre plan bjuder på tre generösa sovrum i fina färger. Ett allrum för övernattande gäster, kontor eller ett extra tv-rum. Här finns ytterligare ett helkaklat badrum med wc, badkar och kommod. Bostadsområdet är utformat med barns välbefinnande i fokus. Med lekplatser och grönområden inpå knuten. Med bekväm närhet till affärer, förskolor och skolor gör vardagspusslet smidigt och enkelt. Gångavstånd till: 10 min Förskola (Finns flera) 10 min Bergvretenskolan F-9 15 min Restaurang/Golfanläggning 10 min Livsmedelsaffär Välkommen att anmäla ditt intresse för en bostad i perfekt kombination av allt!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lakevägen 16, Märsön, Enköpings kommun

Lakevägen 16

Fritidshus
Märsön, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 195 000 kr
81 m²
3 rum
1 624 m² tomt

Välkommen till Lakevägen 16, beläget på populära Märsön. Här bor du med några stenkast från Mälaren och möjlighet till båtplats. Boendet är vinterbonat och om ca 81kvm och välkomnar dig med en inbjudande atmosfär och en väldisponerad planlösning. Tomten är av det större slaget och är insynsskyddad och uppvuxen med karaktär. Invändigt finner vi en rymligt kök med goda arbetsytor och matplats. Vardagsrummet har en gedigen storlek och stoltserar också med en eldstad, här finner man också utgången till den inglasade verandan, perfekt för den tidiga våren och den sena hösten! Vidare i direkt anslutning till vardagsrummet ligger husets sovrum med en egen utgång till den omfångsrika altanen. Badrummet och toaletten är separerade och nyrenoverade av fackmän. Området började bebyggas med fritidshus under 1960-talet. I dag är Märsön fortfarande ett attraktivt fritidshusområde, men många har har valt att bosätta sig här året runt! Här finns fina promenadstråk ända till västra sidan av ön. Det finns även härliga svampmarker och skogsleder. Märsön har broförbindelse och ligger mellan Enköping och Strängnäs med ca 2 mil åt vardera håll. Varmt välkommen på våra öppna visningar!

  • Plus
Ringarevägen 1, Lillkyrka, Enköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 13:15

Ringarevägen 1

Villa
Lillkyrka, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
3 145 000 kr
90 + 48 m²
5 rum
1 132 m² tomt

I Lillkyrka finns nu en ytterst attraktiv enplansvilla på hörntomt till salu. Boendet är 90 kvm och 48 kvm i biarea, biarean är fullt ombyggd till boarea. Boendet är fördelat på fem rum i dess nuvarande form. Huset är stilrent och har ytterst väldisponerade ytor. En klar orientering mellan sociala ytor och familjerum är en självklarhet. Vart man en står i huset har man ljusinsläpp från ett flertal väderstreck, detta genererar garanterad trivsel. På husets baksida finner man en större inglasad veranda som vetter upp mot skogsbryn, insynsskyddat och ogenerat så det förslår. Boende är fördelat enligt följande. Direkt innanför entren har man ett av villans badrum, stort i sitt utförande. Tre sovrum/kontor i fil direkt vänster med ljusinsläpp från framsidan. Vidare finner man husets medelpunkt i detta fallet vardagsrummet, här finns det gott om utrymme för en slösande stor möblering, köket är direkt sammankopplat med vardagsrummet via matsalsdelen ( här finns också en luftvärmepump). Ett större sovrum finns i direkt anknytning till berört kök, i detta område av huset finner man det andra badrummet och tillika en större tvättstuga, här finns också en egen ingång. Tomten är en av de absolut största i området, uppvuxen i sin karaktär med gott om bilplatser framför huset. Ett ytterst energisnålt boende tack var bergvärmen! På Ringarevägen bor man tryggt och med stor närhet till natur, skola, förskola och fotbollsplaner. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Slåttervägen 4, Åkersberg, Enköpings kommun
  • Sön 28 apr

Slåttervägen 4

Lägenhet
Åkersberg, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
5 124 kr/mån
26 250 kr/m²

Välkommen till denna rymliga trea med egen ingång på markplan. Här möts du av en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, perfekt för umgänge och socialt liv. Två ljusa sovrum med utgång till den mysiga altanen där du kan njuta av härliga dagar. Badrummet är helkaklat och erbjuder även tvättmöjligheter. Bo i ett lugnt område intill Enköpings golfbana och njut av fridfullheten. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Lilla vägen 12, Centrum, Enköpings kommun

Lilla vägen 12

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
2 595 000 kr
101 m²
4 rum
5 896 kr/mån
25 693 kr/m²

Välkommen till denna välskötta och stora fyra belägen i en stabil och trivsam förening nära centrum! Denna lägenhet är på 101 kvadratmeter med tre rymliga sovrum, ett öppet och fint vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen med bra solläge och utsikt över den lugna innergården. Vidare det välskötta köket med mycket ljusinsläpp samt ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och ett stort förråd i anslutning till hallen. Som boende på Lilla vägen har du en självklar närhet till mataffärer, butiker, restauranger, gym, hamnen, drömparken, idrottsanläggningar och kommunikationer. Perfekt för dig som vill bo med livskvalitet, bekvämlighet och nära till allt! Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Eriksgatan 19B, Centrum, Enköpings kommun

Eriksgatan 19B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
975 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2
3 014 kr/mån
33 621 kr/m²

En fantastisk 1:a med balkong om ca 7kvm och hiss mitt i centrum! I lägenheten möts man av ett estetiskt tilltalande golv, här finns även en hatthylla för lite extra förvaring och en garderob. Från hallen når du lägenhetens rum och kök. Rummet har plats för både säng och matsalsmöblemang. Köket har de bekvämligheter man kan önska, här finner du diskmaskin, inbyggnadshäll, ugn, kyl och frys samt utrymme för förvaring och städskåp. Boendet har generösa fönsterytor som genererar både ljus och rymd. I lägenheten finns också ett större badrum, självklart helkaklat. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, caféer och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare fina anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, amerikansk fotboll, golf, hockey, padel,, orientering och friidrott för att bara nämna några.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Verkmästaregatan 62, Romberga, Enköpings kommun
  • Budgivning pågår

Verkmästaregatan 62

Lägenhet
Romberga, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 150 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
4 877 kr/mån
18 254 kr/m²

Väldisponerad 2:a om 63 kvm med stor inglasad balkong! I lägenheten finns ett ljust och lättmöblerat kök. Vardagsrum med gott om plats och utgång till den stora inglasade balkongen i ett ogenerat läge. Sovrum, väl tilltaget i ett lugnt färgschema. Badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. I lägenheten finns också ett större förvaringsrum. Extern förvaring finns i praktiskt förråd precis intill boendet (vägg i vägg), på samma våningsplan som lägenheten. Ta chansen att bo i ett lugnt och trivsamt område med god granngemenskap och nära till natursköna omgivningarna, men på ett bekvämt avstånd med endast 5 min bilfärd till stan och perfekt pendlarläge med bil via närliggande påfart till E18! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mera information!

  • Balkong
  • Hiss
Torggatan 38B, Centrum, Enköpings kommun

Torggatan 38B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 850 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 5/6
4 849 kr/mån
22 424 kr/m²

På omtyckt adress i den populära föreningen Brf Fasanen finner ni denna rymliga 3:a högt upp i hus med hiss. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i tre olika väderstreck som tillåter dagsljuset att flöda fritt. Det mesta i bostaden är i original, men som med lite upprustning kan bli hur fin som helst! Kliv in i hall med plats för avhängning av ytterkläder och direkt till vänster finns kök med matplats invid fönster mot innergård. Bostaden har två sovrum i placerat i vardera ände av boendet, varav det ena sovrummet har fransk balkong med trevlig utsikt. Badrummet är från föreningens stamrenovering (-01) och har helkaklade väggar med bård, klinkergolv, duschhörna, spegelskåp med kommod, wc samt frostat fönster. På källarplan finns en stor och rymlig tvättstuga med moderna maskiner samt mangel. Vardagsrummet har fint parkettgolv och är rymligt med plats för både soff- och matgrupp, via vardagsrummet når du bostadens inglasade balkong med plats för eget möblemang där du kan njuta av kvällssolen. Här erbjuds ett sällsynt attraktivt läge - bekvämt, rymligt och centralt med Stora Torget, Gustaf Adolfs plan runt hörnet och med närhet till Resecentrum för dig som pendlar med tåg. Helt enkelt ett perfekt läge för dig som vill ha nära till allt!

  • Balkong
  • Hiss
Regalskeppsvägen 8D, Bredsand, Enköpings kommun

Regalskeppsvägen 8D

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 690 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
4 178 kr/mån
25 606 kr/m²

Ljus & modern lägenhet med 3 rok fördelat på välplanerade 66 kvm i riktigt bra skick med en rymlig terass! En bostad perfekt belägen i Bredsands hjärta! Här stiger du in i en inbjudande hall med klädkammare intill och vidare in till ett öppet och mysigt vardagsrum som ligger i anslutning till köket som är ljust och funktionellt med fint ljusinsläpp från flera fönster utan insyn då de fönster som vetter mot Regalskeppsvägen har fönsterfilm som ger ett insynsskydd utan att störa utsikten från lägenheten. Detta öppna utrymme ger plats åt soffgrupp och matbord. Här finns även en liten köksö för extra förvaring och arbetsyta. Köket har maskinell utrustning i form av full kyl och frys, diskmaskin, häll, integrerad ugn och mikrovågsugn. Vidare in i boendet finns två sovrum i bra storlekar där det största sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och förvaring i garderob och det mindre lämpar sig fint som barnrum, kontor eller varför inte ett gästrum för långväga besök? Lägenhetens badrum är rymligt och helkaklat i vitt, grå klinker med golvvärme och har duschhörna med vikbara duschväggar samt kombinerad tvätt/torktumlare som fint ramas in av praktisk arbetsbänk och förvaringshyllor. Till lägenheten hör ett externt förråd på föreningens innergård, en trappa ned. Här bor ni nära bland annat Bredsands badplats, friluftsliv och promenadstråk. I närheten finns även livsmedelsaffär och förskola. Till Enköpings Centrum är det endast 5km och dit tar du dig snabbt och enkelt med 5min bilväg eller trevlig gång-och cykelväg. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer och boka in din visning!

  • Balkong
Hornugglegränd 8, null, Enköpings kommun

Hornugglegränd 8

Lägenhet
Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
890 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/3
5 128 kr/mån
12 361 kr/m²

NYTT PRIS! Mycket trivsam 2:a som upplevs som både ljus och hemtrevlig! Här bor ni med gott om plats på välplanerade 72 kvm i ett boende där inget rum är för litet. Kliv in i hall med gott om förvaring i hatthylla och garderober, tack vare ett frostat fönster så når ljuset från vardagsrummet även in i hallen. Vardagsrummet är lätt-möblerat och upplevs som mycket rymligt, ljust och rymmer soff-del samt större matbord för många gäster för den som önskar. Vid behov är vardagsrummet tillräckligt stort för att kunna skärma av och göra till ytterligare en sovplats. Det inbjudande köket ligger bredvid vardagsrummet och har mycket god förvaringsyta i de vita skåpluckorna och bra arbetsytor, här ryms också matplats intill fönster och utgång till den inglasade balkongen med utsikt mot den fina innergården. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang såsom i nuvarande utförande med kontorshörna och extra säng. Intill sovrummet finns också en praktiskt klädkammare. Badrummet är från föreningens stamrenovering (-08) och har duschhörna med vikbara dörrar, handfat med spegelskåp, handdukstork och wc. Extern förvaring finns i praktiskt förråd precis intill boendet, på samma våningsplan som lägenheten. Det finns ytterligare ett (källar)förråd i intilliggande byggnad. Lillsidan är ett område som passar många och det mesta finns inom räckhåll; förskolor och skolor, nära grönområden och ligger med gång-och cykelavstånd till citykärna. Det är även ett ypperligt pendlarläge med närhet till både E:18 och 55:an. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan!

  • Balkong
Vårfrugatan 16A, S:t Ilian, Enköpings kommun
  • Imorgon kl 17:45

Vårfrugatan 16A

Lägenhet
S:t Ilian, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 495 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2
5 011 kr/mån
22 824 kr/m²

Denna rymliga tvåa är perfekt belägen mellan centrum och järnvägsstationen och erbjuder en bekväm boendemiljö. Hallen är rymlig med gott om förvaringsutrymme, köket är ljust och inrett med diskmaskin, spis med häll och kyl/frys i rostfritt och här finns plats för matbord. Vardagsrummet är trevligt med en balkong att njuta av. Sovrummet har generösa garderober och badrummet har plats för en tvättmaskin. Dessutom ingår ett förråd för extra förvaring. En perfekt lägenhet för den som söker bekvämt boende med ett bra läge! Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kryddgårdsgatan 15B, Centrum, Enköpings kommun

Kryddgårdsgatan 15B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
1 895 000 kr
91 m²
3 rum
7 455 kr/mån
20 824 kr/m²

Den här unika etagelägenheten erbjuder modern bekvämlighet och mysig charm med närhet till skola, butiker och restauranger. Den fina innergården utgör en fridfull oas, där man lätt glömmer bort att man bor i stadens mitt. Innergården är något alldeles extra och ger de boende en känsla av avskildhet och en trygghet för lekande barn. Nedre plan utgör hjärtat i hemmet där familj och vänner kan umgås rymligt. Du välkomnas av en ljus hall, ett modernt kök och ett stort vardagsrum med vackert ljusinsläpp samt en fransk balkong. Badrummet är renoverat i exklusiv stil och innehar wc, badkar och fin kommod. Övre plan erbjuds en privat zon med två stora ljusa sovrum med möjlighet att göras om till tre. En rymlig ”walk i the closet” ger utrymme för förvaring eller kreativa projekt. Här finns ytterligare ett helkaklat badrum med wc, dusch, ny tvättmaskin och torktumlare. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska etagelägenhet. Det är en möjlighet för dig som söker någonting, som inte liknar något annat!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 57