JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare

JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fiskebyn 9, MELLBYSTRAND, Laholms kommun

Fiskebyn 9

Radhus
MELLBYSTRAND, Laholms kommun
JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare
4 895 000 kr
111 m²
4 rum
180 m² tomt

Arkitektritat stenhus med naturen och den milslånga stranden bara några minuter bort. På det kanske absolut bästa läget i populära Fiskebyn, centralt i Norra Mellbystrand med restauranger och faciliteter, ligger denna trivsamma och vackra villa eller fritidsboende med materialval som sticker ut med alla rätt. Parhus på friköpt tomt med terrass och mindre täppa i solläge hela dagen från morgon till kväll. Byggt i sten med putsad fasad i modern still och med genomgående hög standard för ett trivsamt och lättskött boende. Huset ligger i bortre änden av området med återvändsgata och gränsar mot grönområde.

  • Plus
Mariaängen, null, Laholms kommun
  • 2 lediga bostäder

Mariaängen

Radhus
Laholms kommun
JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare
fr. 5 295 000 kr
91-99 m²
4 rum

På ett fantastiskt och utmärkt läge i norra Mellbystrand bara ett stenkast från Strandhotellet och den milsvida stranden kommer det att byggas nya bostäder. En blandning av moderna villor, parhus och kedjehus. 10 stycken parhus (Hus A-J på översiktsplanen) och 5 stycken kedjehus (Hus K-O på översiktsplanen). Alla på egna friköpta tomter. Husen från Vallsjöhus som är kända för att andas genomgående hög standard, är designade i modern stil med öppen och ljus planlösning och med noga utvalda material för att skapa ett attraktivt och underhållsfritt boende. Husen säljs genom totalentreprenad med säljstart februari 2024. Nyckelfärdigt där precis allt ingår, inklusive ev carport, vidbyggt fullisolerat förråd, solpaneler, markarbeten, gräsmatta, häck, trädäck, anslutningsavgifter VA, el, och fiber, byggherrekostnader, kontrollansvarig, färdigställandeförsäkring, etc. Start utbyggnad av infrastruktur i området med vägar och ledningar påbörjas till 2024 och planeras vara färdigt till maj 2024. Husentreprenad för uppförande påbörjas innan sommaren för första inflyttning 2024/25. Läs mer om dom olika husen nedan eller kontakta oss om du vill veta mera.

  • Nybyggnadsprojekt
Tors väg 53, SKUMMESLÖVSSTRAND, Laholms kommun

Tors väg 53

Tomt
SKUMMESLÖVSSTRAND, Laholms kommun
JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare
1 675 000 kr
612 m² tomt

En av dom bästa tomterna på Allarp. Med fritt sydvästläge i ytterkant mot grönområde är man garanterad sol hela dagen, samt att ingen granne kan bygga framför och skymma den den minst lika underbara kvällssolen. Den milslånga sandstranden runt hörnet och endast några kilometer till centrala Båstad. Etablerat område med blandad bebyggelse med vårdcentral, tågstation, busstation, förskola, bank, kontor, restaurang, gym, frisör mm. Byggrätt för valfri bebyggelse upp till två plan, se vidare dokument planbestämmelser.

Stormvägen 10, HEMMESLÖVSSTRAND, Båstads kommun

Stormvägen 10

Tomt
HEMMESLÖVSSTRAND, Båstads kommun
JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare
4 600 000 kr
914 m² tomt

Tillfälle att förvärva en av få kvarvarande obebyggda tomter belägen på utmärkt läge i mycket trevligt område, bra form med god byggrätt och ligger lite upphöjd med bra marknivåer. Byggklar för valfri byggnation. Kort promenad till den milslånga sandstranden och Båstad tätort på bara några minuters cykelavstånd. Kostnad för kommunalt VA är betalt.

Kustvägen 41 K, MELLBYSTRAND, Laholms kommun

Kustvägen 41 K

Lägenhet
MELLBYSTRAND, Laholms kommun
JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare
2 050 000 kr
50 m²
4 rum
2 276 kr/mån
41 000 kr/m²

Underhållsfritt och strandnära permanent- eller fritidsboende om 50 kvm med egen takterrass (en av två som finns i föreningen). 2 rum och kök på nedre plan och stor takterrass samt 2 extrarum med egen ingång på övre plan. Brf med låg månadsavgift.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5