HusmanHagberg Örnsköldsvik

HusmanHagberg Örnsköldsvik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västergissjö 259, Västergissjö, Örnsköldsviks kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Västergissjö 259

Villa
Västergissjö, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
1 495 000 kr
100 + 20 m²
4 rum
3,3 ha tomt

Nu har du chans att förvärva en hästgård i en lantlig idyll! Cirka 3,3 ha mark som angränsar mot Gideälven med möjlighet till egen badplats. Stall med 2 boxar samt en väl tilltagen ligghall. Här bor du omgiven av skog, mark och bra fiske i Gideälven! Fina rid/körvägar runt knuten och cirka 10 minuter bilfärd till Gideå som erbjuder allt från skola, mataffär, biograf till en aktivt föreningsliv! Härifrån har du även närhet till goda fiskevatten, utflyktsmålet skallbergsgrottorna och populära badplatsen Granto. På fastigheten finns dessutom en bra bostadsbyggnad som är renoverad med bland annat; jordvärme 2021, plåttak, 3-glas fönster och bytt fasad. Fiber finns installerat. Här bor du med en bekväm djurhållning med stallet nära huset samt närliggande hagar- och lösdriftsmöjligheter. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Gamla Riksvägen 11, Högland, Örnsköldsviks kommun

Gamla Riksvägen 11

Radhus
Högland, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
1 495 000 kr
138 + 90 m²
796 m² tomt

Välkomna till denna renoverade och välplanerade villa i Högland! Huset har en bra planlösning med sällskapsytor på entrévåningen och sovrum på övervåningen. Det finns idag tre sovrum med möjligheten att göra fler. Källaren erbjuder gott om förvaringsutrymmen. Ett plus är den inglasade altanen som tack vare sitt västerläge erbjuder härlig kvällssol! Huset är omdränerat och har nya elledningar samt ny elcentral. Uppvärmning via fjärrvärme, fiber finns också installerat! Vidbyggt garage som kan nås inifrån. Här bor man med närhet till förskola, skola och idrottsanläggning och med cykelavstånd in till stan.

Trastvägen 2, Gimåt, Örnsköldsviks kommun

Trastvägen 2

Villa
Gimåt, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
2 695 000 kr
90 + 101 m²
6 rum
980 m² tomt

Tillfälle för dig som söker en fint renoverad villa med stora sällskapsytor och högt och fint läge! Nu kan vi presentera detta hem i Gimåt med bland annat nytt kök, renoverat badrum och renoverad tvättstuga samt tre fina sovrum. Under sommarhalvåret är den stora altanen en härlig förlängning av matplatsen, här sitter man ostört och njuter av det soliga söderläget! På nedervåningen finns ett extra allrum med en öppenspis och bakom fina skjutdörrar finner man master bedroom. Det är installerat en luftvattenvärmepump under 2023, nya 3-glas fönster i flera rum, ny garageport och all träfasad har målats om. Välkommen på visning!

Adnersgatan 18, Hörnett, Örnsköldsviks kommun

Adnersgatan 18

Villa
Hörnett, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
2 800 000 kr
140 m²
5 rum
1 134 m² tomt

Välkomna till denna välrenoverade villa som måste upplevas på plats! Huset har en genomgående röd tråd med spännande materialval och unika detaljer! Planlösningen är tilltalande med generösa sällskapsytor, fyra stora sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är renoverat och likaså tvättstugan. Lättskött tomt med stor uteplats och sol från morgon till solnedgång! Ett extra plus är det varmbonade dubbelgaraget med övervåning. Lugnt läge i ett barnvänligt kvarter med gångavstånd till förskola, skola, populär lekpark och Hörnsjöns naturreservat!

Baldersvägen 3B, Centralt, Örnsköldsviks kommun

Baldersvägen 3B

Lägenhet
Centralt, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
1 895 000 kr
94 m²
4 rum
vån 5/7
5 060 kr/mån
20 160 kr/m²

Nu kan vi presentera en av Baldersvägens populära fyror, belägen på våning fem med fantastisk utsikt! Lägenheten ligger med hörnläge och genom fönstren har man en underbar vy över både hamninloppet, hoppbacken och stadskyrkan. Den inglasade balkongen ligger dessutom i soligt söderläge! Bostaden är ljus och välplanerad med ett fint kök, härliga sällskapsytor, tre bra sovrum samt både toalett och badrum. Här får man ett trevligt boende i en omtyckt och stabil förening med promenadavstånd till mataffärer, elljusspår och busshållsplats.

  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 37, Kroksta, Örnsköldsviks kommun

Parkvägen 37

Villa
Kroksta, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
995 000 kr
80 + 8 m²
3 rum
415 m² tomt

Välkomna till denna lättskötta 1-plansvilla med hörntomt och soligt söderläge! Huset består av två sovrum, med möjligheten att dela av det ena till två, renoverat kök, vardagsrum, badrum och tvättstuga. Det finns en takad altan med ypperligt solläge och uppsikt över trädgården. Uppvärmning via fjärrvärme, fiber finns också installerat. Betongtegeltak och 3-glas fönster. Gemensam garagelänga med grannarna.

Dekarsön 300, Dekarsön, Örnsköldsviks kommun
Dekarsön 300, Dekarsön, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Dekarsön 300, Dekarsön, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Dekarsön 300

Villa
Dekarsön, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
8 000 000 kr
8,4 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva Solbackens fina camping och konferensgård belägen strax utanför Örnsköldsvik, mitt i vackra Höga Kusten! Anläggningen består av poolområde, café, campingstugor, husvagns- och tältplatser samt lägenheter. Det finns även en vacker kyrka på området. Stor tomtareal om 83 617 kvm. Platsen är lättillgänglig, naturskön och skärgårdsnära så här finns alla möjligheter att utveckla och skapa en attraktiv och unik verksamhet som kan bedrivas året runt. Klicka på filmen i annonsen för att uppleva denna fantastiska plats! Kontakta mäklaren för mer information eller för en privat visning.

  • Premium
Fälludden 106, Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun

Fälludden 106

Villa
Arnäsvall, Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
6 000 000 kr
171 m²
5 rum
1 610 m² tomt

Nu kan vi presentera detta drömställe beläget vid Killingsnäs havsvik med absolut närhet till Öviks fina skärgård! På fastigheten finns en mycket fin villa med strandnära läge och tillgång till strand och brygga. Huset har en öppen och modern planlösning med genomgående hög standard. Ena huskroppen byggdes till 2010 och den andra delen är totalrenoverad 2019! I allrummet finns en täljstenskamin och stora fönsterpartier med fantastisk havsutsikt, den vackra vyn gör detta ställe njutbart året runt! Entrévåningen består av kök, allrum, två sovrum samt ett badrum. Från allrummet når man ett loft som idag är inrett som ett sällskapsrum. På suterrängvåningen finns ett stort allrum som kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum, badrum med bubbelbadkar och ångbastu, stor walk in closet samt förrådsutrymmen. Uppvärmning via frånluftsvärmepump. För den som vill bo här permanent så är det enkelt att pendla, på knappt 20 minuter så är man i stan.

Järvvik 1:9, null, Örnsköldsviks kommun

Järvvik 1:9

Tomt
Örnsköldsviks kommun
HusmanHagberg Örnsköldsvik
800 000 kr
2 350 m² tomt

Med ett fantastiskt läge vid Skulesjön ligger denna stora strandtomt om 2 350 kvm! Dom vackra och natursköna omgivningarna erbjuder både bär och svamp, i sjön kan man både fiska (fiskerätt ingår!) och bada och i närheten ligger den 13 mil långa Höga Kusten-leden som sträcker sig genom hela världsarvet. Området är ypperligt för den som värdesätter närheten till naturen men som ändå inte vill ha långt till service och bekvämligheter. Här finns alla möjligheter att skapa ett smultronställe, välkommen att upptäcka Järvvik!

Visar alla 9