Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Lomma

Fastighetsbyrån Lomma

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bojgränd 2, Strandstaden, Lomma kommun
  • Sön 21 apr kl 15:30
Bojgränd 2, Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Bojgränd 2, Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Bojgränd 2

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
3 200 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
3 629 kr/mån
64 000 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna 2:a som är belägen på tredje våningen med fri utsikt och generöst med ljusinsläpp. Brf Kryssaren ligger vackert vid hamninloppet och är ett bostadskvarter som binder samman hamnen och stranden med det nya Lomma centrum. Lomma Strandstad erbjuder ett boende i en lugn och harmonisk kuststad som präglas av vackra omgivningar med hav, hamn och strand. Här finns flera restauranger, fiskbutik, glassfabriken och små butiker längs med promenadstråket mot stranden. Livet här är förknippat med kustmiljön och seglande båtar. Tänk en promenad ner det korta stycket till stranden för ett morgondopp eller ett härligt kvällsbad. Lomma ligger strategiskt bra till i den dynamiska Öresundsregionen. På några minuter når du tågstationen i Lomma som tar dig till bl. a Malmös centrala delar på bara åtta minuter eller vidare till Köpenhamn, dessutom finns goda pendlingsmöjligheter med buss till bl. a Lund.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Esplanaden 16B, Strandstaden, Lomma kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 24 apr kl 17:30
Esplanaden 16B, Strandstaden, Lomma kommun, bild 2
Esplanaden 16B, Strandstaden, Lomma kommun, bild 3

Esplanaden 16B

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
2 995 000 kr
71 m²
2 rum
vån 3/4
4 698 kr/mån
42 183 kr/m²

Det här är boendet för dig som vill ha ut det där lilla extra av vardagen. Lägenheten är generös och väl tilltagen i storlek. På tredje våningen finns ni denna ljusa lägenhet med genomgående parkettgolv som samsas med stilrena och ljusa sobra färger. Kök, matplats och vardagsrum bjuder på optimal sällskapsyta som i kombination med balkongen ger en öppen känsla. På balkongen lyser solen till eftermiddagen och det är fri utsikt ända till Habo Ljung, kyrkan i Lomma och över spegeldammarna. Fina färg- och materialval i hela bostaden gör det möjligt att flytta rakt in utan att behöva renovera. Ett perfekt boende för den kräsne som ställer höga krav på livskvalité och boendestandard. I Lomma Strandstad bor du i lugna gemytliga kvarter med en vacker blandad bebyggelse och en levande gatumiljö. Här finns flera restauranger, fiskbutik, glassbutik och små butiker längs med promenadstråket mot stranden. Läget är svårslaget med närhet till hav, hamn och strand endast en kort promenad till centrum med matbutiker, apotek, bank, systembolag och allt annat man kan behöva.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flädie Måns Ols väg 12, Flädie - Fjelie, Lomma kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Flädie Måns Ols väg 12

Villa
Flädie - Fjelie, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
4 495 000 kr
97 m²
3 rum
443 m² tomt

Välkomna till Flädie kyrkby och denna charmiga teglade 20-talsvilla. En genuin, lantlig dröm för er som vill ha en tillvaro med bykänsla där man vill bo avskilt men ändå nära till centrum och kommunikation. Huset som har sitt ursprung från 1870 erbjuder gedigen historia och charm. Trädgården är som en inhägnad liten lummig gård med väldigt privat känsla. Här samsas fruktträd, träd, buskar och blommor. Ekonomibyggnad om ca 25 kvm med tvättstuga. Flädie är en populär liten by med lantlig karaktär och ligger strategiskt bra till i den dynamiska Öresundsregionen. Här är det nära till både Lund och Bjärred. Montessoriförskola med verksamhet från 1-5 år finns i området. Även Malmö och Helsingborg ligger på pendelvänligt avstånd och Öresundsbron nås på en knapp halvtimme. 2026 kommer den nya tågstationen i Flädie att stå klart. För att binda samman den nya stationen i Flädie med Bjärred och kringliggande samhällen kommer nya gång- och cykelbanor att byggas. Snart är det dags för en ny ägare att få längta hem hit! Välkommen på visning!

  • Plus
Esplanaden 18, Strandstaden, Lomma kommun

Esplanaden 18

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
4 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/4
4 645 kr/mån
53 782 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet om 78 kvm beläget på andra våningen. Med stora och generösa sällskapsytor samt fönster i två väderstreck erbjuds en härlig rymd och ett generöst ljusinsläpp. Genomgående ekparkett med ljusa väggar och tak skapar enhetlighet. Lägenheten är i nyskick med bra standard i köket med fräscha vitvaror och vit inredning. Gott om plats för matbord i anslutningen till köket. Två bra sovrum samt ett större badrum med dusch och tvättmöjlighet. Från köket tar man sig ut till balkongen i västerläge och här kan man se ändå bort till hamnen och havet. På Esplanaden 18 bor man med ett nära utbud till service, restauranger, bra kommunikationer och med en kort promenad till stranden.

  • Balkong
  • Hiss
Ernst Norlinds väg 4, Borgeby, Lomma kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Ernst Norlinds väg 4, Borgeby, Lomma kommun, bild 2
Ernst Norlinds väg 4, Borgeby, Lomma kommun, bild 3

Ernst Norlinds väg 4

Villa
Borgeby, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 895 000 kr
152 + 26 m²
5 rum
745 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna friliggande villa, belägen i det eftertraktade området Borgeby. Den imponerande tegelfasaden ger inte bara enastående hållbarhet utan också en tidlös karaktär. Här upplever du en perfekt harmoni mellan modern elegans och klassisk charm. Boendet är särskilt anpassat för den större familjen som söker en trygg bostad med solid konstruktion och praktisk planlösning. Huset sträcker sig över ett och ett halvt plan, där ovanvåningen har genomgått en omfattande renovering med stor takkupa, som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig utsikt. Dessutom erbjuder ovanvåningen ett rymligt vardagsrum, ett extra sovrum, generöst förvaringsutrymme och ett renoverat badrum för ökad bekvämlighet.

  • Premium
  • Uteplats
Slättängsgatan 11, Lomma Tätort, Lomma kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00

Slättängsgatan 11

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
1 995 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 881 kr/mån
31 920 kr/m²

Välkommen till Slättängsgatan 11, här erbjuds en modern och stilren tvårumslägenhet på tredje våningen med inglasad balkong. Första intrycket är alltid viktigt, redan när man kliver in i hallen får man en härlig känsla av vad den här lägenheten har att erbjuda. Denna härliga gavellägenhet erbjuder mycket ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. Lägenheten har under de senaste åren genomgått en totalrenovering av kök och ytskikt, under 2016 renoverades även badrummet. Stort och ljust vardagsrum, fint och modernt kök som erbjuder bra arbetsytor och utgång till den inglasade balkongen i österläge med härlig förmiddagssol. Sovrum i bra storlek, helkaklat och stilrent badrum med fönster. Genomgående parkettgolv, mörkt klinkergolv och ljust målade väggar pryder lägenheten på ett enhetligt sätt. Precis utanför finns stora grönytor och en härlig gård med grillplats. Centrumnära läge med gångavstånd till all service samt med havet som lockar med dess sköna stränder och pulserande marina. På fyra minuter når du tågstationen i Lomma och dessutom finns goda pendlingsmöjligheter med buss. Från Lomma är det nära till det mesta. Malmö och Lund ligger på pendelvänligt avstånd och Öresundsbron en knapp halvtimme bort.

  • Plus
  • Balkong
Slättängsgatan 23 C , Lomma Tätort, Lomma kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Slättängsgatan 23 C , Lomma Tätort, Lomma kommun, bild 2
Slättängsgatan 23 C , Lomma Tätort, Lomma kommun, bild 3

Slättängsgatan 23 C

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
2 695 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 301 kr/mån
31 520 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga trerums lägenhet som smakfullt renoverads under 2022. Genomgående Pergo laminatgolv och släta målade väggar i stilfulla färger pryder hela bostaden på ett enhetligt sätt. Välplanerat modernt kök med mycket förvaring och gott om arbetsytor. Två sovrum i bra storlek med utgång till den stora inglasade balkong som vetter mot innergården i söderläge. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter och ett rymligt vardagsrum stora fönster som skänker mycket dagsljus. Ett perfekt boende för dig som vill flytta rakt in utan att tänka på renoveringar. Här bor du med promenadavstånd till hav och strand, dessutom bara ett stenkast till Lommas centrala delar med restauranger, affärer, systembolag mm. Behöver du åka kommunalt finns det busshållplats alldeles i närheten eller från tågstationen som tar dig till bl a Malmös centrala delar på bara sju minuter eller vidare till Köpenhamn. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kajgatan 2B, Strandstaden, Lomma kommun

Kajgatan 2B

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 795 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/4
7 943 kr/mån
53 165 kr/m²

På perfekt kajläge i Lomma Hamn finns nu möjligheten att förvärva denna otroligt smakfulla 4:a i markplan med uteplats i västerläge. Brf Fören ligger vackert vid hamninloppet och är ett bostadskvarter som binder samman hamnen och stranden med det nya Lomma centrum. Lägenhetens signum är ljust, modernt och sällskapligt. Ett lyxigt boende med tre sovrum och två badrum. Dess öppna planlösning mellan kök och vardagsrum tillsammans med den extra takhöjden om 2,7 m ger ett generöst ljusinsläpp och en härlig rymd till bostaden. Lomma Strandstad erbjuder ett boende i en lugn och harmonisk kuststad som präglas av vackra omgivningar med hav, hamn och strand. Här finns flera restauranger, fiskbutik, glassbutik och små butiker längs med promenadstråket mot stranden. På några minuter når du tågstationen i Lomma som tar dig till bl. a Malmös centrala delar på bara åtta minuter eller vidare till Köpenhamn, dessutom finns goda pendlingsmöjligheter med buss till bl. a Lund. Välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Flädie banväg 11, Flädie - Fjelie, Lomma kommun

Flädie banväg 11

Villa
Flädie - Fjelie, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
6 475 000 kr
194 + 25 m²
6 rum
980 m² tomt

Upptäck charmen med detta friliggande sekelskifteshus från 1905 i Flädie, vars historia har bevarats och struktur varsamt omskapats genom åren. Huset har genomgått renovering löpande under åren och framstår idag som en perfekt fusion av moderna bekvämligheter, skapad med omsorgsfull eftertanke och interiör design. Den rustika lantliga stilen möter en modern touch där varje detalj i hemmet är noga utvald. Med generösa sällskapsytor och finess i varje hörn blir detta hus en plats där historiens vingslag möter nutiden och en distinkt arkitektonisk signatur. Detta hem är inte bara en visuell fest utan erbjuder också praktiska fördelar. Perfekt för barnfamiljen är den lugna gatan med minimal trafik, och närheten till Montessori-skolan ger en trygg och gynnsam miljö för barnen att växa upp i. Placeringen är optimalt lantlig, men ändå nära den planerade tågstationen som byggs 2026. Tågstationen tar dig smidigt till Lomma och Malmö, och vidare till Köpenhamn, vilket skapar en bekväm och effektiv förbindelse för pendlaren. Ge dig själv möjligheten att uppleva denna unika fusion av historia och modernitet – ett hem där varje detalj berättar en historia och varje rum är en inbjudande plats för trivsel och vardagslyx. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Slättängsgatan 19, Lomma Tätort, Lomma kommun
Slättängsgatan 19, Lomma Tätort, Lomma kommun, bild 2
Slättängsgatan 19, Lomma Tätort, Lomma kommun, bild 3

Slättängsgatan 19

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
1 975 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/4
5 314 kr/mån
36 239 kr/m²

Välkommen till denna inflyttningsklara tvåa i Lomma! Belägen endast 3 minuter bort med cykel från tågstationen och 5 minuter från Lomma Beach, erbjuder denna bostad optimalt läge för pendlare och strandälskare. Bostaden är renoverad och i mycket bra skick, med moderna detaljer i kök, vardagsrum och badrum. Den inglasade balkongen ger extra ljus och utrymme att njuta av frisk luft året runt. För praktisk förvaring finns extra utrymme tillgängligt i källarförrådet. Bostaden är belägen på första våningen, endast en halv trappa upp, och ingår i en stabil förening. Här bor du nära centrum med bekvämt avstånd till butiker, vårdcentral och restauranger. En perfekt kombination av modern komfort och närhet till både stadsliv och natursköna områden. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tegelgatan 13, Lomma Tätort, Lomma kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr kl 11:30
Tegelgatan 13, Lomma Tätort, Lomma kommun, bild 2
Tegelgatan 13, Lomma Tätort, Lomma kommun, bild 3

Tegelgatan 13

Radhus
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
6 375 000 kr
140 m²
5 rum
248 m² tomt

Nu kan vi välkomna er till detta charmiga radhus i Lomma på 140 kvadratmeter, byggt 2004 med trädgård i västligt läge. Beläget på en återvändsgata i ett lugnt och fridfullt område, har detta hem en unik närhet till naturen och erbjuder en bekväm och avslappnad livsstil. Huset har ett idealiskt läge, perfekt för naturälskare och friluftsentusiaster. Det är omgivet av två vackra naturreservat, Östra dammarna och Slättängsdammarna. Bara 500 meter bort finner du det populära naturreservatet Kyrkfuret, som erbjuder en trevlig miljö för promenader och löpning med en 3 km lång löpslinga. Vintertid öppnar dammarna upp möjligheten att åka skridskor och njuta av den frostiga årstiden. Området är exceptionellt lugnt och tyst, tack vare den minimala trafiken på återvändsgatan. På våren är baksidan av huset en oas av stillhet med endast fågelsång som bakgrundsljud. För de som har barn är detta ett drömboende. Inom 20 meter från tomtgränsen finns en lekplats och en liten fotbollsplan som erbjuder en trygg plats för barnen att leka och utforska. För de små i familjen ligger Lomma Montessoriförskola mindre än fem minuters promenad bort, vilket gör morgnarna och eftermiddagarna bekväma och smidiga. Dessutom är det bara 1,2 km till Lomma station för enkel tillgång till kollektivtrafik. Trädgården är liten och lättskött, perfekt för dem som inte vill lägga för mycket tid på trädgårdsarbete. Och till skillnad från många andra radhus har detta hem en egen parkering på tomten, vilket gör livet lite enklare och mer bekvämt. Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus i Lomma en harmonisk kombination av natur, lugn och bekvämlighet. Ett perfekt hem för den som söker en avkopplande livsstil med närhet till både grönskande områden och stadsfaciliteter.

  • Premium
  • Uteplats
Bojgränd 5, Strandstaden, Lomma kommun

Bojgränd 5

Lägenhet
Strandstaden, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
3 595 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
4 658 kr/mån
50 634 kr/m²

Välkomna till denna trevliga lägenhet i marin och havsnära miljö. Centralt finner ni denna ljusa och trevliga lägenhet om 71 kvm belägen på första våningen. Med stora och generösa sällskapsytor, fönsterpartier som ger behagligt ljusinsläpp, härlig rymd och perfekt läge för den som vill bo centralt och nära hav. En bra planlösning som ger möjlighet att enkelt göra om lägenheten om man så önskar. Denna lägenhet har nuvarande ägare valt att göra om från en 3:a till en 2:a. Vill man som ny ägare sätta upp väggen igen är detta enkelt att åtgärda. Solig uteplats i söderläge med möjlighet till grillkvällar. Önskar man en inglasad uteplats finns möjlighet till det, se planritningen. Snygga materialval är genomgående för denna lägenhet och här bor man med ypperligt läge med restauranger och promenadstråk runt knuten samt havet och stranden en kort promenad bort. Ett bekvämt och lyxigt boende för den kräsne spekulanten. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Slättängsgatan 31A, Lomma Tätort, Lomma kommun
  • Sön 21 apr kl 16:30

Slättängsgatan 31A

Lägenhet
Lomma Tätort, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
1 200 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 494 kr/mån
34 783 kr/m²

Välkomna på visning till denna välplanerade etta med renoverat och stambytt badrum, fräscht kök och ljust vardagsrum. Lägenheten ligger en halv trappa upp och är väldigt yteffektiv med en sovalkov, kokvrå med fönster samt ett stilrent och modernt badrum med dusch. Stort och ljust vardagsrum med utsikt mot lummigt grönområde. Det finns även en rymlig klädkammare i hallen och förråd i källaren. Du når det och tvättstugan enkelt då dom ligger nära lägenhetens placering i huset. Lägenheten ligger nära dammarna i mysiga Lomma samt tågstationen som tar dig till bl a Malmös centrala delar på bara sju minuter. Här bor du med närhet till hav och strand samt ett stort serviceutbud i form av mataffärer, butiker, frisörer, delikatess, apotek och systembolag.

  • Plus
Norra Västkustvägen 32H, Bjärred, Lomma kommun

Norra Västkustvägen 32H

Radhus
Bjärred, Lomma kommun
Fastighetsbyrån Lomma
5 195 000 kr
144 m²
5 rum
5 500 kr/mån
36 076 kr/m²

I ett boende med hög trivsel på alla plan är det här ett drömläge för familjen och dig som önskat ett stadsradhus med en liten bykänsla. Radhus med villakvaliteter på gaveltomt med större trädgård som ramas in av en bokhäck. Bostaden gavelplacering erbjuder större trädgård och ett extra fönster i vardagsrummet samt fönster i trappan vilket skänker mycket extra dagsljus. Paradhusen bjuder på unik arkitektur med franska balkonger, takterrasser, trädgård och egen parkering. Här får du ett modernt, lättskött och smart hem där ljuset sätts i främsta rummet och och en egen täppa kompletterar den fenomenala takterassen där du badar i eftermiddagssol och kvällssol. Brf Paradhusen omfattar två huskroppar med totalt 16 radhus på cirka 144 kvm fördelade på tre plan. Sociala ytor finns på bottenvåningen med takhöjd på 2,8 m för att skapa luft, rymd och ljus. Sovrum med fransk balkong på andra våningen och ett rejält allrum och en generös takterrass på översta våningen. Mot väst finns en privat liten uteplats i gatuplan och på baksidan har varje hus sin egen trevliga trädgårdstäppa. Dessutom finns en gemensam lekyta på en lummig grönyta. I nära anslutning till tomten finns också parkeringen. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 14