Bjurfors Upplands Väsby

Bjurfors Upplands Väsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Centralvägen 5, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Centralvägen 5, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Centralvägen 5, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Centralvägen 5

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 250 000 kr
60 m²
2 rum
vån 11/13
3 686 kr/mån
37 500 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa på våning 11 med en mycket trevlig inglasad balkong i sydvästläge som erbjuder fantastiska solnedgångar och hänförande utsikt över Upplands Väsby. Här bor du med centrumkärnan utanför dörren med gångavstånd till såväl Väsby Centrum med dess stora utbud av butiker och service, så som Väsby Station med bussar och pendeltåg som tar dig till Stockholm C, Arlanda och Uppsala. Väl inne i denna mycket trevliga bostad erbjuds du ett helrenoverat boende med ljusa ytskikt och en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som ger en härlig rymd och harmoni till lägenheten. Till den rymliga balkongen finns två utgångar, dels från vardagsrummet och dels från sovrummet. Det helkaklade badrummet med både tvättmaskin och torktumlare nås från hallen där det även finns en klädkammare med bra förvaring. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel TV. Du har tillgång till källarförråd, en föreningslokal, takterrass och tvättstuga. I trapphuset finns två hissar och garage finns i källaren.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Centralvägen 2E

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 995 000 kr
82 m²
4 rum
vån 7/14
6 257 kr/mån
36 524 kr/m²

Varmt välkomna till en mycket eftertraktad lägenhet, belägen i höghuset Väsby Fyr intill pendeltågsstationen. Denna rymliga lägenhet utmärker sig med stora fönster med ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt från samtliga rum. De sociala ytorna i lägenheten är väldigt luftiga och trevliga, med delvis öppen planlösning mellan matplats, kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen i fritt läge med sol från morgon till tidig kväll. Invändigt håller lägenheten en hög standard, med extra takhöjd, genomgående parkettgolv samt ljusa materialval i alla utrymmen. Föreningen erbjuder många fina faciliteter i huset som medlemmarna fritt kan nyttja, såsom gym, relaxavdelning med bastu, hobbyrum, barnvagns- och cykelförråd m.m. Dessutom finns en gemensam takterrass på närmare 100 kvm med gasolgrill och ute kök i västerläge, där ni har fantastiska möjligheter att äta grillmiddagar eller ha kräftskivor med nära och kära. Här bor ni otroligt bekvämt med dubbla hissar, garage under huset och pendeltåget bara ett stenkast bort, varifrån ni kan ta er till både Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Längs hela Centralvägen hittar ni ett brett restaurang- och caféutbud och butikerna i Väsby Centrum nås med en kort promenad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Travgatan 49, Smedby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 15:15
Travgatan 49, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Travgatan 49, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Travgatan 49

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 549 500 kr
94 m²
4 rum
vån 1/2
7 061 kr/mån
27 122 kr/m²

Välkommen till detta mycket trevliga bostadsrättsradhus i två plan i barnvänligt och trevligt område i Smedby. Här kommer du att bo med ett lugnt och naturnära läge precis invid Norra berget och den trevliga vikingagården Gunnes Gård. Med detta boende får du känslan av att bo i radhus då lägenheten är fördelad över två plan och du kommer att ha en stor terrass som ansluter till föreningens gräsytor på baksidan. På entréplan finner du ett rymligt kök med matplats invid fönster, två bra sovrum samt ett badrum. En trappa ner hittar du ytterligare ett sovrum samt det ljusa vardagsrummet med utgång till uteplatsen mot baksidan. Hela lägenheten ger ett lugnt och svalt intryck. Här får du ett boende med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer, Väsby station samt Väsby Centrum och Bredden (Infra City).

  • Premium
  • Uteplats
Bromsbodavägen 79, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 11:30
Bromsbodavägen 79, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Bromsbodavägen 79, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Bromsbodavägen 79

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/4
6 049 kr/mån
25 414 kr/m²

Mycket trevlig och ljus lägenhet med högt och trevligt läge. Här har du naturen som närmaste granne. Bostaden har öppnats upp och optimerats från originalplanlösningen. Kök och vardagsrum bjuder på öppna och luftiga ytor och man har härligt ljusinsläpp från fönster i tre olika väderstreck. Köket renoverades 2018 med ett modernt och stilrent utförande. Den trälagda balkongen är ordentligt tilltagen där du kan njuta av solen och duka upp för en mysig måltid. I övrigt finns här ett helkaklat badrum med spabad samt golvvärme, modernt kök med klinkergolv med värme i och slutligen vardagsrum med ekparkettgolv. Här bor man med naturen runt knuten på nära gångavstånd till förskolor, skola (Runby skola F-9) och busshållplats. Cirka 15-minuters promenad till pendeltåg mot Stockholm och Uppsala och ca 20 minuters promenad till Väsby Centrum. Fina strövområden och motionsspår inklusive elljusspår. Badplats i Mälaren på drygt 2 km avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vikingavägen 41, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 13:00
Vikingavägen 41, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Vikingavägen 41, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Vikingavägen 41

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
10 800 000 kr
166 + 37,8 m²
5 rum
954 m² tomt

På lugnt och skyddat läge, knappt 400 meter från Norrvikens vatten och badplats, ligger denna vackra och formrena enplansvilla om totalt 166 kvm. Från den stora terrassen med sol från morgon till kväll öppnar sig utsikten mot trädgården och ängarna bakom denna. Den stora och ljusa villans rena arkitektur är präglad av öppna ytor, ett överflöd av glaspartier och en sällsynt tunn transparens mellan interiör och utemiljö. Den insynsskyddade trädgården är ett kapitel för sig med grönytor, stenläggningar, stor altan som sträcker sig runt huset med flera matplatser och möjlighet till loungedelar. Allt inramat av formrena grönskande häckar och planteringar av olikfärgad växtlighet samt kullerstensslänt. Den stora villan har en mycket privat atmosfär tack vare den skyddande trädgården, längst ner vid vändplanen i kanten av det fridfulla kvarteret. Under generös takhöjd flyter ekparketten ut längs närmast heltäckande glaspartier med flera utgångar till den inglasade matsalen och terrassen. Här ligger de stora sällskapsytorna i öppen planlösning med köket, en väl tilltagen plats för representation eller familjesammankomster. Utöver de stora sällskapsytorna har villan tre sovrum, ett stort badrum med bastu, sobert kök med påkostad maskinpark, separat gäst wc, groventré, platsbyggda förvaringslösningar, stort garage med ett extra rum, flera terrasser mm. Ditt nya hem är mysigt beläget nära Norrvikens vatten där man sommartid kan njuta av sköna bad nere vid Bollstanäs strand ca 400 meter hemifrån. Vintertid kan man åka skridskor eller promenera på den 14 km långa bana som plogas upp på isen. Längs stranden finns en trevlig promenadväg som fortsätter runt sjön och ansluter till Birgittaleden som är en 9 km lång vandringsled. För den aktive finns ett nytt utegym vid den sk Bananlekparken lite längre söderut. Bollstanäs skola ligger mellan ditt nya hem och Norrviken samt förskolan Bryggan ligger alldeles intill. "Bippen", Bollstanäs IP, med två konstgräsplaner och stor ungdomsverksamhet för alla fotbollsälskare finns också inom området.

  • Premium
Vaxmyra Kolonilott nr 33, Lövstavägen, Runby, Upplands Väsby kommun

Vaxmyra Kolonilott nr 33, Lövstavägen

Fritidshus
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
750 000 kr
22 m²
1 rum

Drömmer du om ett liv i harmoni med naturen, bortom stadens brus och stress? Då är denna kolonilott den perfekta platsen för dig att förverkliga dina drömmar. Med ett centralt läge precis vid parkeringen ligger denna trevliga kolonistuga perfekt placerad för dig som söker ditt eget sommarparadis med odlingsmöjligheter. Här får du en mysig liten stuga på 22 kvm med en storstuga som erbjuder ett komplett kök med matplats och soffhörna för kvällsmyset. Trädgården erbjuder flera trädgårdsrum med både uteplatser på trädäcket på framsida och på den skyddade stenlagda uteplatsen på sidan om huset. Här får du gräsytor, bärbuskar och flera trädgårdsland, bara att ta vid och fortsätta odla fräscha och näringsrika grönsaker. Välkommen till ett grönskande sommarparadis som erbjuder dig odling, avkoppling och social samvaro med många likasinnade i en vacker och lummig miljö. Då detta är en kolonistuga och endast med sommarvatten är den inte avsedd för fast boende utan endast för fritidsbruk.

Optimusvägen 4B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 4B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 850 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/5
2 845 kr/mån
45 122 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade etta om 41 kvm. Detta är den perfekta första studentlägenheten eller kanske för dig som pendlar och söker övernattningslägenhet. Utanför dörren har du allt du kan tänka dig, gott om restauranger, butiker och kommunikationer. Endast ett fåtal minuter från din dörr har du Väsby Station med bussar och pendeltåg till både Stockholm och Arlanda/Uppsala och på promenadavstånd finns Väsby Centrum med all tänkbar service. När du kliver in genom dörren välkomnas du av en trevlig hall som tar dig vidare in i rummet som är ljust och luftigt. Den öppna planlösningen mellan kök och rum bidrar till att den känns större än sina 41 kvm. Här erbjuds även balkong mot innergården som gör att du får extra yta under sommarperioden. I lägenheten finns ett förråd om hela 4 kvm som med en enkel lösning av att flytta väggen i sovalkoven gör att du kan få ett separat sovrum. Badrummet är så klart helkaklat med golvvärme och här får du även kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar ger ett stilrent och modernt intryck som såklart förväntas av detta nya moderna boende. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Prästgårdsvägen 7D, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 12:00
Prästgårdsvägen 7D, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 7D, Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 7D

Radhus
Prästgårdsmarken, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
4 495 000 kr
111 m²
4 rum
4 908 kr/mån
40 495 kr/m²

Välkommen till detta nybyggda bostadsrättsradhus i lugna och mysiga kvarter. Här välkomnas du till ett modernt boende med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster genomgående i hela bostaden, som ger ett underbart ljusflöde. Entréplan erbjuder de sociala ytorna med ett stort vardagsrum med skön braskamin som förhöjer mysfaktorn och ger en skön värme under kalla dagar. Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och har även en stor matplats i anslutning. Från vardagsrummet nås även den trälagda och skyddade uteplatsen. En trappa upp ligger boendets sovrum avskilda från de sociala ytorna. Här uppe finns tre bra sovrum, ett större och två mindre samt en klädkammare och ett helkaklat badrum. Detta kompletteras med ytterligare ett badrum på entréplan där även tvättmaskin och torktumlare finns.

  • Premium
  • Uteplats
Kyrkvägen 22, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 16:45
Kyrkvägen 22, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Kyrkvägen 22, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 350 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
2 692 kr/mån
47 000 kr/m²

Trevlig och mysig tvåa i nyskick endast ett stenkast från Väsby Centrum. Genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt ger ett modernt och ljust intryck. Från hallen stiger man in i det trevliga och öppna vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket. Här får man ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönster och glasdörr ut till balkongen som har en trevlig utsikt över gården. Köket är ljust och välplanerat med alla maskiner inklusive diskmaskin. Mellan kök och vardagsrum finns plats för matbord. Sovrummet nås från vardagsrummet och har plats för dubbelsäng. Här finns också en garderobsvägg med gott om förvaring. Badrummet är helkaklat och här finns också tvättmaskin. Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi och låg avgift som ligger granne med Väsby centrum där ni har god service såsom butiker, restauranger, vårdcentral, gym mm. Gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm och Uppsala inom 30 min och Arlanda på 10 min. Nära bostaden går även buss 565 till Solna och Stockholm C. Välkommen till ditt nya hem! ****** Ring eller smsa till fastighetsmäklaren Johan Bulut på 0732-67 67 10 för förhandsvisning eller maila på [email protected] ******

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Centralvägen 18, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Centralvägen 18, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Centralvägen 18, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Centralvägen 18

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 875 000 kr
100 m²
3 rum
vån 2/4
6 883 kr/mån
28 750 kr/m²

Med ljusa moderna ytskikt och en planlösning som erbjuder gott om både sällskapsytor och sovrum välkomnas du till ditt nya boende. Här kommer du att bo i en minifyra med centrala Väsby precis utanför dörren. Denna trevliga lägenhet har en planlösning som kan tilltala de flesta, som en 3.5:a. Två stora bra sovrum där det ena har utgång till den mysiga balkongen mot gården samt ingång till klädkammare. I den större klädkammaren i hallen har man inrett ett extra sovrum med fönster in mot vardagsrummet. Köket erbjuder gott om arbetsytor så väl som skåpsförvaring samt en matplats vid ett fönsterparti som ger ett naturligt arbetsljus. Självklart finns ett stort och rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från stora fönster mot den trevliga innergården. I denna lägenhet finns två helkaklade badrum där det ena har både tvättmaskin och torktumlare. Allt detta i en fastighet från 2003 som ger dig ett modernt och bekymmersfritt boende. Här kommer du att bo ett fåtal minuters promenad från såväl Väsby Station som Väsby Centrum med all tänkbar service så som butiker, banker och sjukvård samt gott om restauranger precis runt hörnet. Från Väsby Station går bussar samt pendeltåg till både Uppsala och mot Stockholm C. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Herrgårdsvägen 9, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Herrgårdsvägen 9, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Herrgårdsvägen 9, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Herrgårdsvägen 9

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 895 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 912 kr/mån
30 320 kr/m²

Med en kort promenad från Väsby Centrum ligger din nya lägenhet. Här får du en genomgående fin tvåa med en mycket tilltalande planlösning där den välkomnande hallen tar dig vidare till de övriga rummen. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong mot den lugna gården med eftermiddags- och kvällssol. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp. Välplanerat kök med gott om arbetsytor. Här finns också plats för matbord i anslutning till fönstret. Sovrummet har plats för dubbelsäng och har bra förvaring i garderober. Då föreningen har genomgått både fönsterbyte och stambyte är såklart badrummet helkaklat och här finns även tvättmaskin. Här kommer du att bo mycket centralt beläget med gångavstånd till Väsby centrum med butiker, restauranger, kommunikationer, Vilunda badet och minigolfbana. Med direkt närhet har du även Sigma centrum som erbjuder liten närbutik, restaurang och annan service, bl a bowlingbanor. Gångavstånd till pendeltågsstationen där ni ta er till Stockholm, Arlanda och Uppsala på ca 30 min.

  • Premium
  • Balkong
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 13:00
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Drabantgatan 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Drabantgatan 7

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 495 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 110 kr/mån
45 303 kr/m²

Compact-living när den är som bäst! Nu har du möjlighet att förvärva en av centrums mysigaste och kvadratsmarta lägenheter! Redan i hallen välkomnas du av en här-vill-jag-bo-känsla och de stora fönsterpartierna, med skjutdörrar och fri utsikt, ger en ljus och rymlig känsla. Här bor du högt upp i huset med balkong, i en väldisponerad 1:a med sovalkov om 33 kvm, med alla bekvämligheter du behöver. Rymlig entréhall där det finns fyra garderober med bra förvaring samt plats för avhängning. Badrummet är stort och helkaklat med duschhörna och egen tvättmaskin. Inne i bostaden har man en platsbyggd arbetshörna, perfekt att studera vid. Den rymliga sovalkoven har en vägg som består av en bokhylla som skiljer av mot kök/vardagsrum. Köket har rostfria vitvaror från Whirlpool och inredning i grå ton. Ett stort fönsterparti med en skjutdörr till balkongen gör att rummet känns större och att ute smälter ihop med inne samt ger härligt ljusinsläpp. Från ditt nya hem är det gångavstånd till det mesta såsom Väsby Centrum, Vilunda badet, caféer och restauranger samt Väsby station med bussar samt tåg till Stockholms C, Arlanda och Uppsala.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stubbgränd 20, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 14:00
Stubbgränd 20, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stubbgränd 20, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stubbgränd 20

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
7 495 000 kr
143 m²
5 rum
718 m² tomt

Fin och inbjudande familjevilla belägen intill natur på liten återvändsgränd i attraktiva Bollstanäs. Lättskött tomt med gräsmatta och stenläggningar runt huset och på garageuppfarten samt stor altan på den skyddade baksidan som inbjuder till grillkvällar och dopp en spabadet. Väl inne i huset välkomnas man av en ljus och hemtrevlig känsla. Bra planlösning med rymliga ytor som gör det lätt att umgås med familj och vänner samt stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Entréplan välkomnar med de sociala ytorna där kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra vilket get ett trevligt flöde mellan rummen. Här finns även utgången till altanen i perfekt läge för kvällssolen. På detta plan finns även ett badrum med dusch och en separat tvättstuga med groventré som är en lyxig detalj för såväl småbarnsfamiljen som för hundägaren. En trappa upp ligger sovrummen avskilda från de sociala ytorna. Ovanför trappan ligger ett allrum som har plats för tv hörna, eller om behovet finns så kan man dela av till ytterligare ett sovrum. Utöver detta finns tre bra sovrum där ett av rummen har utgång till balkongen i perfekt nordvästläge. Här uppe finns även en klädkammare och ett stort helkaklat badrum med bubbelbadkar. En kort promenad ner till Norrvikens vatten där du erbjuds sköna bad sommartid och vintertid plogas en 14 km lång skridskobana runt sjön. Flera förskolor och skolor på promenadavstånd, så även busshållplatser. Bredden med dess handelsplats finns även det på promenadavstånd från ditt nya hem.

  • Premium
Ekbacksvägen 1, Ekeby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 15:00
Ekbacksvägen 1, Ekeby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Ekbacksvägen 1, Ekeby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Ekbacksvägen 1

Villa
Ekeby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
6 995 000 kr
170 m²
7 rum
950 m² tomt

Välkommen till denna energieffektiv och smakfulla 1,5-plansvilla belägen i lugna och härliga Ekeby. Ett tillfälle för dig och din familj att förvärva denna trevliga och rymliga villa om 170 kvm med ett lugnt läge på en barnvänlig återvändsgata. Du välkomnas hem av en ljus och rymlig hall som via spröjsade dubbeldörrar i glas bjuder dig in i det öppna och luftiga vardagsrummet som även har köket i anslutning. Rakt fram från dessa dörrar öppnar dubbeldörrar i glas upp till altanen på baksidan. Detta ger ett härligt och genomgående ljusinsläpp som bidrar till en luftig och hemtrevlig känsla. I både kök och vardagsrum bidrar även trevliga burspråk till detta fantastiskt ljusinsläpp. En trappa upp fortsätter detta härliga ljusflöde via likadana spröjsade glasdörrar som från allrummet leder dig ut till den stora balkongen. Här på övre plan finns fyra bra sovrum och ett stort badrum som kompletteras med ytterligare ett badrum på entréplan samt en tvättstuga med groventré. Här kommer du att bo i ett lugnt villaområde med en trevlig lantlig känsla. Med bil är det endast 9 minuter till du är ute på E4 och 12 minuter till Väsby Station med infartsparkering för att ta pendeltåget vidare till Stockholm eller Uppsala.

  • Premium
  • Energieffektiv
Galoppgatan 38B, Smedby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 14:15
Galoppgatan 38B, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Galoppgatan 38B, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Galoppgatan 38B

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/2
5 981 kr/mån
26 696 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt fina tvåa med fina ytskikt, smakfull färgsättning samt genomgående parkettgolv. Ytterdörr utrustad med Yale-doorman. Finns även två tillhörande förråd. Det renoverade köket har plats för matplats med utsikt ner mot gårdarna. Modernt och kaklat badrum med tvättmaskin samt en helt magisk insynsskyddad terrass i skönt söderläge där man kan njuta av solen i princip hela dagen. Välkommen hem! Här bor du i ett trevligt och bilfritt område med fina Gunnes gård och natur runt knuten. Gångavstånd till både kommunikationer, Väsby Centrum, Infra City och Väsby pendeltågsstation samt såväl förskola som skola i närområdet.

  • Premium
  • Balkong
Upplysningens väg 21, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon kl 14:30
Upplysningens väg 21, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Upplysningens väg 21, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Upplysningens väg 21

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 950 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/4
5 342 kr/mån
38 312 kr/m²

Välkommen till denna trevliga och fina bostad som med sina stora fina fönsterpartier får ett fantastiskt ljusinsläpp i kök och vardagsrum. Du får ett centrumnära läge endast en kort promenad från Väsby station. Lägenheten har en praktisk planlösning med sovrummen separerade från den stora sociala ytan med kök och vardagsrum i öppen planlösning som inbjuder till socialt umgänge. De två sovrummen är stora och rymliga och har plats för dubbelsäng. Det ena sovrummet har även utgång till balkongen som ligger mot föreningens fina innergård. Badrummet är helkaklat med golvvärme och här finns både tvättmaskin och torktumlare. Garage finns i huset med hiss direkt upp till ditt våningsplan. Utanför dörren har du allt du kan tänka dig, gott om restauranger, butiker och kommunikationer. Endast ett fåtal minuter från din dörr har du Väsby Station med bussar och pendeltåg till både Stockholm och Arlanda/Uppsala och på promenadavstånd finns Väsby Centrum med all tänkbar service. Barnomsorg och aktiviteter finns också på kort gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vintervägen 6B, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun

Vintervägen 6B

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 595 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
3 492 kr/mån
27 982 kr/m²

Välkomna till denna mysiga tvåa med stora möjligheter för renovering. Lägenheten ligger en trappa upp där man möts av en stor terrass. Bostaden har en stor vind som ger gott om plats till förvaring. Här är golvytan nästan lika stor som våningsplanet under och det är högt i tak vilket ger stora möjligheter att inreda ytterligare ett våningsplan. (Bygglov måste sökas). Genom hallen tar du dig in till det rymliga köket med bra förvaringsmöjligheter samt till badrummet. Via hallen kommer du även till det rymliga vardagsrummet med fönster åt baksidan. Från vardagsrummet kan du ta dig in till sovrummet. Grimstaby är beläget i ett mycket trevligt och barnvänligt område. I Bollstanäs finns flera förskolor varav en finns i Grimstaby. Bollstanäs Skola samt Breddenskolan med F6-åk 5 samt Grimstaskolan med åk 6-9 är också belägna i Bollstanäs. Gångavstånd till Bredden med dess utbud av butiker däribland Bauhaus, Ica, Hööks, apotek, Sats mfl. Härliga gångstråk och sjön Norrviken som sommartid bjuder på sköna bad och vintertid plogas till en lång och härlig skridskobana.

  • Balkong
Fontängatan 5C, Fresta, Upplands Väsby kommun

Fontängatan 5C

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 450 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/3
2 543 kr/mån
48 333 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade etta! Här kommer du att bo i ett expansivt område med direkt närhet till natur. Luftiga 30 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Dessutom är det en väldigt hög takhöjd som bidrar till att lägenheten känns större. Takhöjden är på ca 2,7 meter. Stort fönster och altandörr i glas ger ett härligt ljusinsläpp och bidrar till den luftiga känslan. I hallen har du egen tvätt- och torktumlare samt bra med garderobsförvaring. Badrummet är så klart helkaklat med en stor duschhörna med glasdörrar. Området är attraktivt med allmänna fotbollsplaner, lekplatser och mysiga promenadstråk som toppas av ett nybyggt utegym för den hälsosamme. Ca 5 minuters bilväg från din nya bostad finns golfbana med tillhörande restaurang som är en trevlig plats att njuta middagar under sommartid på den mysiga uteserveringen.

  • Uteplats
Hasselbacken 27, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Hasselbacken 27

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 195 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 2/5
7 030 kr/mån
32 769 kr/m²

Ljus och fin terrasslägenhet med genomgående parkettgolv och ommålade väggar. Då bostaden är belägen intill ett skogsparti får man en fantastisk vy från alla tre sovrummen mot träden som sommartid blir en grönskande oas med massor av fågelkvitter. Gillar man att sola är läget ett av de absolut bästa med härligt söderläge. Badrummet är helkaklat och har duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare. Köket är delvis renoverat med ommålade snickerier i vitt samt vitt kakel ovan bänkskiva. Här finns det gott om skåp och lådor samt bra arbetsyta. Det är öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum som ger en luftig känsla och ett härligt ljusinsläpp. Väggen mot hallen har också öppnats upp för bästa ljusinsläpp. Tre bra sovrum och en magisk walk-in-closet som inretts med grå heltäckningsmatta och garderober längs båda långsidorna för bästa förvaring. Här kommer du att bo med gångavstånd, ca 20 minuter, ner till Väsby Centrum med ett stort utbud av butiker, Väsby station med pendeltåg och tåg mot bl a Stockholm C, Uppsala och Arlanda samt närhet till förskola och skola. Inom en kort promenad har du även den vackra Barockparken som bjuder in till fina promenadstråk i vacker natur.

  • Balkong
  • Hiss
Tegelvägen 1D, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Tegelvägen 1D, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Tegelvägen 1D, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Tegelvägen 1D

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 500 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/4
6 614 kr/mån
35 354 kr/m²

Ett stenkast från Väsby station ligger denna mycket välplanerade och rymliga lägenhet. Självklart erbjuds en öppen och social planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum vilket gör att det stora sällskapet lätt får plats vid dukat bord. Från vardagsrummet nås även balkongen som ligger i perfekt läge mot kvällssolen. Det finns tre sovrum där det största gott och väl har plats för dubbelsängen. Här finns även en stor garderob med skjutdörrar. De två mindre sovrummen är båda i bra storlek och till detta erbjuds två badrum, det större med både tvättmaskin samt torktumlare. På Tegelvägen kommer du att bo med ett bekvämt gångavstånd till det mesta - restauranger, caféer, matbutiker, gym och Väsby Centrum med ett stort utbud av butiker och service. Ett stenkast bort ligger Väsby Station med bussar och pendeltåg till såväl Stockholm som Arlanda och Uppsala.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Centralvägen 2E, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Centralvägen 2E

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 295 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/14
3 354 kr/mån
52 159 kr/m²

Med tillgång till en stor härlig uteplats rakt i söder ligger denna genomgående fina och luftiga etta, som även kan disponeras som en tvåa, med ett perfekt läge i centrala Väsby. Här har du endast några få minuter till kommunikationer vid Väsby Station och hela det vibrerande utbudet av restauranger och barer utanför dörren. Lägenheten, som ursprungligen är en tvåa men där den tidigare ägaren valde att inte sätta upp väggen till sovrummet, har en ljus och luftig planlösning. Här kan man enkelt sätta upp väggen för att avskilja sovrummet om man önskar det. Från vardagsrummet nås uteplatsen om ca 25 kvm med trädäck och liten gräsyta att nyttja. Här skyddar en planterad häck mot insyn från föreningens gemensamma uteplats där det finns tillgång till grill och utemöbler. Badrummet är så klart helkaklat och har både tvättmaskin och torktumlare. Föreningen erbjuder många fina faciliteter i huset som medlemmarna fritt kan nyttja, såsom gym, relaxavdelning med bastu, hobbyrum, barnvagns- och cykelförråd m.m. Dessutom finns en gemensam takterrass på närmare 100 kvm med gasolgrill och ute kök i västerläge, där ni har fantastiska möjligheter att äta grillmiddagar eller ha kräftskivor med nära och kära. Här bor ni otroligt bekvämt med dubbla hissar, garage under huset och pendeltåget bara ett stenkast bort, varifrån ni kan ta er till både Stockholm, Arlanda och Uppsala inom 30 min. Längs hela Centralvägen hittar ni ett brett restaurang- och caféutbud och butikerna i Väsby Centrum nås med en kort promenad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skolvägen 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Imorgon
Skolvägen 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Skolvägen 7, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Skolvägen 7

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 300 000 kr
50 m²
3 rum
vån 2/4
3 230 kr/mån
46 000 kr/m²

Ring mäklaren för att boka privat visning! Nu finns en stilren och optimalt planerad mini trea (2:a i original) med låg avgift till salu i en av Upplands Väsbys mest eftertraktade och trivsamma bostadsrättsförening. Lägenheten är genomgående ljus med en öppen och social planlösning; här har du utrymme för både soffgrupp, matplats och arbetshörna. Den rymliga balkongen vetter ut mot bostadsrättsföreningens lugna innergård. Bostaden har en generös takhöjd på 2,6 m, stora fönsterpartier och goda förvaringsmöjligheter. Köket är smakfullt nyrenoverat 2020. Sovrummen är välplanerade med god plats för förvaring och badrummet är helkaklat i klassiska ljusa färger. Den välskötta bostadsrättsföreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken, har fem uthyrda hyreslokaler och ekonomin bedöms vara stabil. Här bor du med närhet till Väsby centrum och Centralvägen som bl.a. erbjuder ett brett utbud av restauranger och caféer. Willys och ICA finner du på gångavstånd och goda parkeringsmöjligheter finns både i närområdet, och att hyra i bostadsrättsföreningen både inom- och utomhus. Varmt välkomna på visning till detta fint belägna hem invid Suseboparken med närhet till Väsby centrums puls av shopping, caféer och restauranger – och endast några minuters promenad till busstationen och pendeltåget mot bl.a. Stockholm och Uppsala!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hasselbacken 2A, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Hasselbacken 2A

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/4
5 332 kr/mån
28 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna terrasslägenhet på populära Hasselbacken i Upplands Väsby. Bostaden är i originalskick så du får förvänta dig att allt behöver renoveras. Fördelen är då att du får möjlighet att skapa ditt drömhem från grunden. Bostaden har en möblerbar hall, två sovrum, ett badrum med duschkabin (förberett för tvättmaskin), vardagsrum med utgång till den fantastiska terrassen, matrum som också har utgång till terrassen och till sist köket. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Nils Åhlins väg 1, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Nils Åhlins väg 1

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
2 095 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1
4 783 kr/mån
35 508 kr/m²

Välkommen till en av Väsbys mest attraktiva lägenheter! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och det genomgående ljusinsläppet från många fönsterpartier ger en härlig känsla av ljus och rymd. Från vardagsrummet kliver du ut på den underbara uteplatsen med ett skyddat läge, perfekt i söder där du kan njuta av solen. Genomgående ekparkett och ljusa väggar ger en härlig enhetlig känsla i hela boendet. Här finns ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum med golvvärme som även har tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Här kommer du att bo i med ett mycket centralt läge med gångavstånd till såväl Väsby C med dess stora utbud av butiker som till pendeltågsstationen som tar dig till Stockholm c, Arlanda och Uppsala. På Nils Åhlins väg bor du på en lummig innergård men utanför dörren har du hela centrumkärnan med allt du kan tänkas behöva i form av service och restauranger. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

  • Uteplats
Pastorsvägen 8, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Pastorsvägen 8, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Pastorsvägen 8, Runby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Pastorsvägen 8

Radhus
Runby, Upplands Väsby kommun
Bjurfors Upplands Väsby
3 200 000 kr
82 + 4 m²
4 rum
4 627 kr/mån
39 024 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till detta nybyggda bostadsrättsradhus helt i nyskick. Här får du ett bekvämt boende i bostadsrättsform där det bara är att flytta in och börja trivas. Entréplan välkomnar med de sociala ytorna där kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning till varandra. Från vardagsrummet nås den trevliga och skyddade uteplatsen där du även har tillgång till ett förråd. En trappa upp ligger boendets samtliga sovrum separerade från de sociala ytorna. Här finns ett större sovrum med gott om plats för dubbelsängen och bra förvaring i garderobsvägg. De övriga två sovrummen är mindre, men väl planerade. De två mindre sovrum går att göra till ett stort sovrum. Här uppe finns ett helkaklat badrum med duschhörna och tvättpelare som kompletteras med ytterligare ett badrum på entréplan, även det helkaklat och med duschhörna. Här kommer du att bo i ett område där barnfamiljerna verkligen trivs. Här finns det mesta, cykelavstånd till Mälaren för ett dopp, naturskön omgivning med fina löpspår sommartid och skidspår vintertid samt gångavstånd till pendeltåg och mataffär. I närheten finns även flera förskolor, Runby Skola (F-9) och Engelska internationella skolan.

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 76