Svensk Fastighetsförmedling Ale

Svensk Fastighetsförmedling Ale

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skolallén 3a, Nol, Ale kommun

Skolallén 3a

Lägenhet
Nol, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
2 195 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
2 213 kr/mån
32 761 kr/m²

Äntligen har vi möjligheten att presentera en trea i populära Nol i en av Ales mest välskötta föreningar med en avgift om endast 2873:- där allt ingår. Vill du hyra parkering så gör du det för endast 36 kr/mån. En trivsam känsla dröjer sig kvar i en även efter man har lämnat den här lägenheten bland annat tack vare lättillgängligheten samt utan direkt insyn från markplan. Minimal insyn från kringliggande lägenheter och balkong i söderläge som vetter mot lugnt villaområde. Kanske områdets bästa läge? Här bor ni i en förening med mycket god och välskött ekonomi vilket medför låga avgifter. Gemensam grillplats finns på den väl tilltagna gräsmattan för härligt umgänge under sommaren. I Nol har du närheten till både affär, pizzeria, thairestaurang, pendelstation mm. Endast en 5 minuters promenad bort finner du pendelstationen, där avgår tågen 4 ggr/timma i rusningstrafik och tar dig till Göteborg på endast 18 min, vilket är perfekt för dig som pendlar till och från Göteborg eller enkelt vill ta dig till andra delar av Ale.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Liljegången 8, Nödinge, Ale kommun
  • Tis 26 mar kl 16:00

Liljegången 8

Radhus
Nödinge, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
3 995 000 kr
156 m²
6 rum
371 m² tomt

Nu finns ett mycket välvårdat och fint renoverat hus äntligen till försäljning i barnvänliga och populära Börsagården i Nödinge. Här är det bara att flytta in för att leva och bo under många år framöver, huset är i bra skick och har en väldigt trevlig planlösning. I entrén möts du av en ljus hall som tar dig in till vardagsrum och det stora öppna köket från 2014. Köket har allt du kan tänkas önska, stora ytor, fina material och gott om förvaring. Den stora köksön binder samman köket med vardagsrummet och skapar goda förutsättningar för umgänge och sällskap. Innanför köket finns den trivsamma tvättstugan med en groventré som leder ut till husets framsida. På entréplan finns också två sovrum och ett lyxigt nyrenoverat badrum med dusch. Övervåningen har 2 sovrum, en klädkammare, badrum med badkar och ett rymligt allrum. Detta kan du antingen ha som sällskapsrum, eller om så önskas bygga ytterligare sovrum. Med utgång ifrån vardagsrummet på nedre plan har du en stor altan med solläge hela dagen att tillbringa alla sommarens dagar på. I trädgården finns både syrén, tulpaner och små pallkragar för odlingar. Börsagården är mycket centralt beläget i populära Nödinge, vilket gör boendet perfekt för barnfamiljen. Ifrån bostaden går barnen på gångväg direkt till skolan på bara 10 minuter, och fortsätter du promenaden når du inom några minuter Nödinge Centrum som erbjuder mataffärer, frisör, apotek, klädbutiker, restauranger och café. Härifrån tar du dig enkelt med Alependeln in till Göteborg på bara 20 minuter. Önskar du ett större utbud av butiker och restauranger har du nybyggda Kongahälla center i Kungälv, 10 minuters bilresa ifrån Nödinge Centrum. På gångavstånd ifrån bostaden har du badsjö, idrottsplats, promenadstråk, golfbana och vintertid även skidspår, vilket gör detta boende perfekt för ett aktivt liv. Tar du bilen en mil norrut finner du Alebacken där du kan åka skidor och snowboard under vinterns snöiga dagar. Här är verkligen ett hus där ni kommer att trivas, varmt välkommen till Liljegången 8!

  • Plus
Alkalievägen 19A, Bohus, Ale kommun
  • Mån 25 mar kl 17:00

Alkalievägen 19A

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
1 195 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 925 kr/mån
29 506 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga etta! Med ett gångavstånd på 5 minuter till pendelstationen ligger Alkalievägen 19A, mitt i hjärtat av Bohus. Fina ytskikt genomgående, rymligt välplanerat kök och balkong med ljuvlig morgonsol! Riksbyggens BRF Solbacken är en välskött och trevlig förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga och en trevlig innergård. Den består av 454 lägenheter och 53 uppgångar, alla med nyinstallerade kodlås och nya portar. Här bor du mycket centralt med närhet till Bohus centrum med nyöppnad Coop, sushirestaurang med mera. Buss- och pendelstation ligger precis runt hörnet där du når Göteborg med tåg på ca 14 minuter, du har även närhet till Kungälv och det nya shoppingcentrumet Kongahälla Center där du finner allt du kan tänkas behöva. Jennylund, med fina grönområden och badsjöar finner du en kort promenad bort.  Du är varmt välkommen på visning!

  • Plus
Granhäcksvägen 3A, Surte, Ale kommun
  • Imorgon kl 17:00

Granhäcksvägen 3A

Lägenhet
Surte, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
1 395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 447 kr/mån
27 353 kr/m²

Vill du bo i lägenhet med ändå nära naturen? Perfekt, för här erbjuds en ljus och modern tvåa med naturen runt husknuten. Med ett toppenläge och en urtjusig bostad välkomnar vi er hem! Denna fina tvåa består av en välkomnande hall, stort vardagsrum nylagt golv, ett rogivande sovrum samt ett superfint kök. Badrummet är helkaklat med en rymlig dusch. Det finns även Smarta hem installerat i hela lägenheten, smidigt va? Brf Granhäcken är en välskött och trevlig förening med god ekonomi. Här bor du verkligen i hjärtat av Surte, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden har ni precis bakom husknuten med underbara promenadstråk, härliga fågeldammarna samt populär badsjö! Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Surte tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer med pendeltåg där du når Göteborg inom 14 minuter samt Kongahälla center med allt du kan tänkas behöva som ligger en kort bilresa från bostaden. Du är varmt välkommen på visning!

  • Plus
Forsbäcksvägen 17, Surte, Ale kommun
  • Lör 23 mar kl 13:00

Forsbäcksvägen 17

Radhus
Surte, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
4 995 000 kr
159 + 8 m²
6 rum
413 m² tomt

Sällan saluförs dessa unika radhus med egen takterrass, elbilsladdare och solenergi, men nu har ni chansen att få bo bekymmersfritt i många år framöver! Boendekonceptet Green Village är byggt med miljöklass guld, energiklass A (vilket ger ränterabatt hos de flesta banker) och med fokus på hållbarhet, miljö samt modern teknologi. Detta är verkligen huset för er som vill njuta av annat än att renovera framöver, som vill undvika oförutsedda kostnader och som ställer stora krav på både boendemiljö och driftskostnader. Området är barnvänligt och lugnt med närhet till grönområden och badplats. 159 kvm är fördelade på 3 plan, genomgående med en lyxig, ljus och modern men hemtrevlig känsla med exklusivt trägolv från Kährs i hela huset. Sonos högtalare finns installerade i på alla våningsplan och på uteplatserna. Entréplan bjuder på härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, separat tvättstuga, helkaklat badrum samt öppen planlösning mellan vardagsrum och det rymliga köket (HTH) där en rejäl köksö bjuder in till både matlagning och social samvaro. Från vardagsrummet tar ni med er kaffekoppen ut på altanen, där ni ser solens strålar glittra i Keillers damm och rådjuren smyger omkring i bakgrunden. I den uppvuxna trädgården, där ni kan se fram emot både fruktträd, bärbuskar och vackra blommor, finns plats för både studsmatta, hemmaträning och en kubbturnering. Tar ni er en trappa upp möts ni av 3 väl tilltagna sovrum, allrum, gott om förvaring och ytterligare ett helkaklat badrum. På loftvåningen kan ni låta kreativiteten flöda, vad sägs om ett extra sovrum, allrum, gym eller kontor? Härifrån når ni den fantastiska, insynsskyddade takterrassen där soltimmarna är många och långa - njut av otroliga solnedgångar tillsammans med familj och vänner. I Surte bor ni med närheten till Göteborg men ändå bara en kort promenad från fin natur och Surtesjöns mysiga badplats. Med pendeltåg eller bil är ni inne i centrala Göteborg på 10 minuter, perfekt för er som vill pendla, I närområdet ligger också uppskattade Glasblåsarens förskola, där lekplatsen kan nyttjas kvällar och helger. Surteskolan, pizzerior, asiatisk restaurang, pub, bibliotek, konditori, matbutik samt grillrestaurangen Riot BBQ är ytterligare service här. Surte har också ett eget mikrobryggeri (Beerium) som anordnar återkommande trevliga öl- och foodtruckevents i området. Varmt välkomna hem till Forsbäcksvägen 17!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Malm Erikssons gränd 25, Nödinge, Ale kommun

Malm Erikssons gränd 25

Villa
Nödinge, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
4 295 000 kr
134 + 6 m²
5 rum
245 m² tomt

Beläget på en av Nödinges mest attraktiva adresser ligger detta stilrena radhus som är ett av få i området med eget varmgarage. Det här är huset för er som önskar ett lättskött och praktiskt boende där det bara är att flytta in. Huset är byggt 2009, och är alltså i mycket gott skick och kräver minimalt med skötsel de närmaste åren - perfekt för er som ställer höga krav på boendemiljön, driftskostnader och vill att vardagspusslet ska gå ihop på ett enkelt sätt. I närområdet finns både förskola, skolor F-9, gott om lekplatser och vacker natur. En bra drive bort finner ni en välskött golfbana, skön avslappning att slå några bollar efter en hektisk arbetsdag. På gångavstånd har ni också pendelstationen, där tåget tar er in till centrala Göteborg på 20 minuter, så ni som vill klara er utan bil löser det utan problem - alternativt tar ni elbussen ner på ett par minuter. På uppfarten parkerar ni annars 2 bilar (elbilsladdare finns installerad) och på fastigheten finns också ett varmförråd på baksidan som ni även når via garaget. Bostaden är energieffektiv med fjärrvärme, vilket ger låga driftskostnader. Innanför den välkomnande entrén möts ni av en ljus hall där ni skymtar det luftiga vardagsrummet, här finns det plats för både matbord och en stor soffgrupp. Rejäla fönsterpartier ger härligt ljusinsläpp och på den insynsskyddade baksidan njuter ni av morgonsolens strålar samt svalka under varma eftermiddagar. Våningsplanet har genomgående parkettgolv med golvvärme, ljusa färgval och fina material. På nedervåningen finns även det ljusa köket, ett helkaklat badrum med dusch samt förvaring under trappan. En trappa upp finner ni tre rymliga sovrum, bostadens andra badrum och separat tvättstuga (perfekt för att slippa släpa tvätt upp och ner för trappan!) Här finns också ytterligare ett allrum med utgång till den soldränkta balkongen, där ni njuter av vackra solnedgångar. I Backa Säteri bor ni i ett barnvänligt område, med närhet till allt som kan tänkas behövas för en bekymmersfri vardag. Tycker du att det finns mycket annat som är viktigt utöver boendet så passar det här huset dig och din familj väl. Vill ni vara aktiva finns här flera föreningar (ex fotboll, innebandy, handboll), lokalt gym samt fina grönområden att promenera i. Skidspår vintertid, härliga löprundor, badsjö, discgolfcenter och OCR-bana är ytterligare aktiviteter som finns i just Nödinge. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ölanda 250, Älvängen, Ale kommun

Ölanda 250

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
2 195 000 kr
133 m²
4 rum
3 786 m² tomt

Här har ni alla möjligheter att skapa ert nya drömboende, naturnära beläget och bekvämt fördelat över 133 kvm på ett plan. Här erbjuds idag 3 sovrum, badrum, gästtoalett, separat tvättstuga samt kök och vardagsrum. Trädgården är väl tilltagen, men lättskött och här finns plats för hela familjens behov - oavsett om det är en kopp kaffe i kvällssolen, spela fotboll, hoppa studsmatta eller odla grönsaker. Dubbelgaraget med gott om förvaringsmöjligheter är verkligen ett plus i kanten. På 10 minuter med bil befinner ni er i Älvängen, där allt som underlättar vardagens pusslande finns. Här finns också pendelstationen där tåget, som avgår flera gånger i timman, tar er vidare till centrala Göteborg på 20 minuter. Här har ni flera matbutiker, gym, vårdcentraler, apotek, förskolor, skolor och aktiviteter samt annan service. I Ale kommun bor ni praktiskt och bra, med flera härliga utflyktsmål för hela familjen, bland annat välskötta Alebacken i Alafors, Vättlefjälls vandringsleder, Skepplanda simhall och Ale Vikingagård. Varmt välkomna hem till Ölanda 250!

  • Uteplats
Bruksvägen 3B, Surte, Ale kommun

Bruksvägen 3B

Lägenhet
Surte, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
1 795 000 kr
54,9 m²
2 rum
vån 4/5
3 694 kr/mån
32 696 kr/m²

Äntligen kan vi presentera en välplanerad och supertjusig 2 rok med en stor ljuvlig balkong på populära Bruksvägen 3B! På fjärde våningen finner vi denna härliga bostad - en charmig och välplanerad 2 rok med otroligt bra planlösning. Enhetligt modernt golv genomgående i hemmet samt med öppna ytor som erbjuder flera olika möbleringsförslag. Direkt till vänster från entrén har du både gott om plats för avhängning av ytterkläder samt en väl tilltagen klädkammare åt höger för allt som hushållet kan tänkas ha. Fortsätt till vänster når vi badrummet som även det är väl tilltaget, här finner du tvättmaskin, gott om förvaringsmöjligheter, avlastningsytor, wc, dusch med duschvägg, handfat, spegel och gott om svängrum. Vidare i hemmet finner vi ett nyrenoverat vackert kök i stilrena ljusa och fina materialval med gott om plats för mästerkocken att briljera på och självklart gott om plats för bord och stolar för hela familjen. I anslutning till köket/matplatsen når vi det ljuvliga vardagsrummet med gott om plats för den större soffgruppen och även annat möblemang för den som så önskar. Härifrån når vi även det bästa: den ljuvliga balkong i bästa västerläge! Sist men inte minst har vi lägenhetens fina sovrum med gott om plats för dubbelsängen. Läget i Surte lämnar ytterst lite att önska. Bostaden ligger väldigt nära både skola/förskola, härlig natur, Surte centrum och det bästa av allt 5 minuter till Alependeln där du når Göteborg på 14 minuter. Varmt välkomna på visning!

Gällsås 375, Skepplanda, Ale kommun
  • Tor 21 mar kl 16:15

Gällsås 375

Villa
Skepplanda, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
3 750 000 kr
161 m²
6 rum
5 472 m² tomt

Med lantligt läge, längst upp på återvändsgata, hittar ni detta fantastiska enplanshus. Insynsskyddat, men ändå med närhet till både grannar och busshållsplats - där bussen på 24 minuter tar er till Älvängens centrum, eller till Skepplanda på 5 minuter. Från Älvängen går pendeltåg som tar er in till centrala Göteborg eller Trollhättan på endast 19 minuter. Vill ni ha möjlighet att ha ett företag på hemmaplan? Eller kanske meka med bilar? På fastigheten finner ni, förutom det bekväma enplanshuset på 161 m², 2 garage med plats för 3-4 bilar, förråd samt kontor. Från köket når ni den väl tilltagna altanen med eftermiddags/kvällssol, där ni under vår/sommar kan njuta av den uppvärmda saltvattenspoolen. Delvis värms poolen upp med hjälp av solceller och taket över gör att ni oavsett väder kan ta ett dopp. Huset bjuder på 4 sovrum, dubbla badrum, 2 vardagsrum varav ena med vacker kakelugn som värmer gott och sprider myskänsla. Köket är väl tilltaget med plats för matbord och gott om förvaring och i den separata tvättstugan hänger ni upp tvätten utan problem. På fastigheten finns en del skog, som gör att ni blir självförsörjande på ved året om. Varmt välkomna hem till Gällsås 375!

  • Plus
  • Uteplats
Fyrbyggarevägen 2, Skepplanda, Ale kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fyrbyggarevägen 2

Villa
Skepplanda, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
3 195 000 kr
102 + 92 m²
6 rum
996 m² tomt

Det här huset är som gjort för en familj, med direkt närhet till både förskola och skola. Ett stenkast bort har ni både Skepplanda simhall och idrottshall med massor av olika aktiviteter, Forsvallen där det spelas fotboll och annan fin natur att promenera i. Den insynsskyddade trädgården är lättskött, optimalt med sol, har robotgräsklippare installerad samt plats för hela familjens aktiviteter. Här finns också förråd/gäststuga, garage med förrådsdel och egen smörjgrop för den motorintresserade, flera fruktträd, uppvärmd pool och en stor uppfart med plats för flera bilar. Mataffär, bibliotek, frisör, vårdcentral, tandläkare, pizzeria med mera hittar ni i Skepplanda centrum, en kort promenad bort. Annars nås Älvängens centrum på 5 minuter med bil eller buss alternativt Ale Torg på 12 minuter eller nybyggda Kongahälla center på 20 min. Från Älvängen tar ni pendeltåget, som avgår flera gånger i timmen i rusningstrafik, och som på 19 minuter tar er in till centrala Göteborg alternativt till Trollhättan på detsamma. Entréplan bjuder på 3 rejäla sovrum, badrum samt öppen, social planlösning mellan kök/vardagsrum där kaminen värmer gott under kyliga dagar. Huset har satt sig under 1970-talet men golven är uppriktade på detta våningsplan. Köket är ljust och erbjuder gott om plats för den matlagningsintresserade att låta kreativiteten flöda. Smyger ni en trappa ner möts ni av möjligheten att skapa fler sovrum/gästrum, en separat tvättstuga, toalett, allrum med bardel samt bastu med dusch i anslutning. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Jättarnas väg 14, Älvängen, Ale kommun
Jättarnas väg 14, Älvängen, Ale kommun, bild 2
Jättarnas väg 14, Älvängen, Ale kommun, bild 3

Jättarnas väg 14

Villa
Älvängen, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
3 295 000 kr
120 m²
5 rum
6 148 kr/mån

Sällan saluförs ett av de få större husen på populära Jättarnas väg, där du från alla fönster möts av naturens grönska. Nu har ni chansen! Med ett barnvänligt och mysigt läge, långt in på återvändsgata med mycket lite trafik och supergoa grannar finner ni en välplanerad bostadsrättsvilla med hela 5 rum och kök, perfekt för såväl den växande familjen som för er som tycker om att ha gäster hemma för övernattning eller för er som vill kunna arbeta hemifrån. Entréplan bjuder på en välkomnande hall, genomgående ljusa parkettgolv och färgval samt stora, lättmöblerade, sällskapsytor - perfekt för släktmiddagar, julfirande eller fredagsmys med vänner. I köket finner ni en hel del tillval, såsom integrerade vitvaror, fönsterbrädor i marmor, induktionshäll samt rejält skafferi. Här finns gott om plats för matbord, där ni har rofylld utsikt över grön skogsdunge, och som rymmer den stora familjen samtidigt som den matintresserade kan känna kreativiteten flöda. Genom groventrén går ni med fördel in i den väl tilltagna tvättstugan efter träning, arbete eller kör in barnvagnen efter en promenad. Båda badrummen har mörkt klinker samt vitt kakel, ena med dusch och andra med badkar. Från vardagsrummet tar ni steget ut på den stora insynsskyddade altanen, där ni har sol större delen av dagen samt fångar solens sista strålar i loungedelen. Studsmatta, fotbollsmål, kubbspel eller annan lek har ni gott om plats för vid sidan av samt på framsidan av huset. Förrådet är isolerat och parkering finns för 2 bilar, varav en i carport. En trappa upp möts ni av 4 sovrum, samt en smart planerad yta som idag används som allrum för barnen. Alla rum är lättmöblerade och kan användas som sovrum, kontor, gästrum eller walk in closet. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Här bor ni barnvänligt och attraktivt med närhet till bland annat förskolor, bra kommunikationer och lekplatser. Lekplatser ligger precis runt hörnet och barnomsorg finns på säkert gångavstånd. Naturlekplatsen "Myternas skog" är välbesökt och inbjuder till lek och kreativitet för både stora och små. Pendeltåget, som under rusningstrafik avgår flera gånger i timmen och tar dig till Göteborg eller Trollhättan på 19 min, når du enkelt med en kort promenad eller elbuss precis utanför på gatan. I Älvängen finns också alla förutsättningar för ett aktivt liv, både för vuxna och barn. Innebandy, fotboll, dans, parkour, handboll, gympa, gym eller härliga skogspromenader är några av aktiviteterna ni kan välja på. Här finns något för alla. Med flera matbutiker, caféer, vårdcentraler, frisörer, pizzerior, gym och andra butiker hittar du det mesta du kan behöva på hemmaplan. Skulle ni mot förmodan inte göra det så har ni 5 minuters bilfärd till Ale Torg eller 10 minuter till Kongahälla köpcenter i Kungälv.

  • Premium
  • Uteplats
Eklidsvägen 13, Alafors, Ale kommun
  • Lör 23 mar kl 16:15

Eklidsvägen 13

Lägenhet
Alafors, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
3 295 000 kr
93 m²
4 rum
5 398 kr/mån
35 430 kr/m²

På Eklidsvägen, en av Alafors trevligaste gator, ligger detta charmiga och välskötta kedjehus som stod färdigt 2015. Här finns 4 rum och kök som erbjuder mängder av möjligheter för barnfamiljen eller paret som är på jakt efter ett hem att trivas i under lång tid framöver. Tre sovrum, praktisk klädkammare och stilfullt helkaklat badrum samt gäst-toalett. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och sociala ytor. Lugnt och avskilt läge med baksidans uteplats insynsskyddad, det enda som ser in är solen som skänker ljus från tidig morgon till sen kväll. Praktiskt förråd om 10kvm intill carporten. Praktiskt och lättskött boende, här du känslan av att bo i villa men bekymmersfritt som en lägenhet. På Eklidsvägen bor ni barnvänligt och lugnt. Busshållplats finns en kort promenad bort och i närområdet hittar ni många vackra löpspår, härlig natur och utegym. Här finner ni också Ahlafors Fria Skola, som med sitt fina rykte lockar barn från hela Ale samt flera olika förskolor och även kommunal skola. Sjövallen som är utsedd till en av Västsveriges vackraste idrottsanläggningar samt den välskötta skidanläggningen i Alebacken. På 25 minuter med bil befinner ni er i Göteborg och skulle ni vilja pendla med pendeltåg så har ni drygt 5 minuter ner till Nols station där pendeltåget avgår flera gånger i timmen och som på 25 minuter tar er in till centralstationen i Göteborg. På Ale Torg hittar ni det mesta ni kan tänkas behöva för att få vardagens pusslande att gå ihop. Skulle ni behöva ytterligare butiker så har ni nybyggda Kongahälla center 20 minuter bort. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Sörgårdsvägen 12, Bohus, Ale kommun

Sörgårdsvägen 12

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
2 295 000 kr
96,6 m²
4 rum
vån 4/5
6 085 kr/mån
23 758 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfullt renoverade och välplanerade fyrarumslägenhet där ingenting har lämnats åt slumpen! Nya ytskikt genomgående med nya golv, väggar, tak och moderna massiva innerdörrar med svarta handtag! Hela lägenheten är helt nyrenoverad och består genomgående av väl valda material och behagliga färgval. Du möts av en rymlig hall där både färg och dimbara spotlights infällda i nya innertak ger ett mycket fint första intryck av bostaden . Därefter består lägenheten av ett stort helkaklat badrum från 2019 med tvättmaskin samt en gästtoalett. Vidare in i lägenheten möts du av lägenhetens hjärta, ett helt nyrenoverat exklusivt kök från Marbodal där vitvarorna är helintegrerade och materialval är valda med omsorg. Den mörka eken tillsammans med de svarta detaljerna och genomtänkt ljussättning med belysning i vitrinskåpet ger köket en unik karaktär. Via köket når du balkongen med fritt och öppet läge. Lägenheten består sedan utav ett rymligt vardagsrum och tre stycken rymliga sovrum där det finns gott om förvaringsmöjligheter samt en rymlig klädkammare. Här bor du mycket centralt med närhet till bland annat utmärkta kommunikationer, förskolor, vårdcentral och matbutiker. Bohus centrum och pendelstationen ligger precis runt hörnet där du når Göteborg med tåg på ca 14 minuter, du har även närhet till Kungälv och det nya shoppingcentrumet Kongahälla Center där du finner allt du kan tänkas behöva. Jennylund, med fina grönområden och badsjöar finner du en promenad bort. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Bohus. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Skårdalsvägen 37, Bohus, Ale kommun

Skårdalsvägen 37

Villa
Bohus, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
3 495 000 kr
120 + 34 m²
5 rum
1 371 m² tomt

Med högt läge omgiven av en stor lummig trädgård erbjuds nu möjligheten att skapa ett riktigt drömboende. Bostaden som är ifrån 1934 ligger upp emot berget och har utsikt över både Ale och över till Kungälvssidan. Du välkomnas med det inglasade uterummet där morgonsolens strålar strilar in och tar dig sedan in i den rymliga hallen med gott om förvaring. På entréplan finns också kök, vardagsrum med braskamin, ett stort sovrum och badrum med dusch. Övre plan har två sovrum och en hall med möjlighet att skapa sig en kontorsplats eller läshörna. I källarplanet finns tvättstuga med dusch, bastu och ett rum för aktivitet eller förvaring. Tomten är lummig och har ett högt, insynsskyddat läge, här finns också en liten förrådsbyggnad, ett dubbelgarage samt en carport . I Bohus har du närhet till naturen genom både promenadslingor, badsjöar och naturreservatet Vättlefjäll. I Bohus centrum har du matbutik, restaurang, vårdcentral mm, här tar du också enkelt Alependeln som tar dig till Göteborg på endast 15 minuter. Skolor och förskolor finns en kort promenad ifrån bostaden, liksom fotbollsplan, ishall, friidrottsanläggning och fina cykelvägar. Välkommen hem till Skårdalsvägen 37, trevligt belägen på höjden i Bohus.

Byvägen 19D, Bohus, Ale kommun

Byvägen 19D

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
1 650 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 225 kr/mån
21 154 kr/m²

Äntligen presenteras en trea om hela 78 kvadratmeter i populära Brf Solbacken i Bohus. Varmt välkommen till denna trerummare med kök på tredje våningen! Du möts av en luftig hall i behagliga toner, med både inbyggda garderober samt praktiska skjutgarderober. Därefter finner du två stora sovrum samt en rymlig klädkammare där det finns gott om plats till att använda detta utrymme som kontor alternativt ytterligare ett sovrum om behovet finns. Lägenheten består av ett fräscht badrum där tvättmaskin, torktumlare, kommod samt wc-stol är utbytta 2022. Sist men inte minst har vi ett stort vardagsrum där du når lägenhetens balkong, belägen i ett underbart läge där du kan njuta många timmar av solens alla strålar och naturen precis utanför. Lägenheten är även utrustad med Yale kodlås. Med ett gångavstånd på 5 minuter till pendelstationen ligger Byvägen 19D, mitt i hjärtat av Bohus. Riksbyggens BRF Solbacken är en välskött och trevlig förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller tvättstuga och en trevlig innergård. Den består av 454 lägenheter och 53 uppgångar, alla med nyinstallerade kodlås och nya portar. Här bor du mycket centralt med närhet till Bohus centrum med nyöppnad Coop, sushirestaurang med mera. Buss- och pendelstation ligger precis runt hörnet där du når Göteborg med tåg på ca 14 minuter, du har även närhet till Kungälv och shoppingcentrumet Kongahälla Center där du finner allt du kan tänkas behöva. Med en kort promenad finner du Jennylund, med fina grönområden och badsjöar. Varmt välkommen med ditt intresse!

Säterivägen 15A, Nödinge, Ale kommun

Säterivägen 15A

Lägenhet
Nödinge, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
1 995 000 kr
74 m²
2.5 rum
vån 1/2
5 130 kr/mån
26 959 kr/m²

Med naturen precis utanför dörren samt otroligt vackra promenadstråk hälsar vi er välkomna hem! Nu finns möjligheten att förvärva en bostad i underbart läge med härlig uteplats. Lägenheten utgörs just nu av två rum och kök men med enkla medel så går det att skapa ett andra sovrum. Lägenheten är i viss del i behov av renovering av ytskikt. Lägenheten är belägen i trivsamma och lugna kvarter och endast tio minuters promenad iväg har du Nödinge centrum. I Nödinge centrum finner du pendelstationen där tågen i rusningstrafik avgår 4 ggr/timma. Genom pendeltågen tar du dig snabbt och smidigt till och från Göteborg på ca 15 min, perfekt för dig som jobbar i stan! Detta öppnar upp för goda pendlingsmöjligheter! I Nödinge centrum finner ni mataffärer, café, apotek, vårdcentral samt ett tjugotal affärer. Är du en golfare så har du verkligen hamnat rätt, endast en järnnia bort har ni populära golfbanan Backa Säteri Golf. Här finns även ett flertal bad-fiskesjöar. Den vackra badsjön Vimmersjön ligger endast 5-minuters bilfärd bort.

Göteborgsvägen 50A, Surte, Ale kommun
  • Tor 4 apr kl 16:00
Göteborgsvägen 50A, Surte, Ale kommun, bild 2
Göteborgsvägen 50A, Surte, Ale kommun, bild 3

Göteborgsvägen 50A

Villa
Surte, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
7 995 000 kr
310 + 60 m²
11 rum
933 m² tomt

Med mycket centralt läge i Surte erbjuds nu möjligheten att förvärva en stor fastighet fint renoverad med mycket fina material. Bostaden är idag inredd med 3 lägenheter på entréplan/övre plan samt 1 lägenhet i källarplan, ett stort förråd finns också i anslutning till bostadshuset. Lägenhet A är på ca 150 kvm i två plan med ingång ifrån huset baksida. Lägenhet B är på ca 80 kvm på entréplan, lägenhet C är också på ca 80 kvm, båda med ingång ifrån huset framsida. Lägenhet C är på ca 80 kvm beläget i källarplan med ingång ifrån husets framsida. Bostaden är helrenoverad under senare år och har fina materialval med helkaklade badrum. Här kan du antingen flytta in med din stora familj, alternativt taxera om fastigheten och nyttja den som en hyresfastighet för uthyrning av lägenheter. Fastigheten säljs tillsammans med angränsande fastighet Ale Surte 4:34 som är en grusplan för parkering belägen i anslutning till bostaden. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och för att boka in dig på visning.

  • Premium
Älvornas väg 56, Kronogården, Ale kommun

Älvornas väg 56

Radhus
Kronogården, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
3 195 000 kr
117 m²
5 rum
4 800 kr/mån
27 308 kr/m²

Varmt välkomna till detta superfina bostadsrättsparhus med ett insynsskyddat läge mot skogen! Detta hus är smakfullt renoverat med nya skåpsluckor, bänkskiva och kakel i kök samt med spotlights i nedervåningen, måste ses! Den stora altanen som vetter mot skogen är inhägnad med praktiskt staket. Laddare till elbil finns även installerad. Snett nedanför området ligger den fina naturlekplatsen Myternas Skog som uppmuntrar till utelek och rörelse i skogen bland tomtar och troll. I Älvängen centrum hittar du alla sorters bekvämligheter, såsom apotek, restaurang, frisörer, färg och byggvaruhandel, djuraffär och flera matbutiker. Älvornas väg ligger på säkert gångavstånd till Älvängens alla skolor och förskolor vilket gör att barnen enkelt och tryggt tar sig själva till skolan. Precis vid infarten till Älvornas väg ligger busshållplatsen där en elbuss avgår regelbundet och tar dig smidigt ner till centrum och tågstationen. Varmt välkommen att visa intresse för denna pärla!

Konvaljvägen 13, Älvängen, Ale kommun

Konvaljvägen 13

Radhus
Älvängen, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
2 950 000 kr
81 m²
3 rum
234 m² tomt

Hela huset, där kvadratmeterna är bekvämt fördelat på ett plan, genomsyras av hemtrevnad, fina materialval, gott om förvaringslösningar och smakfulla toner. Innanför den välkomnande hallen, där ni lyxigt nog har både gott om förvaring samt ett torkskåp installerat, möts ni av 2 sovrum och en öppen, social planlösning mellan det ljusa köket och vardagsrummet. Här har ni en stor köksö, härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier och tar med fördel med er kaffekoppen ut på den generösa altanen där ni njuter av solens strålar under hela dagen. Önskar ni lite svalka under de varmaste dagarna drar ni enkelt fram den eldrivna markisen. Här finns också ett förråd i anslutning, skönt att kunna ställa in utemöbler, cyklar mm. Det här är ett yteffektivt enplanshus, beläget i ett mycket omtyckt område utan biltrafik, där barnen springer fritt och en lekplats alltid är nära till hands. Här bor ni alltså lugnt och bekvämt i ett mysigt område, med närhet till både skolor, förskolor, natur och elljusspår. En kort promenad bort ligger busshållplatsen där elbussen tar er ner till pendelstationen - på 20 minuter är ni sedan inne i centrala Göteborg. Perfekt för er som vill pendla eller som vill klara er helt utan bil. Parkeringsplats finns annars strax utanför och garage i länga ingår i samfälligheten. I Älvängen finns också alla förutsättningar för ett aktivt liv, både för vuxna och barn. Innebandy, fotboll, dans, parkour, handboll, gympa, gym eller härliga skogspromenader. Här finns något för alla. Med flera matbutiker, caféer, gym, vårdcentraler, frisörer, pizzerior och andra butiker hittar du det mesta du kan behöva på hemmaplan. Skulle ni mot förmodan inte göra det så har ni 7 minuters bilfärd till Ale Torg alternativt 15 minuter till Kongahälla köpcenter i Kungälv. Varmt välkomna hem till Konvaljvägen 13!

  • Uteplats
Lahallsvägen 9, Nödinge, Ale kommun

Lahallsvägen 9

Villa
Nödinge, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
5 295 000 kr
178 m²
5 rum
978 m² tomt

Nyproducerad generös enplansvilla med fina och exklusiva materialval och stora sällskapsytor erbjuds nu till försäljning i centrala Nödinge. Huset stod klart och inflyttning kunde ske i december 2022. Här finns alla möjligheter till att få ett enkelt och underhållsfritt boende där du själv får chansen att sätta din egen prägel på trädgård och uteplats. Huset har en härlig rymd tack vara den väl tilltagna takhöjden, gott om förvaring och två stora vardagsrum med plats för umgänge för många. Vattenburen golvvärme finns i hela huset, och stora fönsterpartier gör att huset får ta stor del av solljuset utifrån. Ett stort master bedroom med walk-in closet och badrum med bubbelbadkar skapar en lyxig känsla i vardagen. Vidare finns en ljus hall, två sovrum med inbyggda garderober, tvättstuga, badrum och två vardagsrum där det ena enkelt går att dela av för att få ytterligare ett sovrum om så önskas. Tomten har ett soligt läge och är belägen med direkt närhet till både förskolor och skolor. En liten promenad bort så är du vid Pendelstationen som tar dig till både Göteborg och Trollhättan på ca 20 minuter. På gång eller cykelavstånd ifrån bostaden har du badsjö, idrottsplats, promenadstråk, golfbana och vintertid även skidspår, vilket gör detta boende perfekt för ett aktivt liv. Tar du bilen en mil norrut finner du Alebacken där du kan åka skidor och snowboard under vinterns snöiga dagar. Här är ett hus där ni har alla möjligheter att trivas under lång tid framöver. Varmt välkommen med ditt intresse redan idag!

  • Uteplats
Nordgärdesvägen 39, Surte, Ale kommun

Nordgärdesvägen 39

Radhus
Surte, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
3 595 000 kr
135 + 59 m²
7 rum
342 m² tomt

Här är bostaden för dig som önskar ett hus med stora ytor både i form av flera sovrum och härliga umgängesytor. En halvtrappa upp ifrån entrén når du kök, vardagsrum och utgång till husets baksida där du kan slå dig ned på uteplatsen och blicka ut över trädgård och små odlingslådor. På husets framsida finns två balkonger, en med utgång ifrån ett av sovrummen, och en med utgång ifrån vardagsrummet, så här finns verkligen möjlighet att njuta av dagens soltimmar. Övre plan har tre sovrum och ett fint renoverat badrum, källarplan inrymmer tvättstuga, en liten klädkammare och två stora rum perfekt för aktivitet eller för att se en film en mörk vinterkväll. Surte är en mycket trivsam del av Ale Kommun och gränsar i söder mot Göteborgs kommun. Från huset promenerar eller cyklar du till pendeltågsstationen där tågen morgon och eftermiddag avgår mot Göteborg med 15 minuters mellanrum, vill du istället ta bussen har du 5 minuters gångväg ner till busshållplatsen. Vill du ta bilen så finns det pendelparkering i anslutning till tågstationen. Uppskattar du ett aktivt friluftsliv når du Vättlefjäll i öster med naturreservat, flera badsjöar och vandringsleder. Rakt över gatan ligger också Surte idrottsplats med flera fotbollsplaner. Surteskolan som är en mycket omtyckt skola, bra förskolor samt tennisplan finns också i direkt närhet på gångavstånd till huset. Surte centrum erbjuder restauranger, ölbryggeri, mataffär, blomsterbutik mm. Varmt välkommen till Nordgärdesvägen 39.

  • Energieffektiv
Rördalsvägen 150, Bohus, Göteborgs kommun

Rördalsvägen 150

Övrigt
Bohus, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
695 000 kr
3 rum
1 500 m² tomt

Vill du höra fågelkvitter till morgonens tidiga soltimmar, eller vill du bara njuta av tystnaden och lugnet av susande trädkronor? Då kan detta vara något för dig! På Rördalsvägen 150 ges nu möjlighet för dig som önskar köpa ett bostadsarrende avseende tre små stugor på ofri grund. Byggnaderna är i varierande skick, samtliga är delvis renoverade eller påbörjade. Den gråa stugan har ett kök, vardagsrum samt sovrum. Den röda stugan har förberett för badrum och kök, här är ytterväggarna tilläggsisolerade och har ny panel. Den svarta byggnaden är nybyggd och här är förberett för kök, badrum, vardagsrum och sovloft. El finns men inget vatten. Välkommen till denna natursköna skogsglänta där du kan njuta av natur och växter när inpå.

Brukstorget 1B, Nol, Ale kommun

Brukstorget 1B

Lägenhet
Nol, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
1 495 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 971 kr/mån
34 368 kr/m²

Perfekt tvåa i väldigt gott skick, totalrenoverad under 2017/2018! Välkommen hem till denna tvåa på Brukstorget 1B! Stabil och hemtrevlig förening med god ekonomi. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det trevliga köket bjuder på vita skåpluckor och behagliga färgval. Charmigt och trevligt vardagsrum med plats för en stor och härlig soffa. Den inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster. Badrum i superfint skick med tvättmaskin. Här har ni nära till vårdcentral, skola, pendelstation, mataffären, pizzeria och ni tar er lätt till andra delar av Ale tack vare de utmärkta kommunikationerna med pendelstation som ni har ett stenkast bort. Tåget tar dig till Göteborg på ca 20 minuter och går hela 4 ggr i timmen i rusningstrafik. Varmt välkommen att visa intresse för denna fina tvåa!

Lunnavägen 7D, Nol, Ale kommun

Lunnavägen 7D

Villa
Nol, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
5 895 000 kr
161 m²
6 rum
969 m² tomt

Nyproduktion! Här får ni möjligheten att bo helt bekymmersfritt de närmaste åren. Denna exklusiva souterrängvilla från Fiskarhedenvillan, kommer givetvis att vara i mycket gott skick och kräver minimalt med skötsel framöver - perfekt för er som ställer höga krav på boendemiljön och inte vill ha några oförutsedda kostnader på många år. Låga driftskostnader, gångavstånd till pendelstation och ingen fastighetsskatt närmaste 15 åren är också plus i kanten om ni bor här. Energiklass B innebär att ni kan få ränterabatt hos de flesta storbanker. Fastigheten ligger i optimalt solläge, där ni kan njuta av solens strålar både morgon, middag och kväll. Med det höga läget i Nol kan ni sitta på den högt belägna, väl tilltagna terrassen och njuta av vackra solnedgångar över Göta älv samtidigt som ni njuter av en kopp kaffe. Sommartid blir terrassen husets hjärta, som ett extra vardagsrum, där ni kommer samlas för härliga middagar, släktkalas och grillkvällar. Här har ni bara några minuters promenad ner till Nols pendelstation, där pendeltåget tar er vidare till centrala Göteborg på endast 25 minuter! I rusningstrafik avgår tåget flera gånger i timmen, perfekt för er som vill pendla till arbete och klara er utan bil. Skolor, förskolor, matbutik, gym och annan service finns i närområdet, skulle ni behöva ytterligare service har ni 5 minuter med bil ner till Ale Torg där ni finner det mesta ni kan behöva för att underlätta vardagens pusslande. I huset kommer ni mötas av exklusivitet som möter hemkänsla och innanför den välkomnande entrén finner ni en rejäl hall där det finns gott om plats för hela familjen att klä på sig utan att trängas. På entréplan har ni 3 rejäla sovrum, ett stort allrum samt helkaklat badrum med dubbelhandfat och dusch samt separat tvättstuga. Golvvärme finns givetvis i hela huset som i övrigt har genomgående parkettgolv, ljusa färger och exklusiva materialval. En trappa upp möts ni av ett stilrent kök från Ballingslöv med köksö och vitvaror från Siemens, som lämnar mycket lite att önska för den matlagningsintresserade - här kan kreativiteten flöda. Den öppna planlösningen mellan kök, matdel och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och här sprider braskaminen både myskänsla och värme under kyliga dagar. Från köket når ni den stora terrassen där ni med fördel spenderar soliga dagar och ljumna sommarkvällar. På detta våningsplan hittar ni också master bedroom med tillhörande klädkammare och ytterligare ett helkaklat badrum med dusch. Detta kommer bli en fantastisk villa, med perfekt läge i Nol. Här kommer ni trivas!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Lunnavägen 7B, Nol, Ale kommun

Lunnavägen 7B

Villa
Nol, Ale kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ale
5 895 000 kr
161 m²
6 rum
1 074 m² tomt

Nyproduktion! Här får ni möjligheten att bo helt bekymmersfritt de närmaste åren. Denna exklusiva souterrängvilla från Fiskarhedenvillan, kommer givetvis att vara i mycket gott skick och kräver minimalt med skötsel framöver - perfekt för er som ställer höga krav på boendemiljön och inte vill ha några oförutsedda kostnader på många år. Låga driftskostnader, gångavstånd till pendelstation och ingen fastighetsskatt närmaste 15 åren är också plus i kanten om ni bor här. Energiklass B innebär att ni kan få ränterabatt hos de flesta storbanker. Fastigheten ligger i optimalt solläge, där ni kan njuta av solens strålar både morgon, middag och kväll. Med det höga läget i Nol kan ni sitta på den högt belägna, väl tilltagna terrassen och njuta av vackra solnedgångar över Göta älv samtidigt som ni njuter av en kopp kaffe. Sommartid blir terrassen husets hjärta, som ett extra vardagsrum, där ni kommer samlas för härliga middagar, släktkalas och grillkvällar. Här har ni bara några minuters promenad ner till Nols pendelstation, där pendeltåget tar er vidare till centrala Göteborg på endast 25 minuter! I rusningstrafik avgår tåget flera gånger i timmen, perfekt för er som vill pendla till arbete och klara er utan bil. Skolor, förskolor, matbutik, gym och annan service finns i närområdet, skulle ni behöva ytterligare service har ni 5 minuter med bil ner till Ale Torg där ni finner det mesta ni kan behöva för att underlätta vardagens pusslande. I huset kommer ni mötas av exklusivitet som möter hemkänsla och innanför den välkomnande entrén finner ni en rejäl hall där det finns gott om plats för hela familjen att klä på sig utan att trängas. På entréplan har ni 3 rejäla sovrum, ett stort allrum samt helkaklat badrum med dubbelhandfat och dusch samt separat tvättstuga. Golvvärme finns givetvis i hela huset som i övrigt har genomgående parkettgolv, ljusa färger och exklusiva materialval. En trappa upp möts ni av ett stilrent kök från Ballingslöv med köksö och vitvaror från Siemens, som lämnar mycket lite att önska för den matlagningsintresserade - här kan kreativiteten flöda. Den öppna planlösningen mellan kök, matdel och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och här sprider braskaminen både myskänsla och värme under kyliga dagar. Från köket når ni den stora terrassen där ni med fördel spenderar soliga dagar och ljumna sommarkvällar. På detta våningsplan hittar ni också master bedroom med tillhörande klädkammare och ytterligare ett helkaklat badrum med dusch. Detta kommer bli en fantastisk villa, med perfekt läge i Nol. Här kommer ni trivas!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 27