Svensk Fastighetsförmedling Arboga

Svensk Fastighetsförmedling Arboga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Järnäs Sickeltorp 348, Järnäs, Arboga kommun

Järnäs Sickeltorp 348

Fritidshus
Järnäs, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 495 000 kr
80 + 40 m²
3 rum
4 480 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Järnäs Sickeltorp 348 och detta fina boende beläget i en lantlig och naturnära miljö. Här erbjuds ett torp från sekelskiftet med bevarade detaljer i tidsenlig stil. Rummen är genomgående charmfulla med gedigna trägolv och inrymmer totalt tre fungerande eldstäder. I torpet finns även flertalet sovrum, sällskapsytor, ett lantligt kök och utbyggt badrum med tvättstuga. Härlig trädgårdstomt med grönytor och odlingsmöjligheter. Här finns bl.a. äppelträd (sickelsjö vinäpple), körsbärsträd, gråpäron, plommon, krusbär, hallon och jordgubbar. Förutom ett rikt djurliv finns även svamp- och bärskog runt husknuten. På fastigheten finns även en stor lada med förvaringsutrymmen och möjlighet till festlokal/gästrum, under ladan finns en jordkällare. Torpet är beläget med närhet till bad- och båtplats vid Hjälmarens vatten, under augusti månad finns även rättigheter till kräftfiske. Järnäs ligger 1,45 h från Stockholm och erbjuder även goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna och Västerås. Bra tågförbindelser finns från Arbogas centrum. Välkommen med din intresseanmälan!

Turedalsgatan 1, Nybyholm, Arboga kommun

Turedalsgatan 1

Villa
Nybyholm, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
995 000 kr
74 + 74 m²
3 rum
744 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Turedalsgatan 1, här finns möjlighet att förvärva en väl omhändertagen villa med fin trädgård med gräsytor, plats för plantering, grusad uppfart och stort garage med betongplatta. Här finns en inglasad altan som förlänger sommarsäsongen, i huset finns även ett kök med ljusa luckor och matplats, allrum med parkettgolv, sovrum och separat matrum. Badrummet är renoverat 2014. Taket är bytt, nya 3-glasfönster är insatta och huset är tilläggsisolerat. Från området är det cykelavstånd till Arbogas centrum och resecentrum, en promenad bort finns även skola och förskola. I källaren finns sprickor pga sättningar i huset. Besiktningsprotokoll finns hos ansvarig mäklare. Välkommen med din anmälan till visning.

  • Uteplats
Åkervägen 9, Norr, Arboga kommun

Åkervägen 9

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 325 000 kr
111 + 56 m²
5 rum
683 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu förbereder vi försäljningen av Åkervägen 9, en välplanerad villa i ett plan med vidbyggt garage och inglasat uterum med soldäck. Huset har de senaste åren fått nya fönster, nytt garagetak, luftvärmepump, garageport samt ny ytterdörr och laddbox. Här finns också fiber installerat. Huset rymmer goda sällskapsytor med stort allrum i vinkel med kronspis samt kök med matplats för ca 6-9 personer. I huset finns idag 4 sovrum men utrymme finns för att göra ett till. Det finns även gott om förvaringsmöjligheter! Intill det kaklade badrummet finns en bastu med ångfunktion. Området är väldigt omtyckt och det finns cykelbana hela vägen till såväl skola, förskola som allmänna kommunikationer och Arbogas centrum. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Österled 6A, Centralt, Arboga kommun

Österled 6A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
325 000 kr
60,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 450 kr/mån
5 372 kr/m²

Varmt välkomna till Österled 6A och denna lägenhet med genomgående fräscha ytskikt! Lägenheten rymmer ett modernt kök i ljusa färgkombinationer med inbyggda vitvaror samt exklusivt granitgolv, rymligt vardagsrum med utgång till balkong i väst, två sovrum samt ett badrum. Bostaden är belägen med promenadavstånd till Arboga centrum, tågstation och vårdcentral. Bra förbindelser med tåg till Stockholm, Örebro, Västerås samt Eskilstuna. Varmt välkommen med anmälan för visning!

  • Balkong
Österled 4A, Centralt, Arboga kommun

Österled 4A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
350 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 286 kr/mån
5 691 kr/m²

Välplanerad tvårumslägenhet med närhet till Arboga centrum. Planlösningen rymmer en välkomnande hall, nyrenoverat kök och badrum, sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Fiber finns. Till lägenheten finns ett vinds- och källarförråd att tillgå. Förutom det centrala läget finns närhet till vårdcentral, affärer och tågstation. Bra tågförbindelser till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Vretvägen 37, Norr, Arboga kommun
  • Mån 8 apr kl 17:00

Vretvägen 37

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 885 000 kr
145 m²
6 rum
568 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Villa med ljusa ytskikt med ett av områdets bästa lägen! Tomten har ett fint hörnläge med stor trädgård som vetter mot insynsskyddat och öppet landskap. Välplanerad planlösning med 4 st sovrum, fina sällskapsytor med två allrum, inglasat uterum och soldäck samt kök med vita luckor och matplats. Garageplats ingår i gemensam länga. Mycket barnvänligt område utan biltrafik. Bra med cykel- och gångvägar till förskolor, skolor och centrum. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Vretvägen 8, Norr, Arboga kommun

Vretvägen 8

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 950 000 kr
145 + 14 m²
6 rum
357 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkomna till Vretvägen 8 och denna fina 1 ½-plansvilla. Bostaden har en familjevänlig planlösning som rymmer fyra till fem sovrum, vardagsrum med utgång till altan och trädgård, kök med matplats, två badrum, bastu och tvättstuga. Trädgårdstomt i hörnläge. Fiber är installerat. Garage finns att tillgå i länga. Barnvänligt och lugnt bostadsområde med bra cykel- och gångvägar till förskola, skolor, tågstation och Arboga centrum. Arboga erbjuder goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna och Västerås. Välkommen med din visningsanmälan!

Österled 1A, Centralt, Arboga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Österled 1A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
140 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
3 037 kr/mån
3 684 kr/m²

Ett rum och kök i välskött förening nära centrum. Här bor du i en välplanerad lägenhet med insynsskyddat läge och med ljust kök med matplats för ca 4 personer, allrum med utgång till rymlig balkong i söder med plats för loungemöbel. I lägenheten finns även ett badrum med kaklade väggar och badkar och till lägenheten hör 2 st förråd som finns i källaren. Närhet till resecentrum med goda pendlingsmöjligheter. Välkommen med din anmälan till visningen!

  • Plus
  • Balkong
Åkersbergsvägen 16, Centralt, Arboga kommun

Åkersbergsvägen 16

Villa
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
4 000 000 kr
116 + 16 m²
5 rum
691 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till denna moderna villa på Åkersbergsvägen 16 i Arboga. Här erbjuds en 1-plansvilla uppförd 2016 i centralt läge med gångavstånd till centrum och allmänna kommunikationer. Huset om 116 kvm rymmer vardagsrum och kök i öppen planlösning och utgång till den stora altanen och ett inglasat uterum med vår- och höstisolering. Planlösningen rymmer även 3 sovrum, TV-rum, två helkaklade badrum och tvättstuga med groventré. Huset har genomgående ekparkett och vitmålade väggar och håller en hög standard! Vid husets framsida finns garage med eldriven port, vitt gårdsgrus och fina stenläggningar med plats för såväl parkering som uteplats. Här är ett läge där det sällan kommer hus till salu! Här är det bara att flytta in och börja trivas. Goda pendlingsavstånd till närliggande orterna Västerås, Örebro, Eskilstuna och Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

  • Uteplats
Kapellgatan 22E, Centralt, Arboga kommun

Kapellgatan 22E

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
455 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 267 kr/mån
6 364 kr/m²

Välkommen till Kapellgatan 22E och denna välplanerade trerumslägenhet i populära Brf Musseronen. Här erbjuds ett centralt boende med gångavstånd till tågstation, vårdcentral, matbutiker och skola. Lägenhetens planlösning rymmer en hall med gott om förvaringsutrymmen via garderob och klädkammare, ljust kök med matplats, två sovrum, stamrenoverat badrum med dusch samt rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. I källaren finns två förråd tillhörande lägenheten samt tvättstuga. Föreningen är välskött och stabil och har gjort flertalet renoveringar de senaste åren, bland annat nya fönster, satt in säkerhetsdörrar och stamrenoverat. Från Arboga finns bra förbindelser med tåg till Stockholm, Örebro, Västerås samt Eskilstuna Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Fjärsmansvägen 4, Medåker, Arboga kommun

Fjärsmansvägen 4

Villa
Medåker, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 895 000 kr
128 + 57 m²
5 rum
1 240 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Fjärsmansvägen 4 och denna enplansvilla i ett lugnt och naturnära bostadsområde. Här erbjuds en familjevänlig planlösning som rymmer fyra sovrum, vardagsrum med kamin, rymligt kök med matplats, badrum, gästtoalett samt tvättstuga med utgång till garaget. Från vardagsrummet nås utgång till inglasad altan och trädgård. Härlig trädgårdstomt med grönytor, pool med intilliggande trädäck och förrådsutrymmen. Fiber finns. Närhet till idrottsplats och Medåkers friskola. Medåker är beläget ca 10 min från Arbogas stadskärna och erbjuder goda pendlingsavstånd till bl.a. Örebro och Västerås. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Herrgårdsgatan 25A, Centralt, Arboga kommun

Herrgårdsgatan 25A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
300 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 367 kr/mån
5 405 kr/m²

Trivsam tvårumslägenhet med närhet till Arboga centrum! Bostaden rymmer en välkomnande hall, kök med matplats, sovrum, stamrenoverat badrum och vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Till lägenheten finns ett vinds- och källarförråd att tillgå. Goda pendlingsavstånd till närliggande Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Borgaregatan 5B, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Borgaregatan 5B

Lägenhet
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 495 000 kr
106 m²
4 rum
5 015 kr/mån
14 104 kr/m²

Välkommen till Borgaregatan 5B och denna bostadsrätt med en välplanerad planlösning med genomgående välskötta ytskikt. Köket har ljusa luckor och plats för matplats. I allrummet finns en öppen spis samt utgång till den inglasade altanen och trädgården på baksidan. På framsidan finns en uteplats med morgonsol. I lägenheten finns 3 sovrum samt wc på övre plan och i källaren finns goda biutrymmen med bland annat en gillestuga, perfekt till sovrum eller extra allrum. I källaren finns även gott om förvaringsmöjligheter med förråd och matkällare. Området är mycket välskött och har en god ekonomi och det finns möjlighet till garage. Här finns gemensamma grönytor och en kort promenad bort finns fina naturområden, skidbacke och vackra promenadstråk runt Arbogaån. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen med din anmälan till en visningsperiod.

  • Uteplats
Borgaregatan 20, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Borgaregatan 20

Villa
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 695 000 kr
73 + 85 m²
3 rum
792 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till denna renoverade villa i ett plan med källarvåning och vidbyggt garage. Bostaden rymmer modernt kök med svarta luckor, kaklad wc med plats för dusch, sovrum, bra sociala ytor med öppen planlösning mellan allrum och matrum. På entréplan finns även kamin och utgång till altanen i söderläge. I källarplan finns goda biutrymmen med inrett allrum samt sovrum och flertalet förråd och tvättavdelning, här finns även ett modernt renoverat badrum med klinker på golv och kakel på vägg. Fiber finns indraget! Det rymliga trädgårdstomten vetter mot allmänning och rymmer en friggebod, flertalet planteringar och en lekvänlig gräsmatta. Här finns även plats för odling och lek! Huset är beläget i ett omtyckt område med närhet till skola och barnomsorg samt mycket vackra naturområden och skidbacke. Varmt välkommen med din anmälan till visning.

  • Uteplats
Österled 1A, Centralt, Arboga kommun

Österled 1A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
135 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 087 kr/mån
3 553 kr/m²

Välkomna till Österled 1A och denna välplanerade etta. Lägenhetens 38 kvadratmeter rymmer allrum/sovrum med utgång till balkong i söderläge, stamrenoverat badrum, kök med matplats samt goda förvaringsmöjligheter. Renoveringsbehov föreligger, i den inre reparationsfonden finns ca 9.000kr att renovera för. Trivsam innergård med grönytor. Till lägenheten finns två st källarförråd att tillgå. Förutom det centrala läget finns närhet till vårdcentral, affärer och tågstation med goda förbindelser till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din anmälan för visning!

Österled 16A, Centralt, Arboga kommun

Österled 16A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
290 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 563 kr/mån
4 677 kr/m²

Välkommen till vackra Arboga! Nu har du chansen att förvärva en ljus gavellägenhet om 2 rum och kök. Planlösningen rymmer en välkomnande hall, sovrum med plats för dubbelsäng, kök med intilliggande matrum, badrum med tvättmaskin samt vardagsrum med ljusinsläpp från flera håll och balkong i västerläge. I den inre reparationsfonden finns 16.000kr att nyttja till renovering. Här kan kvällssolen avnjutas. Centralt läge med närhet till vårdcentral och matbutiker. Trapphus med porttelefon och passersystem. Bra förbindelser med tåg till Stockholm, Örebro, Västerås samt Eskilstuna. Varmt välkommen på visning!

Värhulta Björkliden, Värhulta, Eskilstuna kommun

Värhulta Björkliden

Villa
Värhulta, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 695 000 kr
128 + 56 m²
5 rum
1 860 m² tomt

Varmt välkomna till Värhulta och denna lantliga villa belägen ca 1,3 mil utanför Arboga och ca 4 mil utanför Eskilstuna. Här erbjuds ett familjevänligt boende med naturen som närmsta granne. Villan rymmer i entréplan en välkomnande hall, vardagsrum samt ett stort och lantligt kök med kamin och matplats. Från köket nås utgång till en rymlig altan i väster. Husets övervåning rymmer en möblerbar hall och tre sovrum. Källarplan med badrum, tvättstuga, förvaringsutrymmen pannrum och utgång till garage. Trädgårdstomt med grönytor, växthus och förråd. Fiber finns. Välkommen med din intresseanmälan för visning!

Björkmansvägen 1, Sjöbodviken, Arboga kommun

Björkmansvägen 1

Tomt
Sjöbodviken, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
450 000 kr
1 668 m² tomt

Nu har du chansen att skapa ditt eget drömboende i populära Sjöbodviken. Här har du gångavstånd till Hjälmarens strand och vackra omgivningar med skog och natur. På platsen kan du bygga ett fritidshus eller permanentboende och till tomtgränsen finns vatten och avlopp anslutet. På tomten får du enligt detaljplanen bygga bostadshus med en våning som inte är högre än 3,6 meter samt max 120 kvm plus uthus om max 50 kvm. I annonsen finns länk till aktuell detaljplan för all info. Gå gärna in på samfällighetens hemsida för mer information. Kontakta Paulina vid intresse eller frågor.

Västerlånggatan 20B, Centralt, Arboga kommun

Västerlånggatan 20B

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 350 000 kr
85,5 m²
3 rum
8 020 kr/mån
15 789 kr/m²

Mycket attraktivt läge i centrala Arboga. Nu finns en välplanerad lägenhet i radhusform till salu i bostadsrättsföreningen Jäderstullen 4. Bostaden är belägen i de gamla historiska delarna av centrum med idylliska kullerstensgator och vackra promenadstråk vid Arbogaån. En kort promenad bort har du bland annat mataffärer och restauranger. Denna lägenhet har ett helt nyrenoverat kök från Storsjökök, ljusa väggar och en rymlig altan mot innergården. Det finns en plats för parkering samt garage som ingår i avgiften. Föreningens 10 lägenheter omfattar 6 nyproducerade lägenheter samt 4 st redan befintliga lägenheter varav en egen villa. Husen värms upp via bergvärme och har öppen fiber. Arboga är geografiskt praktiskt beläget med goda förbindelser till Örebro, Västerås, Eskilstuna samt Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats

Visar alla 19