Svensk Fastighetsförmedling Värmdö

Svensk Fastighetsförmedling Värmdö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svanvik, byggklara tomter inkl v/a, exklusiva havsnära bostäder i lantlig miljö från Arvesund Living, Södernäs - Svanvik, Värmdö kommun
  • 5 lediga bostäder

Svanvik, byggklara tomter inkl v/a, exklusiva havsnära bostäder i lantlig miljö från Arvesund Living

Tomt
Södernäs - Svanvik, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
fr. 2 500 000 kr
3 435 m² tomt

Premiär för försäljningen av fem tomter i den norra delen av Södernäs som heter Svanvik. Svanvik är beläget strax innan den lilla bron mellan Södernäs och Norrnäs. Ni väljer tomt och sedan sedan väljer man antingen endast ett hus ur Arvesund Livings utbud av husmodeller, eller så tecknar man även entreprenadavtal för uppförande av villa. Ni ser produktionskalkyler för totalentreprenad av olika husmodeller under fliken dokument i denna annons. Arvesund Living kan även hjälpa till att rita upp ert drömhus som ni antingen anpassar från en befintlig modell eller skapar ett eget. Svanströms väg går längs vattnet och känslan av en promenad längs en grusad väg i lantlig skärgårdsmiljö är svårslagen. Detta område kommer att bli ett nytt privat och exklusivt villaområde för den som har höga krav på tillgänglighet och trygghet. Tomterna är belägna på två separata områden där två tomter har en tydlig sjökontakt längst ut på udden. De tre tomter som är belägna lite tidigare på vägen har utsikt mot havet på två av tomterna och en har möjlighet till vy mot viken. Möjlighet finns att ordna med enskild eller gemensamma båtplatser genom nyttjanderättsavtal om intresse finns. Utgångspris på alla tomterna kommer ligga mellan 2.500.000 kr upp till 4.800.000 kr. I tomtpris ingår väg fram till tomtgräns samt V/A genom gemensamma borrade vattenbrunnar samt gemensamma minireningsverk. Årlig driftskostnad för V/A samt underhåll av väg har ännu ej fastställts. Utöver tomtpris tillkommer kostnad för bildandet av GA för vägförening där varje fastighetsägare får fördelade andelar. Ni väljer tomt och sedan väljer ni om ni vill teckna bara husavtal med Arvesund Living för köp av husmodell eller om ni även tecknar entreprenadavtal för uppförande av villa Se produktionskalkyler för nyckelfärdiga hus under fliken Dokument, där finns ett urval av alla Arvesunds hus. Det finns även möjlighet att skräddarsy just er villa i samråd med arkitekten.

  • Nybyggnadsprojekt
Stig Lindbergs Gata 15, Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Stig Lindbergs Gata 15

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
2 890 000 kr
65 + 16 m²
2 rum
vån 1/7
5 628 kr/mån
44 462 kr/m²

Rymlig 2:a om 65 kvm i modern industridesign och en imponerande takhöjd om 3,35 meter. Tack vare den imponerade takhöjden så har man även ett praktiskt loft, perfekt för dig med barn och kan användas som ett extra sovloft. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusflöde med stora fönsterpartier som omsluter bostaden. Du möts av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt ett harmoniskt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matbord, från vardagsrummet har du access till en balkong i perfekt söderläge. Här kan du dricka ditt morgonkaffe eller varför inte njuta av en lunch i solen. Balkongen är större än normalstandard i huset och här finns plats för bord och stolar. Modernt och stilrent kök i öppen planlösning som är fullt utrustat med allt som behövs för att göra matlagningen enkel. Vidare så finns här ett rymligt sovrum, ett helkaklat badrum med dusch samt goda förvaringsmöjligheter. Detta är med andra ord en unik lägenhet perfekt för dig med barn med möjlighet för ett extra sovloft. Här bor du i ett populärt område i perfekta kvarter som kombineras med härlig puls och goda busskommunikationer in till slussen. Välkommen hem! -Otroligt rymlig 2:a om 65 kvm. - Loft med möjlighet för ett extra sovrum. - Gavelläge med Industriell känsla och imponerade takhöjd. - Öppen planlösning. - Balkong i söderläge. - Närhet till Gustavsbergs Hamn, mataffärer, restauranger, natur och bussar. I porslinskvarteren bor du mitt i ett kulturhistoriskt arv med design och modern funktion i fokus. Gustavsberg kännetecknas av närheten till natur, hav och skog och samtidigt finns storstadspuls i Stockholm city endast en 30 minuter busstur bort, även nattetid! Här finns promenadvänliga naturområden och grönskande parker för både sportaktiviteter som avkoppling. Ta en kaffe på någon av de mysiga uteserveringarna längs hamnen, upptäck nya smultronställen i skärgården eller njut av en härlig golfrunda. Behövs ett större köpcentrum så finns Värmdö Marknad, Värmdö Köpcentrum och Nacka forum en bil - eller busstur bort.

  • Balkong
  • Hiss
Gamla Brunnsvägen 46 C, Brunn, Värmdö kommun

Gamla Brunnsvägen 46 C

Radhus
Brunn, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
4 995 000 kr
137 m²
5 rum
8 033 kr/mån
36 460 kr/m²

Med hög standard och en gedigen skandinavisk stil saluförs äntligen detta rymliga bostadsrättsparhus i två plan på Gamla Brunnsvägen 46C. I detta boende är varenda detalj väl genomtänkt och husen genomsyras av påkostade materialval, funktionell standard och en flödande öppen planlösning. Med stora fönsterpartier i olika form och storlekar präglas även huset av ett fantastiskt ljusflöde med naturen inpå knuten. Tillhörande bostaden disponeras även en fantastisk tomt bestående av stora barnvänliga gräsytor i sydvästläge samt en väl tilltagen terrass i gavelläge. Uteplatsen möjliggör såväl avkoppling som härliga sommarfester i härligt solläge. Den väldisponerade bostaden inrymmer hela fem rum och kök varav fyra sovrum, detta är med andra ord det ultimata skärgårdsboendet för den stora familjen! Till vindsvåningen finns en ordentlig trappa och vinden är en perfekt yta att inreda och nyttja som lekrum, allrum eller förvaringsutrymmen. Utöver förvaring i klädkammare och vind interiört så finns ett friliggande förrådsutrymme intill entrén. Här bor ni i ett barnvänligt område med naturen precis runt hörnet och vill man ta ett svalkande dopp är det endast tio minuters promenad till strand och badbryggor vid Dyviken eller Återvallsträsket. Förskola ligger precis runt hörnet på Calle Flygares väg och för de lite större barnen finns Brunns skola (F-9) en kort promenad bort. I Fågelvik finns Fågelviks skola (F-3) och efter Ingarövägen mot Stockholm finns Lemshaga Akademi (F-9). I centralorten Brunn hittar ni mataffär, bensinmack och idrottsplats. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till några av Stockholms finaste stränder vid Björkviks havsbad. Detta är en bostad med perfekt läge i hjärtat av Ingarö och med enbart 30 min in till city är området bekvämt att bo i för dig som vill ha tillgång till naturen och skärgården men ändå vara nära storstaden. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Fiskmyrevägen 32, Fagerholm, Värmdö kommun
Fiskmyrevägen 32, Fagerholm, Värmdö kommun, bild 2
Fiskmyrevägen 32, Fagerholm, Värmdö kommun, bild 3

Fiskmyrevägen 32

Villa
Fagerholm, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
9 495 000 kr
127,5 m²
4 rum
6 080 m² tomt

I havsnära läge på Ingarö finner vi denna unika pärla minutiöst planerad för att ge rymd och komfort, de stora fönsterpartierna från tak till golv bjuder in ljus, natur och skapar en fri och öppen miljö vilket minimerar kontrasten mellan inne och ute. Huset svävar över naturen på en öppen plintgrund, de stora soldäckspartierna som omger huset skapar en lugn plats för dig mellan natur och hem, här kan du leva lika mycket ute som inne. Såväl in- som utvändigt möts du av former, material och färger som harmoniserar med den unika omgivningen som Ingarös skärgårdsmiljö erbjuder och huset smälter nästan obemärkt in. Bostaden har öppna ytor med högt i tak och ett fantastiskt ljus som skänker en härlig känsla och rymd. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora öppningsbara fönsterpartier gör detta till ett hem att umgås i med familj och vänner. Planlösningen är flexibel med oändliga möjligheter att anpassa efter behov och smak - här finns chans att sätta den sista touchen efter egna önskemål. Bygglov finns för garage invid infarten och avlopp/vatten, el och fiber är förberett för anslutning till denna byggnation. Tomten är av naturkaraktär med stor utvecklingspotential för den som vill, här finns plana gräsytor, mjuka berghällar och lummig skogsmark. Huset är placerat på tomtens högsta punkt med sol hela dagen, här har du utsikt över hela den egna tomten och angränsande skog. Vill man bygga ett privat beläget gästhus så ger de mjuka höjdskillnaderna på tomten en lagom distans till eventuella hyresgäster eller tonåringen som vill ha eget boende på hemmaplan. I Fagerholm finns tennis- och boulebanor och sommartid anordnas midsommarfirande samt simskola vid badstranden vid insjön Fiskmyran, vilken nås efter en kort promenad från fastigheten. Med båt har man direktaccess vidare ut till mellersta skärgården med populära utflyktsmål som Sandhamn, Rögrund och Möja. Fagerholms Båtklubb förvaltar en brygganläggning med ett 60-tal båtplatser i Fagerholmsviken där man som fastighetsägare har möjlighet att ansöka om båtplats. Kusten utmed Ägnöfjärden erbjuder naturupplevelser med sin karga natur och med möjlighet till bad och skogspromenader. Samfälligheten som fastigheten tillhör förvaltar vägarna och allmänningar i området som är tillgängliga för alla i området som sträcker sig längs havet mot Ingaröfjärden där det även finns fina badklippor. I öster övergår Kantarellvägen i en skogsstig som löper vidare mot Mörtviken och Enkärret, en väg man kan nyttja för att gena till bussen utmed Mörtviksvägen. Den orörda tallskogen är rik på både svamp och bär. I centralorten Brunn hittar ni mataffär, bensinmack, förskolor och idrottsplats. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Wilhelm Kåges Gata 38B, Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Wilhelm Kåges Gata 38B, Porslinskvarteren, Värmdö kommun, bild 2
Wilhelm Kåges Gata 38B, Porslinskvarteren, Värmdö kommun, bild 3

Wilhelm Kåges Gata 38B

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
4 200 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
6 066 kr/mån
53 846 kr/m²

Välkomna till Wilhelm Kåges gata 38B och denna unika etagelägenhet med egen ingång som ger radhuskänsla. Bostaden passar dig som söker något utöver det vanliga och detta är en bostad som verkligen särskiljer sig från övriga lägenheter i Porslinskvarteren. Här erbjuds en ljus bostad fördelad om två plan med hela 3 uteplatser! Entréplan består av kök och vardagsrum i öppna och sociala ytor som leder ut till en solig balkong i perfekt sydvästläge samt entrébalkong med morgonsol. De härliga uteplatserna möjliggör att kunna följa solens alla timmar från såväl frukost som lunch till att varva ner med ett glas vin efter jobbet på takterrassen en trappa upp. På övervåningen finner du även master bedroom, ett stort gästrum och plats för ytterligare allrum/kontor. Lägenheten har dessutom ett stort badrum med tvättstuga, en WC och gott om förvaring i klädkammare och externt förråd. På de lummiga innergårdarna finns härliga gemensamhetsytor med uteplatser, grill, matbord och en liten sandlåda för barnen, plana trädgårdsytor för spel och lek samt vackra träd och odlingar som förgyller dess unika karaktär. Välkommen att trivas länge! - 2 stora balkonger och takterrass. - Etagelägenhet med egen ingång med radhuskänsla. - Fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck och stora fönsterpartier. - Rymliga sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. - Lyxigt master bedroom med anslutande WC. - Goda kommunikationsmöjligheter till Slussen. - Gångavstånd till sprudlande Gustavsbergs Hamn. I Porslinskvarteren bor du mitt i ett kulturhistoriskt arv med design och modern funktion i fokus. Gustavsberg kännetecknas av närheten till natur, hav och skog och samtidigt finns storstadspuls i Stockholm city endast en 30 minuter busstur bort, även nattetid! Här finns promenadvänliga naturområden och grönskande parker för både sportaktiviteter som avkoppling. Ta en kaffe på någon av de mysiga uteserveringarna längs hamnen, upptäck nya smultronställen i skärgården eller njut av en härlig golfrunda. Behövs ett större köpcentrum så finns Värmdö Marknad, Värmdö Köpcentrum och Nacka forum en bil - eller busstur bort. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kolugnsvägen 3A, Fagerdala, Värmdö kommun

Kolugnsvägen 3A

Fritidshus
Fagerdala, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
3 490 000 kr
60 m²
3 rum
4 797 m² tomt

I Fagerdala hittar vi detta charmiga vinterbonade fritidshus med tillhörande trädgårdstomt där barnen kan springa fritt. Vägen till huset är rofylld där man passerar livfulla ängar och lummiga skogar. Väl framme möts man av två hus som bäddas in i grönska där trädgårdstomt möter natur och skog. På tomten växer äppelträd och bärbuskar med röda och svarta bär. Ni hittar även rabarber och hallon, perfekt för den som älskar att sommarbaka till fikat. Huvudbyggnaden har en smart social planlösning med öppenhet mellan vardagsrum och kök samt en mysig braskamin vid vardagsrumsdelen, takhöjden är trevlig och fönster i alla väderstreck skapar genomgående ljus. I sovrummen får ni plats med dubbelsängar och våningssängar till hela familjen. Badrum med dusch, handfat och Cinderella förbränningstoalett. Här finns altanytor i söderläge som erbjuder sol hela dagen. På fastigheten finns även ett gästhus fördelat på ett kök, allrum, sovrum, toalett. Detta hus kan med fördel hyras ut och ge en god inkomst. I området finns badstrand och båtbryggor, allt som man behöver för att uppfylla en sommardröm, perfekt för dig som trivs i skärgården!. Efter en promenad eller cykeltur kommer ni till Bullandö Marina som har något för alla, små som stora. Här finns butiker, livs och Bullandö Krog med god mat och dryck. Från fastigheten är det ca 350 m till bussen som tar ca 50 min till Slussen. Här har ni nu en dröm för hela familjen och vem vet, det kanske är här ni firar midsommar i år med alla vänner. Ny detaljplan Fagerdala BFO B7 är antagen i oktober 2023. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) för huvudbyggnad är 180 kvadratmeter. Största tillåtna bruttoarea (BTA) för huvudbyggnad är 240 kvadratmeter. Huvudbyggnad och komplementbyggnader får högst uppta 300 kvadratmeter BTA. Endast friliggande enbostadshus.

Ursula printz gata 6, Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Ursula printz gata 6

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
2 095 000 kr
39 m²
2 rum
vån 5/5
3 848 kr/mån
53 718 kr/m²

På Ursula Printz gata 6 mitt i Gustavsbergs anrika porslinskvarter finner vi denna tvåa högst upp i huset. Här erbjuds genomgående moderna material i ljusa toner som du enkelt anpassar efter din egen stil. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med ett härligt ljus från de stora fönsterna, sovrummet är väl rymligt med plats för garderob och även det stilrena badrummet är luftigt med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Under sommarhalvåret blir balkongen som en förlängning av vardagsrummet. Denna lägenhet är lätt att trivas i med sitt härliga ljusflöde och svala färgsättning, från balkongen har du härligt söderläge. - Högst upp i huset - Balkong i söderläge - Ljusa färgtoner Här erbjuds ett trevligt boende i föreningen Brf Ranka. Parkeringsplats och garageplats finns att hyra och föreningen tillämpar kösystem för detta. Porslinskvarteren är en populär del av Gustavsberg som är under ständig utveckling, mycket på grund utav det havsnära läget med hamnen i direkt anslutning. Här har du inte bara närheten till butiker, restauranger och mataffärer, men även till härlig skärgårdsnatur och goda kommunikationer till Stockholms innerstad.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Centrumvägen 22, Hemmesta, Värmdö kommun

Centrumvägen 22

Villa
Hemmesta, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
5 000 000 kr
114 + 41 m²
5 rum
715 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla på Centrumvägen 22 med två plan och barnvänlig tomt i det populära området Hemmesta. Tomten är utformad med klassisk trädgårdskaraktär och erbjuder en plan gräsmatta omgiven av grönska, perfekt för att barnen ska kunna leka fritt. Soliga sommardagar spenderas bäst på altanen i östläge vilket gör att man kan njuta av solens första strålar och de inbyggda uterummet i väst erbjuder en behaglig miljö för middagar. Denna familjevilla om totalt 114 kvadratmeter boarea fördelat på 5 rok har allt man kan tänkas behöva. Inne i bostaden möts du av stora sociala ytor i både kök och vardagsrum. I anslutning till köket har du även tvättstugan med tvättmaskin & gott om förvaringsmöjligheter. På entréplan hittar vi dessutom ett av bostadens totalt fyra sovrum och ett badrum. Vidare på övervåningen hittar du dem tre resterande sovrummen och ett nyligen renoverat badrum. Huset är utrustat med ett kostnadseffektivt värmesystem i form av bergvärme, vilket ger både komfort och energieffektivitet. Förutom huvudbyggnaden inkluderar denna fastigheten en bastuvagn & en mindre förråds container (som säljaren låter ingå i köpet av fastigheten) samt ett garage för bekväm fordonsförvaring. På Centrumvägen 22 har ni närhet till det mesta, till skola, förskola, idrottsplats, matbutik och restaurang är det gångavstånd och lekkamrater till barnen finns det gott om i området. Med en ca 40 minuters bil- eller bussresa befinner ni er i Slussen och Stockholms innerstad. Utöver detta erbjuder Hemmesta en härlig natur med promenadstråk och en direkt närhet till havet och skärgårdsliv. Välkommen att anmäla ditt intresse för mer information.

Svanströms väg (numrering ej fastställt)., Södernäs, Värmdö kommun
Svanströms väg (numrering ej fastställt)., Södernäs, Värmdö kommun, bild 2
Svanströms väg (numrering ej fastställt)., Södernäs, Värmdö kommun, bild 3

Svanströms väg (numrering ej fastställt).

Tomt
Södernäs, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
4 800 000 kr
3 407 m² tomt

Premiär för försäljningen av fem tomter i den norra delen av Södernäs som heter Svanvik. Svanvik är beläget strax innan den lilla bron mellan Södernäs och Norrnäs. Ni köper tomt och sedan sedan väljer man antingen endast ett hus ur Arvesund Livings utbud av husmodeller, eller så tecknar man även entreprenadavtal för uppförande av villa. Ni ser produktionskalkyler för totalentreprenad av olika husmodeller under fliken dokument i denna annons. Arvesund Living kan även hjälpa till att rita upp ert drömhus som ni antingen anpassar från en befintlig modell eller skapar ett eget. Svanströms väg går längs vattnet och känslan av en promenad längs en grusad väg i lantlig skärgårdsmiljö är svårslagen. Detta område kommer att bli ett nytt privat och exklusivt villaområde för den som har höga krav på tillgänglighet och trygghet. Tomterna är belägna på två separata områden där två tomter har en tydlig sjökontakt längst ut på udden. De tre tomter som är belägna lite tidigare på vägen har utsikt mot havet på två av tomterna och en har möjlighet till vy mot viken. Möjlighet finns att ordna med enskild eller gemensamma båtplatser genom nyttjanderättsavtal om intresse finns. Denna annons med tomtstorlek avser tomten Södernäs 1:3 där utgångspriset är priset är satt till 4.800.000 kr. Utgångspris på alla tomterna kommer ligga mellan 2.500.000 kr upp till 4.800.000 kr. I tomtpris ingår väg fram till tomtgräns samt V/A genom gemensamma borrade vattenbrunnar samt gemensamma minireningsverk. Årlig driftskostnad för V/A samt underhåll av väg har ännu ej fastställts. Utöver tomtpris tillkommer kostnad för bildandet av GA för vägförening där varje fastighetsägare får fördelade andelar.

  • Premium
Meitens väg 1, Gustavsbergs Lugnet, Värmdö kommun

Meitens väg 1

Lägenhet
Gustavsbergs Lugnet, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
2 095 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 869 kr/mån
34 917 kr/m²

På Meitens väg 1 finner vi denna välplanerade gaveltvåa i renoverat och trivsamt skick! Detta är en lägenhet lätt att trivas i med stor balkong med eftermiddags-/ kvällssol, fantastiskt ljusflöde och en flexibel planlösning. Tidigare ägare har varsamt renoverat lägenheten i stilrena materialval och kulörer, lägenheten har dessutom ett totalrenoverat och stambytt badrum med golvvärme, handdukstork och tvättmaskin. Lägenheten inrymmer en hall med gott om plats för avhängning, ett luftigt vardagsrum med utgång till balkongen, ett stort sovrum med förvaring i inbyggda garderober samt kök med plats för matgrupp. Utanför lägenheten finner du en lugn, grönskande och helt bilfri innergård med flertalet lekplatser och grillplats, samt en stor och härlig gräsmatta för lek. Här bor du lugnt med närhet till bland annat förskola och skola. Naturen ligger precis runt hörnet, busshållplats en kort promenad bort och Gustavsberg Centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i ett av Gustavsbergs populäraste områden! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Angöringsvägen 28, Södra Kopparmora, Värmdö kommun

Angöringsvägen 28

Villa
Södra Kopparmora, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
4 750 000 kr
125 m²
5 rum
2 082 m² tomt

I Södra Kopparmora hittar ni denna härliga 1½- plansvilla. Trädgården är en dröm för såväl barn som vuxna där gräsmattan på framsidan inbjuder till lek och spel för både stora som små. Husets rikliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna ger ett härligt ljus som genomsyrar hela bostaden. Här erbjuds 125 välplanerade kvadratmeter och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar trevliga sociala ytor. Bostaden erbjuder idag tre sovrum med möjlighet till ytterligare ett på övervåningen, två badrum, tvättstuga, samt ett allrum på övervåningen. Garaget når man enkelt genom att korsa altanen. Altanen sträcker sig längs husets soliga insynsskyddade sida, här finns gott om plats för både loungemöbler, matplats samt annat möblemang. Tomten angränsar mot allmänning av skog i norr vilket förstärker det avskilda läget och ger intrycket av en ännu större lummig tomt. Här bor ni i ett barnvänligt område med naturen precis runt hörnet. Södra Kopparmora är ett väl uppvuxet område, där variation sker över generationsgränserna bland de boende i området. Många familjer med barn i varierande åldrar har flyttat hit de senaste åren och i området finns en omtyckt förskola. För den som vill ta ett dopp i havet finns härliga badplatser och för den som vill ha båt finns båtklubb i området. Södra Kopparmora ligger perfekt beläget för dig som älskar naturen och vill ha tillgång till allt skärgårdslivet har att erbjuda enbart 50 minuter från Stockholms innerstad. Busshållplats ligger en kort promenad från fastigheten och härifrån går täta busskommunikationer såväl in mot Gustavsberg och Slussen som vidare ut i skärgården. Från fastigheten når du Hemmesta på ca 10 minuter, där finns ytterligare en förskola och skola åk F-9. I Hemmesta finns även idrottsplats, matbutik och restaurang mm. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Meitens väg 3, Gustavsbergs Lugnet, Värmdö kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 2 apr kl 17:00

Meitens väg 3

Lägenhet
Gustavsbergs Lugnet, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 869 kr/mån
31 583 kr/m²

Varmt välkommen till denna väldisponerade tvåa på Meitens väg 3! Bostaden ligger på andra våningen i huset med fritt insynsskyddat läge med perfekt syd-västläge på balkongen. På soliga sommardagar tar du med en picknickfilt och breder ut dig på den soldränkta innergården och njuter utav lugnet, när kvällen kryper sig på så myser du in dig på den stora balkongen med utsikt över solnedgången. Här erbjuds en hall med gott om förvaring i garderober, luftigt vardagsrum med anslutande balkong, ett fräscht kök med plats för matgrupp/köksö samt ett nyrenoverat och påkostat badrum med badkar, tvättmaskin etc. Lägenheten har ett fint ljusflöde tack vare stora fönstren i två väderstreck och ljusa stilrena ytskikt. Utanför lägenheten finner du en lugn, grönskande och helt bilfri innergård med flertalet lekplatser och grillplats, samt en stor och härlig gräsmatta för lek. Här bor du lugnt med närhet till bland annat förskola och skola. Naturen ligger precis runt hörnet, busshållplats en kort promenad bort och Gustavsberg Centrum når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i ett av Gustavsbergs populäraste områden! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Tjällmoravägen 2, Tjällmora, Värmdö kommun

Tjällmoravägen 2

Villa
Tjällmora, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
5 490 000 kr
90 + 11 m²
5 rum
7 810 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa uppförd 2001 med högt och privat läge i natursköna Tjällmora. Husets strategiska placering på fastighetens högsta punkt kombinerat med en generös takhöjd och dess rikliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna skapar en sällan skådad karaktär som genomsyrar hela bostaden. Detta är boendet för dig som vill leva i ett med naturen då huset ligger i höjd med omgivande trädtoppar och rent estetiskt passar oerhört väl in i den lummiga marken runt omkring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar trevliga sociala ytor, bostaden erbjuder även fyra sovrum för den stora familjen samt ett fullutrustat badrum och en WC. En stor altan sträcker sig längs husets soliga sidor, här finns gott om plats för både loungemöbler och matplats. På tomtens nordvästra del ligger ytterligare en fullutrustad byggnad som nuvarande ägare haft uthyrt. Invid infarten finns ett stort dubbelgarage med gott om förvaringsutrymmen, utöver detta finns två mindre gäststugor och friggebodar. På denna spännande naturtomt finns fortsatt mycket utvecklingspotential för den som vill tack vare den stora tomtytan på över 7.800 kvm, området är dessutom prioriterat förändringsområde för kommunalt V/A och en ny detaljplan efter år 2026. - Högt och avskilt läge - Hus byggt 2001 med god standard - Stor tomt om 7.810kvm - Fullutrustat gästhus, perfekt för uthyrning - Stort isolerat garage I Tjällmora och Forsvik har många familjer funnit sitt lugn. Både för permanent- och fritidsboende är det ett mycket populärt område för barnfamiljer då det ligger nära havet med dess bad och båtplatser samt närheten till Gustavsberg, till Värmdö Marknad med Coop, Plantagen etc är det drygt 6 km och till busshållplatsen vid Ingarövägen är det drygt 3,5 km. I både Gustavsberg och Brunn finns skola och förskola. I Brunn finns även matbutik och service. Gillar man golf finns Ingarö Golfbana bredvid Brunn. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Stig Lindbergs gata 15, Porslinskvarteren, Värmdö kommun

Stig Lindbergs gata 15

Lägenhet
Porslinskvarteren, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
4 950 000 kr
121 + 25 m²
4 rum
vån 4/7
10 078 kr/mån
40 909 kr/m²

Helt fantastisk gavellägenhet i modern industridesign och en imponerande takhöjd om 4,5 meter. Tack vare den imponerade takhöjden så har man även ett rymligt och praktiskt loft med full ståhöjd om ca 2 meter och 25 kvm golvyta, här finns möjlighet för dig som är i behov av extra sovrum att få totalt fem sovrum. Loftet ligger som ett entresolplan ovanför en stor del av lägenheten, idag används ena delen som hemmakontor och andra delen som ett extra sovrum vidare så har loftet även gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusflöde med stora fönsterpartier som omsluter bostaden med utsikt över takåsar och sprudlande Gustavsberg. Modernt och stilrent kök i öppen planlösning som är fullt utrustat med allt som behövs för att göra matlagningen enkel samt en praktisk köksö, vardagsrummet är rymligt med gott om plats för både matbord och soffgrupp, från vardagsrummet har du access till en balkong med eftermiddag- och kvällssol. Här kan du njuta av ett glas vin efter jobbet och beundra de magiska solnedgångarna. Vidare så finns här tre rymliga och harmoniska sovrum, två helkaklade badrum varav det ena är utrustat med dusch, praktiskt badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare och det andra har ett härligt badkar. Här finns även en hall med goda användningsmöjligheter, samt en gemensam takterrass med magisk utsikt över Gustavsbergs hamninlopp. Detta är med andra ord en unik lägenhet perfekt för dig med barn eller om du arbetar mycket hemifrån med möjlighet för ett fjärde sovrum och ett hemmakontor på det praktiska loftet som dessutom erbjuder full ståhöjd. Här bor du i ett populärt område i perfekta kvarter som kombineras med härlig puls och goda busskommunikationer in till slussen. Välkommen att trivas länge! - Insynsskyddad gavellägenhet med fantastiskt ljusinsläpp. - Möjlig 6:a med öppen planlösning och rymliga sociala ytor. - Loft med full ståhöjd om ca 2 meter och ca 25 kvm golvyta, perfekt som ett fjärde sovrum och hemmakontor. - Balkong med eftermiddag- och kvällssol. - Industriell känsla och en imponerade takhöjd om 4,5 meter. - Närhet till Gustavsbergs Hamn, mataffärer, restauranger, natur och bussar. I porslinskvarteren bor du mitt i ett kulturhistoriskt arv med design och modern funktion i fokus. Gustavsberg kännetecknas av närheten till natur, hav och skog och samtidigt finns storstadspuls i Stockholm city endast en 30 minuter busstur bort, även nattetid! Här finns promenadvänliga naturområden och grönskande parker för både sportaktiviteter som avkoppling. Ta en kaffe på någon av de mysiga uteserveringarna längs hamnen, upptäck nya smultronställen i skärgården eller njut av en härlig golfrunda. Behövs ett större köpcentrum så finns Värmdö Marknad, Värmdö Köpcentrum och Nacka forum en bil - eller busstur bort.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Eksjövägen 38B, Överby, Värmdö kommun

Eksjövägen 38B

Tomt
Överby, Värmdö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö
995 000 kr
2 000 m² tomt

Äntligen får vi presentera en underbar tomt belägen på Eksjövägen 38B! I fantastisk skärgårdsnatur där fågelkvitter klingar i skogen ligger denna tomt och väntar på att en ny familj ska ta vid och utveckla detta ställe så att den når sin fulla potential. Fastigheten ligger högt och fritt med sina 2000 kvadratmeter i en lätt sluttning av grönska och solljus. Upp till fastigheten finns en asfalterad uppfart så att du enkelt och bekvämt kan ta dig fram året runt. Ett reningsverk är redan nerlagt redo för anslutning till kommande hus. Naturen som omger Överby och Abborrkroken är helt sagolik! Här erbjuds en underbar kombination av skog, hav och öppna landskap som gör att man med glädje förlänger semestern och stannar en vecka till eller kanske till och med bosätter sig permanent. Ett stenkast ifrån fastigheten ligger Bränneriträsket med barnvänligt insjöbad och inom promenadavstånd finns Barnvikens badplats i ljummen havsvik där man kan tillbringa långa dagar med sol och bad. Här hålls även seglarskola under sommaren. Om du därefter vill njuta av en god bit mat med havsutsikt finner du Abborrkrogens sommarrestaurang ytterligare en kort promenad bort. För fler faciliteter ligger Djurö by en bil- eller busstur bort med bland annat förskolor, skola samt matbutiker och inom en timme befinner ni er i Slussen och Stockholms innerstad. Fastigheten ligger inom detaljplanerat område där tillåten byggnadsarea för huvudbyggnad är 60kvm byggnadsarea (BYA) + öppenarea om högst 20kvm byggnadsarea (BYA). Utöver detta får komplementbyggnader uppföras med en sammanlagd area om högst 40kvm byggnadsarea (BYA). Åk gärna förbi och titta på tomten på egen hand eller kontakta mäklaren för att boka in en visningstid.

  • Plus

Visar alla 15