Svensk Fastighetsförmedling Ljungby

Svensk Fastighetsförmedling Ljungby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Aringsbergsgatan 5, Alvesta Öster, Alvesta kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Aringsbergsgatan 5, Alvesta Öster, Alvesta kommun, bild 2
Aringsbergsgatan 5, Alvesta Öster, Alvesta kommun, bild 3

Aringsbergsgatan 5

Villa
Alvesta Öster, Alvesta kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
2 095 000 kr
127 + 94 m²
6 rum
951 m² tomt

Unikt tillfälle i Alvesta Öster! Drömmer du om ett harmoniskt boende med alla moderna bekvämligheter och närhet till naturen? Denna fantastiska villa nära sjön Salen är din chans att förverkliga den drömmen! Dagliga promenader och bad i den nya badplatsen kan bli din nya verklighet. Alla stora renoveringar är redan utförda så det är bara att flytta in, nytt tak inkl råspont och läkt, nya fönster, nya avlopp och el, huset är omdränerat med Isodrän. Man har 2021 även byggt till dubbel carport under uterum med intilliggande altan i västerläge. Köket är renoverat 2018 med stora arbetsytor, vita luckor samt limegrönt kakel, köket har öppen planlösning mot matrummet. Huset har i flera av rummen bevarat de gala trägolven. Njut av en stor trädgård med växthus och altan med kvällssol, perfekt för sommarkvällar och utomhusmiddagar. Du har även möjlighet att avsluta kvällarna i det nybyggda uterummet intill altanen. Missa inte chansen att äga detta underbara hem där varje detalj är noggrant planerad för att skapa det perfekta boendet! Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning idag!

  • Premium
Källsjö 3, Ljungby, Ljungby kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Källsjö 3, Ljungby, Ljungby kommun, bild 2
Källsjö 3, Ljungby, Ljungby kommun, bild 3

Källsjö 3

Villa
Ljungby, Ljungby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
2 650 000 kr
120 + 60 m²
5 rum

Varmt välkommen till Källsjö 3 och detta mysiga lantställe och åretruntboende. Ett hus byggt början på 1900 talet som är tillbyggt 2018 av nuvarande ägare. Ett välskött hus som har genomgått en större ombyggnation med tillbyggt entré, badrum och tvättstuga med ingång från baksidan av huset. Här möts du av gedigna detaljer, kakelugnar, fina trägolv, vedspis i kök samt moderna detaljer i tillbyggnaden. Huset är praktiskt planerat med stor hall med golvvärme, tvättstuga, klädkammare samt två helkaklade badrum fördelat på två plan. Entrèplan har även fullutrustat kök, sovrum samt fina sociala ytor i allrum och matrum. På övre plan möts du av stort allrum ovan trapp samt badrum och två sovrum i bra storlek. Vill du ha hästhållning eller andra djur har du stora fina möjligheter i den stora ladugården precis utanför huset på gårdsplanen. Här kan du bygga om till stall eller större garagebyggnader. Förrådsbyggnader samt vedbod och carport finns på tomten i anslutning till huset. Fastigheten är under avstyckning, se bifogad karta. För den som önskar arrendera mark är markägaren runt om fastigheten öppen för dialog. Huset kommer att Varudeklareras och protokoll kommer finnas tillgängligt på visning. Drömmer du om att bo dem småländska skogarna är du varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
Bolmstadsvägen 2, Ljungby, Ljungby kommun
  • Ons 24 apr kl 13:00
Bolmstadsvägen 2, Ljungby, Ljungby kommun, bild 2
Bolmstadsvägen 2, Ljungby, Ljungby kommun, bild 3

Bolmstadsvägen 2

Lägenhet
Ljungby, Ljungby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 6/8
4 298 kr/mån
25 364 kr/m²

Varmt välkommen till Bolmstadsvägen 2 och denna nya lägenhet om två rum och kök om 55kvm. Ett nybyggt hem med känslan av kvalitativa, tidlösa och gedigna material till inredningen. Köket kommer från Ballingslöv med vitvaror från Cylinda. Badrum med kakel, klinker och tvättmaskin och torktumlare. Rummen har genomgående 3-stavs ekparkett förutom i entrén som har praktiskt klinkers innanför ytterdörren. Bostaden har stor balkong med fin utsikt och här går att njuta av fin kvällssol. Husen delar på en privat grön innergård med cykel förvaring, lekplats och sittbänkar. Här finns också plats för odlingslådor som de boende kan släppa loss sin planteringslust på, antingen själva eller tillsammans. Bilarna försvinner i ett parkeringsgarage under mark, för cyklar inrättas trygg förvaring på gården. Varje lägenhet disponerar dessutom ett eget förråd i källarplan. I Ljungby är det nära till allt. Här kombineras ett spännande kulturarv och ett levande stadsliv med naturupplevelser för både lugn och aktivitet. Bara runt hörnet av din bostad finns den populära gästgivargården och dess fantastiska mat utbud. Sago museet och mat handel i flertalet matbutiker finns med bara någon minuts gångavstånd. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen av denna bostad!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Grävlingstigen 3, Ljungby, Ljungby kommun
  • Ons 24 apr kl 18:00
Grävlingstigen 3, Ljungby, Ljungby kommun, bild 2
Grävlingstigen 3, Ljungby, Ljungby kommun, bild 3

Grävlingstigen 3

Lägenhet
Ljungby, Ljungby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
525 000 kr
110,8 m²
5 rum
6 516 kr/mån
4 738 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrättvilla som erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende med utmärkt läge. Med 5 rum och kök, inglasad altan och ett fristående garage är detta hemmet som har allt du behöver för att trivas och leva bekvämt. Vattenburen golvvärme i hela huset, vilket gör att du har varma golv att gå på året runt. Boendet har en ljus och öppen planlösning som ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem. Den inglasade altanen är en perfekt plats att njuta av sommarens soliga dagar och skapa minnen med familj och vänner. Här kan du också njuta av din trädgård och den vackra grönskan som omger huset. Läget är perfekt för familjer med små barn. Bostaden är belägen på en återvändsgata, vilket innebär att du kan njuta av lugn och ro samtidigt som barnen kan leka säkert. Förskola och skola upp till årskurs 6 finns inom bekvämt gångavstånd, vilket gör morgonruschen till en enkel och smidig upplevelse. Bakom villan sträcker sig en vacker skog, vilket ger en känsla av natur och avskildhet samtidigt som du har alla bekvämligheter nära till hands. Det fristående garaget ger extra utrymme för förvaring och bekvämlighet. Sammanfattningsvis är denna bostadsrättvilla en unik möjlighet att hitta ditt drömhem i ett trevligt och familjevänligt område. Med bekvämligheter som inglasad altan, fristående garage, närhet till skolor och förskola, samt en vacker skog som granne, har du allt du behöver för att trivas i ditt nya hem. Missa inte chansen att se detta fantastiska hem!

  • Premium
Ekornarp Bengtsgård 1, Lagan, Ljungby kommun
  • Ons 24 apr kl 16:00

Ekornarp Bengtsgård 1

Villa
Lagan, Ljungby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
3 600 000 kr
220 m²
6 rum
3,3 ha tomt

Varmt välkommen till Ekornarp Bengtsgård 1 strax utanför Lagan. Ett stort trevligt hus som senaste åren har genomgått en totalrenovering från topp till tå. Ett hus som är byggt i modern stil med lantliga inslag. Ett entréplan med stora sociala ytor i både den välkomnande hallen, det stora köket och dessa matplats samt i allrummet som rymmer möblemang för de större familjerna och sällskapen. Entréplan har även bra med förvaringsmöjligheter i klädkammare och skafferi. För barnfamiljen är det stora badrummet och tvättstugan en stor fördel. På övre plan möts du av ett allrum som sträcker sig mellan de tre sovrummen och gäst-wc. Huset är beläget i lantlig miljö med åkermark samt skog runt om fastigheten. För dig som vill bedriva verksamhet med fordon, garage möjligheter, djurhållning eller annat finns det stora möjligheter i ladan som bara ligger några steg från bostaden. Åkermarken som tillhör fastigheten har tidigare år varit utarrenderad om man själv inte har behov av att nyttja den. Huset är besiktigat och protokoll kommer finnas tillgängligt på visning. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus
  • Energieffektiv
Bolmstadsvägen 2, Rönnäs, Ljungby kommun
  • Ons 24 apr kl 13:00
Bolmstadsvägen 2, Rönnäs, Ljungby kommun, bild 2
Bolmstadsvägen 2, Rönnäs, Ljungby kommun, bild 3

Bolmstadsvägen 2

Lägenhet
Rönnäs, Ljungby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
1 995 000 kr
85,9 m²
4 rum
vån 5/8
6 712 kr/mån
23 225 kr/m²

Varmt välkommen till Bolmstadsvägen 2 och denna nybyggda lägenhet. En ljus, fin och välplanerad bostad om 89.5 kvm på femte våningen. Från lägenhetens två balkonger har du möjlighet att njuta av utsikten med både morgonsol samt kvällssol. En välkomnande hall med plats för avhägning och ingång till bostadens första sovrum samt till bostadens gäst-wc som gör det praktisk kompletterande till bostadens helkaklade badrum. Bostaden har tre sovrum och ett stort allrum som ligger i öppen planlösning ut mot köket och dess matplats. Ett ljusgrått kök som ger stor karaktär till bostaden. All interiör är omsorgsfullt utvald för att hålla hög standardkvalitet med gedigna och tidlösa materialval. Till lägenheten finns ett stort förråd, tillhörande parkering i garage mot kostnad och en fin innergård där man kan njuta av dagen. Varmt välkommen att uppleva bostaden på plats nu på kommande visning!

  • Premium
  • Hiss
Skällandsö Nygård 1, Vittaryd, Ljungby kommun
  • Budgivning pågår

Skällandsö Nygård 1

Gård/Skog
Vittaryd, Ljungby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ljungby
2 900 000 kr
170 m²
7 rum
9,6 ha tomt

Välkommen till Skällandsö Nygård 1 och denna trevliga och attraktiva fastighet strax utanför Vittaryd i Småland. Med ca 9 Ha enligt bifogad karta med möjlighet till hästhållning är nu till försäljning. Ett trevligt hus med sin rödmålade träpanel och vitmålade knutar i den småländska idyllen med åker och betesmark runt om. Husets entréplan har badrum, matrum, allrum, kök och nergång till källarplan. Övre plan har två sovrum , gäst-wc och mindre hall med utgång till balkong. Genom källaren eller utifrån når man en tillbyggnad som ger unika möjligheter till ett avdelat hus med möjlighet för uthyrning eller för den större familjen att bo i. Här finns kök, badrum, allrum och sovrum. På fastigheten finns ett renoverat stall som erbjuder 4 boxplatser varav tre större och en mindre och där takhöjden är anpassad för större häst. Nu används en av boxarna till lösdrift. En isolerad sadelkammare samt gott om utrymme för förvaring. Stor nygjord padock i anslutning till stallet samt fina ridvägar runtom fastigheten. Sammanlagt 5 hagar På fastigheten finns även ett gammalt torp som även här ger möjlighet till uthyrning. För dig som gillar natur och vill bo sjönära bor du bara någon minut bort från sjön Bolmen med badplats och fiskerätt som följer fastigheten. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet som kan bli ditt drömboende! Varmt välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 7