Svensk Fastighetsförmedling Eksjö

Svensk Fastighetsförmedling Eksjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Husargatan 10C, Eksjö, Eksjö kommun
  • Sön 7 apr kl 14:30

Husargatan 10C

Lägenhet
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
650 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
4 441 kr/mån
12 500 kr/m²

Husargatan 10C! Välkomna till denna mycket tilltalande tvåa om 52 väldisponerade kvadratmetrar belägen på omtyckt adress i välskött förening. Här erbjuds en smakfullt renoverad lägenhet med genomgående fina golv, utmärkta förvaringslösningar, arbetsvänligt kök, nyrenoverat och högklassigt badrum, välplanerat sovrum, balkong i bästa väderstreck och ett suveränt läge i Eksjö. Vardagsrummet med dess stora fönsterpartier med utsikten över trädgård och närområde är i det naturliga blickfånget. Här inryms soffa och mediamöbel men även matplats vid behov. Alla ytor förmedlar rymd och ljus. Väggarna är sobert målade ljusa nyanser som går väl ihop med det vackra trägolvet. Köket är arbetsvänligt med goda förvaring- och arbetsytor samt vitvaror av god kvalitet. Badrummet är en njutning i sig själv, helt nyrenoverat med påkostad inredning. Lägenheten har dessutom en välkomnande hall samt balkong i fint solläge. Till bostaden finns även nyttjanderätten till två stycken praktiska förråd. Hela bostaden är väl omhändertagen med välhållna ytskikt som skapar en god grund att med lätta medel vidare förvalta bostaden utifrån eget tycke och smak. Bostadsrättsföreningens hus uppfördes år 1944 på fastigheten Husaren 16 i Eksjö. På fastigheten finns 5 st bostadshus med 10 uppgångar med adresserna: Husaren 10 A-J. Föreningen kan beskrivas som välskött och engagerad, och med välunderhållna fastigheter som borgar för ett tryggt framtida boende. På promenadavstånd finns såväl Eksjö stadskärna med ett härligt utbud av restauranger och caféer. Du som uppskattar lummiga rekreationsområden kommer att älska närheten till ett stort antal grönområden och strövområden - exempelvis så ligger Rolandsdamm och Hunsnäsens glittrande vattenspegel inte långt bort. Välkommen hem!

  • Plus
Götgatan 6, Mariannelund, Eksjö kommun

Götgatan 6

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
695 000 kr
105 + 30 m²
5 rum
1 080 m² tomt

Välkommen in till Götgatan 6 i Mariannelund och låt dig förtrollas av denna oas av charm och bekvämlighet. Detta välplanerade hus välkomnar dig med sin genomtänkta planlösning, där alla rum är placerade på samma plan för maximal komfort och tillgänglighet. Det rymliga garaget är perfekt för att skydda din bil från väder och vind och ger även extra förvaringsutrymme för dina tillhörigheter. Inne i hemmet möts du av fem väl tilltagna rum och kök, där varje hörn andas en känsla av hemtrevnad och välkomnande atmosfär. Den värmande braskaminen blir hjärtat i huset under kyliga kvällar, där du kan samlas med nära och kära för att skapa minnen som varar livet ut. Kliv ut i det närliggande uterummet och låt dig omfamnas av trädgårdens skönhet. Uterummet bjuder in till härliga stunder av avkoppling och samvaro under vår- och sommarsäsongen. Här kan du njuta av långa frukostar i solskenet eller mysiga kvällar med en god bok. Beläget på en lugn återvändsgata omgiven av grönska och natursköna områden, erbjuder Götgatan 6 en fridfull tillflyktsort där du kan koppla av och ladda batterierna. Samtidigt har du alla nödvändiga bekvämligheter inom bekvämt avstånd – från matbutiker och caféer till skolor och andra serviceinrättningar – vilket gör vardagen både enkel och bekväm. Med endast 20-30 minuters bilresa till Eksjö, Vimmerby och Hultsfred, har du också närhet till ett brett utbud av aktiviteter och utflyktsmål att utforska. Oavsett om det är kultur, natur eller äventyr du söker, finns det något för alla i närområdet. Miss inte chansen att uppleva allt detta och mer på Götgatan 6 – en plats där komfort, harmoni och livskvalitet går hand i hand. Välkommen på visning!

Sjötunagatan 5, Eksjö, Eksjö kommun
  • Lör 6 apr kl 15:00
Sjötunagatan 5, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Sjötunagatan 5, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Sjötunagatan 5

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
4 245 000 kr
178 m²
6 rum
1 429 m² tomt

TILLFÄLLE! Helt nytt och nyckelfärdigt hus från Hjältevadshus med extra tillval/materialval om ca 650000 kr! * Grafitgrå Kalkstensfönsterbänk * Fönsterspotlights * Klinker i Hall * Pluskök * Plusklädvård * Tvättmaskin och Torktumlare * Plusbadrum * Isolerad övervåning och takkupa fram * Solceller 10 paneler * Spröjsade fönster * Entréplan med skärmtak * Yale Doorman framsida och groventré * Förlängning av vägg mellan hall och vardagsrum * Vitlaserad trappa * Spegeldörrar invändigt * Helintegrerad diskmaskin * Induktionshäll * Dyrare val av kakel och klinker m.m. Välkommen till Eksjö och den nybildade stadsdelen Trädgårdsstaden som nu är under uppväxt strax utanför stadskärnan. Här kommer ett helt nytt bostadsområde att växa fram och är din dröm idag att få flytta in i ett Hjältevadshus av husmodell "Spira 175" med bästa tänkbara läge så finns nu äntligen chansen och möjligheten att förverkliga era förhoppningar om ett fantastiskt boende åt familjen för åtskilliga år framöver. Huset är nyckelfärdigt, precis färdigställt och i absolut toppskick, och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt ett fantastisk hus, ljust och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa kulörer för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Från fönsterpartierna har ni fin vy över trädgårdstomten om hela 1429 kvm. Vardagsrummet stoltserar med sina öppna och sociala sällskapsytor. Köket är av Svensk-design (Ballingslöv) och mycket arbetsvänligt med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Hela 4 st välplanerade sovrum (möjligt 5 st). Badrummen är en fröjd för ögat och även de alldeles ypperligt bra planerade i stilren Nordisk-design. Till huset finns också en tvättstuga med tvättmaskin samt inbjudande och rymlig entré/hall. Trädgårdsstaden är ett lugnt och fint område som har ett förstklassigt läge - strax utanför Eksjö centrum. Området gränsar till Kvarnarpssjön och Kvarnarps gård och är nu ett barnvänligt område med närhet till både natur och stad. Här har man grönområden inpå knuten, direkt närhet till nybyggda och moderna förskolan Jordgubbsbacken, kommunikationer, badplatser, vackra promenadstråk samt motionsspår. Bor du här så har du promenadavstånd till allt som tänkas kan av Eksjös alla trevliga restauranger, charmiga affärer, mysiga caféer och spännande butiker. Välkommen till ditt nya hem! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

  • Premium
Sjötunagatan 1, Eksjö, Eksjö kommun
  • Lör 6 apr kl 15:00
Sjötunagatan 1, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Sjötunagatan 1, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Sjötunagatan 1

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
4 195 000 kr
170 m²
6 rum
1 499 m² tomt

TILLFÄLLE! Helt nytt och nyckelfärdigt hus från Hjältevadshus med extra tillval/materialval om ca 650000 kr! * Grafitgrå Kalkstensfönsterbänk * Fönsterspotlights * Klinker i Hall * Pluskök * Plusklädvård * Tvättmaskin och Torktumlare * Plusbadrum * Isolerad övervåning och takkupa fram * Solceller 10 paneler * Spröjsade fönster * Entréplan med skärmtak * Yale Doorman framsida och groventré * Förlängning av vägg mellan hall och vardagsrum * Vitlaserad trappa * Spegeldörrar invändigt * Helintegrerad diskmaskin * Induktionshäll * Dyrare val av kakel och klinker m.m. Välkommen till Eksjö och den nybildade stadsdelen Trädgårdsstaden som nu är under uppväxt strax utanför stadskärnan. Här kommer ett helt nytt bostadsområde att växa fram och är din dröm idag att få flytta in i ett Hjältevadshus av husmodell "Sol 170" med bästa tänkbara läge så finns nu äntligen chansen och möjligheten att förverkliga era förhoppningar om ett fantastiskt boende åt familjen för åtskilliga år framöver. Huset är nyckelfärdigt, precis färdigställt och i absolut toppskick, och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt ett fantastisk hus, ljust och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa kulörer för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Från fönsterpartierna har ni fin vy över trädgårdstomten om hela 1499 kvm. Vardagsrummet stoltserar med sina öppna och sociala sällskapsytor. Köket är av Svensk-design (Ballingslöv) och mycket arbetsvänligt med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Hela 4 st välplanerade sovrum (möjligt 5 st). Badrummen är en fröjd för ögat och även de alldeles ypperligt bra planerade i stilren Nordisk-design. Till huset finns också en tvättstuga med tvättmaskin samt inbjudande och rymlig entré/hall. Trädgårdsstaden är ett lugnt och fint område som har ett förstklassigt läge - strax utanför Eksjö centrum. Området gränsar till Kvarnarpssjön och Kvarnarps gård och är nu ett barnvänligt område med närhet till både natur och stad. Här har man grönområden inpå knuten, direkt närhet till nybyggda och moderna förskolan Jordgubbsbacken, kommunikationer, badplatser, vackra promenadstråk samt motionsspår. Bor du här så har du promenadavstånd till allt som tänkas kan av Eksjös alla trevliga restauranger, charmiga affärer, mysiga caféer och spännande butiker. Välkommen till ditt nya hem! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

  • Premium
Piongatan 9, Eksjö, Eksjö kommun
  • Sön 7 apr kl 15:45
Piongatan 9, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Piongatan 9, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Piongatan 9

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
5 375 000 kr
374 m²
7 rum
1 145 m² tomt

UNIKT HUS - TOPPSKICK - MODERN PLANLÖSNING - BARNVÄNLIGT OMRÅDE - DUBBELGARAGE Inte långt ifrån Kvarnarpssjöns glittrande vattenspegel och på lugn barnvänlig gata, intill rogivande grönområden erbjuds en "unik" och mycket stor, gedigen men även mycket väldisponerad villa om totalt 374 kvadratmeter boyta med gott om plats för den stora familjen. Det är en njutning i sig själv att gå runt i denna "kvalitets" villa som genomsyras av påkostade materialval och stora sociala sällskapsytor och som dessutom är mycket bra belägen i familjevänligt område med direkt närhet till förskola och kommunikationer. Bostaden som innehåller 7 rum och kök erbjuder mycket genomtänkta lösningar med stilfulla inredningsdetaljer, rejäl takhöjd, stora fönsterpartier, badrum med spakänsla, arbetsvänligt kök med moderna vitvaror, goda förvaringsmöjligheter, stort garage med billyft m.m. Tomten om 1 145 m² som är friköpt består av släta, fina, lättskötta grönytor för barnen att leka och ha skoj på, men möjliggör även allt från odling, planteringar, växter m.m. Att huset även har två större altaner i fint solläge samt utomhuspool gör allt lite bättre. Huset är i toppskick (byggnadsår 2012) och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med härligt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt ett fantastisk hus, väldisponerat och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa och varma färger för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Vardagsrummet stoltserar med sina sociala sällskapsytor och via det smakfulla burspråket så har ni även utsikt över trädgårdstomten som inbjuder till spring och lek med gung- och klätterställning. Köket är mycket arbetsvänligt med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Sovrummen är 4 (möjligt 5 st) till antalet och mycket rymliga och välplanerade. Badrummen är en fröjd för ögat och det största erbjuder "spakänsla". Här finns även gott om utrymme för förvaring samt arbetsrum/kontor (möjligt sovrum). Till huset finns också en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare samt ett rejält och unikt garage. En stor behållning med huset är dock de rymliga altanerna och välskötta trädgården. Här på de stora sällskapsytorna erbjuds plats rekreation, mysiga middagar med familj och vänner under kvällshimmeln samt mycket, mycket mera. Vinden är även förberedd för att inredas med kabeldragning och ger minst 40 kvadrat extra ifall så önskas. I bostadsområdet skiljer sig detta hus mycket på insidan och detta hus erbjuder något alldeles extra. Allt in i minsta detalj är genomtänkt och håller mycket hög standard. Materialvalen är smakfulla och funktionella detaljer sätter guldkant på vardagen. Huset är genomgående rymligt och passar för den stora familjen, för de som längtar efter ett hus att växa i, men också för alla som vill bo nära attraktiva skolor, grönytor, kommunikationer och med närheten till goda, trevliga grannar/medmänniskor. Välkommen till ett boende utöver det vanliga - en villa som måste upplevas på plats! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida! Länk: https://www.youtube.com/watch?v=0Jqx6vyBRGA OBS: Notera att detta hus är s.k "Varudeklarerat" och besiktat av Anticimex anlitat försäkringsbolag för er trygghet. KONTAKTA ANSVARIG FASTIGHETSMÄKLARE FÖR BOKNING AV PRIVAT VISNING!

  • Premium
Storgatan 63, Hjältevad, Eksjö kommun

Storgatan 63

Villa
Hjältevad, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
745 000 kr
84 + 12 m²
3 rum
757 m² tomt

Välkommen till ditt framtida drömhem på Storgatan 63 i Hjältevad! Denna fantastiska fastighet är en sällsynt pärla som erbjuder det bästa av två världar - modern bekvämlighet och charmig atmosfär. På en hörntomt i en återvändsgata kan du njuta av allt som detta hem har att erbjuda." Stig in i detta underbara hem och låt dig förtrollas av dess nyligen uppdaterade utrymmen. Ett modernt badrum och kök välkomnar dig med stilren design och högkvalitativa material, vilket skapar en omedelbar känsla av lyx och komfort. De genomtänkta ytskicken ger en känsla av hemtrevnad samtidigt som de ger en elegant touch till varje rum. Utanför väntar en oas av avkoppling och njutning. Starta dagen med att avnjuta morgonsolen i det mysiga uterummet med en kopp kaffe i handen, eller slappna av på altandäcket medan du lyssnar på fågelsång och njuter av den friska luften. På baksidan av huset väntar en trivsam altan där du kan tillbringa eftermiddagarna med att njuta av solen och umgås med familj och vänner. Hjältevad erbjuder allt du behöver inom bekvämt räckhåll med närheten till en matbutik och ett trevligt samhälle. Dessutom ligger Eksjö bara 20-30 minuters bilresa bort, vilket ger dig tillgång till dess mysiga caféer, restauranger och den vackra charmen som staden är känd för. Miss inte chansen att uppleva det bästa av atmosfär och modern bekvämlighet på Storgatan 63. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att upptäcka din drömfastighet!

Husargatan 10B, Eksjö, Eksjö kommun

Husargatan 10B

Lägenhet
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
595 000 kr
52 m²
2 rum
4 391 kr/mån
11 442 kr/m²

Jag har härmed nöjet att välkomna er till denna mycket trevliga och tilltalande lägenhet fördelad på 2 rum och kök om 52 välplanerade och generösa kvadratmetrar. Här - i omtyckt del av Eksjö, på attraktiv adress ett stenkast från Eksjö Garnison ligger denna smakfulla och välplanerade lägenhet med rofyllt och lugnt läge. Planlösningen är synnerligen tilltalande med utrymmen för vardag och fest. Välplanerat vardagsrum med utgång till rymlig balkong i söderläge med utsikt över närområde, arbetsvänligt kök och ett väl tilltaget sovrum. Vardagsrummet har rikligt med ljusinsläpp och dess storlek gör att flera möbleringsalternativ står till buds. Precis som samtliga utrymmen i detta smakfulla boende är även sovrummet generöst till storleken och inrymmer förutom dubbelsäng gott om utrymme för övrigt möblemang. Till lägenheten hör också ett generöst badrum i bra skick med moderna badrumsmöbler. Den möblerbara hallen ger gott om utrymme för förvaring samt hallmöbel. Till bostaden finns även nyttjanderätten till två stycken praktiska förråd. Hela bostaden är väl omhändertagen med välhållna ytskikt som skapar en god grund att med lätta medel vidare förvalta bostaden utifrån eget tycke och smak. Bostadsrättsföreningens hus uppfördes år 1944 på fastigheten Husaren 16 i Eksjö. På fastigheten finns 5 st bostadshus med 10 uppgångar med adresserna: Husaren 10 A-J. Föreningen kan beskrivas som välskött och engagerad, och med välunderhållna fastigheter som borgar för ett tryggt framtida boende. På promenadavstånd finns såväl Eksjö stadskärna med ett härligt utbud av restauranger och caféer. Du som uppskattar lummiga rekreationsområden kommer att älska närheten till ett stort antal grönområden och strövområden - exempelvis så ligger Rolandsdamm och Hunsnäsens glittrande vattenspegel inte långt bort. Välkommen hem!

Castmans väg 156, Eksjö, Eksjö kommun
  • Budgivning pågår

Castmans väg 156

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
1 795 000 kr
107 m²
4 rum
241 m² tomt

"Gemytligt och harmoniskt" är det man slås av när man stiger över tröskeln till detta hem, med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval. Bostaden är i gott skick, och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende i två plan med fantastisk ljusinsläpp och rejäla sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Från fönsterpartierna har ni även utsikt över trädgårdstomten som under sommarhalvåret står i all sin prakt med vackra blommor, planteringar och välskötta gräsytor. Planlösningen är flexibel och erbjuder idag ett helt nytt och påkostat kök som är mycket arbetsvänligt med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i god kvalitet. Sovrummen är 3 (möjligt 4st) till antalet och mycket välplanerade, där det största är rejält tilltaget med dubbla fönsterpartier. Vardagsrummet är en behållning i sig själv med sociala sällskapsytor samt utgång till altan och innergård. Badrum/toalett finns att tillgå både på entréplan och ovanvåning (endast wc på nedervåning). Tillhörande bostaden finns även en praktiskt tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt tvättställ/vask. Castmans Väg 156 ligger i en riktig familjeidyll. Allt från lekparker, gräsytor, parkeringar m.m. är i god kondition och perfekt underhållet. Detta hus samt ytterligare ett 40-tal är medlemmar i Resedans omtyckta samfällighetsområde och njuter då av frukterna med omhändertagande av parkeringsytor, garage, snöskottning, sandning, föreningshus (kan bokas för fest/nöje) samt lekplatser för barn. Att detta uppskattas av både äldre/unga par, som ensamstående eller familj, kan vi se i att fler och fler vill bosätta sig runt Kvarnarp och Castmans Väg. Välkommen på visning av ditt/ert nya hem!

Källängsvägen 10, Eksjö, Eksjö kommun

Källängsvägen 10

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
1 995 000 kr
160 + 40 m²
5 rum
1 284 m² tomt

Välkommen till Källängsvägen 10! På attraktiv adress med gångavstånd till både centrum, naturen, bad, förskola och goda kommunikationer finner ni en mycket välskött och trivsam villa . Huset är i flera hänseenden i gott skick, och för en köpare så väntar ett väldisponerat boende i tre plan om 200 kvm boyta (160 boarea + 40 biarea) med rikligt ljusinsläpp och tilltalande sällskapsytor. Här njuter ni av ett hus som erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Från fönsterpartierna har ni även utsikt över närområdet samt trädgårdstomten med sina välskötta gräsytor. Planlösningen är flexibel och erbjuder idag ett rymligt kök i gott skick med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i hög kvalitet, flertalet rogivande sovrum, vardagsrum/allrum med stora sällskapsytor samt även modernt badrum med materialval och ytskikt i ljus design. Ytterligare positiva faktorer är källarvåningen med hobbyrum samt goda förvaringsutrymmen. Källängsvägen, där denna villa ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och bad men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till affärer, restauranger, förskolor, skolor samt goda kommunikationer. I närheten finns vidsträckta naturområden för mysiga promenader, aktiv träning, men även vackra fridfulla ställen för rekreation och lugn. Välkommen på visning!

  • Plus
Stocksnäsvägen 32, Eksjö, Eksjö kommun

Stocksnäsvägen 32

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
2 250 000 kr
112 + 112 m²
5 rum
830 m² tomt

OBS: Notera att säljarna precis nyligen installerat helt nya solpaneler på tak och att driftkostnaderna troligtvis kommer bli lägre för ny köpare av fastigheten. Välkommen till Stocksnäsvägen 32 ! Nu ges äntligen möjligheten att förvärva en gedigen och välskött villa med stora härliga sällskapsytor, och där även en köpare får chansen att påverka både planlösning, inredning samt materialval efter eget önskemål. Med ett mycket omtyckt och populärt läge i Eksjö med gångavstånd till allt som staden kan erbjuda så finner ni detta trivsamma och familjevänliga hus. Fastigheten erbjuder även hela 830 kvm trädgårdstomt med plana fina ytor för spring och lek, planteringar, ståtliga träd, växter m.m. Huset är genomtänkt, har en social planlösning med många smarta lösningar för hela familjens olika behov. Huset erbjuder idag kök, 3 st sovrum, vardagsrum, gillestuga, badrum, wc samt en källarvåning med utrymmen för olika ändamål. Alla ytskikt är i god kondition för sin ålder, och man förundras över att de tidigare ägarna vårdat sitt hus på ett föredömligt sätt under åren. Dock så finns det självklart ett visst renoveringsbehov för den moderna människan och vi söker nu en köpare som ser potentialen och en framtida vision med att få bo och leva i detta hus. Trädgården är en behållning i sig själv, välskött, mysig och i bästa solläge. Här finns fina gräsytor för "lek och spring", plats för planteringar, växter samt lugna rogivande stunder med en bok i hand. Att trädgården har fin gräsyta både på fram - och baksidan av huset gör tomten ännu bättre. Tillhörande fastigheten finns även ett praktiskt garage. Stocksnäsvägen 32, där denna villa ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och bad men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till affärer, restauranger, förskolor, skolor samt goda kommunikationer. I närheten finns naturområden för mysiga promenader, aktiv träning, men även vackra fridfulla ställen för rekreation och lugn. För barnfamiljen uppskattas nog även den direkta närheten till sjön Rolandsdamm med fin badplats och vackra grönområden. Välkommen till ditt nya hem!

Kraftgatan 7, Mariannelund, Eksjö kommun
  • Budgivning pågår

Kraftgatan 7

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
695 000 kr
115 + 80 m²
7 rum
881 m² tomt

Välkommen till Kraftgatan 7! På lugn återvändsgata finns nu möjligheten att förvärva en gedigen och rymlig villa med stora härliga sällskapsytor, och där även en köpare får chansen att påverka både planlösning, inredning samt materialval efter eget önskemål. I Mariannelund en omtyckt och populär ort i Eksjö kommun med gångavstånd till förskola och goda kommunikationer finner ni detta rymliga och familjevänliga hus. Fastigheten erbjuder även hela 881 kvm trädgårdstomt med plana fina ytor för spring och lek, planteringar, ståtliga träd, växter m.m. Huset är genomtänkt, har en social planlösning med många smarta lösningar för hela familjens olika behov. Huset erbjuder idag på entréplan kök, 3 st sovrum, vardagsrum, matrum och badrum. Vardagsrummet har en rustik känsla med breda trätiljor på golv/tak samt elegant eldstad i en hörnet. Källarvåning erbjuder flera utrymmen för olika ändamål såsom gästrum, kontor, hobbyrum, tvättstuga, dusch och toalett. Alla ytskikt är i god kondition för sin ålder, och man förundras över att de tidigare ägarna vårdat sitt hus på ett föredömligt sätt under åren. Dock så finns det självklart ett visst renoveringsbehov för den moderna människan och vi söker nu en köpare som ser potentialen och en framtida vision med att få bo och leva i detta hus. Tillhörande fastigheten finns även ett rymligt garage samt en välskött tomt med både planteringar, träd, växter samt fin gräsmatta. Det naturnäraläget och det lugna närområdet gör detta till en oslipad pärla. Ett guldläge för er som är på jakt efter ett optimalt permanentboende. Kraftgatan 7 där denna bostad ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och natur men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till affärer, restauranger, förskolor, skolor samt goda kommunikationer. Välkommen till ditt nya hem! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Fagersjögatan 1, Mariannelund, Eksjö kommun

Fagersjögatan 1

Övrigt
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
2 900 000 kr
8 305 m² tomt

Moderna och funktionella affärs, produktions- och kontorslokaler om ca 520 kvm, lagerbyggnad/förråd om ca 880 kvm samt 8305 kvm mark/tomtyta belägna i Mariannelund ca 20 km väster om Vimmerby. Lokalerna är representativa, har god tillgänglighet och kan vara lämpliga för varierande ändamål. Tidigare har bygghandel på fastigheten under namnet Bolist varit verksamt. Vid intresse för visning, frågor/funderingar, välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erik Wärme på 070-5255685.

Storgatan 37, Hjältevad, Eksjö kommun

Storgatan 37

Villa
Hjältevad, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
1 100 000 kr
243 + 32 m²
1 253 m² tomt

I omtyckta Hjältevad finns nu möjligheten att förvärva ett mindre hyreshus med 3 st stycken välplanerade lägenheter. Fastigheten har även bergvärme installerat och en central attraktiv adress med direkt närhet till båda mataffär, dagis samt goda kommunikationer. Lägenheterna är välplanerade med tilltalande planlösning, badrum, rejäla kök samt balkong/uteplats. (balkong på ovanvåning och uteplats på bottenvåning). Lägenheterna på ovanvåningen är 57 kvm respektive 73 kvm och innefattar 2 rok vardera. Bostaden på bottenvåningen är 111 kvm och innefattar 4 rok. Bostadshuset erbjuder även tvättstuga, förrådsutrymmen samt större pannrum. Idag är samtliga lägenheter uthyrda till intäkter om 210000 kr/år. I Hjältevad så bor du med direkt närhet till både vacker natur, trevliga grannar/medmänniskor, närhet till kommunikationer samt omtyckta och bra förskolor för barnfamiljen. Välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 13