Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tuvstigen 1, Hönsarvet, Borlänge kommun
  • Tis 9 apr kl 18:15
Tuvstigen 1, Hönsarvet, Borlänge kommun, bild 2
Tuvstigen 1, Hönsarvet, Borlänge kommun, bild 3

Tuvstigen 1

Villa
Hönsarvet, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 195 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
614 m² tomt

Välkommen till ett spännande kedjehus med hörntomt i det populära villaområdet Hönsarvet. Bostaden om ca 180 kvm är fördelad i två plan. På ovanvåningen ryms två sovrum, ett stort vardagsrum med möjlighet att dela för att få ytterligare ett sovrum, kök, badrum och gästtoalett. I källaren finns det en trevlig gillestuga, tvättstuga, hobbyrum och ett gästrum/lekrum samt massor av bra förvaring. Planlösningen gör att huset passar både dem som vill skaffa sig något mindre och smidigare eller de som växlar upp på boendestegen. Avståndet till den populära skolan är helt fantastiskt. Cykelvägen börjar på andra sidan gatan och efter 170 meter är du framme. Det finns även flera förskolor i närheten för de yngre barnen. Huset värms upp med bekväm fjärrvärme och växlaren är bytt 2020. Även taket och träpanelen är bytt. Invändigt är ytskikten något äldre så det passar perfekt för er som vill fokusera på insidan och sätta er egen stil. Tomten är plan, lättskött och omgärdas av ett staket. Bilen parkeras i garaget eller på uppfarten framför. I garaget finns även ett förråd. På den mysiga altanen sitter en markis som är eldriven. Förutom den populära skolan som rymmer klasser från F till 9 så ligger det här huset mycket bra för barnfamiljen. I skogarna intill Hönsarvet ligger även Borlänges eget motions-Mecka, Bergebo. Med löp-,skid- och cykelspår och leder i olika längder och svårighetsgrader så finns det massor av träningsmöjligheter. Vill man ha en lite lugnare runda så tar man sig ner till Dalälven och den ca 4,5 km långa älv-promenaden. I Domnarvets centrum så finns bland annat en ICA butik med generösa öppettider, frisör och en pizzeria!

  • Premium
  • Uteplats
Nävgatan 1 AC, Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 8 apr kl 18:15
Nävgatan 1 AC, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Nävgatan 1 AC, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Nävgatan 1 AC

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 795 000 kr
82 m²
4 rum
vån 2/2
5 014 kr/mån
21 890 kr/m²

NYTT SÄNKT PRIS! Har du längtat efter ett trevlig, modernt boende nära centrum? Då ska du ta chansen och titta på den här fina 4:an i Borlänges senaste bostadsrättsprojekt. Det blev färdigbyggt så sent som hösten 2021 vilket innebär att du kommer att få en otroligt fräsch lägenhet när du flyttar in här. den här lägenheten har dessutom stått oanvänd den största delen sedan dess. Bostaden om 82kvm rymmer ett vardagsrum och kök i öppen planlösning, helkaklat badrum, tre sovrum samt en härlig balkong med kvällssol. I köket finns en praktisk köksö som beställdes som tillval. Vitvarorna är knappt använda, moderna och ifrån välkända Cylinda. I området så blir det en härlig mix av människor i alla åldrar. Här kommer du att trivas bra i din nybyggda lägenhet. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
Mjälgavägen 101E, Färjegårdarna, Borlänge kommun
  • Tis 9 apr kl 17:00
Mjälgavägen 101E, Färjegårdarna, Borlänge kommun, bild 2
Mjälgavägen 101E, Färjegårdarna, Borlänge kommun, bild 3

Mjälgavägen 101E

Radhus
Färjegårdarna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
5 700 000 kr
150 m²
6 rum
186 m² tomt

Tänk dig att du befinner dig längs älven, på gränsen mellan stadens puls och landets lugn. I det charmiga villaområdet Färjegårdarna är det inte långt till något av dem. Det moderna radhuset har inte mindre än tre uteplatser och hela familjen sitter nu samlad på den stora altanen och ser hur Dalälvens djupblå vatten sakta rinner förbi. Livet är skönt, lika skönt som ett dopp ifrån den gemensamma bryggan en varm sommardag. Ditt nya hem är byggt 2008 och består av hela 150 m² boarea fördelat i tre plan. Här ryms bland annat 4 sovrum, två badrum, bastu, gott om förvaring och ett modernt kök som angränsar till generösa sociala ytor i vardagsrummet. De stora fönstren knyter ihop bjuder på en fantastisk utsikt över älven. Dessutom så är just det här huset utrustat med solceller på taket och en laddbox för elbil i din carport. Det är bra för både miljö och plånbok. Massiva trägolv av ek, varvas med partier med klinker, målade väggar och fondväggar av tapet. Inget har lämnats till slumpen. Stommen i betong ger ett robust hus i lång tid framöver. Närheten till både stad och natur är slående. Plats vid samfällighetens brygga ingår och här ifrån kan du ta båten via Torsång, vidare ut på Runn och ända bort till Falun. Du som ställer höga krav på både boende och läge utan villans underhåll och skötsel, har äntligen hittat hem! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Engelbrektsgatan 30C, Hagalund, Borlänge kommun
  • Tis 9 apr kl 16:30

Engelbrektsgatan 30C

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 050 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3
3 339 kr/mån
19 091 kr/m²

Denna exklusiva tvåa väntar på att bli ditt nya hem, belägen på tredje våningen med genomgående fina ytskikt samt smyckad med kvällssol på balkongen! Trägolven har genomgått en förvandling med slipning och mattlackning, och ett spännande inslag av parkett har infogats i vardagsrummet, vilket ger en unik touch av karaktär. Köket och matplatsen har förnyats i neutrala färger och integrerad utrustning såsom diskmaskin och kyl/frys ger en enhetlig och stilfull atmosfär. Det helkaklade badrummet har också fått en ansiktslyftning med ny inredning och redan en installerad tvättmaskin för din bekvämlighet. Som en extra bonus har de boende tillgång till ett spa i källaren, komplett med bastu och relaxavdelning. Med mataffären strax utanför porten och gångavstånd till centrum, tågstation, IKEA och Kupolen, är bekvämlighet och tillgänglighet alltid nära till hands. Välkomna att anmäla er till visning redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Viksö 614, Sunnanö, Borlänge kommun
  • Lör 6 apr kl 13:00
Viksö 614, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 2
Viksö 614, Sunnanö, Borlänge kommun, bild 3

Viksö 614

Villa
Sunnanö, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
8 250 000 kr
242 + 40 m²
7 rum

Välkommen till Viksö 614 – ett praktfullt boende som kombinerar modern komfort med en enastående panoramautsikt. Denna nybyggda villa från Bra Hus med imponerande 242 kvm erbjuder det ultimata hemmet för din livsstil. Säljarna ritade om villan som heter Vision 234 till det vi ser idag, så detta är verkligen one of a kind. Stig in i ett stort och flexibelt utrymme på bottenvåningen, perfekt anpassat för dig som söker gott om svängrum. Här finner du ett större allrum som även är förberett för att inrymma ytterligare ett kök, tre bekväma sovrum, en praktisk tvättstuga samt ett lyxigt badrum komplett med dusch, badkar och bastu. Utsikten från badrummet är inget mindre än förtrollande och leder dig ut till en fridfull altan där ett spabad väntar. På ovanvåningen möts du av ett elegant kök, två ytterligare sovrum varav en med walk in closet, ett extra badrum och ett generöst vardagsrum. Från vardagsrummet leder glasdörrarna ut till en balkong där du kan njuta av stillheten och den bedårande utsikten över båtarnas dans på vattnet. Denna villa inkluderar även ett integrerat garage om cirka 40 kvm, perfekt för säker förvaring av fordon eller som ett tilläggsutrymme efter behov. Värmen i huset kommer från effektiv bergvärme, vilket garanterar låga driftskostnader och hållbarhet. Tilläggas bör att den nuvarande ägaren har haft ett nyttjanderättsavtal gällande strandremsan och marken framför fastigheten. Detta öppnar möjligheten för en diskussion med fastighetsägaren för en potentiell nyttjanderättsöverenskommelse för den nya ägaren. I övrigt finns möjlighet att anlägga en flytbrygga vid strandremsan. Viksö 614 – Ditt Perfekta Hem: Denna bostad är skapad för att erbjuda dig det allra bästa. En plats där modern lyx möter enastående natur. Kom och upplev en harmonisk livsstil på Viksö 614 – här trivs du garanterat! Förhandsvisning är möjligt!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bältargatan 38, Gylletäppan, Borlänge kommun
  • Mån 8 apr kl 17:00
Bältargatan 38, Gylletäppan, Borlänge kommun, bild 2
Bältargatan 38, Gylletäppan, Borlänge kommun, bild 3

Bältargatan 38

Villa
Gylletäppan, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 895 000 kr
103 m²
5 rum
734 m² tomt

ACCEPTERAT PRIS! Denna charmiga fastighet på Bältargatan 38 i Borlänge representerar en perfekt balans av modern bekvämlighet och tidlös charm. Kedjehuset, byggt 1956 och nyligen genomgående renoverat, erbjuder en oemotståndlig blandning av tradition och modernitet. Med en boarea på 103 m² fördelad över ett plan, inkluderar hemmet fyra sovrum, varav två i en ombyggd etagé med imponerande takhöjd. Den öppna planlösningen med kök och vardagsrum bjuder på fantastiskt ljusinsläpp, perfekt för sociala tillställningar. Köket är smakfullt utformat med moderna rostfria vitvaror, vilket gör matlagning till ett sant nöje. Uteplatsen är omgiven av en lummig, 734 m² stor trädgård, vilket skapar en privat oas med sol från morgon till kväll. Den lättskötta trädgården är en dröm under sommarhalvåret och pryds av ett Sävstaholms äppelträd samt en omfamnande syrenhäck. Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar, inklusive nya fönster, fasad, yttertak och en modern vattenburen golvvärme. Dessutom finns ett Attefallshus med sovplatser och enklare kök, vilket idag hyrs ut. Beläget i det trevliga området Gylle, är fastigheten idealiskt placerad nära både stadens centrum och omgivande natur. I närheten finns skolor, dagis och matbutiker, samt en fotbollsplan och lekpark, perfekt för familjer med barn. Denna bostad är en idealisk plats för den som söker en harmonisk balans mellan stadslivet och naturens lugn, allt paketerat i ett hem som kombinerar komfort och stil. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Häradsvägen 28A, Östermalm, Borlänge kommun

Häradsvägen 28A

Lägenhet
Östermalm, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 150 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
3 455 kr/mån
17 969 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i HSB Brf Guldsmeden – en lägenhet på 2 rok med inglasad balkong! Endast en trappa upp erbjuds en rymlig och ljus lägenhet! Här är kök och vardagsrum är placerad i ena delen av lägenheten medan den andra delen inrymmer sovrum, klädkammare, och badrum. IKEA köket från ca 2008 har utrymme för matgrupp och är öppet mot hall och det ljusa vardagsrummet. Här strålar rummet av naturligt ljus från de stora fönsterpartierna och dessutom kan du njuta av soluppgången och förmiddagssolen på den inglasade balkongen från 2023. Balkongen som är nybyggd är rymlig och kan agera ett extra rum från vår till höst. Badrummet med kakel och klinker renoverades av föreningen i samband med ett stambyte 2014/2015. Nuvarande ägare har även installerat en tvättmaskin, praktiskt! HSB Brf Guldsmeden är mer än bara en förening; det är en trygg och stabil gemenskap med låg månadsavgift och snabb fiberanslutning för att tillgodose dina internetbehov. Beläget i det lugna Östermalm har du allt du behöver inom räckhåll – shoppingcentra, matbutiker, simhall och resecentrum. Tillträde kan ske efter överenskommelse. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Sångenvägen 346, Sångan, Borlänge kommun
Sångenvägen 346, Sångan, Borlänge kommun, bild 2
Sångenvägen 346, Sångan, Borlänge kommun, bild 3

Sångenvägen 346

Fritidshus
Sångan, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
995 000 kr
68 + 18 m²
4 rum
1 308 m² tomt

Välkommen till sjön Sångan och detta fritidshus med sjöutsikt! Precis invid sjön Sångan ligger denna fastighet med ett fritidshus och tillhörande gäststuga. Här kan du sitta under tak på altanen framför huset och blicka ut över sjöns stilla vatten och njuta av tystnaden. Blir du frusen kan du flytta in på den inglasade verandan och tända i den öppna spisen. Här finns ett stort vardagsrum med härlig takhöjd och öppen spis, tre sovrum, ett kök med matplats samt ett badrum som just nu är under renovering. Förutom storstugan finns en gäststuga om ca 50 kvm strax ovanför, som rymmer både kökspentry, vardagsrum och ett litet sovrum. Storstugan värms upp med el, luft/luftvärmepump, vedspis samt hela två stycken öppen spis. Intill huset finns ett vidbyggt garage med el indraget, men du får även plats med bilar på uppfarten. Här finns både avlopp och vatten, vilket gör det möjligt att nyttja boendet året om. Inom gångavstånd ligger en badplats, men du har även möjlighet att nyttja en egen brygga nedanför. Från Sångenvägen är det inte långt till fina skid- och vandringsleder i naturreservatet Gyllbergen, eller varför inte ta bilen till Romme Alpins fina skidanläggning? Missa inte detta fritidshus, precis intill sjön Sångan. Välkommen med din anmälan till visning! Fastighetsmäklare: Karolina Kempe Tfn: 073-821 02 92 Mejl: [email protected]

  • Premium
Sturegatan 20, Hagalund, Borlänge kommun
Sturegatan 20, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Sturegatan 20, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Sturegatan 20

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 700 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
4 932 kr/mån
21 250 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga och totalrenoverade lägenhet! Belägen på tredje våningen, högst upp i huset har du en fin utsikt över takåsarna. Med sina 80 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme och en välplanerad planlösning. Hela lägenheten har precis genomgått en totalrenovering så bostaden står nu redo att möta sin nya ägare! Bostaden är renoverad med smakfulla färgval och har ett fullt utrustat kök med vitvaror från Electrolux. Badrummet och köket pryds av vacker granitkeramik, vilket ger en känsla av lyx och elegans. I vardagsrummet finns en öppen spis som skapar en mysig atmosfär, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Dessutom finns en balkong där du kan njuta av solen från tidig förmiddag. Hallens smarta garderober med skjutdörrar ger gott om förvaringsutrymme. En stor fördel med denna lägenhet är att det finns två ingångar. Intill sovrum 2 finns WC och en separat hall med egen ingång vilket gör att denna del lämpar sig för uthyrning eller generationsboende. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger en trygghet för dig som köpare. Dessutom är lägenheten centralt belägen med närhet till både kommunikationer och andra bekvämligheter som tex centrum med sitt fina och breda restaurangutbud, Kupolen med alla butiker och IKEA. Sammanfattningsvis är detta en attraktiv bostad som passar perfekt för dig som söker en bostad i centralt läge, nyrenoverat skick, med välplanerad planlösning och som dessutom har balkong och öppen spis. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla - Välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
Lägergatan 10, Romme, Borlänge kommun
  • Ons 3 apr kl 17:15
Lägergatan 10, Romme, Borlänge kommun, bild 2
Lägergatan 10, Romme, Borlänge kommun, bild 3

Lägergatan 10

Villa
Romme, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 995 000 kr
135 + 86 m²
5 rum
1 135 m² tomt

Villa med bra läge i familjärt och lugnt område. Bostaden om 135+86 kvm rymmer följande: Bottenplan: Badrum, 2 sovrum, vardagsrum med utgång till inglasad uteplats, kök med matplats. Övre plan: 2 sovrum, toalett, samt en hall med förråd. Källarplan: Gott om förvaring i 2 st förråd, frysbox, tvättstuga med dusch, hobbyrum med egen ingång, gillestuga för socialt umgänge alt.sovrum, matkällare. Garage: Isolerat och uppvärmt 2 bilsgarage. Renoveringsbehov föreligger men bostaden är väl omhändertagen. Här kan ni forma ert nya drömboende i en takt som passar er. Bland de renoveringar som är gjorda så är det värt att nämna dränering 80-tal och nya fönster på slutet av 90-talet. Tack vare att fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet så kan man bo bekvämt och med låga driftkostnader. Bilen parkeras i ett fristående isolerat dubbelgarage. I Romme bor du i trivsamma villakvarter. Romme centrum ligger endast ett stenkast bort och Tunets fritidsområde ligger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även skola, förskola och utmärkta kommunikationer med bussar mot centrum upp till var 20:e minut. Det här är den perfekta villan för dig som vill bo i ett lugnt, naturnära område. Från Lägergatan är det också endast 10 minuters biltur till det utmärkta skidområdet Romme Alpin! Säljarna förbereder just nu sin bostad för försäljning. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Stoltsgatan 4, Åselby, Borlänge kommun

Stoltsgatan 4

Villa
Åselby, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 895 000 kr
120 + 120 m²
6 rum
948 m² tomt

Stor familjevilla i ett plan med källare i populära Åselby! Äntligen kan vi presentera en rymlig familjevilla som blivit tillbyggd för att rymma stora sociala ytor och fyra sovrum i två plan. Entréplanet inrymmer ett IKEA kök i stilren grå kulör följt av ett matrum som tidigare agerade sovrum. Vidare breder det stora vardagsrummet ut sig med utgång till verandan och ett väl tilltaget trädäck i bästa solläge. Två av sovrummen är placerade på entréplan med klädkammare och i hallen finns en WC. En trappa ner samsas ytterligare två sovrum med hobbyrum, förråd och matkällare. I källarplan finns även ett lyxigt badrum/tvättstuga med badkar, dusch och bastu. En av villans absoluta höjdpunkter är verandan följt av det väl tilltagna trädäcket. Här finns gott om svängrum när du på somrarna vill bjuda familj och vänner på grillmiddag. Från verandan och trädäcket tar du dig ut på trädgårdenstomten. Här finns en lekstuga och vidare finns även en dubbelcarport där du bekvämt parkerar bilen. Här bor du i hemtrevligt område och det är nära till lekparker, barnens vänner och här finns både förskola och Gylleskola med barn från årskurs F-9. För den aktiva familjen så är det även väldigt nära till idrottsområdet med fotbollsplaner, ishall, curlinghall och mycket annat. I Åselby är det lätt att trivas! Välkomna att anmäla er till visning redan idag!

  • Uteplats
Porfyrgatan 52, Övre Forssa, Borlänge kommun

Porfyrgatan 52

Villa
Övre Forssa, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 395 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
842 m² tomt

Porfyrgatan 52, en välbevarad enplansvilla från 1973, som ligger i det familjevänliga och eftertraktade området Övre Forssa i Borlänge. Här erbjuds ett lugnt och trivsamt boende med en perfekt mix av retrokänsla och aktuella bekvämligheter. Med en boyta på 103 m², fördelad på fyra rum inklusive tre sovrum, finns det gott om plats för såväl familjeliv som umgänge. Den effektiva planlösningen kompletteras av en biarea med samma storlek som inrymmer bland annat en gillestuga, kontor, en fullutrustad tvättstuga och en avslappnande relaxavdelning med bastu – idealiskt för avkoppling året runt. Tilläggsisolerad vind, nytt tak 2018 och uppvärmning via fjärrvärme ger ett bekvämt och lättskött hus. Denna villa är placerad på en lättskött tomt om 842 m², med en position som erbjuder privatliv utan insyn från bakomliggande grannar. Detta skapar en perfekt miljö för lek och avkoppling. Den inglasade altanen i sydvästläge är ett underbart tillskott där man kan njuta av solens strålar till sent på kvällen och ta del av den vackra trädgårdsvyn. Interiören av hemmet bjuder på en varm och välkomnande atmosfär med en känsla som knyter an till husets ursprungliga era, samtidigt som det erbjuder de bekvämligheter som önskas av dagens boende. Köket behåller delar av sin originalinredning, vilket ger en autentisk 70-talskänsla. Vardagsrummet och sovrummen erbjuder komfort och stil. Beläget inom gångavstånd till lokala bekvämligheter som ICA-butik, Dalälven, och med nära tillgång till skolor, naturreservat och stadens centrum, är detta hus inte bara ett boende utan ett hem med allt du behöver för ett rikt och aktivt liv. Missa inte chansen att göra detta unika hem till ditt eget. Varmt välkommen på visning!

Rödvingegatan 18, Mjälga, Borlänge kommun

Rödvingegatan 18

Radhus
Mjälga, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 995 000 kr
90 + 56 m²
3 rum
483 m² tomt

På Rödvingegatan i Mjälga finner du ett charmigt kedjehus i rött tegel. På baksidan byggdes 2018 en stor altan i precis rätt solläge! Här kan du sitta på den soldränkta altanen hela dagen och följa solen ända tills de sista strålarna letar sig in i ena hörnet av altanen. Huset har de sociala ytorna på entréplan och värms upp med fjärrvärme. Vill man myselda, finns här en härlig täljstenskamin i vardagsrummet som sprider både värme och ljus under ruggiga höstkvällar. Du finner två sovrum på övre plan och på källarplan finns ytterligare ett. På källarplan finns dessutom både en bar och en bastu, vilka inbjuder till roliga kvällar med vänner. Bara något kvarter bort finns en stor och fin lekplats som brukar besökas av områdets barn och precis över vägen kan du äta middag på restaurangen Brödernas. Vill du ta dig till ICA Maxi eller ner på stan så är det gångavstånd även hit. I Mjälga finns fina promenadstråk genom både lummig skog och utmed den vackra Dalälven. Missa nu inte att få bo i ett av Borlänges populäraste områden, utan anmäl dig på visning nu!

Rommevägen 90A, 90B och 90C, Romme, Borlänge kommun

Rommevägen 90A, 90B och 90C

Villa
Romme, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 995 000 kr
188 + 94 m²
6 rum
2 450 m² tomt

Välkommen till denna uthyrningsmöjlighet i Romme, som väntar på dig med storslagna visioner! Denna fastighet erbjuder inte bara ett hem, utan en chans att både bo själv, hyra ut eller bedriva verksamhet. Med två lägenheter om 3 rum och kök och ca 94 kvm vardera, ett härbre med eget hushåll, och potential att inreda vinden till ytterligare en lägenhet, ger detta hem en unik flexibilitet för olika livsstilar och behov. Stora renoveringar som ett nytt tak och en omputsad fasad har redan genomförts för att säkerställa att huset håller ett bra skick under många år framöver. Lägenhet 1 har blivit moderniserad med ett helt nytt kök, medan lägenhet 2 har fått ett nytt badrum. Dessutom finns en imponerande maskinhall/garagebyggnad som erbjuder massor av möjligheter för förvaring, verkstad eller andra kreativa ändamål. Denna fastighet är perfekt för företagare som söker både kontorsutrymme och boende, uthyrningsmöjlighet, eller för den stora familjen som drömmer om ett generöst hem med plats för alla. Här är möjligheterna verkligen oändliga. Fastigheten är besiktigad med Varudeklarerat som är marknadens mest omfattande paket för besiktning och försäkring. Genom försäkringen får både säljare och köpare ett starkt försäkringsskydd i 10 år. Tillträde kan ske from 1 juni. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
Stationsgatan 31I, Östermalm, Borlänge kommun
Stationsgatan 31I, Östermalm, Borlänge kommun, bild 2
Stationsgatan 31I, Östermalm, Borlänge kommun, bild 3

Stationsgatan 31I

Radhus
Östermalm, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
2 895 000 kr
146,4 m²
6 rum
9 414 kr/mån
19 775 kr/m²

Välkommen till Stationsgatan 31I, där historiska Mjälgaskolan från 1900 omvandlats till exklusiva bostäder. Denna extraordinära etagelägenhet, om 146,4 kvm, är nu till salu och erbjuder en unik kombination av charm, modernitet och bekvämlighet. Läge: Belägen endast 200 meter från Borlänge centrum har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Den gamla gymnastiksalen har förvandlats till tre exklusiva lägenheter, varav denna är en av dem. Med sitt hörnläge får ni den rymligaste bostaden om 146,4 kvm. Här bor ni med perfekt läge med närhet till stadslivet samtidigt som du kan njuta av lugnet i bostaden. Tack vare det centrala läget ges promenadavstånd till stadens utbud av restauranger och nattliv. Närmsta matbutik är Maxi ICA stormarknad och cykelavstånd till Kupolen eller IKEA. Boende: Redan vid första steget in i bostaden slås ni av känslan att detta är något alldeles extra. Det generösa köket från Marbodal imponerar med sina 5,5 meters takhöjd i kök och vardagsrum, vilket ger en känsla av rymd och lyx. Denna lägenhet erbjuder genomgående ekparkett med underliggande golvvärme, skapandes en varm och inbjudande atmosfär. Med fyra sovrum och två badrum fördelade över två plan, har du gott om plats för familj och gäster. Allrummet på övre plan är utformat som ett loft där det är öppet ner mot kök och vardagsrum. En utmärkt lägenhet med trevliga sociala ytor för dig som gärna bjuder hem familj och vänner till sammankomster. Materialvalen är enhetliga och tidlösa, vilket gör det enkelt att flytta in och känna sig hemma direkt. Livsstil: Detta är inte bara ett hem; det är en livsstil. Här får du möjligheten att bo i absolut toppklass med en känsla av unikhet och exklusivitet. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av elegans och komfort. Faciliteter: För ytterligare bekvämlighet erbjuds parkering med motorvärme direkt utanför dörren, vilket är perfekt under kalla vinterdagar. Förråd finns i skolbyggnadens källare där även alla boenden i föreningen har tillgång till en relaxavdelning med dusch, bastu och wc samt en samlingslokal. Missa inte chansen att äga en del av Borlänges historia och samtidigt njuta av modern komfort. Kontakta oss nu för mer information och boka din visning av denna extraordinära bostad på Stationsgatan 31I.

  • Premium
  • Uteplats
Uttergatan 42, Övre Tjärna, Borlänge kommun
Uttergatan 42, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 2
Uttergatan 42, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 3

Uttergatan 42

Villa
Övre Tjärna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 995 000 kr
81 + 40 m²
5 rum
912 m² tomt

Med härligt läge finner ni detta enplanshus! Här bor ni med baksida med fina grönytor och ett underbart solläge. Uttergatan 42 erbjuder tre sovrum, kök med goda bänkytor, tvättstuga samt ett rymligt vardagsrum med stort ljusinsläpp. Villan värms med fjärrvärme vilket borgar för bra driftskostnader. På fastigheten finns ett garage med plats för en bil. En magisk trädgård med fruktträd, bärbuskar och perenner! Här finns det dessutom en robotgräsklippare som sköter jobbet! Trevlig uteplats där ni kan njuta av kvällssolen, en perfekt bostad för er som vill skapa sitt egna hem! Här bor man med närhet till sportfältet, Maserhallen, skog och motionsområdet i Mellsta! Välkomna att anmäla er till visning redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Allfarvägen 89C, Musikanten, Borlänge kommun
Allfarvägen 89C, Musikanten, Borlänge kommun, bild 2
Allfarvägen 89C, Musikanten, Borlänge kommun, bild 3

Allfarvägen 89C

Lägenhet
Musikanten, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/2
4 558 kr/mån
12 595 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet med tre rum och kök i markplan där du slipper trappor och kan gå rakt in i ditt hem! Bostadens 79 kvm rymmer två sovrum, ett vardagsrum med utgång till inglasad balkong, rymligt kök och ett fräscht badrum. Lägenheten har ett härligt ljus tack vare den genomgående planlösningen med fönster i alla rum. Den inglasade uteplatsen blir som ett extra rum under varmare delen av året och tack vare de skjutbara glasdörrarna kliver du rakt ut på gräsmattan utanför. Från lägenheten är det endast en kort promenad för att nå områdets ICA-butik, busshållplatsen och sportfältet. Vill du ta cykeln istället för bussen så finns bra cykelvägar in till centrum, resecentrum och kupolen. Välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
Engelbrektsgatan 28D, Hagalund, Borlänge kommun
  • Tis 2 apr kl 17:00
Engelbrektsgatan 28D, Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 28D, Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 28D

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 340 kr/mån
20 909 kr/m²

PRISSÄNKT - Välkommen till ditt nya hem på Engelbrektsgatan 28D! Denna tvårummare om 55 kvm har genomgått en stilfull renovering som lyfter fram dess moderna charm och skapar en harmonisk atmosfär. Hemtrevligt och modernt: De renoverade ytskikten ger bostaden ett ljust och modernt utseende. Här möts du av en omedelbar känsla av hemtrevnad och elegans. Varje detalj är noga utvald för att skapa en trivsam atmosfär. Central och fridfullt läge: Bostaden har ett centralt läge som ger dig närhet till stadens puls samtidigt som du kan njuta av lugnet på den fridfulla innergården. Här ges promenadavstånd till det mesta, som restaurangliv, shopping, kommunikationer osv. Förening med stabilitet: Den låga månadsavgiften är ett ytterligare plus och vittnar om en stabil förening. Här kan du känna dig trygg med att bo i en välskött och långsiktigt hållbar förening. Just nu finns det även lediga parkeringsplatser vilket är relativt ovanligt i Borlänge centrum Lyxiga avkopplingsmöjligheter: Detta hem erbjuder mer än bara bostadsutrymme. I källarplanet finns en exklusiv relaxavdelning med både jacuzzi och bastu, skapad för att ge dig lyxiga stunder av avkoppling. Dessutom finns uppehållsrum och flera tvättstugor för extra bekvämlighet i vardagen. Missa inte chansen att kalla Engelbrektsgatan 28D för ditt hem. Kontakta oss för att boka en visning för att uppleva denna bostad på plats!

  • Premium
  • Balkong
Östra flintgatan 8, Hagalund, Borlänge kommun

Östra flintgatan 8

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
795 000 kr
43,2 m²
2 rum
vån 2/3
3 657 kr/mån
18 403 kr/m²

En liten bit upp på Hagalund, med en grönskande park precis utanför, finner du denna tvåa! Här har köket renoverats i modernt svart och utrustats med induktionshäll, diskmaskin och allt annat du kan tänkas behöva. Intill köket ligger matrummet, vars väggar av nuvarande ägare fått ett ansiktslyft i form av pigga, färgglada former. Hela lägenheten har högt i tak och ljuset flödar fritt genom stora fönster och dubbla balkongdörrar i glas! Detta gör att lägenheten känns rymlig och ljus. Smart planlösning med separat matrum och ett avgränsat sovrum med walk in closet. På balkongen kan du njuta av solen hela dagen ända till kvällen, medan du blickar ut över den grönskande parken. I den här föreningen ingår allting i månadsavgiften, förutom el. Här bor du nära till allt du kan önska och inom promenadavstånd ligger tågstationen, centrum med den nybyggda Högskolan samt Kupolen och hela Norra Backa handelsområde. Missa inte denna underbara lägenhet, utan anmäl dig på visning nu!

Tångringsgatan 14, Hagalund, Borlänge kommun

Tångringsgatan 14

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 795 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 3/3
4 245 kr/mån
20 056 kr/m²

Letar du efter ett lättskött boende, en renoverad och rymlig fyrarummare med en fantastisk balkong där du kan njuta av ljumna sommarkvällar? Då är Tångringsgatan 14 platsen för dig! Välkommen till denna charmiga och rymliga 4 rum och kök om 89,5 kvadratmeter, belägen på tredje våningen. Här erbjuds inte bara ett hem, utan en oas där du kan koppla av och njuta av lugnet på din egen balkong. Planlösningen påminner om ett hus med trevliga sociala ytor, ett separat sovrum medan de andra två ligger i samma del av lägenheten. Med ett badrum och en separat wc finns all bekvämlighet du behöver för hela familjen. Nyligen renoverat kök och våtutrymmen, genomtänkt designade med moderna materialval som lyfter hela boendet till en ny nivå. De generösa 89,5 kvadratmetrarna ger gott om svängrum, perfekt för familjer eller för dem som uppskattar extra utrymme. Detta är det perfekta hemmet för dig som kommer från ett hus och söker mer plats eller för dem som vill uppgradera från en mindre lägenhet. Föreningen har en stabil ekonomi och inkluderar både Kabel-TV och internet i månadsavgiften, vilket gör boendet ännu mer bekymmersfritt. På Tångringsgatan 14 har du allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. Skolor, affärscentrum, restauranger, butiker och resecentrum finns alla i närheten, vilket ger en bekväm och livlig livsstil. Tillträde kan ske efter överenskommelse, vilket ger dig flexibilitet att anpassa dig efter dina egna behov och önskemål. Missa inte chansen att äga denna underbara lägenhet mitt i hjärtat av Borlänge! Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck detta fantastiska hem på nära håll.

  • Plus
  • Balkong
Cirkelgatan 10N, Åselby, Borlänge kommun
Cirkelgatan 10N, Åselby, Borlänge kommun, bild 2
Cirkelgatan 10N, Åselby, Borlänge kommun, bild 3

Cirkelgatan 10N

Övrigt
Åselby, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 095 000 kr
72 m²
1 rum
105 m² tomt

Köp en mycket attraktiv och nybyggd lokal med bra läge i Borlänge. Du äger fastigheten vilket innebär att du kan fritt välja hur du vill använda den eller hyra ut den. Dina grannar består av både privatpersoner och mindre företag som sett de ekonomiska fördelarna av att äga istället för att hyra. Lokalen som har avvänts för att skriva på tävlingsbilar är ca 72 kvm. Den generösa takhöjden på 6 meter och det finns även möjlighet att bygga entresolplan för att utöka den ytan. Öppningen har en vikport om 4 x 3,6 meter med separat dörr samt fönster för bra ljusinsläpp. Väggarna är isolerade och el och vatten och fiber är indraget. Uppvärmningen ske via en luftvärmepump och i den här lokalen så valde säljarna att montera in en lite kraftfullare modell än vad som föreslogs vid bygget. Golvet är betongplatta. Golvbrunn finns i mitten av lokalen och är ansluten på gemensam oljeavskiljare dessutom finns avlopp framdraget om man önskar att installera en toalett eller pentry, etc. Man har även installerat bra belysning i lokalen med armaturer både från vägg och tak. Bra läge med närhet till E16/Rv70/Rv50, behagligt avstånd från Centrum samt flera stora industrier och industriområden i kommunen innebär stora möjligheter för din verksamhet. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 700 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Kontakta mäklaren för visning.

  • Premium
Stenhålsgatan 16, Forssa Centrum, Borlänge kommun
  • Mån 1 apr kl 12:45
Stenhålsgatan 16, Forssa Centrum, Borlänge kommun, bild 2
Stenhålsgatan 16, Forssa Centrum, Borlänge kommun, bild 3

Stenhålsgatan 16

Lägenhet
Forssa Centrum, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 795 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/4
7 445 kr/mån
17 598 kr/m²

Upplev en oas av lugn och komfort i hjärtat av Forssa, Borlänge med denna tillgänglighetsanpassade bostadsrättslägenhet på Stenhålsgatan 16. Denna smakfullt designade fyra med tre sovrum och en boarea på 102 kvadratmeter är idealisk för den som värderar komfort, tillgänglighet och ett centralt läge. Lägenheten välkomnar dig med en praktisk och rymlig hall, utrustad med slitstarkt vinylgolv och leder dig vidare till en genomtänkt planlösning utan trösklar, som garanterar enkel tillgänglighet i hela hemmet. Köket är en fantastiskt för den matlagningsintresserade med höj- och sänkbara arbetsytor, spishäll och gott om förvaring. Vardagsrummet bjuder på generöst med utrymme och ljus, där stora fönster och utgång till en inglasad balkong i sydvästläge erbjuder en härlig plats för avkoppling och umgänge. Härifrån har du även tillgång till en vacker stenlagd uteplats, perfekt för soliga dagar. Lägenheten stoltserar med ett nyligen renoverat badrum från 2022, komplett med tillgänglighetsanpassningar som extra svängyta, vilket gör det till ett bekvämt och praktiskt utrymme. Beläget i ett lugnt område med närhet till Forssa centrum, har du allt du kan tänkas behöva inom räckhåll – från matbutiker och restauranger till utmärkta kommunikationsmöjligheter. För natur- och promenadentusiaster erbjuder närområdet vackra promenadstråk längs älven. Brf Sadelmakaren är en välskött förening som värnar om sina medlemmar, där bredband och tv ingår i månadsavgiften. Missa inte chansen att göra denna lägenhet till ditt nya hem. Kontakta ansvariga mäklare Mikael Björklund vid Svensk Fastighetsförmedling för att anmäla ditt intresse och ta det första steget mot ditt drömboende på Stenhålsgatan 16.

  • Premium
  • Hiss
Vargstigen 8A, Övre Tjärna, Borlänge kommun
Vargstigen 8A, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 2
Vargstigen 8A, Övre Tjärna, Borlänge kommun, bild 3

Vargstigen 8A

Lägenhet
Övre Tjärna, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 895 000 kr
98 m²
4 rum
5 000 kr/mån
19 337 kr/m²

Välkommen till detta fina radhus i gavelläge! Vargstigen 8A, här bor du med bästa solläget! Med en genomgående enhetligt inrett med parkettgolv och ljusa färgval såväl i kök som på väggar. De stora fönstren ger entréplanet ett härligt ljusinsläpp och den öppna planlösningen adderar till känslan av rymd. Från vardagsrummet når man terrassen och vidare trädgården med en härlig gräsmatta. Övervåningen är indelad i tre sovrum varav ett med en härlig walk-in-closet och ett litet möblerbart allrum däremellan. Badrummen är helkaklade och har ett mycket fräscht skick! Vargstigen ligger i ett naturskönt område med trevliga omgivningar och närhet till skola, lekplats, tågstation och inte minst en liten skidbacke. Sportfältet med fotbollsplaner, multisportplan, tennishall, simhall och äventyrsbad är andra faktorer som gör det här boendet perfekt för en aktiv barnfamilj. Kupolen köpcentrum, handelsområdet vid IKEA och Borlänge centrum ligger också inom cykelavstånd. Välkomna att anmäla er till visningen redan idag!

  • Premium
  • Energieffektiv
Rommevägen 96, Borlänge, Borlänge kommun
Rommevägen 96, Borlänge, Borlänge kommun, bild 2
Rommevägen 96, Borlänge, Borlänge kommun, bild 3

Rommevägen 96

Gård/Skog
Borlänge, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
5 600 000 kr
160 m²
6 rum
2,6 ha tomt

Välkommen till en hästgård i mycket fint skick, endast en kilometer från Rommetravet! Till denna fastighet hör även jakträtt i Södra Tuna jaktdistrikt. När du svänger in på gårdsplanen möts du av ett vackert boningshus i faluröd färg med gröna fönsterkarmar. Stallet ligger rakt framför dig och man blickar ut över hagarna där hästarna står och betar. Föregående ägare var trädgårdsmästare så är det sommar när du kommer hit kommer du garanterat slås av en underbar blomsterprakt. Här avlöser de olika arterna varandra så att du ständigt har en trädgård i blomning samt fruktträd och bärbuskar. Stallet rymmer tre stallplatser med boxar och det finns även två uteboxar. I dagsläget arrenderar nuvarande ägare ut stallplatserna vilket genererar en inkomst på ca 7000 kr/mån (drift ingår ej). I boningshuset välkomnas du av en mycket vacker och genomtänkt entré där det finns gott om plats för att hänga av sig kläderna. Här ligger klinkers med golvvärme vilket ger skön komfort men även mycket praktiskt då blöta kläder och skor torkar snabbt och effektivt. Vidare in i de äldre delarna av huset (byggt 1948 och tillbyggt 2007) ligger tre sovrum, vardagsrum med en stor, murad öppen spis och det äldre badrummet. Den nyaste delen av huset tillkom under 2023 och du tar dig hit via köket som både byggts ut och renoverats under 2023. Här erbjuds stora, härliga ytor och gott om plats för umgänge med både familj och vänner. Givetvis är köket fullt utrustat med dubbla ugnar och dubbla kylskåp. Bänkytorna består av massiv granitsten. Det nybyggda badrummet rymmer tvättmaskin, torktumlare, duschväggar i glas och svarta profiler, handfat med kommod och toalett. Här har man satt stora plattor av granitkeramik på både golv och väggar (mycket hållbart material som tål kraftig nötning) vilket också ger ett mycket lyxigt intryck och givetvis är det även golvvärme. Förutom kök och badrum ryms även två sovrum i den nyaste delen av huset. Förutom i hall och badrum ligger genomgående vitlaserad, 15 mm parkettgolv och väggarna är målade och i enstaka rum finns även fondvägg med tapet. Totalt sett ett hus som inger värme och trivsel, där nuvarande ägare och skapat en perfekt mix av modern lyx och äldre charm! Här finns plats för den stora familjen men huset är även perfekt planerat om man är i behov av hemmakontor. När utbyggnaden gjordes såg man till att bygga ihop boningshuset med längan som rymmer gästrum, tvättstuga och förråd. Idag är längan och huset separerade av en vägg men önskar men fler sovrum går det med enkla medel att öppna upp väggen och få ytterligare sovrum alternativt allrum. En annan möjlighet är att bygga om gästrummet i längan till lägenhet med avlopp och vatten. Grovtvättstugan ligger vägg i vägg och om man slår ihop den med gästrummet har man både vatten och avlopp för kök/badrum. Med en separat lägenhet ges ypperlig möjlighet till generationsboende alternativt uthyrning. Med tanke på att Romme alpin ligger endast 15 min bilväg bort, kan det vara en fin intäktsmöjlighet under vinterhalvåret. Gamla sadelkammaren som står mitt emot stallet är tilläggsisolerad och ombyggd till gästrum, så även här finns möjlighet till sovrum. Till fastigheten hör en jakträtt i Södra Tuna jaktdistrikt. Hit tar du dig via ett skogsskifte via Nybrobacken och här finns rätt att bygga en liten jaktstuga om så önskas. På denna fina gård bor du med närhet till Rommetravet där det i skrivande stund byggs en helt ny ridanläggning som kommer få två ridhallar och ett stall med plats för 30 hästar. Ridanläggningen kommer bli ett lyft för ridsporten i Borlänge när såväl ridskoleverksamheten och privat träning kan ske på ett och samma ställe. (Se mer information om ridanläggningen på Borlänge kommuns hemsida https://www.borlange.se/bygga-bo-och-miljo/borlangevaxer/byggprojekt/pagaende/anlaggningar-for-kultur-och-fritid/ny-ridanlaggning) där det ryms ett stall med plats för 30 hästar och två ridhallar. På Rommevägen omges du av fina ridvägar utmed Långsjön och b

  • Premium
Stenhålsgatan 16, Forssa, Borlänge kommun

Stenhålsgatan 16

Lägenhet
Forssa, Borlänge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
1 095 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/4
6 436 kr/mån
12 303 kr/m²

Välkommen till denna tvåa om 89 kvm med balkong i söderläge! Belägen i en byggnad med hiss, är detta hem perfekt för dig som söker bekvämlighet och livskvalitet. Lägenheten bjuder på gott om utrymme med två rymliga sovrum, två förråd (varav en bra walk-in-closet i ena sovrummet), stort badrum med två ingångar, rymligt kök med fransk balkong och inte minst vardagsrummet där du också har den inglasade balkongen som faktiskt blir som ett extra rum under den varmare delen av året. Ytskikt är äldre så här finns bra möjligheter att skapa ditt nya hem efter eget önskemål! Bostaden har en optimal placering i Forssa Centrum med närhet till mataffärer, restauranger och utmärkta kommunikationer. För natur- och motionsälskare ligger den natursköna Älvenrundan bara ett stenkast bort. Fotbollsälskare kommer att uppskatta närheten till den anrika arenan Domnarvsvallen. I denna förening har man tänkt till för att göra det bekvämt och lätt i vardagen för de som bor här. Tvättstugan finns i markplan som du lätt når med hissen, det finns en övernattningslägenhet för gäster som man kan hyra för 200 kr/dygn och det finns även en gemensamhetslokal att nyttja vid behov. Vad mer finns att önska? I lägenhetens månadsavgift ingår det mesta, tom internet! Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 57