Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm

Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Verumsvägen 96, Bjärnum, Hässleholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Verumsvägen 96

Villa
Bjärnum, Hässleholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
1 750 000 kr
136 + 68 m²
5 rum
942 m² tomt

Nu kan vi på Svensk Fastighetsförmedling presentera Verumsvägen 96 - en fastighet belägen i utkanten av det charmiga samhället Bjärnum. Här får du chansen att bo nära naturen och njuta av en fantastisk livsstil som erbjuder en perfekt balans mellan lugn och bekvämlighet. En av de främsta fördelarna är den natursköna omgivningen. På baksidan av fastigheten sträcker sig en vacker naturskog som fungerar som en naturlig gräns och ger dig en privat och fridfull oas. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av naturens skönhet, med fågelsång och susande träd som bakgrundsmusik. Denna familjevilla erbjuder en modern och elegant design med stora sällskapsytor. Oavsett om du vill ha vänner över för en social kväll eller bara vill njuta av tid för dig själv, har du gott om plats att röra dig på. Huset har fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Varje sovrum är smakfullt inrett för att skapa en avslappnad och bekväm atmosfär. Villan är utrustad med solceller och har därmed tagit steg mot en hållbar framtid. Huset är utrustat med solceller, vilket inte bara hjälper dig att minska din elräkning utan även din miljöpåverkan. Du kan vara stolt över att göra en insats för miljön varje dag du bor här. För extra bekvämlighet finns en praktisk carport med tillhörande förrådsutrymme. Här kan du parkera din bil tryggt och skydda den från väder och vind. Dessutom har du gott om plats för förvaring av cyklar, trädgårdsredskap och mycket mer. Villan ligger på ett idealiskt läge med gångavstånd till apotek, matvarubutik, gym och tågstation. Detta gör din vardag både bekväm och effektiv, eftersom du enkelt kan ta dig till jobbet, träna eller handla utan att behöva använda bilen. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

  • Plus
  • Uteplats
Åkervägen 5, Gamleby, Osby kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00

Åkervägen 5

Villa
Gamleby, Osby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
1 095 000 kr
166 + 68 m²
7 rum
1 764 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i Osby med generösa 166 kvm boarea och en rymlig tomt på 1764 kvm. Denna härliga bostad erbjuder en bekväm och trivsam tillvaro med gott om plats för hela familjen. Huset utgör en perfekt bas för att skapa ditt drömhem. Inne i villan möts du av ljusa och luftiga rum med en genomtänkt planlösning som erbjuder både gemensamma sällskapsytor och privata utrymmen. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och sociala stunder medan det välutrustade köket blir en naturlig samlingspunkt för familjen. På övre våningen finner du rymliga sovrum och eventuellt en arbetsplats eller lekrum. Här finns gott om utrymme för att skapa personliga oaser för avkoppling och återhämtning. Utomhusområdet är lika generöst som inomhus, med en stor tomt som bjuder in till lek, trädgårdsarbete eller avkopplande stunder på altanen. Den grönskande trädgården erbjuder en vacker omgivning och möjligheter till egna odlingar eller att bara njuta av naturen. Med möjlighet till snabbt tillträde finns chansen att snabbt flytta in och börja njuta av det här fantastiska hemmet. Osby är en charmig ort med närhet till natur och samtidigt bekvämt avstånd till service och kommunikationer. Missa inte chansen att förvärva denna underbara villa i Osby och skapa ditt drömhem idag! Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

  • Plus
  • Uteplats
Opalstigen 13, Tyringe, Hässleholms kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
Opalstigen 13, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 2
Opalstigen 13, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 3

Opalstigen 13

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
2 095 000 kr
154 + 134 m²
6 rum
1 059 m² tomt

Välkommen till detta väl omhändertagna hus beläget på en lugn hörntomt på stenberget med en mysig baksida ut mot skogen. Här finns ytor för hela familjen att leva och umgås och huset har de senaste åren genomgått flertalet större renoveringar med bland annat nytt kök med utgång till trädäcket på baksidan. Förutom de tre sovrummen på bottenvåningen så finns det även möjlighet till 2-3 sovrum i källaren. Hela bostadshuset värms bekvämt via bergvärme men för den som önskar går det dessutom alldeles utmärkt att hålla nere kostnaderna ytterligare med hjälp av de två spisarna som har kassetter installerade för att effektivisera uppvärmningen. Förutom alla sovrum finns här dessutom stora sociala ytor vid både matplats, vardagsrum och i vinterträdgården. I anslutning till vinterträdgården finns även ett trädäck i sydvästligt läge där du kan njuta av den grönskande trädgården. Utöver boytorna så finns det ett friliggande garage med plats för två bilar samt ett växthus byggt i etage med gott om utrymme för odling. Detta är verkligen ett hem som måste upplevas på plats, varmt välkommen att boka in dig på visning

  • Premium
  • Uteplats
Skolgatan 13, Centrum, Hässleholms kommun

Skolgatan 13

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
375 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/3
1 860 kr/mån
12 931 kr/m²

Charmig etta med praktisk planlösning belägen en halvtrappa upp i en välskött fastighet mitt i centrala Hässleholm. Med en yta på 29 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett smart och funktionellt boende. Den rymliga balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och solsken. Här kan du skapa en mysig uteplats för avkoppling eller sociala stunder. Pentryt är välplanerat och utrustat med allt du behöver för att laga smakfulla måltider. Det renoverade badrummet är stilrent och modernt, vilket skapar en behaglig atmosfär. Läget är oslagbart med närhet till allt du behöver – shopping, restauranger, och kommunikationer finns bara ett stenkast bort. En perfekt bostad för dig som önskar bo bekvämt och centralt i Hässleholm. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
Andra Avenyen 12a, Centrum, Hässleholms kommun

Andra Avenyen 12a

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
795 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 770 kr/mån
11 778 kr/m²

Denna charmiga bostadsrätt på andra våningen erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och komfort. Med tre rymliga rum och kök, sprider sig dess 67,5 kvm genomtänkt för att passa olika livsstilar. Det renoverade badrummet ger en touch av modern elegans, medan den generösa balkongen bjuder in till avkoppling och sociala stunder utomhus. Belägen centralt i Hässleholm, erbjuder denna pärla närhet till allt du behöver, från shopping och restauranger till kollektivtrafik och grönområden.

Torggatan 11B, Perstorp, Perstorps kommun

Torggatan 11B

Lägenhet
Perstorp, Perstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
395 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 608 kr/mån
7 980 kr/m²

Med sitt optimala läge i centrala Perstorp ligger denna mysiga lägenhet en halvtrappa upp i huset med balkong i västerläge. Här bor du utan direkt insyn i en bostad med det mesta man kan önska; i vardagsrummet ligger originalparkett , trevliga sällskapsytor, mysigt kök med diskmaskin. Ett fräscht badrum förberett för tvättmaskin och dusch. Köket har plats för ett mindre bord och är utrustat med spis, kyl/frys och diskmaskin. Bostaden är belägen i en bra förening med stabil ekonomi som tar väl hand om sina gemensamma utrymmen och där god stämning råder och där föreningens grillplats är en fantastisk samlingsplats. Torggatan 11b hittar du i hjärtat av Perstorp; välkänt för såväl sin grönska som möjligheterna att snabbt och lätt ta sig till flertalet större städer med tågförbindelserna. Njut av närheten till Golfbanan och mängder av bokskogar. Här finns skolor, förskolor, livsmedelsbutiker och du får absolut inte missa ett besök på Ugglebadet. Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

  • Balkong
Glimmingevägen 12, Broby, Östra Göinge kommun
Glimmingevägen 12, Broby, Östra Göinge kommun, bild 2
Glimmingevägen 12, Broby, Östra Göinge kommun, bild 3

Glimmingevägen 12

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
4 000 000 kr
306 + 52 m²
7 rum
2 186 m² tomt

Här är tillfället för dig som vill förverkliga ditt drömboende med utsikt över vatten på högt läge omfattande 2 186 kvm. Riktig idyll vid natursköna Östanå med göingeskogar runt omkring. Bostadshuset som uppfördes 1925 byggdes till 2008 och fick då ett väl tilltaget utrymme i form av kök och matplats med stora fönsterpartier ut mot vattnet. Här finns det gott om plats för både barn och vuxna att laga mat och umgås och tycker du om att ha mycket gäster är detta en plats som måste upplevas fysiskt! Här bor du med stora sociala ytor och sovrum för hela familjen. Huset har fått en ny luft/vatten-värmepump (2020) ett exklusivt importerat kök (2012)med inbyggd kaffemaskin, ugn och micro och en braskamin (2017) vilka tillsammans ger en ekonomisk uppvärmningskostnad och fantastiska möjligheter. Från altanen har du utsikt över Helge å och bara en kort promenad bort ligger badplatsen. Med bil tar du dig snabbt till både Hässleholm, Kristianstad och Älmhult samtidigt som du får njuta av lugnet i en liten by med mycket historia. Annexet har påbörjat en planering för att kunna skapa en egen lägenhet eller gästrum för den som önskar. Titta redan nu runt på panoramabilderna Välkommen att kontakta mäklaren med din intresseanmälan redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Floragatan 23, Hässleholm, Hässleholms kommun

Floragatan 23

Villa
Hässleholm, Hässleholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
3 400 000 kr
150 m²
4 rum
747 m² tomt

Denna charmiga 1-plansvilla är en dröm som går i uppfyllelse för den som söker bekvämt boende med moderna bekvämligheter. Med en perfekt balans mellan funktion och stil, erbjuder detta hem en unik kombination av komfort och elegans. Här är några höjdpunkter som gör detta hem till en pärla: **Modernt kök**: Det nyrenoverade Ballingslöv-köket är en sann höjdpunkt i hemmet. Det är utrustat med granitbänkskivor och exklusiva vitvaror som gör matlagningen till en glädje. Den öppna planlösningen ger dig möjlighet att interagera med dina gäster medan du lagar mat. **Vattenburen golvvärme**: Slipp kalla fötter på vintern. Den vattenburna golvvärmen i hela huset ger en jämn och behaglig temperatur året runt. **Sovkomfort**: Här finns tre rymliga sovrum, perfekta för både familjen och gäster. Ett av badrummen har en dusch och ett hörnbadkar, vilket ger en lyxig spa-känsla i ditt eget hem. **Kamin med fläktsystem**: Den mysiga kaminen i vardagsrummet inte bara skapar en varm atmosfär, utan har även ett smart fläktsystem som kan fördela värmen till sovrummen. Detta gör att du kan njuta av en bekväm temperatur överallt i huset. **Energieffektivitet**: Med en frånluftsvärmepump och välisolerade väggar behöver du inte oroa dig för höga uppvärmningskostnader. Huset är energieffektivt och miljövänligt. **Uterum med utsikt**: Uterummet ger dig möjlighet att njuta av naturen och utsikten mot parken året runt. Det är det perfekta stället att koppla av med en bok eller bjuda in vänner och familj för trevliga stunder. **Stil och kvalitet**: Huset har en vacker putsad fasad som ger det en elegant och tidlös estetik. Här har varje detalj noggrant utvalts för att skapa ett hem med hög kvalitet och stil. Denna 1-plansvilla erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och tidlös elegans. Med tre sovrum, två badrum, vattenburen golvvärme, och ett fantastiskt kök är det ett hem som är redo att välkomna dig och din familj. Kom och upplev detta unika tillfälle att bo i ett hem som har allt!

  • Uteplats
Stenbocksgatan 15A, Tyringe, Hässleholms kommun

Stenbocksgatan 15A

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
480 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 795 kr/mån
6 154 kr/m²

Nu kan vi på Svensk Fastighetsförmedling presentera Stenbocksgatan 15A i Tyringe, där drömmen om det perfekta hemmet blir verklighet! Denna fantastiska lägenhet är belägen i ett populärt område med en stabil och välskött förening, och här får du verkligen det bästa av både byn och natur. Läget är en av de mest attraktiva fördelarna med denna bostad. Stenbocksgatan 15A ligger mitt i hjärtat av Tyringe, ett område som har blivit mycket populärt på senare år. Det är en plats där gemenskap och trivsel står i fokus, och den stabila föreningen skapar en trygg och bekymmersfri boendemiljö. För den som uppskattar bekvämlighet är detta verkligen ett drömboende. Inom gångavstånd hittar du en välsorterad mataffär, vilket gör vardagsinköpen till en enkel och smidig uppgift. Dessutom finns Tyringes tågstation bara en kort promenad bort, vilket gör det lätt att pendla till både Hässleholm och andra närliggande städer. För din hälsa och välbefinnande finns även ett apotek och en vårdcentral i närheten, vilket ger dig snabb och enkel tillgång till vårdtjänster när du behöver dem som mest. Lägenheten i sig är en riktig pärla. Redan när du kliver in möts du av ett härligt ljusinsläpp som genomsyrar hela hemmet. Den inglasade balkongen förlänger sommaren och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt året om. Här kan du sitta och koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller bjuda in vänner och familj för trevliga kvällar. Köket är hjärtat av hemmet och här finns allt du behöver för att laga goda måltider. Här finns gott om plats för en matplats där du kan avnjuta dina måltider i trevlig atmosfär. De ljusa färgerna och det öppna utrymmet skapar en inbjudande känsla som gör det till en fröjd att laga mat och umgås. Vardagsrummet är rymligt och har ett fantastiskt ljusinsläpp. Det är den perfekta platsen för avkoppling och underhållning. Här kan du inreda med soffor och möbler efter din egen smak och skapa din drömvardagsrum. Oavsett om du vill ha en mysig filmkväll eller bjuda in vänner för spelkvällar, så finns här gott om plats. Lägenheten har också två normalstora sovrum, vilket ger dig gott om utrymme för att skapa ditt eget privata utrymme. Det är perfekt för en familj, par eller för den som behöver extra utrymme för arbete eller hobbyer. Sovrummen har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en fräsch och inbjudande atmosfär. Välkommen att anmäla dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
Östra Gränsgatan 11, Lönsboda, Osby kommun

Östra Gränsgatan 11

Tomt
Lönsboda, Osby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
425 000 kr
914 m² tomt

På Östra Gränsgatan 11 i Lönsboda hittar du den här tomten som nu väntar på att nästa ägare ska bygga sitt nästa boende. Vatten och avlopp är betalt. Hör av dig till mäklaren vid intresse

Västra Järnvägsgatan 8, Glimåkra, Östra Göinge kommun

Västra Järnvägsgatan 8

Villa
Glimåkra, Östra Göinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
900 000 kr
124 + 16 m²
4 rum
950 m² tomt

Välkommen till Järnvägsgatan 8 ett hus för hela familjen med låga driftkostnader tack vare luft/vatten-värmepumpen En välplanerad villa med stor uteplats i form av en ca 96 kvm stort härligt trädäck. Huset som renoverades 2014 inger en känsla av nybyggt med sin öppna planlösning i kök och vardagsrum som tillsammans med de många infällda spotlightens som skapat en modern, luftig och ljus villa. Huset ligger i ett lugnt område i Glimåkra men samtidigt väldigt nära centrum, sporthall och mataffär. Huset har tilläggsisolerats både invändigt och utvändigt (2014), vilket gör att huset blir mer energieffektivt. Det värms upp genom två stycken luft-luft värmepumpar (2014) som gör att energikostnaderna minskar ytterligare. Dubbelgarage finns.

  • Uteplats

Visar alla 11