Svensk Fastighetsförmedling Hallstahammar

Svensk Fastighetsförmedling Hallstahammar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norra Lyckovägen 19, Fredhem, Hallstahammars kommun
  • Sön 21 apr kl 14:45

Norra Lyckovägen 19

Villa
Fredhem, Hallstahammars kommun
1 575 000 kr
137 + 137 m²
5 rum
864 m² tomt

Skönt och välkomnande hem för barnfamiljen med behov av livsrum för alla därhemma. Öppet allrum och vardagsrum med uterum som pricken över i. Kök med plats för alla till bords och en äkta gillestuga med eldstad och verklig retrokänsla. Här krävs förstås lite "kärlek" som man brukar säga men en fin grund att starta ifrån. Stora sovrum och möjligheter till att inreda extra rum i källarplan. Vida skogsområden och motionsspår mm inom kort avstånd från Norra Lyckovägen. Soligt och högt söderläge.

  • Plus
Södra Hantverkaregatan 5, Kolbäck, Hallstahammars kommun

Södra Hantverkaregatan 5

Villa
Kolbäck, Hallstahammars kommun
2 090 000 kr
116 + 65 m²
5 rum
862 m² tomt

Vilket sommarparadis som väntar på dig mitt i genuina Herrevadsområdet ett stenkast från Kolbäcks affärscentrum med pendel- och fjärrtåg samt frekvent busstrafik. Naturskönt kvarter med bl a en kort promenad till åstranden. Skogspartier och gärden kantar det här lugna och fridfulla området. Komfortabelt och trivsamt boende med stora ljusinsläpp. Braskamin vid soffmyset eller middagen och även sprakande vedspis i köket. Solceller och bergvärme för bästa driftekonomi dessutom! Öppen och praktisk källardel. Mycket kärlek och möda är nedlagt för att skapa detta sköna hem.

Köpingsvägen 41, Kolbäck, Hallstahammars kommun

Köpingsvägen 41

Villa
Kolbäck, Hallstahammars kommun
1 595 000 kr
69 m²
4 rum
8 715 m² tomt

Ett charmigt hus, ett stenkast från skog och natur, men ändå nära till allt! Här bor du med stor tomt, hönshus, odling och utsikt över åkrar. För den händige finns ett stort garage med både förvaring och smörjgrop. Som om inte de vore nog, så finns även nästa års vedförråd redan klart!

  • Uteplats
Kiselvägen 18, Hallstahammar, Hallstahammars kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kiselvägen 18

Villa
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
2 625 000 kr
138 m²
4 rum
1 121 m² tomt

Känn dig välkommen till detta naturnära och barnvänliga boende på populära Duvhällarna. Med en bostadsyta på 138 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Huset är omgivet av en generöst tilltagen tomt på dryga 1100 kvadratmeter, som ger möjlighet till lek och rekreation. Närheten till skogsområdena i norr ger en rogivande känsla och skapar avskildhet från mer trafikerade kvarter. Uterum mot väster och rymligt kök. Praktisk och funktionell planlösning där vissa mellan väggar tagits bort, för att skapa större rum, men som kan återställas igen vid behov av fler sovrum. Här finns gott om utrymme för sällskapsliv och inte mycket som stör här vid vägens ände.

Norra Idrottsvägen 3, Trollebo, Hallstahammars kommun

Norra Idrottsvägen 3

Villa
Trollebo, Hallstahammars kommun
1 950 000 kr
112 + 53 m²
5 rum
1 660 m² tomt

På äldre uppvuxet kvarter finns nu denna röda villa till salu! Garagelänga med dubbla garage, snickeboa och förrådsdel. Här bor du med en härlig inglasad altan, bastu i källaren och nära natur och idrottsanläggning. Välkommen på visning!

Lärkvägen 10, Lövboås, Hallstahammars kommun

Lärkvägen 10

Villa
Lövboås, Hallstahammars kommun
2 180 000 kr
128 + 50 m²
4 rum
660 m² tomt

Tillbyggd med ny rumsplanering och fokus på sällskapsliv och praktiska lösningar. Välvårdat med fint detaljarbete och dessutom rejäla hobbyutrymmen. Trädgård som nu väntar att blomma ut i vårprakt. Uterum för både vår, sommar- och höstsittningar. extra arbetsytor i köket med ljus och skön känsla. Braskamin centralt placerad för mysiga stunder. Komplett och lättsköttboende i ett plan.

Nibblegatan 11, Nibble, Hallstahammars kommun
Nibblegatan 11, Nibble, Hallstahammars kommun, bild 2
Nibblegatan 11, Nibble, Hallstahammars kommun, bild 3

Nibblegatan 11

Lägenhet
Nibble, Hallstahammars kommun
500 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 960 kr/mån
7 463 kr/m²

Med ett ur-mysigt kök, där en varm känsla infinner sig, vill man att några vänner förgyller en middag en vardagskväll. Här bor du högst upp och har en rymlig balkong med kvällssol. Vardagsrum och badrum med delvis snedtak som sätter en egen prägel på ditt boende, vem vill inte bo unikt? Välkommen till Nibblegatan 11!

  • Premium
  • Balkong
Johan Forsells väg 34, Näs, Hallstahammars kommun

Johan Forsells väg 34

Villa
Näs, Hallstahammars kommun
2 250 000 kr
99 + 97 m²
4 rum
853 m² tomt

Ombonat och noga vårdat av ägarna under många år. Stilfull och trivsam villa från FALU-hus med välisolerade väggar och en ny anläggning med solceller som ger en oslagbar driftsekonomi. Friköpt lummig trädgård med altan och sköna, gröna platser att försjunka i och använda dina gröna fingrar. Stort källarplan ed bl a bastu och sällskapsdel och ett klassiskt "pingis-rum" för hobby, motion ed. Lugna kvarter med uppvuxna trädgårdar och grönområden för lek och spel intill. Perfekt för barnen att växa upp i och med den nyrenoverade skolan som väntas öppna till höstterminen 2024 i området.

Norra Strandvägen 4, Gamla Näs, Hallstahammars kommun

Norra Strandvägen 4

Villa
Gamla Näs, Hallstahammars kommun
2 625 000 kr
222 + 111 m²
6 rum
1 003 m² tomt

Med vackert Mansard-tak och separata lägenheter på markplan och övre plan levererar Norra Strandvägen 4 ett boende med flera dimensioner. Möjligheter till hyresintäkter eller kanske generationsboende? Närhet till åns lugna vatten precis utanför dörren och en rymlig trädgård att verkligen förlora sig i! Stor boarea och hel källare med rum för sociala stunder eller kanske hemmabion? Här kan familjen leva och växa i en underskön miljö ett stenkast från ortens centrala delar.

Frössvivägen 16, Näs, Hallstahammars kommun

Frössvivägen 16

Villa
Näs, Hallstahammars kommun
1 850 000 kr
127 + 74 m²
5 rum
1 595 m² tomt

På barnvänliga Näs finns den här enplansvillan som passar både lilla och stora familjen. Huset rymmer både familj och vänner och har en välskött tomt att sparka boll på. Lugnt och populärt område, där du som pendlar med bil är ute på E18 på ett par minuter. Ett hem att trivas i!

  • Uteplats
Långgatan 4A, Barnängen, Hallstahammars kommun

Långgatan 4A

Lägenhet
Barnängen, Hallstahammars kommun
375 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/2
3 760 kr/mån
9 868 kr/m²

Bekvämt och inbjudande på första våningen i en 1:a som i praktiken är en liten 2:a med separat sovrum. Fin och välvårdad interiört med bl a kaklat badrum. Genomtänkt planlösning på 38 kvm med centrum på två minuters promenadavstånd där det finns affärer, bank, gym och kollektivtrafik. Balkong i perfekt läge för eftermiddagssolen!

Barnängsgatan 15C, Barnängen, Hallstahammars kommun

Barnängsgatan 15C

Lägenhet
Barnängen, Hallstahammars kommun
445 000 kr
42,4 m²
2 rum
vån 1/2
4 080 kr/mån
10 495 kr/m²

Två härliga rum och kök på nedre botten en kort promenad från centrum. Här kan du bara flytta in och landa i ljusa och härliga färgskalor. Ett badrum med klinker på väggarna och balkong mot väster. Nyrenoverat kök och en välmående förening. På någon minut är du nere i centrum med affärer och kollektivtrafik Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
Snevringevägen 66, Barnängen, Hallstahammars kommun

Snevringevägen 66

Lägenhet
Barnängen, Hallstahammars kommun
255 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3
3 088 kr/mån
6 892 kr/m²

En rymlig etta i stabil förening! En perfekt första lya, här får du ett stort sov/allrum, bra förvaring i hallen och ett mysigt kök. Hissen går ända ner i källaren där tvättstugan finns. Välkomna på visning!

  • Hiss
Mogatan 116, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Mogatan 116

Villa
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
3 195 000 kr
160 + 53 m²
7 rum
937 m² tomt

Nu kan denna ljusa och hemtrevliga villa på Duvhällarna bli din! Öppna sociala sällskapsytor, groventré med tvättstuga och fristående garage. Huset som passar både lilla och stora familjen, med en härlig baksida för många timmars utelek. Ett hem att trivas i! Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Uteplats
Oxelbacksvägen 8E, Centralt, Hallstahammars kommun

Oxelbacksvägen 8E

Radhus
Centralt, Hallstahammars kommun
1 395 000 kr
116 + 58 m²
4 rum
290 m² tomt

Drömmer du om ett lätt och ledigt boende så har du nu chansen! Bra planlösning, mycket plats för förvaring och mitt i centrum med egen liten trädgård. Friköpt tomt med dubbla uteplatser för lata dagar och härliga grillstunder. Samfälligheten har en egen lekplats, perfekt för lek med barnen eller barnbarnen! Här har du promenadavstånd till allt du kan behöva så som affärer, kollektivtrafik, bageri, gym och restauranger.

  • Uteplats
Trädgårdsgatan 9C, Barnängen, Hallstahammars kommun

Trädgårdsgatan 9C

Lägenhet
Barnängen, Hallstahammars kommun
660 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 121 kr/mån
11 786 kr/m²

På första våningen väntar två rum och kök med balkong i toppklass. Renoverat från topp till tå under de 3 senaste åren, i ljusa, moderna färger. Härlig innergård med parkeringar och grönytor. Gott om förråd i källarplan. Brf Vävaren nr 3 är en fin och stabil förening med god ekonomi. Grundligt renoverad fastighet under det senaste decenniet. Här bor du verkligen i hjärtat av Hallstahammar, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden når ni med en kort promenad. Butiker, caféer och restauranger likaså. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Hallstahammar tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer.

Tråddragargatan 1D, Centralt, Hallstahammars kommun

Tråddragargatan 1D

Lägenhet
Centralt, Hallstahammars kommun
520 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
4 222 kr/mån
8 525 kr/m²

På övre plan med vid utsikt mot söder och norr. Balkong med solläge. Ett hem som vårdats ömt och som nu väntar på Dig! Gott om förvaring och rymlig hall. Förråd i källarplan och tillgång till gemensam trädgård i föreningen. Mindre utrymme vid entré med plats för solstolen och kanske din favoritblomma! Välvårdad förening med tre byggnader precis intill affärscentrum.

Barnängsgatan 13 A-B, Centralt, Hallstahammars kommun

Barnängsgatan 13 A-B

Lägenhet
Centralt, Hallstahammars kommun
695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2
7 520 kr/mån
9 145 kr/m²

Här kommer ett rymligt boende nära centrum. Med dubbla badrum, med duschmöjlighet i båda, och en dubbelt så stor balkong är detta ett tillfälle du inte får missa om du letar efter ett rymligt boende nära centrum. Här har man slagit ihop två 1:or till en stor 3:a. Tvättstugan finns bekvämt i källaren och föreningen erbjuder bastu.

  • Balkong
Långgatan 2A, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Långgatan 2A

Lägenhet
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
299 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/2
3 760 kr/mån
7 868 kr/m²

En mysig lägenhet med ett nyrenoverat kök och vardagsrum med balkongen i solläge. Vardagsrummet har ljusinsläpp från två håll och det finns möjlighet att göra ett mindre sovrum intill köket. En liten lägenhet som ändå rymmer det mesta! Här bor du bekvämt, endast ett stenkast från centrum med affärer och kollektivtrafik!

  • Balkong
Västtunagatan 39, Barnängen, Hallstahammars kommun

Västtunagatan 39

Villa
Barnängen, Hallstahammars kommun
1 395 000 kr
72 + 67 m²
3 rum
1 133 m² tomt

Gedigen och välbyggd villa med uteplatser i morgon- och kvällssol. Enplanshus i den mindre modellen med centralt läge och stor, friköpt trädgård. Praktisk, öppen planlösning med högt i tak. Vacker fiskbensparkett och fristående, rymligt garage. Källarplan med gott om hobbyutrymmen och möjligheter till spännande inredning. Bergvärme för bästa värmeekonomi och ett lättillgängligt vindsutrymme för alla saker!

Byggmästarvägen 6, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Byggmästarvägen 6

Radhus
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
2 175 000 kr
124 m²
5 rum
433 m² tomt

Med promenadavstånd till centrum och nära ut till både buss och E18 ligger detta trevliga kedjehus. Praktiskt och ombonad köksmiljö. Stort vardagsrum för årets alla festliga tillfällen, eller bara en plats för underbart soff-mys, med utgång till trädgården och altanen som en förlängning av vardagsrummet. På baksidan finns både soldäck och en lagom stor gräsmatta för att mer njuta av än att jobba på. Ett bekvämt boende med plats för hela familjen!

  • Uteplats
Håskesta 2, Håskesta, Hallstahammars kommun

Håskesta 2

Villa
Håskesta, Hallstahammars kommun
2 895 000 kr
138 + 35 m²
4 rum
1 791 m² tomt

En oas med det bästa av båda världar - naturen inpå knuten och bara ett par minuters bilväg till både den stora staden och den lilla. Tillbyggt Eksjöhus i 1 plan med fokus på stora sällskapsutrymmen och med eldstäder för skön värme när höst och vinter smyger på. Garage och carport. Ett större och ett mindre badrum och ett verkligt härligt uterum med vid utsikt mot väster. Allt inramat av en uppvuxen trädgård samt skog och mark.

Jättekastet Årby  50, Årby, Hallstahammars kommun

Jättekastet Årby 50

Tomt
Årby, Hallstahammars kommun
1 400 000 kr
2 454 m² tomt

Jättekastet har fått sitt namn från det stora klippblocket som är "utkastat" bland träden. Blocket är en rest från inlandsisen. Tomten bjuder på ett mycket vackert och soligt läge med utsikt över de omgivande åkrarna. Mot söder utgör ett litet dike gräns för fastigheten. Utanför fastigheten ligger ett område som omfattas av strandskydd längs ytterligare ett dike som är vattenförande stora delar av året och som utgör gräns mot det öppna fältet. I öster öppnar sig en gles skog och tomten ringas in av en liten höjd med små vackra vindpinade tallar. Tomten är en kuperad tallbacke och på två platser är det möjligt att gräva dammar som håller vatten stora delar av året och på en av höjderna går det troligen att bygga utan pålning. Här har du sol från morgon till kväll och en fantastisk utsikt över åker och äng. Säljaren har förberett tomten med stor hänsyn och kärlek till naturvärden och befintlig växtlighet. Tomten är inte knuten till någon byggfirma utan det står köparen fritt att välja, eller att bygga själv. Tomten är belägen strax utanför Kolbäck, endast ca 5 minuter med bil, och Västerås nås på 20 minuter. I Kolbäck finns både en bra livsmedelsbutik, pizzerior, vårdcentral och bra kommunikationer. Självklart både förskola och skola. Här får du möjlighet att bygga ett riktigt energisnålt hus som dessutom de första 15 åren är befriat från fastighetsavgift!

Talldungen Årby  51, Årby, Hallstahammars kommun

Talldungen Årby 51

Tomt
Årby, Hallstahammars kommun
950 000 kr
1 382 m² tomt

Denna fina tomt omringas av två små höjder med tallar i norr och i söder. I väster utgör ett mindre dike gräns mot en äng. Tomten höjer sig fint över den framförliggande ängen och de höga tallarna ger ett fridfullt intryck. Detta kan bli din plats i världen, en plats att kalla hemma. Tomten är inte knuten till någon byggfirma utan det står köparen fritt att välja, eller att bygga själv. Tomten är belägen strax utanför Kolbäck, endast ca 5 minuter med bil, och Västerås nås på 20 minuter. I Kolbäck finns både en bra livsmedelsbutik, pizzerior, vårdcentral och bra kommunikationer. Självklart både förskola och skola. Här får du möjlighet att bygga ett riktigt energisnålt hus som dessutom de första 15 åren är befriat från fastighetsavgift!

Aspbacken Årby  52, Årby, Hallstahammars kommun

Aspbacken Årby 52

Tomt
Årby, Hallstahammars kommun
1 050 000 kr
2 266 m² tomt

Denna vackra tomt sluttar svagt ner mot ängen och mot det lilla diket som är vattenförande delar av året. Här får du känslan av att bo i en lövsal med det speciella ljuset som silar ner genom lövverket. Säljaren har förberett tomten med stor hänsyn och kärlek till naturvärden och befintlig växtlighet. Tomten är inte knuten till någon byggfirma utan det står köparen fritt att välja, eller att bygga själv. Tomten är belägen strax utanför Kolbäck, endast ca 5 minuter med bil, och Västerås nås på 20 minuter. I Kolbäck finns både en bra livsmedelsbutik, pizzerior, vårdcentral och bra kommunikationer. Självklart både förskola och skola. Här får du möjlighet att bygga ett riktigt energisnålt hus som dessutom de första 15 åren är befriat från fastighetsavgift!

Visar 1 - 25 av 26