Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fiskaregatan 2A, Västra Gärdet, Falkenbergs kommun

Fiskaregatan 2A

Lägenhet
Västra Gärdet, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
975 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 336 kr/mån
15 600 kr/m²

Denna rymliga och välplanerade tvårumslägenhet har både utrymme och bekvämlighet och med en smart planlösning som har en centralt placerad hall blir varje rum lättillgängligt. Belägen på första våningen, bara en halv trappa upp, är tillgängligheten hög och du upplever inga besvär att bära tunga föremål flera trappor - här är det enkelt att flytta in och ut eller enkelt hantera vardagliga sysslor som att bära in matkassar eller tömma sopor. Våningsplanet ger inte bara en känsla av integritet utan även en fridfull atmosfär utan besvärande insyn och med minimal biltrafik på gatan, särskilt på kvällar och helger, är det en fristad från stadens övriga brus. Med Stora Coop vid Söderbron, bara en kort promenad bort finns allt du behöver inom räckhåll, även skolor och förskolor finns placerat i samma kvarter. En förlängning av ditt vardagsrum är den öppna balkongen i västerläge och med kvällssol är det en plats att koppla av, njuta av varma sommarkvällar. Härifrån njuter du av stillheten och lugnet under sommaren helt klart! Stig in i denna fina lägenhet som har genomgått en renovering under nuvarande ägares tid sedan 2013. Uppdaterat kök, nya golv och generösa förvaringsutrymmen är bara några av de förbättringar som väntar på dig här. Upplev modern komfort och stil i varje hörn. Så varför vänta? Kom och upptäck din nya lägenhet genom att kontakt mig idag!

  • Balkong
August Bondesons väg 5, Falkenberg, Falkenbergs kommun

August Bondesons väg 5

Lägenhet
Falkenberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/4
5 009 kr/mån
14 014 kr/m²

Varmt välkommen till August Bondessons Väg 5! Denna välplanerade lägenhet på 71 kvm hittar ni en halvtrappa upp. Lägenheten är ljus och fin och har ett kök i original retrostil. Vidare finns vardagsrum med en gedigen ekparkett på golvet, sovrum och gästrum samt helkaklat badrum. Från vardagsrummet nås balkongen som är i sydvästläge mot innergården, här kan vi lova många härliga sommarkvällar! Innegården har fin stensättning och härliga planteringar. Du har tillgång till tvättstuga i källaren, cykelförråd, förråd, matkällare och bastu. Söker du en lägenhet med ett bra läge, då kan detta vara någonting för dig! På en liten stund tar du dig till både centrum, stranden eller till E6an samt tågstationen om du behöver ta dig norr eller söder ut. Precis inpå knuten finns både Arenan och ishallen. Låter detta intressant? Tveka inte att anmäla dig till visning eller kontakta mig.

Ålen 59, Skrea Strand, Falkenbergs kommun
  • Sön 7 apr kl 14:30
Ålen 59, Skrea Strand, Falkenbergs kommun, bild 2
Ålen 59, Skrea Strand, Falkenbergs kommun, bild 3

Ålen 59

Fritidshus
Skrea Strand, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
790 000 kr
16 m²
1 rum

Kom och upptäck möjligheterna hos Ålen 59! Denna äldre pärla till badstuga lockar med ett väldigt bra läge medan byggåret förblir en hemlighet. Stugan låter din fantasi flöda när du skapar din nya sommarvistelse! Stugan säljs med inventarier som finns på plats vid visningen. Vid uteplatsen kan du börja dagen med en lugn frukost, förhoppningsvis med morgonsolens strålar som lyser igenom tallarna och även avsluta dagen med dygnets sista solstrålar. Läget är fantastiskt med närheten till stranden och bara 25 meter till gemensamhetsbyggnaden! Stugan ligger precis intill den lilla talldungen vilket ger ett insynsskyddade läge för stugan. Bilen parkerar du enkelt bakom stugan. Ålen 59 erbjuder en perfekt möjlighet att skapa fina sommarminnen för både dig och dina nära och kära! Ta chansen att låta din kreativitet flöda och skapa en stuga med din egna prägel på färg och tapeter. Kvarteret Ålen förvaltas av stugägarföreningen Ålen som bildades 2015. Sedan 2023 är marken samt de gemensamma byggnaderna friköpta och ägs av Kvarteret Ålen Skrea AB där stugägarföreningen äger alla aktier. Då marken numera är friköpt och ägaren till Ålen 59 har betalat in hela sin medlemsinsats till föreningen erbjuds den här stugan därför med ett lågt arrende på 4250 kr/år. Skrea Strand är känd för sin långa mjuka sandstrand så det är inte konstigt att många väljer att komma tillbaka varje sommar i flera generationers tid. Börja dagen med ett uppfriskande morgondopp och låt sedan morgonsolen strålar torka dig torr medan du avnjuter frukosten på den nya altanen. Ta en promenad och utgå ifrån Netasberg. Lunchen avnjuts ifrån några av strandhaken och på kvällen plockar ni fram grillen eller klär upp er för en kväll med lite mer "fine dining". Eller varför inte ta ner maten till stranden för att njuta av solnedgången över horisonten. Förutom saltstänkta bad och god mat erbjuder Skrea prisbelönt spa, spelhall, utegym och glasskiosker i toppklass. Skulle man mot all förmodan bli uttråkad är det gångavstånd till Falkenbergscentrum med mysiga shoppingkvarter. Eller ta stålhästen och besök de olika matställen som Falkenberg erbjuder. Om sommaren spelas även varje år en mycket uppskattad barnteater samt den klassiska buskisen på Vallarnas friluftsteater. Här finns något för såväl gammal som ung!

  • Premium
Drällslingan 15, Brune Kulle, Falkenbergs kommun
Drällslingan 15, Brune Kulle, Falkenbergs kommun, bild 2
Drällslingan 15, Brune Kulle, Falkenbergs kommun, bild 3

Drällslingan 15

Villa
Brune Kulle, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Pris saknas
190 + 40 m²
7 rum
876 m² tomt

Vi önskar dig välkommen att stiga in i detta nyligen uppförda suterränghus med en förtrollande utsikt och en imponerande balkong som sträcker sig längs hela övervåningen! En trivsam, öppen planlösning erbjuder hela familjen generösa sällskapsytor i köket och vardagsrummet. Master bedroom är utrustat med eget helkaklat badrum med dusch samt en separat lyxig klädkammare. Utgångar från varje sovrum skapar en nära anslutning till omgivningen på utsidan. Detta hem har vattenburen golvvärme på båda planen och med hela tre helkaklade badrum, alla utrustade med dusch, är det en utmärkt lösning för den lite större familjen. Villan är uppförd i suterräng som förenar modern design och hållbarhet för att skapa det perfekta hemmet för dig som värdesätter både stil och miljömedvetenhet. På bottenplan finns allrum med ett mindre kök och ett helkaklat duschrum och denna delen är utmärkt till tonåringen, går att hyra ut eller är kanske för din egna verksamhet då den har egen ingång! På entréplan finns även två stora sovrum och dessa går utmärkt att inreda till garage om du istället värdesätter det behovet. Övervåningen nås genom huvudentrén på husets baksida via trappen utmed husets östra gavel och erbjuder ett stort kök i öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet. Ifrån köket når du terrass-balkongen i söderläge och härifrån är det enkelt att njuta av den helt fantastiska utsikten och av varje ögonblick när du ser solen gå ned i horisonten. På detta våningsplan finns även ytterligare 3 sovrum och två helkaklade badrum. Detta är inte bara ett hus, det är en levande upplevelse där arkitektur och enastående natur går hand i hand. Genom modern, energisnål teknologi med tex värmepump och solceller tillsammans med moderna bekvämligheter görs detta hus inte bara till en visuell pärla utan också till ett praktiskt och hållbart val för framtiden. Ge dig själv och din familj privilegiet att kalla detta ert nya hem och upplev dess bekvämlighet, elegans och enastående utsikt. Denna bostad erbjuder även närhet till skog, förskola, skola, vårdcentral, idrottsplats. Gångavstånd till Falkenbergs golfbana med restaurang. Endast "en kohage" bort finner du det populära matstället Prostens Pizza som drivs av Lisa Lemke och hennes man. Närhet även till lokala matställen som Skrea Ost, Skrea Matbruk och den mycket populära Laxbutiken. Med bara 5 minuter i bil når du enkelt motorvägen som underlättar för dig som pendlar. Blir du nyfiken på denna inflyttningsklara familjevilla? Anmäl ditt intresse till oss, för det är dags att låta ditt boende bli en spegelbild av din livsstil – välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun
  • Sön 7 apr kl 13:30
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 2
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 3

Bacchus väg 4

Lägenhet
Bacchus, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/7
4 215 kr/mån
41 462 kr/m²

Välkommen till Bacchus väg 4, där denna välskötta marklägenhet som öppnar dörrarna till ett modernt boende med en touch av lyx! Med ytskikt och utrustning som fortfarande känns som nya är denna lägenhet en pärla som nu väntar på sin nya ägare. Få en känsla av frihet med den stensatta uteplatsen som omger markbalkongen på 12 kvm, en extra yta som endast marklägenheterna på Bacchus kan erbjuda. Markbalkongen kan även stängas helt med hjälp av den nyligen monterade glas-grinden. Ljuset flödar genom de öppna planlösningen i hall, kök och vardagsrum som verkligen lockar till avkopplande stunder. Sovrummet erbjuder en praktisk skjutdörrsgarderob och även en kylanläggning för att hålla dig sval under de varmaste sommarnätterna - absolut en detalj som förhöjer komforten för dig! I det helkaklade badrummet hittar du inte bara en rymlig duschhörna, utan också bekvämligheten av din egna tvättmaskin och torktumlare. Men det är inte allt - högst upp i fastigheten väntar en gemensam takterrass med panoramautsikt över havet, komplett med ett spa-bad och en bastu för ultimat avkoppling och välbefinnande. Här uppe finns även ett gemensamt samlingsrum som du kan boka för din egna privata tillställning! Med Skrea strand som din granne kan du njuta av härligt friska promenader året om samt uppfriskande dopp. Flera av dem som bor på Bacchus badar även vintertid! Och när du längtar efter stadspulsen så når du Falkenbergs centrum genom en 1/2 timmes skön promenad utmed Ätran. Stora Coop och även Ica Skrea Strand ligger med enbart några minuters bilväg ifrån bostaden. Bli en del av detta exklusiva boendekoncept och upptäck denna fina 2:a på Bacchus väg 4. Välkommen till våra visningar - här väntar kanske ditt nya drömhem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Fabriksgatan 8, Centrum, Falkenbergs kommun

Fabriksgatan 8

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
3 966 kr/mån
21 849 kr/m²

Upptäck lugnet mitt i stadens puls på Fabriksgatan 8. Denna bostadsrätt på 3 rum och kök som ligger i HSB Brf Opalen erbjuder en fridfull oas mitt i centrala Falkenberg! Praktiskt belägen på 1:a våning får du en välplanerad 3:a som öppnar upp till en generös inglasad balkong i söderläge och där du blickar ut över hela den lugna, välskötta innergården. Du välkomna i en hall i vinkel med garderober samt en rymlig klädkammare, låt dig sedan svepas iväg till vardagsrummet med den fina original parketten bevarad. Härifrån når du lägenhetens extra rum, dvs den inglasade balkongen. Det funktionella köket har en matplats där du kan blicka ut över innergården. Här finner du även två sovrum, en original dusch/wc som har ett renoveringsbehov. Föreningen HSB Brf Opalen är omtyckt för sin grönskande innergård och gemensamma utrymmen, inklusive ett härligt uterum som du kan boka privat för grillfester och sociala tillställningar med vänner och familj. Trots det mycket centrala läget erbjuder innergården en fridfull miljö där du kan varva ned och njuta av stunder utanför stadens brus och puls. Med en låg avgift på 4366 kronor inkluderas även värme och vatten, fiber och grundläggande TV-utbud, vilket gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt val. I den inre reparationsfonden finns cirka 12 800 kronor tillgängliga för att du ska kunna göra din nya bostad till din egen! Är Fabriksgatan 8 din nästa drömbostad? Ta chansen att skapa ditt perfekta hem mitt i hjärtat av Falkenberg. Välkommen att utforska denna underbara lägenhet på våra visningar – vi ser fram emot att välkomna dig!

  • Balkong
Arvid Carlsons väg 15, Grimsholmen, Falkenbergs kommun

Arvid Carlsons väg 15

Tomt
Grimsholmen, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 695 000 kr
1 446 m² tomt

Här presenterar vi nu en attraktiv tomt med havsutsikt på Grimsholmen i stolt samarbete med VarbergsHus. Här har du som köpare möjlighet att skapa ditt eget drömboende med en husmodell som passar bäst för just dig. Tomten ligger högt och har ett fantastiskt läge med utsikt över havet och natur! Grimsholmen erbjuder ett öppet och naturnära läge och är ett mycket populärt område i Falkenberg. Naturreservatet Grimsholmen är otroligt vackert och ligger utmed kustvägen mellan Falkenberg och Halmstad. Från klippor och små badvikar kan du se allt från betande kor till mycket rikt fågelliv. Här är det inte svårt att spendera hela dagen med att bada eller fiska krabbor! Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information 0346-713653 alt. [email protected] Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. På VarbergsHus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med deras husdesigner/säljare. VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Är du intresserad av att förverkliga en dröm? Hör av dig till mig så berättar jag mer!

Ringtraststigen 16, Långasand, Falkenbergs kommun
  • Imorgon kl 12:30

Ringtraststigen 16

Villa
Långasand, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
5 895 000 kr
155 + 5 m²
6 rum
1 053 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Långasand och detta fantastiska läge på Ringtraststigen 16. Långasand är till största delen ett fritidshusområde men här finns också permanenthus. Bostaden på Ringtraststigen 16 fungerar utmärkt för båda delar. Långasands läge är svårslaget, en sommarort vid havet drygt en mil söder om Falkenbergs stad. Området och närområdet erbjuder en underbar miljö med flera vackra platser att besöka, oavsett om ni söker avkoppling eller mer fartfyllda aktiviteter. Under bifogade länkar finner ni flera förslag på platser värd ett besök. Huset är en Smålandsvilla som uppfördes 2016 med ett tillhörande garage som byggdes 2022. Nuvarande ägare har använt bostaden som fritidshus och alla ytskikt upplevs vara i mycket gott skick. En välplanerad bostad med gott om sällskapsyta, två badrum samt möjlighet till fem sovrum. Solcellsanläggningen installerades 2022 och håller driftkostnaderna nere. Ringtraststigen 16 har ett otroligt läge i Långasand och erbjuder en välplanerad och imponerande trädgårdsmiljö. Tomten angränsar till skogspartiet på baksidan och ger en känsla av lugn och fridfullhet. Slå er ner med en kopp kaffe och en bok på den mysiga uteplatsen längst ner i trädgården och njut av lugnet. I trädgården finns även en stor altan längst husets långsida, här installerades det ett spa-bad 2020. Terrassmarkiser finns installerades både här och på den mysiga frukost-altanen på husets kortsida. Utomhuskök och pergola blir en naturlig samlingsplats i trädgården. För den trädgårdsintresserade finns här en fin blandning av blommor, odlingsbäddar, rabarber, hallonland och en trädgårdsdamm. Trädgården omfamnas av en tät oxelhäck som skapar en skyddad och insynsfri oas på sommaren. Drömmer ni om ett havsnära läge att spendera vardagen eller semestern på? Då har ni kanske hittat hem! Varmt välkomna att boka in er på visning så ses vi!

  • Plus
  • Energieffektiv
Lyckevägen 122, Boberg, Falkenbergs kommun

Lyckevägen 122

Fritidshus
Boberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 995 000 kr
35 + 6 m²
3 rum

Ta chansen och förvärva ett fritidsboende med ett otroligt tilltalande läge. Här arrenderar du en plats som erbjuder en lummig omgivning och gångavstånd till havet. Lyckevägen 122 erbjuder ett fantastiskt fritidsboende för dig som vill ha en plats att dra dig tillbaka till under helger eller semestertider. Grimsholmen/Bobersudde är ett av Falkenbergs mest attraktiva områden med vacker natur i ett stort naturreservat. Från stugan är det bekvämt avstånd till havet där det finns en fin långgrund sandstrand. Det är också nära berget Smörkull med fantastisk utsikt över kustremsan. Stugan som är uppförd under 60-talet är väl omhändertagen av nuvarande ägare. Interiört krävs en viss uppdatering, men ett perfekt tillfälle att få sätta er egen prägel på inomhusmiljön. I stugan finns kök som kombineras med sällskapsutrymmen, från vardagsrummet har ni ljuvlig utsikt mot havet. I stugan finns det två stycken sovrum och extra sovplatser finns i friggeboden på husets baksida. Ett badrum med dusch nås via altanen. Höjdpunkten är husets veranda med vy mot havet. Här kommer ni att kunna spendera många vackra sommarkvällar och njuta av solnedgången över havet. Över uteplatsen finns en markis som skuggar skönt. På husets baksida finns en skyddad och mysig trädgård med stensättningar. Här finns även en stensatt uteplats. Drömmer ni om ett havsnära läge att spendera vardagen semestern på? Då har ni kanske hittat hem! Varmt välkomna att lämna en intresseanmälan eller slå mig en signal så berättar jag mer!

Måsen 509, Olofsbo, Falkenbergs kommun

Måsen 509

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 795 000 kr
30 m²
2 rum

Varmt välkomna till denna semesterdröm i Olofsbo. Måsen 509 är en väl omhändertagen stuga som nu efter 23 år är redo för nya ägare. Stugan som uppfördes år 2000 är mycket välskött och erbjuder ett enkelt och smidigt semesterboende. Stugan är vinterbonad och fungerar för både sommar- och vintersemestrar. 30 välplanerade kvadratmeter där sällskapsytor och kök kombineras i en öppen planlösning. Här finns ett väl tilltaget sovrum, ett sovloft samt ett badrum med dusch. Utanför stugan har ni en skyddad altan med markis. Bäst av allt är det havsnära läget, endast en kort promenad genom stugområdet tar er till stranden och havet. Olofsbo har en fantastisk vidsträckt sandstrand som lockar till lata dagar i solen. Här finns allt ifrån flertalet restauranger med varierande utbud, en stor populär camping, glassförsäljning till mysiga pensionat och B&B ställen där era långväga gäster kan inhysas. Ströva omkring vid vackra Morups Tånge, rid islandshäst eller upptäck de vackra omgivningarna med din stålhäst. Mataffären Tempo har öppet under sommarsäsongen. Här finns alla ingredienserna för en lyckad semester så det är inte konstigt att många väljer att återkomma år efter år så varför inte göra slag i saken och skapa er egna trygga punkt för familjen att återkomma till. Måsens kvartersförening har hand om området Måsen. Måsen har en gemensam lekplats. Ett servicehus finns med tvättmaskin och torktumlare, strykjärn och strykbräda. Wc och dusch som även fungerar som handikapp- och vintertoalett. Föreningen ger också möjlighet att via en laddstolpe ladda din el-bil på området. Vi planerar att starta upp med visningar 2024, men är ni redan nu intresserade av en förhandsvisning är ni varmt välkomna att ta kontakt med mig!

Lundens väg 2, Glommen, Falkenbergs kommun

Lundens väg 2

Fritidshus
Glommen, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 950 000 kr
40 m²
3 rum
939 m² tomt

Välkommen till Lundens Väg 2 – ett charmigt fritidshus som möter naturnära avkoppling! Detta fritidshus, med en boyta om 40 kvadratmeter, utstrålar en mysig atmosfär och inbjuder till en avslappnad tillvaro i Stranninge. Här möts du av en praktisk planlösning och ett funktionellt kök som utgör hjärtat i hemmet. Fritidshuset inkluderar även en tillhörande friggebod som öppnar upp för extra övernattningsmöjligheter, vilket ger flexibilitet för gäster eller extra utrymme för avskildhet under vistelsen. Den grönskande trädgården blir en förlängning av boendet där du kan koppla av på den rymliga altanen. Lundens Väg 2 erbjuder inte bara en plats att bo; det är en möjlighet att vara nära naturen och uppleva lugnet i omgivningen. Området runt Lundens Väg präglas av en rofylld känsla med närhet till grönområden och till havet vilket erbjuder möjligheter till naturnära aktiviteter. Intill finns bland annat härliga promenadstråk och även den omtalande badplatsen vid Petters Brygga. Falkenbergs centrum, en kort bilresa bort, kompletterar din fritidshusupplevelse med lokala bekvämligheter som affärer, restauranger och serviceutbud. Upptäck den harmoniska atmosfären i Lundens Väg 2, där varje dag blir en resa tillbaka till det enkla och vackra i livet. Här ges chansen att skapa egna berättelser och uppleva vardagen på ett fantastisk sätt. Är ni intresserade av Lunden väg 2? Tveka då inte på att slå mig en signal eller boka in er på visning så hörs vi av!

Broslättsvägen 6B, Östra Gärdet, Falkenbergs kommun
  • Ons 10 apr kl 16:30
Broslättsvägen 6B, Östra Gärdet, Falkenbergs kommun, bild 2
Broslättsvägen 6B, Östra Gärdet, Falkenbergs kommun, bild 3

Broslättsvägen 6B

Lägenhet
Östra Gärdet, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 375 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 962 kr/mån
23 305 kr/m²

Välkomna till Broslättsvägen 6b, ett hem för dig som söker ett centralt men ändå lugnt läge för ditt boende. Här bor du med närhet till natur och vackra promenadstråk utmed Ätran! Vid ankomst möts du av ljusa ytor då lägenheten har fönster mot alla väderstreck! Köket är inbjudande tack vare det låga breda fönstret precis ovanför diskbänken, modern öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin samt torktumlare. Sovrummet leder till en praktisk klädkammare och har även plats för ytterligare förvaring eller kanske en liten arbetsplats. Balkongen i sydostläge, är vänd mot lugna Broslättsvägen, detta blir din plats att avnjuta din frukost, bläddra igenom en bok eller bara låt tankarna vandra fritt medan du omfamnas av den milda brisen och solens sken. Detta är en direkt inflyttningsklar lägenhet där allting är fräscht om väl omhändertaget av nuvarande ägare som bott här sedan lägenheten var ny. Till lägenheten hör en platsbestämd parkeringsplats som även har elstolpe. Broslättsvägen erbjuder en fördelaktig och trevlig miljö med närhet till Falkenbergs centrum och dess breda utbud av restauranger, apotek, skolor, bibliotek och shoppingmöjligheter, allt inom fem minuters cykeltur. Tånga handelsplats erbjuder ytterligare restauranger och träningsmöjligheter såsom gym och flera mataffärer, en promenad cirka 10 minuter bort. För de som föredrar en naturskön promenad finns Ätrans vackra stråk på bara några minuters avstånd, perfekt för avkoppling runt vallarnas friluftsaktiviteter. För pendlare eller de som vill utforska närliggande städer ligger tågstationen inom gång- eller cykelavstånd, med enkel tillgång till E6:an för resor söder- eller norrut med bil på bara några minuter. Du är varmt välkommen att boka en visning och uppleva denna 2:a själv!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fabriksgatan 6, Centrum, Falkenbergs kommun
Fabriksgatan 6, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Fabriksgatan 6, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Fabriksgatan 6

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 295 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
2 964 kr/mån
30 116 kr/m²

Det är nu din chans att förvärva en helt underbar etta i den omtyckta och välskötta bostadsföreningen HSB Brf Opalen. Denna lägenhet på markplan bjuder på en välplanerad layout och den inglasade markbalkongen förlänger ditt boendeutrymme under stor del av året. Lägenheten renoverades under 2010-2012 med en moderniserad inredning i en tidlös och tilltalande stil så nu är detta en lägenhet som du genast kan trivas i. Köket är även det renoverat och klassiskt utformat med en charmig matplats intill det soliga fönstret i söderläge. Om du föredrar att sola är det enkelt att öppna upp dörrarna på balkongen och skapa din egna privata solplats! När du skjuter upp balkongdörrarna under soliga dagar har du en generös yta som ger dig extra utrymme, sätt dig ner, sträck ut benen och låt solen omfamna dig på din egen privata uteplats! Här bor du verkligen centralt i Falkenberg med en fridfull och grönskande innergård, komplett med ett gemensamt uterum som är perfekt för alla dina festligheter! Dessutom finns en gästlägenhet tillgänglig i föreningen för dina besökares bekvämlighet. Med en låg månadsavgift på endast 2964 kr, inkluderande värme, vatten, bredband/tv och bostadsrättstillägg, är detta verkligen ett prisvärt boende. Bara ett stenkast från stadens liv och myller finns Doktorspromenaden, detta natursköna promenadstråk där du njuter av vackra scenerier utmed det ömsom lugna ömsom forsande vattnet i Ätran! Är du intresserad av denna charmiga etta? Tveka inte att boka in dig för en visning eller att ringa mig på 0346-48842. Detta kanske är din möjlighet att säkra ditt nya fina hem, mitt i staden!

  • Premium
  • Uteplats
Kornettvägen 28, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun
  • Sön 14 apr kl 16:00
Kornettvägen 28, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun, bild 2
Kornettvägen 28, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun, bild 3

Kornettvägen 28

Lägenhet
Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 890 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/10
4 042 kr/mån
35 327 kr/m²

Denna underbara lägenhet har allt du behöver för en bekväm och avkopplande livsstil. Har du pendling till jobbet eller en förkärlek för stadsupplevelser? Lägenheten ligger bokstavligen "runt knuten" från både tåg- och busstationen, vilket gör det enkelt att pendla till andra städer eller ta dig snabbt till centrum. Närheten till Tånga handelsplats med affärer, apotek, restauranger och padel. Allt du behöver finns inom räckhåll. På Kornettvägen 28 bor du med naturområden precis inpå knuten och det finns fina promenadstråk i närområdet. Med fönster åt tre väderstreck tar du dessutom med dig den härliga naturupplevelsen in och kan njuta av det lummiga läget. Bostaden är nyligen målad, vilket ger en fräsch och välskött känsla i varje rum. De senaste två åren har även solskydd monterats på fönster, all garderobsinredning har nya handtag och ny kran har installerats i kök. Badrummet har genomgått en uppfräschning med en ny kommod, handfat, och en toalett i svart keramik från Gustavsberg Estetic. Extra skåp har lagts till i badrummet för att göra förvaring ännu enklare. De rökfärgade dörrarna i duschen ger en snygg och diskret touch. Bostadsrättsföreningen är välskött med god grannsämja. Utöver bostaden erbjuder bostadsrättsföreningen en gästlägenhet, relax-utrymme med bastu samt grillplats. I entréplanet finns ett varmförråd till lägenheten. Parkeringsplats finns utvändigt eller i uppvärmt garage (kö-system). Kom och upplev den höga standarden och hemtrevliga atmosfären på Kornettvägen 28, och låt oss visa dig varför detta är den perfekta platsen att kalla ditt nya hem. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bacchus väg 8, Bacchus, Falkenbergs kommun
Bacchus väg 8, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 2
Bacchus väg 8, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 3

Bacchus väg 8

Lägenhet
Bacchus, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
5 650 000 kr
97 m²
3 rum
vån 5/7
5 696 kr/mån
58 247 kr/m²

Välkommen till drömlägenheten vid Skrea Strand, där exklusivitet och lyx möter total havsutsikt i widescreen-format! Denna smakfulla lägenhet på 97 kvm bjuder på ytskikt och utrustning i toppklass - nyproduktionskvalitet som får dig att känna att du kliver in i en helt ny värld. Njut av att bo utan insyn från grannhusen och ta in det ljusa och rymliga intrycket som möter dig när du stiger in i hallen. Köket är utfört med ek utgör en stilren kontrast till de ljusa väggarna. Balkongen som är helt inglasad ger dig möjligheten att njuta av havets skönhet utan att lämna ditt hem. Fantastiska solnedgångar upplevs härifrån! Master bedroom har en reglerbar air-condition där du kan skräddarsy temperaturen till din perfekta nivå, vilket garanterar att du alltid kommer att känna dig avslappnad och behaglig under den varmare årstiden. Förutom ett mindre sovrum och en klädkammare med smart skåpsinredning har bostaden två helkaklade, exklusiva dusch & wc, varav den större har tvättmaskin och torktumlare ifrån Miele. I entrén döljer en skjutgarderob med spegeldörrar snyggt alla dina ytterkläder. När du vill parkera bilen kan du göra det i garaget i den blåmålade byggnaden bakom bostadshusen, här kan du även boka en laddplats för din elbil mot en extra avgift. Som boende har du tillgång till en härlig takterrass med spa-bad, bastu och dusch, samt en samlingslokal och en gästlägenhet som är perfekt för dina besökande gäster. Denna del av Falkenberg, Skrea Strand, är en verkligt trevlig och naturskön plats med strandens badbrygga bara några stenkast bort. Populära restauranger, Skrea bangolf och Klitterbadet ligger också inom kort gångavstånd. Falkenbergs centrum och flera mataffärer når du enkelt med cykel från bostaden. Blir du nyfiken, då är du välkommen att kontakta Ola Claesson på 0346-48842 för ytterligare information och bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Sländevägen 3, Ringsegård, Falkenbergs kommun
Norra Sländevägen 3, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 2
Norra Sländevägen 3, Ringsegård, Falkenbergs kommun, bild 3

Norra Sländevägen 3

Villa
Ringsegård, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
7 950 000 kr
281 + 50 m²
8 rum
968 m² tomt

Välkommen att öppna upp de dubbla entrédörrarna till ett fantastiskt fint hem med genomgående klassiska och väl uttänkta materialval, här går utmärkt att flytta in i precis som det är! Du möts av en rymlig hall på ca 20 kvm och de fantastiskt generösa rummen inbjuder till en skön atmosfär med klassiska väggpaneler, påkostade listverk och takhöjd upp till takhöjd! Vardagsrummet som tillsammans med matsalen är på nästan 50 kvm har utgång mot poolområde och terrassen genom dubbla helglasade altandörrar. De spröjsade glaspartierna förstärker det klassiska och ger samtidigt rummen ett underbart ljus! En värmande, dekorativ braskamin är placerad i utmed vardagsrummets vägg. Husets hjärta är matplatsen som tillsammans med det fina pärlgrå Ballingslövs-köket utgör den självklara, naturliga samlingspunkten för både familjen till vardags och vid även möjlighet att bjuda på något gott vid köks-ön i goda vänners lag. På entréplan finns även ett helkaklat dusch/wc och ett rum som passar utmärkt som ytterligare sovrum, kontor eller som ett gästrum. Tvättutrymme med en mycket praktisk groventré direkt intill garaget. På bostadens ovanvåningen finns ett stort allrum med generös takhöjd till nockhöjd och utgång till en balkong i sydvästläge. Här finns även 3 stora sovrum som vardera har egen klädkammare. Helkaklat wc/duschutrymme. Sovrum nr 4 är Master bedroom och är på totalt ca 42 kvm, detta sovrum har två klädkammare och ett "eget" helkaklat bad och duschutrymme. Rummet har även en AC-anläggning som kan ge rummet en behaglig temperatur dom varma sommardagarna. Takhöjd till nockhöjd. Runtom tomtgränserna finns staket och även en Avenbokshäck planterad. Till ett av husets absoluta höjdpunkter hör utomhusmiljön med generös terrass som tillsammans swimmingpoolen utgör ca 200 kvm vilket ger gott om plats solsängar, matgrupp och plats för grillen! Trädgården är i övrigt lättskött med gångar som är stensatta, två Husqvarna Automower och en uppfarten som är asfalterad. Villan har ett perfekt, ostört läge på återvändsgatan med bara några minuters promenad ner till Ringsegårds badstrand. In till Falkenbergs centrum har du ca 6 km och närmsta livsmedelsbutik finns på Hjortsberg, ca 5 minuter med bil. Förskola finns på området och grundskola finns på Hjortsberg samt i Skrea. Ringsegårds Strand är en mycket trevlig del av natursköna Falkenberg och det bästa är när våren börjar komma med höjdpunkt för sommaren att ha lyxen att kunna vara på stranden en varm sommardag, men även att kunna relaxa vid den egna poolen då havstemperaturen inte hunnit bli behagligt hög för bad! Kort sagt en påkostad villa i ett klassisk utförande i kombination med New England, mycket gott skick, bara för dig att flytta in! Vill du uppleva huset på plats? Följ med oss på visning, det kostar absolut ingenting att bli hänförd. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 2
Bacchus väg 4, Bacchus, Falkenbergs kommun, bild 3

Bacchus väg 4

Lägenhet
Bacchus, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
5 475 000 kr
81 m²
3 rum
vån 6/7
4 994 kr/mån
67 593 kr/m²

Välkommen till Bacchus väg 4, en exklusiv oas där varje detalj utstrålar en känsla med elegans. Den ljusa lägenheten på 81 kvadratmeter öppnar upp en värld av sofistikerad boendemiljö, där varje ytskikt och varje detalj är i nyskick och av högsta kvalitet. Blicken sveps genast bortom tröskeln och fångas av det vidsträckta havet som sträcker sig utanför. Här bor du med en unik känsla av privatliv, omgiven av en atmosfär och med havet närvarande i varje rum! De två balkongerna är som privata uterum med panoramautsikt över havet. Den första, en generös och inglasad yta, bjuder in till måltider med ljudet av vågorna som sällskap. Den andra, lika storslagen och inglasad, skapar en perfekt plats för avslappning i en exklusiv loungeatmosfär. Att njuta av havet blir här en vardagslyx som inte kräver att du lämnar ditt hem! I det rymliga sovrummet väntar en klädkammare och en reglerbar air-condition, skapade för att förlänga känslan av välbefinnande. Det tillhörande badrummet blir ett privat hygienutrymme. Med smidiga, vackra vikdörrar kan du enkelt förvandla lägenheten till två mysiga sovrum. För din bil erbjuds möjligheten att parkera i det blåmålade höglagret bakom bostaden där det finns väl skyddade garageplats, är du ägare av en elbil kan du även dra nytta av laddplatser, ytterligare ett bevis på att varje aspekt av detta hem är utformat med omsorg och framtidstänkande. Omgivningen på Skrea Strand förlänger det exklusiva boendet till en upplevelse av natursköna omgivningar och med badbryggan bara några stenkast bort. Här finns populära restauranger, Padel/tennisbanor och Klitterbadet inom bekvämt gångavstånd. Falkenbergs centrum och mataffärer nås enkelt med en kort cykeltur. Välkommen till ditt nya hem på Bacchus väg 4, där du varje dag kan njuta av en underbart magisk utsikt mot havet och Skrea Strand!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 8F, Centrum, Falkenbergs kommun
Storgatan 8F, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Storgatan 8F, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Storgatan 8F

Radhus
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
4 150 000 kr
173 + 41 m²
5 rum
130 m² tomt

Detta radhus är som en konstant uppgradering genom tiderna, som om varje förbättring har varit en kärleksfull investering. Här i detta centralt belägna radhus med en omgivning av natur och en föränderlig vy över Ätran, har varje detalj genomgått påkostade förbättringar för att skapa en oas mitt i staden. Byggt 1976 och ägt av nuvarande ägare de senaste 20 åren är det snart dags att överlämna till en ny familj. I centrala Falkenberg finner du detta generösa radhus längs Storgatan som med sina 5 rum och kök väntar på att få omvandlas men nu med din personliga prägel, och trots att huset är i ett alldeles utmärkt skick finns det en möjlighet att göra förändringar. Genom entrén möts du av en hall som välkomnar dig till det ljusa vardagsrummet som tillsammans med matplatsen utgör en öppen planlösning mot det påkostade köket levererat ifrån Lidhults-kök. Generösa vikpartier gör att du kan öppna upp och att avnjuta frukosten med en oemotståndlig utsikt över Ätran. På entréplanet finns även ett wc. På övervåningen öppnar sig möjligheterna ännu mer. Ett stort allrum och ett stort sovrum ger utrymme för kreativ användning, och planlösningen tillåter upp till tre sovrum om så önskas. Här finns även ett helkaklat badrum för bekvämlighet intill sovrummet. Souterrängplanet bjuder på överraskningar i form av ett extra rum som med fördel kan användas som gästrum, kontor eller ett extra sovrum. Här finns även ett allrum med en värmande murspis och utgång till både uterummet och den stensatta solterrassen. Här nere finns även ett fantastiskt fint helkaklat hygienutrymme som erbjuder dig en generös duschplats, bastu, relax och tvätt/tork. Separat wc finns i den nedre hallen vilket gör huset komplett och anpassat för alla behov. Det centrala läget kombinerat med husets arkitektur och den lättskötta tomten skapar en perfekt harmoni mellan stadsliv och naturnära boende. Från de sociala rummen kan du följa naturens skiftningar mot Vallarna, laxfisket och Ätrans strömmande vatten som tar fart när Ätran smalnar av i den delen som kallas Garvareforsen. För den som älskar att bo nära centrum är detta hemmet där drömmar och egna idéer kan förverkligas genom en verkligt gedigen bas. Ett perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt och ändå vara omgiven av vacker natur. Om du har egna idéer om ditt boende, är du varmt välkommen på min visning för att upptäcka alla möjligheter som detta påkostade hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
Fabriksgatan 6, Falkenberg, Falkenbergs kommun
  • Mån 8 apr kl 16:30
Fabriksgatan 6, Falkenberg, Falkenbergs kommun, bild 2
Fabriksgatan 6, Falkenberg, Falkenbergs kommun, bild 3

Fabriksgatan 6

Lägenhet
Falkenberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 195 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 605 kr/mån
29 875 kr/m²

Varmt välkomna till Fabriksgatan 6! Letar du efter ditt första boende, eller en härlig etta inne i Falkenberg stad? Är önskemålen närhet till nästan allt, så som shopping, restaurang, nattliv, natur och fritidsliv, då har ni hittat rätt. Trots sitt centrala läge finner vi ro i lägenheten med det fina läget mot Fabriksgatan och med den inglasade balkongen. Bostaden har uppdaterats under de senaste åren med nytt golv i entré och vardagsrum samt vitmålade väggar. Modernt stort kök och luftig hall, med mycket förvaringsutrymme. Vardagsrummet är rymligt så att både din säng, arbetsplats och soffgrupp ryms. Arbetsplatsen ramas fint in utav mörkbetsad liggande träpanel. Pärlan är den inglasade balkongen vilket vi når både ifrån kök och vardagsrum. Här kan ni spendera stora delar utav dagen och kvällssolen kan avnjutas här. Tack vare att solen befinner sig på innergården under dagtid är lägenheten sval och skön även sommartid. HSB Brf Opalen är populär och stabil förening med en mysig grönskande innergård med gemensam uteplats och lusthus att hyra. Avgifterna är låga och det är en härlig blandning av unga, äldre och barnfamiljer som bor här. I huset huserar café med nybakta frallor, för godis älskarna finns Hemmakväll. På gatan mittemot finn nybyggda kvarteret Hjulet med mataffär, bageri, apotek, restauranger och klädaffärer. Vackra rofyllda promenadstråk längst Ätran och vid Vallarna, finner vi ett stenkast bort. Havet når vi med en kort och härlig cykeltur. Låter detta intressant är ni varmt välkomna att kontakt mig eller anmäla er till visning så hör jag av mig!

  • Premium
  • Balkong
Västervägen 2, Valencia, Falkenbergs kommun

Västervägen 2

Villa
Valencia, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
4 195 000 kr
193 + 17 m²
8 rum
875 m² tomt

Hyresfastighet med två lägenheter i mycket gott skick. Den största lägenheten är nu ledig och erbjuder ett perfekt tillfälle att köpa. Med den stora lägenheten kan du inte bara njuta av generöst utrymme för ditt eget boende, utan även dra nytta av att få in hyresintäkter från den andra lägenheten, vilket gör det möjligt att bo billigt och samtidigt investera i fastigheten Fastigheten är i mycket gott skick interiört och exteriört och består av en lägenhet om 3 rok samt en stor lägenhet med 5 rok. Nuvarande ägare installerade 2022 en ny frånluftsvärmepump vilket ger låga driftkostnader och en förbrukning på endast 11 200 kwh/år. I dagsläget är 3:an uthyrd och genererar hyresintäkter på 102 000 kr/år. Önskar ni att hyra ut även 5:an genererar detta ytterligare 159 600 kr i hyresintäker per år utifrån nuvarande hyresavgift. Lägenheterna har genomgående fina ytskikt och har även renoverats med varsitt nytt badrum 2013. Till lägenheterna ingår varsin trevlig uteplats med elektrisk markis samt tillgång till en stor gemensam trädgård där robotgräsklipparen tar hand om trädgårdsskötsel. Ett Yale dörrlås leder in till en gemensam groventré där ingång till respektive lägenhet finns. Området Valencia är centralt beläget med ca 5 minuter in till stan. I nära anslutning till bostaden ligger även lokstallarna där det finns ett bra serviceutbud med bland annat Ica Kvantum och apotek. Från Valencia har man gångavstånd ner till Lövstavikens Hamn och båtförening. Närhet till härliga Stafsinge strand med långgrund och barnvänlig sandstrand. Fin cykelväg löper från Västra Gärdet utmed hela kusten mot Varberg. På behörigt avstånd ligger också Ätran med dess fantastiska utbud av natur och friluftsliv. Varmt välkomna att kontakta mig för mer information.

  • Uteplats
Värnamovägen 3, Ätran, Falkenbergs kommun

Värnamovägen 3

Villa
Ätran, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 795 000 kr
115 + 55 m²
6 rum
1 488 m² tomt

Välkommen till denna enastående villa i Ätran – ett boende som kombinerar den tidlösa charmen hos en smakfullt renoverad villa med moderna bekvämligheter och en perfekt plats för familjeliv. När du kliver in i detta hem möts du av ett rymligt och ljust vardagsrum med öppen planlösning och ett fint flöde. Det nya vita köket är hjärtat i hemmet och imponerar med sin stilfulla design och moderna apparatur. Här finns gott om förvaringsutrymme och rikligt med arbetsytor för att göra matlagningen till en ren njutning. Oavsett om du är en mästerkock eller en entusiastisk amatör kommer detta kök att bli en glädje att använda. Den öppna planlösningen gör att familj och vänner kan umgås medan du förbereder middagen, och det generösa vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för avkoppling och sociala sammankomster. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över den uppväxta och lummiga trädgården. Gå ut till det härliga uterummet, perfekt beläget på kvällsolsidan. Här kan du njuta av långa sommarkvällar medan du avnjuter en måltid eller bara kopplar av med en bok. Uterummet ger extra utrymme för rekreation nästan året om och binder samman den vackra trädgården med den inre delen av bostaden. Denna villa har inte bara ett utmärkt läge utan erbjuder också ett vidbyggt dubbelgarage, vilket gör det till en idealisk plats för bilentusiaster eller familjer med flera fordon. Garaget ger gott om utrymme för både bilparkering och förvaring, vilket underlättar vardagen. Bortsett från de uppenbara fördelarna med detta fina hem, är det också värt att nämna den trivsamma miljön i Ätran. Med vacker natur och närhet till utomhusaktiviteter som promenad och cykelvägar, eljusslinga där man vintertid åker skidor och det erbjuds även skidskytte samt på gångavstånd finns Sjöviken med både bad i sjön men även i bassäng. Ätran är perfekt för den som vill vara lite aktiv! Ett par mil bort ligger metropolen Ullared, här finns allt övrigt som man behöver som varuhuset Gekås, apotek, vårdcentral och systembolag. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa i Ätran en fantastisk kombination av modern stil och tidlös elegans. Med ett nytt vitt kök, öppen planlösning, uterum på kvällsolsidan och ett vidbyggt dubbelgarage är detta verkligen ett hem att trivas i. Missa inte chansen att uppleva den perfekta balansen mellan komfort och funktion i denna drömboende. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
Holgersgatan 12A, Centrum, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Holgersgatan 12A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Holgersgatan 12A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Holgersgatan 12A

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 200 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
6 787 kr/mån
15 000 kr/m²

Mitt i hjärtat av Falkenberg finner ni denna fina trerummare! Mer centralt kan man inte komma, man lever mitt i händelsernas centrum. Via en hiss kommer ni upp till våning två och väl inne känner ni den otroligt mysiga känsla som lägenheten ger. I inre hallen finns en öppen spis som är godkänd att elda i och den ger både en varm myskänsla som go extravärme. Köket är i gammal retrostil med de charmiga skjutluckorna. Plats för ett matbord finns här. Sovrum två gjordes om till ett matrum där man har plats för stora middagar och umgänge med familj och vänner. Här har nuvarande ägare lagt in en ny fiskbensparkett i massiv ek. I vardagsrummet finns plats för en soffa framför TV:n. Balkongdörren finns här till balkongen som finns utmed Holgersgatan. Vill man mysa riktigt kan man krypa upp i det fina burspråket, sitta på mjuka kuddar och kanske lyssna på konserterna som är på torget på somrarna? Här bor ni med närhet både till butiker, restauranger och busshållplatser. Allt ni behöver finns inom gångavstånd. Vill ni ut och gå en promenad finns doktorspromenaden precis utmed Ätran. Låter detta som boendet för dig? Tveka inte att anmäla er till visningen!

  • Premium
  • Hiss
Holgersgatan 2A, Centrum, Falkenbergs kommun
  • Tor 11 apr kl 17:15
Holgersgatan 2A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 2
Holgersgatan 2A, Centrum, Falkenbergs kommun, bild 3

Holgersgatan 2A

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 994 kr/mån
24 545 kr/m²

Välkommen till Holgersgatan 2A och detta centrala boendet i "Terrasshuset". Här finner du en kombination av ett centralt men samtidigt ostört boende! Denna fräscha 55 kvadratmeter stora två-rummare erbjuder dig en solig terrass på över 20 kvadratmeter, perfekt för avkoppling och sociala stunder under den varma tiden på året. Terrassen ligger i ett underbart, skönt söderläge och har en vy över det gröna området omkring radhusområdet Tullgränd. Dina steg in i denna lägenhet leder dig genom hallen och klädkammaren in till ett trivsamt vardagsrum tillsammans med ett praktiskt mindre arbetskök. Lägenheten har ett rymligt sovrum som även har plats för extra garderober eller ett skrivbord om så önskas. Ett bekvämt dusch/wc. På bekvämt avstånd, strax utanför entrédörren ligger den välskötta gemensamma tvättstugan och även lägenhetens förrådsutrymme, vilket gör vardagen smidigare. Till lägenheten ingår dessutom din egna platsbestämda garageplats vilket innebär att du kan parkera tryggt och säkert direkt när du köpt lägenheten! Med en hiss i huset är tillgängligheten bekväm och det centrala läget på Holgersgatan ger dig närhet till allt du behöver. Nya gallerian, med sin bredd av butiker inklusive livsmedelsbutik, samt olika restauranger och caféer, ligger inom bekvämt räckhåll. De natursköna promenadstråken längs Ätran som rinner strax nedanför lägenheten, kan locka till avkopplande stunder i naturen. Dessutom, med endast 100 meter till busshållplatsen, är det lätt att ta sig till tågstationen för längre resor eller andra äventyr. Med direktentré till bostaden utan några trappsteg att övervinna, erbjuder denna bostad dig ett centralt och bekvämt boende!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Nygatan 20, Centrum, Falkenbergs kommun

Nygatan 20

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 795 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 804 kr/mån
22 579 kr/m²

Välkomna till Nygatan 20, där en central och välskött bostadsrätt i HSB Brf Opalen väntar på er! Denna lägenhet, som ligger mitt i centrala Falkenberg är en välplanerad 3:a belägen på 1:a våning en trappa upp och med en generös inglasad balkong vänd mot den välskötta lugna innergården. När du kliver in möts du av en välkomnande hall med klädkammare som leder dig vidare till vardagsrummet och köket. Här finns också två rymliga sovrum, ett renoverat dusch/wc samt även en gäst-wc. Den inglasade balkongen som du når via vardagsrummet ligger mot sydost och utgör ett extra rum stor del av året! Föreningen HSB Brf Opalen är omtyckt, dess grönskande innergård erbjuder gemensamma utrymmen, inklusive ett uterum som går att boka för grillfester och sociala tillställningar med vänner och familj. Trots den centrala placeringen erbjuder innergården en härligt, fridfull miljö där du kan koppla av utan att nämnvärt påverkas av stadspulsen utanför! För övernattande gäster finns även en möjlighet att hyra en liten lägenhet genom föreningen. I den låga avgiften på 4800 kronor inkluderas även värme och vatten, fiber och grundläggande TV-utbud. Är denna lägenhet på Nygatan 20 något som lockar dig? Ta chansen att flytta in och förvandla detta till ditt perfekta hem! Vi ser fram emot att välkomna dig på någon av våra visningar!

  • Balkong
Tärnan 716, Olofsbo, Falkenbergs kommun
Tärnan 716, Olofsbo, Falkenbergs kommun, bild 2
Tärnan 716, Olofsbo, Falkenbergs kommun, bild 3

Tärnan 716

Fritidshus
Olofsbo, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 995 000 kr
32 m²
2 rum

Drömmer du om en idyllisk tillflyktsort vid havet? Denna charmiga stuga på 32 m2, belägen i det eftertraktade området Tärnan i Olofsbo, är ditt svar! Byggd med omsorg år 2009, erbjuder den en perfekt blandning av modern bekvämlighet och traditionell mysighet. Stugan har en bra planering, ni kommer in i en hall där man ställer skorna och hänger av sig sina ytterkläder. Sedan kommer ni in i ett kök och vardagsrum med öppen planlösning. Stora fönster släpper in bra med ljus här. Sovrummet har bra storlek och plats för en dubbelsäng och garderob. Badrummet är fint och det finns en duschhörna bakom välvda glasdörrar. Stugan ligger bara en kort promenad från den fantastiska stranden i Olofsbo, vilket ger dig möjlighet att njuta av solnedgångar och strandliv när du vill. Området runt Olofsbo är känt för sin natursköna skönhet. Perfekt för de som älskar utomhusaktiviteter som vandring, cykling och utforska omgivande naturområden. Varje dag blir en möjlighet att upptäcka nya äventyr. På området Tärnan finns en servicebyggnad med tvättmöjligheter, dusch och toalett. Det finns också redskap att använda när man ska göra fint runt sin stuga. Egen parkeringsplats finns på området. Låter detta som den perfekta stugan för dig? Slå mig en signal så pratar vi mer!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 54