Svensk Fastighetsförmedling Falun

Svensk Fastighetsförmedling Falun

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hyttgatan 42E, Dikmanska Gården, Falu kommun

Hyttgatan 42E

Lägenhet
Dikmanska Gården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 995 000 kr
115 m²
4 rum
7 387 kr/mån
26 043 kr/m²

ÄNTLIGEN EN BOSTAD TILL SALU I ANRIKA DIKMANSKA GÅRDEN! Nu ges möjlighet att förvärva ett kulturarv fullt av charm, karaktär och tidstypiska detaljer i världsarvsstaden Falun med dess rika friluftsliv. Helt genomgående och på ett mycket smakfullt sätt renoverad bostad . Fint kök från HTH med trivsam köksö, stenskivor och påkostade vitvaror. Matrum i direkt anslutning till köket. Vardagsrum med härlig kakelugn - att mysa vid kulna höst- och vinterkvällar. Badrum med klinker (golvvärme) och kakel. Rymlig hall med uppgång till övre plan via fin trätrapp med smidesräcke. Övre plan med möblerbar hall/allrum med fint trägolv, badrum med microcement (golvvärme) och badkar, två bra sovrum med fina trägolv samt gott om förvaring i två klädkammare. Uteplats i bästa sydvästläge i anslutning till entrén. Välkommen att uppleva denna unika och lugna gårdsmiljö med bra läge i trevliga kvarter, en oas mitt i centrala Falun!

  • Uteplats
Toftbyn 52, Toftbyn, Falu kommun
  • Ons 24 apr kl 17:00
Toftbyn 52, Toftbyn, Falu kommun, bild 2
Toftbyn 52, Toftbyn, Falu kommun, bild 3

Toftbyn 52

Villa
Toftbyn, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 195 000 kr
180 + 88 m²
5 rum
1 040 m² tomt

TOFTBYN - SJÖNÄRA - CHARMIG VILLA MED KARAKTÄR - endast ca 18 kilometer från Faluns Centrum! Uppfyll drömmen om en vacker 30-tals villa med härlig trädgårdstomt och stor solig altan med utsiktsvy över sjön Toftan. Vad sägs om endast ca 100 meter till morgondoppet och båtturen på spegelblankt vatten!? Huset är byggt i 1½-plan med praktisk souterrängkällare. I början på 2000 utfördes här större renoveringar som bl.a. nytt yttertak, dränering, nya fönster, badrum och kök mm. Ett mycket charmigt hem som inger en varm hemtrevlig känsla med fina ljusflöden, trivsam planlösning och bevarade tidstypiska detaljer. Fina trägolv, vackra spegeldörrar, vedspis och spännande vinklar är endast några av dom tilltalande detaljerna. På entréplan välkomnar en rymlig entréhall med trappförbindelse till övriga plan. Ett inbjudande och socialt kök med fin ved spis och praktiskt skafferi, samt med öppen planlösning mot matrummet. Från köket nås den stora altanen i bästa sydvästläge. Trivsamt vardagsrum med centralt placerad öppen spis med insats. Vidare på detta plan finns ett sovrum samt wc-rum. En trappa upp erbjuds en delvis möblerbar hall med fina fönsterdörrar ut mot balkongen. Två stora sovrum varav master bedroom med fint fönsterparti med härlig utsiktsvy över åkrar och sjön. Båda sovrummen har intilliggande klädkammare/walk in closet. Ett fräscht helkaklat badrum med badkar och duschplats samt flertal förrådsrum/kattvindar. Praktisk souterrängvåning med bl.a. tvättstuga, matkällare, flertal förrådsrum, garage, pannrum och groventré. Exteriört samsas mysiga uteplatser med fina gräsytor som inbjuder till många härliga soltimmar, trevliga grillkvällar, rekreation och lekar. Stor delvis takad altan med gott om plats för både loungegrupp, solstolar och matbord. På fastigheten finns även en vedbod samt grusad infart med plats för flertal bilar. Toftbyn är en vacker och mycket trevlig by med härlig sammanhållning. Här finns en fin badplats med stora gräsytor, bryggor och dansbana. Idrottsplats med fotbollsplan och hinderbana. Isrink. Aktiv gymnastik- och bygdeförening som arrangerar trevliga aktiviteter året om. Här firas bl.a. midsommarafton vid badet med hemmagjorda jordgubbstårtor, kyrkbåtsrodd och valborgsfirande. Direkt närhet även till härliga skogspromenader och fina cykelturer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Fagerövägen 61, Källviken, Falu kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Fagerövägen 61, Källviken, Falu kommun, bild 2
Fagerövägen 61, Källviken, Falu kommun, bild 3

Fagerövägen 61

Villa
Källviken, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
6 975 000 kr
197 + 57 m²
6 rum
2 123 m² tomt

UNIK OCH CHARMFULL VILLA I ATTRAKTIVA KÄLLVIKEN. Fantastiskt läge på stor insynsskyddad hörntomt endast ett stenkast från Källvikens båthamn. Stor härlig altan med vidsträckt utsikt över sjön Runn. Stenlagd berså och balkong. Stort kök med fint nyslipat trägolv, trivsam köksö och vedspis. Plats finns för rejält matbord. Rymligt vardagsrum med fint trägolv och smakfull eldstad. Luftig välkomnande hall med klinkergolv och gästtoalett med klinker och kakel. Övre plan med tre bra sovrum och gott om förvaringsutrymme. Badrum med klinker, kakel och bubbelbadkar. Suterrängvåning med vattenburen golvvärme i allrum och sovrum. Badrum med klinker och kakel. Separat ingång ger ett perfekt tonårsboende eller uthyrningsmöjligheter. Förråd/tvättstuga och matkällare. Stor härlig tomt med bärbuskar, hallonhäck, planteringar, odlingsland, fina gräsytor och liten träddunge. Nytt tak ca 2018 och dränerat ca 2010. Fristående dubbelgarage och en rejäl grusad yta ger bra parkeringsmöjligheter. Uppvärmning via bergvärme (ny värmepump 2023) Falu Stadsnät installerat samt laddbox för elbil. Sjön Runn är en attraktiv båtsjö med mer än 100 öar som inbjuder till en härlig skärgårdskänsla. Här erbjuds många fina aktiviteter året om. På vinterhalvåret plogas det upp långa skridskobanor som bjuder in till sköna långturer och härliga motionslopp. Morgondoppet vid den närliggande stranden och båtturer på spegelblankt vatten blir ett naturligt inslag i vardagen när man bor så här. Attraktiva, idylliska och familjevänliga Källviken ligger ca 4 km från Falun centrum. I närheten finns rikligt med aktiviteter som bl.a. golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus. Härlig natur med skog och elljusspår finns i närheten. Fin cykelväg till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda, Rv50/E16 ligger några minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Handla mat och andra förnödenheter kan man med fördel göra på City Gross. Förskolor och grundskolor F-6 finns i närliggande områden.

  • Premium
Främby Udde 20 (Stuga 10), Främby Udde, Falu kommun
Främby Udde 20 (Stuga 10), Främby Udde, Falu kommun, bild 2
Främby Udde 20 (Stuga 10), Främby Udde, Falu kommun, bild 3

Främby Udde 20 (Stuga 10)

Lägenhet
Främby Udde, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 200 000 kr
24,5 m²
3 rum
2 550 kr/mån
48 980 kr/m²

BR-STUGA MED FANTASTISKT LÄGE VID FALUNS POPULÄRA "SKÄRGÅRDSSJÖ" RUNN! Kontakta ansvarig mäklare Sandra Daniels 070-279 83 53 för visning! Här är det lätt att bli tilltalad av miljön och det unika, härliga läget - en plats som ger en upplevelse året om! För er som drömmer om att äga en stuga med direkt närhet till strand och sjö. Passar för den som uppskattar närheten till vatten med dess aktiviteter sommar som vinter och möjligheten att ha den egna båten nära, men vill slippa den regelbundna tillsynen av stugan. Konceptet bygger på att stugan hyrs ut när du själv inte bor - Ger hyresintäkter som täcker finansieringen och ger avkastning på ditt köp! 5 bäddar med två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med våningssängar. Genomgående smakfullt inrett med bra standard. Stugan är fullt möblerad och utrustat med allt vad man kan behöva. Detta ingår i köp. Med bekväm närhet till Falu stadskärna, fantastiskt läge och utsikt över skärgårdssjön Runn ligger dessa trivsamma och optimalt planerade fritidshus. Området och anläggningen ger fantastiska möjligheter till en rik och aktiv fritid. Båtplats, badstrand och bastu m m . Vintertid är Runn ett paradis för skridskoåkare - Udden är dessutom den perfekta start- och pausplatsen både sommar som vinter. Den stora "grosshandlarvillan" Villa Herdin där restaurangen/serveringen är belägen finns också möjlighet till konferens, middagar i stora sällskap och bröllop. Konceptet innebär bland annat att stugan används för uthyrning när du som ägare inte bokat den för egen vistelse i bokningssystemet, vilket ger dig en hyresintäkt som väl bidrar till finansieringen av ditt köp. Hyresintäkterna för stugorna har genom åren varit mycket goda. Som ägare har du ett eget logg-in på en bokningssida. Där blockerar du de perioder du själv vistas i stugan. Bostadsrättsföreningen äger marken och svarar för yttre underhåll. Medlemmarna ansvarar för det inre underhållet. Föreningen driver uthyrningen i egen regi med en service- och uthyrningsenhet som ansvarar för hela området. Uthyrningsenheten servar dig med uthyrningen, nyckelutlämning, städning, avsyning och enklare reparationer m m. Skärgårdssjön Runn och Främby Udde har skaffat sig en plats på kartan internationellt - populärt resmål för turister från bland annat Tyskland och Holland. LÄGET ÄR EN UPPLEVELSE ÅRET OM!! FRITIDSHUS SOM PASSAR BÅDE FÖR BARNFAMILJEN OCH LIVSNJUTAREN!

  • Premium
  • Uteplats
Kungsgårdsvägen 25, Övre Norslund, Falu kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Kungsgårdsvägen 25, Övre Norslund, Falu kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 25, Övre Norslund, Falu kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 25

Lägenhet
Övre Norslund, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 450 000 kr
74,5 m²
3 rum
4 452 kr/mån
32 886 kr/m²

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR - ett boende med huskänsla och bostadsrättens trygga boendeform. Tilltalande bostadsrättsradhus om ca 74 välplanerade kvadratmeter bekvämt belägen i ett plan samt med ett källarplan om ca 20 kvm som ger goda biytor. Ett mycket trivsamt boende med stort härligt vardagsrum där stora fönsterpartier och altandörr ger rummet ett fint ljusinsläpp. Direkt access ut till den trevliga uteplatsen med mindre trädgårdstomt i bästa sydvästläge. Renoverat kök i anslutning till den rymliga matplatsen belägen mellan kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns två generösa sovrum varav ett med utgång till altan och trädgård. Fint helkaklat badrum med dusch. I källarplanet finns ett möjligt gästrum/ allrum samt möjlig tvättstuga och flera förråd. Från det egna källarplanet nås även föreningens gemensamma källarutrymme med två extra förråd. Här bor ni i trivsam förening med god ekonomi och bra avgift samt med parkeringsplats bekvämt belägen intill huset. I föreningen finns det även tillgång till sov-, gäst- eller hobbyrum, träningsrum och modernt renoverad tvättstuga. Övre Norslund/Surbrunnshagen är ett grönskande område med naturen alldeles inpå knuten. Fina elljusspår för dig som gillar att åka skidor eller ta sköna skogspromenader. Närhet även till livsmedelsaffärer, vårdcentral, frisör, apotek och post. En promenad på ca 10 minuter tar dig till det närliggande och expansiva affärsområdet vid det gamla regementet samt till Falu Lasarett. Till centrum och resecentrum är det endast ca 2,5 kilometer. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
Sturegatan 83C, Centrum, Falu kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Sturegatan 83C, Centrum, Falu kommun, bild 2
Sturegatan 83C, Centrum, Falu kommun, bild 3

Sturegatan 83C

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 250 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
3 000 kr/mån
37 879 kr/m²

ÄR DU STUDENT, HAR PLANER PÅ ATT FLYTTA HEMIFRÅN ELLER BARA SÖKER EN YTEFFEKTIV ETTA? Då har vi den perfekta ettan för dig! Centralt belägen etta med ett helt nyrenoverat badrum från 2024 och ett kök renoverat 2018 med diskmaskin. Mycket funktionell och yteffektivt hem med uppskattad öppen, social planlösning och separat sovalkov. Härlig, stor inbjudande balkong med gott om utrymme för att avnjuta dess soliga läge. I månadsavgiften ingår ALLT så som garageplats, hushållsel, värme, vatten, och tv-utbud. Solid och välskött förening där du i samma hus har tillgång till gym, bastu, garage, gästlägenhet och tvättstuga. Perfekt första bostad, student- eller pendlarlägenhet med den låga avgiften! Här har man den perfekta blandningen av allt som stadens puls erbjuder ett stenkast bort med flertal restauranger och kaféer men också Falu gruvas historia med härliga promenad- och motionsspår. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergshauptmansgatan 2E, Elsborg, Falu kommun

Bergshauptmansgatan 2E

Lägenhet
Elsborg, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 495 000 kr
92 m²
3.5 rum
5 881 kr/mån
27 120 kr/m²

EFTERTRAKTAT RADHUS MITT I STAN! Missa inte detta bostadsrättsradhus, beläget mitt i kulturkvarteret Elsborg. Ett perfekt boende för dig som söker något mittemellan hus och lägenhet! Eftertraktat 2-plans bostadsrättsradhus med lugnt cityläge och endast några promenadminuter till Faluns affärsgator, matbutiker, resecentrum m m. Inbjudande bostad med entréplan bestående av fint renoverat kök, vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord, duschrum och förråd. Övre plan består utav två (tre möjliga) sovrum, allrum och ett badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fräscha ytskikt och ljusa, harmoniska färgsättningar i alla rum. Solig, insynsskyddad radhustomt med en härlig stensatt uteplats med markis. Ett hus med stora funktioner för både den stora och lilla familjen. Föreningen har en välskött innergård, likt en oas med planteringar, buskar och rabatter. Som medlem i föreningen har du även tillgång till bl.a. plats i varmgarage (för närvarande ingen kö), förråd, övernattningslägenhet, bastu och tvättstuga. Fastigheten är belägen i Elsborg som är idag en av Faluns bäst bevarade stadsdelar med bebyggelse från 1600-talet. I den gemytliga, gruvliga miljön upplever du Faluns kulturarv genom klassiska röda trähus, trånga gränder och trivsamma små gröna oaser. Runt hörnet finns restauranger, gym, konditori och ett antal butiker och på några promenadminuter når du Faluns affärskvarter och till Faluns centralstation.

  • Uteplats
Kvartsstigen 4B, Galgberget, Falu kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15
Kvartsstigen 4B, Galgberget, Falu kommun, bild 2
Kvartsstigen 4B, Galgberget, Falu kommun, bild 3

Kvartsstigen 4B

Lägenhet
Galgberget, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 295 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
5 882 kr/mån
28 333 kr/m²

ETT OPTIMALT, MODERNT BOENDE MED STOR TERRASS OCH EGEN ENTRÉ! Här möts Ni av en ljus, tilltalande fyrarummare på idylliska Galgberget. Stor härlig terrass som erbjuder sol under hela dagen och samtidigt en fin utsiktsvy mot sjön Runn! En inbjudande bostad som tillsammans med sina flera stora fönster och takhöjden på 2,7 meter ger bostaden en känsla av ljus och rymd. Hela bostaden har genomgående fina enhetliga parkettgolv i ek. Väldisponerat kök med köksö och öppen, social planlösning mot vardagsrummet. Smakfullt inrett och helkaklat badrum med komfortvärme samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Tre fina sovrum varav ett i större storlek. Till lägenheten hör även ett förråd som ligger i anslutning till entrétrappen. Här skapas en skön radhusliknande atmosfär som bara måste upplevas på plats! En närmast nybyggd bostad med bra läge i området. Till bostaden hör även en parkeringsplats med eluttag (obligatorisk kostnad 278 kr/mån). Idylliska Galgberget ligger ca 3 km, på en höjd, strax ovan Falu centrum. Rikligt med aktiviteter som golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus ligger en kort cykeltur bort. Härlig natur med skog och elljusspår finns inpå knuten. Fin cykelväg ner till centrum för den som vill cykla in till jobbet, shoppingen, restaurangerna och nöjeslivet. Det går även gott om bussar i området. Åker du bil tar du dig lätt och snabbt ut på motorvägen.

  • Premium
  • Uteplats
Strandvägen 31D, Strandvägen, Falu kommun
  • Sön 21 apr kl 15:15
Strandvägen 31D, Strandvägen, Falu kommun, bild 2
Strandvägen 31D, Strandvägen, Falu kommun, bild 3

Strandvägen 31D

Lägenhet
Strandvägen, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 475 000 kr
100 m²
4 rum
5 874 kr/mån
24 750 kr/m²

BO MED FINT SJÖNÄRA LÄGE LÄNGS STRANDVÄGEN! Mycket trivsamt och bra planerat 2-plans parhus i genomgående bra skick. Idylliskt lugnt läge med grön lummig omgivning. Nytt fint kök med ljusgråa luckor, rejält vardagsrum och renoverat wc på entréplan. Övre plan med tre sovrum och stort renoverat badrum. Trivsam nybyggd altan samt balkong på framsidan. Huset har genomgående harmoniska färgval och är i fint skick. Parkeringsplats med eluttag och förråd i gårdsbyggnaden ingår i avgiften. Fjärrvärme installerat och nymålade fasader 2019. Lägenheten är belägen längst med Strandvägen. Ett vackert och lugnt villakvarter med en kort promenad till både centrala Falun och sjön Runn med alla dess sommar- och vinteraktiviteter. På denna adress får du närhet till det mesta - vattnet, parkerna, stadspulsen och ett gott utbud av matbutiker. Endast 15 promenadminuter bort når du centrum med restauranger, kaféer och breda utbud av shopping. Ett stenkast bort når du Runn med skön naturmiljö och motionsmöjligheter runt sjökanten.

  • Premium
  • Uteplats
Stigaregatan 5, Centrum, Falu kommun
  • Idag kl 16:30
Stigaregatan 5, Centrum, Falu kommun, bild 2
Stigaregatan 5, Centrum, Falu kommun, bild 3

Stigaregatan 5

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/4
3 884 kr/mån
31 172 kr/m²

FÖRSTAKLASSIGT BOENDE MITT I STAN - TILLHÖRANDE GARAGEPLATS - INGLASAD BALKONG Här bor du lyxigt och bekvämt mitt i stan med inglasad balkong, i hus med hiss och tillhörande garageplats med elbox. På Stigaregatan 5 välkomnar denna mycket tilltalande tvårummare om ca 64 välplanerade kvadratmeter. Hemmet genomsyras av en trivsam och ljus atmosfär med genomgående hög standard, tidlösa materialval och smakfulla ytskikt. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar trevliga sällskapsytor. Stilrent kök som är utrustat med alla bekvämligheter. Inbjudande vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Harmoniskt sovrum i sober färgsättning med goda förvaringsutrymmen i platsbyggd garderob. Stort snyggt badrum med praktisk tvättavdelning samt en välkomnande entréhall. En mycket trevligt lägenhet som bör upplevas på plats! För att boendet ska bli så bekvämt som möjligt nås tillhörande garageplats och förråd enkelt via hissen från alla våningar. Fastigheten är nybyggd 2017 med ledorden - moderna, välplanerade och funktionella. Trevlig innergård där man kan grilla, umgås och koppla av. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vårlidsvägen 10, Villastaden, Falu kommun
  • Sön 21 apr kl 16:15
Vårlidsvägen 10, Villastaden, Falu kommun, bild 2
Vårlidsvägen 10, Villastaden, Falu kommun, bild 3

Vårlidsvägen 10

Lägenhet
Villastaden, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 195 000 kr
127 m²
4 rum
vån 2/4
7 928 kr/mån
25 157 kr/m²

REPRESENTATIV GAVELLÄGENHET PÅ TREVLIG ADRESS - MITT I VILLAIDYLLEN! I vackert uppvuxna och lugna kvarter - mitt i eftertraktade villakvarteret Villastaden kan vi med glädje presentera denna mycket trevliga och väldisponerade gavellägenhet. Stor fyrarummare om 127 m² med stilfull utformning, fantastiska ljusinsläpp och stora, trevliga sällskapsytor. Bostaden disponerar tre rymliga sovrum (möjligt 4:a), trivsamt kök, badrum och gästtoalett, stora sällskapsytor med både matsal och vardagsrum samt bra förvaring via en stor klädkammare/förråd. Fönster i tre olika väderstreck med burspråksparti, tre franska balkonger samt en stor balkong i soligt S/V-läge med utsikt över Falun och grönområden. Bostaden är till stora delar renoverad år 2018 med bl.a. nytt badrum, nya enhetliga fina parkettgolv samt ytskiktsrenovering. Bekvämt belägen i ett modernt hus med hiss, i en förening där de boende har tillgång till bl a övernattningslägenhet/festlokal med oslagbar vy över Falun, parkering och tvättstuga. På några promenadminuter når du Faluns affärskvarter med butiker, restauranger och mysiga caféer.

  • Premium
  • Hiss
Hälsinggårdsvägen 33F, Hälsinggården, Falu kommun
Hälsinggårdsvägen 33F, Hälsinggården, Falu kommun, bild 2
Hälsinggårdsvägen 33F, Hälsinggården, Falu kommun, bild 3

Hälsinggårdsvägen 33F

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 250 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
5 134 kr/mån
22 727 kr/m²

SMART, VÄLPLANERAD OCH FUNKTIONELL NYBYGGD TVÅA! En trivsam, ljus och tilltalande tvårummare som har det mesta! Ett toppenboende med väldisponerade ytor, genomgående fina färgval, enhetliga golv samt fint genomgående ljusinsläpp. Här bjuds det på en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar trevliga umgängesytor. Kök med ljus inredning, goda arbetsytor och hög funktionalitet. Trevligt vardagsrum med utgång till den inbjudande, stora balkongen med sol från lunch till sen kväll. Vidare finns ett rymligt sovrum, stort badrum med tvättmöjligheter samt en klädkammare. Vid entrén möts ni av en trevlig möblerbar veranda med härlig förmiddagssol. På gården finns separat förrådsbyggnad med ett stort förråd som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med eluttag finns att hyra. BoKlok är ett boendekoncept som har utvecklats av IKEA och Skanska. Tillsammans bygger de kloka hem i form av lägenheter och radhus runt om i Sverige för människor som vill bo bra i ett eget hem. Ledorden är smarta, välplanerade och multifunktionella, vilket gör att de passar många olika skeden i livet. De bygger på en stor öppenhet men samtidigt en tydlig uppdelning mellan de gemensamma ytorna och de mer privata. ETT TILLTALANDE BOENDE ATT BARA FLYTTA IN I! Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola (F-9) och gymnasium. För er som är båtintresserade eller brinner för långfärdsskridskor och älskar naturen ligger detta hus verkligen bra till - ca 500 meters promenad ner till Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn. Nära till Rottnebyskogen med mycket fina promenadstråk och skidspår samt den trevliga badplatsen och rekreationsområdet vid Roxnäs Udde. Promenadavstånd till både livsmedelsaffär(Willys), apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzeria m m. Nära också till Regementets handelsplats med bl a ICA Maxi, Plantagen, Rusta, Jysk, ÖB mfl. Busshållplats precis över gatan - med en restid på mindre än 10 minuter in till själva Falu stadskärna. Föredrar Du att cykla eller promenera så finns här fina cykel- och promenadvägar ända in till centrum. Intresserad? Kontakta ansvarig mäklare Sandra Daniels 070-279 83 53 för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Lustigknoppsvägen 1A, Lustigknopp, Falu kommun
Lustigknoppsvägen 1A, Lustigknopp, Falu kommun, bild 2
Lustigknoppsvägen 1A, Lustigknopp, Falu kommun, bild 3

Lustigknoppsvägen 1A

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
950 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 088 kr/mån
40 426 kr/m²

PERFEKT ETTA FÖR DIG SOM PENDLAR, ÄR STUDENT ELLER VILL KÖPA SIN FÖRSTA LÄGENHET! "All inclusive " avgift - 2088 kr/mån inkluderar bredband, värme, vatten, hushållsel, kabel-TV och br-tillägg. Väldisponerade 1:a med sovalkov, renoverat kök från 2021 och renoverat badrum från 2018. Trots sina få kvadrat om 23,5 m² har en yteffektiv planlösning med en takhöjd över standard och en fransk balkong vilket ger extra rymd åt bostaden. Bra läge med gångavstånd till både högskolan/Lugnet, sjukhuset samt centrum. Välskött HSB-förening som de senaste åren genomgått större renoveringar som stamrenovering, fönsterbyte och under 2018 installerat nya lägenhetsdörrar. Som medlem i föreningen har du även tillgång till bland annat träningsrum och tvättstuga. HÄR ÄR DET BARA ATT FLYTTA IN! Här kan du leva ett bekvämt och aktivt liv då området Lustigknopp, (som kallas "Knoppen") ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat. Det högt belägna och parkliknande området gör området rofyllt och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten.

  • Premium
Sörbo 173, Aspeboda, Falu kommun
Sörbo 173, Aspeboda, Falu kommun, bild 2
Sörbo 173, Aspeboda, Falu kommun, bild 3

Sörbo 173

Villa
Aspeboda, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 295 000 kr
160 m²
7 rum
1 753 m² tomt

BO BEKVÄMT I ENPLANSVILLA PÅ LANDET - MEN ÄNDÅ NÄRA STAN! I natursköna Aspeboda/Sörbo, beläget mellan Falun och Borlänge ligger detta praktiska enplanshus på stor tomt med garage och växthus. Här finns möjlighet till inflyttning redan vid midsommar! Rymlig familjevilla om ca 160 m² som är idealisk för den större familjen eller "bara" ett perfekt boende med mycket plats och utrymme. Här erbjuds en praktisk planlösning bestående av sju rum och kök, varav fem sovrum. Stort härligt kök, praktisk tvättstuga, stort vardagsrum med braskamin, fem sovrum i bra storlek, bra förvaringsutrymmen, allrum samt både gästtoalett och badrum. Ett hem för er som vill bo bekvämt och bra med ett fridfullt läge och utrymme för hela familjen! Uppvärmning via bergvärme ger låga driftkostnader. Fiber. Aspeboda/Sörbo är känt för sin närhet till naturen men också sitt lantliga läge, en riktig idyll. Närheten till både Falun och Borlänge gör detta också till ett boende med fantastiskt läge. Nybyggda skolan i Aspeboda erbjuder från förskoleklass upp till årskurs 6 och här finns ett aktivt föreningsliv med bl a ridklubb, sportklubb, fiskevårdsområdesförening, gymnastikföreningar, hembygdsförening, församlingshem och kyrka. Falun/ Borlänge golfklubb med fin restaurang ligger alldeles intill, vilket ger möjligheter för golfentusiaster att njuta av sin favoritsport i en vacker miljö. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till kommande visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hagagatan 13D, Haga, Falu kommun
  • Idag kl 17:30
Hagagatan 13D, Haga, Falu kommun, bild 2
Hagagatan 13D, Haga, Falu kommun, bild 3

Hagagatan 13D

Lägenhet
Haga, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 850 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
4 034 kr/mån
30 328 kr/m²

TOPPENFIN GAVELTVÅA - MED UTMÄRKT LÄGE - I HUS MED HISS Välkommen hem till denna mycket trivsamma och fint disponerade gavellägenhet med härlig utsiktsvy och attraktivt läge! Bekvämt boende med gångavstånd till Lugnets naturreservat och sportanläggning, Högskolan, Falu lasarett och Centrum. Här är det bara att flytta in! Detta hem är genomgående smakfullt renoverad i tidlös färgsättning med enhetliga parkettgolv och stilren interiör. Den generös takhöjden och dom fina ljusinsläppen från tre vädersträck höjer trivselfaktorn och ger en härlig, luftig känsla till hela hemmet. Stort tilltalande kök med hög funktionalitet och härlig utsiktsvy över takåsarna. Inbjudande vardagsrum med trevliga sällskapsytor och utgång till balkong. På balkongen njuter man av det fria läget mot grönskande omgivning och av solen från lunch till sen kväll. Vidare erbjuds ett fint sovrum med flertal garderober, ett fräscht helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt en välkomnande hall med access till bostadens alla rum. Varmt välkommen till ett mycket fint hem med det perfekta läget! Brf Haga 1 är en välskött bostadsrättsförening med fina gemensamhetsutrymmen som övernattningslägenhet, bastu, enklare träningsrum och hobbyrum. Fint anlagd gård - en gemensam liten oas med vackra planteringar, flertalet reträttplatser, utegrill och lekplats för de minsta. Här bor du med bra månadsavgift i ett eftertraktat område som erbjuder livskvalitet. Närhet även till Britsarvet med matbutiker, vårdcentral, gym mm. Fina promenadstråk vid Kolgården med fint parkområde, minigolfbana och utomhusgym . Varmt välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Gahns väg 3B, Lustigknopp, Falu kommun

Gahns väg 3B

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 395 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 374 kr/mån
24 690 kr/m²

STILREN TVÅA MED BALKONG PÅ ATTRAKTIVA LUSTIGKNOPP! Välkommen till denna fint belägna tvårummare i välskött förening med låg månadsavgift! Lägenheten är helt genomgående fina ytskikt och präglas av klassiska attribut så som stora fönsterpartier, generös takhöjd samt enhetliga parkettgolv. Här är det bara att flytta in och trivas. Bostadens kvadratmeter är välplanerade med ett stilrent renoverat kök, helkaklat badrum, inbjudande vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Via vardagsrummet tar ni er även ut till bostadens trivsamma balkong. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Möblerbar hall med inbyggd garderob samt praktisk klädkammare. Här bor Ni i ett ljust, inbjudande hem med härlig grönskande omkringmiljö och i välskött förening med låg månadsavgift där nästan allt ingår - värme, vatten, kabel-tv, internet, viss el samt BR-tillägg. Till lägenheten finns även en inre fond om 8 830 kr som kan nyttjas till förbättringar i bostaden! Här kan du leva ett bekvämt och aktivt liv då området Lustigknopp, (som kallas "Knoppen") ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat. Det högt belägna och parkliknande området gör området rofyllt och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten.

  • Balkong
Esplanaden 5A, Esplanaden, Falu kommun
Esplanaden 5A, Esplanaden, Falu kommun, bild 2
Esplanaden 5A, Esplanaden, Falu kommun, bild 3

Esplanaden 5A

Lägenhet
Esplanaden, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
4 118 kr/mån
24 038 kr/m²

RENOVERAD TVÅA - MED NÄRHET TILL DET MESTA Genomgående renoverad tvårummare om 52 m² med ett välutrustat kök (renoverat 2015), helkaklat badrum (stamrenoverat), ljusa färgval, fina trägolv samt takhöjd över standard är detta ett hem som gjort för att trivas i. Vardagsrummet har plats för både matbord och soffgrupp. Köket har goda förvaringsytor och gott om yta för den matlagningsintresserade. Generöst sovrum med plats för dubbelsängen samt ordentliga förvaringsmöjligheter via flertal garderober. Trevlig, lugn omgivning med grönskande innergård med gemensam uteplats och grill. Rogivande promenadstråk i stadsparken och "runt hörnet", endast några få promenadminuter bort når du Faluns affärskvarter och resecentrum för dig som pendlar. HSB:s Brf Esplanaden är en modern, välskött och stabil förening som de senaste åren renoverat de större renoveringarna. De har utvecklat och skapat ekonomist, tryggt och bekvämt boende för nuvarande och kommande generationer. Intresserad? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sandra Daniels 070-279 83 53 för visning!

  • Premium
Engelbrektsgatan 18D, Centrum, Falu kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30
Engelbrektsgatan 18D, Centrum, Falu kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 18D, Centrum, Falu kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 18D

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 345 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/6
5 715 kr/mån
37 167 kr/m²

BEKVÄMT BOENDE MITT I STAN! NYBYGGT 2020 MED LEDORDEN - MODERNA, VÄLPLANERADE OCH FUNKTIONELLA. Denna bostad lämnar ingen besviken. Här erbjuds härliga umgängesytor både inom- och utomhus, öppen social planlösning, genomgående hög standard, tidlösa materialval, två badrum och två balkonger. Välkomnande hall som leder vidare till kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stilrent kök från HTH som är utrustat med alla bekvämligheter. Två påkostade badrum, ett med dusch och wc och det andra med dusch, wc och praktisk tvättavdelning. Tre harmoniska sovrum samt klädkammare. Takhöjden är på hela 2,6 meter vilket ger en härlig rymd, golven är parkettgolv och väggarna är vitmålade. Två balkonger i olika väderstreck, En mycket trevlig inglasad balkong samt en balkong som vetter mot innergården, perfekta platser för mingel och gemenskap. För att boendet ska bli så bekvämt som möjlig finns här hiss som tar er direkt till garaget och förrådet. Trevlig innergård där man kan grilla, umgås och koppla av. Här värdesätts det lugna och centrala läget med direkt närhet till Faluns innerstad, resecentrum, restauranger, teatern, gym och matbutiker. Närhet även till härliga promenad- och motionsspår. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Blindgatan 36, Östanfors, Falu kommun
  • Lör 20 apr kl 11:00

Blindgatan 36

Villa
Östanfors, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 700 000 kr
71 + 36 m²
3 rum
321 m² tomt

LENNERTHSONSKA GÅRDEN - ÖSTANFORS Med trevligt, lugnt läge mitt i Östanfors fina kulturkvarter ligger Lennerthsonska Gården. En spännande fastighet med anor troligtvis från början av 1800-talet. Byggnaderna har högt kulturhistoriskt värde och är i stort behov av renovering både interiört och exteriört. Vackra originaldetaljer som blyinfattade fönster, kopparrännor, fina innerdörrar, smidesdetaljer, beslag mm. Innanför portarna möts man av en egen lite värd. Här erbjuds förutom huset en äldre lada med loftbod (isolerad) som är ihopbyggd med huset via en loftgång/balkong från övre plan. Under ladan finns en gammal stensatt matkällare. Rymligt garage (gamla stallet) samt en lagom stor stadsträdgård. Tvåvåningshuset innefattar tre rum och kök samt källarvåning. På entréplan välkomnar ett vardagsrum med öppenspis och insats. Kök samt ett wc-rum. På övre plan erbjuds två sovrum varav ett med en vacker kakelugn och intilliggande kattvind. I källarplan finns pannrum samt förrådsrum. Fjärrvärme är installerat. Östanfors är en av Faluns bäst bevarade stadsdelar. Här värdesätts det lugna läget med närhet till det mesta - vattnet, parkerna, kulturen och stadspulsen. Endast en kort promenad bort nås centrum med restauranger, kaféer och breda utbud av shopping. Ett stenkast åt andra hållet finns Kålgården med fint parkområde, utegym och trevliga motionsstråk runt sjökanten. Närhet även till välrenommerade skolor och förskolor. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Orrbacksvägen 3, Boda, Falu kommun

Orrbacksvägen 3

Villa
Boda, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 250 000 kr
146 + 96 m²
5 rum
1 246 m² tomt

BO BEKVÄMT PÅ LANDET! Med ett lantligt, omtyckt och sjönära läge ses Orrbacksvägen 3 och denna perfekta familjevillan. Här bor ni med direkt närhet till förskola och skola, fina elljusspår, belyst bandyplan och endast ca 300 meter till trevlig badplats. Till Svärdsjös centrum är det ca 3 km, där finns det mesta som behövs i vardagen som mataffär, restaurang, bibliotek, apotek, vårdcentral, gym, skolor mm. Ett stenkast från fastigheten finns busshållsplats, bra bussförbindelser och endast ca 20 minuters resa till Faluns centrum. Trevlig och välskött fastighet med härliga umgängesytor både inom- och utomhus. Villan är belägen på en fint tomt som ramas in av härliga gräsytor, inbjudande altan, inglasat uterum, vidbyggt garage med intilliggande carport, grusad infart med plats för flertal bilar samt en förrådsbyggnad/lekstuga. Här välkomnar ett trivsamt hus med en hemtrevlig boendemiljö. Ett väldisponerat hem där entréplan bjuder på härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Inbjudande kök med hög funktionalitet och gott om plats att umgås och laga mat tillsammans. Från köket nås det inglasade uterummet som leder vidare ut till altanen. Tilltalande vardagsrum med fina ljusinsläpp från tre vädersträck samt med värmande kamin. Här finns gott om plats att möblera med både soffgrupp och större matbord. Sovrumsavdelning med två sovrum samt ett fräscht helkaklat wc/duschrum i klassisk färgsättning. Vidare på entréplan erbjuds en välkomnande entréhall med trappförbindelse till övriga plan. På övre plan finns två större sovrum, wc-rum samt en hall med mindre köksdel. En trappa ner i källarplan ses ett stort allrum som idag är inrett med bardel. Trevlig relax med både bastu, dusch och badkar. Fräsch tvättstuga, wc-rum, flertal förrådsrum samt trappförbindelse till garaget. Bergvärme och solpaneler är installerat vilket medför lägre driftkostnad. Bo med tilltalande läge, härliga omgivningar och med närhet till det mesta som behövs i vardagen! Varmt välkomna!

Herrhagsvägen 107, Slätta, Falu kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Herrhagsvägen 107, Slätta, Falu kommun, bild 2
Herrhagsvägen 107, Slätta, Falu kommun, bild 3

Herrhagsvägen 107

Villa
Slätta, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 250 000 kr
136 m²
5 rum
243 m² tomt

RYMLIGT KEDJEHUS I POPULÄRA SLÄTTA MED MYCKET BRA PLANLÖSNING! Entréplan med stort fint renoverat kök, rymligt vardagsrum, renoverat badrum med klinker och kakel, praktisk tvättstuga, klädkammare samt sovrum. På övre plan ses allrum/möblerbar hall, tre bra sovrum samt rejält badrum med badkar. Stort härligt trädäck på baksidan med nedfälld pool samt även stor altan på framsidan med plats för flera sittgrupper. Uppvärmning via fjärrvärme. Garage i gemensamhetslänga samt extra parkeringsplats. Vidbyggt förråd. Lugnt, barnvänligt område utan biltrafik med mycket grönska och flera lekplatser. Att även skola för låg- och mellanstadium samt förskola och fritidsgård finns i direkt närhet underlättar självklart också vardagslogistiken för många familjer. I området finns också bl a välsorterad ICA-butik, pizzeria, bad och fotbollsplaner. Här bor man med Falu stadskärnas rika utbud på bekvämt promenad- och cykelavstånd samt med omedelbar närhet till naturen - här finns Stångtjärns fina spårcentral, badplats, fiskevatten samt bär- och svampskogar endast några promenadminuter bort.

  • Premium
Löparvägen 3, Järlinden, Falu kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Löparvägen 3

Villa
Järlinden, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 675 000 kr
78 + 78 m²
3 rum
817 m² tomt

I ETT AV FALUNS MEST EFTERFRÅGADE VILLAOMRÅDEN SES DETTA TRIVSAMMA 50-TALS HUS! Varmt välkommen hem till ett hus med karaktär och trevliga väldisponerade ytor. Ett hem som inger en hemtrevlig känsla. Mycket bra läge med direkt närhet till Lugnetområdet och litet skogsparti. Vardagsrum med fint parkettgolv och trivsam öppen spis, kök med köksluckor i trä, rejält badrum med duschplats samt två sovrum. I källarplan ses gästrum med golvvärme, tvättstuga med tvättmaskin och duschplats, wc med toalett och tvättställ, fd pannrum, garage med fjärrstyrd port samt två matkällarförråd. Altan på framsidan i soligt sydvästläge. Uppvärmning via fjärrvärme. Här bor ni i populärt, trivsamt och barnvänligt villaområde med direkt närhet till Riksskidstadion, Lugnets sportanläggning, nybyggt badhus och naturreservat. Fina promenadstråk, motions- och skidspår samt gymnasieskola och högskola. Gångavstånd även till Falu Lasarettet och centrum. Goda kommunikationer och fin cykel- och gångväg in till stan.

Surbrunnsvägen 6A, Surbrunnshagen, Falu kommun
Surbrunnsvägen 6A, Surbrunnshagen, Falu kommun, bild 2
Surbrunnsvägen 6A, Surbrunnshagen, Falu kommun, bild 3

Surbrunnsvägen 6A

Lägenhet
Surbrunnshagen, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 550 000 kr
74,1 m²
3 rum
vån 3/3
5 578 kr/mån
20 918 kr/m²

TRERUMMARE MED BALKONG OCH HÖGT, FRITT LÄGE! Generös och väldisponerad trerummare om 74,1m² med balkong i soligt läge. Genomgående ljus bostad med fina enhetliga parkettgolv och ljusa inredningsval. Renoverat kök med plats för matbord, vardagsrum med stämningsgivande öppen spis och utgång till balkong, helkaklat badrum och två sovrum i bra storlek. Gott om förvaring i lägenheten via två klädkammare samt inbyggd garderob. Till lägenheten finns även vind- och källarförråd i byggnaden. En hemtrevlig bostad att bara flytta in i! För dig som har bil kommer glädjas åt parkering på gården samt snabb och smidig färd vidare ut på de stora vägarna. Som medlem i föreningen har man tillgång till gästlägenhet, bastu, hobbyrum, tvättstuga, lekpark, odlingslotter samt gemensam trädgård för trevliga grillstunder. Övre Norslund/ Regementsområdet är ett grönskande och expanderande område med naturen alldeles inpå knuten. Fina elljusspår för dig som gillar att åka skidor eller ta sköna skogspromenader. En kort promenad från lägenheten finner ni köpcentrum Majoren med Ica Maxi, Intersport, Plantagen m m. I närheten finner ni även Norslunds centrum med livsmedelsaffärer, vårdcentral, frisör, apotek, Jakt och fiske butik. Bra bussförbindelse in till centrum som ni även når inom promenadavstånd. Ett omtyckt område med med närhet till det mesta!

  • Premium
  • Balkong
Hälsinggårdsvägen 25E, Falun, Falu kommun

Hälsinggårdsvägen 25E

Lägenhet
Falun, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 845 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/4
5 249 kr/mån
21 706 kr/m²

NYPRODUCERAD FYRA MED BALKONG - INGEN AVGIFT DE FÖRSTA TVÅ ÅREN!!! - MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE! Här möts Ni av ett nybyggt boende som har allt man kan önska sig - väldisponerade kvadratmetrar med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar trevliga umgängesytor. Genomtänkt och bra planerat kök samt plats för matgrupp. Härligt vardagsrum med direkt access ut till den generösa balkongen i soligt sydvästläge. Vidare erbjuder bostaden tre fina sovrum, ett stilrent badrum med tvättavdelning samt en ljus entréhall med ingång till praktisk klädkammare. Bostaden präglas av genomgående ljusa färgval, enhetliga golv i ek, fönsterbrädor i natursten samt fina ljusinsläpp. ETT TILLTALANDE BOENDE ATT BARA FLYTTA IN I! På gården finns separat förrådsbyggnad med ett förråd som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med eluttag finns. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola (F-9) och gymnasium. För er som är båtintresserade eller brinner för långfärdsskridskor och älskar naturen ligger detta hus verkligen bra till - ca 500 meters promenad ner till Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn. Nära till Rottnebyskogen med mycket fina promenadstråk och skidspår samt den trevliga badplatsen och rekreationsområdet vid Roxnäs Udde. Promenadavstånd till både livsmedelsaffär(Willys), apotek, vårdcentral, bensinstation, pizzeria m m. Nära också till Regementets handelsplats med bl a ICA Maxi, Plantagen, Rusta, Jysk, ÖB mfl. Busshållplats precis över gatan - med en restid på mindre än 10 minuter in till själva Falu stadskärna. Föredrar Du att cykla eller promenera så finns här fina cykel- och promenadvägar ända in till centrum.

  • Nyproduktion
  • Hiss
  • Energieffektiv
Digertäktsvägen 16, Britsarvet, Falu kommun

Digertäktsvägen 16

Villa
Britsarvet, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 295 000 kr
117 m²
4 rum
840 m² tomt

Välplanerat enplanshus med bra läge i attraktivt område. Bostaden innefattar idag tre sovrum men det går lätt att få till ett fjärde. Rymligt vardagsrum med braskamin samt utgång till inglasad altan. Tvättstuga, badrum samt gästtoalett. Lättskött trädgård som angränsar till litet skogsparti. Garage. Här får du direkt närhet Lugnetområdets alla strövområden och faciliteter, samt cykelavstånd till centrum.

Visar 1 - 25 av 72