Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dackegatan 12A, Mjölby, Mjölby kommun

Dackegatan 12A

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
595 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 953 kr/mån
14 000 kr/m²

Välkomna till adressen Dackegatan 12A! På översta våningen i detta hus presenteras denna hemtrevliga lägenhet om 42,5 kvadratmeter, fördelad på ett rymligt vardagsrum, kök, hall, badrum och en sovalkov. Bostaden bjuder på en trivsam atmosfär med generöst ljusinsläpp från fönster i både vardagsrum, kök och den avskilda sovalkoven. Vardagsrummet rymmer en bekväm soffgrupp och matplats, och härifrån nås även balkongen som vetter mot öst. Golvet i vardagsrummet pryds av vacker fiskbensparkett. Det renoverade köket från år 2005 är utrustat med vita skåpluckor och en laminatbänkskiva. En matplats har skapats genom ett praktiskt barbord. Badrummet är stilfullt inrett med kakel och klinker. Lägenheten erbjuder smarta förvaringslösningar, inklusive en klädkammare, inbyggda garderober och skjutdörrsgarderober i vardagsrummet. Denna bostad är en del av en stor HSB-förening bestående av 112 lägenheter. Föreningen genomförde stambyte år 2003, och i månadsavgiften ingår TV och bredband från Telenor. I källaren finns gemensam tvättstuga samt ett lägenhetsförråd. Dackegatan har ett centralt läge med närhet till skolor, affärer, restauranger och matbutiker. Pendeltåget finns också i närheten och tar er till Linköping, Norrköping, Boxholm och Tranås. Välkomna hem!

Storgårdsvägen 1D, Väderstad, Mjölby kommun

Storgårdsvägen 1D

Lägenhet
Väderstad, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
1 350 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 1/1
6 648 kr/mån
14 439 kr/m²

Välkommen till Storgårdsvägen 1D och detta fina bostadsrättshus med stor egen trädgård med växthus, uterum och renoverat kök och badrum. Här välkomnas ni in via en takad entré in i en ljus hall med plats för att hänga av sig ytterkläderna. Direkt till höger finner ni ett stort badrum med ljus våtrumsmatta som är kombinerat med tvättstuga. Här finns tvättmaskin från 2021, torktumlare från 2020 med bra arbetsyta och förvaring. Vidare finner ni köket som totalrenoverades 2016 med skåpsluckor i vitt, vitt kakel, mörk bänkskiva och vitvaror i rostfritt. Här ryms plats för en matplats och från köket nås den inglasade altanen och vidare ut i trädgården. Trädgårdens gräsyta är fint inramad av staket och häck. Här kan ni tillbringa långa sommardagar och plats ges för lek, odling i växthus och sittgrupper. Här finns även ett cykelförråd. Vidare i lägenheten finns ett stort vardagsrum med utrymme för soffgrupp med tillhörande tv- möbel samt vitrinskåp eller en skänk. I andra delen av huset finns tre bra sovrum, ett stort och två lite mindre. Det största sovrummet har en hel garderobsvägg med skjutdörrar och målade ytskikt De andra rummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor, även dessa med målade ytskikt. Här finns ytterligare ett badrum som renoverades 2017 med badkar, wc- stol och tvättställ. I anslutning till lägenheten finns ett stort kallförråd. I Väderstad finns affär och serviceutbud med exklusivt konditori och fiskaffär. Omgivningarna erbjuder det bästa av det östgötska skafferiet med fina gårdsbutiker och härliga utflyktsmål vid Tåkern, Omberg eller Vadstenas anrika miljöer. Varmt välkommen att trivas i detta idylliska, småskaliga liv i Väderstad! Välkommen hem!

  • Uteplats
Södra Strandvägen 30, Svartå Strand, Mjölby kommun

Södra Strandvägen 30

Lägenhet
Svartå Strand, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
1 250 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/9
4 145 kr/mån
18 939 kr/m²

Välkommen till Södra Strandvägen 30 och denna lägenhet på markplan med dubbla balkonger! Ett stenkast från centrums utbud, i en natur- och vattennära miljö erbjuds nu denna fantastiska lägenhet. Här erbjuds två inglasade balkonger, en nås från vardagsrummet och den andra från sovrummet. Här bor ni i ett modernt hus med en trappuppgång med stora fönsterpartier och ingång från både parkeringen och mot å- sidan som ger ljusinsläpp från två håll. Här får ni möjlighet att förvärva ett elegant boende med välplanerade boytor som utgörs av såväl gott om förvaring genom både klädkammare och skjutgarderober som öppen och social planlösning. Boendet erbjuder även ett stilrent och fullutrustat kök och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Denna kombination gör detta till ett hem du inte kan motstå! Utöver lägenheten finns ett lägenhetsförråd och om så önskas finns carport eller parkeringsplats att hyra. Brf Svartåpromenaden är belägen i en fantastisk omgivning, där vackra promenadstråk längs Svartån finns precis utanför dörren och centrums utbud av restauranger, caféer, butiker och mataffärer endast finns en kort promenad eller cykeltur bort. I närheten finns även förskolor, skolor och goda kommunikationsmöjligheter genom pendeltåget som tar er till både Linköping, Norrköping, Motala Boxholm och Tranås. Här är utgångspunkten ett klimatsmart boende med en hållbar livsstil till en låg driftskostnad. Med ett miljötänk i fokus byggs ett lågenergihus där den värme som alstrats i huset tas tillvara på i kombination med den infallande solinstrålningen. Utöver husets låga energiförbrukningen ges möjlighet att påverka din egen energianvändning genom valmöjlighet av rumstemperatur samt el- och vattenanvändning. Du betalar endast för det du faktiskt förbrukar. En prisvärd och hållbar kombination för plånboken! Välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss
Riddarängsvägen 21C, Mantorp, Mjölby kommun

Riddarängsvägen 21C

Radhus
Mantorp, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
875 000 kr
52 m²
1 rum
183 m² tomt

Välkommen till Riddarängsvägen 21C och detta radhus med ett fritt läge och en stor tomt! Här finns luftvärmepump, altan och stor trädgårdsyta! Detta radhus om 52 kvm är bra planerat där ni direkt till vänster finner ett stort kök med utrymme för en matplats och fönster som vetter mot framsidan. I anslutning till köket finner ni ett rum som kan användas som sovalkov, kontor eller förråd. Vidare erbjuds en hall med flera garderober. Husets badrum rymmer wc- stol, tvättställ och dusch. Vardagsrummet rymmer med enkelhet en soffgrupp med tillhörande tv- möbel, utrymme för sovplats och här finner ni utgång till husets baksida. Baksidan har ett fritt läge och sträcker sig längre än häckens placering (se tomtkarta). Här finns en uteplats, gräsyta och möjlighet till odling. Här är ni del i en samfällighet där vatten, avlopp, renhållning, kabel-tv och snöskottning i området ingår i avgiften. I området finns även parkeringsplatser och stora gräsytor samt en gemensam tvättstuga. I Mantorp bor ni men bra kommunikationer till både Linköping och Mjölby via så väl E4:an och pendeltåget. I närheten finns även Depot med bland annat mataffär och apotek. Välkommen hem!

Hargsvägen 16B, Mjölby, Mjölby kommun

Hargsvägen 16B

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 208 kr/mån
13 636 kr/m²

Välkommen till Hargsvägen 16B! Bekvämt på första våningen med tallskogen utanför fönstret erbjuds nu en ljus och trivsam tvåa i genomgående fin standard med ljust kök, trägolv och nya ytskikt. Lägenhetens hall är stor och ljus med plats för avhängning direkt till höger. Rakt fram finner ni en stor garderob samt lägenhetens badrum. Badrummets kvadratmeter ger plats för wc- stol, tvättställ och duschväggar. Har finns även utrymme för en tvättmaskin. Här är väggarna kaklade i vitt. Vidare från hallen nås köket där väggen mellan matplatsen och köket tagits ner för att skapa en social samvaro. Gott om förvaring ryms i lådor och överskåp. Köksluckorna går i vitt och bänkskiva i laminat och trä samt kakel i vitt. Matplatsen rymmer med enkelhet ett bord för sex personer. Köket vetter åt norr och skogen vilket gör att direkt solljus undviks. Vardagsrummet är luftigt och den höga takhöjden skapar rymd. Här finns plats för en soffgrupp med tillhörande tv- möbel. Balkongen som vetter åt syd- väst nås från vardagsrummet. Vägg i vägg finner ni sovrummet. Här med gott om förvaring i inbyggda garderober. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. På Hargsvägen 16B bor ni i HSB Brf Tallbacken som omfattar 18 lägenheter. Föreningen är belägen i ett trivsamt område på Mjölby Östra med närhet till såväl naturen och förskolor som resecentrum med pendeltåget till Linköping, Norrköping samt Boxholm. I föreningen finns gemensam tvättstuga, hobbyrum och cykelförråd. Välkommen hem!

Linslagarevägen 1, Mjölby, Mjölby kommun

Linslagarevägen 1

Villa
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
2 100 000 kr
93 + 75 m²
5 rum
1 013 m² tomt

Välkommen till ett härligt familjeläge mellan Mantorp och Mjölby samt med bra avstånd även mot Linköping. Här har man vida utblickar över slätten som varierar färg och form över årstiderna. Spångsholm utgör en liten ort med lantlig inramning och natursköna omgivningar. Det är kort avstånd till Mantorp där det finns skola och barnomsorg som nås med smidig bussförbindelse och här finns även serviceutbud samt pendel. Denna fastighet rymmer ett plan plus gott om extra plats i källardelen vilket ger en golvyta om ca 168 kvm. Entrésidan rymmer en rymlig uppfart med parkeringsplats samt nedfart till garage i huset. Vidare ges bra plats i hallen för förvaring och här finns även ett fräscht och nyrenoverat badrum med dusch med kaklade ytor. Intill hallen finns även ett av sovrummen med gott om plats för dubbelsäng samt garderob. Köket utgörs av en u-formad arbetsdel med gott om bänkyta och förvaring. Härifrån når man sedan ett större matrum som sammantaget ger en generös och familjär del. Allrummet är placerat intill matrummet vilket ger fina sociala ytor där man även har utgång till altan och terrass under tak med gott om plats för flera möblemang. Här kan man växla sol mot skugga i fria vyer mot landskapet intill. Ytterligare två sovrum nås i denna del av huset varav ett något större av dessa. En trappa ned har man anslutning till garage samt bra förvaringsdelar. Här finns ett större alrum samt tvättstuga och badrum med hörnbadkar. Det ges möjligheter till flexibel funktion med extra sovrum eller hemmakontor beroende på behov. Utvändigt inramas tomten av uppvuxen häck och trädgården erbjuder plana och lekvänliga gräsytor och det finns också fruktträd och odlingsdelar. Trakterna är trivsamma med lugna gaturum samt närhet till bad vid Svartån och fina utflyktsmål i exempelvis Sya.

  • Uteplats
Bjursdalsvägen 4B, Boxholm, Boxholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bjursdalsvägen 4B

Lägenhet
Boxholm, Boxholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
650 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 615 kr/mån
7 879 kr/m²

Välkommen till Bjursdalsvägen 4B och denna rymliga lägenhet om 82,5 kvm med en imponerande inglasad balkong som vetter mot grönområdet. Lägenheten är genomgående i fint skick med nya fräscha ytskikt och renoverat badrum! När ni kliver in möts ni av en praktisk hall som erbjuder gott om utrymme för avhängning och förvaring genom två garderober. Härifrån öppnar sig ett stort och hemtrevligt kök med generösa fönster som blickar ut mot baksidan och grönområdet. Från köket kan ni stiga ut på lägenhetens inglasade balkong och njuta av lugn och insynsskyddat läge. Köket leder även till ett av lägenhetens sovrum, som är rymligt och inkluderar en närliggande klädkammare. Från hallen har ni även tillgång till ett av lägenhetens badrum som är renoverat med duschhörna, wc, tvättställ och egen tvättmaskin. Vardagsrummet är luftigt och erbjuder tillräckligt med plats för en bekväm soffgrupp och tillhörande tv-möbel. Lägenhetens andra sovrum ligger avskilt från köket och är stort och rymligt med plats för en dubbelsäng. I anslutning ligger en toalett. Bjursdalsvägen 4B är beläget i en attraktiv Riksbyggen-förening i lugna kvarter. Här bor ni med närhet till pendeltåget, skolor, matbutiker och en vacker badplats. Avgiften inkluderar både värme, vatten, tv och bredband, vilket gör boendet både bekvämt och ekonomiskt fördelaktigt. Välkommen till ert nya hem! Här väntar en harmonisk tillvaro i en rymlig och välplanerad bostad!

Lundbygatan 5B, Mjölby, Mjölby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lundbygatan 5B

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
895 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
4 624 kr/mån
12 606 kr/m²

Välkommen till Lundbygatan 5B! Här erbjuds nu en trivsam trea på tredje våningen i hus med hiss. Ni välkomnas in i hallen med plats för avhängning och en klädkammare i anslutning. Direkt till höger finner ni köket med fullstor kyl och frys, bra arbetsyta, spis och diskmaskin. Invid fönstret finns utrymme för en matplats. Vidare i lägenheten finner ni det första sovrummet med utrymme för en dubbelsäng och rakt fram i hallen badrummet med dusch, tvättställ, wc- stol och en tvättmaskin. Till vänster från hallen finner ni vardagsrummet med access till en balkong. Innanför vardagsrummet ligger lägenhetens andra sovrum som passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. På Lundbygatan 5B bor ni på en central adress med närhet till matbutiker, affärer och pendeltåget. Här ingår värme, vatten och tv- kanaler i avgiften. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Södra strandvägen 28, Svartå Strand, Mjölby kommun

Södra strandvägen 28

Lägenhet
Svartå Strand, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
1 150 000 kr
48 m²
1 rum
vån 6/10
2 669 kr/mån
23 958 kr/m²

Välkomna till Södra Strandvägen 28 och denna varma och ombonade lägenhet med hemtrevliga material och färgval! Här bor ni på våning 6 i ett mycket kvadratsmart etta där det finns allt man behöver. Lägenheten välkomnar med en bra hall där ytterkläderna ryms i en stor garderob med skjutdörrar där städskåpet är dolt bakom. Här finns även en spegeldörr. Direkt till vänster finner ni det stora och helkaklade badrummet med egen tvättmaskin och torktumlare! Här finns tvättställ i kommod, spegelskåp, duschväggar, handdukstork, elburen golvvärme och belysning i form av spotlights i taket. Intill badrummet finns en stor klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Köket är väl optimerat för att rymma full maskinell utrustning som utgörs av diskmaskin, kyl/ frys, spishäll, spisfläkt, ugn och mikro. Kaklet går i vitt och lika så skåpsluckorna. Utöver bra arbetsyta ges även eluttag på flera ställen samt bra belysning genom spotlights. Mellan köket och vardagsrummet erbjuds en öppen och social planlösning som gör att lägenheten som helhet upplevs stor och rymlig. Sovalkoven som är tillräckligt stor för att rymma en dubbelsäng skärmas enkelt av med tyg eller möblemang. Balkongen är lägenhetens höjdpunkt! Inglasningen skapar en ombonad plats där ni kan sitta från tidig vår till sen höst. Även soliga vinterdagar möjliggör balkongens söderläge att den går att nyttja även under vinterhalvåret. De varmaste sommardagarna öppnar ni enkelt upp glaset och får njuta direkt av solens strålar. Här bor ni med närhet till det mesta, både mataffär och tågstation är endast 3 min bort. På bara 10 min promenad är ni i centrum och kan ta del av dess utbud med butiker och restauranger. Utöver detta finns fina promenadstråk längs Svartån precis utanför porten och den populära slingan "Hälsans Stig" börjar här. Välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss
Åkerholmsvägen 3C, Hogstad, Mjölby kommun

Åkerholmsvägen 3C

Lägenhet
Hogstad, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
1 695 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 1/1
5 900 kr/mån
19 153 kr/m²

Välkommen till Åkerholmsvägen 3C och detta moderna och ljusa radhus med egen trädgårdstäppa och vinterbonat uterum. Här bor ni i ett lättskött boende med villakänslan. Direkt utanför dörren finns möjlighet att parkera bilen på en stensatt uppfart. Här finns även en gräsyta och utrymme för en uteplats. I hallen möts ni av ljuset som strömmar in från de stora fönsterna mot lägenhetens uterum och baksida. På golvet direkt innanför dörren ligger ett praktiskt klinkergolv. Direkt till höger finner ni det stora köket, fullt maskinellt utrustat, stenskiva och med bra förvaringsutrymmen. På golvet finner ni ett parkettgolv som löser vidare i hela lägenheten. Invid fönstret som vetter mot framsidan finns utrymme för en matplats. Vidare erbjuds en hemtrevlig och mysigt vardagsrum med direkt access till uterummet som går att nyttja året om. Precis som i hela lägenheten finns vattenburen golvvärme under klinkerplattorna. Lägenheten erbjuder utöver detta två bra sovrum var av ett lite större med rymlig förvaring genom garderober med skjutdörrar. Lägenhetens badrum är helkaklat är utrustat med tvättställ i kommod, spegelskåp, wc- stol, duschväggar, tvättmaskin och torktumlare samt tvättho. På Åkerholmsvägen bor ni i ett nytt och fint område omgivet av vackra vyer. I Hogstad finns en charmerande förskola i form av föräldrakooperativet Björkbacken och i övrigt är avståndet nära Mjölby med utbud av skolor och barnomsorg. I närområdet finns fantastiskt fina utflyktsmål och handelsplatser. I Hogstad finns Sharpman som är välbesökt tack vare sitt gedigna utbud, i närbelägna Väderstad finns en populär fiskbutik, byggnadsvård, konditori och restaurang som är väl värt besök. Det är nära Tåkerns vackra fågelsjö med härliga promenadvägar samt även Vadstena och Vätterns vatten inom lagom räckhåll. Här bor ni även nära stora arbetsgivare som Väderstad AB och Toyota i Mjölby. Ett härligt boende med fantastiskt fint läge nära Östergötlands pärlor. Välkommen hem!

Nordbergagränd 4, Väderstad, Mjölby kommun

Nordbergagränd 4

Villa
Väderstad, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
1 895 000 kr
168 m²
5 rum
945 m² tomt

Välkommen till Nordbergagränd 4 och detta perfekta familjeläge med plats för hela familjen och mysig trädgård i härligt söderläge som dessutom är belägen på lugn återvändsgata! Ni välkomnas in i en öppen hall med access till entréplanets samtliga rum. Direkt till vänster finner ni husets tvättstuga med bra utrymmen för förvaring och arbetsytor. Vidare nås det renoverade badrummet med dusch, wc-stol och tvättställ. Husets vardagsrum och matrum ger plats för hela familjen att samlas vid stora middagar. Den stora täljstenskaminen ger härlig värme under vinterhalvåret. Sommartid kan ni umgås på den stora inglasade altanen samt altandäck. Trädgården är perfekt för barnfamiljen med såväl gräsytor som plats för sandlåda, gungor och odlingar. Även husets framsida erbjuder en uteplats under tak, perfekt plats att söka skugga på de varmaste sommardagarna. Husets entréplan erbjuder även ett bra arbetskök med utrymme för en matplats i anslutning samt ett sovrum med garderober. Husets övre plan har en flexibel planlösning, idag med två sovrum och ett stort allrum men här finns utrymme att skapa fler sovrum om så önskas. På detta plan finns en toalett samt en klädkammare för förvaring. På Nordbergagränd 4 bor ni med närhet till Väderstad AB och populära butiker och välbesökta caféer. Här finns Väderstad centralkonditori och centralkrog, Väderstads Byggnadsvård samt Magasinet Kråkeryd med inredning för att nämna några. Omgivningarna ger snabb access till E4 och man har fantastiska utflyktsmål nära såsom Tåkerns vackra natur, Omberg och Vättern. På kort promenadavstånd finner man även både skola och förskolor och även fotbollsplaner samt lekplats. Välkommen hem!

  • Uteplats
Södra Strandvägen 32, Mjölby, Mjölby kommun

Södra Strandvägen 32

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
895 000 kr
48 m²
1 rum
vån 1/7
3 881 kr/mån
18 646 kr/m²

Välkomna hem till denna nyproducerade etta! Bo bekvämt på markplan med natursköna promenadstråk utanför porten. Här välkomnas ni in i en hall med bra förvaring genom en garderobsvägg med skjutdörrar med plats för avhängning samt ett städskåp. Direkt till vänster finner ni det helkaklade badrummet som är utrustad med egen tvättmaskin och torktumlare. Praktiskt och bekvämt! Även i badrummet är förvaringen optimal med kommod, spegelskåp och överskåp ovanför bänkytan. Lägenhetens öppna planlösning skapar rum för umgänge. I anslutning till köket finns plats för en matgrupp och vardagsrumsdelen rymmer en soffgrupp med tillhörande tv- möbel. Vidare finns även generös yta på den inglasade balkongen. Ett rum i söderläge som förlänger sommarhalvåret. Lägenhetens sovalkov ger en avskild plats för sängen. Här kan ni enkelt avgränsa med exempelvis gardiner. På samma våningsplan som lägenheten finns även ett lägenhetsförråd. På Södra Strandvägen 32 bor ni i Svartåstrands nyaste hus som stod inflyttningsklart våren 2023. I detta moderna hus betalar du även endast för den el, varm- och kallvatten samt värme som du faktiskt förbrukar. I anslutning till huset finns parkeringsplats eller carport att hyra (separat kö). Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Storgårdsgatan 23, Mjölby, Mjölby kommun

Storgårdsgatan 23

Villa
Mjölby, Mjölby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
2 695 000 kr
110 + 90 m²
4 rum
884 m² tomt

Välkommen till Storgårdsgatan 23, en trevlig villa som erbjuder en rad bekväma faciliteter. Här finner du tre sovrum, perfekta för att rymma hela familjen. Ljusinsläppet i huset skapar en inbjudande och varm atmosfär, och det generösa utrymmet i vardagsrummet och köket är utformat för praktisk vardaglig användning. Uterummet är väl tilltaget och perfekt för sommarkvällar med nära och kära eller stora sällskap. Källaren erbjuder många förvaringsutrymmen som hjälper till att hålla ditt hem välorganiserat. Här finns även en tvättstuga, bastu och dusch, vilket ger extra bekvämlighet för din dagliga rutin. Villans rymliga garage kompletterar på ett utmärkt sätt denna bostad och ger dig både ett säkert ställe för ditt fordon samt yta för lagring. Storgårdsgatan 23 ligger nära till skolor, affärer, fina promenadstråk, restauranger och pendlingsmöjligheter. Välkommen hem!

  • Uteplats
Sjöbo Gripenberg 1, Boxholm, Malexander, Boxholms kommun

Sjöbo Gripenberg 1

Fritidshus
Boxholm, Malexander, Boxholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
795 000 kr
45 m²
4 rum
1 148 m² tomt

Välkommen till Sjöbo Gripenberg 1! Ett fritidshus där lugnet verkligen omfamnar dig. Detta mysiga hus, med sin charm och trevliga atmosfär, erbjuder en fristad där du kan koppla av och njuta av den vackra naturen omkring dig. Huset är perfekt för familjer eller vänner som vill tillbringa härliga stunder tillsammans. Med tre sovrum finns det plats för alla att sova bekvämt och vakna upp utvilade till en ny dag av äventyr. Köket inbjuder till att skapa goda måltider och minnen tillsammans. I allrummet kan du samlas för att spela spel, umgås eller bara koppla av, här finner vi även en utgång till en härlig uteplats. En av de fina egenskaperna hos Sjöbo Gripenberg 1 är att det finns uteplatserna som omger stugan i flera väderstreck. Oavsett om du vill njuta av morgonsolen eller ta en avkopplande eftermiddagspaus i skuggan finns det alltid en perfekt plats för dig att njuta av utomhuslivet. Den stora och välskötta trädgården kommer att vara en oas för dig som älskar att vara i naturen. Med äppelträd, klarbär och blåbär kan du plocka dina egna färska bär och njuta av en smakfull delikatess direkt från trädgården. Det finns också möjlighet att sätta in varmvattenberedare och duschkabin, så att du kan skölja av dig efter en dag fylld av bad och sol vid det fina vattnet som bara ligger 1 kilometer bort. Även om Sjöbo Gripenberg 1 ligger i en avskild och naturskön miljö behöver du inte vara långt ifrån bekvämligheterna. Med bara 5 km till Malexander hittar du affärer, café och restaurang där du kan uppfylla alla dina behov och smaklökar. Det är det perfekta läget som kombinerar avskildhet och bekvämlighet på ett enastående sätt. Avlämning för att koppla in sig på fibernätet finns i anslutning till närmaste granne. Slå dig ner i detta charmiga fritidshus och låt lugnet och skönheten omfamna dig. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Uteplats

Visar alla 14