Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nils Mattssons väg 20, Billdal, Göteborgs kommun
  • Imorgon
Nils Mattssons väg 20, Billdal, Göteborgs kommun, bild 2
Nils Mattssons väg 20, Billdal, Göteborgs kommun, bild 3

Nils Mattssons väg 20

Lägenhet
Billdal, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
3 950 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/2
4 576 kr/mån
54 861 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma bostadsrätt om två rum och kök med lugnt och soligt läge i omtyckt område. Bostaden har två nybyggda uteplatser, varav den ena en stor altan som vetter åt väster och den andra åt öster, perfekt för morgonkaffet! Här på Nils Mattssons väg 20 bor ni i ett trivsamt område nära havet, samtidigt som alla tänkbara bekvämligheter finns inom nära räckhåll. Bostaden är genomgående ljus med fönster åt alla väderstreck och har vackra fönsterbänkar och högt i tak. Den totala ytan om ca 72 kvm erbjuder ett rogivande sovrum, praktiskt kök, stort vardagsrum (möjligt att dela av till ett ytterligare sovrum) med utgång till en fin uteplats, badrum med tvättmaskin och torktumlare och dessutom bra förvaring i en rymlig klädkammare vid hallen. På den fina uteplatsen åt öster kan ni njuta av morgonkaffet. På den stora altanen får ni sol från förmiddag till långt in på kvällen och i anslutning till denna finns även en liten, lättskött gräsmatta - perfekt för er som kanske vill odla något. Carport samt förråd ingår i avgiften. I er direkta närhet finner ni underbara strövområden, hav och salta bad, men också buss, barn-/skolbarnsomsorg och allmän service finns på bekvämt avstånd. För mer info och bokning av visning, kontakta ansvarig mäklare Lisa Stafsing, 0707-96 06 66. Välkomna med ert intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Uggledalsvägen 155, Billdal, Göteborgs kommun
  • Imorgon

Uggledalsvägen 155

Lägenhet
Billdal, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
3 950 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/2
4 886 kr/mån
48 171 kr/m²

Varmt välkomna till Uggledalsvägen 155! Här får ni en känsla av att bo i villa, samtidigt som ni får bostadsrättsformens bekvämlighet och trygghet. I ett attraktivt bostadsområdet finner ni denna fina bostad i bekvämt markplan, med ett soligt och bra läge i området. En välplanerad bostad om 82 kvm som fördelas på ett rymligt kök med fina fönster och ett praktiskt skafferi, vardagsrum med utgång till uteplats och trädgård, två sovrum, varav ett med en praktisk klädkammare. I bostaden finn även ett helkaklat badrum med kombinerad tvättstuga. Här på Uggledalsvägen 155 njuter ni av solen från morgon till kväll på den fina uteplatsen, en idyllisk plats för sommarens alla dagar. I avgiften ingår förutom värme även ett rymligt förråd och en carportplats. Närhet till havet och salta bad, Billdals park, barnomsorg, skolor, kommunikationer och all tänkbar service i Nya Hovås. Bostadsrättsföreningen Brf Dalen är belägen i en mycket trevlig och naturskön miljö. Området möts av vackra ängar och promenadstråk, rogivande för både kropp och själ. Här finner ni ett bekvämt boende med bullerbykänsla, lite som att bo på landet men ändå nära till såväl Göteborg som till Kungsbacka. Mycket trevlig gemenskap i området och här trivs och bor både unga, barnfamiljer och äldre. Hela området bestående av Brf Ugglan och Brf Dalen är mycket fräscht och välvårdat. All gräsklippning i området sköts av bostadsrättsföreningen. Välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare, Lisa Stafsing, på telefon 0707-96 06 66!

  • Plus
  • Uteplats
Gamla Särövägen 377B, Kullavik, Kungsbacka kommun
Gamla Särövägen 377B, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Gamla Särövägen 377B, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Gamla Särövägen 377B

Tomt
Kullavik, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
2 995 000 kr
737 m² tomt

Tänk att få flytta in i ett helt nytt hus! Nu har du möjligheten att förvärva en tomt om 737 kvm med ett positivt förhandsbesked om ett enbostadshus, se under dokument. Tomten är inte knuten till någon specifik husleverantör utan du kan själv välja och planera ditt husbygge. På tomten står idag en isolerad friggebod med indragen el. Idag finns inga förbindelsepunkter utbyggt men kostnaden blir för Kyvik 5:399, 271 003 kr med 2024 taxa för vatten och spillvatten. Detta är kostnaden fram till tomtgräns. Tillkommer till köpeskillingen, liksom kostnad för el, fiber etc. Fastigheten ligger utanför detaljplan, för frågor kontakta Kungsbacka kommun, plan och bygg. Här bor du med naturen inpå knuten. Närområdet består av ett lugnt villaområde. Med närhet till både populära Kullaviks Montessoriskola och Kullaviksskolan samt Kullaviks centrum med bl a mataffär, restaurang. Promenadavstånd till salta bad och havet i både Kyvik, Korshamnsviken och Örsviken. Cykelbanan till Särö och Göteborg. Expressbuss ett stenkast bort, därifrån nås centrala Göteborg på 25 minuter. Missa inte chansen att bygga ditt drömhus. Här kommer du bo och trivas bra! Varmt välkomna med ert intresse till ansvarig mäklare, Malin Zetterberg. Tel 0707-96 05 94 Boka gärna visning via mäklaren

  • Premium
Gamla Särövägen 373, Kullavik, Kungsbacka kommun
Gamla Särövägen 373, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Gamla Särövägen 373, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Gamla Särövägen 373

Tomt
Kullavik, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
2 250 000 kr
670 m² tomt

Två fastigheter i anslutning till varandra kommer att säljas och förhandsbesked om parhus finns. Pris per tomt, 2 250 000 kr. Fastigheterna är Kungsbacka Kyvik 5:397 och Kyvik 5:398 - Adress Gamla Särövägen 373 och 375. Varmt välkomna till ett centralt läge i Kullavik med naturen inpå knuten. Här bor du med naturen inpå knuten, samtidigt som du har kommunikationer, förskola och skola på kort avstånd. Till salta bad promenerar eller cyklar du, och det finns flera mysiga vikar att välja mellan. I Kullavik bor du med hög livskvalitet i ett tryggt villaområde. Här får ni möjlighet att skapa ett härligt boendet utifrån era önskemål! Idag finns inga förbindelsepunkter utbyggt men kostnaden blir 2024 för vatten och spillvatten. Detta är kostnaden fram till tomtgräns och tillkommer köpeskillingen liksom kostnad för el, fiber etc. Fastigheten ligger utanför detaljplan, för frågor kontakta Kungsbacka kommun, plan och bygg. Kyvik 5:397 268 289 kr Kyvik 5:398 265 269 kr Mer info finns att tillgå hos ansvarig mäklare, Malin Zetterberg 0707-960594 Varmt välkomna med ert intresse!

  • Premium
Hedtångsvägen 11, Hovås, Göteborgs kommun

Hedtångsvägen 11

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
2 500 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/7
2 900 kr/mån
73 529 kr/m²

Välkommen in i denna välplanerade etta med sovalkov, vinkelkök, bra förvaring och rymlig balkong. Med sitt härliga söderläge blir den en självklar favoritplats för middagar under sommarhalvåret! När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en lång skjutdörrsgarderob samt ett städskåp för förvaring. Intill ligger hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Hallen öppnar upp sig mot köket som smälter samman med vardagsrum och sovalkov. Det luftiga rummet har ett härligt ljusinsläpp. Dessutom ger vinkelköket extra arbetsyta för dig som uppskattar matlagning. Rostfria vitvaror från Siemens. Utanför breder den rymliga balkongen ut sig i skönt söderläge, med gott om plats för middagar under sommarmånaderna. Avskilt, längst in i hemmet, hittar du den mysiga sovalkoven samt ett linneskåp för förvaring. Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? All inredning håller genomgående hög kvalitet och är vald med miljön i åtanke. Skanskas originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Badrummet ät utrustat med kommod i vitt från INR. Här på Hedtångsvägen i Nya Hovås bor ni i ett omtyckt område med en urban känsla samtidigt som underbar natur och salta bad ligger nära. Kommunikationer, barnomsorg och skola samt all tänkbar service finns i direkt anslutning. Det bästa av två världar med promenadavstånd till båt- och badvikar med salta bad. Läs mer om området på www.nyahovas.se Här bor och trivs du gott!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Stallbacken 17E, Särö, Kungsbacka kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Stallbacken 17E, Särö, Kungsbacka kommun, bild 2
Stallbacken 17E, Särö, Kungsbacka kommun, bild 3

Stallbacken 17E

Lägenhet
Särö, Kungsbacka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
3 995 000 kr
76 m²
2 rum
vån 3/3
3 960 kr/mån
52 566 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga vindsvåning med hög trivselfaktor. Stallbacken på Särön är verkligen centrum av dess historiska miljöer. I anrika Statarhuset på Särön som uppfördes redan 1894, byggdes lägenheter 1982-1984, ritade av Gert Wingård. Total omfattas föreningen av 12 lägenheter uppdelade på fem i Statarhuset och sju i Vagnslidrets länga. Vindsvåningen är fantastiskt gemytlig och trivsam med stilrena, vita väggar och dess rustika inslag från vackra trägolv och charmiga träbjälkar. Vardagsrummets kamin bidrar till ytterligare mysfaktor och skön värme på årets kyliga månader. Från sovrummets stora fönster vaknar man till fantastisk utsikt över Västerskogs lummiga skog och havet. Lägenhetens många fönster ger ett härligt ljus. Det finns generöst med förvaring i lägenheten såväl som i källarförråd. Den kringliggande trädgården som delas med övriga grannar har fin terrass och flertalet olika rumsmiljöer att dra sig tillbaka i. Till lägenheten ingår en privat p-plats med laddstation kopplat till lägenhetens förbrukning. I Brf Stallbacken bor ni bekvämt med gångavstånd till buss, bad, underbar natur, golf, tennis och restauranger. Liten, trivsam och stabil förening med god ekonomi. Välkomna med ert intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Hedtångsvägen 25, Hovås, Göteborgs kommun

Hedtångsvägen 25

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
1 995 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/7
2 207 kr/mån
66 500 kr/m²

Välkommen till denna fina 1a med nykänslan kvar! På tredje våningen och ett soligt balkongläge finns denna studioetta på 30 kvm. Bra planerat kök med bra förvaring och arbetsyta. Plats för soffa/säng. Badrummet är helkaklat och går i vitt och grått med wc och tvättmöjligheter med tvätt/torkmaskin från Siemens. Duschhörna med glasväggar. Här på Hedtångsvägen i Nya Hovås bor ni i ett omtyckt område med en urban känsla samtidigt som underbar natur och salta bad ligger nära. Kommunikationer, barnomsorg och skola samt all tänkbar service finns i direkt anslutning. Det bästa av två världar med promenadavstånd till båt- och badvikar med salta bad. Säljarens ord om varför hon trivts så bra: "I min lägenhet har jag verkligen uppskattat att den ligger nära havet och naturen. Att kunna ta en promenad till stranden eller ge mig ut i naturen har varit en stor fördel. Lägenheten har alltid varig ljus och är belägen i ett lugnt område vilket har skapat en trivsam miljö. Kombinationen av närheten både till natur och stadsliv har verkligen gjort det till en fantastisk plats att bo!" Läs mer om området på www.nyahovas.se Här bor och trivs du gott! Välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Hiss
Hedens backe 23, Billdal, Göteborgs kommun

Hedens backe 23

Tomt
Billdal, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
4 195 000 kr
1 012,7 m² tomt

I det mysiga området på Hedens Backe ligger denna lummiga oas. Väl inbäddat i härlig grönska likt en hidden treasure. Här erbjuder vi nu en fantastisk fastighet med möjlighet att bygga sitt drömboende. Med sitt soliga läge klättrar den försiktigt upp på den sluttande kullen i västlig exponering. Med sitt upphöjda läge har ni en fin vy utöver området Hedens Äng och trivsamma skogdungar som skapar en lugn och rogivande plats att bo i. Tomten är belägen längst in på lugn återvändsgata i det trivsamma grannskapet med mycket nybyggaranda blandat med ett fåtal äldre fastigheter. Här har ni närhet till allt som gör vardagen enkel. Korta promenadavstånd till skola, förskola, busskommunikationer och fullserviceutbud i Kungsporten. Havet och salt bad eller fantastiska strövområden i Sandsjöbackas naturreservat på kort cykelavstånd. Området är detaljplanerat (se under dokument). I tomtgräns ligger anslutningspunkt för V/A, kostnader för anslutningar betalas av köparen. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör men det finns framtaget två förslag via LB-Hus. Vill ni veta mer om dessa upplägg, vänligen kontakta Adam Kruse, LB-Hus. 0706-012163 Välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare Fredrik Hjelm Svensk Fastighetförmedling. 0707-960544

Berghagagången 5A, Billdal, Göteborgs kommun

Berghagagången 5A

Lägenhet
Billdal, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Sydväst
4 850 000 kr
78,8 m²
3 rum
vån 1/2
3 442 kr/mån
61 548 kr/m²

I en modern miljö med ljusa och rymliga ytor, erbjuder vi nu denna härliga lägenhet med parhuskänsla. Med en fantastisk terrass i bästa solläge, fördubblas lägenhetens yta sommartid och du njuter av sol från morgon till kväll. Lägenheten präglas av en ljus och modern känsla fördelat på hall, vardagsrum och kök i öppen planlösning , två sovrum, badrum och tvättstuga. Stilrent och skönt boende i en mycket bra förening. Här trivs både barnfamiljen och äldre i en bra mix. Centralt beläget i populära Billdal med barnomsorg och skola på behagligt gångavstånd, busskommunikation runt hörnet och komplett serviceutbud endast 10 min bort. Hav, salta bad och vacker natur når ni med en kort promenad. Här bor och trivs du gott!

Visar alla 9