Svensk Fastighetsförmedling Götene

Svensk Fastighetsförmedling Götene

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vättlösa Karlsholm 1, Götene, Götene kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vättlösa Karlsholm 1

Villa
Götene, Götene kommun
Svensk Fastighetsförmedling Götene
295 000 kr
54 m²
2 rum
3 160 m² tomt

Drömmer du om att skapa ditt eget idylliska hem på landet? Denna fastighet Vättlösa Karlsholm 1 erbjuder dig möjligheten att förverkliga din vision. Beläget på en stor tomt, omgivet av naturens skönhet, väntar detta hus på en kärleksfull renovering för att återuppliva sin forna glans. Huset, i behov av renovering, är ett mindre boende med stor potential. En rymlig tomt omger huset, vilket ger dig möjligheter att skapa trädgårdsoaser och utomhusliv. En ytterligare förrådsbyggnad/garagebyggnad står till ditt förfogande för extra förvaringsutrymme. Här kan du njuta av lugnet och ro i det lantliga livet samtidigt som du har knappt 10 minuter till Götene. Den omgivande naturen blir din trädgård, och möjligheterna att skapa din egen gröna oas är obegränsade. Välkommen att upptäcka potentialen som detta hus har att erbjuda. Ge liv åt dina drömmar och låt detta projekt bli början på ditt nya kapitel på adressen Vättlösa Karlsholm 1. För mer information och bilder, klicka på "Läs mer hos mäklaren".

Skattegårdsvägen 5, Källby, Götene kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skattegårdsvägen 5

Lägenhet
Källby, Götene kommun
Svensk Fastighetsförmedling Götene
1 250 000 kr
105 m²
4 rum
5 451 kr/mån
11 905 kr/m²

Varmt välkommen till denna friliggande bostadsrättsvilla i ett plan med egen trädgård med söderläge. Bostaden är belägen på lugn gata i populära Källby med närhet till det mesta. Här bor du i ett bekvämt och lättskött boende i härlig sjönära miljö. Ett perfekt boende för dig som vill leva "villaliv" utan att behöva utföra och oroa dig för yttre underhåll, det arbetet sköter bostadsrättsföreningen. På tomten finns även en härlig inglasad altan på husets baksida, stensatt uteplats på framsidan samt ett garage med förråd. Bor du på Skattegårdsvägen har du cykelväg precis utanför knuten till både förskola och skola i området samt kort promenad till busshållplats i närheten och en knapp kilometer till tågstation!

  • Plus
Kinne-Vedum Lilltorp 1, Götene, Götene kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kinne-Vedum Lilltorp 1

Fritidshus
Götene, Götene kommun
Svensk Fastighetsförmedling Götene
495 000 kr
45 m²
3 rum
2 160 m² tomt

Detta charmiga lilla hus i Kinne-Vedum är omgivet av natur och erbjuder en fridfull tillflyktsort för den som längtar efter lugn och ro. Huset har genom åren genomgått löpande renovering och det som en gång i tiden var ett litet torp är idag den perfekta sommarstugan. Fastigheten ligger i närheten av Kinnekulle, som är känt för sin vackra natur med bra cykel- och vandringsleder. Kinnekulle når man snabbt och smidigt med en bilresa på cirka tio minuter. Önskar man istället att ta sig in till Götene gör man det på fem minuter med bil och en dryg kvart med cykel. Vill man åka kollektivt så finns närmsta busshållplats 300 meter från huset. Detta charmiga hus är det perfekta fritidshuset för den som vill koppla av i en naturskön och lugn miljö. Kanske är det till och med det ultimata läget att göra till permanentbostad för just dig. Din egna fastighet i Kinne-Vedum där bara fantasin sätter gränserna. Ta chansen att äga och skapa ditt eget lilla paradis! Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

Visar alla 3