Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bygatan 17, Hinsholmen, Göteborgs kommun

Bygatan 17

Radhus
Hinsholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
6 950 000 kr
133 m²
6 rum
299,6 m² tomt

Detta hus är för er som längtar efter friköpt hus med trädgård men inte är redo att lämna stan! Med ett fantastiskt läge nära hav och grönområden, på charmiga och pittoreska Bygatan, ligger detta rymliga kedjehus. Bilarna parkerar ni precis intill huset. Bra kommunikationer med både buss och spårvagn. Närmsta hållplats är Hinsholmen (380 m). Entréplanet erbjuder ett kök från när huset var nytt, stor matplats vid fönstren med en öppen, social planlösning till vardagsrummet i vinkel. Från vardagsrummet nås den härliga altanen och trädgården. På entréplanet finns även ett kaklat duschrum från -90-talet och en praktisk tvättstuga med groventré samt bra med klädförvaring. Övre plan erbjuder ett mysigt allrum med plats för soffa och tv-möbel och med trevligt ljusinsläpp via två stora takfönster, ett kaklat badrum samt tre-fyra bra sovrum. Lättskött, plan och solig tomt i fritt läge där barnen tryggt når gräsytor, lekplats och bollplan utan att korsa någon väg. Tomten är inramad av fina planteringar och trädgårdssidan ligger med ett fritt och bra läge mot grönområde och lekplatsen i området. Parkera upp till tre bilar precis invid huset. Garage (med plats för en av bilarna) med förråd innanför. Nära service så som dagis, mataffär och kommunikationer men även fina strövområden både i skog och bland klippor, flera havsbad, båtliv och flera restauranger tex. Långedrags Värdshus på promenadavstånd. Varmt välkomna att anmäla er till visning på Bygatan 17! Kontakta mäklare Hanna Zackariasson för mer info.

Aroniagatan 5, Tynnered, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15

Aroniagatan 5

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
3 095 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/4
4 946 kr/mån
46 194 kr/m²

Ta tillfället i akt att förvärva denna nyproducerade och inflyttningsklara 3:a från 2023 om 67 kvm. Lägenheten har ett perfekt läge endast en trappa upp i huset och har lummig utsikt över omgivningarna. Läcker balkong med västerläge som bjuder in till mysiga sommarkvällar med nära och kära. Köket är modernt i ljusa toner och har det mesta att önska. Köket har en öppen planlösning mot det generösa vardagsrummet som rymmer såväl större soffa och ett väl tilltaget matbord. Hall med bra förvaring och längre in nås även lägenhetens praktiska klädkammare som slukar förvaring. Stilrent badrum med duschväggar i glas och både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör att man slipper tvättstugan! Två rofyllda och ljusa sovrum. Boendet i Brf Sticklingen har många fördelar att erbjuda. Detta är ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken som kompletterande energikälla – hållbart både för miljön och föreningens ekonomi. Detta är ett tydligt exempel på hur denna nyproducerade bostad är energieffektiv och bidrar till minskat energibehov i jämförelse med äldre alternativ. I föreningen finns även övernattningsrum för långväga gäster samt en trevlig innergård med plats för umgänge. Området gränsar till ett lugnt villaområde och är bara tio minuters cykeltur från havet. Allt du behöver finns inom räckhåll med närhet till matbutiker, grönområden och Frölunda Torg, vilket skapar en bekväm och trivsam livsstil.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Orkestergatan 7, Kaverös, Göteborgs kommun

Orkestergatan 7

Lägenhet
Kaverös, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 375 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 487 kr/mån
45 082 kr/m²

Nu presenterar vi denna praktiska och charmiga lägenhet om 30 kvm med ett tilltalande läge nära natur och kommunikationer. Bostaden är belägen två trappor upp i en lugn och populär förening som även är helt skuldfri. Helkaklat badrum med badkar. Bor du i populära Kaverös har du såväl härliga grönområden som goda kommunikationer inom ett par minuters gångavstånd. Med mindre än femton minuters resa når man de mysiga caféerna och restaurangerna i Linnéstaden och Vasastaden, alternativt Frölunda Torg med alla sina butiker. Bostaden ligger dessutom på gångavstånd till Axel Dahlströms Torg där du finner bl a apotek, bank, bibliotek och mataffär. Välkommen att trivas, välkommen till Orkestergatan 7!

Norra Fiskebäcksvägen 242, Fiskebäck, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Norra Fiskebäcksvägen 242

Villa
Fiskebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
5 100 000 kr
130 + 8 m²
5 rum
519,8 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Askåkersplan 18, Vita Fläcken, Göteborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 18:00

Askåkersplan 18

Lägenhet
Vita Fläcken, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
2 695 000 kr
75,6 m²
3 rum
vån 1/2
4 797 kr/mån
35 648 kr/m²

Välplanerad 3:a en trappa upp i huset med ett mycket fint läge på omtyckta Vita Fläcken i Askim! Lägenheten ligger fint och får utsikt över två trevliga innergårdar med sin genomgång. Badrum som renoverats i föreningens regi när stambytet genomfördes. Härlig balkong som vetter ut mot föreningens trevliga innergård och får många soltimmar! Ljusa väggar och vacker bevarad fiskbensparkett i vardagsrum. Smakfullt renoverat kök från 2020. Askim Vita Fläcken är en omtyckt och stabil HSB förening med god ekonomi. I avgiften ingår bredband från Tele2 och parkeringsplatser finns till en låg kostnad. Föreningens fastigheter är välskötta och de tunga renoveringar såsom t ex stambytet är avklarat. Mellan husen ligger öppna gårdar med planteringar, sittgrupper samt lekplatser. Notera även att föreningen äger marken. Vita Fläcken ligger i hjärtat av Askim! Här bor du nära Askimsbadet, Sisjöns shoppingområde, goda kommunikationer, golfbanor samt nära skolor och förskolor. Inom promenadavstånd nås havet med fina promenadstråk samt Sisjön med sina fina badplatser och strövområden. Den gamla Säröleden ligger intill och där kan man cykla på den gamla banvallen ner till Särö. Välkommen att trivas!

  • Plus
Kapplandsgatan 100, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 18:00

Kapplandsgatan 100

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
2 295 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 3/3
4 035 kr/mån
41 880 kr/m²

Nu erbjuds en renoverad, välplanerad tvåa med helkaklat badrum, rymlig klädkammare och en västerbalkong som vetter mot föreningens grönskande innergård. Lägenheten har ett fräscht kök med matplats invid ett fönster och ett ljust, rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp. Bor du på attraktiva Kapplandsgatan har du nära till goda kommunikationer som tar dig snabbt in till centrala Göteborg, Frölunda Torg eller ut till havet. Gångavstånd till Axel Dahlströms Torg och härliga natursköna omgivningar i närheten såsom Slottsskogen, Botaniska trädgården samt Änggårdsbergen. Föreningen har genomgått många stora renoveringar och behåller en fortsatt god ekonomi. Välkommen till ett optimalt boende i en populär och stabil förening.

  • Plus
Guldringen 36, Tynnered, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Guldringen 36

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 695 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 277 kr/mån
37 667 kr/m²

Välkommen till en fräsch och rymlig 1,5:a med mysig sovalkov. Väldisponerad planlösning med ljust och rymligt allrum med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp och utgång till balkong om ca 7 kvm med morgonsol. Fräscht renoverat kök med goda förvaringsmöjligheter, diskmaskin och matplats vid fönster. Helkaklat badrum med dusch samt välkomnande hall med praktisk klädkammare och plats för både avhängning och hallmöbel. Här erbjuds ett bekvämt boende i en stabil och omtyckt förening som passar såväl gammal som ung. Medlemmarna har tillgång till föreningens egna faciliteter såsom tvättstuga, gym, fritidslokal, vävstuga och bastu. Här bor du med närhet till expansiva Frölunda Torg, härliga grönområden och en kort cykeltur ner till hav och strand, samt goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg. Varmt välkommen att trivas!

  • Plus
Basungatan 40, Ruddalen, Göteborgs kommun

Basungatan 40

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 5/8
4 420 kr/mån
30 692 kr/m²

Ljus trea om 65 kvm på vån 5 av 8 med nyrenoverat kök-22 och härlig inglasad balkong i soligt läge. Köket är stilrent och lättarbetat med goda arbetsytor, praktisk förvaring matplats för fyra personer vid fönster. Vardagsrummet är ljust och erbjuder gott om plats för soffmöbel såväl som matsalsmöbel och härifrån når man den trevliga balkongen med vacker utsikt. Det större sovrummet är rymligt och har gott om plats för förvaringsmöbler såväl som dubbelsäng. I anslutning till vardagsrummet ligger även det mindre sovrummet med plats för säng och- eller annat möblemang. Stamrenoverat badrum sedan med badkar. Slutligen erbjuder bostaden en välkomnande hall med plats för avhänging samt klädkammare. Till bostaden hör två förråd. Bor du här har du gångavstånd till affär och kommunikationer. Ett par minuter bort ligger Frölunda Torg, där man finner allt från mat, kläder och apotek, till blomsteraffärer och caféer. För dig som gillar att cykla eller promenera så finner du cykelleden några minuter bort och den tar dig ut mot Särö eller in mot Göteborgs stad. Detta är ett lugnt område med välskötta omgivningar och närhet till det mesta. Välkommen till Basungatan 40 i en omtyckt och stabil förening mitt i hjärtat av Ruddalen!

  • Hiss
Mandolingatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 22 apr kl 17:15
Mandolingatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Mandolingatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Mandolingatan 3

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 995 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/12
3 801 kr/mån
29 338 kr/m²

I denna välskötta och skuldfria förening kan ni nu förvärva en välplanerad trea. Bevarat originalskick så som köksstomme, vacker ekparkett och garderobslösning i hallen. Badrummet är helkaklat och renoverat i föreningens regi i samband med stambytet år 2004/2005. Här finns två bra sovrum och ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier! Välkomnande hall med både säkerhetsdörr och porttelefon installerat. Välplanerat kök i vinkel med en naturlig plats för matbord, samt med utgång till den inglasade balkongen. Föreningen har beslutat att bygga ut och glasa in samtliga balkonger, ett projekt som redan påbörjats (se mer info på föreningens hemsida). Välskött Riksbyggen-förening som är skuldfri och med både tv och fiber inkluderat i avgiften. På gångavstånd från bostaden finner du såväl natur och promenadslingor som spårvagn och köpcentrum. Härifrån tar du dig snabbt och smidigt in till centrala Göteborg och allt vad det innebär. Bor du här har du cykelavstånd till Linnégatans trevliga café- och restaurangliv, samt parkmiljön kring Slottsskogen och Botaniska Trädgården. På cykelavstånd når du även salta havsbad, fina sandstränder och vackra klipphällar. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Basungatan 28, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Tis 30 apr kl 17:15
Basungatan 28, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Basungatan 28, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Basungatan 28

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/8
3 511 kr/mån
34 259 kr/m²

Välplanerad genomgångs-lägenhet på våning 3 med hiss i ett lugnt läge på återvändsgata och Ruddalens grönska runt hörnet. Lättmöblerat och rymligt vardagsrum med utgång till väl tilltagen och inglasad balkong i soligt sydvästligt läge med utsikt över Ruddalen. Trivsamt kök med matplats vid fönster och utsikt. Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ett ljust helkaklat och stambytt badrum, samt en välkomnande hall. Till lägenheten tillkommer förråd samt tillgång till föreningens egna faciliteter såsom tvättstuga, träningslokal, bastu och övernattningslägenhet. Här bor man bekvämt i en stabil och omtyckt förening med låg avgift och i hjärtat av Ruddalens grönska samtidigt som det är nära till goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg, Frölunda Torg eller ut till havet. Både vindsförråd och källarförråd tillhör lägenheten! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Turkosgatan 21, Tynnered, Göteborgs kommun
Turkosgatan 21, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 2
Turkosgatan 21, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 3

Turkosgatan 21

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 350 000 kr
32,4 m²
1 rum
vån 0/3
2 690 kr/mån
41 667 kr/m²

Välkommen till en fräsch och kvadratsmarta etta med lugnt och grönskande gårdsläge samt inglasad balkong i soligt västerläge. Denna ljusa och yteffektiva bostad som är praktisk belägen i markplan har ljusa färg- och materialval skapar en neutral bas att inreda efter. Bostaden erbjuder optimal planlösning med renoverat kök i stilrent vitt och med matplats vid fönster, lättmöblerat allrum med utgång till inglasad västerbalkong vilken blir som en naturlig förlängning av rummet, badrum med dusch samt hall med flera garderober, säkerhetsdörr och porttelefon. Parkeringsplats, bredband, kabel-tv, värme, vatten och brf-försäkring ingår i avgiften. Inre reparationsfond om 7620 kr finns! Här bor man i en stabil och omtyckt HSB-förening med stora vackra innergårdar och välutrustade lekplatser. Närhet till expansiva Frölunda Torg, härliga grönområde och hav, samt goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
Stomvägen 10, Askim, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Stomvägen 10, Askim, Göteborgs kommun, bild 2
Stomvägen 10, Askim, Göteborgs kommun, bild 3

Stomvägen 10

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
2 475 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
3 913 kr/mån
45 000 kr/m²

Modern och välplanerad två med inglasad balkong, nyproducerad under 2011. Denna bostad är en ljus väldisponerad tvåa om 55 kvm som erbjuder stor bekvämlighet och är en av få bostäder med hiss i området. Den öppna planlösningen tillsammans med det stora fönsterpartiet mot balkong ger ett ljust och luftigt intryck som inbjuder till umgänge och gör kök och vardagsrum till de givna samlingspunkterna i bostaden. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som med sin inglasning blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och önskar man en öppen balkong skjuter man smidigt undan glaspartierna. I anslutning till kökavdelsningen finns en given yta för matplats. Intill köket med ingång från hall ligger det smakfulla badrummet med klassiska färgval i vitt och grått, med praktisk tvättavdelningoch värmegolv. Det rogivande sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och nås från två håll i vardagsrummet. I hallen finns gott om plats för avhängning och hallmöbel, likväl som ingång till en rymlig klädkammare. Detta är ett modernt och bekvämt boende i hjärtat av Askim med gångavstånd till goda kommunikationer, naturområden, expansiva Frölunda Torg och endast ca 15 min från centrala Göteborg. Föreningen hyr idag ut lokalerna till en Sushi, liten närbutik samt en frisersalong. Välkommen att trivas, välkommen till Stomvägen 10!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Påskrisgatan 7, Påvelund, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Påskrisgatan 7

Villa
Påvelund, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
6 750 000 kr
124 + 120 m²
7 rum
729,5 m² tomt

Välkommen till en fin renoverad och mycket rymlig, välplanerad villa om hela 244 kvm på en återvändsgata i populära Påvelund. Här finns gott om utrymmen för den stora familjen. Huset är beläget på en generös tomt om hela 730 kvm och med ett fint soligt läge. Mycket trevlig och välplanerad planlösning där entréplan erbjuder ett rymligt vardagsrum med matsal i fil och med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp, stilrent ljust kök med matplats och med utgång till trädgården, tre sovrum, allrum (kan göras om till sovrum) och ett badrum. På nedre plan finner ni ett stort allrum med en öppen spis för varma sköna kvällar och här får man plats med både soffgrupp med TV-hörna samt fåtöljer framför brasan, ytterligare ett rymligt allrum/ tonårsrum med egen utgång, tvättstuga med dusch, två förråd och en klädkammare. Integrerat garage med plats för bil och gott om förrådsmöjligheter. Den stora stenbelagda uteplatsen på framsidan ligger i ett fint läge med sol från lunch till kväll sommartid. Tomten erbjuder flera blombuskar, äppelträd samt plats för odlingar och gräsmatta med plats för bla studsmatta och spring för barnen. Cykelavstånd till fler härliga havsbad, mysiga småbåtshamnar samt gångavstånd till bra kommunikationer, skolor och barnomsorg. Varmt välkommen till ett unikt boende i populära Påvelund! Påvelund är ett av Göteborgs mest attraktiva områden, med närhet till centrala Göteborg såväl som till Göteborgs södra skärgård. Området ligger i anslutning till Fiskebäck och Långedrag med det charmiga Osberget som central punkt. Här erbjuder fina vandringsstigar i vacker natur utmed kustlinjen. Promenera till Hinsholmens småbåtshamn, utmed Eskils Kanal eller förbi Önnereds brygga. Området erbjuder även tennisbana samt en motionscentral med gym och idrottsplats. Önskar man gå en golfrunda så finns det banor inom 15 minuters avstånd bland annat i Sisjön och Hovås. I närområdet finns bla. Påvelunds centrum med livsmedelsbutik, fiskbil, frisör, Svensk Fastighetsförmedlings kontor och pizzeria. I närområdet finns även apotek, vårdcentral och ytterligare service. Från Påvelund tar man sig smidigt till badställen och badvikar i närheten. Det finns även flera småbåtshamnar i närområdet. Vad gäller barnomsorg och skolor finns det flera alternativ att välja mellan. För mer information gå in på www.goteborg.se. Även lokaltrafiken är god. Till och från området tar man sig smidigt med buss eller spårvagn till knutpunkten Frölunda Torg och dess Resecentrum varifrån flertalet bussar och spårvagnslinjer tar dig vidare till stadens alla delar. Läs gärna mer på www.vasttrafik.se. Spårvagnen är även ett smidigt transportmedel ut till Saltholmen, varifrån skärgårdsbåtarna avgår. Frölunda Torg är ett komplett köpcentrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer bekvämt samlade under samma tak. Shoppinggator och torg i två plan erbjuder stora butikskedjor sida vid sida likväl som små exklusiva specialbutiker. På Frölunda Torg finns även ett stort utbud av service så som mataffärer, frisörer, tandläkare och vårdcentral. Intill torget ligger Frölunda Kulturhus med bland annat biograf, simhall och bibliotek. Mittemot Frölunda Torg ligger Ica Kvantum, Mio Möbler och Mc Donalds.

Rubingatan 48, Tynnered, Göteborgs kommun

Rubingatan 48

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
2 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/4
4 974 kr/mån
26 519 kr/m²

Välkommen till en rymlig trea om 79,5 kvm i populär föreningen. Föreningen genomförde stambytet i fastigheten 2018 vilket gör badrum samt tvättstuga helkaklade och moderna. Rymligt kök med delvis öppet mot vardagsrum. Stor inglasad balkong med utsikt över innergården. Två bra sovrum samt ett stor klädkammare. Här bor man i omtyckt och stabil förening som passar såväl gammal som ung med närhet till expansiva Frölunda Torg, härliga grönområden och hav samt goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg.

Onyxgatan 4, Tynnered, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30
Onyxgatan 4, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 2
Onyxgatan 4, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 3

Onyxgatan 4

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 595 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/7
2 283 kr/mån
49 844 kr/m²

Denna helt nyproducerade etta med en praktisk sovalkov säljes med möjlighet att ta över helt nya möbler! Dessutom bor man avgiftsfritt (exklusive driftskostnader) fram till 2026-03-31. Bli den första att flytta in i denna ljuvliga bostad på våning 4 av 7 i ett helt nybyggt hus. Redan i entrén till trapphuset slås man av hur nytt och fräscht allt är. Med en modern färgsättning, moderna materialval och en rymlig hiss som tar dig upp till lägenheten känner både du och dina gäster sig varmt välkomna. Utanför huset ligger både den gemensamma gården samt den helt nyanlagda Opalparken med härlig grönska, mysiga sittplatser och lekplats för barnen. Lägenheten är möblerad med helt nya styling-möbler och om köparen så önskar, finns det möjlighet att överta delar av möblemanget! Inne i den yteffektiva bostaden möts man av ljus parkett och vitmålade, släta väggar. Konceptet kallas Fjäll, vilket innebär att även köket med den öppna planlösningen mot vardagsrummet går i vitt. Bänkskivan av grå laminat och de rostfria handtagen bryter av fint. Badrummet nås från hallen och har ljust grå klinker samt vitt kakel. Kombimaskin för tvätt och tork, en spegel med belysning och en vit kommod ingår. Sovalkoven känns mysig och erbjuder bra plats för sängen. I sovalkoven finns en garderob. Ytterligare en garderob för förvaring finns i hallen. Lägenhetsförrådet om ca 2 kvm finns på entréplan. Från den stora balkongen, om hela 5 kvm, har man utsikt mot den gemensamma gården. Närheten till all tänkbar service, goda kommunikationer, till havet och till grönområden är slående. Här bor man gott utan bil. Det är nära till spårvagnen och föreningen har dessutom en cykelpool med specialcyklar som elcyklar, en lastcykel och elsparkcyklar. Dessa bokas kostnadsfritt av föreningens medlemmar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Norra Breviksvägen 36, Näset, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning

Norra Breviksvägen 36

Villa
Näset, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
7 950 000 kr
242 + 43 m²
7 rum
842,4 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Uteplats
Svängrumsgatan 77, Flatås, Göteborgs kommun

Svängrumsgatan 77

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
4 995 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 4/4
5 382 kr/mån
57 086 kr/m²

En riktig drömlägenhet på "top floor" med fantastisk utsikt. Söker du en bostad utöver det vanliga med hela 21 kvm privat terrass i söderläge? Då har du hittat rätt. Här erbjuds möjligheten att bo på det allra bästa sättet - på toppen, med en vacker vy över taken och med himlen som din närmaste granne. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger närhet till familjen och är perfekt vid sociala tillställningar med släkt och vänner. Det väl tilltagna vardagsrummet har stora fönsterpartier och det rymliga köket i vinkel ger plats för ett rejält matbord. Den generösa takhöjden och de stora fönsterpartierna ger extra rymd och den förhållandevis låga bebyggelsen i omgivningen ger extra ljus åt bostaden. Färgsättningen är i grunden ljust grå och med vacker parkett i alla rum, vilket gör det enkelt att förändra känsla och inredningsstil i lägenheten efter årstid och smak. Från hallen når du bostadens tre sovrum samt det stilrena, helkaklade badrummet med tvättavdelning. Lägg märke till att denna lägenhet, utöver badrummet, även har en gästtoalett vilket underlättar vardagsrutinerna. Har du inte behov av tre sovrum inreder du förslagsvis det minsta till en walk-in closet. Självklart finns det hiss i huset och eftersom huset är byggt så sent som 2019 känns trappuppgångar och gemensamma ytor mycket fräscha. Den nyanlagda, grönskande Flatåsparken utanför huset är en skyddad, bilfri park med både vilobänkar, gräsytor och en lekplats som inbjuder till lek och spring för de minsta. Bor man i Flatås är närheten till Göteborgs centrala delar, till Änggårdsbergens härliga motionsslingor och till havet med alla dess småbåtshamnar och badställen slående. Här bor man perfekt med närhet både till spårvagn och till den populära gång- och cykelleden Säröbanan. Varmt välkommen at trivas i unika Svängrumsgatan 77!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Högsbogatan 27, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Högsbogatan 27

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
3 995 000 kr
95 m²
4 rum
vån 8/9
6 350 kr/mån
42 053 kr/m²

Välkommen till denna optimalt disponerade bostaden om 4 rok på åttonde våningen med fri utsikt. Inbjudande ytor där öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och utgång till bostadens hjärta som är den magiska loggian i sydostläge bjuder in till det sociala. Här möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp som flödar genom generösa fönsterpartier. Inbjudande och modern planlösning med köket mot matplats och sällskapsrummet så att hela familjen kan samlas kring matlagningen. Fullutrustat kvalitétskök från Marbodal med rostfria vitvaror och generösa arbetsytor. I anslutning till sällskapsrummet når du master bedroom med stora fönsterpartier som skapar en lyxig känsla och gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderober. Utöver master bedroom finns även två mindre sovrum med garderober som enkelt går att göra om till ett större för den som önskar. I anslutning till den välkomnande hallen finns en rymlig klädkammare samt badrum med egen tvättutrustning och en separat gäst-wc. Här bor du bekymmersfritt med bekvämligheter så som hiss direkt ner till garaget med möjlighet till laddplats, generös gemensam takterass, gott om förvaringsmöjligheter samt allt man önskar inom räckhåll. Beläget ostört med natursköna områden som Ruddalen, Svaleboskogen och inom gångavstånd ligger mataffär, närservice, bra kommunikationer från knytpunkten Marklandsgatan samt härlig grönska i Änggårdsbergen. Det går enkelt att ta sig in till både Majorna och Linnés breda utbud av caféer och restauranger tillsammans med Botaniska trädgården och Slottsskogen. En kort cykeltur västerut nås även Frölunda torg och salta bad! Ta tillfället i akt – varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Askåkersplan 22, Vita Fläcken, Göteborgs kommun

Askåkersplan 22

Lägenhet
Vita Fläcken, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 650 000 kr
42,3 m²
1 rum
vån 0/2
2 993 kr/mån
39 007 kr/m²

Välkommen till en trevligt planerad etta i markplan med en stor uteplats i ett lugnt och soligt gårdsläge i attraktiva Askim. Bostadens 42,3kvm är disponerade över ett kök med matplats, helkaklat badrum från stambytet 2005, klädkammare samt ett stort vardagsrum med plats för sovalkov. Optimalt planerad yta med många möjligheter! Från vardagsrummet nås uteplatsen, väl tilltagen med gott om plats för loungemöbler, matgrupp eller odling om så önskas. Askim Vita Fläcken är en omtyckt och stabil HSB förening med god ekonomi. I avgiften ingår bredband från Com Hem och parkeringsplatser finns till en låg kostnad. Föreningens fastigheter är välskötta och de tunga renoveringar såsom t ex stambytet är avklarat. Mellan husen ligger öppna gårdar med planteringar, sittgrupper samt lekplatser. Vita Fläcken ligger i hjärtat av Askim! Här bor du nära Askimsbadet, Sisjöns shoppingområde, goda kommunikationer, golfbanor samt nära skolor och förskolor. Inom promenadavstånd nås havet med fina promenadstråk samt Sisjön med sina fina badplatser och strövområden. Den gamla Säröleden ligger intill och där kan man cykla på den gamla banvallen ner till Särö. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Uteplats
Kobbeslätten 6, Askim, Göteborgs kommun

Kobbeslätten 6

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
3 895 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/6
6 348 kr/mån
43 278 kr/m²

De trevliga husen på Kobbeslätten byggdes 2019-2020, så här möts man av en ljus, fräsch och modern lägenhet. Detta är den största modellen av bostad som finns i husen. Hela 90 välplanerade kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök. Dessutom med både badrum och gästtoalett. En vinklad vägg i hallen öppnar upp för ljus och fria siktlinjer. Materialvalen känns exklusiva med klinker innanför entrén och enhetliga, vitpigmenterade ekgolv matchat med stilrena väggar i samtliga rum samt fönsterbänkar i kalksten. Det ljusgrå köket från Ballingslöv är lätt att älska. Badrummet är kaklat i vitt, med grå klinker och har utöver detaljer som kommod, även en tvättmaskin/torktumlare från Electrolux samt lyxig govvärme. Gemensam tvättstuga finns i huset. Garderober och linneskåp är även de från Ballingslöv. Klädkammaren ger extra plats för familjens kläder och skor. Till lägenheten hör också ett externt förråd i huset. Lägg märke till den fantastiska balkongen om hela 16 kvadratmeter som är inglasad med skjutbara glaspartier för full öppenhet. Det trevliga gavelläget ger ljusinsläpp från två håll och det lättillgängliga läget gör det enkelt för barnen att kila ner till gården. Hiss finns i huset för de dagar man inte vill ta trappan. Den gemensamma gården är grön och luftig, med cykelparkering under tak och flera sittplatser som inbjuder till umgänge med grannar och vänner. Lägenheten nås via en egen entré från loftgången. Lägenhetsdörren är en vit säkerhetsdörr med dörröga. Eldistribution sker med separata elabonnemang per lägenhet. Uppvärmning sker med fjärrvärme och värme ingår i månadsavgiften. Även kallvattenförbrukning ingår, men den individuella debiteringen av varmvatten gör att du, genom ett smartare sätt att leva, själv kan påverka din månadskostnad. Gällande internet så är öppen fiber installerad i fastigheten och du har möjlighet att välja vilken operatör du önskar. Utsikten mot fotbollsplanerna inbjuder till lek och aktivitet. På gång- och cykelavstånd ligger även det härliga naturområdet Sandsjöbacka med sina fantastiska promenad- och löpslingor och med badsjön Sisjön. För den som hellre badar i saltvatten är man snabbt på plats med cykel vid Askimsviken och de badplatser som finns att välja med där. I området finns flera förskolor och skolor. Sisjö Centrum erbjuder all tänkbar service och närheten till city är påtaglig med direktbuss och cykelbana i anslutning till området.

  • Balkong
  • Hiss
Famngatan 32, Flatås, Göteborgs kommun

Famngatan 32

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 750 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/4
2 259 kr/mån
58 333 kr/m²

Nyproducerad 1 rok från 2022-2023 med materialval av hög kvalitét i behagliga färgval som ger en exklusiv känsla. Bostaden är mycket stilren och har en tilltalande planlösning med utgång till stor balkong. Stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp och smart förvaringutrymme i klädkammaren. Kvalitetskök från Ballingslöv och en ljus ekparkett på golvet. Helkaklat badrum med värmegolv, modern inredning och regndusch. Här bor man bekvämt i ett omtyckt område med närhet till Frölunda Torg med dess serviceutbud och härliga grönområden såsom Änggårdsbergen och Ruddalen. Goda kommunikationer i form av flera spårvagnslinjer tar dig även snabbt in till centrala Göteborg, exempelvis når du Linnéområdet med sitt stora restaurangutbud på ca 15 minuter. Både Sahlgrenska, Handels och Chalmers nås på endast 10 minuter. Med kollektivtrafik eller med cykel har ni även möjlighet att enkelt ta er ut till havet. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Onyxgatan 4, Tynnered, Göteborgs kommun

Onyxgatan 4

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 795 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/8
3 094 kr/mån
44 875 kr/m²

Invid den nya stora Opalparken och vid en lummig innergård ligger denna välplanerade lägenhet med stor balkong om hela 8 kvm. Väljer du att bo här i Brf Parkhusen så har du skolor och spårvagnshållplats i din direkta närhet, likaså havsbad och småbåtshamnar samt Frölunda Torg med all tänkbar service. Brf Parkhusen har dessutom en cykelpool med specialcyklar som elcyklar, en lastcykel och elsparkcyklar. Dessa bokas kostnadsfritt av föreningens medlemmar. Då mätningen av hushållsel och varmvatten sker individuellt för varje bostadsrätt har du möjlighet att påverka dina driftskostnader. Fastigheten kommer också att förses med solceller vilket gör att energiklass B uppfylls. Energiklass B möjliggör i sin tur att man kan teckna gröna lån. Bostäderna värms upp med fjärrvärme via Göteborgs energi, Ventilationen är ett FX System, (frånluftsventilation med värmeåtervinning). Fiber är indraget i huset, ingår i avgiften och ger tillgång till trådlös uppkoppling i bostaden. Alla lägenheter är anslutna till Telia Triple Play – bredband, TV och telefoni i ett paket. För ytterligare trygghet har byggaren, Nordr, lämnat en räntegaranti till föreningen på 3,25% under 3 års tid.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Valthornsgatan 6, Frölunda, Göteborgs kommun

Valthornsgatan 6

Lägenhet
Frölunda, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/16
3 450 kr/mån
43 068 kr/m²

Nu har du tillfälle att förvärva denna toppmoderna och optimalt planerade lägenhet, nyproducerad under 2019 med tidlösa och vackra materialval. Denna bostad är en ljus väldisponerad tvåa om 44 kvm med lugnt och härligt läge. Lägenhetens mittpunkt är det funktionella och hemtrevliga köket med öppen planlösning mot vardagsrum som övergår i en stor härlig inglasad balkong om ca 10 kvm som förlänger sommaren. Den öppna planlösningen ger tillsammans med de stora glaspartierna från balkongen och fönster ett ljust och luftigt intryck som inbjuder till umgänge och gör ytorna till de givna samlingspunkterna i bostaden. Det rogivande sovrummet erbjuder plats för säng och förvaringsmöjligheter. Med ingång från hall ligger det smakfulla badrummet med klassiska färgval i vitt och grått och önskvärda bekvämligheter såsom kombimaskin. Den inbjudande hallen erbjuder plats för hallmöbel och avhängning samt god förvaring genom skjutdörrarsgarderob. Säljaren har även valt att investera med extra tillval så som just inglasningen av balkongen, spottar i badrum/hall samt måttanpassade plisségardiner. Detta är ett modernt och bekvämt boende med gångavstånd till goda kommunikationer, naturområden, expansiva Frölunda Torg och endast ca 15 min från centrala Göteborg. Välkommen till Frölunda Parks första etapp Sjöstjärnan. Här bor du i en öppen, levande och härlig miljö med plats för spontana samtal och sociala mötesplatser.

  • Balkong
  • Hiss
Rubingatan 36, Tynnered, Göteborgs kommun

Rubingatan 36

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
2 295 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/3
4 974 kr/mån
29 051 kr/m²

Välkommen till en ljus trea som renoverats under senare år med bland annat modernt kök och nytt stambytt badrum, här är det bara att flytta in och trivas. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge och härligt ljusinsläpp från två väderstreck via fönsterpartier och balkong gör rummet ljust och luftigt. Bostaden är väldisponerad med kök och vardagsrum i anslutning till varandra och med utgång till den inglasade balkongen i soligt västerläge som blir en naturlig förlängning av rummet, två st rofyllda sovrum, stambytt badrum (2018) med dusch och tvättpelare samt rymlig och inbjudande hall med säkerhetsdörr. Pricken över i:et är den generösa walk-in-closeten som nås från hallen. Perfekt för den med genuint klädintresse! Här bor man i en omtyckt och stabil förening med stora vackra innergårdar och välutrustade lekplatser. Närhet till expansiva Frölunda Torg, härliga grönområde och hav, samt goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg. Välkommen att uppleva denna härliga bostad på plats!

Visar alla 24