Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Öringevägen 10, Getinge, Halmstads kommun

Öringevägen 10

Villa
Getinge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 975 000 kr
203 + 134 m²
7 rum
1 221 m² tomt

Med ett ypperligt läge på lugn gata och med fin närhet till natur, skola, barnomsorg ligger denna gedigna 1,5 plans villa med källare och härlig trädgård . Huset är ursprungligen uppfört 1924 men har under åren byggts ut och löpande renoverats. Ytan fördelar sig på ca 203 kvm boarea samt ca 134 kvm biarea, exteriört finner ni altan i söderläge och bilen parkeras bekvämt på uppfarten eller i det stora dubbelgaraget. På entréplan ryms 2 sovrum och ett stort härligt kök med bardisk och utgång till uterum .Vardagsrummet med ekparkett ligger i anslutning till köket och har öppen spis som sprider en härlig värme .Vi finner även renoverad gäst-WC i anslutning till ingång. På ovanplan har vi 3 bra sovrum och stort allrum samt helkaklat badrum med dusch. På golven i sovrum och allrum ligger fina "plankgolv" i trä. Källaren erbjuder såväl sociala ytor som gillestuga, hobbyrum, verkstad, vinrum samt praktiska förvaringsytor och tvättstuga. I såväl kök och gästtoalett samt "relax" i källare har vi golvvärme, Stort vidbyggt dubbelgarage med elbilsladdare och plats för förvaring finns också.

Norra VÄRET 37, Väret, Halmstads kommun

Norra VÄRET 37

Fritidshus
Väret, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 595 000 kr
40 + 17 m²
2 rum
250 m² tomt

Välkommen till detta moderna, vinterbonade och påkostade fritidshus beläget på Norra Väret 37 i det eftertraktade området Väret i Halmstad. Huset passar både som sommarboende och som permanentboende. Med en boyta på 40 kvadratmeter plus sovloft om cirka 12 kvadratmeter, stort inglasat uterum och gäststuga erbjuder detta hus plats för familj och vänner. Utemiljön är minst lika bra som insidan och erbjuder, förutom det lyxigt inglasade uterummet, också en stor härlig uteplats och trädgård med många soltimmar. Trädgårdssidan vetter mot en allmän yta som skapar rymd mellan husen. Parkeringsytan samt entréytan är stenbelagd och trädgården är mycket påkostad och lättskött. Kort sagt, så är detta ett perfekt ställe för dig som älskar att njuta av utomhuslivet. Huset är byggt 2003 och är modernt. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med en liten köksö samt en insatskamin. Här är det öppet i nock med stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp. Ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett modernt badrum med bastu och tvättmöjligheter. Uterummet är byggt på platta på mark med isolerat tak och isolerade väggar. Detta kan med enkla medel göras om till vinterbonat för den som vill nyttja det året runt. Gästhuset är förberett med vatten och avlopp framdraget för den som vill installera en WC där. Läget på Norra Väret är fantastiskt med närhet till, restauranger, aktiviteter och bad, vilket gör detta fritidshus till en dröm för de allra flesta. Flera av husen i området används som åretruntboende. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska lilla villa på Norra Väret 37 i Halmstad. Ett perfekt tillfälle att skapa minnen och njuta av den vackra omgivningen. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning.

  • Uteplats
Gråbergsvägen 1, Steninge, Halmstads kommun

Gråbergsvägen 1

Villa
Steninge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 295 000 kr
107 + 75 m²
4 rum
1 720 m² tomt

Välkommen till Gråbergsvägen 1 i Steninge. Här bor du med natursköna omgivningar som ger möjligheter till friluftsliv och rekreation. Den stora hörntomten ligger högt och fritt vilket skapar en ljus och härlig känsla både inomhus och utomhus. Husets planlösning passar både för permanentboende och som fritidshus. Bostadsdelen, som är på andra plan, erbjuder tre bra sovrum, kök med matplats och insatskamin, ett ljust vardagsrum med i vinkel med plats för matsalsmöblemang och loungedel. I vardagsrummet finns en andra insatskamin för att ytterligare höja mysfaktorn. På våningen finns också ett bra badrum med dusch och en gäst-WC. På Suterrängplan erbjuds ytterligare 75 kvadratmeter. Här finns ett gästrum, ett gym, ett badrum med badkar, dusch och bastu, tvättstuga samt garage. Idag finns ingen invändig trappa, men ritningar och långtgående planer finns för att integrera de båda våningarna med varandra. På tomten finns en nyrenoverad gäststuga, utrustat med både badrum och kök. Denna kan fungera som ett fristående utrymme för gäster eller kanske som en extra bostadsenhet. Här njuter du i vardagen i den härliga trädgården eller på någon av uteplatserna. Eller så packar du picknickkorgen och ger dig ut i den närliggande skogen eller ner mot vackra Steninge strand. Varmt välkomna att boka visning!

Kornhillsvägen 19A, Vallås, Halmstads kommun
  • Lör 23 mar kl 10:00
Kornhillsvägen 19A, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Kornhillsvägen 19A, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Kornhillsvägen 19A

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
5 361 kr/mån
15 933 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga trerummare med inglasad balkong i härligt solläge. Invändigt väntar en trevlig boendemiljö med bland annat kök med stor matplats som har rikligt ljusinsläpp, rymligt vardagsrum, två sovrum, separat wc och duschrum. Här finns möjlighet att installera tvättmaskin för den som önskar. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband, tv kanaler och bostadsrättstillägg. Fri parkering och möjlighet att hyra garage, separat kö. Riksbyggen BRF Halmstadshus nr 6 är en mycket välskött förening som tillhandahåller bl.a. gym, bastu, övernattningslägenhet, samlingslokal, grillplats, lekplats och grönområden. I princip allt ni kan önska inom gångavstånd - här bor du riktigt bra! OBS! Invändig fotografering är beställd och bilder laddas upp inom kort. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
  • Balkong
Ålvägen 63, Fyllinge, Halmstads kommun

Ålvägen 63

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 500 000 kr
125 m²
5 rum
5 725 kr/mån
12 000 kr/m²

Välkommen till Ålvägen 63 i Fyllinge. Huset har ett mycket bra läge i området med en härlig hörntomt. Här bor du med villakänsla och egen trädgård men utan ansvaret för yttre underhåll av fastigheten. Planlösningen är väl genomtänkt och effektiv med hela fyra sovrum. På entréplan ryms hall, sovrum, badrum, vardagsrum, kök med matplats samt tvättstuga med groventré. På övre plan hittar du ytterligare tre sovrum samt ett andra badrum. Huset är välskött exteriört men behöver renoveras invändigt. Badrum och kök är original och övriga ytskikt är också i behov av uppdatering. Läget i området är riktigt bra och ligger nära till parkeringar och på ett fritt hörnläge nära garaget. Framsidan vetter mot Nordväst och trädgårdssidan mot sydost. Ett utvändigt förråd finns för förvaring. Detta går att bygga om till gäststuga. BRF Fiskekroken är en lågt belånad och välskött förening med 74 lägenheter. Området är lugnt och barnvänligt. Varmt välkommen att boka visningstid!

Syskonhamnsgatan 1, Centrum, Halmstads kommun

Syskonhamnsgatan 1

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 595 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/6
5 469 kr/mån
35 245 kr/m²

Välkommen till denna generösa, väldisponerade och renoverade lägenhet som erbjuder ett ovanligt bra läge i stadens hjärta. Det är en ljus lägenhet som bjuder på en fantastisk utsikt över slottet, Nissan och stadskärnan. Bostadens vardagsrum och balkong vetter mot Nissan i väster och därför slipper du också helt insyn från andra byggnader. De 102 kvadratmetrarna är optimalt planerade med tre bra sovrum och ett 37 kvadratmeter ljust vardagsrum med plats för större matbord och loungedel. Det finns också två badrum vilket ger flexibilitet för familjer eller boende med gäster. Det är förberett för tvättmaskin och torktumlare i ett av badrummen.. En separat klädkammare nära entrén ger välbehövligt förvaringsutrymme. Köket är sobert nyrenoverat och planlösningen är öppen mot de sociala ytorna. De stora sociala ytorna vetter mot väster och är ljusa, rymliga och erbjuder luftig utsikt mot Halmstad City. Härifrån kan ni beundra utsikten över staden och samtidigt få ett härligt ljusinsläpp under eftermiddagen och kvällstimmarna. Dispositionen av lägenheten är perfekt för både avkoppling och umgänge med familjen och för underhållning av gäster. Den inglasade balkongen erbjuder ytterligare yta att njuta av under stora delar av året. Balkongen har samma utmärkta utsikt över slottet och Nissan som resten av lägenheten, vilket gör det till en perfekt plats att börja dagen med en kopp kaffe eller att avsluta kvällen med ett glas vin. På föreningens trevliga och välskötta innergård finns dessutom två gemensamma uteplatser att nyttja för medlemmarna. Det centrala läget innebär närhet till allt du behöver - centralstationen, resecentrum, shopping, restauranger, kultur och kollektivtrafik. Allt detta finns på gångavstånd från denna lägenhet. Därutöver kan du promenera till Västra stranden på en kvart för att njuta av salta havsbad. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Munkflyvägen 15, Åled, Halmstads kommun

Munkflyvägen 15

Villa
Åled, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 795 000 kr
140 + 30 m²
6 rum
545 m² tomt

Njut av lugnet och skönheten i denna charmiga villa, belägen på en stilla gata i ett familjevänligt område. Omringad av lummig grönska, erbjuder denna bostad en harmonisk tillflyktsort från vardagens stress och brus. Med en väldisponerad planlösning som möjliggör för fler rum, är detta hemmet idealiskt för både stora och små familjer. Ett av de mest slående inslagen i detta hem är det inglasade uterummet, en plats där du kan njuta av tillvaron och förlänga årstiderna. Detta rum ger dig möjlighet att koppla av med en bok eller att bara sitta och beundra naturen utanför fönstret. Bostaden har även en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som smälter samman till perfektion. Denna öppna planlösning skapar ett rymligt och luftigt utrymme som är perfekt för sociala tillställningar eller lugna hemmakvällar med familjen. Här kan du bjuda in nära och kära på middagar, fester eller bara umgås över en kopp kaffe. Från balkongen sträcker sig en underbar utsikt över den frodiga grönskan som omger bostaden. Detta ger dig möjligheten att starta dagen med en harmonisk kopp kaffe. För barnfamiljer ligger en lekplats bekvämt nära bostaden, vilket gör det lätt att hålla barnen underhållna. Och för den aktiva finns det gott om utomhusaktiviteter att utforska i närheten. Denna villa ligger i en trivsam miljö där grannskapet präglas av gemenskap och vänlighet. Här kan du känna dig trygg och välkommen, samtidigt som du njuter av livets goda i ditt nya hem. Trots sin lugna belägenhet är villan ändå nära till stadens alla bekvämligheter - från shoppingcenter till restauranger och caféer. Du får det bästa av två världar: tystnaden och fridfullheten från landsbygden kombinerat med bekvämligheten av stadslivet. Framtida ägare kommer ha glädje av detta hem under många år framöver tack vare dess hållbara konstruktion och tidlösa design. Fler detaljer om fastighetens specifikationer kommer finnas tillgängliga vid visningen. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa allt du behöver för att leva ett bekymmersfritt liv fyllt med komfort, gemenskap och naturlig skönhet. Har du letat efter ett trivsamt boende för familjen då har du hittat helt rätt här, se till att anmäla ditt intresse redan nu för att inte gå miste om denna möjlighet! Varmt välkommen.

  • Balkong
  • Uteplats
Stockenbergsgatan 13, Centrum/Väster, Halmstads kommun
Stockenbergsgatan 13, Centrum/Väster, Halmstads kommun, bild 2
Stockenbergsgatan 13, Centrum/Väster, Halmstads kommun, bild 3

Stockenbergsgatan 13

Lägenhet
Centrum/Väster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 375 000 kr
78 + 7 m²
3 rum
vån 1/5
4 618 kr/mån
43 269 kr/m²

Med stolthet hälsar vi er välkomna till denna nyproducerade lägenhet om 78 kvadratmeter i populära Brf. Gräddhyllan som stod klart för inflytt 2023. Bostäderna är präglade av en modern arkitektur som fångar naturens skönhet. Valet av material är gediget och hållbart, som vitpigmenterad enstavsparkett i ek och natursten för fönsterbrädor. Köket är i mörk kulör och ger en lyxig känsla. Stora fönster och ljusa väggar skapar en ljus och rymlig atmosfär. Köken är speciellt utformade med höga skåp och släta luckor, med silestone bänkskivor och utvalda vitvaror från Electrolux. Badrummet är stilrent med gråmelerat klinkergolv (golvvärme) som viker upp snyggt som en fondvägg och övriga väggar är vitkaklade. Rummet är utrustat med takduschset med vikbara glasdörrar, kommod, wc samt tvättmaskin och torktumlare - LYXIGT! I Brf Gräddhyllan bor ni på ett centralt läge med bekvämt avstånd till Halmstad citys utbud av butiker/restauranger, livsmedelsbutiker, kommunikationer, Högskolan, vackra naturområden och havet. I dagsläget finns det 4 lediga garageplatser (2023-11-07). Föreningen (Brf Gräddhyllan) garanterar en räntegaranti vilket innebär att föreningen står för den förhöjda räntekostnaden de tre första åren som bostadsrättsföreningen har, se ekonomisk plan. Kontakta ansvarig mäklare för privat visningstid! 0709-28 26 33

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Rörvägen 8E, Trönninge, Halmstads kommun
Rörvägen 8E, Trönninge, Halmstads kommun, bild 2
Rörvägen 8E, Trönninge, Halmstads kommun, bild 3

Rörvägen 8E

Lägenhet
Trönninge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
950 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
5 910 kr/mån
14 615 kr/m²

Vi har nöjet att presentera denna välplanerade 2:a i markplan på populära Rörvägen i Trönninge. På 65 välplanerade kvadratmeter erbjuds ett rymligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till altan med eftermiddags- och kvällssol, stort badrum, tvättstuga och sovrum. Riksbyggens brf Trönningehus nr 1 är mycket välskött och aktiv. I avgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber), parkering och bostadsrättstillägg! Här bor ni på lugn och barnvänlig återvändsgata med närhet till skolor, livsmedelsbutik, idrottsanläggning, padelhall och pizzeria. Boka din visningstid smidigt via vår hemsida!

  • Premium
  • Uteplats
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun
  • Ons 27 mar kl 16:30
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 2
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 3

Österängsgatan 4

Lägenhet
Öster/Högskolan, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 695 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 5/5
4 241 kr/mån
26 693 kr/m²

Ta hissen upp till vån 5/5 och välkomnas av en trivsam planlösning om 63,5 kvm, rymligt kök med matplats och inglasad balkong mot den grönskande innergården. I denna nyrenoverade lägenhet flyttar du rakt in utan att lyfta efter finger. Badrummet har ett lyxigt utförande med helkaklade 60x60 plattor, duschhörna med takduschset, kommod, wc, tvättmaskin och torktumlare. Köket har alla bekvämligheter som du kan tänka dig med ljusa luckor, bänkskiva i valnöt som snyggt viker upp och bildar ett stänkskydd, induktionshäll, integrerad ugn och mikro, helintegrerad diskmaskin och mycket förvaring. HSB:s BRF Östergård är en mycket välskött förening som erbjuder bland annat grönskande innergård, fräsch tvättstuga, vindsförråd, cykelförråd och parkeringsmöjligheter. I månadsavgiften ingår ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, fiberanslutning via Telenor och basutbud tv. Föreningen har en modern tvättstuga, övernattningslägenhet, boulebana, garage och p-platser. Detta är en mycket trivsam del av Halmstad och beläget alldeles intill dagligvaruservice, skola, badhus och gym. Dessutom är det enkelt att ta sig till centrala Halmstad, Hallarnas shoppingområde eller Resecentrum om man önskar ta sig utanför kommunens gränser. Välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun
  • Ons 27 mar kl 16:00
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 2
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 3

Österängsgatan 4

Lägenhet
Öster/Högskolan, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 895 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/5
5 260 kr/mån
23 252 kr/m²

Här välkomnas du i en bostad med genomgående hög standard med en välplanerad planlösning om 83,5 kvadratmeter. Bostaden erbjuder bland annat: Nyrenoverat kök som har alla bekvämligheter du behöver, fräscht helkaklat badrum, stort och ljust vardagsrum, två stora sovrum varav det stora har platsbyggd förvaring och det mindre har en egen utgång till den inglasade balkongen som vetter mot öst och ger ett skönt förmiddagsläge att avnjuta soluppgången i. Flytta rätt in utan att lyfta ett finger i denna fantastiska lägenhet! HSB:s BRF Östergård är en mycket välskött förening som erbjuder fräsch tvättstuga, vindsförråd, cykelförråd och parkeringsmöjligheter. Dessutom är det enkelt att ta sig till centrala Halmstad, Hallarnas shoppingområde eller Resecentrum om man önskar ta sig utanför kommunens gränser. Vi ses väl på visning?

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsgatan 5B, Centrum, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Torsgatan 5B, Centrum, Halmstads kommun, bild 2
Torsgatan 5B, Centrum, Halmstads kommun, bild 3

Torsgatan 5B

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 395 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/6
4 874 kr/mån
31 104 kr/m²

Låt oss presentera denna fräscha 3:a som genomgick en totalrenovering 2020. Bostaden har en genomgående planlösning vilket ger det där extra ljusinsläppet från fönster i 2 väderstreck samt en inglasad balkong i söderläge. Här välkomnas du in i en ljus och rymlig hall med både avhängningsyta och garderober. Till höger från hallen har du ett fullutrustat kök i vinkel med valnötsfärgade köksluckor, vitkaklat stänkskydd, ljus bänkskiva i laminat, induktionshäll, vägghängd köksfläkt, både ugn och mikro integrerat i väggen, kyl & frys är helintegrerade även diskmaskinen likaså samt spotlights i taket. Lyxigt badrum som är helkaklat med mörk melerad klinker (60x60 plattor). Klinkern bildar även en snygg fondvägg tillsammans med de vitkaklade väggarna, duschhörna med glasvägg och takduschset, spotlights i taket, kombimaskin med tvätt och tork, tvättställ och WC. Det rymliga vardagsrummet nås från hallen och ger plats för både stor soffgrupp, tv-bänk samt matplats. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum varav det större ligger till vänster i hallen. Det andra sovrummet ligger innanför köket, där du även når den inglasade balkongen som har det där klockrena söderläget och erbjuder många soltimmar, samt vy över den mysiga innergården. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område i Halmstads centrum med närhet alla affärer, havet och fina grönområden samt skola, barnomsorg och vårdcentral. Brf Tre Björnar är ytterst välskött och en mycket populär förening. Här erbjuds mervärden som eget garage (separat kö) i föreningen, hiss, tvättstuga, cykelförråd samt en välskött & och lugn innergård. Varmt välkomna att boka din personliga visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Svanhallavägen 17I, Stenhuggeriet, Halmstads kommun
Svanhallavägen 17I, Stenhuggeriet, Halmstads kommun, bild 2
Svanhallavägen 17I, Stenhuggeriet, Halmstads kommun, bild 3

Svanhallavägen 17I

Lägenhet
Stenhuggeriet, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 850 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 2/3
3 163 kr/mån
47 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna smarta, välplanerade och ljusa lägenhet på toppenläge i Stenhuggeriet! Lägenheten är ombyggd till en mini- trerummare men kan med enkelhet återställas till en rymlig tvåa. Arkitektoniskt känns detta boende både väl genomtänkt och genomarbetat - allt från det yttre formspråket på byggnaderna ända in i minsta detalj i planlösningen och inredningsvalen interiört. Den härliga balkongen mot sydväst i riktning mot innergården och havet. Här kan trevliga sommarkvällar avnjutas med utsikt mot den gemensamma trädgården och havsviken nedanför. Lägenheten är mycket effektiv tack vare en modern öppen planlösning. Genomgående är materialvalen sobra och tilltalar de flesta. Bostaden kan du komma till helt utan trappsteg via entrébalkongen. Dessutom finns hiss i huset för den som föredrar detta. Lägenhetens planering är mycket väl genomtänkt och ger plats åt en välkomnande hall, ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Två bra och rejäla sovrum varav det ena vetter mot entrésidan och det andra mot innergården. Badrummet är givetvis helkaklat och inrett med dusch, handdukstork och tvättställ. I badrummet finns också både tvättmaskin och torktumlare. Villa Tallvik är något av ett prestigeprojekt för oss - så beskriver arkitekterna bakom BRF Tallviken, och detta kan vi bara hålla med om! Med sin unika arkitektur i parkmiljö, beläget i populära Stenhuggeriet med närhet till havet, blir detta den perfekta bostaden för dig som vill ha nära till havet men också till centrum, Tylösand och närliggande bekvämligheter. Den vackra Prins Bertils stig finns ett stenkast från bostaden. Denna kan du följa in till city eller varför inte ända ut till Ringenäs. BRF Villa Tallvik är en äkta förening som bildades 2012 bestående av 25 lägenheter i 2 bostadshus uppförda 2016 med unik arkitektur i parkmiljö, beläget i populära Stenhuggeriet med närhet till havet. Det är en mycket välskött förening med god ekonomi som i närtid gjort energiinvesteringar i form av solceller som minskat energiförbrukningen. Diskussion om laddstolpar för elbil pågår. Varmt välkommen att kontakta mäklaren eller att boka visning!

  • Premium
Gökvägen 29, Steninge, Halmstads kommun
Gökvägen 29, Steninge, Halmstads kommun, bild 2
Gökvägen 29, Steninge, Halmstads kommun, bild 3

Gökvägen 29

Villa
Steninge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
5 495 000 kr
152 + 69 m²
7 rum
1 031 m² tomt

Varmt välkommen till denna arkitektoniska guldklimp om sju rum och kök i populära Särdal. Nuvarande ägare, tidigare verksam på Fredblads arkitekter i Halmstad, är hjärnan bakom byggnationen. Det ursprungliga huset byggdes på 70- talet och det för tankarna både till Japansk arkitektur och till Bauhauseran. Bostaden präglas av rejäla fönsterpartier med mycket ljusinsläpp och klassiska och påkostade materialval från golv till tak. Huset är konstruerat med synliga vertikala och horisontella bjälkar av trä, vilket gör att du har stor frihet att anpassa planlösningen efter egna önskemål. Villan har byggts till i omgångar och stilen har hela tiden bevarats. I dagens utförande, fördelat på 152 kvm, erbjuds fyra sovrum, två badrum, vardagsrum med stor braskamin, biblioteksdel samt kök med köksö. Vidbyggt finns dessutom en separat del/gästlägenhet med egen ingång där ytterligare ett sovrum/kontor är inrett samt att här finns tvättstuga, förråd, verkstad. Allt som allt är den uppvärmda inomhusytan hela 221 kvadratmeter. Det som idag är biarea skulle med relativt enkla medel gå att göra om till en separat lägenhet eller gästavdelning. Fastigheten är välskött men i vissa hänseenden i behov av renovering och modernisering. Husets hjärta är en öppen kökslösning mot vardagsrummet och biblioteket. Detta ger en härlig och luftig atmosfär att vistas i samt erbjuder gott om plats för socialt umgänge. Stilrent, minimalistiskt och smakfullt och stora ljusinsläppande fönsterpartier skapar ett unikt boende där mycket kraft har lagts på att känna närheten till naturen även inifrån huset. Braskaminen, som är centralt belägen i rummet, ger en mysig atmosfär för de mörkare timmarna. Via skjutparti i glas tar du dig enkelt ut till terrassen mot den lummiga trädgården som vetter mot en obebyggd strandskog i sydväst och som, tack vare detta, är väldigt privat och insynsskyddad. Runt omkring huset ligger natursköna omgivningar i alla väderstreck. Från fastigheten är det dessutom bara några hundra meter till stranden. På sommaren kan man skönja havet genom växtligheten på trädgårdssidan och på vintern erbjuds en mer vidsträckt havsutsikt mellan träden. Detta unika hus måste upplevas på plats! Fastigheten säljs som "aktiv matchning" vilket innebär att du som är intresserad är välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller för att boka privat visning!

  • Premium
Närabacken 4, Snöstorp, Halmstads kommun

Närabacken 4

Tomt
Snöstorp, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 750 000 kr
786 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva tomt för valfri byggnation på bästa läge i Snöstorp. Kontakta mäklaren för mer information. Videopresentation kopiera länk: https://youtu.be/BTd37l-cqvY Nu finns möjlighet att bygga 0valfritt hus/villa på bästa läge i Snöstorp! 4 meters byggnadshöjd med möjlighet att inreda vind. Se även förslag under dokument för byggnation. Med nyproduktion finns många fördelar, såsom ingen fastighetsskatt i 15 år och lägre driftskostnader genom lägre energiförbrukning samt inget underhåll under många år. Dessutom får du själv bestämma planlösning och design samt all den inredning/design som du gillar! Boka gärna in ett första möte för genomgång med mäklaren om hur det kan fungera innan du kan flytta in i drömhuset och njuta! Upptäck Snöstorp...... ….... I eftertraktade Snöstorp finner man lugn och ro på bekvämt avstånd till centrala Halmstad. Orten som är ett villaområde cirka 4 kilometer öster om city har tidigare räknats som en egen tätort men har idag vuxit samman med Halmstad och gränsar till Vallås i norr och Fyllinge i sydost. Ett stort utbud inom samhällsservice har man i närheten på Vallås. Här finns bland annat skolor, bibliotek, vårdcentral, tandvård, förskola och äldreboende. Där hittar man också en väl utbyggd närservice med mataffär, restauranger, blomsterbutik, apotek, frisör, begravningsbyrå, kemtvätt med mera. Vill man ha ytterligare shoppingmöjligheter finns Hallarnas köpcenter på cykelavstånd och Halmstads cityutbud av nöje, kultur och shopping ligger bara på några minuters bilväg bort. För den fotbollstokiga finns Snöstorps FF med sin hemmaarena ”Skedalaheds idrottspark”, det finns också flera klubbar nere på Halmstad arena som öppnar armarna för spelare eller tränare. Eller varför inte prova skytte. Halmstad/Snöstorps skytteförening har aktiviteter året om och har en mysig klubbstuga intill Skedalaheds skjutbana. Det finns närhet till aktiviteter i alla åldrar t ex PRO Snöstorp-Vallås och Snöstorps Hembygdsförening som har sitt säte på Snöstorps Hembygdsgård. En förening med över 300 medlemmar. Naturen i området går inte av för hackor. Utmed den slingrande Fylleån finns en vandringsled mellan Fyllebro och Brogård som är cirka 6 km lång. Ledmarkeringar och bänkar finns på utvalda platser längs vägen. Har du fiskekort, har du möjlighet att på vissa platser dra upp en och annan lax, öring, gädda eller abborre. En stund av ro och frid finner man i Snöstorps kyrka. En kyrka som med sina tinnar och torn påminner om en österländsk riddarborg. Så praktfull att den 2006 blev utnämnd till Sveriges vackraste kyrka.

  • Plus
Rösvägen 1, Harplinge, Halmstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rösvägen 1

Villa
Harplinge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 495 000 kr
210 + 100 m²
5 rum
1 433 m² tomt

Varmt välkommen till Harplinge och denna oerhört attraktiva bostad adresserad Rösvägen 1,. Här i ett lugnt och familjevänligt område, erbjuds du en perfekt balans mellan avkoppling och bekvämlighet. Med närhet till skolor, förskolor och idrottsplatser, är detta ett drömhem för den hela familjen. Den så gott som totalrenoverade huvudbostaden välkomnar dig med öppna och sociala ytor på entréplanet vilka är perfekta för både avslappnade familjekvällar och underhållande tillställningar. Huset erbjuder två badrum, vars material noggrant valts ut, här kombineras stil och funktionalitet vilket ger ett iögonfallande resultat. På övre plan finns fyra rymliga sovrum, varav två öppnar upp mot terrassen med skjutbara partier, vilket ger en känsla av frihet och lyx. Stora fönsterpartier och spotlights skapar en ljus och inbjudande atmosfär genom hela bostaden och säkerställer hög trivsel samt en perfekt kontrast mot de mörka färgerna i köket. Gäststugan är en idealisk plats när vänner eller släktingar kommer på besök, här kan de enkelt bo med fullständigt utrustat kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum och ett helkaklat badrum. Möjligheterna till utveckling är stora och erbjuder flexibilitet för framtida behov. Dessutom har vi källaren som imponerar med ett stort kök som smälter samman med en generös sällskapsyta, dessutom finns här två rum som lämpar sig perfekt som sovrum samt ett helkaklat badrum och gott om förvaringsutrymmen. Sammanfattningsvis är detta en bostad där hela familjen kommer stortrivas under lång tid framöver där du erbjuds en generös trädgårdstomt vilken bjuder in till lek och avkoppling under soliga dagar, en imponerande bostadsyta om 210 kvm i huvudbostaden samt en källaren och gäststuga som erbjuder flexibilitet och frihet. Halmstad centrum ligger endast 15 minuter bort med bil och tillsammans med bra bussförbindelser är detta det perfekta området för den moderna familjen som söker harmoni och närhet till både stadsliv och natur. Denna bostad är en investering som lönar sig, och dess attraktivitet och bekvämlighet gör den till ett drömhem för både nuet och framtiden. Se till att inte gå miste om denna möjlighet, anmäl ditt intresse redan idag! Välkommen.

Hertig Knutsgatan 37A, Halmstad, Halmstads kommun

Hertig Knutsgatan 37A

Lägenhet
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
3 810 kr/mån
42 714 kr/m²

Denna nybyggda bostad från 2021 erbjuder det perfekta boendet med sitt strategiska läge endast 200 meter från Högskolan. Med en väldisponerad yta om 35 kvadratmeter och låga avgifter till bostadsrättsföreningen är detta en idealisk investering. Lägenheten är präglad av smart planering och hög standard. I det moderna badrummet finner du en praktisk tvättmaskin, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Köket imponerar med gott om arbetsyta och är komplett med en diskmaskin för att underlätta hanteringen av vardagssysslor. Belägen på ett högt läge i byggnaden erbjuder bostaden en vacker utsikt och en lugn atmosfär. Den oerhört välskötta bostadsrättsföreningen adderar ett extra lager av trygghet och gemenskap. I källaren har du tillgång till bekvämligheter som gym, bastu och tvättstuga, vilket förhöjer trivseln ytterligare. Den strategiska placeringen gör det möjligt att cykla till centrum på endast 5-10 minuter, medan närheten till Maxi, apotek, vårdcentral och andra matbutiker skapar en bekväm vardag. Här får du inte bara en bostad utan även en levnadsmiljö där allt du behöver finns inom räckhåll. Sammanfattningsvis är denna bostad en strålande möjlighet för dig som söker en trivsam och modern boendemiljö med bekvämligheter som möter och överträffar dina förväntningar. Letar du efter en perfekt studentbostad då har du hittat helt rätt här! Anmäl ditt intresse redan nu. Välkommen!

Gråsejsvägen 23, Fyllinge, Halmstads kommun

Gråsejsvägen 23

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 595 000 kr
118 m²
5 rum
6 275 kr/mån
21 992 kr/m²

Välkommen till detta nyligen byggda bostadsrättsradhus som stod färdigt 2021. Boendet genomsyras av modern design, genomtänkt bekvämlighet samt sobra materialval. Boendet ligger på Fjärde Kvadranten på Fyllinge som är ett relativt nyetablerat område där det är tryggt och trivsamt att bo. Huset har en modern och öppen planlösning som skapar en ljus och rymlig atmosfär både på entréplan och ovanvåning. Köket är modernt utrustat i ljusa färger och det smälter sömlöst samman med det generösa vardagsrummet. Här finns plats till både ett större matsalsbord och en loungemöbel. På entréplan finner vi dessutom en hall med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med dusch samt separat tvättstuga och förråd under trappan. Generösa fönster åt norr, väster och söder släpper in rikligt med naturligt ljus och ger utsikt över den egna uteplatsen och den gemensamma innergården. Terrassen är utbyggd av nuvarande ägare och de har också planterat tujor runt trädgården på både bak och framsidan. På vår och sommar är det sol på baksidan ända fram till solnedgång och på förmiddagen finns solen på framsidan av huset. På övre plan möts du av en möblerbar hall som kan användas som litet allrum eller kontor. Här finns också tre bra sovrum samt det andra av husets två badrum. Badrummet är stilrent och utrustat med badkar, kommod, vägghängd spegel samt wc. Innergården är trevlig och bjuder in till både lek och avkoppling. I närområdet finns dessutom grönområden, förskola, skola och matbutik, vilket underlättar vardagen för alla familjemedlemmar. Hallarnas köpcentrum, med sitt generösa utbud av butiker och nöjen, ligger inom behagligt gångavstånd. Egen parkering hör till bostaden. Sammanfattningsvis är detta ett praktiskt och bekymmersfritt boende med närhet till allt som behövs för en bekväm vardag. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Ranagårdsvägen 16, Ranagård, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 16

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 890 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 1/4
2 802 kr/mån
39 789 kr/m²

Radhusen och bostadsrätterna i Ranalyckan har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelpool och tuffare materialkrav än Svanen. När du flyttar in här kan du vara säker på att du minskar dina egna klimatavtryck och bidrar till en grönare framtid. Läs mer om Ranalyckans hållbara bostäder I kvarteret är det enkelt att hitta en bostad oavsett var du befinner dig i livet. Upptäck en social och välplanerad tvåa där du kan du njuta av sommaren på en balkong mot den gröna gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Hemmet har förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet. Den gröna gården mellan husen har en trevlig rumskänsla och plats för lek, avkoppling och umgänge. Här kan du dricka kaffe på trädäcket under den mysiga pergolan, gräva i sandlådan, skutta mellan stenarna och de vackra vattenrännorna eller grilla tillsammans med dina grannar.

  • Hiss
Ranagårdsvägen 18, null, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 18

Lägenhet
Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 750 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 044 kr/mån
36 842 kr/m²

Radhusen och bostadsrätterna i Ranalyckan har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelpool och tuffare materialkrav än Svanen. När du flyttar in här kan du vara säker på att du minskar dina egna klimatavtryck och bidrar till en grönare framtid. Läs mer om Ranalyckans hållbara bostäder I kvarteret är det enkelt att hitta en bostad oavsett var du befinner dig i livet. Upptäck en social och välplanerad tvåa där du kan du njuta av sommaren på en balkong mot den gröna gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Hemmet har förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet. Den gröna gården mellan husen har en trevlig rumskänsla och plats för lek, avkoppling och umgänge. Här kan du dricka kaffe på trädäcket under den mysiga pergolan, gräva i sandlådan, skutta mellan stenarna och de vackra vattenrännorna eller grilla tillsammans med dina grannar.

  • Hiss
Ranagårdsvägen 18, null, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 18

Lägenhet
Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 750 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 044 kr/mån
36 842 kr/m²

Radhusen och bostadsrätterna i Ranalyckan har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelpool och tuffare materialkrav än Svanen. När du flyttar in här kan du vara säker på att du minskar dina egna klimatavtryck och bidrar till en grönare framtid. Läs mer om Ranalyckans hållbara bostäder I kvarteret är det enkelt att hitta en bostad oavsett var du befinner dig i livet. Upptäck en social och välplanerad tvåa där du kan du njuta av sommaren på en balkong mot den gröna gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Hemmet har förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet. Den gröna gården mellan husen har en trevlig rumskänsla och plats för lek, avkoppling och umgänge. Här kan du dricka kaffe på trädäcket under den mysiga pergolan, gräva i sandlådan, skutta mellan stenarna och de vackra vattenrännorna eller grilla tillsammans med dina grannar.

  • Hiss
Ranagårdsvägen 14, Ranagård, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 14

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 895 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 044 kr/mån
39 895 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade och ljusa tvårummare med stor balkong. Lägenheten är helt nybyggd och du blir den första att flytta in i den. Materialvalen i lägenheten är lyxiga och och sobra. Balkongen vetter mot den generösa innergården som skapar härlig gemenskap i föreningen. Att bo i Ranalyckan innebär att du har gång- och cykelavstånd till mycket av det du behöver i vardagen och under helgen. På ca 20 minuter med cykel når du shoppinggatorna i Halmstad, och på ett par minuter är du på stranden. Många drömmer om att kunna ta cykeln till en lång finkornig strand. Det kan du göra då du har flyttat in i Ranalyckan. Den 7 km långa solvarma stranden Tylösand lockar turister från hela landet, men i sanddynorna kan du ändå hitta en plats för dig själv, din picknick och din bok. Att bo så nära en av Sveriges mest populära stränder innebär att du kan promenera längs havet och kanske till och med ta dig ett dopp långt efter att sommarsäsongen är slut och semesterfirarna åkt hem. Vill du spendera en dag på en mer avskild strand väntar vågorna vid Frösakull, Sandhamn eller Grötvik, inte heller långt från kvarteret. Snöra på dig ett par sköna skor och upptäck de vackraste vandringslederna, inte långt hemifrån. Oavsett om du vill finpromenera eller ta en rask power walk så är Prins Bertils stig en fantastisk upplevelse. Vandringen slingrar sig längs med havet från Halmstads slott genom sagolika Aleskogen och Eketånga naturreservat, förbi Tylösand och avslutas i vackra Möllegård. Längs vägen möter du vyer du inte kan få nog av. Du väljer själv hur långt du vill ta dig just idag. En kort promenad från bostäderna i Ranalyckan väntar Halmstad Golfklubb med sina två banor, den Norra och den Södra. Upplev en vacker natur och utmanande golf på omsorgfullt utlagda banor med havet inpå. Numera har Halmstads Golfklubb även sin egen Padelbana där du kan möta familj och vänner i en kul match. Det är en lyx få förunnat att ha en av Sveriges finaste golfklubbar så nära hemifrån. Varmt att kontakta mäklaren för mer information och för att boka visning!

  • Hiss
Laholmsvägen 113, Halmstad, Halmstads kommun

Laholmsvägen 113

Villa
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 495 000 kr
132 + 80 m²
4 rum
1 016 m² tomt

Välkommen till denna charmiga tvåplansvilla anno 1937 med härlig insynsskyddad trädgård och hela fem garage! Villan passar perfekt för den lilla familjen eller om man så önskar som en mindre hyresfastighet då planlösningen kan enkelt ändras till att skapa ert egna drömboende eller ändamål. Villan är välskött både invändigt och utvändigt och det finns en generös byggrätt på fastigheten. Huset värms upp med fjärrvärme. På entréplan hittar vi ett ljust rymligt kök i lantlig stil, ett stort och härligt vardagsrum med parkettgolv, mysig läshörna samt inglasat uterum. På ovanvåningen möts vi av en ljus möblerbar hall som idag används som kontor, men också kan fungera som ett litet allrum. Här finns också två sovrum med gott om plats för förvaring, och ett rymligt och nyligen renoverat badrum med sobra materialval. I källaren finns förvaring, hobbyrum, tvättstuga samt pannrum. Trädgården är lummig och insynsskyddad och i anslutning till uppfarten finns en garagelänga med hela fem garageplatser. Garagen kan hyras ut eller användas för hobby- eller inkomstbringande- verksamhet. Fastigheten är ypperligt belägen med närhet till både shopping, servicefunktioner och kommunikationer. Högskolan och Ica maxi ligger på gångavstånd och på något längre avstånd har du Östra stranden, Halmstad City och Flygstaden. Det är dessutom nära till E6an för den bilburne. Varmt välkommen att boka visning eller hör av dig med frågor!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Hallandsgatan 63A, Centrum/Väster, Halmstads kommun

Hallandsgatan 63A

Lägenhet
Centrum/Väster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/6
6 353 kr/mån
38 397 kr/m²

Tillfället att förvärva denna fina 3 :a på 78 kvm med genomgående hög standard och smart förvaring i nyproducerade Stadsgården. Byggnaden stod färdig 2022 med 100 arkitektritade lägenheter där samtliga har öppen planlösning med fina materialval och genomgående neutral grå färg på väggarna, tidlösa fönsterbrädor och stora fönsterpartier, vilket gör att bostaden känns modern, fräsch och rymlig. I hallen bjuds på praktisk klinker medan resten av bostaden har mattlackat trägolv. Direkt när vi kommer in hittar vi upphängning för kläder och garderoberna som ger gott om plats för förvaring. Till vänster har vi det större sovrummet och badrummet och vidare mynnar hallen ut till köket och vardagsrummet. Tack vare öppen planlösning mot vardagsrums-delen blir köket platsen för mysiga middagar med familj och vänner. Kvalitetsköket från Ballingslöv med köksö, Integrerad diskmaskin och fristående fläkt tillsammans med sobra färger ger en lyxig känsla. Utöver detta är köket även utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys i rostfritt utförande och en bänkskiva av sten med ett uppvik som stänkskydd. Då vardagsrummet och köket har öppen planlösning finns det gott om plats för umgänge och köksön fungerar bra som matbord med exempelvis barstolar om man snabbt ska äta frukost och sedan iväg eller vill få plats med fler gäster. Från vardagsrummet tar du dig enkelt ut till den rymliga balkongen som bjuder på morgon och eftermiddagssol, perfekt för frukosten eller varför inte lunchen? Bostaden bjuder även på två sovrum, det större utrustat med platsbyggda garderober med med skjutbara dörrar och en spegeldörr medan det mindre har traditionell garderob. I det större finns utrymme nog om man skulle vilja få in en fåtölj eller kanske ett arbetsskrivbord? I duschen finner vi bland annat ljusgrå klinker med golvvärme, delvis kaklade väggar i vaniljvita toner och takdusch i krom, vilket ger en lyxig känsla. Vidare har vi duschvägg i glas, skåp med spegel och belysning, tvättmaskin och torktumlare, kommod och toalett. Här bor du med närhet till stadskärnan med dess butiker, parker och restauranger, men även perfekt cykelavstånd till bad, prins Bertils stig eller Galgberget. Bussförbindelser finns i anslutning som tar dig snabbt till Tylösand med dess vackra natur och sandstrand. Ta chansen att förvärva din drömbostad! Varmt välkommen att höra av dig till mig.

  • Hiss
Sven Jonsons gata 5, Nissastrand, Halmstads kommun

Sven Jonsons gata 5

Lägenhet
Nissastrand, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 295 000 kr
90 m²
3 rum
vån 5/6
6 112 kr/mån
36 611 kr/m²

Här på lugna Sven Jonsons Gata ligger denna trevliga lägenhet på femte våningen. Lägenheten är rymlig och lätt att anpassa till dina behov. Idag är den disponerad som en 2,5a där det ena sovrummet öppnats upp för att skapa ett ännu större vardagsrum. Det kan med lätthet göras till en trea igen. För den som har behov av ett tredje sovrum är det också möjligt genom att bygga in matplatsen mot gården. De 90 kvadratmetrarna känns väldigt väl utnyttjade och erbjuder ägaren ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. En inbjudande och välkomnande hall med klädkammare leder oss in lägenheten. Här möts du av det rymliga och ljusa vardagsrummet som har utgång till våningens balkong som erbjuder en härlig utsikt mot Nissan och Norre Port. Vidare finns ett påkostat och modernt kök med exklusiva materialval och en stor härlig köksö. Härifrån når du utgången till den inglasade balkongen, som borgar för långa sköna vår- och sommarkvällar. Våningen erbjuder också ett sovrum med tyst läge mot innergården och möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum till i andra änden av lägenheten . Vidare finns ett rymligt och modernt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett finns också och ligger i anslutning till entrén. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Halmstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till butiker, restauranger och kommunikationer. Välkommen att boka visning!

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 39