Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kornhillsvägen 19A, Vallås, Halmstads kommun
  • Borttagen före visning
Kornhillsvägen 19A, Vallås, Halmstads kommun, bild 2
Kornhillsvägen 19A, Vallås, Halmstads kommun, bild 3

Kornhillsvägen 19A

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
950 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
5 361 kr/mån
12 667 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Storegårdsvägen 5, Villshärad, Halmstads kommun

Storegårdsvägen 5

Villa
Villshärad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
5 995 000 kr
202 m²
8 rum
856 m² tomt

Välkommen till Storegårdsvägen 5! Ett stenkast från Haverdals naturreservat hittar du detta moderna och rymliga enplanshus med härliga ytor både inne och ute. Huset är mycket välskött såväl exteriört som interiört. Sobra materialval och rikligt ljusinsläpp genomsyrar bostaden och skapar en hemtrevlig och luftig känsla i hela huset. Villan erbjuder stora ljusa sällskapsytor i form av kök med matsalsdel, vardagsrum med braskamin samt ett vinterbonat uterum. De sociala ytorna vetter mot den stora terrassen i sydvästligt läge. I övrigt erbjuder boendet hela fem bra sovrum i olika delar av huset, två helkaklade och fräscha badrum samt tvättstuga med groventré från carporten. Läget på fastigheten är riktigt bra. Förutom närheten till havet så är du ett stenkast ifrån Haverdals vidsträckta naturreservat. Trädgårdssidan av huset vetter mot en allmänning vilket skapar en härlig inramning av trädgården. På framsidan av huset ligger Storegårdsvägen som är en lugn återvändsgränd med väldigt lite trafik och rörelse. På andra sidan vägen är det en gräsyta där barnen kan leka, spela fotboll eller bara vara. Trädgården är generös och erbjuder gräsytor, planteringar samt den över 100 kvadratmeter stora terrassen. Uteplatsen delas in i en del med Brasiliansk teak (överbyggd betongplatta) samt stenläggning och omgärdas av vindskydd och insynsskydd. En del av uteplatsen är överbyggd med tak och kan användas även mindre soliga dagar. Utöver detta så skapar det stora vinterbonade uterummet ännu större möjligheter till härligt umgänge ute, inne och mittemellan! Entrésidan på huset är stenlagd och lättskött. Carporten erbjuder förutom parkeringsplats också ett vidbyggt förråd. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info och visning!

Dalshultsvägen 6, Oskarström, Halmstads kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Dalshultsvägen 6, Oskarström, Halmstads kommun, bild 2
Dalshultsvägen 6, Oskarström, Halmstads kommun, bild 3

Dalshultsvägen 6

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 495 000 kr
108 + 108 m²
4 rum
1 052 m² tomt

Varmt välkomna till detta enplanshus i barnvänliga Johansfors som utmärker sig på en välskött tomt med en insynsskyddad trädgård. Villan har genomgått större renoveringar under åren med bland annat installation av bergvärme, byte av fönster, nytt badrum och kök. Villan har en lättmöblerad planlösning som ger totalt 216 kvadratmeter i två plan. Entréplan erbjuder stort vardagsrum, trevligt kök, badrum samt tre rymliga sovrum. På husets baksida finns ett stort altandäck och en härlig trädgård som ger plats för barnens lek samt planteringsytor. Nere på källarplan möts du direkt av ett klinkerlagt golv där du når ett helkaklat badrum, fräsch tvättstuga samt goda förvaringsutrymmen. Till höger har du den mysiga gillestugan med öppen spis och vattenburen golvvärme. Uppfarten är gruslagd och lämnar plats för flera bilar samt ett garage med elektrisk port. Besiktning är beställd och utförs fredag 19/4. Protokoll kommer skickas ut innan visning! Boka din personliga visningstid redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bergängsvägen 1B, Vallås, Halmstads kommun
  • Imorgon kl 16:00

Bergängsvägen 1B

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 365 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 619 kr/mån
21 667 kr/m²

Nu har vi möjligheten att erbjuda denna stilsäkra tvårummare med inglasad balkong på trivsamma Vallås! Här bjuds du på en trevlig boendemiljö med bland annat socialt kök med köksö där dina gäster kan samlas runt samt naturlig matplats som har rikligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Köket har vita skåpsluckor med bra förvaring, mörk bänkskiva, helintegrerad diskmaskin även kyl & frys likaså, både mikro och ugn integrerad i vägg. Ett helkaklat duschrum med vikbara duschväggar med takduschset, vägghängt skåp samt både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är stort och rymmer soffgrupp, soffbord samt matbord för den som önskar. Sovrummet har en rymligt klädkammare - Lyxigt! Till lägenheten hör även en inglasad balkong i soligt läge (sydväst). Riksbyggen BRF Halmstadshus nr 6 är en mycket välskött förening som tillhandahåller bl.a. gym, bastu, övernattningslägenhet, samlingslokal, grillplats, lekplats och grönområden. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband, tv kanaler och bostadsrättstillägg. Fri parkering och möjlighet att hyra garage, separat kö. I princip allt ni kan önska inom gångavstånd - här bor man riktigt bra! Välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Plus
  • Balkong
Viktoriagatan 4, Oskarström, Halmstads kommun

Viktoriagatan 4

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 250 000 kr
130 + 130 m²
5 rum
1 152 m² tomt

Välkommen till Viktoriagatan 4 i Oskarström. Här finns nu en chans att förvärva denna byggnad och skapa ditt egna drömboende. Huset ligger på en lugn gata i trivsamt område och har tidigare använts som förskola. Planbestämmelserna kräver att köparen behöver söka bygglov för att ändra användningen av bostaden, då den är använd som förskola. Förslag på alternativ planlösning kan ges vid önskemål. Planlösningen idag är yteffektiv och bjuder på gott om utrymme med dagens planlösning om 131 kvm fördelat på 5 rok på markplan, varav 3 rum i fil, och ytterligare 131 kvm biarea om 3 rum samt förvaringsutrymmen i källarplan. Stora fönster bjuder in till ljusinsläpp i det stora vardagsrummet som även angränsar till ett mindre rum med skjutdörrar. Från detta rum tar man sig vidare ut till altanen och trädgården. Utöver detta finns öppen spis och då det varit förskola, även stort badrum/duschrum och skötrum. Källarplan bjuder till flera rum och gott om förvaring. Interiört finns visst underhållsbehov / renoveringsbehov främst i badrummet då detta är äldre, men för den händige och som vill skapa sitt drömhem är detta ett ypperligt tillfälle att ta. Med gångavstånd till Oskarström centrum och närhet till Halmstad som ligger endast 15 minuter bort med bil, tillsammans med bra bussförbindelser är detta det perfekta området för den moderna familjen som söker harmoni och närhet till både stadsliv och natur. Varmt välkommen att boka visningstid!

Gäddvägen 31, Fyllinge, Halmstads kommun

Gäddvägen 31

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
4 490 kr/mån
16 864 kr/m²

Sällan ges möjligheten att förvärva en av de attraktiva 2:orna i Brf Åkeslätt. På insynsskyddad hörntomt kan du njuta av denna bostad som erbjuder en modern boendemiljö i fräscht skick. Här får du trevligt kök, stort vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, sovrum och bra förvaringsutrymmen. Till bostaden finns både balkong och stenlagd uteplats med plats för både lounge-och matgrupp bägge i bästa sydväst-läge. Bostaden är perfekt belägen i ett lugnt område med närhet till matbutiker, vårdcentral och Hallarnas serviceutbud - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Bostadsrätten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Balkong
  • Uteplats
Nyhemsgatan 16, Nyhem, Halmstads kommun
Nyhemsgatan 16, Nyhem, Halmstads kommun, bild 2
Nyhemsgatan 16, Nyhem, Halmstads kommun, bild 3

Nyhemsgatan 16

Lägenhet
Nyhem, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/5
4 951 kr/mån
35 643 kr/m²

Här är hemmet för dig som vill ha ett modernt och bekymmersfritt boende med nära till city, aktiviteter, högskolan, östra stranden och närservice i form av skolor, vårdcentral, tandläkare och mataffär runt husknuten! BRF Glashuset är en stabil förening med god ekonomi med långsiktig planering. Hall/Entré I hallen har vi svart snyggt klinker och väggkrok för upphängning av kläder. Förråd/Walk-in-Closet Till vänster om hallen finns en walk-in-closet med, element, fönster, heltäckningsmatta och gott om plats för förvaring. Sovrum 1 Till höger om hallen har vi master bedroom med plats för dubbelsäng och garderob. Modern stil med horisontellt och vertikalt fönster ger ljusinsläpp och skapar utrymme på väggarna för fina tavlor och ett snyggt parkettgolv som ger en härlig naturlig känsla. Sovrum 2 Det andra sovrummet når vi från vardagsrummet och ger en mysig känsla med sin lugna gröna nyans på väggarna och den exklusiva känslan med heltäckningsmatta på golvet. Två ingångar med skjutdörrar ger ett modernt intryck och smidig åtkomst. Här finns gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord och rummet bjuder på generös förvaring i form av 4 platsbyggda garderober. Vi får gott om ljusinsläpp från de stora fönster som vätter ut mot uteplatsen. Idag används rummet som barnsovrum. Badrum Öppet och rymligt badrum med kakelväggar i vit och ljusgrå nyans och svart klinkergolv. Vad sägs om bekvämligheter som golvvärme, handduksvärmare, vikbara duschväggar i glas samt vask med kommod och spegel med belysning. I hörnet har vi tvättavdelning med tork- och tvättmaskin samt arbetsbänk med belysning. Ovanför denne finns två överskåp för förvaring. Kök & Vardagsrum Då köket och vardagsrummet delar gemensam yta finns alla förutsättningar uppfyllda för att kunna skapa en hög trivselfaktor med öppna ytor. Exempelvis finns det plats för större matbord för den som önskar. Kvalitetsköket från Ballingslöv har alla bekvämligheter såsom kyl och frys, induktionsspis, inbyggnadsugn, inbyggd micro, fläkt, diskmaskin, dubbel diskho med blandare, stänkskydd i vitt kakel, inbyggda spotlights och laminatbänkskiva i mörkgrå ton. Gott om förvaring med skåpsluckor i snygg mjuk gråbeige nyans ger en härlig och modern touch i köket! Extra plus är att tack vare hörnläge har köket även två sidofönster vilket bidrar till ännu mera ljusinsläpp. Uteplats Här finns gott om utrymme för exempelvis matbord och loungemöbler och den låga muren med växtlighet ovanpå ger avskildhet. Nytt golv i kök/vardagsrum och hall lagt juni 2023 efter försäkringsärende Kort och gott är detta ett modernt och optimalt boende för dig som söker närheten till centrum men också allmänna kommunikationer och bekvämligheter som man kan tänkas behöva, detta i en bra och stabil förening. Varmt välkommen att höra av dig för att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Roskildegatan 8A, Öster, Halmstads kommun
Roskildegatan 8A, Öster, Halmstads kommun, bild 2
Roskildegatan 8A, Öster, Halmstads kommun, bild 3

Roskildegatan 8A

Radhus
Öster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 595 000 kr
78 + 41 m²
3 rum
335 m² tomt

Varmt välkommen till denna del av parhus, en bostadsdröm med 2 plan och källare som har allt man kan tänkas behöva! På entréplan har vi hall som leder oss till kök och vardagsrum med öppen eldstad. Övre plan erbjuder två sovrum och en helkaklat toalett för bekvämlighetens skull. I källarplanet har vi badrum, tvättstuga och verkstad, vilket möjliggör en smidig vardagshantering. Den lummiga trädgården erbjuder utmärkta möjligheter för utomhusaktiviteter och avkoppling med eget växthus/orangeri, med sol morgon, eftermiddag som kväll! Allt detta, och beläget i familjevänliga och populära öster högskolan, med närhet till högskola, centrum och friluftsliv gör denna bostaden perfekt att bo och trivas i . Entréplan - Hall På entréplan finner vi hall med klädupphängning. Direkt till höger har vi köket och längre fram leder hallen oss till det rymliga vardagsrummet. Vid dörren har vi klinker vilket är praktiskt och till vänster innan vardagsrummet finner vi också en klädkammare. Vidare har vi på vänster sida trappor som leder till andra plan och respektive källarplan. Entréplan - Kök Köket når vi direkt till höger i hallen. Här har vi alla bekvämligheter såsom diskmaskin induktionsspis, ugn, fläkt och kombinerad kyl och frys. Gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i träfinish vilket matchar med den trevliga träparketten. Fönstret i västerläge ger ljusinsläpp och bjuder på sol delar av dagen. Entréplan - Vardagsrum Rymligt och trevligt vardagsrum med gott om plats för såväl matplats och soffhörna, vilket är perfekt för sociala tillställningar. Morgonsolen får du från det stora fönstret och eftermiddagssolen från det andra. Snyggt parkettgolv och taklister med stilistisk känsla. I ena hörnet finner vi eldstaden, denna är inte använd eller godkänd sedan 2015 men det kan man ansöka om. Använts för mysiga stunder med tända ljus av nuvarande ägare. Ovanvåning Ovanvåningen bjuder på härligt plankgolv som ger en tidstypisk och mysig känsla. Direkt i hallplanet har vi det helkaklade wc med komod, spegelskåp med belysning och snyggt svart klinker samt vita kakelväggar. Det lilla fönstret med hyllplan ger mysig känsla och bjuder till gott ljusinsläpp. Ovanvåning - Gästrum Gästrummet har vi snyggt golv och vita tapetserade väggar samt snedtak. Fönster i västerläge ger solljus större delan av dagen. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord samt hurts eller garderob om man så önskar. Ovanvåning - Master Bedroom Stort och rymligt sovrum med fönster i två väderstreck! Idag är sovrummet i utförande med platsbyggda garderober. Delvis snedtak ger lite av loftkänsla och golvet av träplankor ger en mysig hemmakänsla. Här har du i dagens utförande inte bara gott om plats för dubbelsäng, arbetsbord och soffhörna utan även yta att röra dig på. Här finns möjlighet att sätta upp vägg och dela upp till två rum, vilket illustrerats i planritningen. Källarplan Här finner vi duschrummet som är helkaklat med duschvägg. Vi har även torr-förråd med plats för matvaror och gott om utrymmen i såväl arbetsrum som tvättrum med öppen passage mellan varandra. Här har du också fjärrvärmeanläggningen och groventré som leder med trappa upp till markplan. Det finns utrymme att utöka duschrummet med toalett om man så önskar. Trädgård. Trädgården har skötts av nuvarande ägare och i växthuset finns utrymme för soffa och bord för sociala tillställningar om man så önskar. Kort och gott, med sin närhet till både högskola och centrum, är detta ett bekvämt boende för dig som söker en central livsstil. Solceller installerades 2019 vilket genererat ca 3000 kWh årligen och minskat driftkostnaderna. Området erbjuder en trivsam utemiljö som är perfekt för promenader, jogging eller bara för att njuta av den friska luften och närhet till omtyckta och populära Östra stranden. 
Bostaden ligger nära flera bekvämligheter inklusive matbutik, apotek och gym vilket gör det lätt att uppfylla alla dina grundläggande behov utan att behöva resa långt. Varmt välkommen att

  • Premium
  • Uteplats
Gökvägen 29, Steninge, Halmstads kommun
Gökvägen 29, Steninge, Halmstads kommun, bild 2
Gökvägen 29, Steninge, Halmstads kommun, bild 3

Gökvägen 29

Villa
Steninge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
6 000 000 kr
152 + 69 m²
7 rum
1 031 m² tomt

Varmt välkommen till denna arkitektoniska guldklimp om sju rum och kök i populära Särdal. Nuvarande ägare, tidigare verksam på Fredblads arkitekter i Halmstad, är hjärnan bakom byggnationen. Det ursprungliga huset byggdes på 70- talet och det för tankarna både till Japansk arkitektur och till Bauhauseran. Bostaden präglas av rejäla fönsterpartier med mycket ljusinsläpp och klassiska och påkostade materialval från golv till tak. Huset är konstruerat med synliga vertikala och horisontella bjälkar av trä, vilket gör att du har stor frihet att anpassa planlösningen efter egna önskemål. Villan har byggts till i omgångar och stilen har hela tiden bevarats. I dagens utförande, fördelat på 152 kvm, erbjuds fyra sovrum, två badrum, vardagsrum med stor braskamin, biblioteksdel samt kök med köksö. Vidbyggt finns dessutom en separat del/gästlägenhet med egen ingång där ytterligare ett sovrum/kontor är inrett samt att här finns tvättstuga, förråd, verkstad. Allt som allt är den uppvärmda inomhusytan hela 221 kvadratmeter. Det som idag är biarea skulle med relativt enkla medel gå att göra om till en separat lägenhet eller gästavdelning. Fastigheten är välskött men i vissa hänseenden i behov av renovering och modernisering. Husets hjärta är en öppen kökslösning mot vardagsrummet och biblioteket. Detta ger en härlig och luftig atmosfär att vistas i samt erbjuder gott om plats för socialt umgänge. Stilrent, minimalistiskt och smakfullt och stora ljusinsläppande fönsterpartier skapar ett unikt boende där mycket kraft har lagts på att känna närheten till naturen även inifrån huset. Braskaminen, som är centralt belägen i rummet, ger en mysig atmosfär för de mörkare timmarna. Via skjutparti i glas tar du dig enkelt ut till terrassen mot den lummiga trädgården som vetter mot en obebyggd strandskog i sydväst och som, tack vare detta, är väldigt privat och insynsskyddad. Runt omkring huset ligger natursköna omgivningar i alla väderstreck. Från fastigheten är det dessutom bara några hundra meter till stranden. På sommaren kan man skönja havet genom växtligheten på trädgårdssidan och på vintern erbjuds en mer vidsträckt havsutsikt mellan träden. Detta unika hus måste upplevas på plats! Fastigheten säljs som "aktiv matchning" vilket innebär att du som är intresserad är välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller för att boka privat visning!

  • Premium
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 2
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 3

Österängsgatan 4

Lägenhet
Öster/Högskolan, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 595 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 5/5
4 241 kr/mån
25 118 kr/m²

Ta hissen upp till vån 5/5 och välkomnas av en trivsam planlösning om 63,5 kvm, rymligt kök med matplats och inglasad balkong mot den grönskande innergården. I denna nyrenoverade lägenhet flyttar du rakt in utan att lyfta efter finger. Badrummet har ett lyxigt utförande med helkaklade 60x60 plattor, duschhörna med takduschset, kommod, wc, tvättmaskin och torktumlare. Köket har alla bekvämligheter som du kan tänka dig med ljusa luckor, bänkskiva i valnöt som snyggt viker upp och bildar ett stänkskydd, induktionshäll, integrerad ugn och mikro, helintegrerad diskmaskin och mycket förvaring. HSB:s BRF Östergård är en mycket välskött förening som erbjuder bland annat grönskande innergård, fräsch tvättstuga, vindsförråd, cykelförråd och parkeringsmöjligheter. I månadsavgiften ingår ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, fiberanslutning via Telenor och basutbud tv. Föreningen har en modern tvättstuga, övernattningslägenhet, boulebana, garage och p-platser. Detta är en mycket trivsam del av Halmstad och beläget alldeles intill dagligvaruservice, skola, badhus och gym. Dessutom är det enkelt att ta sig till centrala Halmstad, Hallarnas shoppingområde eller Resecentrum om man önskar ta sig utanför kommunens gränser. Välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 2
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 3

Österängsgatan 4

Lägenhet
Öster/Högskolan, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 795 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/5
5 260 kr/mån
22 025 kr/m²

NYTT SÄNKT PRIS - NYA VISNINGSTIDER! Här välkomnas du i en bostad med genomgående hög standard med en välplanerad planlösning om 83,5 kvadratmeter. Bostaden erbjuder bland annat: Nyrenoverat kök som har alla bekvämligheter du behöver, fräscht helkaklat badrum, stort och ljust vardagsrum, två stora sovrum varav det stora har platsbyggd förvaring och det mindre har en egen utgång till den inglasade balkongen som vetter mot öst och ger ett skönt förmiddagsläge att avnjuta soluppgången i. Flytta rätt in utan att lyfta ett finger i denna fantastiska lägenhet! HSB:s BRF Östergård är en mycket välskött förening som erbjuder fräsch tvättstuga, vindsförråd, cykelförråd och parkeringsmöjligheter. Dessutom är det enkelt att ta sig till centrala Halmstad, Hallarnas shoppingområde eller Resecentrum om man önskar ta sig utanför kommunens gränser. Vi ses väl på visning?

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stora Nydala allé 4, Halmstad, Halmstads kommun

Stora Nydala allé 4

Villa
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
4 995 000 kr
235 + 45 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Har du drömt om att driva eget företag nära hemmet? Då bör du boka din visningstid till Stora Nydala allé 4 för denna möjligheten vill du inte gå miste om! Här får du en tomt om hela 15,000 kvm där du idag finner ett inbjudande boningshus samt verkstad som lämpar sig perfekt för flertalet yrken. Inne i boningshuset möts vi av en tilltalande planlösning med bland annat fyra rymliga sovrum, två badrum, välplanerat kök med köksö och inglasat uterum med behaglig golvvärme som är lättillgängligt från den stora matplatsen i köket. Ny luft/vattenpump har installerats i januari 2023 och på övre plan har nuvarande ägare installerat en luft/luftvärmepump i samband med att den sista delen av råvinden inreddes och gjordes om till sovrum under 2021. Komplementsbyggnaden är ca 400 kvm stor och erbjuder fantastiska möjligheter för dig som driver eller funderar på att starta eget företag. Komplementsbyggnaden är smart planerad och består av en stor verkstad, mindre verkstad (bilden i annonsen visar den mindre verkstaden), förvaringsutrymmen både inne och ute. Om företaget ska ta emot kunder på plats finns både kundmottagning, kontor, konferensrum och toalett i komplementsbyggnaden. För de som arbetar finns ett omklädningsrum med skåp och ett kök. Denna fastigheten har planerats noggrant av nuvarande ägare vilket inte minst märks på uppvärmnings-/och effektiviseringssystem. På komplementsbyggnaden har vi solceller som producerar ca 6000 kWh, heatpipeanläggning (här behöver beredaren bytas för full funktionalitet), ny luft/vattenpump januari 2023, luft/luftvärmepump, pelletspanna av större modell och givetvis finns fiber indraget till både boningshus och till komplementsbyggnaden. Fibern är uppdelad i två delar där den ena är vanlig fiber för privatbostad medan den andra delen är anpassad för företag. I dagsläget hyrs fastigheten ut av nuvarande ägare och ger en intäkt på ca 330,000 kr/år och driftnetto på ca 315,000 kr/år. Sammanfattningsvis kan man säga att detta är en fastighet som erbjuder ovanstående samt mycket mer och här kommer du med största säkerhet trivas oerhört bra under lång tid framöver. Låt inte denna möjlighet glida dig ur händerna, anmäl ditt intresse redan idag. Varmt välkommen!

  • Plus
Bengt-petters väg 9, Oskarström, Halmstads kommun

Bengt-petters väg 9

Lägenhet
Oskarström, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 295 000 kr
130 m²
6 rum
6 497 kr/mån
9 962 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem adresserat Bengt-Petters väg 9, här erbjuds du ett ypperligt tillfälle att bo i ett trivsamt och familjevänligt område! Den rymliga bostaden om 130 kvm fördelat på två plan erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Med sina fem sovrum och två badrum är det perfekt för en växande familj eller för dem som behöver extra utrymme för exempelvis arbete eller hobby. Huset har en generös sällskapsyta som skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och avkoppling. Trädgården, som får behagligt solljus under större delen av dagen, erbjuder en fridfull plats för lek och rekreation. Det stora garaget rymmer två bilar och erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter för verktyg och andra tillbehör. För den som önskar mer förvaring finns det också gott om utrymme i huset och i garaget. En egen tvättstuga i huset gör vardagen smidigare, och med närhet till skolor, förskolor och matbutiker blir vardagslogistiken bekymmersfri. Det bästa är att du kan njuta av ett hus utan att behöva oroa dig för det yttre underhållet, vilket ger dig mer tid att fokusera på att trivas och njuta av livet här. Missa inte chansen att bo i detta högst trivsamma hem där komfort och bekvämlighet möts i en perfekt harmoni. Missa inte denna möjlighet, anmäl ditt intresse redan idag! Välkommen.

  • Uteplats
Sven Jonsons gata 3, Halmstad, Halmstads kommun
Sven Jonsons gata 3, Halmstad, Halmstads kommun, bild 2
Sven Jonsons gata 3, Halmstad, Halmstads kommun, bild 3

Sven Jonsons gata 3

Lägenhet
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 295 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 6/6
4 298 kr/mån
52 720 kr/m²

Låt oss presentera denna unika takvåning på Nissastrand om 62,5 välplanerade kvadratmeter med terrass om hela ca 25 m² som har underbar utsikt och soligt sydvästläge. Terrassen är stor nog att rymma flera sittgrupper och möjlighet till inglasning av ca 8 kvm finns. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Halmstad har att erbjuda. Perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer, nöjen och butiker. Packa väskorna, ta hissen upp till våning 6 av 6 och njut av livets goda! Detta vill ni inte missa! Personliga visningstider kan bokas redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Hammars gata 10, Centrum, Halmstads kommun

Hammars gata 10

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 595 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/3
2 868 kr/mån
37 976 kr/m²

Varmt välkommen till denna välrenoverade och inbjudande bostad adresserad Hammars Gata 10. Här bor du centralt med behagligt promenadavstånd till Halmstad Högskola, matbutiker och Halmstad city. Dessutom når du resecentrum på bara någon enstaka minut tack vare gångbron över Laholmsvägen vilken gör att avståndet blir ca 200 meter! Perfekt för dig som pendlar, är student eller bara vill ha ett bekymmersfritt boende där du kan trivas och ha nära till allt. Inne i bostaden finner du ett stort vardagsrum med behagligt solläge, sovrum med förvaring, rymligt kök med plats för matbord, helkaklat badrum med dusch och en hall med smarta förvaringslösningar. I hallen möts du av ett klinkergolv som går vidare till köket vilket gör underhållet väldigt enkelt, i vardagsrummet och sovrummet får du ett trägolv som mjukar upp känslan och skapar en härlig harmoni. På Hammars Gata 10 bor du i en aktiv och välskött förening med låg avgift samt stora mervärden. I avgiften ingår nämligen både värme, vatten, bostadsrättstillägg, TV-kanaler och Bredband via fiber med en hastighet om 500/500 Mbit/s. Helt fantastiskt! Vill du också bo bekymmersfritt i en välskött förening med närhet till det mesta? Se då till att anmäla ditt intresse redan nu så att du inte går miste om denna möjlighet. Varmt välkommen!

Norra VÄRET 37, Väret, Halmstads kommun

Norra VÄRET 37

Fritidshus
Väret, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 595 000 kr
40 + 17 m²
2 rum
250 m² tomt

Välkommen till detta moderna, vinterbonade och påkostade fritidshus beläget på Norra Väret 37 i det eftertraktade området Väret i Halmstad. Huset passar både som sommarboende och som permanentboende. Med en boyta på 40 kvadratmeter plus sovloft om cirka 12 kvadratmeter, stort inglasat uterum och gäststuga erbjuder detta hus plats för familj och vänner. Utemiljön är minst lika bra som insidan och erbjuder, förutom det lyxigt inglasade uterummet, också en stor härlig uteplats och trädgård med många soltimmar. Trädgårdssidan vetter mot en allmän yta som skapar rymd mellan husen. Parkeringsytan samt entréytan är stenbelagd och trädgården är mycket påkostad och lättskött. Kort sagt, så är detta ett perfekt ställe för dig som älskar att njuta av utomhuslivet. Huset är byggt 2003 och är modernt. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med en liten köksö samt en insatskamin. Här är det öppet i nock med stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp. Ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett modernt badrum med bastu och tvättmöjligheter. Uterummet är byggt på platta på mark med isolerat tak och isolerade väggar. Detta kan med enkla medel göras om till vinterbonat för den som vill nyttja det året runt. Gästhuset är förberett med vatten och avlopp framdraget för den som vill installera en WC där. Läget på Norra Väret är fantastiskt med närhet till, restauranger, aktiviteter och bad, vilket gör detta fritidshus till en dröm för de allra flesta. Flera av husen i området används som åretruntboende. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska lilla villa på Norra Väret 37 i Halmstad. Ett perfekt tillfälle att skapa minnen och njuta av den vackra omgivningen. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning.

  • Uteplats
Munkflyvägen 15, Åled, Halmstads kommun

Munkflyvägen 15

Villa
Åled, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 795 000 kr
140 + 30 m²
6 rum
545 m² tomt

Njut av lugnet och skönheten i denna charmiga villa, belägen på en stilla gata i ett familjevänligt område. Omringad av lummig grönska, erbjuder denna bostad en harmonisk tillflyktsort från vardagens stress och brus. Med en väldisponerad planlösning som möjliggör för fler rum, är detta hemmet idealiskt för både stora och små familjer. Ett av de mest slående inslagen i detta hem är det inglasade uterummet, en plats där du kan njuta av tillvaron och förlänga årstiderna. Detta rum ger dig möjlighet att koppla av med en bok eller att bara sitta och beundra naturen utanför fönstret. Bostaden har även en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som smälter samman till perfektion. Denna öppna planlösning skapar ett rymligt och luftigt utrymme som är perfekt för sociala tillställningar eller lugna hemmakvällar med familjen. Här kan du bjuda in nära och kära på middagar, fester eller bara umgås över en kopp kaffe. Från balkongen sträcker sig en underbar utsikt över den frodiga grönskan som omger bostaden. Detta ger dig möjligheten att starta dagen med en harmonisk kopp kaffe. För barnfamiljer ligger en lekplats bekvämt nära bostaden, vilket gör det lätt att hålla barnen underhållna. Och för den aktiva finns det gott om utomhusaktiviteter att utforska i närheten. Denna villa ligger i en trivsam miljö där grannskapet präglas av gemenskap och vänlighet. Här kan du känna dig trygg och välkommen, samtidigt som du njuter av livets goda i ditt nya hem. Trots sin lugna belägenhet är villan ändå nära till stadens alla bekvämligheter - från shoppingcenter till restauranger och caféer. Du får det bästa av två världar: tystnaden och fridfullheten från landsbygden kombinerat med bekvämligheten av stadslivet. Framtida ägare kommer ha glädje av detta hem under många år framöver tack vare dess hållbara konstruktion och tidlösa design. Fler detaljer om fastighetens specifikationer kommer finnas tillgängliga vid visningen. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa allt du behöver för att leva ett bekymmersfritt liv fyllt med komfort, gemenskap och naturlig skönhet. Har du letat efter ett trivsamt boende för familjen då har du hittat helt rätt här, se till att anmäla ditt intresse redan nu för att inte gå miste om denna möjlighet! Varmt välkommen.

  • Balkong
  • Uteplats
Svanhallavägen 17I, Stenhuggeriet, Halmstads kommun
Svanhallavägen 17I, Stenhuggeriet, Halmstads kommun, bild 2
Svanhallavägen 17I, Stenhuggeriet, Halmstads kommun, bild 3

Svanhallavägen 17I

Lägenhet
Stenhuggeriet, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 850 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 2/3
3 163 kr/mån
47 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna smarta, välplanerade och ljusa lägenhet på toppenläge i Stenhuggeriet! Lägenheten är ombyggd till en mini- trerummare men kan med enkelhet återställas till en rymlig tvåa. Arkitektoniskt känns detta boende både väl genomtänkt och genomarbetat - allt från det yttre formspråket på byggnaderna ända in i minsta detalj i planlösningen och inredningsvalen interiört. Den härliga balkongen mot sydväst i riktning mot innergården och havet. Här kan trevliga sommarkvällar avnjutas med utsikt mot den gemensamma trädgården och havsviken nedanför. Lägenheten är mycket effektiv tack vare en modern öppen planlösning. Genomgående är materialvalen sobra och tilltalar de flesta. Bostaden kan du komma till helt utan trappsteg via entrébalkongen. Dessutom finns hiss i huset för den som föredrar detta. Lägenhetens planering är mycket väl genomtänkt och ger plats åt en välkomnande hall, ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Två bra och rejäla sovrum varav det ena vetter mot entrésidan och det andra mot innergården. Badrummet är givetvis helkaklat och inrett med dusch, handdukstork och tvättställ. I badrummet finns också både tvättmaskin och torktumlare. Villa Tallvik är något av ett prestigeprojekt för oss - så beskriver arkitekterna bakom BRF Tallviken, och detta kan vi bara hålla med om! Med sin unika arkitektur i parkmiljö, beläget i populära Stenhuggeriet med närhet till havet, blir detta den perfekta bostaden för dig som vill ha nära till havet men också till centrum, Tylösand och närliggande bekvämligheter. Den vackra Prins Bertils stig finns ett stenkast från bostaden. Denna kan du följa in till city eller varför inte ända ut till Ringenäs. BRF Villa Tallvik är en äkta förening som bildades 2012 bestående av 25 lägenheter i 2 bostadshus uppförda 2016 med unik arkitektur i parkmiljö, beläget i populära Stenhuggeriet med närhet till havet. Det är en mycket välskött förening med god ekonomi som i närtid gjort energiinvesteringar i form av solceller som minskat energiförbrukningen. Diskussion om laddstolpar för elbil pågår. Varmt välkommen att kontakta mäklaren eller att boka visning!

  • Premium
Närabacken 4, Snöstorp, Halmstads kommun

Närabacken 4

Tomt
Snöstorp, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 750 000 kr
786 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva tomt för valfri byggnation på bästa läge i Snöstorp. Kontakta mäklaren för mer information. Videopresentation kopiera länk: https://youtu.be/BTd37l-cqvY Nu finns möjlighet att bygga 0valfritt hus/villa på bästa läge i Snöstorp! 4 meters byggnadshöjd med möjlighet att inreda vind. Se även förslag under dokument för byggnation. Med nyproduktion finns många fördelar, såsom ingen fastighetsskatt i 15 år och lägre driftskostnader genom lägre energiförbrukning samt inget underhåll under många år. Dessutom får du själv bestämma planlösning och design samt all den inredning/design som du gillar! Boka gärna in ett första möte för genomgång med mäklaren om hur det kan fungera innan du kan flytta in i drömhuset och njuta! Upptäck Snöstorp...... ….... I eftertraktade Snöstorp finner man lugn och ro på bekvämt avstånd till centrala Halmstad. Orten som är ett villaområde cirka 4 kilometer öster om city har tidigare räknats som en egen tätort men har idag vuxit samman med Halmstad och gränsar till Vallås i norr och Fyllinge i sydost. Ett stort utbud inom samhällsservice har man i närheten på Vallås. Här finns bland annat skolor, bibliotek, vårdcentral, tandvård, förskola och äldreboende. Där hittar man också en väl utbyggd närservice med mataffär, restauranger, blomsterbutik, apotek, frisör, begravningsbyrå, kemtvätt med mera. Vill man ha ytterligare shoppingmöjligheter finns Hallarnas köpcenter på cykelavstånd och Halmstads cityutbud av nöje, kultur och shopping ligger bara på några minuters bilväg bort. För den fotbollstokiga finns Snöstorps FF med sin hemmaarena ”Skedalaheds idrottspark”, det finns också flera klubbar nere på Halmstad arena som öppnar armarna för spelare eller tränare. Eller varför inte prova skytte. Halmstad/Snöstorps skytteförening har aktiviteter året om och har en mysig klubbstuga intill Skedalaheds skjutbana. Det finns närhet till aktiviteter i alla åldrar t ex PRO Snöstorp-Vallås och Snöstorps Hembygdsförening som har sitt säte på Snöstorps Hembygdsgård. En förening med över 300 medlemmar. Naturen i området går inte av för hackor. Utmed den slingrande Fylleån finns en vandringsled mellan Fyllebro och Brogård som är cirka 6 km lång. Ledmarkeringar och bänkar finns på utvalda platser längs vägen. Har du fiskekort, har du möjlighet att på vissa platser dra upp en och annan lax, öring, gädda eller abborre. En stund av ro och frid finner man i Snöstorps kyrka. En kyrka som med sina tinnar och torn påminner om en österländsk riddarborg. Så praktfull att den 2006 blev utnämnd till Sveriges vackraste kyrka.

  • Plus
Hertig Knutsgatan 37A, Halmstad, Halmstads kommun

Hertig Knutsgatan 37A

Lägenhet
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
3 810 kr/mån
42 714 kr/m²

Denna nybyggda bostad från 2021 erbjuder det perfekta boendet med sitt strategiska läge endast 200 meter från Högskolan. Med en väldisponerad yta om 35 kvadratmeter och låga avgifter till bostadsrättsföreningen är detta en idealisk investering. Lägenheten är präglad av smart planering och hög standard. I det moderna badrummet finner du en praktisk tvättmaskin, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Köket imponerar med gott om arbetsyta och är komplett med en diskmaskin för att underlätta hanteringen av vardagssysslor. Belägen på ett högt läge i byggnaden erbjuder bostaden en vacker utsikt och en lugn atmosfär. Den oerhört välskötta bostadsrättsföreningen adderar ett extra lager av trygghet och gemenskap. I källaren har du tillgång till bekvämligheter som gym, bastu och tvättstuga, vilket förhöjer trivseln ytterligare. Den strategiska placeringen gör det möjligt att cykla till centrum på endast 5-10 minuter, medan närheten till Maxi, apotek, vårdcentral och andra matbutiker skapar en bekväm vardag. Här får du inte bara en bostad utan även en levnadsmiljö där allt du behöver finns inom räckhåll. Sammanfattningsvis är denna bostad en strålande möjlighet för dig som söker en trivsam och modern boendemiljö med bekvämligheter som möter och överträffar dina förväntningar. Letar du efter en perfekt studentbostad då har du hittat helt rätt här! Anmäl ditt intresse redan nu. Välkommen!

Ranagårdsvägen 16, Ranagård, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 16

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 890 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 1/4
2 802 kr/mån
39 789 kr/m²

Radhusen och bostadsrätterna i Ranalyckan har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelpool och tuffare materialkrav än Svanen. När du flyttar in här kan du vara säker på att du minskar dina egna klimatavtryck och bidrar till en grönare framtid. Läs mer om Ranalyckans hållbara bostäder I kvarteret är det enkelt att hitta en bostad oavsett var du befinner dig i livet. Upptäck en social och välplanerad tvåa där du kan du njuta av sommaren på en balkong mot den gröna gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Hemmet har förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet. Den gröna gården mellan husen har en trevlig rumskänsla och plats för lek, avkoppling och umgänge. Här kan du dricka kaffe på trädäcket under den mysiga pergolan, gräva i sandlådan, skutta mellan stenarna och de vackra vattenrännorna eller grilla tillsammans med dina grannar.

  • Hiss
Ranagårdsvägen 18, null, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 18

Lägenhet
Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 750 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 044 kr/mån
36 842 kr/m²

Radhusen och bostadsrätterna i Ranalyckan har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelpool och tuffare materialkrav än Svanen. När du flyttar in här kan du vara säker på att du minskar dina egna klimatavtryck och bidrar till en grönare framtid. Läs mer om Ranalyckans hållbara bostäder I kvarteret är det enkelt att hitta en bostad oavsett var du befinner dig i livet. Upptäck en social och välplanerad tvåa där du kan du njuta av sommaren på en balkong mot den gröna gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Hemmet har förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet. Den gröna gården mellan husen har en trevlig rumskänsla och plats för lek, avkoppling och umgänge. Här kan du dricka kaffe på trädäcket under den mysiga pergolan, gräva i sandlådan, skutta mellan stenarna och de vackra vattenrännorna eller grilla tillsammans med dina grannar.

  • Hiss
Ranagårdsvägen 18, null, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 18

Lägenhet
Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 750 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 044 kr/mån
36 842 kr/m²

Radhusen och bostadsrätterna i Ranalyckan har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, lägre energiförbrukning, cykelpool och tuffare materialkrav än Svanen. När du flyttar in här kan du vara säker på att du minskar dina egna klimatavtryck och bidrar till en grönare framtid. Läs mer om Ranalyckans hållbara bostäder I kvarteret är det enkelt att hitta en bostad oavsett var du befinner dig i livet. Upptäck en social och välplanerad tvåa där du kan du njuta av sommaren på en balkong mot den gröna gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Hemmet har förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet. Den gröna gården mellan husen har en trevlig rumskänsla och plats för lek, avkoppling och umgänge. Här kan du dricka kaffe på trädäcket under den mysiga pergolan, gräva i sandlådan, skutta mellan stenarna och de vackra vattenrännorna eller grilla tillsammans med dina grannar.

  • Hiss
Ranagårdsvägen 14, Ranagård, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 14

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 895 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 044 kr/mån
39 895 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade och ljusa tvårummare med stor balkong. Lägenheten är helt nybyggd och du blir den första att flytta in i den. Materialvalen i lägenheten är lyxiga och och sobra. Balkongen vetter mot den generösa innergården som skapar härlig gemenskap i föreningen. Att bo i Ranalyckan innebär att du har gång- och cykelavstånd till mycket av det du behöver i vardagen och under helgen. På ca 20 minuter med cykel når du shoppinggatorna i Halmstad, och på ett par minuter är du på stranden. Många drömmer om att kunna ta cykeln till en lång finkornig strand. Det kan du göra då du har flyttat in i Ranalyckan. Den 7 km långa solvarma stranden Tylösand lockar turister från hela landet, men i sanddynorna kan du ändå hitta en plats för dig själv, din picknick och din bok. Att bo så nära en av Sveriges mest populära stränder innebär att du kan promenera längs havet och kanske till och med ta dig ett dopp långt efter att sommarsäsongen är slut och semesterfirarna åkt hem. Vill du spendera en dag på en mer avskild strand väntar vågorna vid Frösakull, Sandhamn eller Grötvik, inte heller långt från kvarteret. Snöra på dig ett par sköna skor och upptäck de vackraste vandringslederna, inte långt hemifrån. Oavsett om du vill finpromenera eller ta en rask power walk så är Prins Bertils stig en fantastisk upplevelse. Vandringen slingrar sig längs med havet från Halmstads slott genom sagolika Aleskogen och Eketånga naturreservat, förbi Tylösand och avslutas i vackra Möllegård. Längs vägen möter du vyer du inte kan få nog av. Du väljer själv hur långt du vill ta dig just idag. En kort promenad från bostäderna i Ranalyckan väntar Halmstad Golfklubb med sina två banor, den Norra och den Södra. Upplev en vacker natur och utmanande golf på omsorgfullt utlagda banor med havet inpå. Numera har Halmstads Golfklubb även sin egen Padelbana där du kan möta familj och vänner i en kul match. Det är en lyx få förunnat att ha en av Sveriges finaste golfklubbar så nära hemifrån. Varmt att kontakta mäklaren för mer information och för att boka visning!

  • Hiss
Hallandsgatan 63A, Centrum/Väster, Halmstads kommun

Hallandsgatan 63A

Lägenhet
Centrum/Väster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/6
6 353 kr/mån
38 397 kr/m²

Tillfället att förvärva denna fina 3 :a på 78 kvm med genomgående hög standard och smart förvaring i nyproducerade Stadsgården. Byggnaden stod färdig 2022 med 100 arkitektritade lägenheter där samtliga har öppen planlösning med fina materialval och genomgående neutral grå färg på väggarna, tidlösa fönsterbrädor och stora fönsterpartier, vilket gör att bostaden känns modern, fräsch och rymlig. I hallen bjuds på praktisk klinker medan resten av bostaden har mattlackat trägolv. Direkt när vi kommer in hittar vi upphängning för kläder och garderoberna som ger gott om plats för förvaring. Till vänster har vi det större sovrummet och badrummet och vidare mynnar hallen ut till köket och vardagsrummet. Tack vare öppen planlösning mot vardagsrums-delen blir köket platsen för mysiga middagar med familj och vänner. Kvalitetsköket från Ballingslöv med köksö, Integrerad diskmaskin och fristående fläkt tillsammans med sobra färger ger en lyxig känsla. Utöver detta är köket även utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys i rostfritt utförande och en bänkskiva av sten med ett uppvik som stänkskydd. Då vardagsrummet och köket har öppen planlösning finns det gott om plats för umgänge och köksön fungerar bra som matbord med exempelvis barstolar om man snabbt ska äta frukost och sedan iväg eller vill få plats med fler gäster. Från vardagsrummet tar du dig enkelt ut till den rymliga balkongen som bjuder på morgon och eftermiddagssol, perfekt för frukosten eller varför inte lunchen? Bostaden bjuder även på två sovrum, det större utrustat med platsbyggda garderober med med skjutbara dörrar och en spegeldörr medan det mindre har traditionell garderob. I det större finns utrymme nog om man skulle vilja få in en fåtölj eller kanske ett arbetsskrivbord? I duschen finner vi bland annat ljusgrå klinker med golvvärme, delvis kaklade väggar i vaniljvita toner och takdusch i krom, vilket ger en lyxig känsla. Vidare har vi duschvägg i glas, skåp med spegel och belysning, tvättmaskin och torktumlare, kommod och toalett. Här bor du med närhet till stadskärnan med dess butiker, parker och restauranger, men även perfekt cykelavstånd till bad, prins Bertils stig eller Galgberget. Bussförbindelser finns i anslutning som tar dig snabbt till Tylösand med dess vackra natur och sandstrand. Ta chansen att förvärva din drömbostad! Varmt välkommen att höra av dig till mig.

  • Hiss

Visar 1 - 25 av 36