Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg

Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hammarögatan 12, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr
Hammarögatan 12, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Hammarögatan 12, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Hammarögatan 12

Villa
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
6 995 000 kr
144 + 17 m²
5 rum
796 m² tomt

Ljust, öppet och med underbar rymd! När ni stiger in i huset öppnar sig hela bostaden upp med stora umgängesytor med vardagsrum och kök rakt fram i mitten av huset. Den genomtänkta planlösningen gör att man kan ha en separat barnavdelning och en vuxenavdelning i husets andra ände. Det påkostade köket har exklusiva materialval och är öppet mot vardagsrumsdelen med dess höga takhöjd och stora fönsterpartier. Här finns även en kamin för värme och mys under den kalla delen av året. Utanför vardagsrummet finns ett stort och privat trädäck där man sommartid har sol hela dagen och får njuta av en vacker solnedgång borta över Rya GK. Gatan är lugn med väldigt lite trafik. Gatan är kommunal vilket underlättar och gör att man slipper kostnad etc till en samfällighet vilket annars är vanligt i Rydebäck. Fantastiska kommunikationer med både buss och tåg och med bil på motorväg. Gångavstånd till strand, affärer, restauranger, skola, vårdcentral samt en av Sveriges bästa golfbanor. Helt enkelt ett fantastisk ställe att bo på!

  • Premium
  • Uteplats
Markegångsgatan 76, Gustavslund, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 apr
Markegångsgatan 76, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 2
Markegångsgatan 76, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 3

Markegångsgatan 76

Lägenhet
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 995 000 kr
100 m²
4 rum
7 855 kr/mån
19 950 kr/m²

På populära Gustavslund och omtyckta Markegångsgatan kan vi här presentera ett av de populära radhusen i bostadsrättsform. Här bor man med huskänsla och utemiljön inbjuder till grillkvällar och social samvaro. En lagom lättskött trädgård finner man både på fram -och baksida. Funktionell planlösning med kök och sällskapsytor på entréplan och två/tre sovrum på ovanvåningen. Badrum har man på båda våningsplanen. Eget förråd finner man på tomten och bilen parkerar man i garaget som tillhör bostaden. Föreningen är stabil, inga planerade avgiftshöjningar, många av föreningens stora lån är bundna till mycket låga räntor flera år till. Området är lugnt och familjevänligt med fina gång -och cykelvägar, lekplats, gym, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral, busshållplats mm. Ett mycket trevligt boende i ett omtyckt område som bör upplevas på plats. Välkommen till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Södra hunnetorpsvägen 48B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Lör 27 apr
Södra hunnetorpsvägen 48B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra hunnetorpsvägen 48B, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra hunnetorpsvägen 48B

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
795 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 846 kr/mån
11 866 kr/m²

Inom en snar framtid kommer en välplanerad och trevlig lägenhet på Ragnvalla att behöva en ny ägare. Kanske blir det just du som kommer att spendera din sommar på den inglasade balkongen? Innanför dörren möts vi av en hall där det finns goda avhängningsmöjligheter. I hallen står vi på ett mörkt stensatt golv som lyfter upp de vita väggarna. Direkt till vänster hittar vi lägenhetens badrum, som erbjuder separat toalett. På golvet ligger ljust smakfullt klinker och väggarna är klädda i grått kakel. Vidare i bostaden finner vi köket där det finns gott om arbetsytor och en rymlig matplats för totalt 6 personer. Från matplatsen kan man ta sig till det luftiga vardagsrummet där det finns plats åt en större soffgrupp. Perfekt för de som ofta får besök. Från vardagsrummet når vi den inglasade balkongen med utsikt mot den gröna innergården. Här kan vara det absolut bästa stället att avsluta sina dagar i kvällssolen. Sist men inte minst har vi sovrummet som tack vare dess generösa storlek ger plats åt en större säng och flera garderober. Vill du bo på ett lugnt och trevligt område, som inte ligger allt för långt ifrån centrum- då är detta något för dig! Välkommen. Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörande er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
Hantverkaregatan 23, Söder, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Lör 27 apr
Hantverkaregatan 23, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Hantverkaregatan 23, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Hantverkaregatan 23

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 645 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 6/6
4 580 kr/mån
19 939 kr/m²

Låt mig presentera Hantverkaregatan 23 som tar boendeupplevelsen till nya höjder- bokstavligt talat. Nu har du chansen att lägga händerna på denna underbara lägenhet om tre rum och kök, belägen högst upp huset på sjätte våningen! Den inglasade balkongen i söderläge sticker verkligen ut med dess rymd. Här finns gott om plats till en bekväm sittgrupp såväl som växter och andra möblemang. Med sitt läge mot föreningens innergård erbjuder den en fridfull och avslappnad oas under sommarhalvåret. När du kliver innanför tröskeln till bostaden möts du direkt av en rymlig hall med goda möjligheter till förvaring i form av en inbyggd garderob med skjutpartier. I anslutning till hallen ligger även lägenhetens båda sovrum samt badrum. Badrummet är helkaklat och utlovar många avkopplande stunder i jacuzzin. Här finns även tvättmaskin. Köket som är från IKEA innefattar allt man kan tänkas behöva och är kombinerat med en matplats för 4-6 personer. Vidare finner du lägenhetens större sociala yta, vardagsrummet. Härifrån kan balkongen nås, såväl som från lägenhetens ena sovrum. Golvet är genomgående ekparkett, bortsett från köket och badrummet. Alla väggar är vitmålade. Med genomgående fönster släpps det in rikligt med naturligt ljus och detta skapar en inbjudande atmosfär. Välkommen till ditt nya hem! Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frösögatan 82, Rydebäck, Helsingborgs kommun
  • Lör 27 apr
Frösögatan 82, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 2
Frösögatan 82, Rydebäck, Helsingborgs kommun, bild 3

Frösögatan 82

Radhus
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 795 000 kr
82 + 12 m²
3 rum
345 m² tomt

Här är boendet för dig som vill ha allt du älskar på ett och samma plan. Denna enplansvilla med hörntomt erbjuder tre uteplatser där du i lugn och ro kan njuta av både morgon- och kvällssol. När kylan kryper på och det inte räcker med en kofta om axlarna, står dessutom uterummet med öppna armar att omfamna dig. Häcken som under våren och sommaren står i grönska skapar en avskildhet som i kombination med tomtens placering gör detta till det bästa läget på hela Frösögatan. Vad mer kan man tänkas behöva? Möjligen ett garage. Men oroa dig inte, det ingår i samfälligheten på Frösögatan 82. På tomten finns även ett förråd där såväl cykeln som trädgårdsredskap kan få plats, men även en eventuell gäst i det separata och inredda gästrummet. Välplanerat på 82 kvm erbjuder detta radhus två rymliga sovrum, goda förvaringsmöjligheter, separat tvättstuga och en mängd trevliga sociala ytor såväl inomhus som utomhus. Den naturliga mötesplatsen blir det rymliga och ljusa köket. Luckorna är nymålade och smälter fint samman med det ljus gråa kaklet. Med rejäla arbetsytor och ett genomgående träslag skapas en gemytlig känsla. Här når du dessutom uteplatsen på baksidan som erbjuder kvällssol och många skratt in på sentimmarna. Köket och vardagsrummet kan man enkelt binda samman genom att slå ner en mindre vägg markerad på planlösningen. Bortsett från hallen och köket som är belagd med mörk grå klinker, löper det ett smakfullt ekparkett genom hela bostaden. Badrummet är halvkaklat och här återfinns en dusch, varvid glasvägg finns att tillgå. Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Uteplats
Skaragatan 49, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Skaragatan 49, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Skaragatan 49, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Skaragatan 49

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 095 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 427 kr/mån
16 846 kr/m²

Välkommen till Skaragatan 49 och den här gavellägenheten på andra våningen. Lägenheten har en genomtänkt planlösning som fördelar sig på två rum och kök, med stor balkong som vetter ut mot grönområde. Lägenheten är i gott skick och är mycket ljus tack vare fönster i tre väderstreck. Här kan du flytta rakt in, samtidigt som du får leva och verka i en skuldfri förening! Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt en garderob. Badrummet nås direkt till vänster, är väl tilltaget med stilrena material och färgval. Föreningen har påbörjat stambyte och planerar att badrumsrenoveringen i lägenheten startar v.8 - 2025. Det kommer finnas möjlighet för nästa ägare att vara med och välja material och inredning samt göra tillval såsom golvvärme. Vardagsrummet har stora fönster och det finns gott om utrymme för en bekväm sittgrupp och en matplats om så önskas. Härifrån finns även utgången till tillbalkongen som vetter mot grönytor och gångvägar. Köket är funktionellt med generösa arbetsytor och inredningen går i stilrent i vitt & svart. I anslutning till köket finns en bra yta för matplats intill fönster. Här har man även satt in ett litet stallfönster i väggen mellan matplats och vardagsrum, som blir en trevlig detalj. Sovrummet är rymligt och erbjuder plats för dubbelsäng inklusive gott om förvaringsutrymme, här finns även en stor separat klädkammare. Med sitt centrala läge på Skaragatan har du direkt närhet till matvarubutik, apotek, pizzeria och Nordic Wellness gym. En kort promenad bort ligger Fredriksdal samt Filborna area och barnens skog. Här finns även mycket goda kommunikationer med buss till Helsingborgs alla hörn. Varmt välkommen på visning! --------------------------------------------------------------------- Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 16:30
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Fågelsångsgatan 20, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Fågelsångsgatan 20

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 295 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/3
6 270 kr/mån
37 443 kr/m²

Välkommen till Fågelsångsgatan 20 - En unik och charmig etagelägenhet på attraktiv adress i hjärtat av Helsingborg. Här bor du i en vacker sekelskiftesfastighet med Öresundsparken och landborgspromenaden strax intill. Att bo i centrum ger både dig som boende och dina besökare möjligheten att uppleva stadens puls och ta del av kultur, nöjen och vackra omgivningar med sundet som närmsta granne. Trots liv och rörelse precis runt husknuten är Fågelsångsgatan en fridfull gata och lugnet infinner sig så fort du stiger in över tröskeln. Här möts du av en imponerande möblerbar hall med takfönster och gott om förvaringsmöjligheter. Det ryms plats för till exempel skrivbord eller arbetsbänk, eller varför inte göra en välkomnande loungehörna? Från hallen leder en svagt lutande trappa i ek vidare upp i lägenheten och in i köket. Med högblank inredning i vitt, ljusgrå bänkskiva och matchande klinkerplattor ovanför, är köket både tidlöst och elegant. Maskinparken består av inbyggd ugn och micro, induktionshäll, diskmaskin, kombinerad kyl & frys samt köksfläkt i tilltalande design. Interiören är sammanhängande genom hela bostaden med släta väggar, klassiskt ekparkett och inbyggda spotlights i taken. Från köket stiger du rakt ut på din alldeles egna terrass, belägen på föreningens vackra innergård. En uteplats med trallgolv och anpassningsbar taklösning som kan nyttjas oavsett väder och årstid. Bjud hem vännerna på grillkväll eller ta med en varm filt och kaffekoppen ut för att njuta av den friska luften. En av många attraktiva fördelar som ger lite extra guldkant till just den här bostaden! Vardagsrummet är beläget en trappa upp på andra våningen. Ett mysigt rum med två fönsterpartier som vetter mot grannhuset. Det bjuds på spännande detaljer så som integrerade skjutdörrar och en i väggen inbyggd bokhylla som döljer ett gömt förvaringsutrymme bakom. Intill vardagsrummet ligger bostadens ena sovrum inbäddat, med stor klädkammare och samma behagliga atmosfär som följer genom hela lägenheten. Det andra sovrummet ligger intill köket, med utsikt över innergården. Ett rum med karaktär, som med rustik tegelvägg och restaurerade balkar vittnar om husets ålder och historia. Hela lägenheten är i toppskick och binder samman gammal charm med moderna bekvämligheter. Det finns tvättstuga precis utanför köksdörren, förråd i markplan och cykeln parkeras tryggt på den inhägnade innergården. Här kan du flytta rakt in och skapa ett hem som inte liknar någon annans. Välkommen att lämna intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Kullavägen 33, Ringstorp, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Lör 27 apr
Kullavägen 33, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Kullavägen 33, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Kullavägen 33

Lägenhet
Ringstorp, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 295 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 5/5
5 717 kr/mån
26 532 kr/m²

KVÄLLSSOL, BALKONG MOT INNERGÅRD, HÖGST UPP I HUSET, HISS, GARAGE! Högst upp i huset, på femte våningen, finns en välplanerad 3 RoK som inom en snar framtid söker nytt sällskap. Denna underbara lägenhet har mycket att erbjuda med allt ifrån en stor balkong mot innergården i sydvästläge till moderna bekvämligheter. Här finns ett stort badrum med både tvätt- och torktumlare, två sovrum med utgång till balkongen samt ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Detta skapar en rymd som gör att bostaden känns ännu större. Köket har goda arbetsytor och även en smakfull köksö med stenskiva. Till lägenheten hör ett väl tilltaget förråd och i källarplan finns ett garage som du når direkt med hiss. Välkommen att höra av dig! Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hårlemans allé 15, Ramlösa, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Lör 27 apr
Hårlemans allé 15, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 2
Hårlemans allé 15, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 3

Hårlemans allé 15

Lägenhet
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 095 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 5/5
5 104 kr/mån
17 520 kr/m²

Välkomna till terrasshusen i Ramlösa, granne med Brunnsparken! Bostaden är belägen högst upp i huset, på femte våningen, dit man enkelt och bekvämt tar sig via stor hiss direkt från markplan. Brunnsparken erbjuder på sommaren en blomstrande oas med sina stora grönytor och skogsgångar. För den badsugna tar ni er med cykel enkelt ner till stranden på Råå. Lägenheten på sina 62,5 kvm är fördelad på två rum och kök och erbjuder en inglasad balkong med fantastiska vyer. Det finns goda förvaringsmöjligheter både inne i lägenheten med både en större klädkammare såväl som infällda garderober i hallen. Utöver detta finns även ett tillhörande förråd på samma våningsplan. Det tilltalande och väl omhändertagna köket bjuder in till matlagning som kan avnjutas vid den ljusa och rymliga matplatsen, alternativt balkongen. Lägenheten är välplanerad och planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum gör att bostadens upplevs större. Här bor ni, gamla som unga, på en väldigt bra adress med närhet till allt både Ramlösa och Helsingborg har att erbjuda. Med goda pendlingsmöjligheter med tåg från Ramlösa station, alternativt med buss från Folke Bernadottes väg- nås Helsingborgs centrum på nolltid. Bli en stark köpare! Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan, dvs ha alla frågor och förutsättningar rörandes er finansiering av eventuellt köp klart innan budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Hiss
Kaprifolgatan 100, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Kaprifolgatan 100, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kaprifolgatan 100, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kaprifolgatan 100

Villa
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 995 000 kr
127 m²
4 rum
452 m² tomt

I populära och barnvänliga Bårslöv kan vi nu presentera denna gedigna 1-plans tegelvilla i vinkel med funktionell planlösning. Familjens privata del med badrum och sovrummen placerade i ena delen av huset, kök och sällskapsutrymme i den andra delen. Finns möjlighet till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Trädgården ligger i bästa syd/västläge med sol i stort sett hela dagen. Den stensatta uteplatsen i vinkeldelen av huset skapar en ombonad känsla och här njuter man av avskildhet i ett helt insynsskyddat läge. Låga driftskostnader med nytt effektivt uppvärmningssysstem. Syllarna är bytta! Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med bra kommunikationer. Det är enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen då har man 12 min med bil till Helsingborg C . Man har också närhet till skolor, förskola, lekplatser och trevliga grönområden. Genom de fina cykelvägarna kan man smidigt ta sig Råådalens naturreservat för underbar natur och rekreation. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Frillestadsvägen 89, Påarp, Helsingborgs kommun
Frillestadsvägen 89, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Frillestadsvägen 89, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Frillestadsvägen 89

Villa
Påarp, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 995 000 kr
173 + 19 m²
6 rum
4 936 m² tomt

Välkommen till Tunby strax utanför Påarp - en lantlig dröm belägen med kort cykelavstånd till ICA, bageri, skola och tågstation. Ett optimalt läge för dig som vill bo lugnt och avskilt men samtidigt vill slippa ta bilen överallt. På Frillestadsvägen 89 gömmer sig en dold pärla vid grusvägens ände, inbäddad bland hästhagar och öppna fält. Ett stort hus på 173 kvadratmeter som väntar på nya ägare, villiga att lägga tid, kärlek och engagemang för att skapa ett hem där familjen kan trivas & bo lika länge som nuvarande ägare gjort. Tomten på knappt femtusen kvadratmeter rymmer plats för både trädgårdsland, gårdsplan, hönor och betande djur, stora öppna ytor och massor med spännande fruktträd. Närmsta granne är hästarna på gården strax intill och den enda trafik som hörs är ljudet från traktorer och skördetröskor. Husets boyta fördelar sig på 1,5 plan och rymmer idag 6 rum och kök. På entréplan finns ett mindre kök med matplats och rummet strax intill kan med fördel öppnas upp om större matsal önskas. Strax intill ligger det charmiga vardagsrummet med välbevarad gammal tapet, plankgolv och stor murad kamin. Härifrån kan du öppna upp dubbeldörrarna, stiga ut på terrassen och njuta av fantastiska vyer! En trappa upp finns ett öppet allrum med än mer spektakulär utsikt samt tre sovrum i varierad storlek, med gedigna furugolv. Det finns ett badrum på vardera plan, varav badrummet på bottenplan renoverades 2020 och dessutom är förberett för bastu. Förvaring finns det gott om och det ryms både klädkammare, tvättstuga, separat groventré och en stor matkällare. Husets insida är av äldre standard och i behov av renovering och modernisering. På den stora tomten står idag flera extra byggnader gjorda av betonghålsten, som kan användas till olika ändamål. Det finns ett garage med intilliggande carport, murat förråd, en mindre byggnad som använts som hönshus samt ett stort gammalt växthus. På grusplanen vid entrén står en flaggstång inbäddad bland buskar och planteringar - tittar du ordentligt förstår du hur vacker och idyllisk fastigheten en gång varit och vilken stor potential den besitter. Boka tid för visning och upplev fastigheten och läget på plats. Jag är redan avundsjuk på dig som ska få kalla det här ditt hem, och på de barn som får möjlighet att växa upp på den här platsen.

  • Premium
Kopparmöllegatan 15A, Helsingborg, Helsingborgs kommun

Kopparmöllegatan 15A

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 595 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/6
5 219 kr/mån
30 174 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på Kopparmöllegatan 15A – en adress där bekvämlighet och trivsel möts. Denna lägenhet erbjuder en genomtänkt planlösning som skapar en känsla av rymd, samtidigt som den säkerställer gott om förvaring för att göra vardagen smidig och organiserad. När du kliver in möts du av ett stort vardagsrum med ett vackert burspråk som släpper in generöst med naturligt ljus. Här kan du föreställa dig mysiga stunder och trivsamma middagar med nära och kära. Från vardagsrummet leder en dörr ut till balkongen, perfekt belägen för att fånga förmiddagssolen och njuta av en tidig eftermiddag i lugn och ro. Den praktiska planlösningen inkluderar två sovrum, varav det ena är idealiskt beläget för en mer privat atmosfär med goda förvaringsmöjligheter. Sovrum två ligger beläget intill vardagsrum och kök och utgör idag kontor, perfekt extra rum som kan bli precis vad du önskar! Badrummet är smakfullt renoverat i tidlöst svart och vitt år 2015, vilket ger en modern och stilren touch. Köket är bostadens hjärta och är utrustat med generös förvaringsyta, en stenskiva som bänkskiva och moderna bekvämligheter som skapar en plats perfekt för matlagning. Här finns även plats för ett matbord där du kan njuta av goda måltider i trevligt sällskap. Golvmaterialen är noggrant valda för att skapa en enhetlig och stilfull atmosfär. Hallen och köket är klädda i klinker, medan sovrum och vardagsrum pryds av vacker parkett. Denna bostad är en del av en välskött förening med god ekonomi. I denna bostaden kommer du att bo centralt i Helsingborg med närhet till mataffärer, bussförbindelser, grönområden och butiker. Här finns allt du behöver inom bekvämt avstånd, vilket gör livet både enkelt och trivsamt. Varmt välkommen att ta kontakt för att veta mer om detta hem! ____________________________________ Lämna gärna dina kontaktuppgifter redan idag så tar vi kontakt med dig så fort det närmar sig visning. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan på hemsidan eller genom att ta kontakt med ansvarig mäklare, Caroline Magiera på 0737-22 25 25 eller [email protected] Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Balkong
  • Hiss
Grönegatan 1A, Ödåkra, Helsingborgs kommun
Grönegatan 1A, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Grönegatan 1A, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Grönegatan 1A

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 100 000 kr
149 m²
5 rum
612 m² tomt

Varmt välkomna hem till Grönegatan 1A, i det eftertraktade området Ödåkra! Här erbjuds en unik hörntomt på Grönegatan, vilket ger er fördelen av att ha trädgården bort från grannarna! Denna 1,5-plansvilla byggdes så sent som 1999 och sedan dess har nuvarande ägare förvaltat huset väl. Redan när ni kliver in genom entrén möts ni av en välkomnande atmosfär och generöst utrymme för avhängning och förvaring i klädkammaren. Entréplanet pryds av vacker tre-stavs parkett som löper genom hela huset och ger en varm och inbjudande känsla. Den smarta planlösningen erbjuder tre sovrum redan på entréplanet, vilket skapar möjligheten för er att använda andra våningen som ett stort och öppet allrum. För den kreativa öppnar övervåningen upp för möjligheter, här skapar ni ett rum för sociala sammankomster eller extra sovrum. Köket som går i trä har en öppen planlösning, vilket ger hela bostaden en luftig känsla. Här kan ni laga mat samtidigt som ni är delaktiga i samtalen och aktiviteterna i de angränsande rummen. Denna villa är ett tacksamt boende för möjligheter till förändring, och är redo att välkomna en ny familj med drömmar och önskningar. Området Ödåkra är populärt med närheten till grönskande områden, lekplatser och skolor som skapar en livsstil som känns som hemma. Samtidigt är ni en kort bilresa från stadens puls och dess bekvämligheter. Detta är inte bara ert hem; det är ert nya hjärteprojekt. ------------------------------ Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tyringegatan 7, Husensjö, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Tyringegatan 7, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Tyringegatan 7, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Tyringegatan 7

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 595 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
4 543 kr/mån
24 538 kr/m²

På ett av områdets bästa läge kan vi här erbjuda en stor renoverad tvåa i mycket gott skick med ett nybyggt uterum. Fräsch övernattningslägenhet finns i föreningen. Bostaden är pedantiskt skött och har fina färger och kvalitativa materialval. Renoveringar är gjorda på ett korrekt och fackmannamässigt sätt med fina färger och bra materialval. Badrummet håller god standard med kakel och klinker, gott om förvaringsmöjligheter. Klädkammaren är ombyggt till en rymlig walk in closet, som man når direkt från sovrummet. Köket är uppdaterat med en ny sektion längs ena väggen och har en ljus fin matplats vid fönster, här är plats för många kring bordet och funkar både till vardags -och till fest. Från vardagsrummet kommer man ut till det mycket trivsamma uterummet, som under stor del av året blir som ett extrarum. Erforderliga bygglovshandlingar finns på uterummet. Från uterummet kommer man vidare ut till nyanlagt trädäck och den lilla trädgården med fina planteringar och uppvuxen häck. Tvättstugan ligger på markplan, snett mittemot bostaden, ca 15 meter från porten! Här finner man även redskapsrummet med allt man kan behöva låna till trädgårdsskötsel. Nära ligger också förråd och cykelrum (i källaren) , soprum, parkering och garage. I närområdet finns flera närbutiker, förskolor, skolor från årskurs 1 till 9, kollektivtrafik och aktiviteter. Stabil och omtyckt förening med låg belåning och förmånliga månadsavgifter. En ytterst välvårdad och pedantiskt skött bostad i omtycka Brf Botilda! Varmt välkomna med er intresseanmälan.

  • Premium
Umeågatan 6C, Helsingborg, Helsingborgs kommun

Umeågatan 6C

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
695 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
2 960 kr/mån
18 784 kr/m²

Markplanslägenhet med inglasad balkong! Välkommen till Umeågatan 6C och den här kvadratsmarta lägenhet om 37 kvm med stor inglasad balkong som vetter mot föreningens mysiga innergård. Här bor du på bilfritt, grönskande område med närhet till skog, promenadslingor, nödvändiga inköp och goda kommunikationer till Helsingborgs alla hörn. En trivsam bostadsrätt om 1 rum och kök med stora fönsterpartierna som ger gott om ljusinsläpp i både allrum och kök. Lägenheten är väldisponerad med ordentligt kök med matplats vid fönster, väl tilltaget allrum med utgång till balkongen och gott om golvyta även för en större säng samt bra förvaring genom fasta garderober i hallen. Badrummet är ljust och neutralt och föreningen planerar ett kommande stambyte. Förbättringspotential föreligger men med tanke på lägenhetens storlek är det ett överkomligt projekt. Ett lätthanterligt första boende eller för den som vill skala ner alternativt ha som övernattningslägenhet för en billig månadskostnad. Strax utanför ditt fönster finns föreningens mysiga innergård med uteplats och grill. På området finns många lekplatser, landhockeybana, fotbollsplan med gräs och en bit bort även boulebanor med bänkar. I närområdet finns god service med bland annat livsmedelsbutik, pizzeria, vårdcentral, apotek och Rosengårdens bibliotek. Närhet även till både Olympia och Filborna arena. Goda kommunikationen med stadsbuss, det finns flera att välja på i området. Annars finns fina cykelvägar och du promenerar enkelt ner till city på 25 minuter. Välkommen att anmäla dig till visning.

  • Balkong
Fröstigen 4, Vallåkra, Helsingborgs kommun
Fröstigen 4, Vallåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Fröstigen 4, Vallåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Fröstigen 4

Villa
Vallåkra, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
2 995 000 kr
100 + 97 m²
4 rum
605 m² tomt

I idylliska Vallåkra, endast 20 min från Hbg, ligger denna gedigna och väl omhändertagna 1-plans tegelvilla på lugn och barnvänlig gata med utsikt mot böljande sädesfält. Här har nuvarande ägare installerat ett effektivt uppvärmningssysten, luft/vatten 2021. Man bjuds på en funktionell planlösning med tre sovrum, badrum, kök och vardagsrum på entréplanet. Källarplanet har en takhöjd om 2,29! Här finns många fönster och det finns goda förråds/förvaringsmöjligheter, tvättstuga, ytterligare ett sovrum för den som behöver, trevligt allrum med värmande kamin och hög mysfaktor, toalett, bastu mm. Lättskött inhägnad trädgårdstomt med en underbar överbyggd altan, helt insynsskyddat. Härifrån kan du ta cykeln till Tomatens hus för en fika eller en trevlig lunch, du kan också köpa riktigt goda tomater i lösvikt. Promenadavstånd har man till Wallåkra Stenkärlsfabrik som under sommaren dukar till grillkvällar med livemusik. Och när det närmar sig juletid svidar Wallåkra om till högtidsskrud och på Krogen serveras det stämningsfullt julbord. Goda kommunikationer med tåg, buss och nära till skola och förskola. Vallåkra är den lilla pittoreska landsbygden strax utanför Helsingborg. Här möts du av böljande sädesfält, vackra landskap och en bygd fylld av kreativitet och skaparglädje. Besökare kommer för att njuta av den goda maten, kulturupplevelser och för den underbara naturen i naturreservatet Borgen. Barnfamiljerna uppskattar den lantliga miljön, ordning och reda i byn samt bra skolor (åk 1-6) med små klasser. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Kadettgatan 16C, Helsingborg, Helsingborgs kommun
Kadettgatan 16C, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 16C, Helsingborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 16C

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
895 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
5 126 kr/mån
13 561 kr/m²

Äntligen en välskött och trevlig markplanslägenhet med inglasad balkong till salu på Västra Berga. Här bor du tryggt och bekvämt med närhet till Pålsjö skog, flera matvarubutiker, Maria station samt finns goda bussförbindelser till Helsingborgs alla hörn. Bostaden omfattar en stor och öppen hall, genomgående kök med matplats, ett sovrum, vardagsrum med parkettgolv samt ett stort helkaklat badrum. Köket har uppdaterats med nya luckor och lådfronter och badrummet genomgick stambyte 2010. Hela bostaden är ljus och välvårdad och kan moderniseras med enkla medel. Från sovrummet stiger du ut på den underbara inglasade balkongen, med utsikt över föreningens stora innergård. Här ryms plats för både lugna stunder med en bra bok, kaffebjudningar och gröna fingrar. Med fönster i två väderstreck och en planlösning där bostadens alla rum är genomgående, skapas ett bra flöde genom lägenheten. När du upplever lägenheten på plats kommer du inse att allt du behöver ryms på 66 kvadratmeter. Med en 2a på markplan bor du bra oavsett vart i livet du befinner dig och brf Kadetten är en välskött och stabil förening - Här kommer du kunna bo & trivas länge! Välkommen att anmäla dig till visning. __________________________________________ Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; • Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! • Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Premium
Lokvägen 39, Påarp, Helsingborgs kommun
Lokvägen 39, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 2
Lokvägen 39, Påarp, Helsingborgs kommun, bild 3

Lokvägen 39

Villa
Påarp, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 495 000 kr
145 + 24 m²
5 rum
742 m² tomt

Välkommen till Lokvägen 39 - Här bor du i omtyckt villaområde i Påarp, på bra läge med en stor och härlig tomt som vetter mot grönområde. En klassisk familjevilla som bjuder på 145 kvadratmeter boyta fördelat på fem rum och kök samt två badrum och riktigt fin tvättstuga. På fastigheten ryms även garagebyggnad med utbyggd förrådsdel, inglasat uterum och uteplats i perfekt västerläge! På några minuters gångavstånd nås utomhusgym, flera fina lekplatser och hagaskogen med mysiga promenadstigar - extra bra för barn och hundägare. Stora delar av huset har genomgått omfattande renovering med bland annat nytt kök från IKEA, två helkaklade badrum samt byte av fönster & dörrar. Interiören är stilren och hela bostaden upplevs ljus, öppen och rymlig. Med fem rum i varierad storlek ryms plats för den stora familjen och det finns möjlighet till såväl extra tv-rum som hemma kontor. Entréplanet består idag av öppen hall med bra förvaring, groventré med tvättstuga, stort och otroligt fräscht kök, vardagsrum med kamin, badrum med dusch samt ett rymligt sovrum. En trappa upp finns ytterligare två sovrum, ett allrum, rejäl klädkammare samt bostadens andra badrum. Från vardagsrummet tar du steget ut till uteplats med trallgolv med intilliggande inglasat uterum. Trädgården vetter mot ett stort grönområde avgränsat av buskar och träd. Här sitter du på uteplatsen ljumna sommarkvällar och lyssnar på fågelkvitter och trädens sus. Gör en genväg genom häcken och barnen har stora, fina ytor att leka på. Extra vackert är det under hösten när de gula färgerna kommer fram och du kan njuta av vyn från både uterum, vardagsrum och ett av sovrummen. Påarp ligger cirka 10 kilometer öster om Helsingborgs stadskärna och erbjuder en perfekt kombination av landsbygdens lugn och närheten till staden. En mysig ort som lockar med vacker omgivning och en trevlig atmosfär. På Lokvägen 39 bor du på gångavstånd till skola och förskola, omringad av cykelvägar, gångstigar och grönområden. Med närhet till välsorterad ICA och tågstation, blir vardagen bekväm. Oavsett om du behöver ta dig till jobbet, skolan eller göra inköp finns allt du behöver inom räckhåll. En trevlig villa där ni kan flytta rakt in och känna trygghet i vetskap om att flera stora renoveringar nyligen är gjorda, men var och en får sätta egen prägel i sovrummen med lite ny färg och fix. Är du intresserad av en förhandsvisning? Kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Uteplats
Södra Hunnetorpsvägen 114, Helsingborg, Helsingborgs kommun

Södra Hunnetorpsvägen 114

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
645 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 327 kr/mån
9 923 kr/m²

Här erbjuds möjlighet att skapa ett boende precis så som du vill ha det. Denna 2 Rok har ett vältilltaget kök med matplats, vardagsrum med utgång till stort inglasat uterum. sovrum, badrum och stor klädkammare. Lägenheten är belägen på våning tre av tre, med entré via loftgång. Bostaden är genomgående med fönster i två väderstreck och med 65 välplanerade kvadratmeter finns utrymme att skapa ett hem utefter egna preferenser då det finns behov av renovering och modernisering. Trots äldre standarden har lägenheten mycket potential och föreningen planerar stambyte inom de närmsta åren. På Södra Hunnetorpsvägen 114 bor du på bra läge omringad av grönområden & lekplatser, med direkt närhet till stadsbuss, livsmedelsbutiker och flera skolor & förskolor. Jordbodalen ligger en kort promenad bort, likaså barnens skog och Filborna Arena. Här finns allt för dig, oavsett ålder och familjesituation, som vill bo på bekvämt avstånd till allt Helsingborg har att erbjuda. Stor och stabil förening med god ekonomi och fördelaktig avgift där både värme, vatten, tv och internet ingår. Fiber via stadsnät finns som alternativ (separat kostnad). Bekvämligheter som föreningen har är gemensam tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal och för 150 kronor per år fås även tillgång till föreningens gym och bastu samt andra aktiviteter som "fritidsklubben" anordnar. Föreningen har flera garage och parkeringsplatser (separat avgift, kö tillämpas). Välkommen att boka tid för visning! ------------------------------ Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; * Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! * Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Balkong
Jonstorpsvägen 447, Allerum, Helsingborgs kommun

Jonstorpsvägen 447

Villa
Allerum, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
4 000 000 kr
123 m²
4 rum
1 505 m² tomt

Där sagor blir till verklighet; Tänk att bo här, där gränsen mellan då och nu möts, där lantlig stillhet och ro lägger sig som balsam kring ditt hjärta. Den omkringliggande miljön är som tagen ur en Elsa Beskowsaga; Hästar betar på ängarna bakom stengärdet, knotiga äppelträd vittnar om barfotafötter som klättrat på dess grenar och det vackra, skånska landskapet blir en föränderlig tavla som skiftar efter årstiderna. Det äldre huset, varsamt och kärleksfullt renoverat, välkomnar dig med öppna armar. Korsvirkeshusets unika karaktär ger en autentisk atmosfär, samtidigt som moderna bekvämligheter sömlöst passar in i pusslet. Hallen har ett tidlöst tegelgolv som bidrar till den rustika karaktären och hall, vardagsrum och kök smälter samman. Varje detalj är noga utvald för att skapa ett varmt och öppet hem och naturens skiftande färger utanför fönstren blir en vacker del av vardagen. Ovanvåningen bjuder på tre rum i fil med två sovrum. Extragaraget ger möjligheten att utöka utrymmet, kanske med ett extra sovrum på vinden för gäster eller som din egen hemliga reträtt. Här finns också förvaring och de nuvarande ägarna har skapat en liten tvättstuga med badkar – en plats för avkoppling och lyx i vardagen. Trädgården är något som måste upplevas på plats. Det finns fina gräsytor där du kan njuta av solens strålar mest hela dagen och uppväxta träd & buskar. Ett charmigt hönshus där dina gårdsdrömmar om att iklädd förkläde och tofflor hämta ägg en ljummen sommarmorgon kan bli till verklighet, gör den här trädgården till din privata oas. Välkommen till ett hem där varje dag känns som en romantisk berättelse, där du kan skapa dina egna sagor och minnen. Detta är inte bara en bostad; Det är en kärleksfull plats där hjärtat hittar hem.

  • Plus
  • Uteplats
Höstgatan 17, Västergård, Helsingborgs kommun
Höstgatan 17, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 2
Höstgatan 17, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 3

Höstgatan 17

Lägenhet
Västergård, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 195 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/5
6 841 kr/mån
14 845 kr/m²

Välkommen till Höstgatans förmodligen bästa 3a - en gavellägenhet på markplan med både inglasat uterum och privat uteplats! Här bor du på kort promenadavstånd till skola och förskola, matvarubutiker och med bra bussförbindelser till Helsingborgs olika stadsdelar. Området präglas av stora grönområden och du har naturen precis utanför ditt fönstret med mysiga promenadstråk och lekplatser samt närhet till Västergård idrottsplats med fotbollsplaner, multiarena och idrottshall. Bostaden är belägen på markplan, helt fri från trappsteg. Boytan om 80,5 kvm består idag av hall, genomgående kök delvis öppet in till vardagsrum med matplats, två sovrum, stor klädkammare samt ett nyrenoverat helkaklat badrum. Samtliga rum är väl tilltagna och lägenheten upplevs ljus och öppen, med en annorlunda och spännande planlösning. De gemensamma ytorna flyter samman och rymmer plats för både matrumsmöbler och rejäl soffgrupp. Härifrån nås även den inglasade balkongen och bostadens privata uteplats som bjuder på många soltimmar! De två sovrummen är placerade i vars en ände av lägenheten, varav det ena rummet har underbar utsikt över Västergårds grönområde. Badrummet från 2022 är påkostat med stilrent kakel & klinker, duschväggar i glas, spegel med LED-belysning, badrumsskåp och tvättmaskin. Förvaring finns i form av garderober i ett av sovrummen samt i den stora klädkammaren i anslutning till hallen. Du kan antingen flytta rakt in eller enkelt sätta egen prägel med ny färg. Här erbjuds ett bekvämt och prisvärt hem oavsett om du bor själv, har sambo eller till den lilla familjen. Brf Butter 1 är en stor förening som erbjuder faciliteter såsom tvättstugor i markplan, tillgång till cykelförråd och gemensamhetslokal samt trevlig utemiljö med pergola och sittbänkar. I avgiften ingår både uppvärmning och vatten samt baspaket av tv-kanaler och internet. På föreningens parkeringsområde finns möjlighet att hyra garage alternativt p-plats, och det är mycket bra bussförbindelser till stadens alla hörn. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka förhandsvisning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Jönköpingsgatan 27A, Helsingborg, Helsingborgs kommun

Jönköpingsgatan 27A

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 403 kr/mån
23 545 kr/m²

Välkommen till detta smakfullt renoverade hem i Husensjö, hela bostaden genomsyras av en elegant och dov beige färg, med sovrummet som kompletterar detta med en mjuk brun nyans i samma färgskala. Originaldetaljer har varsamt bevarats för att tillföra en extra dos karaktär till hemmet. Genomgående höga lister ger rummen en känsla av rymd och traditionell charm tillsammans med det nyslipade golvet. I hallen möts du direkt av goda avhängningsmöjligheter, bostadens genomgående kulör och ett härligt ljusinsläpp. Köket har genomgått en stilren förvandling cirka 2020 och är utrustat med moderna vitvaror. Det vackra vita marmorgolvet och de kontrasterande gråa luckorna skapar en elegant och inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för ett trevligt frukostbord, perfekt för att starta dagen på bästa sätt. Glasdörrar i original har bevarats och målats, dessa avgränsar vardagsrummet och tillför mycket charm. I vardagsrummet har en inbyggd TV-bänk integrerats och målats i harmoni med resten av bostaden, vilket ger en enhetlig känsla. Det ljusa vardagsrummet är flexibelt möblerat och rymmer både en bekväm soffgrupp och ett större matbord för middagar med familj och vänner. Balkongen, nås smidigt från vardagsrummet, blir en underbar plats att koppla av och njuta av lugnet. Med sin placering mot innergården erbjuder den en fridfull och avslappnad oas under sommarhalvåret. Sovrummet går i en dov brun nyans som ger ett perfekt lugn inför natten. Här finns en målad original dörr till mindre garderobsutrymme och utanför sovrumsdörren finns garderober som har fått nytt liv genom målning och återanvändning, vilket ger en charmig touch till sovrummet och den mer privata delen av bostaden. Badrummet är helkaklat sedan stambytet med utbytt badrumsinredning. Här har nuvarande ägare bytt ut duschdörrar och utrustat med toppmoderna tvättmaskin och torktumlare från 2023 - en lyx i vardagen! Duschutrymmet är nu smart designat med vikbara dörrar, vilket både är stilfullt och praktiskt för den moderna livsstilen. Allt du behöver finns inom bekvämt avstånd, vare sig du väljer att ta apostlahästarna, cykeln eller bussen. Två matbutiker ligger på kort gångavstånd, och busshållplatsen finns runt hörnet - en guldgruva för studenter, självhushållet eller det harmoniska paret! Sätt kursen mot ditt nya hem och upplev lugnet och bekvämligheten i denna fantastiska lägenhet i Husensjö. _____________________ Hoppas vi hörs och ses! Bra att tänka på: Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång; • Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande! • Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

  • Plus
  • Balkong
Horsögatan 37, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Horsögatan 37

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 145 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3
1 195 kr/mån
43 379 kr/m²

Byggmästarn i Skåne uppför ägarlägenheter i Rydebäck, två st huskroppar med totalt 48 lägenheter. Observera att det inte är bostadsrätter utan ägarlägenheter, varje lägenhet är en egen fastighet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Horsögatan 37, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Horsögatan 37

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 195 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3
1 195 kr/mån
44 069 kr/m²

Byggmästarn i Skåne uppför ägarlägenheter i Rydebäck, två st huskroppar med totalt 48 lägenheter. Observera att det inte är bostadsrätter utan ägarlägenheter, varje lägenhet är en egen fastighet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt
Horsögatan 52, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Horsögatan 52

Lägenhet
Rydebäck, Helsingborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
3 025 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2
1 184 kr/mån
41 724 kr/m²

Byggmästarn i Skåne uppför ägarlägenheter i Rydebäck, två st huskroppar med totalt 48 lägenheter. Observera att det inte är bostadsrätter utan ägarlägenheter, varje lägenhet är en egen fastighet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt

Visar 1 - 25 av 31