Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsgårdsvägen 50B, Skälby, Kalmar kommun
  • Mån 22 apr kl 16:40
Kungsgårdsvägen 50B, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 50B, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 50B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 345 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
3 656 kr/mån
27 449 kr/m²

Varmt välkommen till denna markplanstvåa i den välskötta föreningen BRF Ekbacken. Denna bostaden uppfyller alla dina krav, det kan jag lova! Husen som stod byggt så sent som 2018 känns fortfarande som nya men du slipper oroligheterna som en ny förening kan innebära. Det vita sentens köket, den fina ekparketten, ett helkaklat duschrum gör att denna bostaden redan från första anblick utmärker sig med slitstarka och fina materialval. Hörnläget ger ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten från hela tre värdestreck och som en förlängning av lägenheten har du den stenlagda uteplatsen. Interiört så har du en trivsamt och fulltutrustat kök med gott om plats för matbord, det stilrena vita köket från sentens och rostfria vitvaror från Electrolux. Vardagsrummet är lättmöblerat och trivsamt med härliga umgängesytor, på de soliga dagarna öppnar du enkelt upp dörren till den stenlagda uteplatsen för en grillkväll med vännerna. Ett hem att trivas i helt enkelt. Det lummiga sovrummet ligger insynsskyddat läge med flertalet garderober. Som pricken över iet har du också det helkaklade badrummet med elektrisk komfort golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. På behagligt cykelavstånd når du både Kalmar centrum, Linnéuniversitetet och Hansa city med stort utbud av affärer. Dessutom ligger mataffärer inom kort promenadavstånd!

  • Premium
  • Uteplats
Stamvägen 33, Västra Djurängen, Kalmar kommun
Stamvägen 33, Västra Djurängen, Kalmar kommun, bild 2
Stamvägen 33, Västra Djurängen, Kalmar kommun, bild 3

Stamvägen 33

Lägenhet
Västra Djurängen, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
950 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/4
2 669 kr/mån
23 750 kr/m²

En lägenhet för dig som vill ha ett bekvämt liv i växande område med närhet till det mesta. Den här fräscha bostaden, som var färdig för inflyttning 2018, ligger på promenadavstånd från busshållplats (där bussarna numera går rätt ofta) och skola plus att du med lätthet tar cykeln till matbutik, shopping i Hansa city och inte minst cykelbron till fotbollsarenan där dramatiken växer varje gång KFF har hemmamatch. Dessutom är den nya cykelvägen som leder in till stan färdigställd, så nu kan man verkligen se hur stadsdelen var tänkt att se ut från början; här står de rejäla lägenhetshusen granne med villor, radhus och bostadsrätter på västra sidan av Djurängsvägen och för barnen har man byggt en fin lekplats för rörelse i vardagen. Som om inte det vore nog har du också nära till Skälby med motionsspår, discgolf, grillplatser, midsommarfirande och mycket annat som ger livskvalitet och känslan av närhet till naturen. Efter att hissen tagit dig från markplan upp till andra våningen välkomnas du direkt av en ljus och välkomnande inredning som genomsyrar hela lägenheten. Köket är från Vedum och utrustat med kvalitativa vitvaror från Electrolux. Här finns alla förutsättningar för att laga en god middag och bjuda in vänner och familj för umgänge. I direkt anslutning till köket finns allrummet där du får plats med ett större möblemang eller säng - nuvarande ägare har i dagsläget gjort om den rymliga klädkammaren till sovalkov, vilket funkar utmärkt. Badrummet är vackert inrett med kakel och klinkers samt egna tvättmöjligheter tack vare den kombinerade tvätt- och torkmaskinen, allt för att göra vardagen enklare och smidigare. Den generösa balkongen får du inte missa! Från för- till sensommar fångar du lätt solens strålar hela dagen och låter dem värma dig när du kopplar av hemma. Om du vill ha en bostad som kombinerar stilren design med moderna bekvämligheter, då är Stamvägen 33 bostaden för dig! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekerum camping - villavagn 44 , Ekerum, Borgholms kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Ekerum camping - villavagn 44 , Ekerum, Borgholms kommun, bild 2
Ekerum camping - villavagn 44 , Ekerum, Borgholms kommun, bild 3

Ekerum camping - villavagn 44

Fritidshus
Ekerum, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
538 500 kr
40,7 m²
4 rum
3 993 kr/mån

Nu kan du köpa ett semesterparadis för hela familjen, men även ha möjlighet att medtaga gäster, då man totalt har 8 sängplatser fördelade på 3 sovrum med 4 enkelsängar och en dubbelsäng, samt en bäddsoffa i vardagsrummet. Genomgående påkostat boende som underhållits väl av tidigare ägare under de 9 åren som denne varit ägare av semesterboendet. Villavagn från 2002. Här har man 300 m till stranden och totalt 2 badplatser, samt möjlighet till att hyra bastu, besöka glassbar, pool, gym, mataffär, hundbadstrand, uppblåsbar hoppkulle för barnen, besöka pizzeria eller kanske avnjuta en eftermiddag på Mormors Stenungs bageri. Vidare i boendet finns kök, toalett samt ett duschrum med duschkabin och handfat. I köket finner man spis/ugn, kyl, frys och mikrovågsugn. Uppvärmning är luft/luftvärmepump som även förser villavagnen med air-conditioning under sommartid. Exteriört finns en stor härlig terrass som nås såväl från stora sovrummet och vardagsrummet. Vidare inkluderas inventarier på köpet med bl.a. utegrill, tv, 4 solstolar, utemöbelsgrupp, verktygslåda, 2 cyklar, förråd, wifi-styrt extra värmeelement, wifi-styrd luftavfuktare, samt trådlös router. För den golfintresserade så finns det i anslutning till detta boende två belägna golfbanor - Halltorps 9 hålsbana och Ekerum med två kompletta 18 hålsbanor. Till den blotta avgiften 3.993 kr/mån inkluderandes sommarvatten, kabel-tv, gräsklippning och utvändig tvätt av villavagnen. Eget ansvar finns för terrassen. Villavagnen ägs som en bostadsrätt med tillgång till mycket av den service och utbud som Ekerums camping erbjuder. Den tid som innehavaren inte själv utnyttjar sitt villvagnen har man rätt att hyra ut sitt sommarboende, antingen under egen regi eller genom First Camp och på så vis kan boendet generera intäkter till ägaren. Inom campingen finns en sommarbutik. Ni finner även restaurang och musikunderhållning under säsong. Ekerum har ett naturskönt läge på mellersta Ölands västkust ca 1 mil söder om Borgholm och ca 2 mil från Kalmar. Vill man bo bekymmersfritt med närhet till Ölands 55 stränder är detta det perfekta läget! Vidare finns vacker natur, trevliga restauranger och utflyktsmål så som Borgholm, Ölands Djur & Nöjespark, lådbilslandet, Solliden, Borgholms Slottsruin mm. Varmt välkommen att anmäl ert intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Jakobsbergsvägen 3, Smedby, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Jakobsbergsvägen 3, Smedby, Kalmar kommun, bild 2
Jakobsbergsvägen 3, Smedby, Kalmar kommun, bild 3

Jakobsbergsvägen 3

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 895 000 kr
95 m²
3 rum

Varmt välkomna till Jakobsbergsvägen i Smedby! Här har Smålandsvillan låtit uppföra fyra "Villa Kalmar" med garage som nu står redo för nya ägare att flytta in i! Just nu ger säljaren 200 000 kr rabatt till köparna av de första två husen i området! Entréplanet är färdigställt och består av två sovrum, allrum, kök, badrum och tvättstuga/groventré. Allt är stilrent färgsatt och materialvalen är fina. Övre plan kan rymma tre sovrum, allrum och badrum men planeras och verkställs av nästa ägare. Offert på detta finns hos ansvarig fastighetsmäklare. I rådande omvärldsläge är värmesystem, energieffektivitet och driftskostnader för bostaden såklart högintressant. Ett nytt hus möjliggör smarta lösningar för låga driftskostnader över lång tid framöver. I detta hus finns frånluftsvärmepump och solceller redan på plats. Med rådande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren efter att ditt hus är färdigbyggt. Dessutom ger flera banker bättre villkor om husen klarar energiklass B vilket denna villa gör. Kanske är det just nu ett nytt hus ger dig den bästa tänkbara bostadsekonomin?! I samhället finner vi bl.a. Smedbyskolan F-9, folkhögskola, vårdcentral, affär, pizzeria, gym, tennisbana, padelbana, sporthall och fotbollsplaner. Till Kalmar tar vi oss enkelt med tåg, buss, bil eller cykel. Konceptet Flyttklart är precis vad det heter: handplockade hus med väl vald inredning och utrustning, placerade på utvalda tomter runt om i Sverige. Bara att flytta in och njuta av huslivet. När du väljer ett Flyttklart hus köper du hela huslivet i ett färdigt paket. Precis som på begagnatmarknaden – men med den viktiga skillnaden att allt är nytt och bara ditt från start. Du behöver inte fundera på några renoveringar, eller något underhåll, på lång tid framöver. Och att ett nybyggt hus dessutom är ett energisnålt sådant är verkligen ingen nackdel det heller. https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/flyttklart/ Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Röda Gatan 8c, Berga, Kalmar kommun
  • Borttagen före visning

Röda Gatan 8c

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
295 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 928 kr/mån
4 370 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Runvägen 11A, Kalmar, Kalmar kommun
Runvägen 11A, Kalmar, Kalmar kommun, bild 2
Runvägen 11A, Kalmar, Kalmar kommun, bild 3

Runvägen 11A

Lägenhet
Kalmar, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
795 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 850 kr/mån
14 324 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och charmig bostad som ligger högst upp i huset helt insynsskyddad. Detta genomgående hem om två rum och kök bjuder på fantastiskt ljusinsläpp, otrolig potential och gårdsvänd balkong i soligt läge. De 55,5 kvadratmetrarna disponeras över härliga sällskapsytor i såväl rymligt kök som stort och trivsamt vardagsrum samt ett lättmöblerat sovrum och ett helkaklat badrum. Vi välkomnas av en öppen och luftig hall samt kapprum med goda avhängningsmöjligheter samt platsbyggda garderober. Bostadens badrum är utrustat med rymlig dusch, WC och kommod. Fortsätter vi kommer vi till bostadens ena sovrum som är ljust och trivsamt, även här finns goda förvaringsmöjligheter. Från hallen når vi bostadens kök som är utrustat med spis, köksfläkt och kyl/frys. Här finns även plats för matbord om ca 4 personer. Sovrummet gränsar mellan kök och vardagsrum, i skönt norrläge. Från hallen når vi även det trivsamma vardagsrummet med vacker välbevarad parkett och ljusinsläpp från den inglasade balkongen. Här finns plats för soffgrupp och middagsbord för de större härliga middagarna med nära och kära. Från vardagsrummet når vi bostadens pärla, den inglasade balkongen i perfekt söderläge som fungerar som ett extrarum redan från vårkanten till senare höst. Med närhet till skön natur, god service i form av Berga centrum med ICA Supermarket, hälsocentral, tandläkare och gym så bor vi på perfekt läge. Även når vi Hansa City som är beläget på kort cykelavstånd. Kommunikationerna in till centrala Kalmar är mycket goda, med buss från Norra vägen, ett stenkast bort. Nära till förskolor, skola och lekplatser. Detta är helt enkelt ett område att trivas i! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Ostindievägen 12, Karlssons äng, Kalmar kommun
Ostindievägen 12, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 2
Ostindievägen 12, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 3

Ostindievägen 12

Lägenhet
Karlssons äng, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
950 000 kr
32 m²
1 rum
vån 5/5
2 496 kr/mån
29 688 kr/m²

Med hiss direkt från markplan når vi denna kvadratsmarta etta på trivsamt läge. Bostaden bjuder på alltigenom enhetlig och ljus interiör samt vackert parkettgolv som skapar ett modernt och tidlöst intryck. Hallen bjuder på goda förvaringsmöjligheter i garderob och städskåp. I direkt anslutning når vi det stilrena och välutrustade köket som går i social och öppen planlösning med allrummet med plats för möblemang. Härifrån når vi också den härliga balkongen som bjuder in till mysiga stunder med familj och vänner. Från det luftiga allrummet når vi dessutom den lite mer privata delen av bostaden med plats för säng, tack vare den smarta avdelaren. Här finns även gott om plats med förvaring i garderober och linneskåp. Badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagsbestyren. Här bor vi på bra läge med närhet till allt som vardagen kräver såsom välsorterade livsmedelsbutiker, goda kommunikationer och grönskande omgivningar. Lägg därtill smidig access till E22 för den som behöver använda bilen.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Erik Dahlbergs Väg 27C, Norrgård, Kalmar kommun
Erik Dahlbergs Väg 27C, Norrgård, Kalmar kommun, bild 2
Erik Dahlbergs Väg 27C, Norrgård, Kalmar kommun, bild 3

Erik Dahlbergs Väg 27C

Lägenhet
Norrgård, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 795 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 1/2
2 898 kr/mån
44 321 kr/m²

Letar du efter en ytsmart lägenhet på markplan med egen uteplats i centrala Kalmar? Då kan du sluta att leta - Här, har du nu möjlighet att köpa en av de bästa 2:orna som Norrgård har att erbjuda. Här samspelar yta och funktion på bästa sätt och i bostadens 40,5 kvadratmeter finns alla förutsättningar för att du ska bo riktigt bra. Får du förmånen att bo här kan jag lova att uteplatsen, där du kan njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol, kommer bli en favorit. Här kan du slå dig ner efter dagens stress med en kopp kaffe eller te och njuta av utsikten och solens sista värmande strålar. Väl inne i bostaden möts du av en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns ett helkaklat, påkostat och rymligt badrum med duschvägg, tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder ett ljust, öppet och socialt kök/vardagsrum med stora fönsterpartier. Sovrummet erbjuder en avskild och lugn plats för allra bästa sömn. På Erik Dahlbergs väg bor du med bekvämt promenadavstånd till det mesta. Restauranger, caféer, matbutiker, gym, universitetet och Kalmars stadskärna. Området har bra kommunikationer och du behöver inte gå långt för att ta dig till närmaste grönområde. Missa inte chansen - kontakta ansvarig mäklare redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Böda Kronopark, Löttorp, Borgholms kommun
  • Mån 29 apr
Böda Kronopark, Löttorp, Borgholms kommun, bild 2
Böda Kronopark, Löttorp, Borgholms kommun, bild 3

Böda Kronopark

Gård/Skog
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
14 500 000 kr
139,1 ha tomt

Varmt välkomna till denna inbjudande skogsfastighet belägen i Nordölands församling. Fastigheten ingick längre tillbaka i statliga Böda kronopark. Högkvalitativ skogsmark med en bonitet på 5,8 och ett virkesförråd på 16 207 m3sk enl. skogsbruksplan från november 2023. 98,3 % av skogsarealen består av produktiv skogsmark. Här erbjuds en varierande och mycket vacker skogsmiljö där tallskog dominerar, men även gran och lövskog förekommer. Fina skogsvägar inramar hela fastigheten och tillgängligheten är god. I den norra delen finner vi en timmerstuga, byggd 2007. Även dass och förråd ryms. Här saknas el, men en gasolvärmare värmer gott. Alldeles intill finner vi en grävd damm där det tidigare har planterats in Svenska flodkräftor. Markerna erbjuder goda jaktmöjligheter som vid köp blir tillgängligt för köparen! Arrendeintäkter om 42 970 kr 2024, avseende 3 mindre markområden för master. Alldeles norr om fastigheten finner vi Rosendals järnåldersby och ca 2,5 km från tomtgränsen, vid Ölands västra kust ligger Hagaskog, vilket är beläget ungefär 3 km norr om Byrum och 7 km söder om Byxelkrok. Den vackra kustlinjen sträcker sig både norr och söder ut. Behöver vi berätta om solnedgången med Blå jungfrun i bakgrunden, eller ser ni det redan i ert inre?! Försäljningssätt: Anbud till Svensk Fastighetsförmedling ([email protected]) senast den 10 maj 2024. Efter detta kommer förhandling och ev. budgivning att ske.

  • Premium
Pilotvägen 32 - Smart Yta 12, Smedby, Kalmar kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00
Pilotvägen 32 - Smart Yta 12, Smedby, Kalmar kommun, bild 2
Pilotvägen 32 - Smart Yta 12, Smedby, Kalmar kommun, bild 3

Pilotvägen 32 - Smart Yta 12

Övrigt
Smedby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 249 000 kr
75 m² tomt

Nu möter den första begagnade ytan marknaden! Begagnat i detta fall betyder "knappt använd". Den är mer eller mindre i nyskick och redo för en ny ägare. Med 624 500 kr i kontantinsats (50%) och en ränta på 4,49% på lånet av de kvarvarande 624 500 kr blir månadskostnaden (hyran) ungefär 3 000 kr som ytan står idag utan uppvärmning. Prisvärt är bara förnamnet! Ytan som nu saluförs är nr 12 med lokalisering på den östra sidan av den befintliga byggnaden. Här erbjuds en oinredd yta om 70,5 kvm med en innertakshöjd om ca 4 meter vid porten och ca 6 meter längst in i lokalen. Porten i sig är 3,60 meter hög och 4 meter bred. I den finns låsbar dörr i dörr. Det är än så länge oinrett och nästa ägare beslutar själv hur ytan skall nyttjas framöver. Entresolplan? Dusch och toalett? Pentry? Smart Yta lämpar sig väl för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning.

  • Premium
Smart Yta - låg lokal 46 (etapp 2), null, Kalmar kommun
Smart Yta - låg lokal 46 (etapp 2), null, Kalmar kommun, bild 2
Smart Yta - låg lokal 46 (etapp 2), null, Kalmar kommun, bild 3

Smart Yta - låg lokal 46 (etapp 2)

Övrigt
Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 249 000 kr
70,5 m²
70 m² tomt

Smart Yta har tagit beslut om att påbörja byggnationen av ytterligare 18 lokaler i Kalmar. Byggnaden är beställd och inflytt planeras äga rum kvartal 4, 2024. Var smart du också och äg en friköpt lokal! På industriområdet Norra Flygstaden i Kalmar finns nu möjlighet att förvärva strategiskt belägna lokaler med äganderätt (friköpta). Genom konceptet Smart Yta kan du som privatperson eller företagare alltså äga din egen lokal och därmed slippa allt vad heter hyreskostnader. Ett unikt tillfälle om du söker plats för lager, produktionslokal eller kanske för dina saker som inte får plats där hemma exempelvis husbil, båt och vattenskoter. Smart Yta erbjuder ett enkelt kostnadseffektivt val - jämfört med att hyra - för dig som är i behov av extra utrymme. Lokalen är ca 70,5 kvm och består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Den uppförs som en modul om ca 12x6 m med en takhöjd om ca 4 m vid porten och ca 6 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Lokalen förbereds för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det förbereds även för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m med dörr i dörr och fönster samt dörr med fönster mot baksidan, vilket bidrar till ökat ljusinsläpp i lokalen. Väggarna isoleras naturligtvis . Smart Yta kommer förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger. Välkommen att anmäla ditt intresse här via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Nyproduktion
Ostindievägen 8, Karlssons äng, Kalmar kommun
Ostindievägen 8, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 2
Ostindievägen 8, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 3

Ostindievägen 8

Lägenhet
Karlssons äng, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 050 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/5
3 510 kr/mån
23 333 kr/m²

Stilren och välplanerad tvåa med varje kvadratmeter placerad på rätt plats. Här har inget lämnats åt slumpen, parkett i ek löper genom hela lägenheten och skapar tillsammans med den ljusa interiören ett enhetligt och tidlöst intryck. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker både stil och funktion. Du välkomnas av en hall med praktiskt klinkergolv direkt innanför dörren och goda förvaringsmöjligheter. Hallen leder vidare in till köket från välrenommerade Ballingslöv och vitvaror från Electrolux, vilket garanterar hög kvalitet och hållbarhet. Köket går i social och öppen planlösning med vardagsrummet som på ett vackert sätt samspelar med de tilltagna fönsterpartierna i två väderstreck och skapar en alltigenom rymlig atmosfär. Från vardagsrummet når du balkongen, trivsamt belägen i söder mot grönskande omgivningar, där du mer än gärna kanske avnjuter en kopp kaffe eller ett glas vin i solen. Badrummet är helkaklat och utrustat med både golvvärme och egna tvättmöjligheter som skapar optimal bekvämlighet och sätter extra guldkant på tillvaron. Hissen från markplan gör vardagen smidig och enkel, oavsett om du bär tunga kassar eller bara vill slippa trapporna. Här bor du på bra läge med närhet till allt som vardagen kräver såsom välsorterade livsmedelsbutiker, goda kommunikationer och grönskande omgivningar. Lägg därtill smidig access till E22 för dig som behöver använda bilen. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Frejagatan 8C, Bremerlyckan, Kalmar kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Frejagatan 8C, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 2
Frejagatan 8C, Bremerlyckan, Kalmar kommun, bild 3

Frejagatan 8C

Lägenhet
Bremerlyckan, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
2 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
4 556 kr/mån
36 691 kr/m²

I ett av Kalmars mest attraktiva områden, Bremerlyckan, ligger denna mycket välplanerade bostad med öppen planlösning! Här hittar vi 68 kvm, fördelat på 3 rok att trivas i. Tack vare bevarade tidstypiska detaljer så som öppen spis med keddy insats, stora fönster, fönsterbrädor i sten erbjuder lägenheten mycket charm och en härlig karaktär. Addera att bostaden totalrenoverades 2015 och att vi har lyxen med balkong, så kan man inte annat än trivas! Direkt när man tar klivet in i hallen känner man att den här bostaden erbjuder något alldeles särskilt och nyfikenheten infinner sig. Lägenheten är i gott skick och rummen har bra ljusinsläpp tack vare att ni här erbjuds en genomgående bostad med fönster i två olika väderstreck. Hallen binder vackert ihop lägenhetens samtliga rum. Tar vi till vänster finner ni ett stort vardagsrum och ett ljust och vackert rum med fönster som vetter mot den lummiga innergården med utgång till balkongen. Rummet rymmer med enkelhet soffa, soffbord, tv-möbel och arbetsplats. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning som bjuder in till mycket umgänge. Den som har äran att nyttja denna bostad kan redan vid lunch slå sig ner på balkongen, som vetter mot innergården och känna solens strålar och värme mot ansiktet. Balkongen som ligger i ett attraktivt söderläge är väl tilltagen och ger utrymme för både vackra blomster och cafébord. Här finns en vacker bostad att känna sig hemma och som ligger i ett attraktivt område att trivas i. De vackra promenadstråken längs Kalmarsund ligger endast ett stenkast bort och det är gångavstånd till stationen, centrum, bad, promenadstråk runt Gamla stan och motionsslingan på Stensö. Från bostaden kan du ta boken och handduken och promenera ner till Kalmarsundsparken för att känna sanden mellan tårna. Dessutom ligger Krusenstiernska trädgården som är en oas i nära anslutning till lägenheten. Det är lätt att förstå att man trivs här.

  • Premium
  • Balkong
Lassevägen 33, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Mån 22 apr kl 19:00
Lassevägen 33, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Lassevägen 33, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Lassevägen 33

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
2 475 000 kr
99 + 99 m²
4 rum
706 m² tomt

Välkommen till denna möjlighet att skapa ditt drömhem i det eftertraktade området Lindsdal i Kalmar! Här finner du en ytsmart bostad med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Läget är oslagbart, beläget i en lugn återvändsgränd där barnen kan leka fritt och säkert. För familjen är detta verkligen ett barnvänligt paradis med närhet till skolor, matbutiker och annan service. Här får ni ett tryggt boende i ett område med cykelvägar som leder er smidigt till allt ni kan tänkas behöva. Med möjlighet till hela fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa, tack vare att det finns ett inrett sovrum i källaren, perfekt för tonåringen eller kanske som gästrum. Njut av kvällarna framför den mysiga öppna spisen i gillestugan, en plats där ni kan koppla av efter en lång dag. Här erbjuds även en underbar livskvalitet för hela familjen. På våren kommer trädgården att fyllas av doften av blommor och grillen kan tas fram för härliga sommarkvällar med nära och kära. Dessutom finns det gott om promenadstråk och pulkabackar i området, perfekt för aktiva familjer. Detta är verkligen ett hem där ni kan sätta er egen prägel och skapa ert drömboende. Missa inte chansen att bosätta er i detta lugna och trygga område, där barnen har nära till många kompisar. Här väntar en ny livsstil för er familj!

  • Premium
  • Uteplats
Arbygatan 1A, Vassmolösa, Kalmar kommun
Arbygatan 1A, Vassmolösa, Kalmar kommun, bild 2
Arbygatan 1A, Vassmolösa, Kalmar kommun, bild 3

Arbygatan 1A

Villa
Vassmolösa, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
2 495 000 kr
89 + 18 m²
3 rum
1 328 m² tomt

Välbyggd (och välmående) enplansvilla från Ekefors hus. Söker ni ett hus med klar luft och tre rum och kök där ni inte behöver fundera på renoveringar annat än stilmässiga sådana? Då behöver in inte titta mycket längre; ca 15 minuter från Kalmar med bil och en minut på cykel från Allans Livs står det, redo att ta emot sin nya familj. Vassmolösa är en härlig plats att bo på, där barnen springer fritt med de öppna vidderna runt hörnet. Sämre blir det knappast av att badplatserna i Bottorp , Vita sand och Kolboda inbjuder till härliga sommardagar på bekvämt bil- eller cykelavstånd - drygt 4 km till kusten. Bli bekant med de trevliga grannarna på båda sidor, så får du alltid hjälp med om du behöver låna verktyg, bära tungt eller helt enkelt bara vill bjuda på en kopp kaffe i solnedgången.

  • Premium
  • Uteplats
Tullslätten 11A, Kalmar Centralt, Kalmar kommun
Tullslätten 11A, Kalmar Centralt, Kalmar kommun, bild 2
Tullslätten 11A, Kalmar Centralt, Kalmar kommun, bild 3

Tullslätten 11A

Lägenhet
Kalmar Centralt, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
3 995 000 kr
119 + 15 m²
3 rum
vån 3
8 646 kr/mån
33 571 kr/m²

I bostadsrättsföreningen Tullslätten saluför vi nu pärlan högst upp i huset, den charmiga "Vindsvåningen"! Ett par trappor upp i huset , bland takåsar och trädkronor, ligger denna läckra vindsvåning. Lägenheten sträcker sig genom hela huset med fönster mot Tullslätten och fönster och balkong mot innergården. Den är ljus, luftig och dessutom helt genomgången, mer eller mindre i nyskick! Här finns med andra ord möjlighet att bosätta sig i en centralt belägen bostad om 119 + 15 kvm fördelat på 3 rum och kök. Representativt och iögonfallande för den eller de som är ute efter något alldeles unikt och speciellt! Välplanerat och välutrustat rakt igenom, både kök och badrum håller hög klass, stora sociala delar med olika möbleringsalternativ och två väl tilltagna sovrum. Det större med 15 kvm biarea i direkt anslutning. Detta rum lämpar sig väl som klädkammare, barnkammare, kontor eller kanske biorum! Det vackra och mycket stilrena vitputsade hus som sträcker sig längs södra vägen hela vägen fram till korsningen vid Tullbron är ett hus som vi Kalmariter väl känner till. Det har promenerats, cyklats, åkts bil och buss förbi sedan sekelskiftet 1900. Jag är säker på att utsikten från det där tornet på hörnet och de läckra små takkuporna har diskuterats flitigt av många förbipasserande genom åren. Butiken i bottenplan har dessutom varit välbesökt i generationer och möjligheten att pumpa cykeln på väg till, eller från stan har räddat många trötta fötter genom åren. På innergården finner vi ett pittoreskt och mycket charmigt gårdshus som kanske inte är lika känt som sitt storasyskon längs Södra vägen. Men denna lilla pärla med egen uteplats och skyddat läge är även den iögonfallande vacker och unik. Beckasinen 41 rymmer som ni hör flera fina byggnader med stilsäker arkitektur och tydliga tidstypiska drag. Det hjälper dock inte mot väder och vind och år som går.... Tidens tand satte sina spår även på denna fastighets byggnader varpå fastighetsägaren 2021 startade en omfattande renovering av denna q-märkta fastighet för att den skulle återfå sin forna glans. I samband med detta arbete, där byggnadsantikvarie Jan Westergren har bevakat processen för att se till att det kulturhistoriska värdet finns kvar även efter renoveringen, bildades en bostadsrättsförening som nu upplåter åtta bostadslägenheter och en lokal med bostadsrätt. Omgivningarna är välkända för de flesta. Avståndet till Kvarnholmen och dess centrumutbud, Kalmar slott, Stadsparken, de nya kulturkvarteren, bad vid Kalmarsundsparken, affärer, restauranger och kollektivtrafik med buss och tåg mäts allt i hundratals meter. Onekligen ett boende där man har nära till det mesta man kan behöva! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Södra Långgatan 20C, Kvarnholmen, Kalmar kommun
Södra Långgatan 20C, Kvarnholmen, Kalmar kommun, bild 2
Södra Långgatan 20C, Kvarnholmen, Kalmar kommun, bild 3

Södra Långgatan 20C

Lägenhet
Kvarnholmen, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
2 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
5 902 kr/mån
33 716 kr/m²

Denna fantastiska trea mitt i centrala Kalmar är verkligen ett drömboende! Redan vid första intrycket lockas man av de gigantiska portarna som leder in till föreningens privata och grönskande innergård. När man tar sig upp till denna trerummare på högsta våningen möts man av ljus och frihet samt en magnifik utsikt över innergården och takåsarna. När vi kliver in i lägenheten möts vi direkt av det stora och rymliga köket, som verkligen är hjärtat i hemmet. Vidare in i lägenheten kommer vi till det sociala och generösa sällskapsrummet, där det finns gott om plats för olika möbleringsalternativ. Från vardagsrummet når man det praktiska badrummet med badkar, dusch och förberett för tvättmaskin. Via vardagsrummet tar du dig även vidare till de två sovrummen. Och låt oss inte glömma den enorma balkongen! Även om den är gemensam för föreningen är den flitigt använd av den nuvarande bostadsrättsägaren för att njuta av morgonkaffet, mysiga middagar och härliga fikastunder. Här finns gott om plats för möblering! Det bästa av allt är att ALLT (vatten, värme, el, kabel-tv och internet) ingår i avgiften. Det är verkligen ett komplett boende och man behöver inte oroa sig för extra kostnader. Hör av dig redan idag och upptäck allt som denna fantastiska bostadsrätt har att erbjuda!

  • Premium
Ostindievägen 10, Karlssons äng, Kalmar kommun
Ostindievägen 10, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 2
Ostindievägen 10, Karlssons äng, Kalmar kommun, bild 3

Ostindievägen 10

Lägenhet
Karlssons äng, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/5
4 134 kr/mån
22 547 kr/m²

Nyproducerad bostad på Karlssons äng som är perfekt för dig som vill ha både stil och komfort. Här flyttar du direkt in i en färdig förening och behöver inte vänta på att din nya bostad ska bli färdigbyggt. Oavsett om du söker din första bostad, eller vill uppgradera till en lägenhet med hög standard, så är detta en fantastisk möjlighet. Med alla moderna bekvämligheter och en trevlig och rymlig design, är detta verkligen ett hem att trivas i. Badrummet är helkaklat och utrustat med en praktisk tvättmaskin och torktumlare, vilket ger dig bekvämlighet och tid att göra annat som du tycker om. I köket finns det en öppen planlösning mot vardagsrummet, som gör det enkelt att umgås och underhålla gäster samtidigt som du lagar mat. Trevlig parkett ger en varm och inbjudande känsla i hela lägenheten, samtidigt som den är lätt att hålla ren och snygg. Hallen är stor och välkomnande, vilket ger dig gott om plats för kläder, skor och annan förvaring. Området runt om kring är väldigt lugnt och naturnära med cykelavstånd in till stan och bra med kommunikationer. Här kan du njuta av många mysiga promenader. Välkommen hem!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Norrlidsvägen 130D, Norrliden, Kalmar kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Norrlidsvägen 130D, Norrliden, Kalmar kommun, bild 2
Norrlidsvägen 130D, Norrliden, Kalmar kommun, bild 3

Norrlidsvägen 130D

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
425 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 291 kr/mån
6 489 kr/m²

Här finns nu möjligheten att bli ny ägare till denna trivsamma och prisvärda lägenhet som har ett jättefint läge i föreningen. En stor 2:a om 65,5 kvm med egen balkong delvis under tak som vetter ut mot väster och eftermiddag/kvällssolen. Lägenheten har ett lugnt och skyddat läge på andra våningen och planlösningen väl genomtänkt. Förutom den stora balkongen erbjuder lägenheten rymlig hall, WC & duschrum med tvättmaskin, klädkammare/förråd, stort sovrum, vardagsrum och kök med full maskinell utrustning. Lägenheten har fönster i två väderstreck som gör den genomgående ljus och luftig. Från lägenheten har du fina cykelvägar som leder dig till all tänkbar service i Berga Centrum och till skolor/förskolor. Cykeln tar dig vidare till fantastisk natur och till flera olika badplatser. För er som åker buss finns det hållplatser i anslutning till föreningen. Föreningen sköts om av Riksbyggen och har mycket god ekonomi och består av totalt 132 lägenheter. Här finns gemensam tvättstuga och samlingslokal man kan hyra. Vidare finns både garage- och bilparkeringar. En del av bilparkeringarna har nydligen installerats med laddbox. Lägenheten kan tillträdas med kort varsel om det skulle tilltala köparen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om ni har frågor på försäljningen eller om ni vill boka in er på visning.

  • Premium
Östra Dampegatan 40, Rockneby, Kalmar kommun
Östra Dampegatan 40, Rockneby, Kalmar kommun, bild 2
Östra Dampegatan 40, Rockneby, Kalmar kommun, bild 3

Östra Dampegatan 40

Tomt
Rockneby, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
575 000 kr
1 292 m² tomt

Nu finns här möjlighet att förvärva en tomt alldeles i utkanten av Rockneby samhälle. Nära till skola och affär men lugnt och vackert beläget med stora fält bredvid! Att bygga sin framtid i ett nyproducerat hus som är anpassat precis utifrån familjens önskemål är en ynnest. Här finns nu den chansen att själv få styra de val som man skall leva med över tid. I rådande omvärldsläge är värmesystem, energieffektivitet och driftskostnader för bostaden såklart högintressant. Ett nytt hus möjliggör smarta lösningar för låga driftskostnader över lång tid framöver. Med rådande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren. Kanske är det just nu ett nytt hus ger dig den bästa tänkbara bostadsekonomin?! Tomten säljs av Kalmar kommun och är inte kopplad till någon specifik husleverantör. Valet är Ditt! Rocknebyskolan erbjuder fritidshem, förskoleklass och skola i årskurs 1-6. I Rockneby finner vi även äldreboende, bibliotek, brandstation, livsmedelsbutik, bensinstation, restauranger och café, allaktivitetshus, fotbollsförening, utegym, utomhusrink samt flera lekplatser. Goda kommunikationsmöjligheter både till Kalmar och Mönsterås/Oskarshamn. Samåkningsparkering, cykelställ och busshållplats vid E22:an. • Läs igenom samtliga dokument rörande fastigheten under "Dokument" längre ner på hemsidan. •Se under dokument för de särskilda villkor som säljaren satt upp vid köp av villatomt av Kalmar kommun.

  • Premium
Ester Bagerskas väg 53, Trekanten, Kalmar kommun
Ester Bagerskas väg 53, Trekanten, Kalmar kommun, bild 2
Ester Bagerskas väg 53, Trekanten, Kalmar kommun, bild 3

Ester Bagerskas väg 53

Tomt
Trekanten, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
590 000 kr
1 051 m² tomt

Ester Bagerskas väg 53, Trekanten Att bygga sin framtid i ett nyproducerat hus som är anpassat precis utifrån familjens önskemål är en ynnest. Här finns nu den chansen att själv få styra de val som man skall leva med över tid. I rådande omvärldsläge är värmesystem, energieffektivitet och driftskostnader för bostaden såklart högintressant. Ett nytt hus möjliggör smarta lösningar för låga driftskostnader över lång tid framöver. Med rådande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren efter att ditt hus är färdigbyggt. Kanske är det just nu ett nytt hus ger dig den bästa tänkbara bostadsekonomin?! Av totalt 14 tomter i området finns nu 6 stycken kvar och Du har fortfarande chansen att köpa tomt i familjevänligt område, alldeles i utkanten av Trekantens samhälle. Nära till skola och affär men lugnt och vackert beläget! På svenskfast.se/kalmar finns alla de 6 tomterna i vars en annons med specifik information kring respektive tomt! Tomten säljs av Kalmar kommun och är inte kopplad till någon specifik husleverantör. Valet är Ditt! I Trekanten finns livsmedelsbutik, bensinstation, pizzeria, sporthall, fotbollsförening, löpspår samt flera lekplatser. Trekantenskolan erbjuder fritidshem, förskoleklass och skola i årskurs 1-6. Goda kommunikationsmöjligheter med både bil, buss och tåg till Kalmar och Nybro. Drygt 17 km till Kalmar och 14 km till Nybro.

  • Premium
Köksvägen 20, Fjölebro, Kalmar kommun
Köksvägen 20, Fjölebro, Kalmar kommun, bild 2
Köksvägen 20, Fjölebro, Kalmar kommun, bild 3

Köksvägen 20

Villa
Fjölebro, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
4 350 000 kr
121 m²
5 rum

Välkomna till Köksvägen 20. Här kommer Björnssons Bygg AB uppföra ett riktigt läckert enplanshus om 121 kvm som de valt att kalla Villa Hållbar. Förutom bostadsbyggnaden ingår garage, växthus, gjuten uppfart samt insådd gräsmatta. När ni kommer hem till ert hus kommer ni mötas av ett stilrent trähus i grå tjärvitriol med ett vackert tak i rött tegel. Även garaget följer samma smakfulla färgsättning. Interiört blir det i umgängesytorna slipat betonggolv medan väggar och tak kläs i hårdvaxoljad Plywood. Som taget ur vilken fräck inredningstidning som helst! Badrummet är även det stilsäkert inrett, och helkaklat såklart! Tre sovrum med läckert betonggolv, gäst wc med dusch och en kombinerad groventré och tvättstuga är ytterligare utrymmen som ryms i detta kvadratsmarta hus. Ett nytt hus möjliggör smarta lösningar för låga driftskostnader över lång tid framöver. Med rådande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren efter att huset är färdigbyggt. I Lindsdal finns livsmedelsbutik, bensinstation, pizzeria, sporthall, fotbollsförening, löpspår samt flera lekplatser. Skolorna i Lindsdal erbjuder fritidshem, förskoleklass och skola i årskurs 1-6. Goda kommunikationsmöjligheter med både cykel, bil och buss till Kalmar centrum. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare för att diskutera möjligheterna för just dig att få flytta in i denna blivande drömbostad!

  • Premium
Bragegatan 23A, Sandås, Kalmar kommun
Bragegatan 23A, Sandås, Kalmar kommun, bild 2
Bragegatan 23A, Sandås, Kalmar kommun, bild 3

Bragegatan 23A

Lägenhet
Sandås, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 950 000 kr
74 m²
4 rum
vån 3/3
5 692 kr/mån
26 351 kr/m²

Bostaden med extra allt; föreningens enda lägenhet med två badrum! Sandås är ett av Kalmars äldsta bostadsområden med anor från 1700-talet, vilket tydligt märks på de omkringliggande gatornas vindlande dragningar och variationsrika bebyggelse, allt från Vasaskolans nationalromantiska stil till större villor och flerbostadshus inom några hundra meter. Här kan du enkelt promenera till Kalmar slott och Kalmarsundsparken för att fånga solen under våren (och den är väl på väg nu?) eller varför inte ta cykeln till Långviken på sommaren för bad, skatepark, beachvolley och mycket annat. Långpromenaden rekommenderas till Stensö, där bad, minigolf, löparspår, höghöjdsbana och inte minst vacker natur bjuder in till både avkoppling och puls - ett mycket populärt utflyktsmål för unga och gamla. Du kan även gå in till stadskärnan i Kalmar för att avnjuta sommarens alla nöjeshändelser, kanske ta ett glas vin och sedan vända hemåt igen. Väl hemma möts du av lugnet i den nya fruktlunden på innergården - ett perfekt ställe att koppla av tillsammans med familj och vänner. Kort sagt: det mesta av det bästa Kalmar har att erbjuda på nära håll, inte illa va? Väl inne i ditt nya hem välkomnas du in i en mindre entré med plats för dina ytterkläder och slitstarka klinkerplattor på golvet. Vidare in i lägenheten har du lägenhetens centrum: hallen varifrån du når alla rum i bostaden. Direkt till vänster hittar vi det moderna köket som går i vitt med silver- och trädetaljer, bra arbetsytor och öppet till vardagsrummet med balkongen som såklart vetter mot väster. Kanske läget på tredje våningen gör att du kan njuta lite längre av solen än de flesta? En stor del av lägenheten har ett vitmålat trägolv som bidrar till den ljusa och lite lantliga känslan i bostaden. Vidare går du till bostadens tre sovrum, alla med ljusa väggar och fina golv. I det "extra" sovrummet har man sparat de gamla klassiska skjutdörrarna som leder in till det största sovrummet - historiskt har det uppenbarligen varit där man har samlats för fördjupande samtal när middagsbjudningen avslutats. Det sista bäret på tårtan är såklart den nybyggda gästtoaletten - en lyxig vardagsdetalj som för att den här bostaden sticker ut från mängden, det är man ensam om här. Som du förstår är detta en bostad som ska upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lybecksvägen 13C, Kalmar, Kalmar kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Lybecksvägen 13C, Kalmar, Kalmar kommun, bild 2
Lybecksvägen 13C, Kalmar, Kalmar kommun, bild 3

Lybecksvägen 13C

Lägenhet
Kalmar, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
695 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 225 kr/mån
10 945 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna privärda & stilrent renoverade och moderna tvårummare som finns i den mycket populära och ekonomiskt stabila BRF Bruksgården. I avgiften ingår till och med hushållselen! Vi slås direkt av det trevliga köket och vardagsrummet som tillsammans med de väl tilltagna fönsterpartierna i två värdestreck skapar en rymd få förunnad. Alltigenom möts vi av fräscha ytskikt som valts med omsorg för att på bästa sätt skapa en enhetlig och modern känsla, vilket minst sagt lyckats. Hallen fungerar som bostadens hjärta, där vi når samtliga av lägenhetens rum. Köket går i stilrent vitt med gott om förvaring och stora arbetsytor där alla kan samlas. Vidare in i lägenheten hittar du det trevliga vardagsrummet, Från vardagsrummet når vi den mysiga balkongen i härligt sydvästläge som bjuder in till mysiga stunder med vänner och familj, där vi kan njuta av såväl ljuvliga solnedgångar som vacker utsikt över den lummiga gården. Lägg därtill ett lättmöblerat sovrum med goda förvaringsmöjligheter i både garderob och rymlig klädkammare. Pricken över i:et är det helkaklade badrummet med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagsbestyren. Detta är helt enkelt ett hem att trivas i! Här bor vi i populär och ekonomiskt mycket stabil förening, med förmånen att elen ingår i månadsavgiften. I närheten finner vi all form av tänkbar service, grönskande natur och goda kommunikationer som gör att vi smidigt tar oss in till Kvarnholmen. För er som jobbar på Hansa City är det endast 10 minuter promenad över bron så är du framme. I föreningen finns övernattningslägenhet när vänner kommer på besök, gym, utegym, fotbollsplan, odlingslotter med mycket mera. En riktigt fin och ekonomiskt stabil förening med sina 272 lägenheter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Smart Yta -  hög lokal 41 (etapp 2), Norra Flygstaden, Kalmar kommun
Smart Yta -  hög lokal 41 (etapp 2), Norra Flygstaden, Kalmar kommun, bild 2
Smart Yta -  hög lokal 41 (etapp 2), Norra Flygstaden, Kalmar kommun, bild 3

Smart Yta - hög lokal 41 (etapp 2)

Övrigt
Norra Flygstaden, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
1 379 000 kr
70,5 m²
70 m² tomt

Smart Yta har tagit beslut om att påbörja byggnationen av ytterligare 18 lokaler i Kalmar. Byggnaden är beställd och inflytt planeras äga rum kvartal 4, 2024. Är det någon lokal som intresserar dig mer redan nu? Välkommen att kontakta mäklaren för att reservera lokalen!Lokalen är ca 70,5 kvm och består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Den uppförs som en modul om ca 12x6 m med en takhöjd om ca 6 m vid porten och ca 8 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Lokalen förbereds för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det förbereds även för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m eller 4 x 4,5 m med dörr i dörr och fönster samt dörr med fönster mot baksidan, vilket bidrar till ökat ljusinsläpp i lokalen. Väggarna isoleras naturligtvis . Smart Yta kommer förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som exempelvis all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Lokalen lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du härigenom får en mycket bra lösning. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4 767 stycken flyttkartonger. Var smart du också och äg en friköpt lokal! På industriområdet Norra Flygstaden i Kalmar finns nu möjlighet att förvärva strategiskt belägna lokaler med äganderätt (friköpta). Genom konceptet Smart Yta kan du som privatperson eller företagare alltså äga din egen lokal och därmed slippa allt vad heter hyreskostnader. Ett unikt tillfälle om du söker plats för lager, produktionslokal eller kanske för dina saker som inte får plats där hemma exempelvis husbil, båt och vattenskoter. Smart Yta erbjuder ett enkelt kostnadseffektivt val - jämfört med att hyra - för dig som är i behov av extra utrymme. Välkommen att anmäla ditt intresse här via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 46