Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mellangatan 53B, Jönköping, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Mellangatan 53B, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Mellangatan 53B, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Mellangatan 53B

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 195 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 974 kr/mån
41 930 kr/m²

I ett högt och fritt läge hittar du denna välplanerade etta i genomgående fint och stilrent skick. Bostaden har genomgått omsorgsfulla renoveringar som har mynnat ut i ett modernare och trevligt resultat. Snyggt sammanhängande golv utan några trösklar vilket gör stor skillnad för helheten. Lägenheten har utrustats med spotlights som ger valfrihet i hur ljust du önskar bo. Mer eller mindre hela bostaden har fått en rejäl modernisering. Tack vare väggen som har tagits bort mellan kök och vardags/sovrum har ljuset nu möjlighet att röra sig fritt. Att i en 1rok ha sin egna köksö hör inte till vanligheterna. Köket blir med detta mer praktiskt och stilrent. Det helkaklade badrummet är utrustat med bl.a. tvättmaskin och har ett större fönster som ger gott om dagsljus. På balkongen i solsäkert söderläge kommer du kunna njuta av många solsäkra trevliga stunder, under sommartid fungerar denna utmärkt som en förlängning av vardagsrummet. Här bor du även ekonomiskt riktigt bra! Pricken över i är den låga månadsavgiften på endast 1 974 kr/månad som ger dig en attraktiv boendekostnad. I avgiften ingår värme, vatten, internet, TV (TV-paket Lagom) och telefoni via Telias fibertjänster med möjlighet att uppgradera hastighet och TV-paket mot en låg avgift. Området kring Mellangatan är även det toppen, Du bor mitt emellan park och strand med staden på alldeles lagom avstånd. Bara några meter bort ligger Vätterns sandstrand vilket blir den självklara platsen att vistas på under soliga sommardagar. För rekreation och natur finns otaliga alternativ bland annat; Rosenlunds sandbankar, strandpromenaden mot city eller den självklara löprundan runt Rocksjön. En gata bort finns restaurang och två tvärgator bort har du mataffären. Busslinjen ute på stora gatan går flitigt var 10:e minut. Fina cykel- och promenadstråk samt city och köpcentrum på gångavstånd. Välkommen hem!

  • Premium
Ståhlgatan 5, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:40

Ståhlgatan 5

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 500 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1
3 791 kr/mån
21 739 kr/m²

Varmt välkomna till Sthålgatan 5, Här får ni det bästa av två världar, huskänsla men i bostadsrättsform med allt det praktiska som det innebär. Med bekvämt läge en halv trappa upp i huset finner ni denna välplanerade trea med fint ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Här bjuds vi på härlig inomhusmiljö och det märks att bostadens … kvadratmeter är optimalt planerade. Två sovrum i bra storlek. Renoverat badrum från – år. Klassiskt kök med plats för 4 personer vid matbordet. Socialt och luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord för större sällskap. Brf Vesslan 7 är ekonomiskt stabil och ger många fördelar till sina medlemmar. Att köpa bostadsrätt i en stabil förening innebär långsiktig trygghet för både boendemiljön och boendeekonomin. Under senare år har föreningen utfört viktiga renoveringar och trots detta har föreningen en låg belåning och god ekonomi. Här bor ni med närhet till Huskvarna centrum och dess breda utbud av butiker, restauranger, skolor och vårdcentral. Tågstationen ligger ca. 10 minuter gång bort för att ta sig in till Jönköpin. Bra kommunikationer till centrum med en busshållplats inte långt från bostaden.

  • Plus
Tegnérgatan 27, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 17:00
Tegnérgatan 27, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Tegnérgatan 27, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Tegnérgatan 27

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 700 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3
3 093 kr/mån
32 075 kr/m²

På Tegnérgatan 27 i centrala Huskvarna finns denna stilrena tvåa. Lägenheten är belägen högst upp i huset vilket innebär ett ostört läge i huset men även härliga vyer att ta del av. Invändigt är lägenheten väldigt välplanerad om 53 kvadratmeter med stora fönsterpartier och även takfönster som bjuder på ljusinsläpp. Rymligt och luftigt vardagsrum med ett härligt ljusflöde, här ifårn nås balkongen som vetter mot norr. Det innebär soltimmar både på morgonen och kvällen. Utöver soltimmarna så är utsikten otroligt härlig, ett glittrande Vättern några hundra meter ifrån lägenheten. Köket ger ett stilrent intryck med ramluckor och plats för ett matbord för 4 personer. Väldisponerat sovrum samt ett helkaklat badrum. För dig som ställer krav på goda förvaringsutrymmen så är denna lägenheten helt perfekt. Utöver tre förråd i källaren finns en klädkammare i lägenheten samt två kattvindar. Stabil och välskött bostadsrättsförening med flertalet renoveringar utförda. Låg belåning innebär också en trygghet för framtiden. I månadsavgiften om 3 093 ingår värme, vatten och tv. Här bor du med närhet till flera matvarubutiker, vårdcentral, populära Central Bageriet och Huskvarna centrums breda utbud. Det centrala läget innebär också att kommunikationerna är väldigt goda, från närliggande hållplats avgår bland annat stamlinjen. För dig som uppskattar naturen finns, förutom Mjölkafållan, många trivsamma promenadstråk i området. Njut av både skogs- och sjölivet, nära finns både Vätterns promenadslinga och IKHP för motion och rekreation! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
Lasarettsgatan 9, Jönköping, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 15:10
Lasarettsgatan 9, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Lasarettsgatan 9, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Lasarettsgatan 9

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 695 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/5
3 829 kr/mån
30 268 kr/m²

För dig som fyllt 55 finns nu möjlighet att flytta in i en välplanerad tvåa i hjärtat av Väster, intill Lasarettsparken. Det fantastiska läget gör vardagen enklare, med närhet till Västra torget, matbutik, vårdcentral, restauranger, kafé och kommunikation är det lätt att trivas. Bostaden bjuder på genomgående stilrena ytskikt med ljusa väggar och vacker ekparkett som ger en sober bas för er att inreda till. Den genomtänkta planlösningen bjuder på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Ett riktigt välplanerat kök i vitt. Bostadens inglasade balkong är en plats att landa på, varva ner och koppla bort vardagens stress. Vardagsrummet präglas av rikligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. Perfekt sovrum som i bra storlek som rymmer en dubbelsäng. Här ifrån nås bostadens förråd, som löser förvaringsproblemen. Badrummet har en praktisk plastmatta med helkaklade vägar. Föreningen Harpunen är välskött och stabil förening med god ekonomi. Föreningen är känd för att engagera sig i sina medlemmar, bland annat anordnas bridge, systuga, gemensamma promenader och utflykter. Som boende har man tillgång till fina gemensamhetsanläggningar i form av övernattningsrum, motionsrum, bastu, samlingslokal och bibliotek. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
  • Hiss
Tellusgatan 3, Kungsängen, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Tellusgatan 3, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 3, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 3

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 395 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3
6 267 kr/mån
34 214 kr/m²

På våningen 3: finns denna stilfulla 3:a om 70 kvm. Ett fantastiskt läge och en bostad som kommer med många tilltalande attribut. Välavvägda materialval samspelar väl med bra planlösning, ljusinsläpp och rymd. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en mycket trevlig socialyta. Från vardagsrummet öppnar terrassen upp sig om hela 70 kvm. Det soliga söderläget är i detta fall helt fritt och ramas trevligt in av parken som finns närmast och lyfter du blicken möts du av vacker bebyggelse och natur. Kungsängens nya kvarter har i rask takt växt fram till ett attraktivt område att leva och bo på. Med sin närhet, natursköna omgivning och de goda kommunikationerna blir vardagen mycket bekväm. Ett idealiskt område för dig som vill bo modernt, leva bekvämt och ha både avkoppling och aktivitet utanför dörren. I samma fastighet finns idag Nordic Wellness och vårdcentral. I området finner du även en Sushi-restaurang och frisörsalong. På promenadavstånd finner du även matvarubutiken Willys. Strax utanför porten finns busshållplats med täta avgångar, här ifrån avgår stamlinjen som både tar dig till Jönköping och Huskvarna. Från hissen nås garaget som ligger längst ner, fördelning enligt kö-system. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
  • Hiss
Lantmätargränd 3, Jönköping - Centralt, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Lantmätargränd 3, Jönköping - Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Lantmätargränd 3, Jönköping - Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Lantmätargränd 3

Lägenhet
Jönköping - Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 900 000 kr
116 m²
4 rum
vån 3/6
7 908 kr/mån
33 621 kr/m²

Välkommen till Lantmätargränd 3 – en exklusiv bostad som förenar bekväm elegans med en touch av modern charm. Med sina generösa 116 kvadratmeter och fyra rum och kök erbjuder denna bostad en harmonisk livsstil som kommer att förtrolla dig från första stund. Stig in i detta ljuvliga hem och känn omedelbart av den höga kvalitén som detta boende har. Doften av nybakade bullar från det angränsande bageriet Stuk når dig om balkongdörren lämnas öppen, där du kan njuta av Jönköpings vackra gågata. Här är alla delar av dagen trevlig på olika sätt! Här är du mitt i stadens puls men ser den på bekvämt avstånd uppifrån från en av tvärgatorna. Bostaden rymmer inte bara en, utan två riktigt smakfullt inredda badrum för att säkerställa bekvämlighet och lyx. Förvaringsmöjligheterna är goda, vilket gör det enkelt att hålla ditt hem stilrent och organiserat. I sovrummet finnes rymlig klädkammare, stora garderober löpande genom bostaden. Ett favoritutrymme är den separata tvättstugan! Ekparkett pryder golven och skapar en varm atmosfär som smälter samman med det vita, snygga och trendiga köket. En plats där matlagning och umgänge förenas till något trevligt. Denna bostad är en del av den välskötta HSB-föreningen "Gamla China", vilket borgar för en trygg och välmående boendemiljö. Med tillgång till garageutrymme, komplett med bilhiss, blir vardagens logistik en lek. Laddningsmöjlighet för elbil finns självklart. Dessutom ligger bostaden nära city och gågatan, vilket ger dig närhet till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Glöm inte heller bort att hälsa på din nya favoritgranne - Vättern! Detta är en plats där enkelhet möter lyx på ett förtrollande sätt. Ge dig själv privilegiet att bo i en bostad där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en unik och trivsam atmosfär. Välkommen hem till Lantmätargränd 3 – din framtida oas av stil och komfort.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kyrkogatan 19, Forserum, Nässjö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Kyrkogatan 19, Forserum, Nässjö kommun, bild 2
Kyrkogatan 19, Forserum, Nässjö kommun, bild 3

Kyrkogatan 19

Villa
Forserum, Nässjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 195 000 kr
182 + 36 m²
5 rum
1 060 m² tomt

Denna stilrena enplansvilla, byggd på 70-talet och smakfullt tillbyggd på 90-talet, erbjuder en harmonisk kombination av stil och funktion. Med genomgående generöst ljusinsläpp och stilrena materialval, välkomnas ni in till en atmosfär av ljus och rymd. Den öppna planlösningen skapar en naturlig ström mellan rummen och erbjuder möjligheter för både avkoppling och stora middagsbjudningar. Med möjlighet till upp till fyra sovrum, inklusive två stora sällskapsrum varav en pryds av en öppen spis, tillåter detta hem familjen att njuta av både gemenskap och privatliv. Den väl tilltagna trädgården erbjuder plana gräsytor för lek och avkoppling, med gott om plats för trädgårdsaktiviteter eller lugna stunder i solen. Tekniska finesser inkluderar en effektiv bergvärmepump i kombination med solceller, vilket ger en imponerande energiklassificering i A-klassen. Det både minskar miljöpåverkan och ger mycket låga energi- och boendekostnader. Denna villa erbjuder också bekävligheter som vattenburen golvvärme i de flesta rum. Nuvarande ägare har bott i villan sedan den byggdes. De har sett barnen växa upp här och vet på så sätt att Forserum skapar förutsättningarna till en trygg och barnvänlig uppväxt. Här finns både förskolor och Rosenholmsskolan F-9 - som dessutom bara ligger 500 meter bort utan någon stor väg att korsa. Här finns även tillgång till mataffär, uppskattad natur samt smidig kommunikation in till både Jönköping och Nässjö tack vare tåg-/bussförbindelser. Denna pärla till hem erbjuder en perfekt kombination av bekvämligheter, stil och hållbarhet och är redo att välkomna sina nya ägare till ett liv fyllt av ljus och komfort. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
ÖXNEHAGA - Här kan ni bo och trivas i ett härligt läge och äga bostaden själva!, null, Jönköpings kommun
  • 54 lediga bostäder

ÖXNEHAGA - Här kan ni bo och trivas i ett härligt läge och äga bostaden själva!

Lägenhet
Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
fr. 895 000 kr
34-97 m²
1-4 rum
2 890 kr/mån

Här i ett naturskönt och högt läge på Öxnehaga planerar nu Vätterhem för sitt andra bostadsrättsprojekt på området. Förra projektet är slutsålt och inflyttat och även här kommer det att byggas både bostadsrätter och hyreslägenheter. Det blir rymliga lägenheter i storlek 1 rok , 2 rok, 3 rok samt 4 rok, de flesta med balkong och härlig utsikt. Vi på Svensk Fastighetsförsäljning ansvarar för försäljningen och genom att anmäla ert intresse här kommer ni att få mer information om hur processen ser ut. Bokningsavtal kommer skrivas till att börja med och sen lite längre fram i processen kommer det skrivas förhandsavtal. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag för detta fantastiska projekt!

  • Nybyggnadsprojekt
Skridskovägen 3, Hovslätt, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 16:45
Skridskovägen 3, Hovslätt, Jönköpings kommun, bild 2
Skridskovägen 3, Hovslätt, Jönköpings kommun, bild 3

Skridskovägen 3

Villa
Hovslätt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 500 000 kr
109 + 71 m²
5 rum
918 m² tomt

Välkommen till Skridskovägen 3 i charmiga Hovslätt, där drömmen om ett perfekt hem blir verklighet! Med en total yta på 109+71 kvm erbjuder detta hem generösa utrymmen för hela familjen att trivas och växa. Den renoverade övervåningen är en oas av modern elegans, med ljusa ytor och genomtänkta detaljer som skapar en harmonisk atmosfär. Taket är helt nytt, vilket ger dig tryggheten och lättnaden att veta att ditt hem är i bra skick. Beläget i det barnvänliga området Hovslätt, erbjuder Skridskovägen 3 en perfekt balans mellan bekvämlighet och naturskön skönhet. Med närhet till skolor och förskolor blir barnens uppväxt trygg och smidig. Men detta är inte bara ett hus, det är en plats där du kan skapa minnen och njuta av livets enkla glädjeämnen. Slappna av på den härliga uteplatsen som vetter mot den insynsfria baksidan där man får en härlig kvällssol. Här kan man njuta av härliga grillkvällar med nära och kära! Anmäl er till visningen för att få del utav besiktningsprotokollet. Varmt välkommen till visningarna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Strågatan 4B, Gräshagen, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Strågatan 4B, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 2
Strågatan 4B, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 3

Strågatan 4B

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 300 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
2 814 kr/mån
32 500 kr/m²

Letar ni efter ett trivsamt boende belägen på lugna och naturnära Gräshagen. Här finner ni en yteffektiv planlösning och en balkong i västerläge som bjuder på flertalet soltimmar att njuta av! Perfekt för studenten, pendlaren eller förstagångsköparen! På andra våningen i huset finner ni denna etta i genomgående gott skick. Varma neutrala färgtoner, fönsterbrädor i sten och goda ytor för förvaring i form av platsbyggda garderober. Boendeytan om 40 kvadratmeter är väl fördelat på ett ljust vardagsrum med smart större "sovalkov" samt utgång till balkongen där måltider utomhus kan spenderas eller varför inte bara koppla av och njuta av den friska luften. Bostadens separata kök är funktionellt och rymligt med plats för matbord för att kunna bjuda hem vänner och familj på trevliga middagar. Badrummet är helkalkat och har tvättmaskin . Gräshagen är ett trivsamt bostadsområde. Grönskande natur ett stenkast från dörren bjuder in till härliga skogspromenader och Vattenledningsparken är en källa till njutning för den naturintresserade. Mataffär och busshållsplats bara någon minut bort. Här bor ni lugnt, men ändå med direkt närhet till all service och Jönköpings utbud av affärer och cityliv. Fin cykelväg hela vägen in till stan. Varmt välkomna med er intresseanmälan så berättar vi mer!

  • Premium
  • Balkong
Starrgatan 27, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Starrgatan 27, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Starrgatan 27, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Starrgatan 27

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 950 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 394 kr/mån
37 143 kr/m²

Välkommen till denna underbara tvårumslägenhet om 52,5 kvadratmeter belägen på populära Liljeholmen. Med en fingertoppskänsla för renovering och omsorgsfullt valda material bjuder denna bostad på en harmonisk atmosfär och hög kvalitet i varje detalj. Det stilrena köket är en dröm för den matintresserade och har utrymme för en matplats, perfekt för måltider och umgänge med närstående. De fina materialvalen och det genomtänkta utförandet ger köket en modern och elegant touch. Rymlig vardagsrum med plats för en soffgrupp samt en kontorshörna. I anslutning till vardagsrummet når man balkongen i söderläge som vetter ut mot Liljeholmsparken, vilket ger en härlig vy och möjlighet till frisk luft och avkoppling utomhus. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning och skapa en avkopplande atmosfär. Bostaden är inte bara praktiskt utformad utan andas även kvalitet och stil. Med ett genomgående intryck av omsorgsfullt utvalda detaljer och en bra planlösning blir detta hemmet där man trivs och kan njuta av hög standard och bekvämlighet. Denna lägenhet på Liljeholmen är en fantastisk möjlighet för den som söker en välrenoverad och stilfull bostad med närhet till både stadsliv och grönområden. Runt hörnet finns det mesta man kan behöva för att underlätta vardagen, så som busshållplats med täta avgångar, matbutik och vårdcentral. Önskar man sätta lite guldkant på tillvaron är det smidigt gångavstånd till Vätterns strand och populära restaurang Sjön. Önskas shopping tar du dig på någon minut upp mot Asecs-shoppingcenter. Högskolan och Jönköpings rika utbud ligger endast en kort buss- eller cykelfärd bort. Föreningens ekonomi är välskött och har en belåning som är låg. Detta i kombination med en avgift på 3 394 kr per månad där värme, vatten, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg ingår gör att ni som boende i Brf HSB Frankrike får ett bekymmersfritt boende med låg boendekostnad. Missa inte denna fina lägenhet på Starrgatan 27!

  • Premium
  • Balkong
Sjöhultsvägen 20B, Taberg, Jönköpings kommun
Sjöhultsvägen 20B, Taberg, Jönköpings kommun, bild 2
Sjöhultsvägen 20B, Taberg, Jönköpings kommun, bild 3

Sjöhultsvägen 20B

Villa
Taberg, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 875 000 kr
157 + 154 m²
9 rum
701 m² tomt

Här ryms verkligen den stora familjen samtidigt som det finns gott om plats för att bjuda hem släkt och vänner. Genomgående en ljus och välskött standard. Eftersom villan är fördelad på tre plan finns det ytor som inte alla villor kan erbjuda. Njut av tre sällskapsrum, två helkaklade badrum plus ett extra duschrum med ingång till bastu. Det finns hela fem sovrum på entréplan/övervåning. Köket är stort och luftigt med öppen planlösning in mot vardagsrum. Från vardagsrummet finns utgång till altan med tillhörande soldäck. Perfekt plats för att njuta av eftermiddagssolen. Källaren bjuder på stora förrådsutrymmen och separat tonårs-/gästavdelning om så skulle önskas. I Taberg finns både Coop och ICA, café Rosetten, god kommunikation med både tåg och buss, samt skola och förskola. Stort mervärde är Tabergstoppen med café och minigolf samt bad i Tahesjön. Är det redan intressant kan ni anmäla ert intresse så hålls ni löpande updaterade om nästa steg. Välkommen hem!

  • Premium
Veragatan 10, Gräshagen, Jönköpings kommun
  • Fre 3 maj kl 12:00
Veragatan 10, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 2
Veragatan 10, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 3

Veragatan 10

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 500 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 9/9
2 578 kr/mån
36 145 kr/m²

Välplanerad planlösning om 41,5 kvadratmeter med genomtänkta renoveringar. Toppskick och inflyttningsklar lägenhet. Att bo högst upp på våning 9 innebär ett lugn med fantastiska vyer och helt insynsskyddat läge. Välkomnande och rymlig hall, stilrent helkaklat badrum från , rymligt kök från i vitt med fina materialval. Här slås man direkt av dem vackra vyerna. Vardagsrummet är luftigt och ljusinsläppet från det stora fönsterpartiet är fantastiskt. Här finns det plats för soffgrupp, tv-möblemang och säng. Härifrån nås även lägenhetens balkong som vetter mot soliga söder och helt utan insyn. I hallen finns även goda förvaringsytor i form av en klädkammare. Läget på Gräshagen är riktigt bra, här finns närhet till allt som önskas inom gång- och cykelavstånd. I närheten finns grönskande natur med härliga skogspromenader och Vattenledningsparken. Mataffär utmed Lovisagatan och busshållsplats någon minut bort. Här bor du lugnt, men ändå med direkt närhet till all service och Jönköpings utbud av affärer, cityliv och högskola. Bostadsrättsföreningen är välskött och förvaltas av HSB. Här bor du bekvämt i stabil förening med en hög boendestandard. Den låga månadsavgiften om 2455 kr inkluderar värme, vatten, tv, internet (Telia 100/100) samt bostadsrättstillägg. Genomgående vattenburen värme i hela bostaden.

  • Premium
  • Hiss
Östra Storgatan 95A, Liljeholmen, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Östra Storgatan 95A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Östra Storgatan 95A, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Östra Storgatan 95A

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 750 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
2 914 kr/mån
37 162 kr/m²

Kliv in i denna fantastiska lägenhet som direkt omfamnar dig med värme och en hemtrevlig oas. Denna trerummare på Östra Storgatan 95A är placerad i hjärtat av Liljeholmen i Jönköping och är nu redo för sin nya ägare! Bostaden som är belägen en halvtrappa upp i huset bjuder in till en stor och rymlig hall. Ytskikten går i varma toner och skapar ett lugn som flödar genom hela lägenheten. Noga utvalda detaljer som inte är lämnade åt slumpen skapar en känsla av noggrannhet och karaktär. Med sina 74 kvadratmeter fördelar sig bostaden på två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Köket har med sina moderna materialval en rymlig bänkyta och gott om plats för matbord. Vardagsrummet har en trevlig fiskbensparkett och med sin goda planlösning har du plats för en varierad möblering utefter önskemål. Det stora, inglasade industriglasväggarna adderar en stilren avdelare mellan vardagsrum och sovrum. Detta skapar även en stor rymd i rummet som du kommer att älska! Vidare in i bostaden har du ytterligare ett större sovrum fullt med stora garderober som erbjuder dig gott om förvaringsutrymme. Perfekt att nyttja som både sovrum, gästrum, kontor eller varför inte en kombination? Hursomhelst så är detta ett utrymme som rymmer plats för de allra flesta! Badrummet är helkaklat och utrustad med golvvärme. Till dig som har frusna fötter är detta ett stort plus. Här har nuvarande ägare satt upp en duschvägg som matchar industriglasväggen i vardagsrummet vilket skapar en röd tråd i bostaden. Bostaden har även en inglasad balkong som förlänger bostadens yta och som gärna nyttjas för en lugn och avkopplande stund. Runt hörnet, bara ett stenkast bort har du fantastiska promenadstråk längs Vätterstranden. På sommaren tar du smidigt solstolen ner till stranden för bad och avkoppling. Liljeholmen erbjuder bra kommunikationer som smidigt tar dig runt om i Jönköping. I närheten har du fina Liljeholmsparken samt Rosenlunds sandbankar. Liljeholmen är ett perfekt område för dig som älskar kombinationen av närheten till natur men som också vill ha city och stadspulsen nära. Brf Freja Nr 2 är en ekonomiskt stabil och välskött förening. Föreningen består av totalt 30 st lägenheter fördelade mellan 1, 2 och 3 rok samt 1 lokal. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse via vår hemsida eller till ansvarig mäklare redan idag! Cornelia Ågren 0708-158531

  • Premium
Hammarvägen 9, Norrahammar, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hammarvägen 9

Lägenhet
Norrahammar, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
795 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
4 370 kr/mån
11 357 kr/m²

Välkommen till Hammarvägen 9 i Norrahammar! Bostaden på 70 kvadratmeter bjuder på charmiga detaljer med trägolv, fönster i gavelläge och fin stuckatur. Genom det ljusa och välbevarade köket strömmar solens strålar in genom fönstren och lyfter fram de ljusa luckorna. Här finns gott om plats för ett matbord där du kan njuta av många trevliga måltider i gott sällskap. Med sina stora och rymliga ytor har du möjligheten att forma och skapa din egna personliga stil och möblera helt utefter eget önskemål. I lägenheten har du gott om förvaring i form av garderober och klädkammare. På sommaren är du välkommen att kliva ut på balkongen som erbjuder en stillsam och fridull oas. Omges av grönska, njut av en kopp kaffe och hör fågelkvittret medan du blickar ut mot vattendraget. En alldeles utmärkt plats för dig som vill kunna koppla av efter en lång arbetsdag eller för att njuta av tillvaron en stund! Området i Norrahammar erbjuder pizzeria samt smidiga bussförbindelser och tåg som tar dig in till Jönköping City på kort tid. På sommaren har du även nära till det populära Åsabadet som är perfekt för ett svalkande dopp och en glass i solstolen. Hammarvägen 9 ingår i Norrahammars bostadsrättsförening som består av 5 fastigheter med totalt 20 lägenheter. Föreningen har en god ekonomi vilket skapar en trygg boendemiljö för alla dess medlemmar. Välkommen hem! Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag! Cornelia Ågren 070-8158531

  • Plus
Tellusgatan 3, Jönköping, Jönköpings kommun
Tellusgatan 3, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 3, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 3

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 10
6 267 kr/mån
35 548 kr/m²

Näst högst upp i huset på våning 10 finner ni denna ljusa och luftiga trea med alla moderna bekvämligheter, stora sociala ytor med öppen planlösning samt 3 balkonger . 2 av balkongerna är inglasade och en ör öppen i härligt söderläge. Lägenheten har två fina sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där generösa ytor inbjuder till samvaro och gemenskap. Stort badrum med tvätt-del. Kungsängens ett område för er som om vill bo modernt, leva bekvämt och vill ha både avkoppling och aktivitet utanför dörren. Läget vid naturreservatet är helt fantastiskt, rofylld natur och fina promenadstråk gör kvällspromenaden lättillgänglig. I området finns dessutom träningsanläggningen Nordic Wellness, Sushi-restaurang, frisörsalong, och vårdcentral. Här finns även barnomsorg som närmaste granne, smidig lämning och hämtning! Strax utanför porten finns busshållplats med täta avgångar, här ifrån avgår stamlinjen som både tar dig till Jönköping och Huskvarna. Från hissen nås garaget som ligger längst ner, fördelning enligt kö-system. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Värnhemsvägen 62, Huskvarna, Jönköpings kommun
Värnhemsvägen 62, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Värnhemsvägen 62, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Värnhemsvägen 62

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 495 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 463 kr/mån
22 148 kr/m²

Välkommen till Värnhemsvägen 62 på Fagerslätt, trivsams tvåa om 67,5 kvm. Här bor ni med villakänslan men också de bekvämligheterna som bostadsrätten för med sig. Egen entré, uteplats med trädäck och egen trädgård blir en del av den trivsamma villakänslan Välplanerade kvadratmetrar präglar bostaden och erbjuder rymliga ytor för sociala tillställningar. Ett modernt inrett och välutrustat kök. Vardagsrummet är generöst tilltaget och likaså är sovrummet rejält, extra plus också för goda förvaringsutrymmen och den obefintliga insynen. Fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. Här bor du i populärt och lugnt område. Välskött förening med trivsam omgivning där varje lägenhet har nära till grönska samt tillgång till flertalet gemensamhetsutrymmen i form av samlingslokal, övernattningsrum, bastu samt utrymme där föreningen tillhandahåller trädgårdsredskap för utlåning till bostadsrättsinnehavare. Trivsam innergårdsmiljö med upplysta gångvägar, sittplatser och fin grönska. I omgivningen finns även lekplats, basketplan och grönytor. Tryggt och bekvämt! På Fagerslätt bor man naturskönt och "på landet" samtidigt som man har närhet till skol- och barnomsorg och goda kommunikationer med busshållsplats 250 meter från bostaden. IKHP:s anläggning med motionsspår och skidspår vintertid ligger en kort promenad från ytterdörren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48.

  • Premium
  • Uteplats
Klostergatan 37, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
Klostergatan 37, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Klostergatan 37, Jönköping - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Klostergatan 37

Lägenhet
Jönköping - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 300 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3
3 493 kr/mån
38 333 kr/m²

På tredje våningen finner du denna rymliga tvåa med en smart planlösning som skapar en bekväm och luftig atmosfär. Lägenheten blickar ut över en lugn innergård och erbjuder det ideala utrymmet för ett harmoniskt boende. Bostaden bjuder på en härlig balkong mot föreningens gård samt utan någon insyn. Trivsamt vardagsrum med bra sällskapsytor med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Köket är välplanerat med gott om förvaring, bra arbetsytor och utrymme för stora middagssällskap. Trivsamt sovrum, praktisk klädkammare med gott om förvaring samt ett rymligt badrum med tvättmaskin. Stig utanför dörren och upptäck föreningens idylliska innergård, en plats där lugnet infinner sig och gemenskap trivs. Inom föreningen väntar även en nyligen renoverad relaxavdelning, hobbyrum och en föreningslokal för sociala sammankomster. Praktiska tvättstugor finns strategiskt placerade i trapphusen, och varje lägenhet åtnjuter tillgång till ett rymligt förråd. Närområdet avslöjar ett bekvämt nätverk av restauranger, livsmedelsbutiker, apotek och vårdcentral, vilket ger dig alla bekvämligheter på bekvämt avstånd. Hjärtat av Jönköping ligger endast några minuter bort, och för de som föredrar att undvika trötta ben finns närliggande busskommunikation. För naturälskaren erbjuds vackra grönområden i närheten, med möjligheten till en avkopplande promenad runt Munksjön som en alltid tillgänglig möjlighet. Välkommen till din nya bostad där både komfort och harmoni står i fokus. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Magdalena Stoor - 0708 44 66 48

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Linnégatan 17, Huskvarna, Jönköpings kommun
Linnégatan 17, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Linnégatan 17, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Linnégatan 17

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 900 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2
6 691 kr/mån
20 430 kr/m²

Fantastisk trea med alla rätta förutsättningar för att trivas i bostaden. Ljus, rymlig och med god planlösning. Här erbjuds en välplanerad bostad med noga utvalda materialval i klassisk skandinavisk stil med ekparkett och ljus färgsättning. Lägenheten har två fina sovrum, stort badrum med tvätt-del, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där generösa ytor inbjuder till samvaro och gemenskap. Från vardagsrummet nås utgång till balkongen i nordvästligt läge med kvällssol. Fastigheten från 1911 totalrenoverades 2011 i samband med ombildning och har en hög standard både i såväl utförande som materialval. Till lägenheten hör ett stort förråd i källarplanet på ca 18 kvm, nästan som ett hobbyrum. I grannbyggnaden finns även gemensamma utrymmen som en samlingslokal som man kan låna för egna tillställningar Här når ni det mesta på gångavstånd, såväl skola, affärer, bibliotek, vårdcentral, apotek bra kommunikation som härlig natur med promenadstråk. En promenad på tio minuter och du är vid vätterstranden.

  • Premium
Blåvingevägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Blåvingevägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Blåvingevägen 6, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Blåvingevägen 6

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 950 000 kr
114 + 114 m²
6 rum
770 m² tomt

Denna villa är lika stabil som smakfull. Här bjuds det på en bostad som har en genomgående röd tråd, ljust och tilltalande, där nästa ägare kommer kunna flytta rakt in och bo riktigt bra dag ett. Villan har en stilren interiör som matchar den tidlösa exteriören. Disponeringen passar barnfamiljen som ställer krav på bra sovrum, likaså familjen som önskar gästrum/kontor. Entréplanet har en trivsam planering med vardagsrum och kök i ena delen av huset med utgång till altanen. I andra delen finns tre bra sovrum med helkaklat badrum. Källarplan har ett generöst allrum med öppen spis, stort förråd, sovrum, tvättstuga och dusch/bastu. Via det andra förrådet finns utgång till det vidbyggda garaget. Här bor man med en uppskattad närhet till naturen, Öxnegården med dess rofylld löparspår och utergym, busshållsplats och cykelavstånd till tågstation och Huskvarnas centrum. Välkommen hem!

  • Premium
Samsetgatan 37, Samset, Jönköpings kommun
Samsetgatan 37, Samset, Jönköpings kommun, bild 2
Samsetgatan 37, Samset, Jönköpings kommun, bild 3

Samsetgatan 37

Lägenhet
Samset, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 900 000 kr
99 m²
3 rum
vån 4/8
6 035 kr/mån
29 293 kr/m²

Varmt välkommen till Samsetgatan 37 och denna enastående trerummare om 99 kvadratmeter. Bostaden är smakfullt placerad på våning 4 och erbjuder dig fantastiska vyer över Jönköping. Här bor du i en byggnad som stod klar 2019 vilket medför ett fint nyskick och generösa ytor med en trivsam och inbjudande atmosfär. Hallen erbjuder dig en stor och luftig yta där du har gott om förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet har en genomtänkt planlösning vilket skapar potential till variation. Här har du gott om plats för det sociala när du vill ha vänner och familj över för trevliga middagar eller spelkvällar! De stora fönstren släpper in rikligt med solljus som tillför värme i lägenheten. Köket är modernt med klassiska materialval, god matlagningsyta med tillhörande köksö som förlänger köket. Genom köket når du även den inglasade balkongen som har plats för en större loungegrupp med en magisk utsikt över staden som du kan njuta av året om. Lägenheten har två väl tilltagna sovrum som gör detta till den ultimata bostaden för barnfamiljen eller för dig som vill ha det extra utrymmet. Det helkaklade badrummet är rymligt och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Samset är ett klockrent område för dig med barn och som önskar närheten till naturen. Här finns förskola ett stenkast bort, skola i området, promenadstråk och smidiga busskommunikationer ner till centrum. Detta är ett område som är under ständig utveckling och som kan erbjuda dig en mycket bekväm livsstil. Brf Holländaren består av 62 lägenheter som förvaltas av HSB. I föreningen har du tillgång till bland annat en övernattningslägenhet och tvättstuga. På innergården är du garanterad en p-plats i carport eller vanlig p-plats, i mån av plats kan du även ställa dig i separat kö för en extra p-plats. Föreningen har även 4 st besöksparkeringar på innergården. Välkommen hem! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse via vår hemsida eller till ansvarig mäklare redan idag! Cornelia Ågren 070-8158531

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fridländersväg 7, Huskvarna, Jönköpings kommun
Fridländersväg 7, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Fridländersväg 7, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Fridländersväg 7

Villa
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 950 000 kr
143 + 50 m²
5 rum
981 m² tomt

Välkommen till Fridländersväg 7, Huskvarna – Här erbjuds ni en härlig och välskött 1-plansvilla med souterräng belägen på en lugn gata på Stensholm! Perfekt för barnfamiljen och med närhet till härlig natur, mountainbike-banor, pulkabacke samt behändigt pendlingsavstånd till Huskvarna och Jönköping. I ert direkta närområde finns även matbutik, pizzeria, frisör och närhet till förskola och skola dit barnen själva kan gå utan att gå på trafikerade gator. Här bor ni med en stor trädgård med ”delvis berg i dagen” vilket ger en härlig karaktär tillsammans med flertalet fruktträd och bärbuskar och plana grönytor för lek. På tomten finns även ett trädgårdsskjul samt ett dubbelgarage uppfört 2006 med praktisk plats för era fordon eller utrymme för era passioner och projekt. Här är det enkelt att skapa, reparera eller bara njuta av denna extra bekvämlighet. Den rymliga souterängvillan med bergvärme om 143 kvm boarea + 50 kvm biarea bereder en rymlig planlösning och skapar en atmosfär av öppenhet - perfekt för familjen och sociala tillställningar! Ni charmeras av det stora och ljusa köket med gott om arbetsytor samt det magnifika uterummet i västerläge med öppet till nock som blir en förlängd arm till trädgården under stora delar av året. I och med souterrängvåningen ger villan er en härlig mix mellan boutrymmen med sovrum samt praktiska utrymmen som groventré, tvättstuga och förvaring. Välkommen hem!

  • Premium
Björngatan 4C, Torpa, Jönköpings kommun
Björngatan 4C, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Björngatan 4C, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Björngatan 4C

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 925 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 526 kr/mån
37 019 kr/m²

Högst upp i huset med härlig charm! Denna charmiga lägenhet på Björngatan 4C på Torpa i Jönköping erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Belägen högst upp i huset på våning 3, omfamnar den 52 väldisponerade kvadratmeter fördelade på 2 rum och kök. Med en välplanerad layout skapar den en harmonisk atmosfär som välkomnar dig hem varje dag. Föreningen är oerhört stabil med minimal belåning, vilket ger trygghet och stabilitet för framtiden. För de som värdesätter hälsa och träning finns ett gym i föreningen, vilket gör det enkelt att hålla sig i form utan att lämna hemmet. Upptäck fördelarna med att bo på denna fantastiska adress och skapa ditt drömhem på Björngatan 4C!

  • Premium
  • Balkong
Lärlingsgatan 4B, Torpa, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 17:00
Lärlingsgatan 4B, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Lärlingsgatan 4B, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Lärlingsgatan 4B

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 350 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
2 115 kr/mån
39 167 kr/m²

Söker du efter en lägenhet i gavelläge med balkong och låg månadsavgift? Då kommer denna lägenhet med största sannolikhet falla dig i smaken. En halv trappa upp når man bostaden på 60kvm fördelat på 2rok. Kom in i hallen och välkomnas av en takhöjd som ger en känsla av rymd och ett ljust plankgolv som sträcker sig vidare in i köket och sovrummet. Rakt fram når du det helkaklade badrummet. Köket går i ljusa toner med bra arbetsytor och matplats för att avnjuta goda middagar. Plankgolvet övergår till fiskbensparkett i vardagsrummet där man även når balkongen som fångar upp många soltimmar i sitt söderläge. Här bor du med alla tänkbara bekvämligheter i det direkta närområdet; livsmedelsbutik, shopping, restauranger, caféer med mera. Till högskolan tar du dig genom en kortare promenad eller cykeltur, detsamma gäller Jönköpings centralaste delar. I närheten har du flera grönområden/promenadstråk såsom Friaredalen eller Munksjöpromenaden. Täta avgångar från närliggande busstation är perfekt för längre resor. Välskött förening med låg månadsavgift. I föreningen finns en relaxavdelning med bastu, biljardbord och pingisbord. Välkommen till Lärlingsgatan 4B!

  • Premium
  • Balkong
Stationsgatan 15, Huskvarna, Jönköpings kommun
Stationsgatan 15, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Stationsgatan 15, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Stationsgatan 15

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 400 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 310 kr/mån
25 926 kr/m²

Lugnt beläget på andra våning ligger denna fina tvårummare med en trevlig och ljus planlösning. Köket har ljus inredning och god förvaring samt bra arbetsyta. Här ryms även ett större matbord. Vardagsrummet som är perfekt för att umgås med vänner och familj. Här ryms en soffgrupp och mediamöbel samt matsalsbord om så önskas. Sovrum i bra storlek samt en garderob längst med rummet ena långsida. Helkaklat badrum i stilrena färger och material. Brf Majstången är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. I månadsavgiften ingår bredband, kabel-tv, vatten, värme, bostadsrättstillägg, trappstädning samt gårdsskötsel. Från Stationsgatan har du goda kommunikationer med både buss och tåg. Smidig placering också för dig som kanske tar bilen till jobbet, gratis parkering utanför och nära ut på E4. Centrala Huskvarna med all nödvändig service en kort promenad bort och Vättern med dess vackra promenadstråk når du snabbt. Detta är en bostad med ett perfekt läge i Huskvarna med en lugn och grönskande omgivning.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 98